♥ GOTT NYTT ÅR!

PALLAR INTE ATT JAG RÅKA TA I SÖNDER BÅDA USB-UTTAGEN PÅ DATORN SÅ JAG KAN INTE LÄGGA ÖVER BILDER ELLER NÅGOT NU! FYFAN VA SUR JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja... drar på fäääst nu. Vi hörs näsa år!


♥ this beat is automatic supersonic hypnotic funky fresh!

Haha, jag är avis på en tjej som är den pinsammaste i världen. HAHAHA, i hennes drömmar ja ;)

Skit samma, tja på er! Har nyss käkat och skit, därför kom det ett litet snabbt inlägg innan. I stan gick vi runt lite och sånt. Sen kom vi hem vid 5 tiden. Fick låna stinas sån vågtång och hon fick låna min våffeltång så det ska bli awesome att testa något nytt med håret. Hoppas det blir bra bara.

Hur ska ni fira denna överskattade högtiden? Själv ska man bara äta lite havsmat med mamman min. Sen går jag vidare till pappas fest och hälsar och är där ett tag. Sen ska jag ut med en massa folk. Ska bli hur super som helst! ♥ Orkar inte göra något speciellt idag faktikst. Pallar inte folk som ska supa sig fulla och skit nu. Varför liksom? Det är som vilken fredag som helst, right? Åååh... palla!

Jaja.. nu ska jag börja fixa till mig och städa. Kyssen!



lagom söt bild ...

♥ HAHA, FETT GRYMT SKÄMT!

A brunette goes to the doctor, and says,
- "Doctor I'm hurting all over my body."
- "That's odd", replied the doctor, "Show me what you mean"
So the girl takes her finger and pokes her elbow, and screams in pain. She touches her knee and cries in agony and so on.
The doctor says,
- "You're not a natural brunette are you?"

- "No I'm a blonde", she replies.
- "I thought so.... your finger is broken.

hahaha, så jävla bra! Är hemma nu. Ska städa rummet, men skriver mer sen. Puss!


♥ BRB!

Stan med stina, brb!


♥ I'v been waiting my whole life, for this one night. Me, you and the dancefloor!

Godmorgon, gooodmooorgon. Hör fåglarna sjunga i kör. Eller något?

Har mina finisbloggläsare sovit gott? Jag kan väl inte erkänna att jag har sovit super, eftersom att jag somnade vid 5 tror jag. Men dock, fick jag ett underbart slut på kvällen så det var värt det! Just nu kollar jag på Cheeta Girls: One World som går på femman. Alltså den filmen jag har sätt så många pass gånger att jag kan alla låtar untantill. hmm... lite nördig eller vad? Haha, men den är grym. Hade faktiskt glömt bort filmen tills nu i morse. Ska ladda ner dom andra filmerna, för jag har faktiskt aldrig sätt dom.

Idag är det nyår. ''Wihooo!'' Notera dom ''. Inte alls taggad. Ska inte göra något speciellt. Jag ska bara vandra runt i laröd. Vara ute med kompisar, vara hemma lite hos pappa som har fest och lite sånt. Pallar inte så jättemycket. Jag är mer taggad tills imorgon, hehe.



Fan vad jag älskar hur hon blonda dansar. Det kallar jag awesomeness!

♥ JAG PALLAR SERIÖST INTE MIG SJÄLV!!!!!!!!!!

TROR NI INTE ATT JAG SPILLER UT ETT TILL JÄVLA GLAS JULMUST!!!??? ASSÅ... JULMUSTEN HATAR VERKLIGEN MIG. PALLAR FKN INTE!

JAJA... GODNATT PÅ ER.



känner mig såhär just nu ...

♥ Con la musica a mi lado yo camino por la vivda de los golpes duros.

När man inte har något att göra så får man ta och ta en massa bilder. Ni får lite i taget, för jag tror inte ni orkar kolla på alla 50 bilder i ett inlägg. HAHA! Så.. lite i taget då och då. Hope u like it! Kommentera gärna.












Godnatt babes! Nu ska jag lägga mig och snacka lite tele med världens bästa ♥



♥ Sono la mia arte.





So far två emo bilder. Har fler på kameran som jag ska ladda in snart, efter att ha tagit lite fler. Ska även redigera. Fan va kul man kan ha när man väntar på the big bang theory!

♥ Bloggfight, bitch!

Okej... det finns inget jag stör mig mer på än folk som lägger upp pinsamma videos som tex amandavardet och nu den här tjejen vars namn jag fullständigt struntar i. Jag menar... vem fan lägger upp överdrivna, überpinsamma videoklipp på youtube där man skriker om hur mycket man älskar Daniel Paris och gör hamsterljud? Lilla gumman du blir bara hatad, vet du det? ;)

Jag känner inte ens dig, så du tror att jag bryr mig om vad du tycker? När jag la den kommentaren på din blogg var det bara för att se om du svarade tillbaka och vad du skrev. För lilla du... om du nu har lagt upp dessa riktigt pinsamma klippen, vafan tror du att du ska få kommentarer? Att du är snyggast i världen och att du är bäst? Haha, skulle inte tro det. Jag menar, kolla på Kissie? Hennes bloggkarriär började med pinsamma klipp på youtube. Visst, hon är stor, tjänar en massa pengar och har en drivande blogg men hon är knappast älskad? Hon får så mycket elaka kommentarer varenda dag, så bitch. Du borde börja vänja dig, så som du håller på.

Jag kör min blogg med fairplay. Jag pallar inte köra några fula trix för att få mer läsare. Jag vill inte skämma ut mig inför livet, bara för att få fler läsare på en blogg som är skitful. Jag vill inte bli stämplad för livet. Vilket jag inte tänker bli. För jag kör schysst spel och dina ord kan inte trycka ner mig, eftersom att jag vet att du bara säger det för att försöka göra det. Men det funkar inte älskling, för du lyckas inte.

Haha, orkar inte att jag ens lägger ner tid på detta. Har annat och göra. Men bara så du vet, jag orkar inte med dig. En jävla blogg rookie som tror hon är något inom bloggvärlden när hon har bloggat i knappt en vecka? HAHA. Jo visst. Här snackar vi proffitionella bloggar, så försök inte trycka ner mig. Gå gärna in på min blogg, kommentera gärna och tro att du är något. Det är bara jag som tjänar på det och du förlorar på det.

Så pusspuss på dig och lycka till med dina stalkervideos :)

♥ You can take my breath away.

Hellooo! Hoppas ni gillade det förra inlägget! Tänkte bara säga att jag fortfarande lever och oj är klockan redan kvart i 10? Där ser man på. Trodde hon var typ, 6 eller något. Jaja. Nu tänkte jag leta upp lite batteri och sen ta en massa bilder som ni kommer få se här i bloggen kanske. Vad sägs som det? Haha, inte vanliga ego bilder utan lite mer... emo ego bilder. Ja... så det är lite speciellt typ. Så jag får hoppas att ni gillar det med.



Lagom överläskig bild... Men skit samma.

Babe... I love you more then life it self! ♥

♥ Felicia Lapadatovic - Nothing Else Matters (Bara gitarr!)



Orkade inte göra omtagning efter omtagning, så det får bli den första. Men tabbar mig lite här och var, men lev med det :)

♥ It's my life, i do what ever i like. And i dont give a fuck what you think!

Ledsen för typ... no uppdatering. Har haft en härlig dag med sophie. Vi har gjort en låt med mitt musikprogram, vilket jag sa att jag skule göra. Något är fel med min dator, så microfonen vägrar spela in. Helt jävla sjukt. Så vi kan inte spela in rösterna än, men vi är nästan klara med musiken. Kan ju göra egna melodier osv. Ganska härligt ändå. Så fort jag har fixat micen så kan jag börja göra egna låtar ;)

Så jäkla irriterrande att det är iskallt ute. Man kan ju inte vara ute. Det är det jag hatar med jullov. Det är för kallt att gå ut på kvällarna och då är man hemma hela kvällen. Kul ju? Längtar till sommarlovet...

Ni med facebook! Gå gärna in på denna ---> LÄNKEN <--- och gilla mig. Hihi, jag pallar inte min humor :$ Så mogen är jag jao...



Käraste sophie på bild. Hon får en fetelänk!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kommer upp en film där jag spelar gittarr lite senare tror jag. Är fett förkyld, så skulle gärna sjunga. Men ikke...

♥ Lilla gumman... du är patetisk!

Godmorgon världen! Nu väntar jag på att Sophie ska komma hit, men jag måste verkligen duscha så det är synd om henne att jag kommer vara i badkaret när hon kommer hit. Hihi! Men dock har jag sån värsta badskum, så här ska inga nakna kroppdelar visas.

Jag fick ett nytt musikprogram i julklapp av min morbror, mormor och morfar när jag var där. Så det är det som jag och Rainbowmuffen ska hålla på nu med resten av dagen. Eller, ja. Så länge vi pallar.

Nu väntar badkaret på mig, så ni får ha det nice så hörs vi sen!



Hej coolish lillebror. Denna bilden är tagen för exakt 364 dagarsen. För er som ville veta...

♥ En godnatt saga ifrån felicia:

Mamma kommer in i Felicias rum och kollar ner på glaset med julmust som står brevid Felicias säng.

- Spill nu inte ut det där glaset! Det kommer att bli jätteklibbigt annars! Sade hon med bestämd röst.
- Nej mamma, jag kommer inte spilla ut glaset? Varför måste du alltid vara sån! Sade Felicia tillbaka med irriterrad röst.
- Jag bara säger det. Jag ska gå och lägga mig nu. Godnatt.
- Godnatt...

15 minuter senare...

Felicia är sugen på lite gott, så hon bestämer sig för att gå ut i köket och kolla om det finns något att äta. När hon går upp från sängen och sätter ner fötterna på marken inser hon att hon har glömt att det stod ett glas med julmust där. Hon råkar sparka iväg glaset så det flyger ut julmust över hela golvet och även mattan.

- Oh, holy crap! Skrek Felicia tyst för sig själv. Hmm.. den meningen gick inte ihop riktigt, men skit samma. Hon springer till badrummet och hämtar två toarullar och rullar ut dom båda över allt som spills.

Efter 10 minuters torkande känner sig felicia stolt som har tagit bort alla fläckar och all spår av julmust. Därför vill hon belöna sig själv, med ett glas till. Men när hon öppnar flaskan sprutar det julmust över hela kroppen på henne. Hon hade råkat skaka flaskan tidigare och står nu med helt blöt t-shirt.





Fuck you julmust ...


Sista inlägget för idag. Godnatt!


♥ Here's your knife back, I finally got it out of my back. I'm sure you'll be needing it again soon.

Sagan om ringen sög. Fattade nada. Laddade ner en annan film sålänge. Spy Kids 3D ♥ Det var ett tagsen så big love på det! Ska kolla på den nu, så bye!



♥ Just nu...

Japp... jag orkade cykla ända upp till affären i fasa och det iskalla vädret (haha, det tog mig typ 2 min att stava till väder, eftersom att jag hade glömt hur det stavades! ;$) för att köpa mig något som jag kunde trycka i mig. Lite tjockis man känner sig... menmen. Ibland får man vara lite onyttig!

Nu ska jag påbörja Sagan om ringen triologin. Har ju kollat på alla pirates of caribbien och harry potter. Finns det fler filmer med olika delar som är i yngefär (ungefär?) samma stil, så kommentera detta inlägget och ge mig bra tips!





Min favvochoklad, helt klart! Och årets sista julmust. Om jag inte dricker på julafton förstås, men det tror jag inte. Brukar mest dricka pommac eller cider då, hihi. Vilken är din favoritchocklad?


Update:
Ja.. ofc menar jag nyår och inte julafton. Haha... lite konstigt. Tack du anonyma bloggläsare för att du är så uppmärksam eller något :)

♥ 142 DAGAR KVAR!




Nu ska jag sätta på den 3dje och sista filmen. Längtar redan efter premiären på den fjärde filmen som kommer att visas i 3D den 20 Maj 2011. Det snackas även om en femte och sjätte film. Bara jag som är enormt taggad?

Right now:








♥ 13:37!

Fortsätt fråga på frågestunder folks. Den hittar ni ---> HÄR <---



Var bara tvungen att göra ett inlägg nu! Jag menar, kolla på tiden! :D


♥ Would you save my soul tonight?

Fortsätt fråga på frågestunder folks. Den hittar ni ---> HÄR <---



Godmorgon älskade bloggläsare. Har ni sovit gott? Jag har i alla fall sovit sjukt bra. Mamma väckte mig vid tolv, så lite småsur är jag. Jag älskar att sova länge för det är underbart, hihi. Idag skulle jag ju egentligen va med Alisya, men till min fasa så har jag bilvit sjuk igen. Kul va? Hatar det. Varför ska jag alltid bli sjuk på lov? Jaja... får träffa alisya nästa år i stället. Förlåt bebbo! ♥

Så dagen kommer nog att spenderas hemma med en massa filmer. Ska kanske till och med åka till 3T och handla lite godis om jag orkar. Fan att jag alltid ska bli sjuk när jag inte vill det ;@



kristin, nu får du faktiskt ta och komma hem, för vi saknar dig!

♥ FRÅGESTUND!



Fråga vad ni vill, allt mellan himmel och jord. Svarar på det mesta. Det som jag tycker är bloggvänligt. Frågestunden håller på tills jag tycker det räcker med frågor. Så fråga på!

♥ Felicia - Secrets (One Repubic, Piano-cover)



haha, vafan. Vet att jag spelar fel ibland, men jag lärde mig den igår så lev med det :D

♥ pic's from the day!






aahh... jättegulliga!


♥ And every day i see the news and the problem, so we can solve them!

Har precis kommit hem från mellandagsrean på väla med stina och babe! Eller, precis och precis. Har varit hemma i typ en timme, men ändå. Hade en underbar dag med älsklingen. Jag vet att du läser detta nu, så bäst att vara snäll! Hihi, älskar dig mest baby! ♥

Jag kände att jag hade ett tvång att köpa något nu i mellandagrean så jag bara tog det första bästa jag hittade och tvekade inte en sekund. Man kan ju aldrig ha för mycket kläder, ellerhur? ;) Fick tag på två skitbilliga tröjor, som faktiskt är helt ok. Min stil ni vet ;)

Spetslinne från Gina - 50 kr.


Billigt, enkelt och helt ok. :)



T-shirt från Lindex. - 50 kr.
Bilden ger inte färgen rättvisa. Den är lite mer rosaaktig än vad den är på bilden. Samma sak där, billig och enkel. Kan även ha den när jag dansar ju, så det är ju chilenare.


Mer bilder ifrån dagen kommer i nästa inlägg. Bye!

♥ It's gettin to dark to see, i think i'm knockin on heavens door.

Drar till väla med stinisfinis nu. Sen kommer älsklingen dit, wihoo! Har saknat honom som in i helvete ♥




Bild från igår. Mobba inte mitt utseende... Jag hade en bad hairday ;$

♥ Godermorgon du!

Här sitter jag nyvaken, sen klockan 12. Härligt. Okej, jag somnade inte förens klockan 4 också, så det var härligt att sova ut faktiskt.

Nu ska jag börja fixa till mig, städa rummet och lite sånt. Sen blir jag lämnad på väla med stinis och ska träffa min underbara übervackra pojkvänn! Jag älskar min babe. ♥ Sen ska jag vara där ett tag. Ska se om jag kommer hem med något, men jag tror inte det. Ska försöka hitta något faktiskt.



gulligt...

♥ Lonleyness...

Not so funny now... huh.


♥ Babe <3

Gjorde ett videoinlägg och allt men hela videofy.me fuckar, så den gubben går inte. Men får säga godnatt med text istället så får ni ett videoinlägg imorgon. Ska kolla på Pirates of the caribbien som jag laddade ner nyss. Sen ska jag nanna faktiskt. Ska upp rätt tidigt så jag inte behöver stressa. Ska ju träffa baby imorgon! ♥



jag just nu. aahh... jättefiiin!

♥ Dagens köp!



160 kr - Only.
Jag vet att det är L, men det var den ända storlek som fanns kvar ;$ Dessutom tycker jag att den var väldigt liten för sin storlek. Jaja, tyckte om den i alla fall.



150 kr - Only.
Stor där också. M. Men jag har ett svart linne under den så att jag inte visar halva BH'n, hehe. Men bilden gör inte plagget rättvisa. Myyycket finare i verkligheten.

Hittade inte så mycket trots rean. Ska dit imorgon igen med älskling ♥ Ska bli super!

♥ Är så sur.

Ska kolla på pirates of the caribbean eller hur man stavar det nu. Sen i pausen eller efter så tänker jag skriva (eller videoinlägg, har inte bestämt mig än) en lång jävla text om hur sur jag är på folk.

Kan säga såhär: De flesta stora kändisar som vi vet, har sålt sin själ till djävulen. Bara så att ni vet. Here you go. 3 Filmer...






♥ Veckans planer!



Blää... allt fuckar. Men idag står det: Mormor & Morfar och på Onsdag står det: Ut på kvällen...

Men det är veckans planer i alla fall. Ska börja fixa till mig nu. Tyvärr så är bror min sjuk så det blir bara jag och mamma. Hmm... Perstorp, here I come!


♥ My camera!

Fick en kommentar om vad jag fick för kamera. Here you go:




Samsung ES28.

Denna kameran är en riktigt bra kamera för att vara en gammal modell. Riktigt schysst att jag fick den av styvmammas bror och hans flickvän. Den tar helt ok bilder och man kan även filma med den. Har inte kunnat filma än eftersom att den saknar minneskort, men ska faktiskt skaffa det nu i veckan. Jag är väldigt nöjd med den och nu när jag har en kamera så kommer bloggen att höjas faktiskt.

Är faktiskt jättenöjd med den även om det inte är världens nyaste kamera. Men den passar mig bra och är ganska chill. Måste bara verkligen köpa ett minneskort. Vill ju inte bara kunna ta två bilder precis! :)

Detta är bara min tillfälliga kamera. Ska ju som sagt köpa en systemkamera. Men nu är det såhär att det är mellandagsrea nu och vad är inte bättre än att shoppa då? Jag fattas ju endast 800 kronor, men jag bara måste köpa en massa kläder nu. Ungefär för 1500 kronor hade jag tänkt mig. Så där förlorade jag en del för min systemis. Men jag samlar ihop det snabbt på något sätt. Fråga mig inte hur, men det ska gå.

♥ Am I to deep? Have I lost my mind?

Hur underbart är det inte att vakna och det första man ser på morgonen är ett sms från sin bebis där det står: ''God morgon älskling <3<3.'' Visst blir man glad av en sån sak? :)

Idag är det annandag jul tror jag. Ja, det är det. Idag ska jag, min bror och min mamma åka upp till perstorp där min mormor, morfar och morbröder befinner sig för tillfället. Där ska vi käka lite god hemmalagad mat. Kötbullar och potatismos, mmm va gott! Nä, jag skoja. Men det blir lite juggemat, som är faktiskt jättegott. Där ska jag få mer presenter. Brukar oftast bli pengar och det får vi hoppas på.

Jag kommer att hålla min mobil nära mig hela dagen så det är bäst för er viktiga mäniskor som har mitt nummer att vara sociala så att ni får ont i fingrarna. Hehe.

Ha det!



samma bebis på denna bilden och på den andra bilden med mig och hunden. Kolla va liten han har varit :(




Min bebiis ..



♥ Love....



Love.
When it feels like there's no joy in life,
when all hope and happyness is gone.
When you feel that it's not worth living.
But then comes a beautiful thing we call love around,
and then you feel that there's no reason to give up.
It's just about finding the right love.
Beacause there's two types of love.
The one that hurts, and the one we cant live without.
It's just to found the right one...

♥ The worlds greatest!



Jag älskar dig ♥

Just nu kollar jag på den 10:nde (Hur pallar jag?) och näst sista filmen idag. Kanske tredje sista. Beros på när jag somnar. Just nu kollar jag på Men in black 2 som går på 4an. Dock har jag båda filmerna på min dator, men skit samma. Will Smith, min idol ♥ Han har faktiskt varit min favortitskådis sen sålänge jag kan minnas, hihi.

Har spelat gitarr ganska länge nu och mina fingertoppar har typ... domnat. Men det var det värt. Kan tre nya låtar och håller på med den fjärde. Låtarna jag har lärt mig är Hero, Ain't no sunshine och lite mer av nothing else matters. Håller på med fast car. Ja, no life.

Men vi hörs nog i morgon. Kyssen... ♥

♥ My Nails!





Det är naglar med gele. Sån riktig manikyr ni vet. Har turen med mig att min moster gör sånna, så jag får dom gratis. Finns några få negativa saker och det är att man inte kan spela gitarr. Så jag funderar på att bita av dom. Jag råkade slå mig igår, så jag är jätteöm i nagelbanden. Hmm..

Vad tycks?

♥ Harry Potter och Fenixorden!

Nu ska jag se HP5 för typ, 1000 gången på tv. Ska jag vara helt ärlig då är denna filmen den som jag har sätt minst och kommer ihåg minst av. Så ska kolla ostört på den. Annars brukar jag göra annat samtidigt, men nu ska jag chilla och inte låta något störa mig.

Den har börjat nu, så vi hörs senare. När den är slut! Puss.


♥ Lite stolt ändå!



foki gillar min grymma status på facebook . Ganska coolt huh ? :D

♥ Reality is the end of me and the vision is my friend.

Sitter just nu och kollar på den tredje filmen idag. har 6 - 7 filmer kvar planerade. Awesome, ellerhur? Ska faktiskt ut och hämta lite chips. Idag är det en riktig chilla och feta sig dag. Älskar't.

Fan va onödigt inlägg. Jaja, skit samma.



älskar bilden! hihi.

♥ Sweetescape - OMG acoustic cover



Snacka om talang?
Grym på gitarr och sjunger sjukt bra. Älskar't!

♥ JULKLAPPAR DEL 1!

Eftersom att min kamera bara kan ta två bilder i taget änsålänge, så får ni det uppdelat i två delar. Nu den första delen är allt utom kläder. Sen kläderna blir del 2. Har tagit bild på allting, men måste ta bild med kläderna på så ni ser hur det egentligen ser ut på. Men i alla fall.




Fondation & Mascara by H&M.
Mascara & Inliner by clinique.



Presentkort på väla. Just what i need! Vet inte hur mycket det är laddat på, men ändå awesome! Thx.



En capoklämma! awesome. Man ser knappt på bilden, men det var svårt att fotta den. Men iaf, det är en sån man sätter för att höja tonarter osv utan att behöva ta barréakord, vilket jag absolut inte kan, hihi. Tack för den!



Christina Aguileras näst senaste parfym royal desire, som jag önskade mig. Jag tycker att den luktar mycket godare än by night, som är hennes senaste. Så det var preciis vad jag önskade mig!



Fick även ett kitt med parfym, body lotion och shower gel. Det var awesome! Nu har jag två parfymer av min favorit doft plus det andra!



Tre par trosor från Pieces. Kanske tillhörde kläder? Äshh... vafan. Tar det nu :)



Och pengarna såklart! Det fattar 2300 som jag ska få snart, nu efter jul Det blir 4000 kronor sammanlagt, hihi! Och än har jag inte fått alla paket, ska ju till mormor imorgon. 800 kr away from systemkamera! ÜBERAWESOME!

Det var paketen för del 1. Har lite paket hos pappa också som jag glömt fotta. Men ni får nöja er än. Ska göra lite frukost/lunch (vi säger brunch) och sätta mig framför tv'n och kolla på Hajar som hajar. Juldagen är film-på-tv-dagen nr 1! Så idag blir det mycket film tittande.


♥ High school musical 4!

Disney fortsätter sin framgångsrika filmserie "High School Musical". En fjärde film planeras och den beräknas få premiär i Disney Channel under 2010.

 

Därmed återvänder serien till tv-mediet där den första filmen sändes 2006. Filmen följdes upp av ytterligare en film i tv medan den tredje filmen i serien "High School Musical 3: Sista året" gick upp på biograferna.

 

Skådespelarna Zac Efron och Vanessa Hudgens gjorde succé i de tre första filmerna, men kommer inte att medverka i den fjärde. Andra karaktärer, som Ashley Tisdale (Sharpay Evans), kommer dock eventuellt att dyka upp. Den fjärde filmen kommer således att innehålla en mängd nya karaktärer och ska fokusera på rivaliteten mellan basketlagen East High Wildcats och West High Knights.

 

källa

 

 


 

Jasså, så dom håller på med high scool musical 4. Väldigt passande nu när jag sitter med ''what time is it?'' fast på hjärnan. Jag tror att denna filmen kommer att bli sämre än de gamla, eftersom att det inte kommer att bli samma sak utan zanessa och då kommer många fans att bli besvikna.

 

Vad är dina förväntningar om filmen?

 


♥ godmorgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävar i det blåååå.

Har alldeles precis vaknat och tänkte se om någon ville hitta på något idag. Vad som helst, bara jag slipper vara hemma pga en mystisk anledning som inte ni får veta, hihi :) Ska faktiskt ta bilder på mina julklappar lite senare och lägga upp dom här i bloggen. Som jag sa i något inlägg längre bak så kan jag bara ta två bilder i taget för att jag inte har något minneskort. Härligt va? Men bilder kommer upp, jag lovar.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan kolla lite mer the big bang theory. Men inget slår How i met you mother.





Vilket program tycker du är bäst?


♥ TVÅ BILDER!

Eftersom att jag inte har något minneskort i kameran än så får ni två bilder från dagen.



Mjukisstället jag fick av pappa och Carolina. Eller ja... ''tomten'' som det stod på paketet. Förlåt om det ser lite trashigt ut i och med att lite av bh'n syns och lite mage, men såg faktiskt inte det förens jag ladda in bilden på datorn och jag har ingen ork till att resa mig upp och  ta en ny pga min mage som dödar mig.



Jag skojar inte när jag säger att detta är världens underbaraste och gulligaste valp. Ni vet dom valparna min mosters hund fick för ett tagsen? Hon behöll han på bilden. Min underbara Minus. Så jääävla söt! ♥ Gulliga glasögon jag har på bilden annars!

Oohh, juste! Fick världens finaste byxor av min kusik Domme också! Älskar, älskar, älskar dom! Fick sjukt mycket awesome kläder. Eftersom att mina kusiner är göteborgare så är allt från New Yorker. Not in helsingborg, jao! Bilder kommer imorgon. Kyssen!

♥ God jul var det ja.

Kläder, smink, pengar, kamera, parfym, presentkort, capoklämma. Så sumerar vi Julen 2010. Fick typ grymt mycket pengar och kläder. Fick runt 4000, så jag fattas bara 800 kr till en systemkamera och det ska nog fixas. AWESOME!

Men fick en digitalkamera av min styvmorbror (styvmammas bror) faktiskt. Änsålänge älskar jag den och ska ha den tills jag får min systemis. Kommer nog att använda digitalen när jag inte orkar ta med mig en stor kamera. Det ända negativa med den är att man bara kan ta två bilder eftersom att den saknar minneskort, men vafan. Det skaffar vi redan imorgon ;)

Min jul var helt ok... Vaknade upp hos mamma och käka pannkakor med bror, efter det öppna vi presenter. Sen åkte vi till min morbors grav. Vila i frid ♥ Sen åkte vi hem och spelade lite gittarr med min nya capoklämma. Sen vid 3 gick vi vidare till pappa och firade där med lite mat och ännu mer paket öppning från hans släkt. Vid 7 åkte jag tillbaka till mamma där hela släkten från den sidan hade kommit. Eller, hela och hela. Hela min släkt skulle inte få plats i huset, men i alla fall kusinerna och mostrarna. Ja... förutom mina två killkusiner var vi bara tjejer. Härligt! Dom stack hem nyss och jag laddar ner en film, hihi. Eller ja, det senaste avsnittet av the big bang theory.

Har ni haft en bra jul?



♥ Nyårstestet 2010 - no life

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Självklart!

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jao, alla!

 

3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
Haha, jodå! Stina kommer att bli en bra mamma!

 

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tur för det ♥

 

5. Vilka länder besökte du?
Spanien, danmark, tyskland, svergie och kanske någon mer. Kommer inte ihåg.

 

 

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011?
Ja... en underbar vänskap med en underbar vänn...

 

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
3/7 - 10 ...

 

8. Vad var din största framgång 2010?
Vaddå framgång? :$


9. Största misstaget?
Jag ser ingenting som misstag. För på grund av mina misstag här i livet är jag den jag är idag och det är jag glad över.

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit så sjuk att jag inte kan ställa mig upp, men skadat mig har jag inte gjort. Eller jo, gått in i väggar och slått mig på bord. Men inget allvarligt.

 

11. Bästa köpet?
MINA DANSSKOR! ♥

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Har ingen aning!

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaaa...

 

14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Denbo ft. Klockren - Min vackra tjej
Sean Banan - Skaka rumpa
Fanta & rose
Ja, det finns så många.

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Svårt att säga.

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat inför prov och sånt shit...

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

venneh!

 

18. Hur tillbringade du julen?
ska fira jul hos mamma och pappa med hela släckten.

 

19. Blev du kär i år?
jadå

 

20. Hur många förhållanden?
Man kan säga 3.

 

21. Favoritprogram på tv?
kungarna av tylösand och How i met your mother!

 

22. Bästa boken du läste i år?
Harry potter. Fast jag har bara läst typ 60 sidor i en bok ;$

 

23. Största musikaliska upptäckten?

Sean banan ♥

 

24. Något du önskade dig och fick?
Nahh!

 

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ett liv!

 

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var på helsingborgsfestivalen.

 

27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre

jaa...

 

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
min stil!

 

29. Vad fick dig att må bra?
j

 

30. Vem saknade du?
när man tänker efter... joanna!

 

31. De bästa nya människorna du träffade?
Mångamånga!

 

32. Årets sötaste?
Momir ♥

 

33. Årets hetaste?
jag (h)

 

34. Årets största upplevelse?
typ... booster?

 

35. Årets besvikelse?
att dumbledore är bög!

 

36. Årets bästa?
jag!

 

37. Årets snällaste?
kristinis (a)

 

38. Hur firade du nyårsafton?
Pappa hade nyårsfest hemma hos honom. Så där var vi med marwin osv. Sen begav jag mig ut med frida, olivia, marwin, gustaf och ludde. En härlig kväll!

 

 

 

 

 

39. Bästa biofilmen?
Paranormal activity 2 och harry potter och dödsrelikerna del 1!


♥ En liten annorlunda juldikt...

Ni som känner mig vet ju att jag skickar ut små gulliga sms varje natt runt elva, tolv. Men igår kände jag mig poetisk, nu när det ändå är jul, så jag skrev en liten juldikt. Så den tänkte jag inleda julaftonsmorgonen. Sweet!

EN ANNORLUNDA JULDIKT!

Gott nytt jul kära talibaner,

hoppas att ni inte ligger i sängs med japaner.
För dom har HIV, altså snart inget liv.
Hoppas inte dom eder smittar,
vad det har med saken att göra, det kvittar.
I alla fall, idag är det den stora dagen
och julklapparna väntar på att bli öppnade under granen.
Vissa är taggade till tusen,
medans andra tar sig på musen.
Det kan man ju inte göra,
för nu ska ni få höra:
En stor turk vandrar aldrig ensam,
därför ska vi döda alla med detsam!
Så gott nytt jul på er alla,
fina, fula, dåliga eller balla.
Skitsamma, nu ska jag faktiskt sova.
Hoppas ni får mer än bara en fin gåva.

Tada! Vad tyckte ni? Jag diggar den in i det sista, så sjukt jävla bra. Nu ligger jag i sängen och väntar på att dom ska sjunga för mig med frukost på sängen. Näää... jag bara skooojaaa. Jag väntar i alla fall på att min bror ska komselikomma hit. Så börjar julen på riktigt. ''åh, va kul...''



Saknar dig min lilla kines! ♥
KOM HEM!

♥ Right now...




Tänkte inleda Julafton med lite filmmys under täcket med trollkarlens lärning, vilket jag har väntat på nu i flera MÅNADER. Äntligen kom det ut en med hyffsat bra kvalité! Önskar att min älskling var här sidan om mig och kunde ha lite julmys tillsammans med mig. Men nu är det som det är, tyvärr. Det rimma... Ha-Ha, vad rolig jag är.

Som sagt, sängen väntar på mig. Vi hörs senare på morgonen vid 10 tiden. Då ska mamma köra och hämta min storebror som ska fira julen hos oss tillsammans med resten av familjen på mammas sida. Har en stark känsla av att det kommer att bli mycket sång och instrumentspelande nu när hela musikalfamiljen samlas. Vi är nog bara 1 av 9 som inte kan spela något instrument eller sjunga. Jag tror inte den sista personen kan det, men vem vet.

Ja... nu skriker sängen och kudden efter mig. Gott nytt jul alla! ♥


♥ 6 minutes to go.. neeeeej!

6 mominonutoteror ocochoh hohelolvovetotetot bobörorjojaror. Hohatotaror dodetot popgoga alolloltot totroråkokigoga jojulolenon hoharor atottot bobjojudoda popå.

Jag skiter i det där jävla språket nu. Har talat det så det räcker. Men nu sitter jag här otaggad inför julafton. Det ända jag ser fram emot är att min bror ska öppna sina paket ifrån mig. Han kommer att bli überglad! ♥

Har precis kommit hem ifrån Mirianas 44-årsfest. Kul för henne att fylla år på lille julafton. Det har blivit som en tradition att vara hos henne varje dag innan jul faktiskt. Man har alltid skitkul där eftersom att vårt umgänge är inte det speciellt normalaste och friskaste. Där går det vilt till med grova vitsar och myyyycket skratt kan jag säga. Loveit!

Ska faktiskt sätta på en film nu, krypa ner i sängen och smsa med älskling! ♥ Du är finast i världen babe, i fall att du läser detta hihi ;$.

Godnatt alla bloggläsare, så kommer kanske ett inlägg till innan jag somnar. Kanske. Puss!



Jag älskar dig ♥


♥ Rövarspråket! <3

När jag var liten så älskade jag rövarspråket. Jag gick runt och sa hohejoj hela tiden. Vilket betyder Hej! Ni som inte vet hur rövarspråket går till så ska jag berätta detta för er nu.

Rövarspråket går till på ett sånt sätt att du tar det ordet du vill säga och vid varje konsonant (b, c, d, f, g, h, j, k, l, m, n, p, q, r, s, t, v, x och z) lägger du till ett o och samma konsonant igen. När det är en vokal så är det precis som en vanlig bokstav. Alltså inget förändrat. Så om jag nu ska skriva Jul, så blir det såhär:

J = joj
U = u
L = lol


Lägger man ihop det så blir det jojulol. Förstår ni? När man har tränat lite och sånt så börjar man kunna det utantill och faktiskt kan prata det flytande. Det är så mycket lättare än spanska i alla fall, hihi. Det borde komma som ett b-språk. Eller vad säger ni?

Så ska börja snacka rövarspråket nu resten av dagen. Men ni fick i alla fall en guid, så ni fattar vad jag skriver. Ska börja fixa till mig eftersom att vi ska iväg till Miriana som fyller år idag. Grattis till henne!




GOGUDOD JOJÄVOVLOLA JOJULOL! ♥

♥ Chris Brown - Yeah 3x



Helt ny och helt awesome!


♥ Dan före dopparedan'...

Imorgon är det Julafton. Är jag taggad? Njeaa... inte så mycket. Vet att jag inte kommer att få det jag önskar mig, för det får jag aldrig. Så jävla irriteradne. Där sitter ni och önskar er dator, tv, kamera osv. Och det kommer ni säkert få. Men jag ska få pengar av min pappa... kul. En jävligt god jul på er alla ...

Ska ner och ta något att käka, för min mage skriker. Inte så überhärligt. På ett sätt hatar jag känslan av att vara hungrig, men imellanåt så kan det vara ganska roligt. Speciellt när det kurrar ashögt. Då brukar jag småfnissa för mig själv... hihi.



Hoppas ni får en god jul!

♥ Nyårslöften 2009/2010

Jag skrattar när jag ser vissa. Skrev ju dessa när jag var überfjortis. Så vissa tänker jag stryka. Eller ja, har faktiskt redan strykit dom, men ni får se dom som är kvar. Och otroligt nog så har jag lyckas uppnå alla.



helt ok ändå!

♥ GOD FUCKING JÄVLA JUL.

Okej, förra julen var hemsk. Inte nog med att jag fick pendla som ett jävla pågatåg fram och tillbaka på 4 olika ställen. Jag var även tvungen att genomlida dagen i tårar. Morgonen var hemsk och slutade i tårar. Eftermiddagen var helt ok, men slutade också i tårar. Inte från mig dock. Kvällen var det hemskaste jag har varit med om. Har aldrig upplevt något värre i hela mitt liv. Nej, fyfan för det.

Tänkte skita i det i år och försöka göra denna julen bättre. Men nej, fanheller. Då ska man pendla igen som en jävla buss, bara för att ens föräldrar inte kan komma överens. Och årets julklapp från pappa: Pengar. Mina kompisar kommer få saker som TV, Dator, Soffa, Systemkamera osv. Ja, in my ass att jag någonsin, någonsin i hela mitt liv skulle kunna få något sånt? Låter jävligt bortskämd, men vafan? Det är jul och man ska ge bort saker som är inslagna fint i ett gulligt julaktigt papper. Inte få några lappar i handen. Nej fuck för det.

Denna julen kommer inte bli bra, det säger jag bara. Jag hatar julen...


♥ Robot Unicorn attack!



cute ....


♥ Att kissa ...

Nu ska jag skriva ett annorlunda inlägg som inte intresserar så många, men mig intresserar det minsann. (Bara så att ni vet, jag är jättespeciell på ett grymt awesome sätt!) Men i alla fall.

På morgonen har min hjärna en speciell rutin som den följer. Varje morgon znoozar jag i 15 - 30 min och när jag väl kliver upp är det första jag gör är att gå på toaletten, även om jag inte känner av att jag är kissig. Det är något min hjärna har fått för sig, så jag gör detta utan att tänka. Till min fördel behöver jag ju inte tänka på att jag är kissig, för tro mig, jag är jävligt förrvirrad på morgornana. Men till min nackdel så förlorar jag fleeera timmar...

Jo, nu är det såhär att jag och kristin (mest jag) har en slags, tävling eller vad man ska säga. Man ska hålla sig så länge man kan och slå det förra rekordet. Det nuvarande rekordet är mitt på 25,5 h. Men kristin kissar hela tiden, så hon är tråkmåns, hihi. Dock, i morse var jag inte ens kissig? Skulle jag inte kissat förens typ, i eftermiddag (kissar INTE i skolan) skulle jag ha hållt mig i typ, 36h eller något.

Ja, det går min morgon ut på. Konstiga funderingar by me. Läs inte om ni har lätt för att snea människor. Lagom bra att säga det såhär, i slutet av inlägget. Mog1!



♥ Once in a lifetime, means theres no second chance.

Tja! Uppdaterar jävligt bra tycker jag. Eller inte...

Men så går det när man inte finner någon större lifsglädje med att blogga. Dock så älskar jag det, men kommer inte på något att skriva om, som jag har tjatat om i hundra år nu. Men egentligen, hur jättekul är det att bara läsa om min dag? När jag kommit på något bra att skriva om och när jag hittar glädjen igen så kommer jag tillbaka på riktigt. Annars blir det bara inlägg lite då och då som det har varit den senaste månaden. Hope it's ok.

Nu är det skolish, om en timme och en kvart. Har mycket att försöka hinna till dess som tex duscha, städa rummet, käka (vilket jag aldrig gör i vanliga fall) osv. Men ska hoppa in i vattenspridaren nu, så hörs vi sen! :)



313 days ...

♥ Världens bästa bror vafan :D




Nu drar jag till kristin och sedan vidare till stan. Vi hörs!

♥ Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty. Purr purr purr...



Bästa låten ever ♥



Godmorgon bloggläsare! Sitter och lyssnar på min älskade favoritlåt Jupiter Rising – Electropop. Hade enorm kärlek för den låten innan, men har glömt bort den. Nu är den tillbaka på min hjärna och jag drogar denna låten. Underbart. Helt jävla awesome.

Idag blir det degdag med min älskade dörrmatta. Krisitn alltså. Vi ska hyra film och käka en jävla massa godis. Det är så awesome det kan bli!

Vi kanske hörs sen ;) BYYYEE



BFF! Fan va söt du är! xD

♥ NU SKA JAG KISSA! ::))

JAG SLOG REKORDET!



lite ägd vavavvava !? ;)

har inte pissat på 25h. ska på toa nu. hadé!

♥ Babe <3



Du är underbar ♥



Har kommit hem ifrån en underbar kväll med min babe och kristin. Dagen spenderades på väla, där jag köpte de flesta julklapparna. Har bara två kvar, som endast går att köpa i stan. När vi kom hem så kom min underbara älskling till mig så kollade vi på film och lite sånt. Fick även ensamtid med honom, überawesome.

Nu är jag jävligt kissig, eftersom att jag kissade sist klockan 11 igår kväll typ. Orkar inte kissa, så jag ska slå kristins rekord som är 24,5h. 1 timme kvar... Men jaja, ska kolla på veckans paradise hotel som jag har missat. Finalveckan nu ftw! Måste verkligen veta vem som vinner ... gaaaaaaash!!!!

♥ I dont need you and brand new benz and your assholes friends!

Godmorgon käära bloggläsare! Förlåt för att jag inte blogga igår, men jag hade en uberawesome dag med mollebolletolle. Härligt!

Idag är det riktigt tråkig skola. Men mitt på dagen gittar vi till badhuset för att visa att vi kan simma och jag säger bara såhär: DÖDA MIG! Pallar verkligen inte... Gaaaaaaaaaaaaaash!



mums ;$ Det är någon randoms mage. Någon kändis. Vet inte vem xd

♥ Kurrikurridutt!

Godnatt.


♥ DAY 13

Day 13 – This week
Orkar inte! Vad jag ska göra eller vad jag har gjort? Äsh, vafan. Vad jag ska göra. Denna veckan ska jag inte göra ett piss. Måste in till stan och fixa med julklappar osv, eftersom att jag bara har handlat 1 av många julklappar. Härligt, ellerhur? Ska väll hitta på något roligt med mina kära vänninor vetja!

'

As it shines so bright
there may come the rain.
to fall into our lives
But best friends we’ll remain

♥ DAY 7 - 12

Orkar inte göra allt, så börjar ifrån 7 ;$

Day 07 – Favourite blogs:

Min absoluta favoritblogg är såklart ingen annans än nemos blogg. Just för att han inte bara skriver om vardagen och tråkigt skit, utan han skriver om känslor osv. Han sätter ord för känslor som jag inte kunde beskriva. Hans musiksmak är den samma som min så det är kul att höra hans åsikter och nya tips om musik. :)




Day 08 – Your room.
Orkar inte ta bilder, så jag beskriver det istället. (Hos mamma) Jag har en säng, bokhylla, två garderober, ett skivbord med en keybord på, en gitarr och en tv. Mer orkar jag inte förklara :))

Day 09 – Your beliefs
Jag tror att gud är något man har inom sig. Det är jättesvårt att förklara. Men allt det som står i biblen kan jag tro på till viss del. Men andra saker känns så överflödigt osv. Men det är grymt svårt att förklara, men jag tror på gud. Fast inte som något mäktikt. Utan mer på... mitt eget sätt. Jag tor även på andar. Eller ja, spöken. För det är vetenskapligt bevisat och jag har varit med om en del saker själv. Så ja ...

Day 10 – What you wore today
Idag hade jag ju dansuppvisning, så jag bytte kläder rätt ofta. Men jag hade: Jeans, linne och svart tjocktröja. Rosa tight med leopardfläckar, cool tyllkjol, rosa linne och crazy frisyr. Svarta puma shorts och ett linne. Leopard thightsen, lila benvärmare, linne och nyongul tubtopp. En massa ombyte ;) Bilder kommer!






Day 11 – Your siblings
Jag har en storebror som jag älskar mest i hela världen. Han heter Giuliano, men kallas för Julle. Han är 21 år och bor i en lägenhet på olympia. Dock träffar jag inte honom ofta, vilket är sorligt. Jag har även en liten halvbror som heter Santino och är 3 år. Han är min pappas son i sitt nya äktenskap om man säger så. Han är underbar, men har ett väldigt dåligt morgonteprament :)



Day 12 – What’s in your bag
Ja, i min väska du. Har nästan aldrig skolböcker i min skolväska. I den finns det kläder, smink, parfym och annat onödigt. Fråga inte varför. Jag måste alltid ha med mig det i fall att något händer. Någon tvångstanke. Fråga mig inte ;)





Tror jag är tillbaka nu som sagt. Saknar bloggandet, hihi. Men ska släcka ner och sånt nu. Håller på att kolla på I Am Legend som jag alltid gråter till. Har redan gråtit, eftersom det sorligaste var nästan nyss.

Imorgon är det tråkiga måndag. Kanske stannar hemma imorgon, eftersom att jag tror jag åkt på maginfluensa, vilket resten av min familj har gjort. Jag har mega ont i magen, mår illa och det känns som att maten kommer att komma ut fel väg igen. Stackars mig, ellerhur. Men vi hörs imorgon. Pussen!






Momir ;$ ♥

♥ No life!

Tror jag kommer tillbaka nu. Kör sån som alla gör, bara för att jag inte har något liv alls. Jaja, hittar i alla fall något att skriva om... Nästa inlägg så tar jag igen allt. Just so you know :) ♥


Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – 10 things you like
Day 03 – Morning routines
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Favourite blogs
Day 08 – Your room
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Favourite picture
Day 17 – Your favorite memories
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Christmas wishlist
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – Your best buys
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – Ten thing we don't know yet

♥ Beslutsångest!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/music/tshirt/image0/tshirtrxs-frntl-11945331.jpg







http://cdon.se/media-dynamic/images/product/music/tshirt/image0/tshirtstraightjackets-frntl-11945335.jpg





Mest sugen på den första. Har letat upp en bra t-shirt i typ, en timme nu och kan inte hitta en enda bra. Men det är dom tre bästa. Vilken tycker ni? Har ni kanske sett/har en annan som är mycket snyggare? LÄNKA!

EMINEM ♥



♥ IDAG GÄLLER DET!





VAD: IMPULSES DANSUPPVISNING
VAR: SUNDSPÄRLAN
NÄR: IDAG, KLOCKAN HALV 2
PRIS: 60 KR.

ALLA KOM OCH KOLLA!



Bilderna är ifrån förra årets uppvisning!

♥ Mer om dumbeldore!

Visste ni att det är inte samma person som spelar dumbeldore i den första och andra filmen som i resten av filmerna? Jag hade ingen aning förens jag kollade en sak på skådespelarna. Yes, jag är n00big. Men i alla fall. Richard Harris spelar dumbeldore i dom två första filmerna, men han dog tyvärr år 2002 av hodgins sjukdom, precis innan film tre skulle spelas in. Då fick dom hitta någon annan som var så lik som möjligt och det blev Michael Gambon som tog över. Jag hade ingen aning, så jag var tvungen att kolla det mellan dom två filmerna. Kollar man noga, så ser man faktiskt en skillnad!


Harry Potter och de vises sten (Första filmen):



Harry Potter och Halvblods-prinsen. (Sjätte filmen):

Ser ni skillnaden?


♥ DUMBELDORE ÄR BÖG! HAHAHAHAHA!



0:22 - kolla där.
J.K Rowlings egna ord. Dumbeldore is gay. Asså, det hade jag absolut inte förväntat mig. Hahahahahaha!

♥ REDAN IFRÅN FÖRSTA BÖRJAN!


Sa inte jag det ifrån första början? ;) Grattis Jay, din Talang är värd vinsten.

Jay.
Sjunger som en gud.
Beter sig som en idiot.
Vi älskar dig ♥

♥ La musica<3

När man tänker efter så har jag ganska mycket att tacka musiken för.

Tack till musiken, som gjorde att jag fick MVG i Engelska. Den mesta av min engelskakunskap kommer ifrån musiken. Så det har jag musiken till att tacka.

Tack till musiken, som är så underbart och är en helt eget ämne som jag också har MVG i. Är ikke det underbart? Gracias la musica!

Tack till musiken, som har hjälp mig hitta glädjen i vardagen. Musik är livets gåva. En sak värt att kämpa för. Fan vad jag älskar musik! ♥

Tack till musiken som ger glädje i livet ♥



Tänkte lägga in ett inlägg lite då och då när jag har lust. När jag har fixat upp mitt liv lite grann så kommer jag tillbaka så småningom. Men ett litet inlägg här och var kommer att komma upp för att visa att jag lever. Mn idag kommer att bli den bästa på länge med en massa vänner. Kyssen!

♥ Bruno Mars - Grenade

Bruno Mars – Grenade


♥ I huvudet på mig right now.

Hej bloggen... nu tänker jag skriva ut ordentligt. Vill ni inte läsa det, läs det inte. Tycker ni att jag bara är ute efter uppmärksamhet, läs det inte. Det är bara så. Jag måste skriva ut. Så...

Tänk att du sitter i en slags glasbur. Du kan se alla som går förbi, du hör vad alla pratar om och hör hur dom skrattar och är glada. Men dom människorna ser inte dig. Du sitter där, ensam. Du ser alla, men ingen ser dig. Du vill ut ur det trånga, ensamma utrymmet men du vet inte hur. I denna glasburen finns även dina tankar och all ångest du har inom dig. Tankarna for runder och dom negativa slår dig rakt upp i ansiktet. Du vill skrika efter hjälp och du vill komma ut. Men inget du gör hjälper. Hur mycket du skriker, verkar ingen höra. Ingen fattar, ingen bryr sig egentligen.

Det är på ett yngefär så jag känner mig. I alla fall en bra gämnförelse. Jag passar inte in någonstans, har ingenting att säga till om. Jag får sitta vid sidan om och lyssna. Lyssna på ljudet av andras lycka, se lyckan överallt jag går. Försöker jag göra något åt saken så blir folk sura för att dom varken förstår, eller accepterar hur jag känner. Istället för att försöka lösa det och kompensera ska dom bli arga och det gör inte saken bättre precis.

Folk har sagt till mig själv att jag inte verkar vara ledsen över allt shit som hänt i mitt liv. Men det ni ser varje dag är bara en slags teater, eller typ mask jag drar på mig innan jag lämnar rummet för att försöka intala mig själv att jag mår bra för att sedan sprida den lilla gjädje jag kan. Helt plötsligt får man onödiga och elaka kommentarer. Men vafan, mår man inte dåligt redan?

Vi kan göra en till liten gämnförelse. Tänk att du har något inom dig. Du har ingen aning vad. Det är något, som vill ut. Det är som en slags klump i din bröstkorg som trycker och trycker. Du vill bara skrika. Ta något och sticka in rakt in i bröstkorgen och få bort den där jävla ångestklumpen i bröstet. Hela huvudet dunkar och du vill få ett slut på det hela. Du har ansiktet i kudden och skriker allt du kan. Få ut all smärta, få ut all sorg. Bara för stunden. Men du vet att den kommer tillbaka...

Panikångest. Hjärtat klappar, börstsmärtor, stor känsla av att hjärtat kommer att stanna i vilken sekund som helst, overklighetskänslor, allting snurrar, svårt för att andas, det sticker till i tinningarna samtidigt som huvudet bankar sönder och känslan av att du kommer att bli galen. Kan det sluta hända med mig?



bye 4 now, vi ser när jag kommer tillbaka...

♥ It's not about hwo says that they will be there for you. It's about hwo does.

Hur mitt humör är idag kan ju diskuteras. Vet inte vad det är. Men det jag vet är att jag inte orkar blogga idag. Wiho... Bye! Nu ska jag spela tibia ... ♥

♥ So, tell me what i want to hear.

God morgon bloggläsare, sovit gott? Ett snabbt inlägg blirre, eftersom att jag har lite småbrottom. Ska till andreasgården för att gå på gudstjänst. Det är ju söndag idag ju? Nej, men vi måste gå på 12 gudstjänster på ett år annars får man inte konfirmera sig. Och idag är det en grymt tidig, men jag kan bara gå på tidiga pga dansen som är på samma tid som gudstjänster bruka vara. Stackars mig va! :(

Vi ska vara där hel och jag MÅSTE bara köra lite tibia innan jag går dit. Så vi hörs senare jao!



♥ When i was little i used to fall asleep on the sofa and wake up in bed, now i pass out on the sofa and wake up on the floor.



Jag har inte haft tillgång till dator förens nu, men nu är jag tillbaka. Dock mår jag jävligt illa, så ska bara försöka avsluta mitt spel på tibia (Ja, jag har börjat spela tibia igen. Secura är det som gäller. Deoderant heter jag för er som ville veta) sen ska jag krypa ner i sängen med en go film. Kommer nog att bli Harry Potter såklart! ♥ Älskade Harry Potter, du är mitt allt! <3

Ja, men nu kungar jag på tibia. Hälsa gärna på mig där eller något, hihi. Just nu dödar jag rats, wiho! Vi hörs imorgon. Pussen!


♥ -.-


♥ Stop and stear, i think i movin' but i go no where.

Har precis kommit hem ifrån skolan och sitter här med sophie och snackar lite samtidigt som vi sjunger med till one republics underbara stämma! Underbara är dom, som fan!

Om en kvart ska jag/vi träffa kristin utanför hemköp där vi ska samla in pengar till ''hela världen'' i sånna, bössor. Ni vet sånna, man lägger pengar i? Ja, en sån ska vi hålla i handen i en timme. Konfasak. Snälla vi är mot världens barn asså. Måste börja fixa till mig och sånt nu, så vi hörs sen!


♥ Mina gudar!

Inom musiken så har jag 3 stycken gudar, som jag dyrkar med mitt innersta. 3 stycken så världefulla talanger som jag har älskat och haft som idoler ända sen jag hörde dom för första gången. Sen finns det artister som jag kan ha från och till med. Tex chris daugtrhy. Han är alltid fram och tillbaka. Nej, jag tröttnar inte på honom, men jag bara slutar lyssnar utan anledning? Sjukt...?

Men tillbaka till mina gudar. Såklart: Eminem, Rihanna & Avril Lavigne. I den ordningen. Dom har följt med mig hela livet (i alla fall eminem) och jag har dyrkat som in i det sista. Deras musik är underbart. Texterna, rösterna, utseendet, ALLT! är perfekt. Stor kärlek, till mina absoluta idoler!





Stor kärlek! En så jävla stor kärlek! Fan va musik kan få en att må braaaaaoo!


 

Chris Daughtry, Akon, Ne-Yo, Dead By April, Cee Lo Green, Gnarls Barkley, Ke$ha, Katy Perry, System of a Down, Phil Collins ♥ Fetekärlek till er också!


♥ have you ever loved someone so much, you'd give an arm for? not the expression, no, literally give an arm for?

Är inte på humör för att blogga faktiskt. Mår inte på topp för tillfället tyvärr. Menmen, allting för att mina läsare ska få det dom vill ha, hihi.

Har varit hemma ifrån världens roligaste sångpedagogpass och en mega rolig träningsstund. Helvete vad jag älskar att dansa. Det är nog det ända som får mig på det humöret jag länge varit ute efter. Men dock, 2 timmar i veckan som gäller. Nä, nu jävlar ska jag ha det där vip-kortet.

Ikväll blir det städa och tv. Inget mer med det. Såklart, mallworld också! (a) Är en jävla n00b, men ändå. Skriver kanske mer senare. Possposs!



du vet att jag älskar dig. Men jag vet inte hur jag ska ta detta ...

♥ Alla barnen lekte i sängen utom Lydia, för hon hade klamydia...

Drar till stan nu för sång och dans. Med mig har jag blåbärssophie och fågelamanda!

Hörs ikv!


♥ all thats left for me to do is keep on dreaming of you.

KAT VON D IS AWESOME!

Drar till skolan nu, kram.

♥ Kat Von D ! <3



Världens coolaste person är påväg till vakna med the voice! Gaaash, taggad som fan. Hon är fan den coolaste tjejen/kvinnan/flickan i heeeela världen. Så jävla awesome!

Har nyss kommit ut ur duschen. Har liiite brottom eftersom vi ska till laröds skola idag och ha slöjd som ligger lite längre bort än min vanliga skola, så jag måste gå tidigare. Menmen, syslöjd är ganska chill. Man bara sitter på en stol hela dagen och stickar lite som man kan använda sen. Typ ett gratis VG/MVG. Älskar det!

Men ska bara kolla mallworld, så skriver jag kanskeeee innan jag åker. Känner verkligen att jag måste skaffa en webb för att kunna lägga upp bilder här på bloggen. Kyss!

 


♥ It's gettin to dark to see, i think i'm knockin on heavens door.

Har fan bestämt mig för att sjunga in public oftare. Skit samma om det låter bra eller inte. Jag älskar att sjunga och jag skiter i om folk gillart eller inte :)

Blev lite snabbt eftersom att min mamma ba: Ja, vi ska äta middag hos din moster om en halvtimme så klä på dig. Osv. Så jag han inte blogga innan jag kom hem. Det var iaf trevligt hos min moster. Det var Jag, Mamma, Agata, Moster och Samir (min kusin). Vi åt mega goda enchialladas (tror jag det hette ;$) och år världens godaste glass till efterrätt. Mysigt mysigt!

Vi var hemma vid 9, men fasnade vid gittarren så jag glömde uppdatera. Har lärt mig Knockin on Heavens door, vilket är en sjukt enkel låt tycker jag. Dock är den ljusa E-strängen helt ostämd. Har ingen aning varför just den är ostämd? Sick...

Nu ska jag kolla på Nikita, världens bästa program. Vi hörs senare ikv! ♥



säxig bild ... ?

♥ With arms wide open, Now everything has changed. I'll show you love, I'll show you everything.

Ni kommer ihåg den låten jag försökte lära mig för någon vecka sen? (Länk till inlägget och låten här!) Gav ju upp efter ett tag, eftersom att den var så jävla svår tyckte jag. Jag som är självlärd och allt, hihi :$

Men nu bestämde mig för att sätta mitt tålamod på topp och lära mig den där underbara låten. Så nu sitter jag här med min gittarr och kämpar in i det sista. Min gittar med en ostämd E-sträng. Härligt. Vill du också lära dig den?



Here you go! Riktigt bra är det :d

♥ Music is my timemachine. It's take me back to the days i want to remember most.

Vi fick tillbaka matteprovet idag och jag fick VG. Helt okej ändå. Tycker att vårt betygssystem här i svergie är ganska idiotiskt. Asså, skillnaden mellan G och VG är egentligen inte alls mycket, men det låter mycket som fan. Ja, jag tycker bara inte om det!


Idag blir det en ''söndag'' för vissa. Städa och plugga. Det gör alla på söndagar, konstigt nog. Jag gör det såhär mitt i veckan! Ska även till min moster som har bjudit dit oss på middag vid 5. Ska bli mums med buritos! (a) Jag ska göra labbraporten, vilket jag inte fattar ett skit av. Stackars, stackars mig. :$






gmn, ibland förstår jag inte hur du tänker. Som nu tillexempel. Du är blind för verkligheten, du inser verkligen inte vilket jävla misstag du gör?


♥ I'm so lost without you. So baby, let's make another try!

Förlåt att jag inte uppdatera någoting igår, men det blev lite sent på konfan igår. Träffade Jonathanbästis och det var härligt. Fast kallar han Johan hela tiden utan meningen och då blir han sur :$

Nu sitter jag med mall world på en flik och bloggen på en flik och shiftar. Vilket jag har bestämt mig för att inte göra, för jag hinner inte i tid till skolan. Därför måste jag sluta blogga nu, hihi. Mobilen vibreras som en jävla gnu. Vem fan smsar så här tidigt. orkar inte, hihi!

Vi hörs i skolan!

 



älskardig!


RSS 2.0