Vilken vacker överaskning ! :)

Såg att min Kära Räka hade upptaderat min blogg, vilket behövdes! Tack för den Michelle, räddaren i nöden. Så glöm nu inte att bli medlem i vår fina fb grupp! (Länk i något inlägg längre ner) Jao!

Jag och Michelle spelade in en vacker musikvideo till låtarna: Tik tok, Gettin' over you, Skaka Rumpa, Miami. Det kanske va någon mer, men det kommer jag inte ihåg :$ Filmen kommer upp på bloggen såfort den är klar! Vi måste typ klippa ihop den och sånt shit! Men det är jättekul.


När jag och Michelle lyssnade på lite musik och sånt, så hittade vi detta albumet (Spotify) La Banda Latina – Playa Total 15 Helt freaky? Så jävla dåligt så det finns inte? Jag och Michelle satt och gapflabbade åt alla låtar och hade så sjukt kul åt dom. Ni måste lyssna och skratta gärna!



me right now!


HELSINGBORGARENISBACK'

Tja Feliciaofsweden's läsare!
Min lilla polack är hemma och käkar och hon glömde logga ut från blogg.se innan hon stack så den var inloggad nu såg jag. Så jag tänkte: ett inlägg från mig i hennes blogg skulle väl inte skada?
Så ja, vem fan är jag då? Jo, jag är ju denna omtalade räka som alla snackar om just nu. Jag är värsta kändis nu, har 16 fans på Facebook, lite bra jag är ? ;)
Mitt riktiga namn är dock Michelle. Jag bloggar under namnet helsingborgaren. Andledning: jag är en helsingborgare, en riktig helsingborgare! Så ja, helsingborgaren goes gästbloggning hos Feliciaofsweden typ.
Just nu i skrivande stund sitter jag med väldigt hög musik och väntar på Felicia, hon är (som jag nämnde där uppe) hemma och käkar. Egentligen väntar jag på att en viss person ska logga in på msn så jag kan dampa lite.
Sa på min pblogg innan att jag inte har känslor, det är liksom tomt i mig, men så fan heller. Jag är så jävla besviken, jag vill bara skrika på denna jävla idioten. Han snackar så jävla mycket skit så ni anar inte..
Nog om honom, palla lägga ner tid på idioter? ;)
Känner att jag inte har så mycket att skriva så Felicia får skriva senare när hon kommit hit igen medans jag moppar golvet. Men ni får ha det grymt!
Peace! / Michelle -  http://helsingborgaren.devote.se

JAG SAKNAR MIN FRIDA SOM FAN!

Godmorgon! Tro inte att jag vaknade nyss bara för att jag skrev det för jag vaknade för en timme sen :) Har kollat på ''Life Of Ryan'' hela morgonen och väntar på att Michelle ska ringa mig, så ska vi ses. Jag älskar dig Räkan!

Asså, jag saknar min kära älskling Frida som är i Ronneby hos sin mormor&morfar. Har inte träffat henne på sjuuuukt länge och jag bara MÅSTE träffa henne när hon kommer hem! Frida, om du ser detta så smsa mig direkt för jag saknar dig riktigt mycket! Hehe :)



Mina två favoritpersoner i heeeela världen!
Älskar er bästisar ♥

(Haha, kolla killen bakom oss, wft? xd )


Dagens lista.

Dagens vill ha: Sommarjobb!
Dagens klädsel: Bikinitop och jeans från only!
Dagens frisyr: Uppsatt för en gångs skull.
Dagens händelse: Årets första bad i havet. Inte dopp, utan bad.
Dagens låt: My first kiss & California Gurls.
Dagens planer: 30 min kvar av dagen, så chilla bara.
Dagens saknad: Marcus jönsson faktiskt xd
Dagens dummaste: M*****
Dagens sjuka: Mår illa.
Dagens drog: Musiken!
Dagens roligaste: Bad i havet med michelle!
Dagens favorit: Han!
Dagens köp: ingenting!
Dagens godis: En massa från godishörnan!
Dagens humör: Bäst i början, Sämst på kvällen och bra nu :)
Dagens ord: Räka!
Dagens älskling: m...

 

Godnatt :)


Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig...

Hemma ifrån en sjukt underbar dag med bästavännen räkan. Föresten, ni med facebook som läser min blogg, gå in på denna länken: Alla vi som tycker att Michelle Hammensjö är en Räka :) HHAHA! så jävla bra ! :D
Gå med i den , snälla jag ber er!

Dagen idag var helt underbar. Vid halv 5 dog jag till Michelle älsklingen aka Räkan och vi låg i hennes trädgård och solade och lite sånt. Sen drog vi ner till Larödbaden och badade i havet i någon halvtimme. Riktigt härligt. Efter det så gick vi en runda hem till michelle och hämtade vårt godis och satte oss på vi 3's ställe. Där käkade vi godis och fick varsitt dåligt samtal eller vad man ska säga. Vi fick varsett samtal som gjorde så att vi båda började gråta. (Inte av samma grej dårrå) Men trots det , så va dagen underbar.

Får tänka bort det dåliga som hände och fortsätta med mitt. Ska byta om till myskläder och så ska jag laga lovley nudlar! Hehe, Felicia ♥ Nudlar.

Puss !

 


BEACHENMEDRÄKAN!

Räkan & Polacken drar ner till Stranden och tar ett dopp. Vi får se hur det går med min vecka. Haha, :$
2 dagar kvar...
Tills nya sms på min mobil, så då får ni smsa som fan!

3 dagar kvar...
Sova över med Michelle och vi ska äga ut allt!

4 dagar kvar...
Träffa ****** :$

30 dagar kvar...
Födelsedag & Hbg festivalen ! (A)


räkan på bild! Loveu!

Alla vi som tycker att Michelle Hammensjö är en Räka :)

Räkan är så jävla cool!
Kyss

fantastisk dag :)

Tjena bloggen!

Idag har jag haft någon värsta, musikdag! Har spelat piano, gittarr och sjungit hela dagen fram tills nu. Underbart, musik är verkligen mitt liv! Men Räkan ringde mig och fråga om jag ville bege mig till henne för att sola och det är ju sjävlklart! Så jag tar med mig en Billy's Pizza till henne, så ligger vi och chillar resten av dagen :)

Hörs later! Pussen.

Vill till straandeeen...

Men det går inte. ****, det suger. Hittar jag ingen som vill lida tsm med mig så ska jag sola i trädgården lite :)

Vaknade precis och kollar på DH, loveit!

No more to tell. Hörs sen (y)


.

Så sjukt kär.

no lust att skriva.

Har inte tid eller ork, tyvärr och förlåt.

Hade iaf en bra dag med michelle, oskar och hans kompisar. Roligast i slutet ;)
Imorgon vet jag inte vad som händer. Är sjukt arg...

1. Jag gjorde en sak idag som jag ångrar som fan.
2. Har ''en gång i månaden'' och det suger. Har aldrig haft såhär ont innan :(
3. Sommarlovet kommer att suga pga en sak som inte angår mig, men tänker inte gå in på det här.

Hörs imorgon.
Godnatt och hej!


Fira bror jao!

Snart kommer mamma hem och vi ska fira min kära broder.

Innan idag var jag först på stranden och sen stan med räkan. Stranden va kul i början, men det fuckade sig i slutet så jag och Räkan (Michelle) Drog till Godishörnan och gjorde ingenting där. Vi ska kolla på Paranormal Activity på onsdag istället. Så ni har två dagar på er att säga hejdå till mig, innan jag dör. :)

Hejdå!

Blev ingen film idag!

en massa uppdatering på samma gång!?

Inte min dödsdag idag! Det är ju så sjukt fint väder, så jag och Michelle skiter i att sitta inne och kolla på film så vi hänger med Cornelia och hennes killkompisar till stranden istället. Kan bli kul. Vem vet!

Vi hörs!

Grattis på födelsedagen bror!



Grattis på din 21-årsdag!
Han & hans tjej Lynn på bilden.


''Samara'' ifrån the ring tar livet av mig :o




SÅ SJUKT ÄCKLIG SÅ ATT DET FINNS INTE !

Kunde inte sova inatt typ, var rädd som en j*vla get i ett slakthus eller något. Inte för att geten borde vara rädd. Vem vill äta getfilé? I alla fall, jag somnade runt 5 och vaknade runt 4 gånger. Vaknade klockan halv 10 och då gick jag upp. Som tur va så drömde jag inga mardrömmar, vilket jag trodde att jag skulle göra. Men jag klarade av natten ganska bra ändå, eftersom att jag sov helt ensam med min hund i ett litet rum i en läskig källare. Är inte det sjukt? F*n va jag är modig! :)

Idag fyller min storebror år, så gratulationer till honom. Han fyller 21 tror jag. Vi ska fira det igenom att han kommer till oss och så ska vi ba käka och lite så. Inget märkvärdigt. Sen drar jag och Michelle till Godishörnan och ser om dom har paranormal activity! Jag svär, jag kommer att dö när jag ser den. Så sjukt är det. Ska sen hem till bror börja på mitt lilla sommarjobb. Ska städa hans lägenhet för 70 kr i timmen. Värsta polacken, jao! Sen ska vi checka film och sova där. Nice ju :)

Ni ska också veta att jag kommer inte ha sådär jättemycket tid till att uppdatera idag eftersom att jag inte kommer att varken ha tid eller ha tillgång till dator. Men ha det såbra, så kanske jag hittar något tillfälle att upptadera!

Hadet!

' I Skälderviken!

Sitter här ute i den varma sommarkvällen i en förort till Ängelholm. Vi ska snart grilla lite revben, kycklingvingar och korvar. Jag är egentligen riktigt mätt på chips och cola, men man får proppa i sig lite ändå tycker jag (a) Ska sova här ikv och kommer hem imorgon bitti. Min kära broder fyller 21 imorgon, så grattis till honom. Han ska hem till oss och sen ska jag och Michelle kolla på paranormal activity. Kommer allvarligt talat dö när jag ser den! Ska vara skitläskig och jag dog när en tjej berättade om den.

TRAILERN :



Kommer att totally die !

Alla får underhålla mig på msn, eftersom att jag inte har något att göra här mitt ute i ödemarken med dålig internetuppkoppling och ingen spotify. Dö.

Feliciaofsweden & Helsingborgaren blir rädda för Maze Game!

Speciellet Michelle ;)

VARNING: IGNORERA MIN RÖST!



Så äckligt ful min röst är.

Jag vet att filmen är över 5 min, men kolla ändå. Det är kul när vi blir rädda för, ja. Ingenting :)


'Midsommar!

Förlåt för trög upptadering igår. Hade inte tillgång till dator mitt ute i ingenstans!

Iaf midsommar i år firade jag i mörarp hos marwins mammas barndomsvän som var riktigt roligt! Jag och Marwin hade vattenkrig och spelade fotboll och ÅKTE MOPPE! Fyfan va det är härligt med moppe, afan att jag ska ha en när jag blir 15, yhä! ett år & 32 dagar kvar. Bilder kommer när jag hämtat min egen dator, eftersom att jag sitter på mammas. Hehe.

Idag har jag inte bestämt något speciellt, men försöker få ut någon rolig till sofierokiosken. Var så jävla längesen jag käkade en glass där. Jag älskar det, mums!

''videoinlägg'' kommer senare med mig och michelle där vi blir rädda för maze game :$

puss!


ASGLAD!

Fick typ, en massa kommentarer på en gång sådär random och hade ingen aning varför, så såg jag på blogg.se att jag låg trea på en sån, toplista :) Kolla:





Ett av mina inlägg! :)

Blev så sjukt glad! Livet flyter på som fan och är riktigt härligt. SHIT VAD JAG MÅR BRA!

pussss! :D

river flows in you...

Nyss kommit hem från en härlig utekväll med michelle, isabelle, linnea, cornelia och olivia :) Tack för den härliga dagen! Allting är fortfarande helt underbart!

Just nu käkar jag chips och lever livet med min underbara musik (a)

 


 




Dagens fråga:

Från: Linda. (http://rosachica.blogg.se/)

Hej ! Hur ska du fira midsommar? :D
Kram Linda

Svar:

Hej Linda ! :)
Båda mina föräldrar ska iväg så att jag ska följa med min mammas bästa vän och hennes barn (som jag är jättebra vän med) till mörarp där vi ska fira midsommar som vanligt hos hennes mamma. Kommer nog att bli sådär. Vem vet?
Kram!


Fan va härligt med sommar!

Har gått med linne, shorts och barfota hela dagen! (Till och med i stan & på bussen) Så underbart härligt, visst blir man riktigt överklycklig på sommaren. Mår så sjukt bra så det går inte att beskriva. Sommaren är underbar, Livet är underbart, vännerna är underbara, han är underbar, ALLT ÄR UNDERBART! Shit vad härligt allting är.

Idag har det varit en fullspeckad dag. Vaknade halv 3, moaha. Sen begav jag mig till Frida och vi dansade och fortsatte lite på våra danser. Vi var i mellan 1 - 2 timmar och det var underbart. Hennes katt är riktigt gullig och hennes hund är sjukt söt :) Chilli, som hennes hund heter, har världens mjukaste nos/mun och hennes katt Sally är världens minsta och urgullig.

Efter Frida va jag med isabelle lite och sen drog vi in till stan och dansade. Vi går ju på Reaggaton på impulse. Det är underbart kul. Känner mig ganska säker på dansen nu vilket är bra eftersom att vi ska uppträda på helsingborgsfestivalen :| Jag kommer att dö! När dansen var slut så gick vi till bussen. Men vi passade på att köpa kakor. Vi köpte såna som vi trodde skulle va himelskt goda, men det var dem inte. Dem var jätteäckliga! Sen kom jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på min underbara spelningslista :)

om 5 minuter ska jag träffa cornelia ett litet tag och snacka ut med henne. Behöver det, eftersom att det är en grej som jag tyckte att vi borde ta tag i. Exakt  vad det handlar om har inte ni med och göra. Men måste byta om och fixa till mig lite snabbt. Känner mig sådär, halvsliskig! Vi hörs när jag kommerhem. puss!



Dessa kakorna smaka blä!


förvånad!? :o

Vaknade upp nyss. Klockan är 14:30. Ska ju va med frida idag ju!? helt sjukt.

Som sagt, frida idag och vi ska dansa. Vid halv 6 har jag reaggaton inne i stan. Mycket jag hinner va med frida då ju :o Är lite sur på mig själv just nu!

Nu ska jag klä på mig och rings frida. Måste städa mitt rum, eftersom att pappa tycker att det ser ut som ett bombnedslag. vilket inte jag tycker (a) Bild på outfit och sånt kommer, i promes!


Natthumor #2!



Var tvungen att visa denna! Förlåt, men den äger ! :)

Godnatt på riktigt nu!

Natthumor !



HAHHAHAHAAHA, SÅ JÄÄÄÄVLA ROLIGT!

Sista inlägget för natten.
Puss!

JAG MÅR SÅ SJUKT UNDERBART!

Så sjukt härligt! Har ni inte känt såhär riktigt bra någon gång? Så jävla härligt och man bara lever livet. Ingenting kan komma ivägen, inte ens en tjej som försöker trycka ner en men som knäcker sig själv. Inget kan förstöra denna kvällen, jag mår så sjukt sjukt bra. Har inte mått såhär bra sen den 10 maj. Vad som hände då får ni kommentera om ni vill veta (a) Fast mår faktiskt bättre nu än då.

Har nyss kommit hem ifrån en härlig utekväll med michelle. Påvägen hem träffade jag Linnea och Js. Har inte träffat linneaälskling på 100 år, så det va nice att sitta och snacka med henne om saker som hänt och så. Js tröttna efter ca 5 min så har drog hem! :) Sen kom jag hem vid strax över 11 och nu sitter jag här och mår härligt ! :)

Underbart. Allt är underbart. Typ kär igen! Egentligen hatar jag det, men just nu är det underbart! Har gillat killen aslänge nu så nej, det är inte en ny kille. Samma kille som alltid. Haha, underbart (a)

Ska göra ingenting nu. Jo, jag ska leva livet :) Puss!


Klar med designen.

Då är man klar med designen och nu är den som den är. Orkar inte fixa bättre, men så är det bara. Tycker det blev helt ok ändå. Men headern är bara tillfällig tills jag och frida ska ut och ta lite bloggbilder så att man kan ha som header och lite sånt underbart!

Idag blir det att chilla. Kanske drar till sofierokiosken med Michelle. Jag har frågat henne, men hon har inte svarat än :) Nu ska jag ner och äta, eftersom att jag inte har ätit på hela dagen som vanligt :$ Är mega mega hungrig! Efter det så tar jag ut datorn i solen och solar lite. Min halvbruna färg börjar gå bort och det är långt ifrån härligt. Ska sätta på hög musik på min underbara spelningslista på spotify, Sommaren 2010. (Klicka på länken , ni som har spotify) och sen ska jag bara sola och leva livet. Kanske till och med spela lite The Sims 2 under tiden jag solar. Sånt är sjukt härligt.




Det här är min familj på the sims just nu (a)
Fast jag torterade dem två i mitten så dem dog. Tonåringarna är inte familj, så dem har blivit tsm och blivit vuxna. :) Nu bor dem i ett eget hus och nu har dem gift sig och fått barn! Riktigt gulligt :)

Ska byta om och äta nu. Vi hörs sen, pussen!

Renoverar bloggen!

Har inget annat för mig idag , så det ska jag göra.
Den kommer att vara lite fucked up nu den senaste timmen.

Puss

BEVIS NOG PÅ ATT JAG INTE ÄR FJORTIS?




Du har under dom 2 senaste året;


( ) Rökt
(/) Varit full
( ) Däckat
( ) Snusat
() Varit på fest
( ) Fått minneslucka
(x) Druckit alkohol

(x) Varit kär
(x) Älskat någon
(x) haft kille
( ) vatt otrogen
(x) Fått ett sugmärke
(x) Gjort ett sugmärke
(x)  fått ett bitmärke
(x) Gjort ett bitmärke
( ) Kysst en främling
( ) Strulat med fler än 2 personer på en kväll
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Vaknat av att du gråter
(x) Skrikit ord som hora och slampa till någon  -
(x) Slagit någon på skoj
(x) Blivit slagen på skoj
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) Varit på solsemester 
( ) Badat i sjön 
(x) Gjort något olagligt
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
( ) Sovit i över 12 timmar 
( ) Sett en film mer än 10 gånger 

(x) Tagit någon på asset
(x) Velat dö
(x) Kysst någon utav samma kön
( ) Åkt buss i över 10 timmar
( ) Haft sex
( ) Varit ute en hel natt
( ) Blivit tagen av polisen
( ) Haft filmkväll
(x) Svikit en vän
(x) Varit sjuk



inte så mycket fjortisgrejer, men ändå :)


godnatt.


underbar kväll med frida (y)

Tjenare bloggen, hur står det till? Själv så är det underbart för tillfället. Har precis kommit ut ur min pool efter ett nattdopp med marwin i någon halvtimme :) Var hos Frida ett tag mellan 9 - 11. Riktigt härligt! Kom hem med bussen halv 12 och nu sitter man här och snackar i telefon med oskar sötnosen!

Nu hade jag tänkt att lägga på eftersom att jag ska nörda mitt älskade spel the sims 2 året runt! Älskar det så sjukt mycket. Visst är det härligt att ha en passion som min!

Bara jag som stör mig på folk som går runt och kallar folk fjortis om man är det själv? Jag menar. En tjej som röker, dricker, knullar runt och kryddar med smink kallar mig fjortis? Jag använder bara lite puder, mascara & fondation? Jag tar inte 10 lager av varje lixsom. Jag har aldrig rökt en ciggaret i hela mitt liv och jag behöver inte dricka för att ha roligt. Pallar faktiskt inte lägga ner mer energi på den personen mer. Vi hade en så jävla perfekt vänskap och verkligen skrattade röven av oss. Utan henne skulle jag inte suttit här idag. Men nu går hon runt och snackar skit om mig. Moget.


DRAR TILL FRIDA!

tja, drar till frida och flummar !
Kyssen!



loveu!

Gästerna har kommit (y)

OCH JAG HAR INTE ÄTIT IDAG!
sällan jag inte äter. Jag älska att äta, det är fan meningen med livet. Haha, dääääärför är jag överviktig (A) Haha. Nej men ändå. Detta är tredje kvällen jag inte har ätit något annat än kvällsmat. Fy på mig!

Men nästan alla gäster har kommit, men maten är inte riktigt klar än. Längtar (a) Shit vilken tjockis jag är!
SKIT SAMMA, MAN LEVER BARA EN GÅNG! tror jag.

PUSS!

 



Diggar bilden starkt! Den är uppe på min vägg faktiskt :D


sims är bäst!

känner mig duktigt nördig, men ändå :)

ska hoppa in i dushen nu, men tänkte göra ett snabbt hallå här imellan. Som sagt, pappas födelsedag idag! Firas med en liten sån , fest. Så måste dusha och städa innan dem kommer klockan 6. Hatar sånt, för det är oftast inga roliga folk där. Bara en massa vuxna och jag. Så om någon vill hänga med ut lite senare, så har ni mitt nummer. Det är bara att ringa ;)



Måste bara berätta en sak!

Jag torterade mamman, så att hon dog. Så nu så hemsöker hon mitt hus :( Hon kommer som en röd våldnad och skrämmer skiten ur mina simmar! (Och mig) Hehe.

Nu ska jag in i dushen, kyss!


Grattis Pappa! :)

Han fick 3 par strumpor. HAHA!
Men exakt alla pappor blyr tryp asglada av det.

Jag är riktigt trött, men tänker inte somna om eftersom att alla i min famlij väcker mig hela tiden. Sen 8 har jag blivit väckt 5 gånger och jag hatar att bli väckt :@

Ska spela sims nu! Puss.


- orkar inte berätta om dagen.

Tyvärr! Den var underbar, men jag känner inte för det :)





Älskar låten, hatar honom!

Men nu ska jag kolla igenom veckans blogg anmälningarna.
Nu är anmälningstiden avslutad så ni kan inte anmäla er mer!

väljer ut 5 finalister ikv, publicerar imorgon.

Kyssen!

 


19:00

Tjena mittbena!
Sitter här med michelle och dampar på henne. Hon fes mig i ansiktet. Äcklig bajskorv :( Vi ska dra ut, kanske kalla på mer folk men ja. Har spelat sims som fan. Fett nice!

Har även varit i stan en sväng för att köpa present till pappa. Tänker inte säga vad i fall att han läser min blogg, men vem vet ;)

Jao, nu ska jag återgå till att dampa på michelle. Ska slå henne nu. Hon fick ont.

WTF ! HON SLOG TBX! BRB SKA CUTTA HENNE !

höhö, helsinborgaren gästbloggar här då va :D hon ligger och bölar på golvet just nu, eller okej hon pratar med fina friiiiddaaaaaa. en kille kan knulla en get för han bara pajjar allt, fuck him!
nej men nu kommer felicia igen, puss&kram från helsingborgareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

michelle sugoor !
/ alla i världen!

Hehe. nu ska vi ut och jag rapade i hennes ansikte och hon bajsade på sig :)

Pussen!



vs



moaha, vem är bäst!?



moaha !


Beroende av the sims?

Tjena Bloggen!
Nyvaken och sånt nu ja. Jag vaknar alltid runt 12. Vet inte varför :)

Idag så måste jag in till stan, eftersom att min pappa fyller år imorgon och jag vet inte vad jag ska köpa till honom. Någon som har någon idé?

Antingen så åker jag in till stan själv, vilket jag inte vill. Eller så åker jag in med någon. Efter klockan 5 så ska jag träffa Michelle som äntligen har blivit frisk sen den 17. Saknar henne rättså mycket.

Men nu ska jag typ leta runt på google efter en bra present och sen spela the sims! Haha, jag är beroende (a)

Pussen!

 


läggdags!

Har spelat klart och nu ska jag kolla på tv, och sen sova.
Asså, det är riktigt kul med sims asså. I love it! Men är riktigt trött.

Ska nog inte somna med totte idag, vilket jag gjorde igår. Men det slutade med såhär när jag vaknade:



ser ni håret? Vackert, vackert. Not.

Vet ni vad som händer om 10 dagar :) (1 juli) Då får jag nya sms på min mobil så ni får smsa på, annars så blir jag arg ;) Hehe, jaja.

Godnatt och sov gott!

titta vad jag har fått (a)

Okej, 50% låna & 50% fått :)



WIIIIIIII!

Fått låna Sims 2 så att jag kan instalera det . sen har jag fått året runt så att jag kan spela på det. WII ! ÖVERLYCKLIG. sims är livet (A)

Så nu ska jag spela sims och göra två lesbiska tjejer, varav den ena ska vara otrogen med städerskan och en annan granne. Bra va :)

Ett inlägg kommer sen innan jag ska lägga mig, puss!

@frida!

Tja bloggen!

Hemma hos frida nu & vi jagar efter några roliga personer som kan hänga med oss ut!

Måste berätta en rolig sak!
Jag och Frida var inne i stan en runda för att köpa cider (alkoholfri, eftersom att jag inte dricker!) så stod vi på busshållsplatsen hem och så hade vi lust att dansa. Så vi dansade vår dans till ne-yo - Beacuse of you. Så kom det en bil och stannade med nervevad ruta. Killen i Bilden va kanske runt 20-25 år och sa:

(Han) - Dansa från början!'
(Jag) - Nej!
(Han) - Jo, men kom igen!
(Jag) - Om vi får 20 spänn!
(Han) - Jaja, visst!

Så dansade vi och fick 20 spänn! Coolt va :p


Nu ska jag mysa med fridas nya katt sally som är världens gulligaste!

Pusspuss!




så jävla söt! Kan ba säga att hon är mycket mindre irl!


brb , La pizza!

La Pizza med frida!

Bilder kommer, Kyssen!

Patetiskt.

okej, jag älskar kissie men...

 




Det här är nog att överdriva?...

 

Kom på att jag är jävligt hungrig eftersom att jag inte har käkat på hela dagen. Så ska ta något litet och sen dra till la pizza!


Jag kan inte sluta tänka på dig...

Tja! Sitter just nu och lyssnar på min emolåt som jag alltid lyssnar på när jag mår lite depp: River Flows In You. Älskar den låten riktigt mycket så ja.

Idag har jag vatt med Frida, Anton och Kalle. Det var väll kul. Speciellt när Kalle fick såna damp i slutet :$ Men ja, det va skoj.

Ikv blir det La Pizza tror jag. Med frida såklart, fast hon ska inte käka. Bara fettot mig ska äta där och det ska bli mkt roligt. Sen ska vi väll ut och va med en massa folk tror jag.

HAHA! Satt och skrev, så hörde jag min mage kurra som fan! Asså, den har aldrig kurrat så här mycket innan, det lät riktigt roligt. Då kom jag på att jag inte har käkat något idag. Eller jo, har käkat en sandwich och inget annat. Underbart (y)

Är det bara jag som längtar tills kissies låt släpps på spotify? Den bara måste bli klar snart. Jag är nog en av de få personerna i världen som faktiskt tror att den kommer att bli bra.

Tror du att kissies låt kommer att vara bra?


DATORVIRUS!

Tjenare!
Det har varit dålig uppdaterning nu i helgen pga att jag har haft datorvirus. Men kungen själv fixade det helt felfritt! Jag äger, ellerhur? :) Det negativa är att jag inte har NÅGRA bilder/filmer/låtar på min dator kvar, vilket är riktigt sorligt. För jag hann inte lägga upp alla bilder ifrån michelles födelsedag eller resten ifrån skolavslutningen. :( Hade några bilder som jag diggade starkt. Men nu är dem borta. Dags att skaffa nya minnen dådå.

Idag
ska jag & Frida va med Anton, Calle & Kalle. Dem kommer till Laröd och det ska bli underbart. Egentligen skulle kanske jag och min familj åka iväg till Franska rivieran eller vad det hette i 3 veckor. Där vid nice och det. Men det blev kanske inte av för att pappa hittade inga resor dit. Men jag uppmanar han att vi ska åka någon annan stans, för jag vill verkligen resa iväg ifrån kalla, tråkiga, gråa svergie. Någon som håller med? 

Nu måste jag börja fixa till mig eftersom att jag bara sitter i pyjamas osminkad.



Det här är nice.



underbart fint vatten!

Pussen!


OSERIÖST VIDEOINLÄGG PÅVÄG TILL LISEBERG MED FRIDAMATILDA OCH FELCIAOFSWEDEN!



Vi är såklart oseriösa.
Kolla & sprid vidare :)

- kyss!

liseberg 10 - minne för livet!

TEXTEN ÄR GANSKA LÅNG! BILDER LÄNGRE NER!

Tja! Nu ska jag berätta lite om när vi va på liseberg.

Först samlades vi på IH och alla andra typ 100 st var astråkiga. Vi från Laröd var dem ända roliga, men ändå. Sen hoppade vi på bussen och tod våra platser och åkte. Bussresan dit var ganska halvtråkig och lång eftersom att vi inte fick göra ett skit på 2,5h. Vi fick inte lyssna på musik högt, vi fick inte snacka liite högt, vi fick inte göra ett skit förutom att sitta tyst och inte göra något alls. Rikigt arga sånna ledare. Men skit samma.

När vi kom till liseberg fick vi vänta i typ, 1h på gruppbiljetterna. När vi hade fått den så sprang alla till ingången på baksidan. Men jag och Frida är så smarta att vi kom på att ta huvudingången. Så the gang  (jag, frida, michelle, simon, gustaf och marwin) gick dit och vi behövde bara vänta i typ, 2min så kom vi in direkt. Så jävla ägda alla blev. Hehe! Sen åkte vi en massa. Jag åkte höjdskräcken, villket jag egentligen inte vågar eftersom att jag är jätterädd för den :$ Men jag åkte den ändå, för att jag äger. Haha. Sen så åkte vi såklart så mkt mer också. Typ, uppswinget som jag älskar, kanonen, balder, lisebergsbanan, flumride och ja, en del andra. Så spelade vi fett mycket också. Fast jag och michelle var dem ända som vann ! :) Hon vann en sån vanlig chipspåse och jag vann en liten delfin nalle som var jätteliten, men ändå.

Så gick vi gasten och jag var längst fram. Kan lova att gasten har aldrig varit så läskig! Den var i typ 15 - 20 min och utan att gå in på detaljer så var det rikitigt riktigt läskigt. Jag ramlade en gång och råka ramlade på hanna som också ramlade. :$ Men vafan , gubben var riktigt läskig! 

Bussresan hem ägde! Michelle la och sov i gustafs famn och det var jättegulligt. Jag och frida gjorde riktigt mycket! Vi hade slagge, körde det var en gång, sög av en klubbnapp, fottade en massa random bilder, blev tsm (frida lekte kille), gjorde slut :(, frågade fritidsledaren en massa saker om hans barndom och hans fru som han har skillt sig med, klagade som fan på att vi va törstiga, sjöng. Asså jag orkar inte rabbla upp mer. Men haha. Bilder kommer här:



Jag & frida på bussen med våra cooola shuttershades!




Haha, Frida med allas Shuttershades! Skitcool!



Hehe, en rolig bild på michelle! HAHA!
snälla michelle, döda inte mig!



Döda mig inte :$



Så söta!



Jag är sååå död!



FUCKYOU JUSTINBIBEBER!
Jag kungen kom på det (h)



diggar denna bilden skit mkt :)



Jag & Frida på en snobbig toalett inne på liseberg. Loveu!



Jag, Michelle & Frida i kön till uppswinget. Dagens första åk!



Jag & Frida fick kexchoklad ifrån en kille i tighta poliskläder. Ett linne i lack och kortkorta shorts och polis mössa. Han var säkert på svensexa :)



i kön till kanonen ftw! men när vi kom fram och hade väntat i ca 45 min så blev det tekniskt fel och vi fick inte åka den :( men vi kom tbx efter några timmar och då åkte jag och frida längst fram. yhä!



Marwin på lisebergsbanan :)



Jag & Frida @ Lisebergsbanan :)



Höjdskräcken!



ska hjälpa effiesötnosen med hennes design nu så att jag kan inte ladda upp mer bilder just nu! Puss solong!


internet har kabom, krashat.

Jag har ingen aning om vadf som har hänt med mitt internet asså. Det har bara krashat, vet inte varför. Men jaja, kom på att jag kunde ta någon annans internet. Ett oskyddat nätvärk här i närheten. F*n va jag är smart . :)

Idag har jag inget planerat. Men vill någonstans. Helst ifrån Laröd, eftersom att jag har fått sommarkortet, wihooo ! Sommarkortet är ett busskort som man kan åka på gratis var man vill i hela skåne. Men nice, ellerhur? Så jag vill åka åka åka någonstaaans :)

Jao, har inget mer att skriva i detta inlägget. Men det kommer att komma två stycken direkt efter som uppdaterar gårdagen hos michelle och förrigår på LISEBERG :) En mega massa bilder vafan!

Pussen sålänge!





en bild på mig och kristin för någon vecka sen, visst är vi coola ;)








LISEBERG FÖRFAN!

Då drar Helsingborgs coolaste varelser till göteborg och lever livet :) F*n va nice asså. Vi kommer att ääääääga ut allihopa! Shit, ca 1h kvar, så åker vi in till IH. Bussresan dit kommer att vara bäst, folken kommer att vara bäst, karusellenra kommer att vara bäst. GASTEN FFS!



det är vi tre som kommer att äga ut allt och alla :)

Nu ska jag bara fixa till det sista här hemma, sen går jag vidare till kristin. Ska låna hennes Shuttershades som är rosa och lyser i mörkret. Moaha! Sen ska jag hem igen och fixa mitt hår. Måste våffla det, för det är mega platt. Kan inte våffla nu eftersom att det är blött. Jaja. Har inte tid att ta bild på dagens outfit, men jag har haft nästan samma sak på mig innan och lagt upp bilden här, så det får bli den bilden.



dock drogade ögon, men skit samma. Bilden är ifrån i slutet av januari, så hehe :$

Men ja, dagens outfit:

90210 tröja - Bikbok
Tights med dragkedja längst ner - H&M
Vit Bas Tröja - H&M



Så, har lite brottom. :) Kommer nog ett inlägg innan. Om jag hinner.

Jaja, puss!

VECKANS BLOGG!



Anmäl dig eller en kompis till veckans blogg.
Sista chansen att anmäla sig till veckans blogg är runt söndag. Puss!


Pictures från skolavslutningen!

Har bara lite bilder ifrån skolavslutningen eftersom att de andra bilderna är på den andra kameran och mamma tog inte med sig sladden ifrån jobbet. Smart (y)

Men iaf, nöj er med det ni får så får ni mer sen. Kanske ikväll om jag pallar hämta en minneskortläsare som jag har hos pappa. Jaja, here it is:


Molly, Frida, Michelle, Jag & Isabelle.
Loveu!



Bryr mig inte om jag ser ut som skit. :)



haha, ja. ser ut som skit :)



uush , men lev med det :) farväl skolan, farväl böcker. Kommer inte att sakna er!



vet inte vrf, men diggar bilden :)



hola läskig bild!


Orkar inte lägga upp mer , puss! :)

DÖ MENSVÄRK, DÖ!

Asså, jag har haft en sån äcklig mensverk sen precis efter skolavslutningen. Så när jag och issa dansade så ba: BAM och jag kunde inte stå upp, kunde inte röra mig eller något. Så när det va typ 15 min kvar fick jag sätta mig ner och kolla :( Jag var så fkn suger på att dansa, eftersom att jag älskar dans.

Nu sitter jag och kollar på det program som jag dyrkar. Biggest Loser! Fast jag vet vem som vinner så kan jag inte sluta kolla på det :$ Besatt.

IMORGON BLIR DET LISEBERG! FKN ÄLSKADE LISEBERG MED BÄSTA VÄNNERNA! Kan det bli bättre? :o Ja det kan det! Dagen efter så fyller Michelle år och den dagen kommer att bli näst bäst. tyvärr michelle, men inget slår liseberg med er (a)

Ikväll vill jag ut. Marwin ringde och sa att jag skulle smsa när jag hade kommit hem, men jag har inga sms kvar så att det går inte :( Han får la ringa. Annars får jag gå ut med någon annan. He-He. Jaja, bilder ifrån skolavslutningen kommer i nästa inlägg. Puss!

 



Jag ska krama kaniiiinen :)





åka och skirka ut all den dåliga energi man har inom sig. YHÄÄÄÄ!

Kyss so long.


SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

SÅÅÅÅ HÄRLIGT! BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ GLAD SÅ FÅR NI ETT INLÄGG MED STOOORA BOKSTÄÄVER. SÅ HÄRLIGT, UNDERBART, PERFEKT OCH BÄST MED SOMMARLOV. SLIPPA LÄRARNA, YEES!  BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN KOMMER NÄR MIN MAMMA KOMMIT HEM, FÖR HON HAR KAMERASLADDEN. MEN BILD PÅ DET JAG HADE PÅ MIG ÄR HÄR UNDER:

 



H&m klänning , fin ros :)



& det va kallt, så fram med den fula koftan jao!
dock så är jag inte så vacker, men lev med det:)

Som sagt, mer bilder kommer sen. Nu ska jag göra nudlar och käka! Mums, jag ääääääääääälskar nudlar. So feliciaofsweden style! haha, lite kissie där ja. Efter mumsiga nudlarna blir det stan med issapissa. Har fått 500kr av pappa, ska få 150kr av mamma och har runt 150 - 200 kr på kortet. Så sammanlagt blir det 800-850kr som jag ska slösa på LISEBERG! fast eftersom att det är onödigt att slösa runt 800 kr så ska jag se om jag hittar en ny top/tröja på stan som jag kan köpa, nu när det ändå är sommarlov :) Bors på vad jag har på kortet. Dessutom så ska vi dansa dansa idag. Fett kul!

KAN NI FATTA ATT JAG SKA TILL LISEBERG OM RUNT 22,5 TIMMAR! & DET ÄR SOMMARLOV! WIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
sommaren 2010 kommer att bli bäst!

ska käka noodels nu bitches, puss!
vet inte hur man gör det så jag kommer nog att tabba mig rejäält :$

ett inlägg innan stan kanske kommer. Annars blir det smsblogg. Love yah!


SKOLAVSLUTNING FFS!

Nyvaken och trött som f*n. Men man måste ju stiga upp tidigt när det är sånna här ''speciella tillfällen''. Egentligen, skolavslutning big deal. Tycker att det bara är tråkigt att stå på en asfalt med en klänning, frysa röven av mig och sjunga tråkiga låtar. Den blomstertid nu kommer börjar bli liiite uttjatad efter 7 skolavslutningar. Men jaja, sånt är livet. Nu ska jag börja fixa till mig, eftersom att Jag, Frida, Michelle och Gustaf ska träffas 40min tidigare och ta lite bilder.

Somnade ganska sent igår, runt 2. Jag kunde inte somna. Ett problem som är ganska vanlig för mig men sånt är livet. Har faktiskt ingenting annat att skriva om, ska gå och börja fixa till mig :) Pussen!



mina tvåååå favorit tjejer! :) Deras bloggar:

Michelle: www.Helsingborgaren.devote.se
Frida: www.FridaMatilda.devote.se

Älskar er! ♥

inte på humör.

Inte på humör för extrem uppdatering, då enoy what you got.

 

Kärlek suger donkeydick, så att alla vet. Men jaja, en liten smygtitt på morgondagens outfit. skolavslutning ffs!

 


hmmmm, vad är det ;) jaja, puss.





Låten påminner mig om honom. Det suger. Älskar låten , som fan. Men han länkade denna låten och sa att han tänkte på mig när han hörde den. Det är klart att jag tänker på honom då. Det suger och jag hatar det. Som sagt, älskar låten, hatar att jag tänker på honom. Jag orkar bara inte det. Jaja, ska kolla lite till av my sister's keeper. sen decka. Det är ju trots allt skolavslutning imorgon.



LÅTEN ÄR SÅ SJUKT BRA!

Kyss.

Vet inte, men känner mig lite. Ja, utstött.

Tja! Hemma ifrån väla med Frida, Gustaf och Isabelle.

SISTA RIKTIGA SKOLDAGEN IDAG I SKOLAN, VET NI HUR LYCKLIG JAG ÄR ÖVER DET! SÅ J*VLA NIIICE! Iaf, skolan var jätte chill. Började med mentorstid, sen drog vi ner till laröds skola för att öva inför imorgon. Sen hade vi städning med hög musik som faktiskt var kul (a) Efter det hade vi en ganska lång rast, sen blev det kolla på filmer som vi i skolan hade gjort. Personligen tyckte jag att Ellinors grupp hade bäst film. Den hade bra handling, riktigt rolig och riktigt bra filmat. (Filmerna var inte seriösa).  Sen lunch, äckliga köttullar och kalla makaroner. Efter det kollade vi på resten av filmerna och sen drog vi hem.

Hemma bytade jag byxor och hämtade pengar och tod nästa buss till väla med ja, dem som står där uppe :) Riktigt kul. Skämtade, såg snygga killar, hjälpte gustaf med present till hans älskling och sen ba flumma! (: Gustafs present hittade han faktiskt själv, så det var inte så mycket hjälp men ändå. Riiiktigt fin, skulle vilja ha den själv men ändå. He-he. (a) Sen drog vi hem. Köpte inget :)

Nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik. Ska ut med Michelle, Frida och Gustaf. Men det är typ om 10 min, så ceeewl ;) Jaja, bild på dagens outfit:








Tröja - Odd molly
Baströja - H&M
Tights - Disney :$
Tjocktröja - Zara
Uggs - Din sko.

Det hade jag i skolan jao :) Men jag bytade ju om till det här:

 

Nästan samma sak. Men ni får ändå veta :

Tröja - Odd molly
Baströja - H&M
Tights - Disney :$
Tjocktröja - Gina Tricot
finns inte på bild.
Converse - Tyskland.

 


Måste dra ut. Hörs sen , Puss!


Haha, kristin är så j*vla blond. Loveu!


HAHAHAHAHA ! SÅ J*VLA ROLIGT!?
fattar ni inte så är ni också jättetröga :)

Ska typ, lägga mig! Puss ♥

Bildbomb *BAAAAAAAM*

Har fått låna mammas killes systemkamera i några dagar och damn, jag är kär!

Jag bara älskar det. Såklart, så kommer en liten bildbomb :)



mums (a)

moi ! hehe





läskig bild :o



ännu en läskig bild :)



hahhaa, hej !? xd



örhängerna jag köpte igår. dålig bild, men ni ser vilka det är :)



Jag älskar dig världens finaste hund!




dock fina ögon. Eller inte :)
vilka är mina, bruna eller blåa? :)


blogg.se's bilduppladdningssystem suger, så jag pallar inte lägga upp mer. Men nu ska jag återgå till att kolla på hairspray som verkar bra. Kyssen!


Hemma ifrån stan!

Berättar om det i nästa inlägg! :)
men nu, VIDEOINLÄGG FÖRFAN!

Tagen ifrån: www.helsingborgaren.devote.se

 




Jag kommer in i slutet, xd hahahhaha, fyfan va kul ! :)

FELICIAOFSWEDEN SJUNGER OSERIÖST MED SVART HÅR!



- Feliciaofsweden sjunger oseriöst & har svart hår!
Jag har på mig kristins peruk och ja, sjunger. Inte seriöst som ni kanske märker xd Men ja. Haha, jag äger! Och kolla bara inte. Ni måste kommentera också annars så är ni inte snälla ju (a)

Ska fixa till mig nu, pussen!


VIDEOKLIPP FRÅN GÅRDAGEN!



- Feliciaofsweden gör något random med en spegel.
hahahahahaha, fråga inte vad jag håller på med x)

 

Det är något fel på videofy.me så jag kan inte ladda upp fler just nu. Men det kommer fler, jag lovar :)


Momma's boy!

Kristin ringde och väckte mig, för sådär 15 minuter sen. Är rikitgt trött asså, menmen. Time to get up.

Just nu kollar jag momma's boy. Mest för att det inte finns något annat att kolla på, hehe. Idag blir det stan med kristin igen. Hon ville köpa något till skolavslutningen tror jag. Det är f*n bara 2 dagar kvar. Sen slipper man f*ttiga lärare, äckliga killar, dumma spanskalektioner, tråkiga utedagar och att börja 8:10. Så underbart.

Efter stan så kommer moster hem till oss och då blir det manikyr (y) Dem ska inte vara så långa, för det orkar jag inte.

Vill ni veta en sak. Det tog ca 45 minuter att skriva detta inlägget. Men det är bara för att jag kollar på momma's boy och spelar treasure madness på facebook. Börja spela det ni också, det äger! http://apps.facebook.com/treasuremadness/

Jag är bara i lvl 16. Men det går asfort att levla i början, men trögt i högre levlar. Men det är jättekul, jag älskar det :) Puss !


Fortfarande vaken , jadå!

Japp, är vaken fortfarande. Måste lära mig att gå och lägga mig tidigare! Visst klockan är bara 01;45 men ändå, måste kunna sova ut på nätterna. Även om sova inte är min grej så är det något som måste göras. Jag är faktiskt jättetrött, så trött så att jag inte orkar gå och lägga mig. Jag menar: Klä av sig, ta bort kläderna ifrån sängen, släcka lamporna, ta av sminket, borsta tänderna osv. Palla göra det nu. Mensvärken tar död på mig. Spyr snart :| Ja, jag spyr nästan när jag har mensvärk. Mår illa och typ nästan spyr. Det går inte. Jag hatar livet som tjej, det suger. Skulle ju satsat på att vara kille istället. Livet skulle varit så mycket lättare, right? ;) bara sitta och spela cod hela dagarna. Wow vad avancerat. Jaja, ska bara slösa mina sista HP på Treasure Madness på facebook som jag berättade om för några inlägg sen och sen ska jag fixa allt det som jag nämnde där uppe. Sen blir det krypa ner i sängen och kolla på my sister's keeper eller Allt för min syster som den heter på svenska. Har ni bloggläsare sätt den? Har hört ifrån alla att den ska vara jättebra fast riktigt sorlig. Får väll kolla på den då :)

Pussen!





Godnatt, hörs imorgon!



Hemma och ingenting på tv!

Hemma ifrån världens roligaste kväll på hur länge som helst!

Jag och kristin kom hem ifrån stan. Köpte ett par örhängen som jag inte kan fotta pga att jag glömde dem hemma hos kristin :( Men det är dem örhängena som finns i silver och i guld som är stora ringar och typ skruvade ifrån gina. Jag har redan dem i guld så jag köpte dem i silver också, eftersom att det passar till min skolavslutningsklänning. Smygtitt imorgon på den och resten av outfiten!

Efter det gick vi hem till mig och solade lite. Som sagt, det blev ju ganska soligt. Färg fick jag, afan! Efter det drog vi hem till kristin och tvingade dit nikita och olivia. Så hade vi fett kul och faktiskt spelade spel. Jag lovar, vi hade as kul. Har inte skrattat så mkt på aaaslänge. Så kul. Nu sitter jag och käkar choklad som bara måste bota mitt illamående pga världens mensvärk. Underbart.

PICTURE TIME!



Jag och kristin som testar hattar på gina (a)
Kollar ni noga så ser ni att jag håller örhängerna i handen.



Dagens köp: Hamburgare som smakar heaven & Mcflurry - Marrängswiss.
Visste ni att dem har sänkt priset på alla mcflurry till bara 10kr. Tidsbegrensat, så skynda er och köp så många ni kan ! :D



dock en läskig och oberädd bild^^ fick låna kristins rooooooooliga peruk som var lite konstig xd (film kommer sen)



kollar ni noga längst ner i ögat så ser ni att jag fick en ögonfrans i ögat :( Den sitter fortfarande kvar eftersom att jag inte vågade ta ut den, fast jag känner inte av den.



myskläääääääädeeeeer ! :D



älskar dig olivia!



JAG ÄR INTE KORT ! :@

ooh yhäää !

 

Filmer kommer , puss <3


Tja kära blogglärare. Sitter på bussen ...

Tja kära blogglärare. Sitter på bussen nu och smsbloggar! Visst är det typiskt att just som när jag utanför dörren med shorts, linne och tun tjocktröja så ska det såklart ösregna. Så sprang jag till busshållsplatsen. När bussen kom så slutade det regna och blev sol. Skulle inte förvåna mig om det började regna när jag går av bussen. Haha(a) nu sitter kristin och berättar om hur random hon är. Puss!


Nyvaken och överlycklig!

Hejsan snyggingar ;)

Jag vaknade upp precis för att mamma ringde mig. Ville egentligen somna om, men kom på att det var jätteljust i mitt rum. Jag öppnade persiennerna och gissa vad :) Det är 15 grader sol och bara lite moln ute! Asså, för att det ösregnade igår så är 15 grader jättebra. Tack väderguden apollo! Alla ber till honom så att sommaren kommer ännu mer, tackar!


Dagens planer blir att möta upp kristin vid sådär halv 1, 1 tiden.  Så ska vi in till stan och köpa det sista till skolavslutningen. Lite armband, halsband och sånt random. Sen ska vi bara allmänt chilla i stan kanske ta en fika eller något. Efter det drar vi hem och solar i min trädgård för att bättra på färgen. Man måste ju lämna skolan brun och fin! :)



Glöm nu inte att be till apollo läsare, Vi behöver mer sol!

& föresten vad tycks om designen? Ska byta bakgrundsfärg för rödrosa är så inte min stil. Men det får va så sålänge tills jag orkar fixa mer. Somsagt så är headern bara tillfällig tills jag hinner ta mer bilder. Jag menar, den går ju ut ur innehållet och är inte med helt? Men jag pallar inte fixa med det nu tyvärr.

Och föresten, guuuuud va dåliga nu är på att kommentera. Visst, om jag inte reklamerar bloggen så har jag ba runt unika 60 läsare. Men någon av de 60 läsarna får väll ta och kommentera. Det tycker jag! Kommentera på, det behöver jag. Tack :D

Kisses!


DESIGNEN FÅR VARA KLAR FÖR IDAG.

Som ni ser så har jag bättrat designen fett mycket. Nu har jag bara gjort på stillmallen. tänker göra lite på kodmallen och sen kanske liite till med headern så är jag klar. Som ni ser så är headern bara tillfällig, tills jag tagit ny header bild för det behövs verkligen. Har absolut ingen bild alls som jag kan ha till min header. Jag och frida får la bestäma en dag och be till vädergudarna om jättesoligt väder så får jag nog ett par bilder att välja emellan. De senaste inläggen har varit ganska tråkiga, tar nog bort dem efter ett tag.

Men imorgon blir det stan med kristin. Yesboxxxx!


PAJADE DESIGNEN TOTALT!

Börjar om designen från grunden!

Kommer att ta en j*vla lång tid, men som ni ser så kan jag inte ha den såhär:



Haha, ja!

Så då sätter jag om ALLTING och börjar om. Jag tänker bara börja om med designen . INTE bort med gamla inlägg osv. Så jobbig är jag inte :)

Puss


Renoverar bloggen!

Då är jag hemma ifrån studenten. Bilder will be there imorgon.

Just nu passar jag min lillebror, men han sover så jag chillar mest och är lite social på msn. Håller på med att försöka fixa min design. Den måste bli bra snart asså! Får damp annars. Jag har en bild i mitt huvud om hur jag vill ha den exakt, men jag får inte till det :( Sånt suger. Jag får väll fortsätta att renovera den , så den kommer att vara lite random just nu och se jätte konstig ut. Men det får ni ta och leva med! (a)

För er som vill veta, så kommer designen att bli en blanding mellan Kissies och min egen stil. Allting måste ju vara i min stil, annars så är det ju inte min blogg ;) Men jag ska ha samma ''stuk'' som kissie eller vad man säger. Fast sååå mycket snyggare! Haha.

Puss sålänge *

Me right now!



Vet att ni diggar mitt trötta ansikte! :)
Mysigt täcke jag har , ellerhur! Naajs.

Ska återgå till renoveringen. Pussen


Studenten!

Färdig fixad och klar för att dra! Bild på mina kläder har ni här under:





Tröja - Disel
Tjocktröja - Lindex
Byxer - JC
Skor - Stövlar som inte finns på bild.

Måste dra, puss !


Helsingborgaren gör något random som Feliciaofsweden inte kan sluta skratta åt!



HHAHAHAHAHHAHAHA, EN FILM NÄR MICHELLE GÖR NÅGOT RANDOM JAG INTE HAR NÅGON ANING OM! HAHA, SÅ JÄÄÄVLA KUUUL! :)) Btw, ignorera mitt skratt :$ (vänd på huvudet)

puss!

 

www.helsingborgaren.devote.se


threaton i skolan idag.

Idag hade vi sån threaton i skolan.

vi samlades på friabad och där skulle vi springa 100m i HAVET. Alla tyckte att det var iskallt, men det tyckte inte jag (a) Sen skulle man ta sin cykel och cykla till domsten. Fast vi hamnade i viken . Iaf, det är typ några mil emellan det tror jag. Fast jag michelle och isabelle genade och sparade sådär, 15min. Hehe. När vi kommit till viken/domsten så skulle vi springa 3km. Sen va det grilla köörv. Drygt men kul (y)

Idag blir det student hos Amanda Eversholt. Riktigt nice eftersom att jag ska träffa twin liz där. Det var ett tagsen och jag älskar den tjejen asså. Där ska vi va sånna, fotografer. YHÄÄ! Bilderna will komma upp på bloggen tror jag :) Innan dess så är det såklart fixa till sig som gäller. Jag duschade imorse så egentligen behöver jag inte ducsha nu, men jag fryser som en nakenråtta på antartisk , så jag ska hoppa i badet faktiskt. Sen ska jag som sagt fixa till mig.

Jag har klädkris :( Vet inte vad jag ska sätta på mig. Ååh, tror mitt odd molly linne & jeansleggings från bikbok. Men det är något jag brukar ha till vardags. Då känns det lite konstigt att komma med det där. Jag hittar väll på något så kreativ jag är! :)

Lite bilder ifrån dagen:



michelle @tha beach !

 Nice (y)

Video kommer sen! Puss <3


Feliciaofsweden's INNE & UTELISTA!






Inne & utelistan jao. 8 killar. Villka är inne, vilka är ute? ;)
Kolla ner (y)
Jag orkar inte göra snyggare med ''inne & utelistan bilderna''. Har inte tid för tillfället.





- Chad Michael Murray.



Finns det något sexigare än när han spelar basket topless i one three hill. Mums!

 

- Jesse McCartney.



oomgg ! Om ni kollar på summerland så ser ni den här snyggingen surfa. SÅ J*VLA HOTT! Dessutom så kan han sjunga också :o Jesse Mccartney - Beautiful Soul :

 

- Justin Timberlake.




Mumsmumsmums. Kan sjunga och vara sååååå fin :o Mums!

Justin Timberlake - What's going round coming round




- Chris Brown!



Historiens snyggaste mörkhyade :o Love him!

 Chris Brown - Whit you








- Justin Bieber.



Jag älskar Usher men , Kolla Justin Bieber på den bilden. Bara jag som tycker att det ser ut som att han har manboobs?
Manboobs, manboobs you can see hes manboobs. ! Haha, blä!

- Salem Al Fakir.



uueewww ;o

- Robert Pattinson.



Uttjatad, tråkig, ful och sliskig. Ush! Det är vampire diaries som gäller nu!

 

 

Det var dem tre killarna jag stör mig på mest. Kommer faktiskt inte på mer :)
Så elak är jag inte! Eller jo, allt mitt hat går till Justin Bieber, men ändå!

Kom precis hem ifrån Threathon. *stavning* Mer om det i nästa inlägg :)
puss !


- bilder ifrån dagen.

efter skolan så drog vi till fritidsgården, där vi somsagt gjorde tååårtaaa ! :)
VÅR BLEV FINAST OCH GODAST, JAG SVÄR! DET TYCKTE ALLA. MEN ÄNDÅ KOM VI BARA TVÅA :@@
sen var det dans med isabelle :) Det var fett nice att skaka av sig all överenergi man hade och bara skita i allt det dåliga, riktigt underbart.



olivia och frida (y)



svåra positioner :)








jamen, där är ju jag !? :D



TACK SOM F*N AMANDA! bra att du var tvungen att hamna just sådär ^^



Jag och frida gjorde Ludwig i kappla klossar! HAHAHA, fett sexig , ellerhur? :)



bilder sen tårt tävlingen då :)



Mina bästa vänner. Michelle & Frida, jag är inget utan er !



Mobilkameran suger, men ja. Visst ser vår jättegod ut :o



Finns det något gulligare? :o

Det får halft avsluta dagen. Skulle lägga in ett inlägg till innan jag skulle gå och lägga mig, men jag kom inte ihåg vad det var :$ När jag kommer på det så skriver jag, det lovar jag :)

Puss &  godnatt sålänge!


FAN VA NICE SKOLDAG!

Asså jag skojar inte!

Först hade vi gympa, sen matte, sen hade vi bara chill. Vi fick inprinsip göra exakt vad vi ville. Så jag och frida tod fram twister och började spela det :) Bilder kommer ikv. Sen kom typ 4 andra och ville vara med, så vi stod där och svimmade så ont vi fick när man stod på det mest konstiga positionerna och vafan vi gjorde. Haha, ''jättenormalt'' Sen käkade vi och nu får vi göra inprinsip vad vi vill igen. Men nu så kom typ alla och spelade twister så jag drog, för det är tråkigt när man är typ 10 på samma spelplan lxsm. Så nu sitter jag h'r och spelar treasure madness. Ett facebook spel som jag har fasnat för. Loveit! Länk: http://apps.facebook.com/treasuremadness . Looove it.

Idag slutar vi 20 över 2. Efter det ska jag dra hem, byta om och lit sånt. Sen beger jag, frida, michelle och isabelle oss till fritidsgården där vi ska va med i TÅRTTÄVLING! afan att vi kommer att vinna :o Bilder kommer såklart :)

Men nu ska jag återgå till treasure madness. Puss!

i schkuuulaan !

Då är man i skolan och chillar på rasten ;)

förlåt om jag inte skrev något igår, hade inte tid eller ork.
Puss !

Internet är tbx , wiihoo !

Internet is back, efter några dagars dataförbud :(

Innan jag skriver något normalt måste jag bara få dampa ut lite.
Vad är det med föräldrar och förbud?




Jag förstår inte? Om dom nu ger en mobilförbud, dataförbud, utegångsförbud osv. Tror dom att det hjälper? Själv tycker jag att stämningen i huset blir mycket värre efter det. Alla går runt och är jäättesura, det är pinsam tystnad när man sitter och äter. Det är inte riktigt som förr, då ens förädrar inte hade damp. Visst, man kommer upp i tonåren och kanske blir ''en jobbig unge'' men vafan, det är tonåren. Föräldrar som läser det här, ni har också varit där? Jag slår vad om att alla överbeskyddande och sura föräldrar att ni minst var dubbelt så jobbiga som era barn va. Kan ni inte tänka lite och fatta att orden ni säger till era barn sårar som fan. Själv tycker jag det är jätte jobbigt när mina föräldrar inte har tid för mig, lägger på luren i örat, kallar mig elaka ord, trycker ner en osv. Det sårar som fan. Men föräldrar fattar inte det. Och det stör mig som fan. FÖRÄLDRAR, FINNS DÄR FÖR ERA BARN. TRYCK INTE NER DEM OCH GÖR DERAS LIV TILL ETT HELVETE. SKOLAN OCH LÄRARNA ÄR ETT HELVETE NOG. så det så.


GRATTIS MICHAELA!




Det här är Michaela Savic som vann Miss svergie 2010.
Jag måste bara säga grattis till denna söta tjej, eftersom att hon är en jättbra vän till familjen. Hon är världens gulligaste tjej och är alltid jätteglad och trevlig. Riktigt snäll är hon, den tjejen :o Ni får lite mer bilder på denna söta tjej!

 













Så jävla söt! Bilderna är tagna ifrån hennes hemsida:

http://michaelasavic.com/

Ska till säng nu, puss !


Hemma & Glass !

Tjena!

Kom hem för ett tagsen. För 1,5 timmesen, men ändå.
Har nyss ätit av min underbara glass, den var faktiskt god, men inte lika god som cookie dough. Hehe!

Jag och frida träffades och åkte lite på min longboard. Vet ni vad, jag är faktiskt bra på att åka långboard och det är sant. Jag trillade inte en enda gång och det är bra om man heter felicia och bloggar på feliciaofsweden.blogg.se! Ha-Ha. Sen träffade vi michelle och gustaf. Grattis till dem för en spec anledning. He-He. Jag gillar att göra så: He-He & Ha-Ha. Om ni kanske har märkt det.

Sen va vi ute och träffa lite fler och snackade med varan och sånt. Jättemysigt.

Jag älskar frida.

kyss & godnatt ♥

 



MUUUUUMS !

jag ägor! :o


Riverside mother fucker !

Bara älskar den låten!

Om 5 min kommer frida hit. Jag måste hinna våffla håret till det. Det kommer jag ju hinna. Nej.

Innan idag kom marwin, gustaf och simon hem till mig och vi badade i min pool. Men en av dem var jobbig så jag gick in och städade mitt rum, eftersom att jag hade lovat pappa det. Sen drog jag och pappa till affären och köpte ben &' Jerry's Halfbaked. Min favoritsmak cookie dough var slut, så jag tog den sådär smakande halfbaked som sagt. Kom precis hem. Måste byta om och våffla håret innan vi drar ut. Frida kommer om 1 min, wow vad jag kommer att hinna. Men frida är inte så bra på att hålla tiden så det är lugnt :)

Puss bloggen ♥



Ska ta med min longboard (h)





Jagvet, bild i repris, men jag bara äääälskar denna bilden!


SCHHHTTEEEEKK I SOOOLEEEN !

Då sitter man och steker i solen medans frida är på match.
BLOGGLÄSARE, JAG BEHÖVER HJÄLP!

håller på med en ny spelningslista på spotify : sommaren 2010.
Kan ni hjälpa mig med att komma på låtar till den så skulle jag vatt fett tacksam. Kom ihåg, sommarlåtar. Det ska va sånna man kan ha när man solar och sånt. Sånna som ger äkta summerfeeling. Tack sålänge.

Ni får en liten bomb med bilder ifrån igår. Nice suprice!



frida schteeeeekeeeeer i min trädgård! :)



scccccccccchteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!


ÄLSKAR DENNA BILDEN, HAHA! även om jag är mega tjock :$



Frida, du är mitt allt ♥




MIN LONGBOARD! YHÄÄÄ !
Gustaf gjorde den i slöjden, men jag köpte den för 50kr eftersom att han inte vill ha den. Yesbox!



Jag på MIN longboard. Ja, jag är stolt! :)

 



typ samma bild, men shit the same. Bra kamera jag har va? Haha, inte precis. Min mobil (y) Cybershot ffs.



ohja, gustaf suger. vi vet :)



moahahahahah, fick dig ! :)



JA, MAN E JU INTE LITE FET ! MOAHAHA, skit samma. man lever bara en gång :D



bilden är ju dock inte gul näe?



loveloveu !



besta vener ! ♥



hett ^^



fight (y)

b-b-b-best friend evah ! (ignorera mig ba)

 



gustaf skulle fotta när vi stod på händer, men failade. moahhaa, hon föll för mig!

ett nytt försök:



nej! :) ett nytt försök ? :




ja. nu jävlar ! :) vi är fett coola !



oberädda ^^

berädda :D

 

got ya ! :)

 

kasta sten , kasta sten! :)



uggs på sommaren, det är så det ska va!

sista bilden få bli på söta frida! Sen orkar jag inte lägga upp mer!

 

Kanske kommer en film på mig och frida när vi dansar jumpstyle, men det är bara kanske. Tänk på att vi är nybörjare och lärde oss det på 2 timmar :$

Ska återgå till stekandet, efter att ha gått in och bytat låt. Justin Bieber - Baby suger! Dessutom så ska jag skära upp lite vattenmelon. Väntar fortfarande på att frida ska komma hem ! :@ Hon är väll hemma vid halv 5? Vi hörs då om inte tidigare. Ni får gärna underhålla på msn eller sms , ni som känner mig. Men vi hörs om om sådär 2-3 timmar. Ska bättra på solbrännan. Puss!


bilderna sen beachhandbollen (y)

Alla bilder är kopierade ifrån mollys blogg: www.ekelund.zoomin.se











''jätte seriös och fin''




 



hehe, fin man e osminkad.

BACK TO JUMPSTYLE!


godelimorgon

Tjena bloggen!

Ledsen för ingen upptadering igår. Jag trodde att jag hade skrivit men det hade jag inte ? HAHA!
Efter sofierokiosken så gick jag och frida hem och passade min lillebror när han sov. Vi dansade jumpstyle och vet ni vad, vi äger på det :o Sen kom Nelly Boss, Gustaf och Michelle när mina föreldrar hade kommit så vi gick ut med dem. Det va feett kul :)

Ja, det var dagen i helhet. Nu har jag precis vaknat, eftersom att vi somna typ halv fyra. Idag ska frida ha match, eftersom att det är bortamatch så ska jag va hemma och chilla sålänge. Sen blir det powerwalk för mig och frida, oohjaa (y)

bilderna sen beachhandbollen kommer i nästa inlägg, det lovar jag!
Puss!




läskig bild ^^

JODÅ, JAG HAR FÅTT FÄRG :O

Då solar jag och frida i min trädgård ! Nice som fan.
& Tro det eller ej, jag har fått färg ifrån denna sköna sol. Haha.
Vi har även badat i min pool. Mycket mycket härligt.

Efter att ha ätit hamburgare och korv ifrån min pappas grill så ska vi nu bege oss emot sofierokisoken och käka glass. Mums! Vi ska träffa gustaf om 15 min , så ska vi käka käka oss tjocka på glass. Men vafan , man lever bara en gång, right?

Har knappt några batterier kvar, så ska bara lägga in dessa fina bilder på oss, sen beger vi oss emot glasskiosken. Mums!

Puss

smeeeeeeeeexx!

 

 

så seriösa !

 

Pusspuss !


~ nyyvaaakeeen

Har seriöst daaamp på mitt internet!

För det första så har det börjat sega som in i h*lvete, sen så stängs det av i en halv minut, sen sätts det på av sig själv igen. Sen är det på i ca 3 min och sen stängs den av igen i en halv min. osv. Vet ni hur jobbigt det är :@ Det hackar upp hela musiken på min spotify spelningslista. (klicka på länken så har ni min spelningslista)

Just ni sitter jag, nyvaken i sängen. En kille ringde mig så att jag vaknade. Ååh, jag som ville sova till 4 typ och sen ligga och dra mig i sängen tills klockan 9, och sen sova igen. UNDERBART! men nej, då smsa frida och fråga om det gick att va! Sjääälvklart är jag med henne! Hallå, hon är min bästa vänn :o Haha, kul va? :)

Vi ska typ bara chilla, sola och have fuuuuun ! :) Jag älskar Frida, för er som ville veta (a) ♥

Haha, har ni sett att the sims har gjort en sån: ''testa ditt drömjobb''. Ett sånt random test som jag gjorde. Det var fett kul! Kan tyvärr inte länka det, eftersom att jag glömde kopiera länken innan jag kryssade. Men det brukar komma upp som reklam i spotify så nästa gång det kommer så skriver jag (y)








HAHA, DEKTETIV!
FAN VA COOOLT ! :D


jag ska iväg...

to a beautiful place called heaven....

15 BÄSTA TILLFÄLLENA FRÅN BEACHHANDBOLLEN!

Tänkte dra en sån tillbakablick , top 14. (Utan någon speciell ordning)
Michelle (www.helsingborgaren.devote.se) hjälpe mig med den del också!


1. Michelle sköt upp handbollen på tågrälset.
vilket var vår lärares egna handoll som han köpte på en marknad i spanien. Han fick tyvärr inte tillbaka den! xd


2. Jag fick snacka i högtalarna så att alla på stranden hörde!
Det roliga där var att man skulle räkna ner, ni vet : 10 , 9 , 8 , 7 , 6 osv. när det var 10 sek kvar av matchen. Så han gubben som hade micen ba: NU , NU NU! så började jag räkna ner så det lät över hela stranden. Men sen ba avbröt han mig och ba: OJ, OJ , OJ ! DET VAR EN MINUT FÖR TIDIGT. så fick jag göra om det en minut senare :$


3. VATTENKRIG!
Michelle, jag och frida emot gustaf, alle, affe och arre. Jag blev genomblöt :(


4. Mitt lag vann vår andra match.
Fan vilken härlig känsla det var asså. Fett underbart ju ! :)


5. SANDKRIG!
Vilket inte va så jättekul eftersom att michelle kastade sand på mig utan att jag va berädd och fick fett mycket sand i munnen :( Men, payback bitch! Hon fick dubbelt tillbaka. Hehe!


6. ''Bad'' i havet!
Jag och Isabelle tod lite nersvalkningat emellan matcherna. Doppade benen lite bara. Men i strandkanten/i slutet av havet stod jag och visade mina gymnastik skills, så skulle jag göra en handvolt, så blev det lite fail, eftersom att det kom en fetevåg när jag var mitt uppe i handvolten och blötte ner heela ansiktet och neråt ner till magen. Underbart (y)


7. PUNGKLÄMM!
En av matcherna råkade jag klämma en kille på sn*ppen, men det va inte med meningen :$ HAHA!


8. PATTKLÄMM!
Affe råkade klämma en tjej på patten under samma match. INTE MED MENINGEN. liite fail av oss, ellerhur?


9. Slagge med tess!
Slutade med att vi skrek varandra i öronen eftersom att vi klämmde varandra på ryggen xd Haha, loveu tess!


10. Hotel Room Service.
Låten som spelades under de bästa minnena. Som vattenkriget och när vi kom dit och la våra saker på läktarn och sånt. Fett nice.


11. SNEEEEEEAAAAAARRRRRRRNNNN !
En äcklig tjej som snea mig på det fulaste sättet jag har sätt . Så varje gång hon gick förbi så sneade jag henne det fulaste jag kunde och hon snea sitt fula SERIÖSA också, fettskojj!


12.  ''tjejen med string''
Fråga inte :) HAHAHAHA

 

13.  DANS , DANS , DANS!
JAG
stod och skämmde ut mig när jag dansade. Jag dansade vår reggaeton dans där alla gick. Issa skulle också dansa, men hon bailade. Så va en kille som jag alltid skämmer ut mig för där och snea. WIHO! Det var jättekul iaf!

 

14.  Skottet i ribban.
Vi mötte ett lag som bara hade handbollsspelare och en av killarna sköt hårt som fan! Så när han skulle skjuta i mål ifrån halva plan så träffade han ribban när frida stod i mål och fyfan va det ekade! :o Det lät : BOOOOOM! och frida blev så sjuuuuuuukt rädd! Hon stod ju i mål utan handskar och skulle fånga dem bollarna. Njeaaaa? Hon va duktig <3


Kommer inte på mer för tillfället! kommer jag på mer så säger jag till !
Bilder kommer när molly har lagt upp dem på hennes blogg :)

Kyss på det sålänge, loveu<3


BLOGG, DEVOTE ELLER BLOGGER?

Vilken bloggsida tycker du är bäst?

 Vilken blogghemsida är bäst?


Rösta kan man ju alltid göra!

Vad tycker feliciaofsweden då?

Svar: Uppenbart så ba älskar jag blogg.se för att det är en fett cool sida som man desutom kan uttala namnet på! Haha. Desutom så är det en sida för Proffisionella som jag! Jag menar, devote är hur enkelt som helst? Hur mycket datakunskaper få man då? INGA! vilket betyder att alla som vet hur man använder blogg på ett bra sätt som tex kan designa sin egen blogg utan hjälp är mycket bättre än devote och blogger. Moahaha. Motivera vad du tycker vetja!

 

Föresten jag har gästbloggat på michelles blogg vilket jag tycker att ni borde kolla in! : www.helsingborgaren.devote.se Som ni märker så har michelle devote och det var därför jag var tvungen att skriva texten längre upp i inlägget för att jag fick damp på deras enkla system, vilket gör så att allt blir fel. Blä.S

Skriver ikv, Puss !




SCHTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK !

 

 


The sun is shining everyday, but it's far away.

* One Republic - All The Right Moves *
* B.o.B ft. Bruno Mars - Nothin' on you *
* B.o.B ft. Travie McCoy - Billionaire *
* Eminem - Lose Yourself *
* Eminem - Beautiful *
* Kanye West - Love Lockdown *
* Kanye West - Good Life*
* Lady Gaga - Alejandro *

- Mina drog låtar just nu, lyssna på dem och enjoy!

Har inte orkat uppdatera förens nu, tyvärr. Men det är inte så många online på en fredagkväll, så ni klarar er nog! Just nu sitter jag och lyssnar på låtarna här ovan.

Uppdaterar om vad som hänt idag och ska hända snart, ska bara gå med pappa och hämta pizza. Mums !

 

Puss


- slutade kl 12. Nice!

Visst är det fett nice att slippa B-språket och bara dra hem efter skolan ! :D
det tycker jag iaf, för det är det verkligen!

Just nu är jag påväg att gå till pappa. Ska bara packa ihop datorn och lite sånt, sen drar jag. Där hade jag tänkt att ta ett dopp i vår pool för första gången i år. Nice.

Michelle fråga mig om jag ville hänga med ut med henne, frida och gustaf så det kanske jag ska om det då är okej för de andra också ju :) Men nu ska jag packa ihop mina grejer, dra en liten truddelutt på gittaren och sen pianot. Sen drar jag heeeeeeeeeeem. Kyss <3



vem vill inte ta ett dopp i den här? ;)


Jag har gått på fotboll...

Jadå ! För er som inte visste det , så har jag det. Men vad kan det ha varit, typ 2 årsen. Någontingsånt. Men ändå, fyf*n va jag var tjooooooock . det är jag fortfarande, men ändå. Jaja, njut av dessa OTROLIGT FINA BILDERNA ifrån tess fb.

Btw, ska kanske få mammas hårförlägningar idag. Ska testa de och se ifall det passar i mitt hår. Med längden och färgen. Det får jag hoppas på, för jag pallar inte ha kort hår. Det får inte se fake ut heller, då åker det direkt. Jaja, njut av bilderna från kamratcuppen som vi kom två i, där jag även gjorde mitt första mål. WIIHOO och kyss!







ser ni mig ? :D




Fan va tjock man var / är.



nu är det omöjligt att hitta mig, right? :)




HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ! FAN VA JAG VAR FUL OCH TJOCK ! :d



hahah, fett fin. Eller inte ? :D Hahahha !

Lite mer gamla bilder kanske kommer upp om jag pallar.
Loveu, puss 


Fullspeckad dag, han inte att uppdatera.

Detta har nog varit den mest fullspeckade dagen någonsin på ett sjuuukt långt tag.

Först som sagt, hade vi handboll på stranden. Det gick ju sådär men det var jävligt kul! Solen stekte iaf och det var bra, så får man hoppas på lite färg, eftersom att jag gick utan smink. Första matchen förlora vi med 4 - 6. Andra vann vi tror jag, men kommer inte ihåg med hur mkt. Tredje var walkover, fjärde förlorade vi med 4 - 5 och femte förlorade vi med 22 - 0 :( Haha, vi äger! Men det sista laget bestod bara av handbollsspelare, så det var inte så konstigt. De vann nog hela alltet. Men vi hade spelet för de mesta i de flesta matcher. Så det ägde ju. Great Team! Jiho!

Mellan alla matcherna drog jag och isabelle ner till havet och stod i vågorna. Så skulle jag visa mina ''gymnastikskills'' vilket inte gick så bra, eftersom att en våg kom när jag gjorde en handvolt så att jag blev riktigt våt i hela ansiktet. Underbart (y) När vi hade spelat klart alla matcher hade vi vattenkrig ffs. Jag, Frida och Michelle emot Alle, Affe, Gustaf och Arun. He-He. Jag blev fett blöt över hela mig och läraren dampade. Inte så konstigt att man inte kan leva livet fullt ut om det finns en massa folk som sätter stopp för det, right?

När alla drog hem så stannade jag, gustaf, ludvig, frida, michelle och issa kvar på stranden, där vi chillade och solade i några timmar. Sen fick vi sjuss av michelles mamma hem.

Där hemma så bytade jag ifrån svettiga handbollskläder till vanliga kläder , skillat. Sen begav jag mig vidare till stan.

I stan så tog man en snabb titt in hos sångpedagogen, där jag bara sjöng igenom låten en sista gång. Uppträde på *hemligdag* ju. J*vligt nervös. Tänker inte säga var eller när det är för ingen får komma och kolla.

Sen kom issa till stan och vi kollade lite där . Jag köpte ett par mjukisshorts, villket jag behövde i sista sekund. Jag visade lixsom hela min röv och trosor. Inte för att det är någonting man vill se precis.  sen drog vi till dansen.

Som ni ser så har jag inte käkat något på hela dagen, så när man slösa hur mycket energi som helst när vi hade dans så är det klart att man blir trött, yr och allmänt svimfärdig. Så när det var 10 minuter kvar så satte jag mig ner och kollade på alla andra. Nice.

Nu sitter jag här och praktikst taget skriver detaljerat min dag och snart blir det mat, duscha, sova. Lite mellan där också. Men det blir som det blir. Ska snacka i tele med en person lite också. Så det är ju nice.

Molly ska skicka de bilder hon tog ifrån dagen på stranden. Då kommer dem upp på bloggen. Har inte bilderna just nu.





NI HAR INTE SAGT VAD NI TYCKER OM MIN NYA HEADER ÄN? :)
DET ÄR JU TROTS ALLT NI SOM BESTÄMMER!

 

Puss sålänge.

 

 


Har ingenting att göra :o

Tjenixen!

Jag har allvarligt talat ingenting att göra. Jag har vaknat, klätt på mig och nu är jag klar? Jag ska va på stranden om 1 timme eftersom att vi har beachhandboll! Har inga höga förväntningar precis. Kommer inte orka spela och det verkar inte vara så fint väder.

Asså, jag får inte tag på michelle, vilket suger . åh! Jaja, har inget mer att säga. Vilket drygt inlägg ändå. Men ja, skit samma. Lev med det :)

 



den här härliga bilden är gjord av olivia älskling sörensson.
ily!

 

Nu ska jag försöka få tag på michelle, igen. Puss!

 



haha, tänk om jag kommer att stå såhär? Haha? Ingen får kolla, för då dampar jag :)
ska slå ner tess, eftersom att jag har lust med det! Haha, jag är snäll! :)


blogga, läsa bloggar, sova!

mums.
F*n va jag har börjat använda det ordet. Sjukt och Mums, det är mina drogord. Mysigt.

Då kom man hem ifrån moster som mamma fick sätta i hårförlägningar på. Vi käkade indiskt och det var faktiskt första gången för mig. Men det va ifs hemlagat, men sjukt gott ändå! Innan idag va jag på sofierokiosken med kristin där vi träffade frida och molly. Ytterst trevligt. Sen drog jag och kristin till stranden och övade lite tills imorgon. Beachhandboll ju, tagga tagga!

Vad tycker ni om sakerna jag ska köpa från okänd plats. he-he. Jaja, ska läsa lite bloggar nu, sen blir det nattinatti (y) ♥

 



Frida, jag älskar dig !
Du är min bästa vän och jag kan inte leva utan dig . Våra minnen är oslagbara och inget kan komma emellan oss! Visst, vi har våra till och från när det gäller hur ofta vi är. Ibland är vi med andra mer och ibland är vi typ, hela tiden. Men det får man leva med! Du är fett underbar. Min bästa vän! snart 8 år, - några bråk, men vafan! Efter varje storbråk så har våra band blivit starkare och starkare och sen sist vi bråkade, har vi inte ens varit småirriterade på varandra ens. Jag menar, sist vi bråkade är väll snart ett årsen eller något? Vår vänskap är oslagbar. Jag älskar dig!


MUST HAVES!

Ska ut nu, med kristin ffs! yhääääää!
Sofierokiosken och sen träna handboll, mums.


Hittade en underbar sida med riktigt coola grejer som jag bara måste köpa!
Kommer jag att säga vad sidan heter? Nej, så feel the pain! :) Moahahaha!


Chokrosa (kanske ljusrosa) Shuttershades 69;-




Fett fin Vit klocka. Alla vet ju att jag är ute efter en vit klocka, för det är så fett fint!
495:- , men ändå.





Chockrosa Nitarmband. Fett coolt. 39kr!



Fett coola shuttershades, med rosa framsida och blå rem.
Mina favorit färger, så det passar ju bra!




Fett stora örhängen. 29kr.




Halsbandsgrej som liknar hörlurar.
Vill egentligen ha microfonen, men den var slut :(
SOO FELICIASTYLE!

 

 

men nu ska jag gå! Kyss <3


outfiiit




Odd Molly linne: Zebra
Avklippta Lee Jeans Shorts: JC
Kofta: Lindex


have brottom !
skriver i skolan och så också. Om jag hinner så kommer ett ''must have'' inlägg om sådär, 15 min.
Men jag är osminkad och sånt, så jag måste fixa det först. Puss!


JAG KICKAR ASS!

Så underbar.

Hejsan bloggelibloggen!
Då har man nyss kommit ut ifrån dushcen efter att ha varit på reaggaton med isabelle. Fett kul måste jag säga. Inte för att vara elak eller så, men streetjazz var faktiskt lite bättre. Men den första gången är alltid drygast eftersom att man måste lära sig lite grunder och sånt. Men jag bara älskar Lovisa som håller i det. Så sjukt nice är hon. Riktigt gullig!

Jag måste bara säga en sak till er bloggläsare. Jag håller på att falla för en kille, vilket gör att han är det ända jag tänker på. Jag kan seriöst inte koncentrera mig i skolan. När läraren snackar så hör jag ingenting, bara ljudet av hans röst. Jag vet, helt sjukt! Låter faktiskt lite töntigt ändå. Men that's me bitches! He-He, och det älskar ni mig för.

Jag blev inte riktigt nöjd med headern än. Jag glömde tilllägga mitt nya ''bloggmotto''. JAG KICKAR ASS! Visst är det coolt, eller vad säger ni? :)







sexigare aftershower får man ju leta efter?
haha, eller inte!?

Nu ska jag återgå med att spamma på msn !
jag och anton äger ut cornelia, så daah! Puss


Han inte skriva mer!

Nu sitter jag här i skolan, ige. Och har rast. Igen.

Efter rasten har vi svenska och det suger lagom mycket. Jag är normal.

Efter skolan ska jag dra hem en liten stund. Sen ska jag in till stan med isabelle och vi ska ju börja på raeggaton. Det är en dans där man typ använder bröst och rumpa. Hehe, nu jävlar ska man bli i form till sommaren. OOhjaa! Bort med fettet ffs.

Jag måste bara säga att morgonen var mysig. Preciis innan skolan. Fett underbart. Yhää.

Ska dra nu, vi börjar.
Kyss.

No internet :(

Hej bloggen!

Pappa dampade på mig igårkväll, så nu har jag inget inernet där hemma. Underbart ^^

Just nu sitter jag i skolan och vi har rast. Mums. Vi har vår näst sista lektion snart. Spanska. Kul? Not.

Måste dra nu puss <3

RSS 2.0