Ska dra ut och träffa..

Tintin gangstern med lovisa nu ja!

RING om det är något. Har ju som sagt inga pengar på mobilen förens imorgon och det suger kuk. Bläää!
Jaja, längtar tills imorgon.

Som ni kanske inte vet, så ska jag börja på en ny dans redan imorgon. raeggaton. *stavning*
Fett roligt, jag svär. Ska börja med Isabelle.

Ja, men min mobil dampar. Kan typ inte öppna vissa sms. Så jag kunde inte öppna tintins sms och se när hans buss gick eller något, så jag får sitta utanför busshållsplatsen och hoppas på det bästa. Väldigt trevligt, eller vad tror ni? Så ni får ha det så bra medans jag drar ut och träffar gangstern nu, som totalt räddade min kväll. Ty!

Pusspuss <3


Baby, i am freaking!

Tjenixenpixen bloggläsare!

H
ar varit hemma ett tag nu, men jag har glömt att skriva. Internet hade craschat, men tha tekniknörden moi fixade och nu har jag perfekt internet nu! Hoppas jag i alla fall. Hehe.

Idag var det ju skola. 10 dagar kvar i helvetet. 15 om man räknar med helgerna, men det gör man ju inte. Du vet, man går inte i skolan då. Ha-Ha. I skolan hade vi mentorstid, matta, engelska, svenska, lunch, gympa, svenska. Ja, jätterolig skoldag. Eller inte!? Efter skolan drog jag hem en snabb sväng, sen kom michelle hem till mig och vi drog och käka Varsin fettoglass på sofierokiosken! underbart, tjock inför sommaren. WHIO! Men jag är bara 13,5 så jag ska inte tänka så. Hihi. Sen gick vi hem men vi pallade inte gå mer så vi satte oss mitt i cykelvägen och bara la oss ner och snacka allmänt.

Men då kom en jävla fittgubbe på cykel och ba: Ni får inte ligga ner i cykelvägen. Tänk så kommer någon som cyklar som har lite dålig syn, som inte ser er! Då är det klippt, ellerhur? Så vi ba jaja. Så cyklade han iväg. Men vi pallade inte flytta oss. Efter ett tag så kom han igen och ba: Jag trodde man kunde lita på er. Ni flyttade ju inte er? Jag sa något om att vi var på väg men inte pallade eller något. Kommer inte ihåg. Så han ba: Jaha, då tar jag upp min polisbricka då. Vad heter ni? Så stoppade han ner handen i fickan på hans korta jeansshorts och låtsades ta upp en sak.
Jag: Felicia och Michelle.
Han: Jaha, och du då?
Michelle: Mi-michelle.
Han: Det hittade du på!
Michelle: Va?
Han: Ja, det hittade du på!? Men flytta er ifrån vägen, annars ringer jag polisen så att dem kan göra något åt saken!
Jag: Men herregud, chilla!
Han: FLYTTA ER NUUU!

Så reste vi oss upp och drog därifrån. Men jävla dampgubbe eller vad säger ni? Fett äcklig sliskig hårig gubbe. Han kan ta och kutta sig själv. Jag vet jag stavar kutta med K för att jag vill det, så sluta klaga :)

Nu ska jag typ, inte göra ett skit. Roligt liv, right? Föresten, den nya headern är uppe. Vad tycker ni, hiss eller diss? Det är ju trotsallt ni som som ska läsa den (a)

Men nu ska jag göra, som sagt , inte ett skit. Eftersom att jag inte har något att göra så får ni bilder sen jag och michelle tog lite bilder :) Ni får en vacker bild på våran fettoglass !

 




Haha, bler ni inte lite sugna nu eller? Vavavavavvava ? :D



Bara älskar denna bilden! Älskar dig michelle ♥




Hahahaha , vi är såååååå normala!
BEATRIIZZZ MIN FFS !



loveu <3



diggar denna bilden ! :D





FAN VA JAG ÄLSKAR DENNA BILDEN !? :o

Snälla, fråga inte vad jag gör på denna bilden ? xd



HAHAHAHHAHA ! LOVE IT !



Love this 2 :)




& denna bilden avslutar bildbomben  :D


Jao, jag är cool :)

Tjenixen bloggen!

Jag har varit hemma ett tag nu, men har inte skrivit för att jag har fixat lite mer med designen och sånt. Headern är som sagt tillfällig. Håller på att fixa en bättre just nu. Jag vet, jag är cool! Men jag kom på att det var ett tagsen jag gjorde en Hiss & Diss så det blir en sån lite senare ikv. Och ett videoinlägg om jag pallar.

Just nu kollar jag på top model och ska typ duscha snart. Jag känner mig allmänt skabbig just nu med fettigt hår och sånt. Men så blir det ibland :)

Vill ni veta en rolig sak? Ni måste veta det, ni har faktiskt inget val! :) Iaf, igår snacka jag med oskar baby i telefon. Så somnade jag :$ HAHA, så sjukt fail av mig, ellerhur?




Njut av denna bilden på oskar sötnosen, loveu! ♥


brb!

Tillfällig header.

Tycks om resten av designen?

Har brottom, ska till mormor i perstorp. Hemma runt 5 tror jag.

puss§

IN YOU'RE FACE SOFIA!



JAG ÄGER! SOFIA, DU ÄR SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST ! (hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)

530 poäng , slå det bloggläsare!?

Nyvaken, wiho (y)

Idag blev det bara sova tills klockan 11 och det suger :(
Just nu kollar jag på summerland och käkar frukost. Morsdag idag ju. Inte för att jag bryr mig. Ska till mormor och hälsa på henne en liten stund. Efter det blir det nog bara stanna hemma eftersom att sen igår har jag mått illa, varit yr, haft ont i huvudet och varit nära på att svimma en del gånger. Mår lika dåligt idag. Vattenbrist ^^. Nu ska jag återgå till summerland.

Men vet ni vad som är hysteriskt roligt! Snake på facebook! Jag äger på det, jag lovar! Här är länken:

http://apps.facebook.com/mindjolt/game.jsp?gameKey=SSBQ5P0TZ9DFBE5F


CHEKA ! :

'
snacka om att jag äger :o
Fast sofia har 510, vilket jag måste slå snabbt som fan!

Puss !


Vet ni vad jag stör mig på?

La upp denna texten på min bdb, men ni får njuta av den här på bloggen också! 

Vet ni vad jag stör mig på?
Jag stör mig på en liten , äcklig wnb som verkligen tror att hon är något och tror att hon är bäst och sånt. Jag stör mig på killar som går runt medvetet och sårar tjejer eller sårar dem och inte nöjer sig med att dem mår dåligt, utan trycker ner dem ännu mer. Jag stör mig på skolan och alla våra jääävla lärare som håller stenhårt på reglerna och tillochmed överdriver dem. Jag stör mig på lärare som ringer hem eller mejlar hem och berättar om ''saker som hänt i veckan'' när exakt allt är 100% överdrivet. Jag hatar folk som snackar bakom ens rygg, snear en och är allmänt fittig men inte vågar erkänna det öga mot öga. Jag tycker att det är patetiskt med folk som röker och dricker i tidig ålder ''för att dem tycker att det är coolt''. Det är inte ett skit coolt ska jag säga till er. Det förstör för er bara. Men visst, dö 10 år i förtid. Gör det! Jag stör mig på 97or , 98or och 99or som tror att dem är fjortisar. Jag stör mig på folk som skryter om hur snygga dem är. Jag stör mig ännu mer på folk som tror att dem är jäääättesnyyyygga så att dem kan få vem som helst, men sanningen är att dem är så jävla fula. Jag hatar överspinkiga männsikor som säger att dem är jäättetjocka och måste träna inför sommaren. Jag stör mig på folk som alltid köper samma saker som man precis har köpt. För det första, hitta din egen stil och för det andra så är det inte kul att komma med något nytt i skolan när tjejen brevid har samma kläder på sig. Visst om man köper samma sak en/två gånger, men hela tiden!? då borde man tänka om! Jag stör mig på folk som lägger ut 1000000000 egobilder på sin bdb. Det är bara jobbigt. Skaffa en blogg istället och lägg ut egobilderna där! Jag hatar folk som kopierar ens texter som man har skrivit själv och säger till folk att en själv har skrivit den. Jag vill döda folk som lägger sig i exakt allt. Som kommer in från ingenstans när man pratar med en kompis och säger: Vaddå, berätta för mig också! När man knappt känner personen. Folk som håller med när kompisarna snackar skit om en person men vet att personen är en jävligt schysst människa stör mig som in i helvete. Jag hatar killar. Mer än något annat. Det ända dem är ute efter är naket och sex. När dem har fått vad dem vill ha sticker dem och snackar aldrig mer med en. Jag hatar ööööverytliga personer mer än allt annat. Sånna som inte skulle kunna va med en person bara för att personen inte är världens snyggaste. Döda allihop, snälla. Jag hatar övertrevliga människor. För possetiva människor är bara jobbiga. Falska männsikor kan pulla en get. Det kan min spanska lärare också göra. Jag hatar henne! Jag avskyr personer som snackar skit om en person, säger att den är jätteful och sånt. Men sen när dem har lärt känna personen säger dem att personen är världens sötaste osv. Äckligt falskt.





Jaja, digga bilden & guldstjärna till alla som läst hela. Har ni det så kommentera. Skulle varit kul att veta. Ni vet, jag är med i intresseklubben. Har med mitt anteckningsblock överallt och antecknar onödiga saker. Ha-Ha. Eller inte. Jaja, kommentera och få 3 guldstjärnor istället för en!



'& ja, alla saker i texten jag stör mig på finns det en person som jag tänker på. Så det är riktat till flera personer, så ni kan ju lista ut vilka jag menar själva ;)


BRB, PIZZERIAN!

Ska dra till pizzerian med bästa michelle!
Fast det är bara jag som ska käka, i'm a tjockis! :)

Bilder kommer antagligen, för att vi äger så sjukt mycket! ♥
ska gå och trycka i mig fetepizzan nu, puss!

 


Längtar som in i h*lvete!

5 dagar kvar till beach handboll.
19 dagar kvar till skolavslutningen.

20 dagar kvar till liseberg med bästis!

60 dagar kvar till födelsedag, helsingborgsfestivalen & dansuppvisning.

Jag är född att stå på scen! :o

Jag har alltid trott att jag har scenskräck, men idag när jag stod där längst fram på scenen och kollade ut över plubliken när det klappade så var det som om en dröm hade blivit sann.

Det var så kul! Vi stod på scenen, dansade våra danser, fick aplåder och det var så underbart!
Jag var där typ kvart i 12 idag, så kom dem inte och öppnade inte förens 12. Sen gick vi in och fick reda på information om dagen och sånt. Sen var det genrep så att man skulle få se hur det kändes. Det var underbart kan jag säga! Alla andra grupper var riktigt bra också. En grupp var 4 st och dansade till candyman. Dem var bäst tyckte jag. Efter oss då, hehe! (a) Sen blev det fullpackat i salen och då var det dags. omg vad det var härligt. Jag ska defenitift fortsätta att dansa. Fyfan va kul!

& under hela Juni ska jag och Isabelle gå sommarkurs , reggaeton. Men det är inte säkert att issa ska, men hon måste. Annars får jag damp! :)

Bilder kommer när jag får dem skickade. Ni får nöja er med denna bilden sen när jag och michelle tog bloggbilder. Fin va (a)

 




Foto: Felicia Lapadatovic
Modell: Michelle Hammensjö
Plats: Larödbaden





finfin bild tagen by me ! :)


02:57 - pigg som ffan!

Klockan är snart 3 och jag är vaken än!
Jag som ska upp typ halv 9. om 6 timmar ungefär. Underbart.

VEM VILL VETA HUR JAG SER UT JUST NU? :)
Vet ni, jag bryr mig inte! Alla får veta ändå. Så snäll är jag! (:

 



utan bh, eller smink jao! Sexigt värre? ^^




ooh ja, så vackert!




Fråga INTE varför jag gör sådär , ser knasigt ut? :)




varsågod och kommentera att jag är tjock, just do it :)




kanske inte utseendet just nu, men erkänn att bilden är läskig :)


Nu ska läsa igenom några kändisbloggar och sen gitta till sängs. Puss!



LÄÄS ALLA !

JAG HAR INGA PENGAR ELLER SMS KVAR , SÅ OM JAG INTE SVARAR SÅ ÄR DET PGA DET!
men har fått tillbaka internet, så är det något, så gå in på msn, där är jag online (y)

godnatt, på riktigt , <3

SÄGER GODNATT MED ETT GAPFLABB!

Jag menar, wtf?



en fett ful kille med 4 tamponger i öronen och näsan? vafan!?
förlåt killen jag tog denna bilden ifrån, kommentera om du blev sur.

Jag känner inte han, men såg bilden på hans bdb så jag var tvungen att lägga upp den. tog bort hans ansikte för att inte vara för taskig. hehe (a) killen på bilden, ser du detta så får du kommentera om du vill att jag ska ta bort den!

Har nyss kommit hem ifrån att ha hängt lite med några killar ute i laröd. nicenice, tror jag. Jaja, skit samma. Nu ska jag sova, för har dansuppvisning imorgon och ska ta bussen dit vid 11, så jag ska upp 9. Klockan är över tolv nu, så jag better be going to bed now. h3h3, är inte det fult? h3h3 ! :) Jaja, godnatt bloggläsare så hörs vi imorgon. Kanske videoinlägg om jag hinner/pallar/vill. Pusshej !


STARSTRUCK, VÄRLDENS BÄSTA KÄRLEKSFILM!

Asså, jag gillar inte kärleksfilmer men denna var så sjukt bra!

Den handlar om Jessica Olssen och hennes syster som åker och hälsar på sin mormor i kalefonien, där superkändisen Christopher Wild bor. Hennes syster Sara är jättekär i Christoper Wild men Jessica tycker att han är patetisk. Men Christoper och Jessica träffar varandra en gång för att Christoper råkade öppna en dörr på henne och en hemlig romans uppstår.

*Texten är kopierad från en annan blogg*

SÅ SJUKT BRA!
Älskad den och låtarna i den var  fett bra. Och!? säg att jag är en tönt, men det är faktiskt bra. Den bästa låten ifrån den var av Stubby (Brandon Michael Smith) som heter party up!

Youtube:


(har inte lärt mig hur man förminskar videoklipp än, men det kommer) 

Spotify:

Stubby - Party Up!


JAG ÄLSKAR DENNA FILMEN & LÅTEN OCH ALLA SOM HÅLLER MED SLÄNG IN EN KOMMENTAR ! :)

En liiiten bildbomb kommer snart. Men kläder då ! Puss ♥


Fan va underligt väder?

Idag var det stan med Kristin, Nikita och Karin.
Direkt efter skolan så åkte vi in med nästa buss. Så drog vi till stan och kollade i affärer. Jag hittade inget speciellt, köpte mest saker jag behöver tills imorgon. Dansuppvisning. Snacka om att jag kommer att skämma ut mig, eller vaddå? :o

Jag köpte ett svart linne på Gina för 99kr och en vanlig vit t-shirt på stadium för 39 kr, men som jag ska klippa hål i, youknow thriller dans! Bilder längre ner i inlägget.

Men på tal om vädret! Kolla, när jag slutade så regnade det som fan och michelle puttade ut mig igenom dörren utan skor eller någoting. JÄTTEKUL! nej. Sen när vi stod på busshållsplatsen var det fett fint och varmt och det var det resten av dagen för ens vi satt på bussen och kollade ut igenom bussfönstret. Då såg vi att det ösregnade och blixtrade i danmark medans det var jättefint här. Men sen när vi var två busshållsplatser ifrån den vi skulle hoppa av ifrån så började det HAGLA! kan ni fatta det!? och det var inte små hagelbitar, utan fett stora! Så när vi hoppade av så stod vi under busshållsplatsen och väntade på att det skulle sluta hagla. Det såg ut som snö, fast i stoora bitar. Jäätte konstigt!

Nu kollar jag på disneychannel där det är talangfredag! Talangfredag är en viss tid på fredagar då det bara är nya avsnitt och en film. idag är det starstruck! fyfan va jag längtar. Det är bara 1 timme och 10 minuter kvar! Ni vet, det är en sån ruta på dc där dem har nerräkning. YAAAY ! längtar ab! Haha, frida som är i spanien får inte se denna underbara film (a)



- detta är filmen.

Nu är det favoritprogramet på disneychannel. Magi På Waverly Place. Fett nice.

Bilderna på grejerna kommer snart och designen blir klar snart! Puss sålänge ♥


00:20 - 18, 19, 62 DAGAR KVAR...

Skolavslutning , Liseberg , Födelsedag/HBG festivalen.
Längtar i sönder :(

Men som ni ser så håller jag på att göra om min blogg igen. Jag blir bara inte nöjd. Så fult.
Nu kör jag på orange/brunt tema. Kanske blir bra, kanske blir dåligt. Får se.
Men är inte riktigt klar eftersom att headern var för liten, måste göra den större. Gud vet hur. Just nu är jag mega trött och ska sova. Pallar inte fixa bloggen just nu, jag gäspar i sönder käken. Dessutom så har jag världens ondaste i jumsken tror jag det heter. Bild kommer på det är där nere, längre ner i inlägget. Men jag kan knappt gå utan att det känns. Det är jättesynd om mig, Jag vet :(

För att slippa blogga imorgon bitti (förutom dagens outfit) så skriver jag om morgondagens skola.

Svenska.
Skriva berättelse. Jag är klar med min, men den måste handla om fotboll, vilket den inte gör så jag måste ändra lite om det. Hon blir våldtagen på en fotbollsmatch, så det är det ända fotbollsaktika.

Bild.
Vi håller på att göra en kissie i gips. Vi har gipsat olika kropsdelar, bla mina pattar och min mage. Fast vi har gjort lite bröstförstoring med hjälp av papper. Haha!

Svenska igen.
Samma sak som innan. Palla.

Lunch.
Skolans mat suger!

Spanska.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWW. SPANSKA SUGER!
No more to say...

 

Efter skolan blir det sola solarium, stan och sångpedagog. Vi får se hur det går. Men nu kommer lite små bilder. Har inte så mycket batterier kvar, så måste skynda mig. Puss puss & godnatt!

 



Ni kanske inte ser så bra, men det är mellan lårbenet och ja. ''Underlivet''. HAHA!
Men det gör fett ont. För varje steg jag tar så börjar jag typ, skika.
Jag vet, fett synd om mig!





HAHAHAHHAHA, GAPFLABBAR!

Godnatt älsklingar.
& Btw, fortsätt följa mig via bloglovin' !
Jag ser att jag har fått två nya premunanter och det är jättebra! Fortsätt så, så kanske Feliciaofsweden fortsätter att blogga. Jag skrev ju innan att jag funderar på att sluta. Men det är kul att skriva av sig.

Ja, godnatt på riktigt då!
Puss<3


jag är ju sååå smart?

Jag kom på en sak!
Inlägget som jag la in va faktiskt jäääättetråkigt, så jag tänkte göra ett bättre.

Just nu sitter jag och skriver detta inlägget med ögona emot tv'n. Det är ju nämligen Criminal Minds pågående på femman och jag diggar alla sånna, mördarserier på femman förutom the forgotten.

Men nu tappade jag bort mig i detta avsnittet för kristin ringde mig så nu vet jag ingenting som har hänt. Dumma kristin (a) Vi snackade om imorgon. Vi ska dra in till stan och sola lite på kungiga sun lux. Man måste ju bli lite brunare eftersom att jag är kritvit och alltid går runt med shorts :$

& Nu tappade jag bort mig igen för att jag gick ut med min hund. Underbart. Hon är den finaste hund som finns i världen. Nej, universum. Jäättefin. Älskar henne.

jaja, ska typ gitta till sängs snart. <3
puss <3


INTERNET FUNGERAR!

wiihoo !
Efter en och en halv vecka utan internet är jag entligen tillbaka! Jag vet att ni har saknat mig ! :)
Kära bloggläsare, jag har ett problem...

Jag vet inte om jag vill fortsätta blogga. Det börjar bli tråkigt. Inte tråkigt, men jag mår inte på blogghumör just nu. Det kommer jag nog inte vara på ett tag heller. Jag vet, jättesorligt.

Men igår var jag och Michelle ute och tog lite bilder. Ska använda någon bild till min nya header. Ny design. Oh ja.

Puss hej <3


FILM IFRÅN MAXI! MÅSTE SE!




FETT ROLIG FILM SEN PRAON MED FRIDA JAO!
- Ja, den är lång och kanske lite långtråkig imellanåt, men tro mig! Det är värdt att se hela, eftersom att den är så j*vla bra och ni kommer att få mktmktmktmkt skratt. Tro mig!
& jag älskar dig frida!

 

Då beger man sig vidare till duschen! Puss.


not på humör för uppdatering

hej, en snabb upptadering.

Mår ju inte sådär, världens bästa så det är därför ingen uppdatering har kommit :)

iaf, idag har man delat ut reklamblad med nikita, villket suger. Ska sluta eftersom att det är så jävla tråkigt och jobbigt. Dessutom orkar man inte göra det på en dag där man mår så piss som jag gör nu, ellerhur?

Jag är klar med filmen från praon, så det kommer upp i ett eget inlägg sen ! På tal om ingenting, hitta världens roligaste skämt!

En Svensk och en Norsk blev tillfångatagna av kannibaler på en ö.
Svensken frågade om ifall det var någonting som de kunde göra för att bli fria, istället för att bli uppätna.
Kannibalen svarade:
- Gå in i djungeln och hämta 100 frukter av samma sort!
Så de beger sig in i djungeln. Efter en timma kommer svensken tillbaka med 100 vindruvor.
Då säger kannibalen:
-Om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppat in dessa vindruvor i röven på dig så är du en fri man, annars äter vi upp dig!
Så sätter kannibalen igång 1, 2, 2......47, 49....96, 97, 98, 99
Då brister Svensken ut i skratt.
Kannibalen frågar förvånad:
- Varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar?
Då svarar svensken:
- Norskjävelen kommer med 100 kokosnötter....




fettskoj!


I am still upwake!

Fortfarande vaken och gör såna , tester. Men fyf*n va besviken jag blev på mig själv!

Quizme.se

Om man inte ser vad det står , så står det:
Felicia du fick 7 av 8 rätt.

Fan, jag ville ha alla :(

skit samma, ska tråka ut mig ännu mer nu och gå och lägga mig om typ sådär, 20 min. Ska ju ändå upp tidigt imorgon. Palla det lxsm.

Jaja, puss och godnatt <3

Ang. kläderna

Jag skulle på dop.
Ja, och pappa tvingade mig att sätta på mig en dum klänning. Folk som känner mig vet att jag hatar att använda klänningar om det inte är skolavslutning såklart. :)

Men dopet var väll okej, förutom att det inte fanns någon jag kände där och kyrkan är inte den roligaste. Men min snälla pappa lät mig ta bussen hem efter jag hade ätit. Men jag tabbade mig när jag ringde bussjennie så jag var tvungen att vänta på bussen i 40 minuter. Yaay vad jag älskar busstabellerna på lördagar. Eller inte.

Nu sitter jag här och tråkar ihjäl mig och är barnvakt. tror jag. Jag vet inte om dem har lämnat huset eller inte. Jag kollar på Hannah Montana för en gångs skull. Bara jag som har märkt att dem har gjort om disney channels tablå till precis som innan? Vilket som suger eftersom att detta är första gången jag ser Hannah Montana på flera veckor. Jag älskar hannah montana som sagt :) Hahahaha, nu sitter jag och gapflabbar åt detta skämtet:

- Jasså du har gått på skola i London!
- Ja, det har jag.
- Vilken skola?
- HOGWORTS!

Hahahahahaha, man måste sett avsnittet för att fatta. För er som inte är säkra på villket jag menar så är det avsnittet då Miley blir kär i en sån rik kille och går på middag med hans föräldrar. Så sjukt kul!

Jaja, bildbomb kommer nog snart! Njut av übersöta bilden på frida & mig. Älskar dig frida ♥





IGNORERA DET SOM STÅR PÅ MIN HAND!

puss


HAR BROTTOM , SMSAR SNART






snabbtagna bilder, har brottom.

smsbloggar om bilderna och varför snart i bilen.
ska på dop. Puss sålänge

HUR GÅR DET FÖR MINA NYÅRSLÖFTEN?

Nu är det nästan ett halvårsen jag skrev mina nyårslöften, och nu blir det en liten uppdatering.

¨

GRÖNT:
HAR UPPNÅTT (Y)
BLÅTT: HALVVÄGS!
RÖTT: INTE!

 

1. Börja på någon sport och hålla fast vid den.
Dans min vän, dans! Jag har börjat på dans som ni vet och efter denna terminen ska jag få VIP-KORT på impulse kanske och där ska jag gå på flera danser. VIP kort menas med att man få gå på hur många danser man vill för en viss summa. Fett nice. Jag älskar dans.

 

2. Gå ner 5 kilo.
2 more to go!

 

3. Powerwalk minst en gång i veckan.
Det har blivit jogging istället för powerwalk, men det är ändå en aktivitet som är nice.

 

4. sköta skolan!
Ja, det går ganska bra. men pga lärarna så skiter det sig :(

 

5. Sluta skada mig själv.
dont ask.

 

6 & 7. 
PÅ GOD VÄG!

 

10. Hitta kärleken...
Jag har hittat honom , men han har inte hittat mig...

 

 

BILD PÅ KLÄNNING & TRÖJA SEN!


LEDSEN FÖR INGEN UPPDATERING!

Som en del vet så har jag inte uppdaterat på ett tag.
Dataförbud, younknow!

lite uppdateringar:

* Kemiprovet gick inte bra!
För att få gokännt så var man tvungen att få minst 24 poäng av 40. Såklart, så får jag 24. Godkännt i alla fall. Bra, ellerhur? Men det fick några andra också, så det var inte bara jag!

* Michelle och jag har kommit på vår nya passion:
converse. Världens finaste skor som passar till allt! conversebrudarna, yhäää!

* Har hittat en Skolavslutningsklänning.
En ifrån H&M . bild kommer i nästa inlägg.

* Jag är så sjukt kär.
Finns det någon underbarare än honom? NEJ!

 

ska träffa michelle en stund, puss <3


Electro-pop-pop!

Ja, då kom man nyss hem ifrån cp skolan!

Jag måste påpeka att jag hatar skolan mer än allt annat på denna jord. Jag hatar äckliga lärare som bara litar på ännu äckligare lärare som gör så att jag får skit skit skit. Fuck you lärare. Kn*lla en get.

I skolan hade vi syslöjd där jag gjorde en vododocka som inte är klar! Hehe. Jag har tagit hem den även om den inte är klar. Ögon, mun och lie fattas, det är en ''döden vododocka''. Hoppas att den funkar när man sticker nålar i den. *evil*. Bild på den kommer nog lite senare.

Efter skolan var det ''föräldrarkvällmöte''. Vi är några tjejer (& en kille) ifrån klassen som ska visa föräldrarna hur man använder blogg, bdb, msn osv. Så det var ett sånt kort möte om det. Sen gick jag hem.

Nu sitter jag och pluggar som f*n. Världens kemiprov imorgon ju, vilket för den delen suger. Palla lixsom. Så nu ska jag göra varm choklad, för jag är sjuuukt sugen på det. Sen ska jag sätta mig framför tv'n och plugga som aldrig förr! Jag menar, Frida pluggar hela tiden. Jag har bara pluggat i några minuter igår och därför har jag en storstor press på mig. Desutom måste jag fixa HIF biljetterna till mig och frida. Vilka ser man där?

Jaja, pluggplugg och puss sålänge!



hmmm, säxig bild på mig, eller vad säger ni? xd
(*mammas killes barn i bakgrunden*)


Dåligt humör & nu skolan igen.

Hej bloggen. Är på sjukt dåligt humör!

Dels för att jag har hamnat i världens värsta familj och att hif nu bara leder med 3 poäng :( Så om HIF inte vinner nästa match och MFF gör det. Då blir det nästan liiiika :|:|
MEN JAG SKA SE HIF MATCHEN SÅ DÅ MÅSTE DET GÅ BRA!

Idag är det slöjd. kul?

jaja, have 2 hurry
puss

PAINT BILDBOMB!

Jag diggar att rita på paint. Men jag suger på det :$$
Jag har ritat en del kompisar på paint. Kommentera gärna hur fult jag ritar! Hehe.

 


























HAHAHAHAHAHAHAHA, JAG SUGER SÅ DET ÄR OKEJ ATT SKRATTA PÅ!
HEHEHE!
Kan ni gissa vilka alla är? :$
btw, bilden jag blev mest nöjd med är den första.


BILDER SEN PRAON!

Hej bloggen. Jag har ett problem.
Ska jag plugga eller sova? Jag vet inte? Jag är så sjukt trött, så att jag somnar villken sekund som helst. Men sen så har jag värsta provet på onsdag så jag måste plugga. Läraren kommer redan att få damp på mig eftersom att jag inte gjorde läxan & labbraporten. Jag kan inte hjälpa att jag är mitt i en dålig period i mitt liv. Jag kan inte koncentrera mig. Jag tänker på han heeela tiden! Ändå så sårade han mig som fan. Aja, något kul ska vi snacka om istället. Posetivhet är det bästa!

Som ni vet så ska jag göra en film om praoen. Jag håller på med den just nu och har gjort sjukt mycket, men jag måste klippa bort lite tysta stunder och annat tråkigt. Ni får nöja er med bilderna sålänge! Hehe!



Frida fick lite damp på galjarna som trasslade ihop sig :)



HAHHAHAHA, DEM ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄKLA LIKA!




Du är den bästa vän som finns! Jag älskar dig!


Ett sista inlägg innan jag somnar kommer senare, men nu ska jag dricka mjölk för att jag är ftt sugen på det :o Btw, jag ska göra om min design lite. puss <3


87 days kvar - TRÄNING'&'STÄDNING!

Jao, då vaknade jag upp i ängelholm idag.
Mammas kille bor där, så vi sov över här inatt. När jag vaknade så var det dags för frukost, villket var gott. Mumsmums! Sen så satte jag mig vid datorn. & fick sånt, ni vet. ''slag i magen''. När någon skriver något negativt eller sårande och det känns som att man får ett slag i magen. Sånt fick jag. Men det var nog ingen fara. Ingen skada skedd.

Men i alla fall. Mammas kille Mattias har sånna, sjukt bra högtalare och jag kom och tänka på en sak. Fyf*n villken skillnad det är mellan högtalare och dataljud. Jag måste verkligen köpa ett par. Fyf*n vad nice det är. Sitta här i ängelholm med vårvärme och högt bra ljud med låten electropop och bara leva livet. Det är livet. Att bara glömma verkligheten och önska att man mådde så bra i all evighet. Älskar det. Men sen är det att vakna upp i verkligheten.

Så nu sitter jag här och gör mina dagliga 300situps. Ja, för er som inte vet det så gör jag 300 situps varje dag. Vissa säger att det inte hjälper, men det gör det verkligen. Jag blir smalare och ibland ser man muskler på magen. Hihi! Seriöst, jag måste komma i form till sommaren. Jag måste sola en del gånger på solarium också, jag menar: Vem vill se ut som en vit, tjock snögubbe på sommaren? Nä, inte jag i alla fall. Nu börjar det också bli lite seriösare med killar och grejer!

JAG KOLLADE RUNT LITE GRANN OCH FYFAN VAD GLAD JAG BLEV NÄR JAG LÄSTE DETTA:
Helsingborgs festivalen, kääära helsingborgs festivalen startar på min födelsedag! Altså är det bara 87 dagar kvar till min födelsedag & helsingborgsfestivalen! Fyf*an vad jag längtar. TAGGA TAGGA TAGGA! den måste bli bättre än förra årets asså. Nu när man känner nya roliga folk och har blivit av med en del andra 'tråkiga' folk. Jippie!

MÅR SÅ SJUKT NICE NU ASSÅ!
hahaha, seriöst. Kan inte jag sluta säga: sjukt. Jaja.

Nu måste jag återgå till situpsen, har bara gjot 100 änsålänge. Sen så måste jag städa! Fixa till mig är ett måste det med. Jag menar , kolla på mig:



Villken fin slaffsig morgontotte. Eller vad säger ni?



ERROR, ERROR! ANSIKTET ÄR FÖR FULT FÖR ATT VISAS PÅ DENNA BLOGG!
Haha, nej! Men det skulle man kunns säga. Därför får ni en bild på mitt favoritchoklad. Marabou, digistivechocklad :$ Muuuums vad det är gott!


Vi hörs senare! Nu måste jag återgå till städandet och ska börja plugga inför det stora provet på onsdag. Vi har typ, 48 sidor kemi (som jag sa i mitt pinsamma videoinlägg för ett tagsen ;$) och det ända jag kan är att H2O är den kemiska beteckningen på vatten och att en molekyl är två eller flera atomer ihopslagna. Och med det vi har så är det j*vligt lite :$ Jag kommer säkert att få lika dåligt som på förra kemi/biologi provet: 25/50. Hehe, kemi & biologi är inte min starka sida. Helt klart!

Puss!


7 random saker om mig!

7 random saker om mig, jao nu kommer det!

1. Jag får svårt att sova om jag har sätt Law & Order.
Jag har ingen aning om varför men jag är jätterädd för deras intolåt och det ljudet emellan alla scener. Helt sjukt? Det är jättejobbigt. Desutom så är det alltid på natten, då är man extra paranoid. Jag är konstig? :)

2. Jag använder ordet ''sjukt'' för ofta.
Jag skojar inte! Läser ni igenom min blogg så kanske ni ser att jag använder det i typ, varanan mening? Typ, besatt av det. Hehe.

3. Det finns bara 5 saker som jag är rädd för.
Maskar, sniglar, spindlar, övergivna stall och att bli lämnad. Det är mina ändra rädslor. Tänk då mig lämnad i ett övergivet stall fullt med spindlar, maskar och sniglar. Haha, lite jag skulle ha svimmat då eller vad säger ni? ;)

4. Jag är inte rädd för döden.
B
ring it on. Döden in my ass, ingenting att vara rädd för!

5. Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.
Låter lite sådär, mysko. Men så är det. Jag vill inte vara död. Ligga nergrävd i en kista och alla som jag betyder något för sitter och bölar över mig. Inte precis så jag vill ha det? Men jag pallar inte leva. Det är tråkigt, man blir sårad hela tiden och det är bara så. Ja, onödigt. LIVET ÄR SÅ SJUKT TRÅKIGT!

6. Jag är världens fotbollsnörd, men jag spelar inte det själv. :$
Jag älskar fotboll, men jag vägrar börja. Det är bara för att jag suger på det. och nej amanda, jag är inte bra och jag tänker inte börja! tror jag :$ Men när det är HIF matcher får jag panik när jag inte kan se den på tv eller irl. Jag får damp om dem bytar ut en bra spelare, eller om något går som jag inte vill. Jag vet, jag är läskig?

7. Jag har upptäckt ett band! (i)
Jupiter Rising! Jaja men! Så sjukt bra, ni måste kolla in dem:










Fyfan va jag är bra!
Jag har upptäckt en duo.

Helt okända! (tror jag! :$) Men så sjukt bra.
Jupiter Rising - Electropop. Ni hörde det första gången, här på Feliciaofsweden 117.0. Haha, värsta radiokanalen! Nej, men dem är så sjukt bra. Eller är det bara jag som tycker det?

 

Fått över 20 frågor på frågestunden nu, men jag väntar tills på måndag att svara på alla eftersom att inte så många har fått reda på att det är frågestund än. Så jag ger alla en chans. Nu har jag lust med att dansa, även om jag är sjukt trött. Så nu ska jag dansa till en massa låtar, så hörs vi imorgon!

 

 


RSS 2.0