Sluta med dansen, helt? En av de få grejer...

dsc00488 (MMS)

Sluta med dansen, helt? En av de få grejerna som ger mig ett långvarigt leende på läpparna är just dansen. Lyckan är obeskrivlig och man kan faktiskt inte förstå vad jag menar tills man upplever det själv. Nu FÅR jag inte fortsätta och det beskedet krossade mig totalt. Jag vet inte vad jag ska göra. Det är som att en enorm del av mig har försvunnit. Dans är jag. Det är den jag är! Hur fan ska jag kunna fortsätta leva när jag måste vänta ett år (tills jag börjar på gymnasiet) för att få dansa igen. Det går inte... Dessutom har jag en del problem som får ni att må skit. Vad i helvete ska få mig att må bra igen? Pappa. Jag kommer ALDRIG förlåta dig.


NOG IRRITERAD

NEJ jag ska inte färga tillbaka mitt hår igen. Anledning? Jo, för att varenda en jävel gör det nu och jag vägrar gå kring med samma hårfärg som 5 andra i klassen. Aldrig i livet. Jag blir rätt irriterad, då jag trivdes så enormt bra i mitt röda. Jag fick inte riktigt den extrem-röda som jag ville ha, då jag var tvungen att bleka det innan och det vägrade jag. Mitt hår är redan solblekt så att sätta i den färgen jag brukar ha från syoss skulle gett mig den fire-röda direkt! Så jag har gått runt och längtat... nej! Då ska det var en massa andra med samma hårfärg så nu skiter jag i det. Och jag vet att någon/några av er läser min blogg, men vet ni vad? Jag bryr mig inte! Jag vet också att det även inte är exakt samma färg som ni tänkte ha. Men ändå? Hallå? Det är ju bara pinsamt..



Fyfaaaaaaaaan vad jag saknar det. Jaja, nu får det bli som det blir :)

HOS MANGE MANGE MANGE

Nu sitter jag med olivia bredvid mig. Ja, det är ju lite störigt när hon sitter och kollar vad jag skriver. Men nu gick hon... hehe. Jag sov här inatt och hade det awesome. Vi somnade till torkel i knipa redan innan 12. Vi vaknade vid 11 tiden. Rätt skönt ändå. Min dator hos pappa är typ sönder så jag kan inte blogga. Dock kommer ni få lite sms/mms lite då och då. Kul va? Idag blir det förmdligen väla eller HIF med frida, beroende på vädret. Och vet ni vad? Jag har stukat min fot. ''Underbart''.
togs nyss !

Just nu: packa ALLA mina kläder. För här s...

Just nu: packa ALLA mina kläder. För här ska jag inte bo längre.


Fredag? Nej, just nu katastrofdag! Blir rä...

dsc00464 (MMS)

Fredag? Nej, just nu katastrofdag! Blir rätt irriterad vid tillfällen som dessa. Mamma har åkt till malmö med min nyckel, pappa är inte hemma och svarar inte på mina samtal. Så nu sitter jag här utanför min dörr och vet inte riktigt vad jag ska göra. Mamma kommer inte hem fören ikväll och mina pengar är nämligen i mitt rum. Skulle egentligen till älskling, men jag kan ju inte åka tåg utan pengar. Får väl sitta här tills pappa ringer mig då.. Fml.


U DONT KNOW HOW SICK U MAKE ME

Underbar dag på väla med mina fina. Frida, Molly, Isabelle och Fanny. Tack för denna dagen! Vi skämde ju inte ut oss lite. Speciellt inte jag och Frida inne på Desigual då jag och Frida skrattade åt ett skitfult plagg och 2 sekunder senare ser vi hur en tjej bredvid oss kollar snett på oss. I handen hade hon exakt det plagget och hänge tillbaka den på kroken. När vi såg det sprang vi ut med handen för munnen och la oss ner samtidigt som vi fick kramp av gapflabbandet. Så kan man ju också göra... En av miljoner sjuka saker som hände idag. Fyfan vad jag älskar oss! ♥

Denna tröjan fick jag med mig hem från bikbok. Var mest ett sista minuten köp. Ni vet när man bara köper något innan de stänger bara för att liksom? Ja.. så den blev det :) Ser ni slingan? Jag och Frida fick varsin! Vårt nya.. fett! Och juste.. anledningen till att jag aldrig ler på bilder ser ni klockrent.




TIDSINSTÄLLT ALLMÄNT INLÄGG...

Medan jag är i skolan ska ni få ett vackert inlägg. Jo.. jag tänkte att det kan vara ganska svårt att känna igen mig i verkligheten i och med att jag har smink på de flesta bilder jag lägger upp. Och i verkligheten har jag endast smink vid ytterst speciella tillfällen. Därför ger jag er en inblick på hur jag egentligen ser ut. Sexigt va? :D

Såhär kan det gå när jag snear någon:



Såhär kan jag se ut när jag leker fjortis/modell:



Ibland kan jag se ut såhär.. då är jag ledsen chey!:



Men när jag skrattar, dååå går det vildt till!



Och om ni kanske vill ta en fanbild eller sådär, så ser jag förmodligen ut såhääär:



Så.. om ni nu ser mig i verkligheten så är det sådär jag ser ut! Kanske inte sådär grå, men det har ju med webben att göra. Såklart! Tyckte verkligen att ni behövde veta det! Antecknar ni? JA DET HOPPAS JAG!

Oseriöst inlägg till max!

YOUR SIMPLY THE BEST

Har varit hemma ett rejält tag. Var tydligen inte någon träning idag. Blev riktigt arg, då jag hade tänk att börja på en egen koegrafi om jag fick det lite tråkigt. Orlando (ägaren av impulse) sa att det var träning idag till en kompis, men han hade förväxlat dagarna så det är imorgon istället. Dock kan jag inte gå på det... garhhhhh!  Jaja, får väl dansa hemma istället. Nu ska jag läsa lite biologi och tvångskolla på true talent. Mamma tvingade mig..


MAY I HAVE YOUR ATTENTION PLEASE?

We gonna have a problem here..

Tja! Bry inte er om det jag skrev där uppe nyss. Eminem sjöng det precis i en låt så jag bara kände för att skriva det. I alla fall.. i och med att mitt internet här hos mamma är cp i huvudet så har jag aldrig internet på morgonen. Därför kan jag inte uppdatera då, så ni vet. Men jag kommer oftast kika in efter skolan. Har varit hemma ett tag, från en riktigt chill skoldag. Engelska, slöjd, musik och biologi. Roliga ämnen och det fick snabbt. Älskar onsdagar ♥ Nu ska jag läsa lite sidor i biologiboken och sen ska jag byta om. Träning inför uppträdanted på väla, nämligen. Behövs verkligen! Inte för att jag inte kan danserna, för det kan jag. Men jag behöver rensa tankarna lite. Dansa bort sånt som inte behövs. Det hjälper faktiskt. Speciellt dancehallen. Underbart är det! Så vi ses!

Rätt längesen, men söta ändå. Jag älskar dig Frida, hoppas du förstår det!

btw.. FAAN vad jag vill ha tillbaka håret!


WHO I AM



Jag är inte normal. Inte någon stans. Folk som träffar mig första gången antingen hatar, eller älskar mig. Finns ingenting där emellan. Ja, jag kan vara överspeedad ibland och ja, jag kan vara jobbig enligt vissa. Men det är sån jag är. Lev med det! Ska jag behöva ändra mig för att passa in? Ska inte jag kunna vara den jag är, den jag vill vara, för att folk tycker jag är konstig? Ska inte jag kunna få ha på mig vad jag vill, prata hur högt jag vill eller bete mig som jag vill utan att folk ska snacka skit om mig eller totalsnea det jag gör.

Dock är det inte bara mig detta händer. Folk går bakom ryggen på alla. Jag är heller ingen ängel. Jag har snackat om någon bakom deras rygg en del, även fast det är fel. Dock står jag för det jag säger och håller mig till mina åsikter. Jag orkar inte folk som är så otroligt falska. Jag är inte sån och jag vill inte vara det heller.

Jag blir så otroligt arg på vissa i min klass. Någon/några som snackar så jävla mycket skit och kollar så otroligt snett på mig för att jag kanske syns och hörs lite mer än vad de själva gör. Men och!? Jag kan förfan inte hjälpa att jag älskar att prata och vara social. Det är inte precis så att jag är en jävla bitch som är otrevlig och elak? Jag försöker ju vara så trevlig mot alla som jag kan, men ibland går det inte. Och jaaa.. jag har tabbat mig otroligt många gånger. JDet händer mig minst två gånger per dag att jag har sagt något om en person och så har den stått bakom/bredvid mig och hört vartenda ord och jag har ångrat det som in i. Men jag försöker vara så snäll jag kan, men det går inte att gå runt som en buddhist utan en enda ond tanke. Det fungerar inte så...

När jag tänkte mig detta inlägget så tänkte jag skriva om något heeeeeeeeeelt annat. Fast även ett ''talar-ut'' inlägg. Men det får bli såhär nu och så får det bli det andra nästa gång. Hehe, känner att det är helt fel.

 

 


FÖRMODLIGEN MINA SNART

+ matchande hoodie. Säger bara AWESOME!

Har letat efter detta stället heeeeela kvällen. Fick dock reda på att det är de ultimata fjortisplaggen (bortsätt från de röda everestjackorna!) men det skiter jag totalt i. Blev helt såld när jag såg dem. Hittade nyss en återförsäljare online som säljer båda delarna för endast 500. Hoppas bara att hon har inne min storlek/färg. Annars får jag panik. Jaja, ska gå och lägga mig nu. Godnatt, vi hörs imorgon :)


WHO DO YOU THINK YOU ARE!?


Denna låten.. så jävla underbar. Orginalet är egentligen av Christina Perri men Maddi Jane har gjort en cover och den är underbar. Lyssna och se :)

Idag slutade vi ca 1 timme tidigare för att vi inte hade något att göra. Rätt nice ändå. Egentligen skulle vi slutat klockan halv 3. Nu ska jag börja fixa till mig för att åka ner till stan där Molly och Frida redan befinner sig. Ska verkligen få med mig något hem innan jag får super damp på detta fula modet. Blää.. får panik. Aja, ni får ha det super!

FUCK SKOLAN

Nu = Se komedi på sexan sen sova. Imorgon börjar helvetet, på riktigt. Jag orkar verkligen inte...



En trött och otaggad tjej inför morgonens äkta skolstart. Arbeten om ekologi och första världskriget. Kan det bli värre? Skulle inte tro det..

NICE TO NICE TO KNOW YA!

Tjaaa! Sitter här med pringles och vitamin well. Underbart! Älskling har precis dratt hem och nu sitter jag och kollar på matchen mellan HIF och Halmstad BK. Just nu står det 0 - 0 och det blåstes precis av för halvlek. Det brukar bli så att HIF gör sina mål i andra halvlek så mål kommer det definitivt bli! AWESOME! Mamma kom precis hem med McDonald's till mig. Lovley!



miss serious!

SVAR PÅ FRÅGOR



Svar: Tjaman! Jag funderar fortfarande på om jag ska det eller inte. Jag gillar min hårfärg jag har nu och skulle det vara så att jag vill ha tillbaka den så skulle det inte varit så enkelt. Det är nämligen solblekt. Men dock, så trivdes jag extremt i det röda håret. Det var så.. jag! Även fast många har sagt att dom inte tycker det är fint (bla. hela min familj!) så älskar jag det ändå. Jag ska förmodligen go back to red men får se!



Svar: Nej, tyvärr. Vi ville gärna göra det men Fridas internet fick lite damp så vi körde sånna levlar osv istället. Så körde vi varannan. Om man dog så bytade man. Vi ägde!


HEY PRETTY BABY LALALALALALALA

Tja! Nyvaken och allt! Ska bara hoppa in i duschen en sväng och fixa till mig lite grann. Sen kommer min babe hit. Mysigtmysigt! Vi ska kolla film, snacka och bara ha det allmänt bra. (Hahaha, dör av skratt) Så det ska bli awesome. Sen ska jag förhoppningsvis kolla på HIF med Frida idag. Allt beroende på när hon kommer hem ifrån Göteborg. Go Frida, kom hem nu! Haha, nej men duschen kallar! Kyss!



Så jävla fin bild på min älskling istället. Eric ♥

DANCE BITCH, DANCE!

Den ''härliga'' känslan då man stänger ner datorn för att gå och lägga sig, men inser att man glömt blogga. Vid sånna tillfällen hatar jag att ha blogg, hehe. I alla fall. Hade världens mysigaste dag med min fina Oscelioscar. Han kom hit vid halv 5 och vi vandrade runt lite i Laröd för att ta vara på det fina vädret. Vi crashade strax utanför sofiero och där var vi ett rejält tag. Sen stack han hem vid halv 9. Då mötte jag upp Isabelle för att va med Arun och hans awesome kusin Olof. Riktigt rolig dag med många skratt. Tack mina fina! ♥


Jo.. jag kan ju sakna håret lite granna ibland!

BABY, JAG VET ÄNDÅ VAD SOM HÄNDER

Att mitt hat för den cp killen inte kan släppa. Fan vad jag önskade att jag bara kunde ta en MP40 och kötta allt vad jag hade på honom. Die motherfucker, die!

Hade en underbar kväll med Frida igår + en underbar dag med isabelle, frida och hela impulse. Var på öppethus och den nya läraren var (tyvärr) en besvikelse. Det är inte lätt att komma efter vivi ska jag bara säga er. I alla fall, jag bestämde mig för att gå på dancehall. Inget mer på impulse för min del denna terminen! Dock blir det kanske 2 - 3 danser till på Passion Dance Studio. Får se efter invigningen!

Älskling är påväg hit och jag sitter bara i underkläder.. aja baja. Måste börja klä på mig innan han kommer. Hehe!


CALL OF DUTY

Samtidigt som Frida sitter och pratar med sig själv (hon säger saker som: ''Nu rör vi oss grabbar'' och ''Det är lugnt nu boys!) när hon spelar Call of duty ligger jag framför datorn. Vi kör såhär varannan. När man dör så är det byte. För första gången spelar någon mer än 5 min. Grattis Frida! Nej, men för att vara nybörjare + tjejer så är vi faktiskt bra tycker jag. Vi har även kollat på en film. ''Trust'' hette den. Sjuk film. Började gråta en del gånger, för den var rätt sorlig. Tycker den är lätt värd att se!


HUMÖR - AWESOME!

Först och främst måste jag bara säga att min facerape på Frida måste nog ha varit världshistorians bästa! Hoppas verkligen inte Frida ser detta, för då kommer hon gå in på facebook direkt för att ta bort det. Det är nämligen så att hon har vadslagning med olivia att kunna hålla sig borta från facebook i 3 dagar. Så då kommer ingen fatta att det är facerape om hon inte säger något, ellerhur? ;) Dessutom så facerapeade jag henne mitt framför ögonen på henne. Jag sitter med skärmen en meter ifrån henne och hon ser allt jag gör. Dock är hon helt inne i spelet. Hon spelar COD den nörden. Det är vad vi ska hålla på med hela kvällen. AWESOME!


KILLED BY A COP

Nu ska jag bara packa ihop lite småsaker och sen beger jag mig med bussen hem till Frida. Det blir mys och film om inget annat. Vet inte riktigt. Dock brukar det inte bli så särskilt lugnt när jag och frida är ensamma hemma, hehe. Vem vet ;) Imorgon blir det öppet hus på impulse, så där kommer jag befinna mig runt 10 på morgonen. Ska dock möta upp lite folk och sådär som inte har någon aning om vart det ligger. Ska faktiskt bli awesome. Det var så längesen jag dansade sist och jag har bara saknat det så enormt!



Haha, två extremt gamla bilder. Vad hände med mina vackra byxor liksom? :( Sen italien har jag inte sätt röken av dom :o

DAGENS LISTA

Dagens humör: Trött som fan..

Dagens mående: Jag har mått illa nästan hela dagen och jag är så extremt trött också för den delen. Bläää!

Dagens borde: Städa rummet. Det borde jag alltid göra men jag gör det aldrig...

Dagens frisyr: Hade håret uppsatt på idrotten och sen så bara släppte jag ut det för att jag inte orkade fixa till det något speciellt.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Tights + en gammal brun/vit tunika från H&M.

Dagens planer: Jag ska träffa Frida bästavänn lite senare :)

Dagens materiella vill ha: Onepiece..

Dagens fundering: Varför har ställen med öppet dygnet runt ens några lås?

Dagens beroende: Mobilen!

Dagens tråkigaste: SKOLAN!

Dagens längtan: Tills klockan blev 1 och skolan slutade...

Dagens superlängtan: Höstlovet...

Dagens tidning: Har inte läst någon tidning idag. Eller igår.. eller imorgon.

Dagens låt: Selena Gomez - Love you like a love song & MangeMakers - Fest hos mange

 


Ångest... Börjar räkna dagarna till höstlo...

Ångest... Börjar räkna dagarna till höstlovet och jullovet. Jag vill inte tillbaka dit. Jag har aldrig känt såhär starkt hat förut som jag gör nu. Fan vad jag vill hoppa av helvetet.


I LOVE YOU LIKE A LOVESONG!

Just nu sitter jag hemma oss Frida medan hon gör sig redo. Vi ska nämligen till Viken och träffa Arvid och hans kompis. Glömde min skyddsutrustning hemma, men tegelstenarna ska med. För ni anar inte hur ont jag brukar få i mina armar och hela kroppen efter att ha varit i viken. De där killarna kan verkligen inte låta bli att slå mig.. blää. Jaja, får leva med det då.

Min dator är sönder, så jag kommer antingen skriva mms/sms inlägg eller inga alls tills torsdag/fredag. Lev med det! Kyss!



söta cheyer!

DÖD

Tjaa! Tog mig friheten att låna Kristins dator så nu sitter jag här längst fram i husbilen hur ''pigg'' som helst medan de andra slöfockarna bara sover och sover. Olivia stack nyss, så nu är jag jätteensam. Trots att Frida och Isabelle lekte såååå coola igår om att de kunde vara uppe hela natten. Jo visst.. Vi somnade i alla fall vid sex. Jag kände att jag kunde vara vaken längre men jag orkade inte sitta själv så jag passade på att somna lite. Kristin däremot har sovit hela natten. Kul chey det där! Nej, men idag vet jag inte vad som händer riktigt ännu. Ska börja få fart på tjockisarna där bak först och främst. Kan bli skoj! Hehehe.. kyss!



Sexymafaka!

VAFAN

Kunde inte sova alls i natt. Stängde av datorn och släkte alla lampor redan vid 3 för att göra ett tappert försök att sova. Sen la jag och vred och hade mig i sängen. Kolla klockan lite då och då. Sista gången jag kollade på klockan var hon 6 och jag hörde hur min lillebror vaknade inte långt där efter. Och så tvingade jag mig själv att vakna upp nu. Mina ögon dödar mig med smink från gårdagen. Fml.

Nu ska jag i alla fall börja småfixa huset. Mina fina tjejer kommer hit för att fira mig i efterskott. KALAS! Haha, nej jag skoja bara. Men typ :)



så det ska va!

WONDERBART

Underbar kväll med underbara människor. Lärde känna nya mäniskor (okej.. en då) och umgicks även med mina gamla, underbara vänner. Det blev mycket onyttigt, men tror att de kalorierna förbrändes om man tänker på hur jävla mycket vi dansade. 4 timmars dans dans och shake. Underbart säger jag bara. Just nu ser man hur hela rummet lyses upp med en massa blixtrar och sådär. Alla på facebook tycks älska det, men jag är extremt rädd att blixten ska slå ner bredvid mitt fönster som det gjorde förra sommaren. Jag fick leva utan tv i 3 månader, eftersom att den slutade fungera. Fuckyou hösten...



älskar dig frida <3

SNABBISH

Nu drar jag Isabelle och Frida hem till Karin. Nu blir det parteeeeey! Det kommer bli så jävla super, hehe. Bilder kommer verkligen. Tre systemkameror ska med så bilder blir det. Nu har jag inget att skriva om så vi ses!
som vanligt när jag är hemma hos frida bjuder jag på en underbart vacker bild på henne. Hehehhehe, ses!

RÄTT KÄR



Conner Maynard - Tonight (I'm Lovin' you)
För söt asså..

Drar till frida nu... ciao!

LÄSARFRÅGA

Hur klarar du av utegångsförbud?

Jo du Elsa. Detta är dock inte första gången jag får det, men det är första gången på riktigt länge. När jag gick i mellanstadiet fick jag det av min mamma vad jag än gjorde. Hon tyckte att det var den perfekta lösningen, men det hjälpte ju ingenting. Det fattade hon ju efter ett tag och nu var det slut med det. Tills iförrigår då... Under alla mina gånger med utegångsförbud så är det såhär som gäller:

Sova till klockan 2 - 3 √
Man sover bort halva dagen, vad kan va bättre när man vill att tiden ska gå?



Kolla på tonvis med filmer √
Igår kom jag upp till 7 filmer. Inget liv, ellerhur? Men tidsfördriv som fan!




Äta! √
Jag tror jag tömde hela kylskåpet igår och möjligt vis la på mig några extra kilo. Vänta, ska kolla! Enligt vågen hade jag gått ner två.. måste vara för att jag inte har ätit på typ två veckor. Men nu har jag börjat käka igen och fyfan vad gott det är!




That's how i roll!


HAPPY CHEY

Väckt igen av min lillebror. Rätt så okej nu när det var klockan halv 3, men ändå. Dessutom var denna gången på det mest sjukaste sättet! Han kom in i rummet med en Dart Vader mask + mantel, ställde sig bredvid min säng och började skrika. Jag vaknade och nästan sket på mig. Har aldrig fått så mycket panik i hela mitt liv... dock fick han sig en bitch-slap på masken. Det är någon sjuk reflex jag har. Om någon skrämmer mig så slår jag personen och det gör jag utan meningen. Men min lillebror började skratta istället... sjuk den killen. Som jag!

Idag ska jag också ha utegångsförbud, men dock får jag gå ut ikväll. Tack för den pappa! Ska till Karin partaaay! Awesome, ellerhur. Kameran ska med så räkna med sjuka bilder!



Tänk att i denna lilla plutten bor det ett hemskt monster som skrämmer mig och trycker upp fötterna i huvudet på mig... omg! Älskar honom ändå :)

HÖSTMODE

Vid sånna här tillfällen ÄLSKAR jag verkligen att jag inte är så beroende av mode och skit. För verkligen, har ni sätt så fult det är? Jag menar..



Vill helst inte se ut som en gammal tant, men tack ändå. Finns det inte en enda affär som inte har hoppat på dessa kläderna? Om inte så kommer det nog inte bli så mycket shopping för min del de senaste månaderna ;)

Får köra på ett sms inlägg, då jag inte or...

Får köra på ett sms inlägg, då jag inte orkar röra mig. Jag tror jag blivit sjuk. Vad för sjuk kan jag inte riktigt förklara. Men jag är trött hela tiden, sover 24/7 och kan knappt röra kroppen. Till och med att skriva detta är överansträngning. Dessutom så mår jag illa också. Det lilla jag ätit är tillbaka upp känns det som. Jag känner mig helt död... Fml.


DRYGT.

Hatar utegångsförbud så jävla hårt. Idag blev jag väckt av min lillebror redan klockan 11. Tydligen skulle jag passa honom i 10 minuter. Seriöst, blev väckt så tidigt för 10 minuter. Jaja.. jag laddade ner en film och både han och jag somnade och vaknade upp nyss. Är fortfarande trött som in i helvete faktiskt. Menmen.. tydligne har jag ''lovat'' min lillebror att vi skulle till lekplatsen idag, vilket inte jag visste. Sånt är ju extremt awesome. Med en hel del ironi. Efter det ska vi till sofierokiosken.

MJUKISBYXOR, HERE I COME!

 

Äkta drömmen..


MÄSTERUPPDATERAREN!


Det är rätt konstigt. Jag har fortfarande inte fattat att du är borta ännu. Jag har fortfarande inte insätt att jag aldrig någonsin kommer att få se dig igen. Röra din mjuka päls eller höra dina underbara skall. Jag saknar dig... kom tillbaka min fina chey.


Jag har feta planer inför natten. Just nu sitter jag och kollar på min tredje film för dagen. ''How to train your dragon''. Satte på den vid 12-tiden men en massa saker har kommit ivägen så den står pausad efter ca 5 min. Det är så det ska se ut! Jo, juste. Mina planer för natten. Jag ska gå ner och hämta något att käka (om jag inte börjar må illa efter en tugga som vanligt...) och sen ska jag kolla på filmen + en till. Vilken vet jag inte. Sen i och med att jag har utegångsförbud så tänker jag spendera hela dagen imorgon i sängen. Ligga och dra sig hur länge man vill. Underbart!  ♥

CONFUUSEEEED

Okej, dansen. Jag har bestämt mig för att inte sluta helt. Nu i 9an kommer jag ha riktigt mycket. Vi ska ju vara med i Wag The City vilket är en fete musikal med en annan skola. Det kommer ta mycket tid och för att inte snacka om minnet. Kommer ju blanda ihop allt. Och sen har vi ju också mina betyg. Jag har redan de betyg som jag behöver för att komma in på gymnasiet jag vill välja, men för att säkra mig om platsen måste jag ju få ännu bättre betyg. + audition på det.. omg. Vi får se om jag lyckas in.

I alla fall. Jag kommer alltid att älska Impulse. Det kommer bli svårt att lämna. Jag har nämligen så jävla många minnen och underbara händelser därifrån. Men nu har det öppnat en annan dansstudio som heter Passion Dance Studio. En gammal impulse elev/instruktör har öppnat eget och jag känner mig jävligt dragen dit. Jag vill dock inte dissa folket och impulse. Jag älskar det stället och känner mig så jävla hemma där. Hmm... får se hur det blir.

Jag har en känsla av att gemenskapen på PDS kommer vara hundra gånger bättre än impulses.. men det är bara min känsla.



wow... dagens ilandsproblem :D

BABY OM DET ÄNDÅ VAR SÅ ENKELT

Är det bara mig detta stämmer in på totalt? Alltid när alla sina promblem är lösta och när man mår bättre än aldrig förr så varar det inte länge innan något händer. Sen kommer det fler och fler tills det blir en hel jävla röra med saker som jag har nada aning om hur jag ska lösa dem. Så nu sitter jag i mitt rum, utegångsförbud, helt jävla pissed of på hur falska vissa människor kan vara och har ingen aning om vad jag ska göra. Mobilen är död och jag hittar inte laddaren. Som vanligt. Jag får damp. Jdkfeowöjferoöfmerpöwkvreopökgperä. Kul.. fml.



saknardiig! kom hem!

Hur falska vänner får man ha? Jag är så ot...

Hur falska vänner får man ha? Jag är så otroligt besviken och arg. Jag vet inte vem, men någon har ringt till min mamma och berättat en del saker om mig som inte har med dom att göra. Så nu är alla skitsura på mig och jag bara orkar inte mer. Jag bara känner för att ge upp livet totalt. Speciellt när man har en sån mamma som jag har. Fml så jävla hårt. Kommer förmodligen ångra detta inlägget sen men...


GNOMEO & JULIA



Barnslig humor? Skrattar åt löjliga saker som inte alls är roligt? Då kommer ni att ÄLSKA Gnomeo & Julia. Bara trailern gör mig tårögd av skratt. Helt klart min favoritfilm! Eller vad säger ni, Frida & Oscar? ;)

I LOVE YOU LIKE A LOVESONG

Tjaaaaaaaaaaaaa! Min fina pojkvän har precis lämnat och vi har haft det feteunderbart. Kollat lite på tv, myst, varit ute i Laröd lite. Ja, något sånt. Kan dock säga att han är det underbaraste som finns, hehe. Ikväll blir det Frida och Isabelle. Isabelle har precis kommit hem ifrån tjeckien så hon är förmodligen blekare än vanligt ;)

Nej, men nu ska jag jaga tag i bästa vänn. Kyss!


I'M BACK BITCHES

Tjaaa! Jag är tillbaka. Har haft 3 helt underbara dagar med Älskling + 4 underbara kvällar med Frida på det. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det :) Mitt liv gillar att ta en del omvändningar lite här och där. Dock har vädret varit skit, men jag klagar inte! (Jo, det gör jag men ändå!) Exakt 1 vecka kvar av sommarlovet.. fml.

Idag kommer min fina hem till mig. Vad vi ska göra har jag ingen aning alls om. Superbra va? :)



Jag lärde mig flyga-a-a-a dra-a-a-akeeeeeeeee-eeeeeee

ALDRIG

Jag kommer aldrig kunna dricka en Redbull igen. Aldrig i hela mitt liv. Jag kommer aldrig kunna lyssna på en person med 08-dialekt. Jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna ens se åt någon i din ålders håll igen. Jag kommer aldrig kunna sluta lyssna på den låten. Och varje gång jag hör den så tänker jag på dig... fuckyou så jävla hårt.

Lät han in. Lät han ta.
Lät mig tro, vad han än sa.
Jag lät det gå, svävade på moln.
Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår.
Litar inte på någon och allt är hans fel.



Defenitiv bloggpaus. Hur länge vet jag inte. En dag, en månad? Jag har ingen aning. Jag måste bara få mig själv på bättre tankar först. Annars blir det så att jag skriver emoinlägg i bloggen hela tiden och det tror jag inte ni vill höra om.

JAG GRÅTER BA I REGNET

Halft krossad och väntar på min comeback så sitter jag här nyvaken i min underbara morgonrock. Har haft 2-days-of-depp så nu får det räcka. Ska bli mig själv alldeles strax igen. Ska bara lyssna liiite mer på emo musik. Jag ska ta och klä på mig riktiga kläder och sedan traska ner med lilla Frida till sofierokiosken. Mysmys!

Måste få bort denna känslan! GAAAAAAAASH!


'

Lät han in. Lät han ta.
Lät mig tro, vad han än sa.
Jag lät det gå, svävade på moln.
Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår.

Så typiskt. När man har hittat den perfekta så...

I'LL BE MISSING YOU

Fan.. hatar denna dagen.
Tack för en awesome helg!


KAN DETTA STÄMMA?

Nu de senaste dagarna så har jag varit enormt hungrig, men ingen matlust. Så fort jag börjar käka så kan jag max ta två - tre tuggor och sen mår jag illa och vill spy. Den känslan varar då i ca 1 timme. Dock är jag skit hungrig och magen kurrar. Jag googlade lite (världens lösning) och på alla sidor, dock lite opålitliga forum, står det att det har med deperissation att göra. När jag läste det tänkte jag bara wtf!? Jag mår bättre än någonsin och det ska vara på grund av deperissation. De flesta skrev även att det var på grund av olyklig kärlek (därav deperissationen). Men i mitt ställe kan det inte stämma? Haha, jag mår inte dåligt någonstans.

Någon som har varit med om liknande och vet vad som hjälper/vad det beror på? Jag menar.. jag älskar mat!

SER DETTA UT SOM EN DEPRIMERAD CHEY VAVAVA!? NEJ DÅÅÅSÅÅÅÅ MAGEN! SKÄRP DIG :D


SADFACE

Idag åker mina pågar hem. Mycket, mycket sorligt faktiskt. Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att jag får träffa allihopa igen för helvete vilka härliga människor. Har haft så enormt kul nu de senaste dagarna tack vare dem. Big Love, kommer verkligen sakna er ♥

Jag har precis kommit ut ur duschen hemma hos Frida så nu är jag fräsh och hon luktar bajs. Det är så det ska va. Det är ju jag som är Britney Spears ni vet ;) Haha, mega super. Vad jag och Frida ska hitta på vet jag inte. Men jag vet i alla fall att vi ska träffa dem jag nämde först i inlägget lite senare. Mysigt. :)



Även om vi är rätt fula, så är jag alltid snyggare än dig Frida. Hehehehehehhehehehehe! Bilden tagen för en minutsen, jaadå!

NÄR JAG VA EMO..

Ni som följer min blogg eller har läst den ett tag vet att jag har mina perioder då jag mår enormt dåligt. Jag blir typ, världens cuttcutt emo och fuckar upp mitt liv. Men en slak slog mig, varför fan? Varför slösade jag flera timmar varje dag liggandes på mitt golv med emomusik, skakandes och gråtandes. Panikångestattacker varje kväll och mådde äckligt dåligt. Självmordstankar varje dag och kunde faktiskt inte tänka på något annat än: ''undrar vilka som skulle brytt sig. Inte en jävel'' och sådana saker. Men varför i helvete?

Just nu mår jag så jävla bra. Mitt liv är på topp. Jag älskar det precis som det är just nu och jag tänker leva precis såhär ett bra tag till. Nej, jag älskar mitt liv. Jag har träffat världens underbaraste person och jag är så kär man kan bli. Även fast det gick snabbt så är det så. Jag tycker om denna killen väldigt mycket och det är underbart. Men det är inte bara därför jag mår så jävla bra. Det är tack vare att jag älskar mitt liv som jag vågat öppna mig för nytt folk.

Jag har mått såhär underbart i några dagar nu och jag ska aldrig gå tillbaka till mitt emo liv då jag skar mig själv och höll på med självmordstankar. ALDRIG. Jag lovar här på bloggen att jag aldrig någonsin ska försöka ta livet av mig igen. Jaaaaaaa.. fett onödigt. Jag var en hel annan person då. Jag kände att det inte fanns något hopp alls. Men sen kom jag på, för i helvete vad egoisktisk. Jag ska ta livet av mig, för jag orkar inte leva mer för mitt liv är skit osv. För jag kan tänka såhär. Tänk om en av mina finaste, underbaraste bästa vänner skulle tagit livet av sig. Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv. Vilka skuldkänslor man skulle fått. Såhär, egoboost reverse. Min allra bästa vänn mådde skit och tog livet av sig. Jag kunde varit där. Jag kunde finnas för henne mer och kunna få henne må bra, men jag räckte inte till. Så skulle jag tänkt om min kompis tog livet av sig och jag är nog inte ensam om den tanken.

Så tänk då, alla ni som vill ta livet av er. Tänk rejält innan ni gör något dumt. En väldigt nära person till mig försökte ta livet av sig. Alltså, väldigt nära person. Och jag fick reda på det genom att se ärren på personens underarm. Feta tjocka ärr, inte små fjortisärr utan riktiga. Varje gång jag ser dem så får jag en klump i halsen. Jag tänker: Detta gjorde personen utan att tänka på mig. Hur i helvete skulle jag ha överlevt utan denna personen. Min klippa, mitt allt. Varför kunde han/hon göra så emot mig? VARJE gång jag ser ärren. Det är inte kul. Så till alla er självmordsbelägna. Tänk på omgivningen innan ni ens tänker på att göra något liknande. Jag var så jävla egoistisk. Vägrade kämpa för mitt liv, ville bara ge upp helt utan mening. Varför? För en kille? Haha, aldrig i hela mitt liv.

Så därför är mitt tips till alla där ute. VARFÖR SLÖSA LIVET PÅ ATT TYCKA SYND OM DIG SJÄLV!? Lev istället, ha kul. För vet ni vad... det är underbart! Det kommer alltid komma folk som vill förstöra, hur gammal du än blir. Det får du faktiskt leva med helt enkelt.

Woops, nu blev det ett myycket långt inlägg. Frida sover nämligen och jag är klarvaken här på hennes dator. Den jäveln.. haha! Nej, men nu ska jag hitta på något att göra. Kanske spela habbo? Inte vet jag...



cp inlägg.

@FRIDAS

Träffade min fina William med Karin och Turken ett tag. Fett awesome det var annars. Dessa kvällarna har varit awesome och jaa.. hoppas jag får uppleva samma sak nästa år. Jaja, efter lite mys och sådär gick jag hem dygnsur till frida så jag sover här i natt. Den pussy'n vågar inte sova själv så jag fick komma hit och hjälpa henne lite. Ska faktiskt tvinga henne sätta på en skräckis. Awesome! Vi höööörs!



SÅÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT FRIDA ÄR ANNARS

STOCKHOLM BABE ;)

Okej, låten under är så inte min stil egentligen. Men denna låten va awesome.. Beskriver en viss sitation perfekt :)





Tja mina fina bloggläsare. Så.. ni som läser detta när det är nyskrivet är förmodligen sånna coola människor som inte är på eskilsdiscot eller vikenfesten. Folk har kallat dig mig till båda, men.. vad har jag på de ställerna att göra? Nej, jag stannar hellre hemma med lite stockholm/öland pågar. Det är ju så det ska va! Haha, nej skoja bara. Jag ska bara sätta på mig lite varmare kläder sen beger jag mig ut med Karin. Sen ska vi träffa några vänner som vi lärde känna igår. Awesome people's helt enkelt. Men nu väntar karin på mig, så vi hörs ikväll/natt! Kyss!

MY LIFE



Detta beskiver mitt liv just nu... HAHA!

tidsinställt..

HÄRLIGT

Jo, vi åkte ju till olympia för att kolla på matchen ellerhur? Men.. vi kollade på heelt fel lag. Eller, rätt lag fel ålder kan man la säga. Smått pinsamt. Vi hittade i alla fall några rejäla snyggingar och hade feteroligt. Gratzie Karin! Nu har åkt hem för att ha gäster och nu sitter jag här framför datorn, på väg att gå. Ska kolla på när mina kära pågar från Öland spelar fotboll. Hoppas de förlorar så jag har något att reta dem för! hehe.. (6)



ffiiin cheey! Haha, skulle egentligen vara där halv 2, men vafan. Tjejer, kom aldrig i tid när det gäller matcher och sånt där shit. Det ska man bara inte :)

GOODMORGON

Kan ni fatta att jag vaknar nu? Det är sjukt. Okej, det var fetebud på att stänga av väckarklockan när den ringde halv 9 men det blev att znooza till nu istället. Känner att det kommer bli sådär en del sen när skolan börjar... fml. Ja, men vad ska jag nu göra som är så viktigt klockan 9 på morgonen? Jo, det ska jag säga er. Jag har ingen aning! Jag ska ju kolla match på olympia redan vid halv 10 så fml. Ja, jag måste hoppa in i duschen nu. KYYSS!



good times!

CONFUSED

Jag träffade zaci och hela vikenlaget. Fett awesome. Dom spelade och förlorade med 2 - 0. Stackare.. efter det stack jag med Karin till Laröds skola där folk som spelar i eskilscupen övernattar. Där fick vi en massa nya vänner. Bland annat Alex, Oscar (dynamit harry eller Bangura), Pontus och Jonas för det mesta. Men sen även William och turken. En massa härliga människor faktiskt. Vi hade en awesome time med dom och sen skulle dom gå och lägga sig vid 11 för att spela matcher imorgon. Töntar :) Just nu smsar jag med allihopa och ska gå och lägga mig.

Imorgon gittar jag till Olympia för att kolla på en match redan vid klockan 10. Döda mig... :)



FASTISH

Snabbt inlägg här. Jag stack till väla med pappa och käre lillebror. Där köpte jag en tröja och sen blev det kina mat. Efter det körde pappa mig till harlyckan där jag träffade Frida som just nu jobbar som dommare. Det var jävligt drygt så jag stack därifrån. Lider med Frida faktiskt.. sen åkte jag till gröningen för att träffa krille och hans kompis. Mycket trevligt och mycket skratt. Det var awesome. Nu är jag hemma för att byta om och packa. Sen drar jag och träffas zackiii och vandrar vidare till mamma där jag spenderar nästa vecka. Jag vet dock inet riktigt vad som händer ikväll, men något blir det :)



Älskar dig beestis. Även fast jag facerapear dig så sjukt bra <3<3<3

LÄT HAN IN, LÄT HAN TA

Det slutade med att Molly och Fanny kom över på ett awesome dopp. Roligt roligt. Fast inte när Molly skrämde röven av mig, men annars :) Efter drog jag in till stan för dansuppvisning. Det gick sämst som fan... gjorde bort mig totalt. Fan va pinsamt det var. Jaja. Sen var jag med Tintin och Eymen. Kom hem nästan precis och käkade kebabrulle. Fan va äckligt det var. Kebab i bröd ska det va  ♥


LEVER LIVET

Ipaden kopplad till feta högtalare, riktigt awesome musik på hög nivå, poolen är uppvärmd till 33 grader, solen steker på med härlig svalkande vind och världens bästa molly är på väg hit.

Kan livet bli bättre för tillfället?


VÄRLDSBRA UPPDATE!

Okej.. igår hade jag en såndär fml dag. Jag bara sket i allt och spelade sims i 12 timmar istället. Så kan man ju också göra. Speciellt när det är fint väder. Nej, men jag hade depressition (?) över en sak som vissa kan få ibland. Ni vet, fel vecka? Haha, jo ni fattar. Nu sitter jag här med ångest över att min mage har växt över sommaren. Tänkte träna lite nu. Vi har en sån cykel här hemma som jag ska köta på och sen ska jag göra lite styrka. Molly kommer hit vid 2 tiden tror jag och så tar vi ett dopp i poolen min. Har saknat min fina chey ♥

Seeya!

When it was good.. saknar dig.


JAR OF HEARTS

Kom nyss hem från en utekväll med de gamla vanliga. Kristin, Karin, Rasmus, Jacob, Arun, Marwin, Kalle och Carl. Mina små änglar det där! (Om man bortser från Kristin och Karin såklart!) Nu sitter jag här hemma och har gjort vääärldens fianste sub. Dock vill jag inte äta den för då ser man inte finheten av den längre. Fast jag har gått runt hela kvällen och varit sugen på en mcflurry. jag var en millimenter ifrån att åka in till stan för att köpa en men jag skulle aldrig hunnit tillbaka i tid så jag sket i det. Med förväntingar om choklad i kylen krossades mitt hjärta när jag insåg att vi inte hade det.. så nu får jag äta en äcklig och nyttig sub. Jag vill inte vara nyttig, jag vill ha choklad!



Jag tror det blir bäst såhär.. jag kommer ändå sakna dig. J

FARHULT

Jag hängde med kristin till farhult och det var en härlig dag. Vi käkade en god måltid och chillade lite vid stranden. Sen blev det pyttelite bad för min del (bara benen, hehe) och heldopp för kristin. Det blev mucho bilder men kan inte lägga upp alla eftersom att kristin inte vill det.. tråkmåns :) Lite blir det i alla fall! Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det så drar jag ut med några. Oskar kanske kommer hit? Vet inte. Det blir i alla fall jag, karin och kristin. Hur det blir med resten får vi se :)



bilden på kristin blev ju extremt söt!

PANIK

Lite info bara om en tävling jag är med i! Anmäl er HÄR för att vinna 2 valfria smycken från stylegirl.se. Det ända som behövs är att kommentera att du är med!

Just nu springer jag runt i hela huset och letar efter en bikini. Kristin frågade om jag ville följa med till Farhult (?) och sola/bada. Ser inte ut som att det blir av för att jag kan helt seriöst inte hitta en enda bikini. Och då har jag redan ringt mamma och bett henne kolla hemma hos henne. Nej.. ingenstans. Har en kännsla att jag glömde alla på torkstället i italien. Riktigt bra Felicia! Annars vet jag inte vad som händer. Alla är ju helt borta. Kanske drar in någon på en fika i stan?



missu..

DÅLIGT HUMÖR

Ser ni att jag har ändrat designen lite granna? Ja, mest färgerna och headern. Men själva basen är densamma. Ska dock ändras strax.

Hela dagen har varit en dålig humör dag. Folk som är i närheten av mig klarar helt enkelt inte av mig vid sånna här tillfällen. Jag träffade Kristin lite tidigare idag och höll masken rejält. Fast jag var så jävla sur, så lyckades jag klämma fram lite skratt här och var. Här hemma gick inte det lika bra. Jag kom hem till skrik och bråk, som gick ut över mig och med mitt humör så gick inte det så jättebra. Det slutade med att jag sprang upp i rummet och sitter här och låter ingen komma in. Jag borde egentligen hitta på något ikväll men jag har inget att göra. Alla är bortresta eller upptagna med annat så själv sitter jag här. Jag har en möjlighet att dra ut med ett gäng killar, men jag orkar inte. Jag är inte på det humöret. Jag har världens lust efter att umgås med mina fina tjejer. Men inte en jävel är ju hemma. För det är faktiskt så att det är för det mesta bara dem som kan pigga upp mig när jag är just på detta humöret. Kanske mens snart? Haha, nej men det skulle inte förvåna mig. Fan. Tänkte springa över till hemköp och köpa ett paket pringles att trösta mig med. Men nej, då var det stängt för 3 minutersen. Nu har jag verkligen ett FML moment. Döda mig...



Jag saknar dig så jäääääävla mycket.

LAZEE <3


RSS 2.0