Krilleboooiiiii

Hehe, tänkte tillägna detta inlägget till min kära vän Kristoffer. Han är en väldigt cool och tuff kille. MEEEEEEEEN!!!!! inte lika bäst som jag. Han är väldigt snäll, även fast han bara är 13. HAHA! Han är helt jävla awesome... bara så att ni vet :)



http://moodigh.bloggplatsen.se/

Putte & Bästis!

Har varit hemma ett bra tag, men glömde faktiskt att blogga hihi. Idag så kanske Kristoffer kommer till Laröd och är med mig och Kristin. Det får vi ju hoppas! :) Annars vet jag inte vad som händer idag. Har inte världens mesta plugg atm. Eller jo, när man tänker efter så har jag fett mycket att plugga till men är halft säker så det borde gå bra tycker jag.

Hur ska ni spendera er Måndags eftermiddag? :)



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawhh...

Måndagar...

Det finns ingenting som kan beskriva mitt hat för måndagsmorgorna. Speciellt inte när man somnade runt 2 kvällen innan. Moget felicia, moget. Jag är så seg atm! Har fasnat framför vakna med the voice och skrattar åt josefin crafoord. Hon är så ful så det finns inte :) Blää... hatar henne. Men dock, vakna är inte detsamma utan henne så. Men tycker inte om henne ändå.

Idag är det den mest segaste dagen i skolan även. Får inte ens ha idrott idag eftersom att jag ska ha extra lektion i spanska. Bra, bra, bra! :(


Min finaste <3

Sitter just nu och snackar med min underbara babe nu. Han är helt underbar och jag älskar han över hela mitt hjära. Bara så att ni vet :) ♥

Vi hörs imorgon bitti så ska jag fortsätta prata med honom. Puss!



Anledningen till att jag inte ler på bilder...

Puffelipuff...

Har varit hemma i ungefär en halvtimme nu. Var hemma hos kristilin och vi snackade om allt och inget samtidigt som vi ja... var oss själva. Det slutade med att vi lekte terapefter och dansade lite till cäpä-musik. Vi är inte normala vi ♥

ATM har jag ångest. Min mobil har inga alls batteri och jag vet inte vad jag ska göra. Hittade en gammal mobil i min låda, men ska kolla om jag har en laddare till den. Har för mig att den var låst till ett viss abonnemang, men kommer inte ihåg vilket. Hoppas, Hoppas, Hoppas Telenor. Annars dör jag typ... :( Vet, det är sjukt synd om mig. Har ångest som in i helvete... omg!


Nu ska jag lösa mysteriet om min mobil sen fixa lite saker för imorgon.



129 jävla puffar ...


IPHONE 4G!



Är så trött på min mobil! Ge mig denna skapelse, och gärna en oförstörbar. För jag är jävligt bra på att tappa saker och ting i marken... hehe. Nej, men nu är jag så enormt osmart så att jag glömmer min mobilladdare på ett random hotellrum i båstad så att jag kan inte ladda min mobil. Dessutom så har jag en riktigt ful och ett random märke så att knappt någon normal mäniska har samma laddare som jag. Typ... damp?

Nej, men har haft en fett härlig dag med frida. Cidoer, ballerina, en massa snack och utkik över havet. Är inte det underbart? Jo, verkligen. Love it! Nu skrev kristin på facebook att jag ska springa över till henne så det ska jag ta och göra nu, just so you know. Fryser röven av mig och har nio procents batteri kvar... bra? Nää...

Ha det!

Tigerkaka!

Har varit hemma ett tag nu. Jag och min kära lillebror har bakat en enorm tigerkaka som vi ska käka efter maten. Efter det så drar jag ut med Frida och har lite möösigt :) Det är ju fett härligt väder! Solen skiner, det är varmt och runt 3 grader. Haha, ändå något! :)



Ge mig sommar då man kan vara ute till 12 och ändå ha shorts på sig!

Fångarna på fortet!

Är klockan endast halv nio? Jag svär, det känns som att hon är typ elva eller tolv. Men mina planer nu blir att byta om till pyjamas och sen krypa ner i sängen brevid min lillebror och kolla på fångarna på fortet. Kommer somna tidigt idag, det är awesome.

Som ni ser så har jag bytat designen nu. Vad tycker ni? Denna eller den förra? Jag har den förra sparad på en annan blogg, så om den andra var finare, så bytar jag tillbaka till den. Vad tycker ni mina trogna läsare, vilken är bäst?


Måste fixa lite mer grejer också, tex menyn som har hoppat ner. Men ska fixa det när jag har lite bättre nät. Men vi hörs imorgon, så ska felicia gå och nanna nu. JAAA redan! Men det finns inget annat att göra, så varför inte liksom? :)



fisbror <3

Bröllop!

Sitter här på hotellrummet med min lillebror som ligger och snarkar högt. Medans pappa och styvmamma är och firar så sitter jag här och gör inte ett piss med världens sämsta uppkoppling. Man tycker ju att hotell borde ha bättre nät, men ikke. Bara en sån plupp av 10 möjliga. Bra ju? Och jag som hade tänkt att slutföra min design ikväll. Jo, lycka till...

Men vi hörs senare, så ska jag smsa lite med min babe ♥



Saknar oss... <3

♥ For you i give my heart and turn my back against the world.

Drar till stan nu och köper klänningen. Glöm inte att kolla på http://feliciaofsweden.blogg.se/test för att se hur det går för min design. Och är det någon som vet hur man flyttar upp menyn så att den inte hamnar längst ner? Puss!



♥ Läraren : - Vad har du om du har fem äpplen i ena handen och sju äpplen i den andra handen ? Pelle : Ovanligt stora händer ?

Om man vill följa min designgång så kan man gå in på denna bloggen: http://feliciaofsweden.blogg.se/test

Gör om min design där och sen klistrar jag in den riktiga stillmallen och kodmallen, så att det blir min design. Men om ni har några synpunkter eller önskemål på designen så kommentera den här bloggen och skriv gärna vad ni tycker. Har hållt på med designen nu sen förra inlägget, vilket är 6 timmar. Och ja, jag har pausat lite emellan. Men jag har lärt mig en massa nya saker och har även lärt mig ett nytt redigeringsprogram som heter gimp, hehe.

Men hade tänkt att hålla på i ca en halvtimme till. Ska ju på bröllop imorgon, så måste upp tidigt och köpa klänning och allt. Men nu ska jag fortsätta och fixa lite mer med den nya desingen. Den är sprillans ny! :)



Fortsättning följer... *dun, dun duuuun*

♥ You know when you have found your prince because you not only have a smile on your face but in your heart as well.

Vet ni vad? Jag har börjat fundera på att göra om min design totalt. Jag har ändå ingenting alls att göra denna dryga fredagskväll så varför inte fixa med en ny design? Om på grunden, lära mig nya saker och få en ännu finare och proffitionellare blogg. Vad sägs som det? Det låter bra tycker jag :)



Bye, bye, bye design som jag har haft väldigt länge, nu ska du bli ännu finare! :)

♥ Mind your own business and check your sources before you open your moth!




Haha, jag pallar inte! :D Pallar inte sitta här och skydda mig själv emot en anonym jävel, men bara för att du äger dig själv så måste jag skriva detta.

Jag älskar Eminem och det har jag gjort ända sen jag hörde Cleaning out my closet och The real slim shady för första gången ungefär 2002. Jag har varit ett troget Eminem-fan sen jag var 6 - 7 så ja, eminem är min gud. Min storebror Julle älskade honom när han var i sin tonår så jag växte upp med denna musiken.

Och E:t är vänt åt andra hållet med en viss orsak eftersom att eminem alltid skriver eminem med ett felvänt E. Så att jag inte kan stava hans namn är ju dock en aning överdriv... haha? Så att du klagar på mig när du inte ens vet sanningen är ju bara helt patetiskt. Du skriver inte ens ditt namn så att kunna svara så måste jag göra ett helt inlägg om det? Så slöseri på min tid! :)









Så bara håll käft ! :D

Eminem ♥



♥ I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it.

Hejsan Svejsan bloggen! Idag är det en glad felicia som skriver. :D Finns det något härligare än att åka skridskor med sina absolut bästa vänner? Nej, skulle inte tro det. Har haft en helt amazing dag på ishallen och åkt så att jag har världsont i fötterna nu. Men det är det värt! ♥

Bilderna är tagna ifrån FRIDAMATILDA. Klicka på denna raden för att komma till hennes blogg.



Isak, Filip Fredrik, Simon, Johan, Frida, Jag och Molly leker coola. Men vi alla vet att jag är coolast av alla i världen! :)



Frida y Molly es mucho fresco!



Frida, Molly och Jag. Söt! :D



Simon, Jag, Molly och Frida. Faast... mycket man ser simon då! ;)


♥ Fin-fula-gula smilisar. Bloggdesign - vill du också ha sånna?

Nu har jag skaffat sånna, fulagula smilisar till bloggen! :D :)
Fina va? Fick en kommentar som fråga hur man gjorde. Nog det enklaste jag har gjort:


Du
kopierar & klistrar in denhär koden mellan <head> och </head>
i din kodmall om du vill ha gråa smilisar:

<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','3','2','3')</script>

Fast om du vill ha gula smilisar så kopierar du denna kod :
<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','3','1','3')</script>


kom ihåg mellan <head> och </head>




Nu är jag säkert på isen, hihihi. Ägda! :)

♥ You can't deny laughter; when it comes, it plops down in your favorite chair and stays as long as it wants.



This is me today! Vad tycker ni om min vackra hjälm? Hihi :) Ville inte att den skulle vara tråkig och helt vit så jag felicierade den lite granna och skrev min guds namn på sidan... stort såklart! Hihi ;)

Men nu ska jag packa saker och dra till skolan. Har för mig att jag gjorde något tidinställt inlägg, så det kommer upp när jag är på isen... hihi. Kyss!

♥ If I don't make that then I'll switch my flight, and I'll be right back at it by the end of the night.

Sitter här och är pigg och småglad. Det ända som irriterar mig är min jävla hals som har gått och blivit hes och värker röven av sig. Om nu halsar har en röv... hehe.

Idag är det skridskoåkning med skolan och jag är sjukt taggad men ändå fett nervös. Jag har liksom inga skridskor och det kanske inte finns kvar några att hyra på ishallen. Och om detta är fallet, så kommer inte jag få åka skridskor och då blir jag väldigt ledsen! :( Jag älskar att åka skridskor. Att bara åka ut på isen och glida fram var man vill. Älskar det! Hoppas, hoppas, hoppas ♥




So frickin' wonderful :)♥

♥ ETT VÄLDIGT NÖDVÄNTIGT VIDEOINLÄGG... ALLA MÅSTE KOLLA!



Och med det säger jag godnatt...
HAHAHAHAHHA!

♥ True friends are those who lift you up when your heart's wings forget how to fly.

har städat hela rummet nu och fixat min hjälm. Nu står det EMINEM stort på sidan. Fint va? (: Nu ska jag ut en liten stund och träffa frida... ♥ Vi hörs när jag är tillbaka!



♥ EGOBOOSTPIC!



Ja, som ni kanske ser så är det en jävla massa egobilder hehe. Men hade inget och göra så en liten egoboost på bloggen skulle varit kul.

Dagens Outfit:
Tröja - New Yorker (Tror jag)
Byxor - New Yorker
Armband - Only
Armband - www.Humanityforall.com


♥ Jag vet inte vad ni kallar det, men jag kallar det för totally awesome!



* orangea kanibalen * ska det stå längst upp.

Jag och noa är mer än bäst asså!

♥ Hela livet består av tre dagar: Igår, idag och imorgon.

Har varit hemma sen hel nu och har bara suttit och chillat lite. Skolan idag bestod av: Slöjd, Lunch, Religion. Sån riktigt chilenare skoldag! Håller på att bli klar med min tröja på slöjden. Eller, ja. Det är mer än tjocktröja :) Den kommer att bli personlig och fett awesome. Längtar verkligen till nästa torsdag så att jag kan bli klar med den, hihi.

Idag ska jag ta det lite lugnt och bara fixa upp lite saker i mitt liv som faktiskt behövs. Sen ska jag på sångpedagog vid fem, vilket jag inte är särskilt taggad till. Min hals är inte sig själv idag, så det kommer inte gå så jättebra tror jag...



Den kommer inte riktigt att se ut såhär, men typ. Själva idén är så som på bilden. Men det är en annan siluett-bild och en annan text. Men ni förstår ungefär hur den kommer att se ut? Fan vad jag vill få klart den :D

♥ Most people walk in and out of you life. But only true friends leave footprints in your heart.

 

As I look back on all that's happened..
growing up, growing together,
changing you, changing me.
there were times when we dreamed together,
when we laughed and cried together.
As I look back on those days,
I realize how much I truly miss you
and how much I truly love you.
The past may be gone forever..
and whatever the future holds,
our todays make the memories of tomorrow.





♥ Supraledare finns inte ens, varför fan ska vi bry oss om det för då? :o

Precis kommit ut från provet... hemskt asså. Kommer säkert få VG eller något. Får jag G så slår jag Sophie, hehehhehehehehehe. Har lektion nu, så måste dra. Kyssen!




hehehheehhhehehehehe, sophie ska få stryk om jag får bara G hehehehehehhe. ägd vavva :D

♥ Fast man kan ju iförsig lägga en blink i havet litta då och då... eller?

Det blir ett väldigt snabbt inlägg, eftersom att jag helst vill lägga resten av morgonen på att plugga. Jag har ångest över att jag känner att jag inte kommer klara detta. Jag skojar inte, jag har verkligen panik... Men nu ska jag gå och äta och plugga. Vi hörs i eftermiddag, så säger jag hur det gick för mig.

Kram!


♥ Om jag fick välja, så skulle jag kastat ut den där jävla fysikboken ur fönstret och eldat upp den...

Rubriken är sååå sann. Är så jävla trött på det. Men det är i alla fall tur att det är över imorgon. Men känner sån tygnd över hela mig om ni förstår vad jag menar? Är jättenervös och vet verkligen att jag kommer faila hardcore. Jag har pluggat varje dag i typ 3 veckor. Har lagt ner så mycket tid på att plugga, så förstår jag inte ett skit ... kul.

Är så sjukt deprimerad... kommer ta livet av mig i sömnen. Skulle inte förvåna mig, hehe.



Nu går en deprimerad kossa till sängs... och ja, jag har färgat min hud. Vad tycks? :)

♥ Öl smakar kladdklaka i lappland, ärru laddad? Ärru laddad, laddad?

Varför funkar det inte att bädda in youtubeklipp på denna datorn? Blir fan frustrerad, så går och fiskar. Nej, men har försökt lägga upp två grymma låtar men det går ju inte...

Kom hem ifrån konfan för ett ganska långt tagsen men har pluggat häcken (HAHA) av mig så har inte kunnat blogga. Har ju stort prov imorgon, så det är hemskt. Ska plugga ännu mer nu eftersom att jag inte fattar ett skit när det kommer till vissa saker... hehe.

Men har ni tid över så har jag två bra låttips: Never Stop - East West Rockers & Rock that beat - The highstreet allstars. Om man lyssnar noga på den första så låter det som att dom säger Öl smakar kladdklaka i lappland, ärru laddad? Ärru laddad, laddad? och den andra har varit min absoluta hardstyle låt så länge jag kan minnas. Rättså gamla låtar och så, men det är som jag lyssnar på right now som plugglåtar, hehe. Kul!




Ljudet fuckar röv hela tiden, så jag vet inte om det är lönt att kolla på det men ändå... spelade in det igår.

♥ Stop and stare, i think i'm moving but i go no where. But i become what i cant be.

Gud vad jag måste lägga mig tidigare. Somnade klockan 1 och hade mardrömmar hela natten. Dock vara två stycken igår, men det var ändå hemskt.

Hinner inte blogga mer, så vi hörs vid lunch. Dålig bild på dagens outfit:


♥ Vet inte vad ni kallar det i resten av landet, men här kallar vi det så jävla konstig så det finns inte :D



Och med detta onormala tinget säger jag godnatt... hehe?
Babe, du är det finaste som finns btw <3

♥ Bloggare är coola, that's it! Man är inte cool utan en blogg, så är det bara.

Sitter och snackar med min kusin i telefon som fyller år idag. Han är en fetetönt, hehe. HAHAAHHAHAHA, han är så jävla härlig. Han ba: Tänk på att det är en massa gamla gubbar som sitter och runkar till din blogg. Så sitter han breve sin mamma. Normalt. Han tvingar mig att sluta blogga nu också, men ikke.

Skulle hälsa att om det är en 50-årig gammal gubbe som läser det här, så har han varnat mig. Just so you know... hehe.



Min babe ♥

♥ bästavän, jag saknar dig mer och mer för varje dag. Jag saknar oss...

Jaha, då skulle vi på middag nu istället. Jaja, smsa folks!


♥ I got a hole in my heart, some kind of emotional roller coaster...

Har varit hemma i ett tag nu. Har käkat och pluggat en aning, men inte mycket. Ska ut lite senare tror jag, hehe. Var ganska snäll som fotade min utstyrsel idag, hehe.

Dagens Outfit: (Dåliga bilder som inte ger färgen till rättvisan)





Hahaha, gulligt tv-program som jag har på, hehe :$

Tröja: Only
Byxor: New Yorker





♥ I'm a space bound rocketship and your hearts the moon, And I'm aiming right at you.

Youtube fuckar så kan inte bädda in här på bloggen, men gå in på denna länken: http://www.youtube.com/watch?v=XJ2bjStuwyY Helt jävla awesome eminem låt ♥

Sitter i skolan på läxhjälp och håller på lite med engelska arbetet och ska gå vidare till fysik aldelles strax. Sen ska jag hem och plugga. Jag vill verkligen få bra på detta fylisik provet, för då får jag money! hehe. Skriver när jag kommer hem, kyss.



I just can't describe how much you mean to me. Even though you don't know that i'm exist. But soon, very soon...


♥ I don't care what they say, i'm in love with you...

Min finaste, du är det bästa på denna jord ♥

Sitter i skolan nu. Haha, skrev ett inlägg hemma men kom på att jag glömde trycka på publicera-knappen. Bra jag är ellerhur? Jaja, men har lunchrast nu och känner mig nörd med olivia som vanligt när vi sitter här vid samma datorer varje rast medans alla andra spelar ''bordtennis''. (Bara för att störa dig babe!) ;) Vill gärna vara med, men jag suger på pingis så jag avsår hellre... hehe.

Efter lektionen har vi engelska eller idrott. På idrotten ska vi ha dans och det är awesome! ♥ Bara vi inte har sån, tönt dans! Hehe! Love dance <3

Skulle häsla från fula sophie. HAHAHAHAHHAHAHAHAH! Pusses!



Hehe, bild sen somras typ. Om ni inte ser så står det YO!
Fotograf: Cooola Molly Ekelund!


♥ Mitt allt, du är det finaste finaste finaste som finns<3

Går och lägger mig nu och pratar med min finaste, godnatt. Vi hörs imorgon ♥



Fiin smällfet kossa <3
Gullig kristin är, hehe!

♥ Haha, inte visste jag att man brände kalorier när man kollar tv och sover?


♥ My middle finger gets a boner when I think of you...

Dom kunde tyvärr inte komma idag, men det är rätt chilenare ändå. Kan ju ändå inte röra mig, för minsta lilla rörelse med nacken så får jag typ kramp i hela kroppen. Visst är det synd om mig? HAHA!

Nu ska jag lägga mig i sängen med lite fysik och ett bra tv-program och chilla lite. Jag måste plugga som fan om det ska gå bra på detta provet. Ska även städa rummet och lite sånt, hehe.



Haha, söt min kusin är! :) Nyårsafton...

♥ It's not about finding love. It's love, that is gonna find you!

Herregud. Jag har aldrig haft såhär mycket träningsvärk i hela mitt liv. Det sjuka är att jag har mest träningsverk i halsen och nacken så om jag rör lite på huvudet så får jag enormt ont. Har även ont i ryggen och benen också. Stackars lilla mig, hehe. Men så går det när man inte har tränat på två månader...

Idag ska vi få gäster som jag inte har träffat på jättelänge. Ska bli trevligt faktiskt, hehe.



Tvivlar på att du kan slå mitt asgrymma rekord!

♥ You don't know how sick you make me. You make me fucking sick to my stomach, every time i think of you i puke!



Jag just nu med pringles ♥ Mamma körde mig ända till maxi klockan halv 9 på kvällen för att köpa det och mjölk. Snällt va. Dock hade dom inga goda smaker där. Man borde ju tycka att det borde finnas mer att välja på, men ikke. Så jag tog souer cream & onion och den var faktiskt helt okej. Slår absolut inte orginalet och paprika smak men ändå.

Blogg.se har typ fuckat för mig hela dagen, så har inte kunnat uppdatera. Men har knappt haft tid heller. Körde ett 4 timmars långt träningspass på impulse idag, vilket motsvarar 8 danser. Var ju på öppet hus idag och oj oj oj vad jag har saknat detta underbara tinget ♥

Efter det så åkte vi hem till moster för att käka lite pizza med kusinerna, vilket var härligt. Älskar min familj, för alla har typ mer än en hund så vi satt där med fem små hundar i soffan. UNDERBARA hundar! Älskar mina vovvar Minus, Mirzet, Nicki, Suki och Bimbo. Minus är den svarta hunden som ni har sätt på någon bild där nere. Underbart!

Blev ett långt inlägg pga av bloggfelet innan, he-he. Nu ska jag kolla lite film och sova. Har somnat skit tidigt nuförtiden. Älskar det faktiskt, hehe. Puss! ♥

♥ Marshal Bruce Mathers. You don't know how many times you've saved my life!

Nu går jag och lägger mig... krossad. Youtube fuckar typ, men sök på Eminem - Kim. Låten är helt jävla hemsk. Man typ blir krossad så jävla djupt. Underbar, men hemsk låt. Värt att lyssna på om man har empati och förstår innehållet och hur krossad han måste ha varit.




Bara våga krossa min gud igen...

♥ Fortsätt kasta skit på mig. Det kommer bara sluta med att jag växer och slår ut som en vacker blomma istället! :)

Jag ATM:



Hmm... nog söt med min akon tröja där det ser ut som att han blinkar med ena ögat på bilden, fast han egentligen har båda ögonen öppna på tröjan?

Vill ni veta en ganska rolig sak? Jag lagade nyss mitt internet med lite silvertejp. Är inte det sick? Det finns inget som inte en rulle klister på silvrigt papper kan fixa. Helt sick... hehe.

Är jävligt trött och ska upp tidigt imorgon så detta är förmodligen det sista inlägget för kvällen. Dock är klockan bara tio, men skit samma. Ska kolla på min underbara serie No odenary family med en skål micropopcorn och mjölk. Ska somna in lika snabbt som en koma-drabbad åsna. Hehe... min humor asså.

♥ DUDE! She just called you emo! OH HELL NO!! Hold my knife!

Svar på tal:

Fick två anonyma kommentarer som jag tänker svara på här i ett vackert inlägg, hehe. Fortsätt gärna kommentera för vi alla gillar kommentarer, ellerhur? :D



Vem är J?
Svar: Haha, vet inte hur många gånger om dagen jag får den frågan. ''J'' heter Johan och är min fina babe :) Känner att jag för tillfället inte kan berätta mer om det här i bloggen men kanske i framtiden.

Tycker du att du sjunger fint?
Svar: Som jag sa i ett tidigare inlägg för några dagarsen så har jag inte ett bra självförtroende. Men ja, ibland kan jag tycka det. Det är inte ofta för jag har svårt att uppskatta och lita på mig själv. Men ska jag vara ärlig så ibland. Helt ärligt... är det något fel med att tycka det? Haha, nej det är det inte faktiskt. Det är heller inte fel att inte kunna sjunga. Däremot skryta om hur bra man sjunger när man är sämst på det är fel enligt mig... haha! Men nu blev det ju off topic men ni förstår vad jag syftar på? ;)

Hoppas anonyma mesarna blev nöjda med svaren. Nu ska jag packa mina saker och vandra vidare hem till mamma. Ska somna tidigt ikväll, för ska upp vid halv 9 tiden eller något? Så sjukt tidigt :(



Anledningen till att jag aldrig ler på bilder :D

♥ Ni vet, riktig syskonkärlek. Ja... det går inte att beskriva med ord. Men däremot en film:

Som rubriken lyder och som jag lovade:



Jaa... man kan ju undra var han har fått sin otroliga onormalhet ifrån! Hmm.. mig kanske? Ja det är möjligt faktiskt. Dock försvinner ljudet två gånger. Andra gången ljudet försvinner så skriker han bajs. Det är därför vi skrattar, hehe. Men liv vi har.

♥ DUDE!! she called you swedish!.. OH HELL NO! .. wait...? Swedes are awesome!

Havent updated today beacuse i have been taking care of my little brother a bit. We have baked muffins and played all day. He is far from normal and i'm pretty sure that he got it from me ;)

Pallar inte min engelska... hehe. Men ska börja packa mina grejer och kanske chilla lite till. Magen är full efter allt godisätande idag! Har till och med en Ben n' Jerry's i frysen men jag får ta och vänta med den tills nästa vecka tycker jag. Orkar inte äta den nu... hehe.

Jag ytterst lovar att det kommer att komma upp ett videoinlägg aldelles strax som bevisar hur onormala jag och min lillebror är. Men vaddådå... älskar honom ändå! ♥







Några gulliga bilder på mig, min lillebror och elvis som ung hehe. Han är faktiskt läskigt lik min pappa när min pappa var runt 20 och smal. Nu är han en 44 årig gammal gubbe med stooooor mage. Hehe, älskar min kära björn till pappa ♥

♥ Det vore elakt att säga att allt skulle blivit bättre om du försvann någon stans. Men så är det!

Drar till helvetet! Börjar med musik, helt jävla awesome ♥ Men har brottom. Puss!



sötnosss!

♥ Det vore elakt att säga att allt skulle blivit bättre om du försvann någon stans. Men så är det!

Drar till helvetet! Börjar med musik, helt jävla awesome ♥ Men har brottom. Puss!



sötnosss!

♥ I need you like a heart need its beat, but that's nothing new...

Sitter och ''kollar'' på chriminal minds nu. Fast har mest läst runt lite kändis- och skvallerbloggar så hänger inte med riktigt. Ska göra v mig för läggdax och efter det så sätter jag på min älskade serie No Odenary Family. Har bara sätt ett avsnitt, men har fyra kvar på datorn som jag ska se klart. Måste även plugga lite extra. Allt detta jävla plugg... dränk mig.



Godnatt

♥ Ett självförtroende handlar inte om att vara stöst, bäst och vackrast...

När många folk träffar mig några gånger utan att lära känna mig kan tro att jag har ett jävligt bra självförtroende. Jag kan erkänna att jag uppträder ganska självsäkert och kan betee mig på ett sånt sätt att det verkligen ser ut som det. Det kan verka som att jag har så pass bra självförtroende så att jag kan prata hur mycket jag vill och vara mig själv. Vilket vissa folk anser att jag skämmer ut mig själv... he-he.

Men i själva verket har jag sämst självförtroende. Nekar alltid till komplimanger och sånt. Men dock kan jag säga saker som att jag är bäst, cool och tuffast i världen. För det är jag ;) Men när det kommer till tex utseendet och min personlighet så är det NEJ för mig direkt. Kan inte ta emot komplimanger, eftersom att jag inte håller med. Fråga min baby ♥ han får damp på mig när jag aldrig håller med. Men jag har dålig självkänsla även om en massa inte kan tro det.

Men ni ska veta att det inte hindrar mig ifrån att leva livet. Jag är mig själv och vågar det också. Kopierar inte andra och försöker va någon annan. Vill vara den jag är och en massa folk tycker väldigt illa om mig för det. Men jag skiter i det. Jag känner inte dom så varför skulle jag bry mig?



This is me.

♥ "Dude, she called you emo." "OH HELL NO, HOLD MY KNIFE"

Sitter här och smågråter till eminem ♥ Mår jag super för tillfället? Hmm.. nej. Jag vill tillbaks till sommaren. Inte till hela sommaren, fast runt helsingborgs festivalen. Va med mina bästa vänner på ett och samma ställe. Finns det något bättre? Snälla, gör nuet som det var då. Alla var glada och ingen var sur på någon. Allt var så nära perfekt som det går...






Just take me back... ♥



Sångpedagogen gick super. Hann inte med så mycket sjungande idag. Det blev mest låtval och sånt. Men hann i alla fall med lite och det lilla var bäst. Nu måste jag vänta en hel vecka tills nästa gång ... wäää! :'( Låtar jag valde:

Dixie Chicks - Not ready to make nice
The animals - House of the rising sun

Lisa Nilsson - Himlen runt hörnet
Pink - Family Portrait
Britney Spears - Everytime
Sanna Nielsen - Empty Room
Bill Withers - Ain't no sunshine
Rihanna - Umbrella

Det var de roliga som hon hade tyckte jag. Älskar vissa av dessa låtarna. Typ, everytime och ain't no sunshine. Big love ♥

Nu ska jag plugga mera och kolla på tv lite senare, kanske till och med spela en omgång sims 3. Puss!


♥ I hope you get to hell and Satan sticks a needle in your eye I hate your fuckin' guts, you fuckin' slut, I hope you die!

''You don't know how sick you make me. You make me fuckin' sick to my stomach every time I think of you, I puke. You must just not you may not think you do, but you do. Every time I think of you I puke.''
-
Eminem.

Ska börja fixa till mig osv nu. Mitt hår har inte varit på min sida idag, så jag måste göra något åt det bums. Hehe. Har pluggat i snart en timme, men ändå bara kommit 4 sidor extra. Kuuul. Asså, det är inte att jag är seg, utan hela jävla skitet är så drygt och tar lång tid att förstå. Hatar fysik...

Bussen går om knappt en halvtimme, så måste börja göra mig redo nu. Vi hörs när jag kommer hem!


♥ Den som gräver en grop åt andra faller oftast i där själv.

Patetiskt med folk som inte kan stå för vad dom har gjort och skylle över det på andra. Eller vad säger ni? ;) Skrattretande, haha!

Har nästan precis kommit hem från skolan. Ska ta och plugga lite fysik nu. Allt börjar så småning om att hänga ihop nu efter ett tag. Dock har jag bara pluggat ca hälften, men är ändå inte helt säker. Har 20 sidor kvar att plugga. Jag behöver inte få panik ändå. Det är en vecka kvar och det är lite mindre 3 sidor per dag som jag måste plugga. Det är ingenting!

Men efter pluggandet så fixar jag till mig lite snabbt för att sedan dra vidare till stan. Sångpedagogen börjar idag och oj vad jag har längtat! ♥ Älskar att sjunga och jag anser inte det fel! :)



Haha, ''mycket söt'' bild ifrån mig för tre årsen i studiobåset. Haha!

♥ Would you kill to prove you're right, would you lose without a fight.

Haha, texten i rubriken är en del av min låt som jag håller på att skriva. Helt fail...

Slöjdläraren var sjuk, vilket inte var så kul. Ville göra klart min tjocktröja som jag håller på med. Den kommer att bli grym! Hade verkligen tänkt att jobba röven av mig för att den skulle bli klar så snabbt som möjligt, men nä. Så var hon sjuk. Varför är alltid musik-, sljöjd- och bildlärarna sjuka? Asså... alltid? hatar det!

Menmen, man ska se det ifrån den ljusa sidan. Får en heeeeel förmiddag till att plugga fysik. Det behövs verkligen. När jag sitter och pluggar de första 10 av typ 45 sidorna så inser jag att jag verkligen behöver ägna resten av dagen för att plugga. Herregud. Dock får jag 1200 av pappa och 400 av mamma om jag får MVG på detta provet. Jag säger bara det... fett!



Jag älskar dig ...


♥ Bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge.

Fina ordspråk i mina rubriker jag hr lite då och då. Men vafan, vad ska man skriva i rubrikerna? Pallar inte sånna emo texter från låtar. Nää... här ska vi vara glada! :)

Jag beger mig till skolan nu. Tänkte ta en liten bild på min outfit eftersom att jag har hittat min cam men dock så har jag råkat ta sönder BÅDA usb-uttagen i datorn. Bra Felicia... Jävligt bra! Vet inte hur jag ska fixa det. Mina G B J knappar på datorn har försvunnit också, så det är en vit liten plastgrej som sticker upp. Men det går att klicka på den. Måste väl köpa en ny dator snart, eller vad tycker ni? Haha.



Detta ser dock inte ut som sebastian krantz. Men jäävlar vad han är snygg på denna bilden. Typ... svimmar röven av mig!

♥ So if you're too school for cool and you're treated like a fool... hmm. Palla!

åååhh, vad morgonen är seg. Efter en hel natts pluggande, så måste jag vakna med ännu med plugg? Jag pallar inte skolan och så är det. Mina ögon typ, dödar mig. Jag har nog aldrig haft såhär dåligt morgon humör innan. Någon som har några tips på att vakna upp pigg?

Skolan idag. Dagens: Slöjd, Lunch, Fysik. Bara två lektioner är ganska chilenare faktiskt. Fast långa lektioner men ändå. Nej, nu måste jag hoppa in i duschen eftersom att mitt hår dödar mig.



Väderflickan är tillbaka!







dagens väder är kallt, kallt, kallt, kallt, liiiiite varmare i alla fall, kallt, kallt, kallt. Men det ser ut att bli lite hopp för våren nu i slutet av veckan.

♥ En litet steg för mänskligheten, ett riktigt stort steg för mig som kvinna.

Idag har jag börjat med ett av mina nyårslöften. Vad det är kan jag ikke berätta eftersom att det inte är bloggvänligt. Och nej, det handlar inte om sex haha. Men ja, det är inte så trevligt för er att veta heller. Men har också ett nyårslöfte där mina betyg ska ligga på runt 300 poäng. Lycka till felicia... Jag har 255. 45 poäng är mycket att skaffa så jag sätter lite väl höga krav på mig själv, men skit samma. Jag ska lyckas.

Nu ska jag kolla lite på Not a odenary family och sen ska jag göra bild läxan till criminal minds reklamen. Vi har ju sån reklam läxa. Perfekt, ellerhur!



Godnatt!

♥ Felicia Lapadatovic - If i were a boy (Endast versen, hehe)



Det låter lite konstigt med ljudet vid vissa ställen, jag vet. Men det var bara för att jag gjorde den i dålig kvalié på moviemaker så att jag kunde lägga upp den här på bloggen. Annars skulle filen blivit för stor, hehe. Men här har ni bara versen, som är HEMSK! Resten är mer hemskt, hehehehhee.

Kommentera gärna vad ni tycker. Konstruktiv kritik uppskattas!

♥ Today I broke my record for the number of days I haven't died. I plan on breaking it again tomorrow.

lyrics: Michaela Ozberg, Sebastian Krantz & Tomas Granlind
Music: Sebastan Krantz & Tomas Granlind
Sång: Michaela Ozberg & Sebastian Krantz




Sebastian Krantz & Michaela Osberg - You belong to me.

Både Michaela och Sebastian från idol har gjort en duett tillsammans nu efter att inte ha kommit vidare bland finalisterna. Projektet har hållt på länge och nu är låten + musikvideon äntligen klar.

Enligt mina åsikter är låten helt okej. Ingenting i min stil som jag skulle kunna sitta och lyssna på, men den är ju inte dålig? Dock hör man direkt att det är två svenskar som sjunger. Men nu ska vi inte vara kritiska. Låten är fin och texten är en typisk gulligull låt som en del folk blir kära i direkt.

Vad tycker du om denna låten? :)

♥ HAHAHAHHAHA, VÅGADE JAG VERKLIGEN GÖRA DET DÄR?


HAHAHHAA, GJORDE JAG PRECIS DET DÄR?
Typ... dör. Min humor är bäst ♥

♥ Tell me would you kill to prove your right? This hurricane's chasing us all down to cry...



Miss you...

♥ Klaga inte över för litet vind – lär dig segla istället...

Oh, gud vad jag hatar läxor. Har gjort klart matteläxan på ett sånt galant sätt. De två sista uppgifterna brukar vara de svåraste, men eftersom att jag är så grym så klarade jag båda två på någon minut. Är inte jag bäst? Jo man tackar, man tackar.

Idag är det som sagt Plugga/Städa dag. Har spanska, bild, matte och fysik. Allt till denna veckan eller nästa så säger bara lycka till asså. Fast, ibland känner man sig smart och då är det jättekul att göra läxa. Dock på bildläxan ska man kolla på tv och analysera reklamen, så det är rätt chill.




Haha, egentligen är det bara fysikboken på bilden som är den riktiga jag har. Matteboken är den lätta veriationen av den jag har och spanska boken är vår förra. Men hittade inte andra bilder.

Fin Kamel! HHAHAHA... bara vi som fattar.

♥ Gud, varför tog du vår ängel? Hon blev ju bara 14 år...

Det är hemskt när folk dör i tonåren. Hela livet framför sig och en liten olycka, misshandlar och självmord. Det behöver inte vara såhär? En massa familjer och vänner gråter varje kväll och en plats i hjärtat kommer att vara tomt förevigt, på grund av en stor förlust. En syster, en dotter, en flickvän, en bästa vän. Betydelsfulla personer som försvinner.

Lisa Reberg:




Malin Karlsson:



Therese Johansson Rojo:





Den sista låten är min kära vän joppa som rappar.

R.I.P tjejer.





Nog den bästa rip låten. RIP Anton...

Börjar nu, hörs.

♥ Tala inte med en dåre om en sten, om du inte vill ha den i huvudet.



That's pure beauty!

Har typ gjort klart mig till skolan nu. Känner mig lagom äcklig, eftersom att mitt hår är i stadiet på att börja bli fettigt och jag hinner inte duscha nu. Fett äckligt :) Men jag får stå ut en dag. Fick även ont i magen nu, kul va? Haha, inte precis tycker jag. Men jag får stå ut för dagen.

Efter skolan så ska jag ha en typisk svensson-söndag. Städa och Plugga. Ja, alla gör det på söndagar men jag gör det på vardagar, hehe. Jag har ett viktigt prov om exakt en vecka och även ett projektarbete som ska vara inlämnat samma dag. Har också matte diagnos några dagar senare, plus ett arbete som ska vara klart. Vi har en läx-bomb i skolan. Jag hatar det...

Men gittar till skolan typ, nu. Ska bara borta tänder och packa. Vi hörs senare, kyss!

♥ when life hits you hard don't complain. cry out loud curse but don't complain. you are not a victim.



Joppa & Chiggy - Faller ner

Skola nu, konfa sen. Finns det något mer att säga... nää!

♥ True friendship is like a rose: we don't realize its beauty until it fades.



Jag har redan förlorat en bästa vän, den bästa i hela världen. Den som betyder mest.
Och nu måste jag förlora en till vacker vänn.

Vad fan är livet?

♥ When i see your face and your perfect smile i getting this butterflys all over my stomack. I guess I miss you...

Hehe, förlåt om jag inte har skrivit men det har varit en riktigt fullspäckad dag, men även en minnesvärd dag som jag aldrig glömmer!

Efter skolan stannade jag kvar på läxhjälp en stund. Inte så intressant och det gick inte så bra. Smsade mest, hehe. Sen drog jag till ''Laröds Centrum'' med amanda och hanna och snackade lite typ. Efter det drog jag hem för att käka och hämta lite pengar.

Sen vid 6-tiden så åkte vi till stan för att spela Laserdome! Fy och fy vad kul vi hade!!!! Skriver mer om det i nästa inlägg. Altså, vad som hände och lite sånt. OCH NI, JAG KOM FÖRST AV 12 ST. SNACKA OM ATT JAG ÄR GRYM! Har heller inte spelat på 3 år :)

När jag kom hem vid 8 - halv 9 tiden så hjälpte jag effie med hennes design. Såhär blev den: http://emollerstrom.blogg.se/ Säg gärna vad ni tycker :)

Tack för en härlig dag Sophie, Karin, Kristin och Amanda. Vi ska verkligen göra om detta!


♥ Nej, enligt alla sidor osv så stämmer lejon in på mig till 100%. Jag är ingen jävla kräfta...

Hinner ju aldrig blogga på morgonen, så det blir ett tidinställt inlägg.



Tydligen så har forskare sätt att jorden har vridit sig lite, så stjärnteckena har ändrats. Dock, enligt mig så borde det väll vara dom som blir födda efter detta har upptäckts. Jag menar, min personlighet och sånt kan inte ändrats bara för att jorden har flyttat sig lite. Och en sak ba... HAHA, VAFAN ÄR ORMBÄRAREN? Men jag tror på horoskop. Eller.. inte sånna horoskop som kan se in i framtiden och sånt utan bara sånna horoskop som beskriver ens personlighet. För Lejonens passar in på mig till ungefär 80%.

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari


http://maltesson.tripod.com/zodiaken/index.html <--- Läs om ditt stjärntecken här. Och ja... det stämmer in!


Tror du på horoskop och stjärntecken?







♥ Läraren : - Vad har du om du har fem äpplen i ena handen och sju äpplen i den andra handen ? Pelle : Ovanligt stora händer ?

Vet ni? Helsingborg har det varmaste vädret idag i hela norden. Vi har 6 grader just nu, och ska ha det till ungefär 5 tiden. Är inte det helt jävla awesome? Våren är påväg! Vi på hoppas på att prognosen stämmer. Fast dock ska det börja regna efter 5. Kul om vädret :)

Men har inte tid att skriva något mer. Ska börja fixa till mig osv nu. Men vi hörs senare. Ni får även ett tidinställt inlägg som jag skrev igår. Kyss!



ge mig sommar! ♥

♥ I miss you and our time together. I love you, so much. You are/was my best friend...



Bara jag som tycker att kissie börjar bli lite ''gullig'' och snäll nu när hon har skärpt sig?

♥ No one knows, except me. Nobody knows what's inside my mind. Not a single one knows, why i did what i did.

Bara jag som tycker att Akon har sjunkit såååå lågt när det gäller hans musik? Hans gamla låtar är sjukt bra. Tex lonley, beautiful och Sorry, blame it on me. Klassiska, underbara låtar. Sen kom han med i wanna fuck you som är helt kanon också. Men sen denna I Just Had Sex. Vad fan är det?

I just had sex and it felt so good.
A woman let me put my penis inside her.
I just had sex and ill never go back
to the not having sex ways of the past.


Vad är detta för låttext. För mig låter det såhär: ''äääntligen! Jag har inte haft sex på 10 år eftersom att jag är så jävla ful, men nu äntligen så lät en, förmodligen lika ful kvinna mig att stoppa in min snopp i hennes vagina. Herreguud!'' Akon's välskrivna och underbara texter ersätts med detta? Nää.. då får det lov att va. Jag som hade min akon-tröja på mig tog precis av den. Blev enormt besviken...

Och versen är nog det mest patetiska. Fyfan...







Ja... man ser ju klart och tydligt vilken som är bäst!



♥ Tystnaden som uppstår när ett emo beställer en Happy Meal.

HAHAHA, sitter och kollar på Jonas LA och det är en sån gubbe som säger random saker hela tiden och är så jävla härlig. Haha, en fett gullig gubbe. Gapflabbar som in i helvete. Love it ♥

Mitt internet har dampat röv så jag har inte kunnat uppdatera så värst mycket. Eller ja... ingenting alls om jag ska vara helt ärlig, hehe. Men helgen har spenderats med lite olika folk som Sophie och Kristin. Mest Kristin faktiskt. Intressant. Hon är inte normal, just so you know...



Hahaha... nog gullig bild?

♥ En grön padda vandrar aldrig ensam. Det är alltid en rosa elefant bakom... alltid.

Sitter @my place med sophie och kristin. Kristin spelar ''roliga'' låtar på gitarr och sophie är nörd. Jag tycker egentligen inte om henne med schh... det säger vi inte till henne. Vad vi skaa göra idag har jag ingen aning om. Vi ska väll ha lite mysigt eftersom att alla är sugna på godis. Så jag tror vi köper lite godis och chillar lagom, hehe.

Men ska in i badet nu, hehe. Vi hörs senare tror jag. Kyss!



Galenskap ♥

I see you drivning around town whit the girl i love and i'm like fuck you!



100000% bättre än orginalet!

♥ Con la musica de mi lado yo para hacer todo. La musica <3

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är pågrund av att min dator har damp. Internetsladden är helt damp. Måste skaffa en ny snart, hehe. Sitter i alla fall på mammas nu. Busigt!

Min mormor kom hit igår och ''passa'' mig medans min mamma är i holland. Hon kommer hem idag, men mormor sover över tills imorgon så jag tänker spendera min dag med henne. Träffar henne jättesällan eftersom att hon bor i perstorp. So that's my life idag. Tänker inte vara social på bloggen eftersom att internet stängs ner hela tiden så jag pallar inte kämpa emot det.

VET NI, VET NI, VET NI? Jag fick över 64 000 på endast en wish på robot unicorn attack. Eller som hanna sa: Robot Unibrown attack. HAHAHAH! Fick sammanlagt 84 000. Faila på dom två sista. Visst är jag bra?




Eminem ft. Pink - Wont back down



Sötnos till lillebror <3

Oliven gästisbloggar;)

hejhej, har precis fått reda på att felicia tkr att det är fuklt att skriva sånna här sötaa smilisar i bloggionlägg så nu ska jag göra det :) :) :): ):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
FElicia är en väldigt...hhmmm,,,, cepe person, men vi säg er nt det till ngn ok?
Vi har haft syslöjd och sophie ägoor på det för hon ska göra oragnea  benvärmare, men på typ 8 veckor har hon bah stickat 2 cm , sophie=inte duktig ;)
Nu ska vi snart ha fysik och det suger Lärkans pappas kuk haha.
Fysikprov är aven en sak som står på vårt schema nästnästa vecka;''''(((( 
FElicvia sitter och sjunger till Robot unicorn Attac och tror hon sjunger lika bra som mej, besök även minn blogg för den är ju sååååå uppdaterad haha nämen iaf :D


 http://missoliviiia.bloggplatsen.se/ 

här har ni en jäääättesöt bild på mej ;)



PUSSHEJ FRÅN OLIV :D <3

♥ sometimes when i look into your eyes i swear i can see your soul.

Aaahh... jag vet att copycaten sophie har gjort ett ungefär samma inlägg som jag gör nu. Men även om mitt är publicerat efter hennes, så var fakitskt mitt tidinställt, hehe.

Vill ni veta en ganska sjuk sak?
Jag och Sophie satt i grupprummet och höll på med vårt arbete som går ''så'' bra, så kommer det in tre tjejer i rummet. Tjejerna går i femman och är alltså i 10 - 11 års ålder. Alla dessa tre tjejerna har endast odd molly kläder på sig. Jag menar, när jag gick i femman så hade jag typ H&M och Kapphal kläder. Använde inte ens saker från gina då tror jag.

Vad det sjuka är med detta är att världen blir mer och mer snobbigt/fjortis i tidigare ålder. Jag som är väldigt ärlig och säger vad jag tycker påpekade detta till dessa tre små tjejerna. Dom svarade: ''Men vadådå? Det är fint och vi använder faktiskt h&m kläder ibland. Dessutom, så finns det folk på lågstadiet som har Iphones'' Jag typ... tappa hakan. Vafan? Inte ens jag har en iphone. Jag har en dålig sony ericson cedar, så går det runt folk i trean och får en iphone som första-mobil? Snacka om hemskt. Det går alldeles för snabbt. Låt barnen vara barn vafan?

Jag kommer ihåg när jag gick i femman. Jag och en jävla massa andra tjejer och killarna gick ut i skogen på rasterna för att klättra i ravinen. Vet ni hur kul vi hade? Vi sprang ända ner till botten och sen klättrade upp och sket i att vi blev smutsiga. Det är att vara barn! Det skulle man aldrig kunna göra om man hade ett plagg på sig värt 3 000 kronor?

Ja... ni förstår vart jag vill komma. Världen har blivit sjuk, jag bara säger det. Det dröjer inte länge för ens man får sin första iphone på dagis.



♥ love is just a word until someone comes along and gives it meaning.

Sitter i skolan och väntar på att min lärare ska komma och hjälpa mig. Har väntat i snart en timme. Var fan tar han vägen? Ja... jävla lärare. Håller på med ett projekt om hörlurar med sophie. Kul liv vi har. Hon är inne på random bloggar och jag bloggar själv samtidigt som jag klagar på hur mycket jag hatar balett. Sophie säger att jag har fel, men jag äger ut henne med mina argument.

Efter skolan har jag konfa, så jag kommer att slänga upp lite tidinställda inlägg så att ni inte blir helt utan uppdatering. Så puss på er ;*  Nu har vi rast.



Good old days... haha! Joppa... jag saknar dig :(

Gå in på hans sån, myspace och kolla hans låtar vetja!

http://www.myspace.com/twobrotherscrew

♥ when life hits you hard don't complain. cry out loud curse but don't complain. you are not a victim.

Jag skrev ett mms inlägg igår, men det kom inte upp för någon anledning. Jävla blogg.se, som dock är bättre än devote. Man kan ju inte ens uttala namnet... haha? Devote är för amatörer.

Ni alla vet att jag älskar dans, ellerhur? Men det finns en dans jag inte klarar av. Och det är balett. Balett är inte vackert, ståtligt eller något av det shit som alla säger. Det är bara en massa hård-disiplinerade tjejer och bögar som krålar runt i korta skjolar och shorts. Nä, balett suger. Det är så enormt fult. Dans handlar om att ha kul, right? Balett är bara att följa alla regler och göra 100% rätt och minsta lilla tåvick fel så får dom en värsta utskällning och blir typ... avstängda? Dessutom så börjar man blöda som fan på fötterna efteråt. Nej, balett suger.

Om någon som läser min blogg dansar balett, så kom gärna med ''motargument'' varför balett är så kul och om det verkligen är värt smärtan.



Street/Hiphop ♥




Slutar skolan nu, så drar till första konfan för året. Fan vad jag har saknat det ♥

♥ It's not about hwo says that they will be there for you. It's about hwo does.

Såg en gammal kommentar och tänker svara på det nu.


Vad är en bästa vänn för dig?

Svar:
En bästa vän för mig är en person som man kan lita på. En person som verkligen finns där för en i alla lägen och inte bara säger det, som många gör. En bästa vän bjuder in och ställer upp. Som piggar upp när man är ledsen. En bästa vän gör en glad och är en person som man kan skratta med. En som man delar sina hemligheter och problem med. Ja... en bästa vän är som ens ''leverbröd''. Man klarar sig inte utan dom.



Bästa vänn ♥

♥ When life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile.



Aaaawwhh... kolla så söt han är! Nej, inte killen. THE SPRIDERMONKEY! Så jävla söt, ellerhur? Kollar på spy kids 2 nu, men är i slutet av filmen. Ska kolla spy kids 3D sen, en av mina favoritfilmer när jag var liten. Gud vad jag älskar att kolla på gamla favoritfilmer. Tror faktiskt att jag ska ha den filmen i VHS någonstans, hehe.

♥ Para que diez mil me rompe el corazón. Mi todo, Te amo más que cualquier otra cosa en esta tierra.

Är på min tredje film idag. Har kollat på spy kids 1, shrek - nu och föralltid och håller på att kolla på spy kids 2. Fin ordning också. Men det är därför jag är lite frånvarande här på bloggen och överallt. Smsar även med älskling ♥

Ska kolla vidare på filmen nu. Ska se om jag hittar någon bra torrent på trean också, för det gjorde jag inte förra gången. Puss <3



Någon cp bild ifrån igår. Mobba inte! xD

♥ Your presence still lingers here and it won't leave me alone...

Nog trött jag var. Somnade några minuter efter att det inlägget skrevs igår kväll. Mamma väckte mig vid elva. Idag tänker jag bara chilla lite. Skolan börjar ju imorgon så tänker bara vila hela dagen. Kanske städa rummet, kolla lite på bra filmer. Något sånt härligt.

Jullovet har gått jävligt snabbt. Det bästa var nog gårdagen, helt klart. Speciellt mitt och kristins lan! Vi måste göra om det gumman. Vi spelade shrek-spelet. Så kunde man vara åsnan, mästerkatten i stövlarna, fiona och shrek. Så bytade man lite då och då. Skit kul spel! Man skulle typ, hämta något kontrakt eller något, så var man tvungen att göra en massa saker påvägen och så kom det typ folk som ville döda en, så var man tvungen att döda dom. Svårt att förklara, men det var skit kul i alla fall.

Någon mer som har spelat det?



Det var typ detta, fast i tv-spel. Måste se denna filmen, eftersom att jag spelade utan att fatta ett skit. Men kristin hade sätt den, så hon fick förklara lite snabbt. Men spelet var bäst i alla fall!

♥ So I took a chance on love and it's like I'm dyin...

Joooooo... Nog normal jag är? Somnade i badkaret och vakna upp 2 timmar senare. Känns nog fint. Mitt hår har nog aldrig varit såhär tovigt innan i sitt 14,5 åriga liv och jag fick ut det mesta av hårsprayen men det finns en del kvar. Helvete asså, jag har misshandlat mitt hår. Krävs mycket nu när jag ska borsta ut det. Stackars, stackars hår... :(



Buhuhuhu.... stackars mitt hår. Det kommer att bli en låååång kväll. :(

♥ There are 70 ways to please a women.. the first thing is to take her shopping.. the other one is 69..

Jag gjorde pyttipanna med stekta ägg. När jag stekte pyttipannan blev jag jättestolt över mig själv att den blev bra osv, eftersom att jag suger på att laga mat. Så vart jag jätteglad och sånt. Sen skulle jag steka äggen. Så blev det första bra ''utspritt'' över stekpannan. Så blev jag skitstolt över mig själv igen. Men nej, då skulle mitt liv gå i bitar så när jag satte andra ägget på stekning, så bara råkade det skvätta över hela stekpannan så allting bara blev en stor klump. Sen råkade jag bränna äggen eftersom att jag satt på datorn, så det luktade rök i hela mitt radhus. Jag blev jättesårad... Men lika bra var det, för jag tycker inte ens om ägg xD




Typ... mina ägg om ägg hade ansikte. Men vad jag inte förstår är varför jag stekte ägg från första början? Jag tycker ju inte om det? Haha, vafan egentligen?

♥ Well... I may look calm, but in my head, I've killed you three times..

Hemma från en heeelt sjuk dag/kväll/natt/morgon. Sjukaste på länge. Hade så sjukt roligt asså, fyfasen. Kan ''sammanfatta'' det hela med enkla ord. Då säger jag: Konstiga sällskapsspel, magnus ugglas mor, singstar i 3 timmar fast vi dock sjöng jävligt falskt och jävligt fult. Haha, men vad ska man säga? Det är det som är det roligaste! Dessutom, hur hårt dom än försökte så kunde Hanna och Ellinor inte slå mig. Jag är grym när det kommer till disney channel låtar. HAHA! Det blev 10 - 3 till mig, mjo. Liiite ägda? Jag och kristin spelade shrek på tv-spel i 5 timmar i sträck! Kan ni tänka er det? Från klockan 4.00 till 9.00 på morgonen. En jävla massa facerape, folk som somnade vaknade upp med ljudet av grytlock och kastruller som slogs emot varandra och när dom kollade sig själva i speglen insåg dom att det dom hade fått muschtash, skägg, unibrown och lite sånt i ansiktet.

Dock dygnade jag, sophie och kristin. Bara vi som vi som ville och pallade. Har varit uppe i 28.5 timmar just nu och har inga planer på att sova än. Är långt ifrån trött. Bara enormt hungrig, så ska laga lite mat och sen bada i badkaret, hihi (a)

Men hade en sjukt härlig kväll och då menar jag sjukt. Fan va vi är konstiga. Älskar oss! ♥ Dock, var de roligaste ideerna mina... SÅKLART! Haha, så sant. Pallar seriöst inte mig, hehe. Bilder kommer sen. Ni kan få en nu.



Haha, mitt konstverk! Så går det om man somnar under ett dygn. Helt ärligt, så lanade jag och kristin. Fett!

♥ Felicia sitter och spelar shrek på playstation 3 hemma hos elisophie..

just det ja!
skulle hälsa att lilla felis sitter och spelar shrek!
intressant va?
och har gjort det i några timmar...
är hon nördig?
ja.
från www.elisophie.devote.se
hälsningar från ellinor: hläjk

♥ Den cp-skadade och helt störda elisophie.devote.se gästbloggar!

NÄMEN SHA ALLIHOPA!

världens coolaste elisophie här och gästbloggar!
i skrivande stund sitter vi hemma hos mig,
vi är kristin, felicia, ellinor, amanda och hanna!
jag, felicia och kristin har bestämt oss för att dygna och ska
se hur länge vi pallar vara vakna, än så länge har vi lyckats!
och vem är jag då? ;)
jo, det ska jag säga er.
jag är elisophie,
min bloggadress är www.elisophie.devote.se alla som är coola ska kolla in den, okej? :)
jag har en väldigt annorlunda stil som heter kawaii och jag har haft mitt
hår i alla regnbågens färger!
läs om mig och alla mina åsikter, jag fotograferar och redigerar och inte ens fantasin
kan sätta stopp för mig när det gäller det! jag skriver dikter och en massa noveller
och recenserar filmer, böcker och låtar.
PUSS PÅ ER! <3
här har ni en bild på supercoole sophie!

♥ Got my sixth string on my back, i dont need nothing but that!

HAHA, OMG! Vi har sjungit singstar tills nu. Det är typ, över 2 timmar. Snacka om att min hals är död. Tror också att jag har förlorat en jävla massa kalorier för damn man bara måste dansa med till nobody's perfekt ellerhur? ;)
Nu ska jag ner för att diska och sedan äta marängswish... mums ♥
Söt. Eller inte...
Babe, när du ser detta så svara på mitt sms ♥

♥ Jag är så jävla kär i amanda, för hon är en lila kråka på femtiotre ben <3

Sitter här hemma hos sophie och nu ska vi sjunga singstar, hehe. Vi har ätit hemma lagad pizza och skrattat en masa för lite annorlunda anledningar. HAHA! Vi är 7 tjejer, så det är ett jävla ös här i döshult, hehe.

♥ Pretending like there's nothing wrong for so long gets tough.. Trying to smile is the hardest thing to do.. and all you really want is for someone to hold you and tell you everything is ok, you just have to let it all out.

Ska börja fixa till mig och sånt nu, sen beger jag mig in till stan för att träffa Alisya. Så ska vara där i stan ett tag, sen hämtar mamma mig så att vi kan åka till min moster för att hämta mitt pippi långstrumps täcke som jag älskar (a) Hihi, det är jättefint :$ Jag uppdaterar när jag kommmer hem, så att ni vet. Haha, pallar inte mig.

Så, nu ska jag klä på mig och sånt till Papers ♥ Älskar den underbara låten för tillfället, hihi! (Klicka på den så kommer den på spotify)



Hihihihi, mitt fina täcke ♥

♥ Dude...I watch all the CSI's, Ncis, and Criminal Minds. I can make your death look like an accident.

Nog ovant att vakna såhär tidigt, har helt ärligt ingen aning om varför. Hmm...? Min dröm inatt kommer jag inte riktigt ihåg, men det var något sjukt som att jag shoppade på väla med voldemort typ? Asså, helt jävla sick. Varför skulle jag gå och shoppa med voldemort? Nej tack... Han har långa, äckliga naglar och han har en svart klänning typ. Ingen smak alls ...

Nog normal jag är. Varför säger jag nog i början av varje ''stycke''. Haha, palla mig. Men idag ska jag träffa Alisya i stan tror jag. Dock regnar det, menmen. Vi får klara oss, hehe. Sen ikväll blir det tjejkväll med mys och trevlans hemma hos sophie. Vi sover även över där och har det trevligt. Oj, jag insåg nyss hur ytterst fel det lät...



Detta är väderprognosen för helsingborg. Det börjar bli ganska bra nu, ellerhur? Jag menar, idag är det runt 4 grader. Snart är det sommar! *happyface* (Snart och snart... men man kan alltid hoppas)

♥ 10 RANDOM SAKER OM MIG!

Trodde verkligen att jag hade uppdaterat när jag kom hem men det gjorde jag tydligen inte. Haha... Jag har inget jävla liv så nu ska ni få en: 10 random saker om mig. Alltså, verkligen random.



* Jag sover med strumpor på, eftersom att jag har någon konstig tvångstanke att ett monster kommer att äta upp mina fötter annars. Helt sjukt?

* Varje natt i ca 2 månader har jag drömt om något som har med Harry Potter att göra.

*
När jag vaknar upp och är ensam hemma på morgonen så får jag en konstig fantasi om att min styvmamma, pappa och lillebror är inne på toaletten knäpp tysta och lyssnar på allt jag gör.

* Jag kan få sånt fnatt lite då och då. Känna att jag vill bli töntig, så jag sätter på gamla låtar som man lyssna på när man var liten och dansar och sjunger med. Typ, Hannah Montana och Camp Rock.

* Jag är i ett förhållande, som inte många vet om. Detta förhållandet har varat i över 1 år. Och nej, det är ingen kändis eller något. Men vi har faktiskt ett förhållande. Hehe, fråga inte varför jag går ut med detta här. Och nej, jag tänker inte skriva med vem eller något mer detaljerat.

* Jag kan ALLA theme-songs på disney channel. Näst in till så att jag kan alla repliker som sägs i de flesta avsnitt.

* Det sista jag gör innan jag lämnar hemmet är att borsta tänderna. Även om jag har borstat tänderna tidigare, så måste jag borsta innan jag går utanför dörren. Tvångstanke...

* Jag fick en Hannah Montana tröja i julklapp av min kusins mormor. Jag låtsades bli jäääätteglad, fast jag inte blev det. Men det var jättegulligt av henne och det är ju tanken som räknas! Majka ♥

* Min klädstil är inte egentligen jag. Jo, jag tycker om mina kläder. Men egentligen, är hiphop min stil. Magtröjor, stora munktröjor, olika färgat sport-bh osv.

* En grön groda vandrar aldrig ensam.

godnatt! ♥

♥ AWESOME!!!!!!!

Efter att ha fasnat med håret i hårfönen och fått klippa av en bit så ska jag ut och träffa älskade kristin! AWESOME! ♥


♥ Pon de floor choreography.



Om man ändå kunde vara så vig! Dom är awesome!
Dansen börjar efter 13 sekunder, det bästa kommer efter ett tag.

♥ Jag älskar dig mer än själva livet, mitt hjärta.

Nog lite läskigt när man vaknar strax innan halv 4 och går ner för att kolla vad alla gör. Men ingen är hemma. Lite läskigt. Jag menar, igår somnade 10 mäniskor här. Vi hade ''besök'' och när man vaknar så är man själv den ända som är där. Haha, jag tyckte det var läskigt :$ Och pappa svarar inte på sin mobil. Lite läskigt, men okej...

Igår somnade jag klockan 5, så jag förstår nog varför jag sov så länge. Nog normalt. Men i alla fall, idag kommer kristin hem! omg! Får damp så glad jag är. Ska rita en teckning till henne som jag ska ge henne sen. HAHA! Jag skoja, fråga mig inte vad det kom ifrån? Men hon kommer hem vid 7-tiden har jag för mig, så tills dess så ska jag chilla lite. Härligt, hehe.



Jag saknar dig så sjukt mycket, min bebis... ♥

♥ Goldminer <3



Haha, detta är mitt och annas liv just nu. Sitter och spelar detta spelet. Vi LANAR det. Haha, ska slå mitt rekord på lvl 12. Spelade alltid detta när jag var liten. Fyfasiken va kul man kan ha!

♥ MITT 2010!

Fick en kommentar för mycket längesen att jag skulle göra en sånhär, eftersom att jag gjorde det förra året så here you go. Inte lika bra nu, men jag gjorde den snabbt.



Det är mitt år i alla fall. Har bara tagit saker ifrån hela bloggen, så är det saker som jag har glömt så är det för att det inte finns med på bloggen. Men varsågod du som ville ha det och resten av världen!

♥ Alla barnen höll någon fröken i handen, utom putte, han höll på frökens tutte...

sjuk sida! ---> HÄR <---

Mindf*ck Pictures (74 pics)

Finns 74 st sånna här bilder och alla är värda att kolla på. Eller okej, vissa fatta jag inte men ändå. Vissa satt jag och gapflabba till. Haha, no life. Kika gärna in!

♥ Everyday, every night. I wanna see u baby, stayin' by my side. E

Har glömt att uppdatera så förlåt för det. Sophie åkte hem för ett långt tagsen. Mitt humör idag är långt ifrån bra. Är helt enkelt lite smådeppig. Men dock, kan jag inte sluta lyssna på papers ♥

Nu ska jag ner och äta något gott. Tycker att jag förtjänar det efter att ha sprungit hit och dit på busfabriken som en jävla nörd. Jag skojar inte om min lillebrors energi, den är sjuk. Han springer som en speedad apa. Fick springa efter honom över hela busfabriken. Haha ja, jag är för gammal för det. Men inget är bättre än att se sin lillebrors ögon bli sjukt stora när han ser ut över hela leklandet.





Ett par fetegamla bilder på mig och min lillebror Santino. Faktiskt, så är han min halvlillebror bara. Men jag säger lillebror :) ♥

♥ BUSFABRIKEN!

Hehehehe, nu drar jag och sophie till busfabriken med mina föräldrar och lillebror. Bara för skojjs skull. Haha, hadé!



imorgon finis <3

♥ Mitt liv detta halvåret:



Som ni ser så är mitt schema fullspäckat. Och som ni ser på onsdagen så vet jag inte hur jag ska göra. Vill väldigt gärna gå på hiphop/street men vill även gå på modern dans. Eftersom att jag inte har dansat det innan vill jag gärna börja som nybörjare. Men det krockar ju. Så jag kanske börjar på fortsättnig istället. Men det kan bli svårt. Vad tycker ni? :) ♥


♥ SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 3/3!

Vad tycker du om Twilight-filmerna?
Svar: Jag tycker om den första jättemycket, fast dom andra två är lite för mycket. Jag tyckte inte om när jacob kom in och förstörde allting, hehe. Men helt ok. Ingenting jag skulle vilja sitta och följa eller så.

Vilken "genre" föredrar du i filmer? Asså skräckfilmer elr kärleksfilmer o.s.v.
Svar: Skräck, dans och komedi :) I den ordningen!

Tror du det är lätt för en svensk att bli stor i t.ex. USA?
Svar: Om man verkligen kämpar och har vad som krävs så är det nog ganska lätt. Lättare dock för folk som är födda i USA. Men man kan få vad man vill, bara man kämpar för det och inte ger upp.

Om du fick flytta till USA, vart skulle du vilja bo?
Svar: New York, California eller Florida!

Vilken kändis tror du att du skulle kunna bli riktigt bra kompis med om du kunde?
Svar: Hannah Montana! Haha, nej men typ... ja vafan. Vi kör på Miley Cyrus.

Trivs du i din klass/på din skola?
Svar: Ibland :)

Hur många gånger om dagen tittar du dig i spegeln?
Svar: Olika. I och med att min dator är brevid en spegel så kollar jag i speglen bara genom att kolla åt sidan. Men om du menar kolla i spelen och puffa till håret eller något sånt så minst 10.

Om du fick vara vilken kändis du ville för en dag, vem skulle du då vilja va och varför?
Svar: Om man fick ha personens tankar och känslor, så skulle jag valt eminem. Men om man skulle vara i personens kropp fast tänka själv liksom, så skulle jag nog valt Amanda. Nemos flickvän (a)

Vilken musiktyp är du?
Svar: Hiphop/Rap. Men lite RnB/Pop också ;)

Hur länge har du gått på piano och gitarr? Du är grym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svar: Haha, tack du! Jag har faktiskt aldrig gått på varken gittarr eller piano. Min morbror har lärt mig grunderna och sen har jag utväcklat mig själv genom att kolla på youtube och träna lite själv utifrån vad jag kan. :)

Vilka är dina bästa vänner just nu?
Svar: Hmm... Kristin och Tintin är la mina absoluta bästa. Sen finns det folk som också är väldigt nära som Sophie, Stina, Eleni och ja... andra peopels!

Vem har du hållt ihop bäst med under alla år?
Svar: Frida.

Vilket gymnasium ska du börja på?
Svar: Just nu lutar det emot Apelrydsskolan i båstad.

Har du några musikdrömmar?
Svar: Jaoo... en del.

Vad är ditt längsta förhållande?
Svar: Ett år och 3 månader. Like.. right now!

Har du bra självförtroende?
Svar: Långt ifrån!



Underbar ♥

Det var alla frågor! Har ni missat några, så finns det en flik där vid sidan där det står frågestunder. Kolla, kolla!


Där kan ni se allting.

♥ For you I gave my heart and turned my back against the world.

God morgon bloggen! Tänkte göra ett snabbt litet inlägg, sen går jag och däckar i sängen igen. Jo, fyfan vad jag är trött. Och hungrig för den delen. Haha, intressant inlägg!

Idag ska jag vara med Sophie har jag för mig. Är helt yr nu på morgonen, så jag vet inte ens villken månad det är. Hehe, rolig jag är. Men nä, nu ska jag sova igen. Skulle ba kolla facebook och lite sånt.

Hur fasiken kan vissa mäniskor vakna vid 9 varje dag? :o




Haha, fyfan vad jag är töntig. OMG, KOLLA! HON BLINKADE. FYFAN VA COOLT! Haha, jaja. Godmorgonatt!

♥ STEP UP 3D

Streetdance 3D & Stomp the yard, släng er i väggen. Här har ni den absolut bästa dansfilmen någonsin. Step Up 3D.

Handling:
Moose och Camille från tvåan beger sig till New York University, för att studera på en skola varav huvudämnet är elektroteknik efter att ha lovat sin mor att han inte skulle dansa längre. Men redan första dagen har han en oplanerad dancebattle med Kid Darkness, den bästa dansaren på länge. Efter att ha vunnit den och träffat Luke och hans House of Pirates Dance Crew bestämmer han sig för att samarbeta med dem för att sedan tävla i World Jam mot sina rivaler, House of Samurai dans besättning.

Kopierade handligen ifrån en sida, så den låter inte det bästa. Men jag säger bara det, filmen är bäst. Så sjukt bra! Speciellt slutet. Jäääävlar vad jag älskar slutet. Slår 2ans slut när dom dansar i regnet. Denna filmen har ALLT! Myyyycket bättre och nyare låtar. Vissa av låtarna man kunde höra var Club cant handle me, beggin, move shake drop, low och så mycket mer bra låtar. Danserna var mycket grymmare. Dom har verkligen tänkt igenom allt med den här filmer. Love it ♥

JAG GER DEN 5 AV 5 TUMMAR UPP!







Ännu coolare skor än i streetdance 3D. LOVE IT! Älskar denna filmen. Så jävla fet ♥




♥ U-N-D-E-R-B-A-R!

Rubriken säger allt! Filmen var bäst, no snack om saken! Loved it! Faast... dock blev jag ännu mer deprimerad. Jag vill också daansaa. Träningen börjar inte förens om 4,5 veckor. Döda mig, snälla!

Nu är det dags för Step Up 3. bara namnet är underbart. Ska vara i 3D också, men jag är inte säker på att nerladdningen har 3D funktionen i sig. Får väll testa och se, haha. Men i think that this is the last inlägg for the night. Pallar inte mig ibland asså.. Ha-Ha.



Moose är med i denna också. Om ni sätt 2an vet ni vad jag snackar om ;) Älskar Moose. Min favoritkarraktär i hela filmen, hihi ♥ 

Update: Omg, vet ni vad? Ni vet hon Alison från typ camp rock och det? Hon är med i denna filmen också. Snacka om Awesome! Älskar henne!

Godnatt folks!

♥ Step up 2: The streets!



Typ i halva filmen nu, och dör man inte i denna scenen! Mums ;*

♥ SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2/3!

Top 3 Favoritlåtar just nu? :)
Svar: Utan inbördes orning, hehe. Papers - Usher, OneRepublic - Secrets & Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie. (Part 1) Finns skitmånga att välja, men det är nog dom jag lyssnar mest på för tillfället.

saknar du mig ? älskar du mig ?
Svar: Liz, Jag saknar dig så sjukt mycket! Och hur kan du ens fråga en sån fråga. Klart jag älskar dig. Twin ♥

vilket smink använder du ?

Svar: Jag använder Fondation, just nu H&M's eller en från london. Vet inte vilket märke. Sen använder jag ibland vanligt puder ifrån isadora. Och brownzing puder som rough ifrån isadora. Mascara ifrån clinique och H&M.

favorit affär?
Svar: Hmm.. måste säga only :)

favorit klädesmärke ?
Svar: Har inget speciellt eftersom att jag inte äger så mycket märkeskläder men jag tycker att odd molly är väldigt fint. :)

Hur många gånger har du varit riktigt kär?

Svar: En...

Vilken/vilka kändis/kändisar ser du upp till och varför?
Svar: Eminem, för att han kan beskriver de kännslor som jag inte kunnat uttrycka och han har svar på allt. Han är allt ♥ Sen är han så jävla sjuk också. Vissa av hans texter är så sjuka så man typ, dör. Haha, älskar honom!

Vill du jobba inom musik när du blir stor och isåfall som vad? (Sångerska, pianist o.s.v.)
Svar: Ja, musik är det jag brinner för. Jag kanske skulle vilja börja smått med bakrundsångerska eller DJ. Men sen skulle jag vilja bli artist eller en sån som David Guetta. Vet inte riktigt vad det heter. Men låtskrivare och fixar musiken och sånt. :) Hänger på hur jag sjunger när jag blir stor!

Ditt/dina favorit tv-pogram?
Svar: HIMYM och DH!

Hur ser en perfekt vardagsoutfit ut för dig?
Svar: Hiphop min vän, hiphop. Haha, nej. Vilken konstig fråga? Haha. Men typ... Magtröja. Gärna ett linne under. Militärgröna byxor och ett par snygga converse. Färger som sticker ut typ...

Vad tycker du om mode och följer du något speciellt?
Svar: Vissa brinner för mode medans vissa kör sin egen stil. Jag bryr mig inte om mode utan har på mig saker som jag tycker om och känner mig bekväm i. Om det är mode eller inte skiter jag fullständigt i. Har aldrig förstått mig på det ens.

Om en "dörr öppnades" så att du kunde bli känd, skulle du vilja bli känd då eller inte?
Svar: Ja. Helt ärligt, ja. Det är mycket att ta på sig men jag är riktigt trött på detta vanliga tråkiga tonårslivet. Jag vill ha mer! Vill uppleva allt och ha kul.

Vilket yrke skulle du föredra: Sångerska eller Skådespelerska?
Svar: Helvete vilken svår fråga. Skådespelerska tror jag!

Vill du bo i den staden du bor i nu när du blir stor eller skulle du vilja bo någon annanstans?
Svar: USA! Helt klart! Eller halmstad (a)

Vilka länder har du varit i?
Svar: USA, Sverige, Dannmark, Tyskland, Kroatien, Bosnien, Spanien, Grekland, Turkiet, Cypern, Frankrike. Finns fler kan jag lova, men kommer inte ihåg för tillfället!

Vem/vilka av dina kompisar skulle du vilja åka med på solsemester?
Svar: ALLA!

Vilka tre saker skulle du ta med till en öde ö?
Svar: En motorbåt, GPS och en stooooooor dunk bensin!

Vem skulle du helst gå på en dejt med: Justin Bieber eller Nemo Hedén?
Svar: MEN FÖRHELVETE!! NEEMO!!!!!!!!!! ♥

Om Justin Bieber frågade chans på dig (HAHA)och du var riktigt kär i han, skulle du säga ja?
Svar: För det första, så skulle jag aldrig någonsin varit kär i honom (igen) och ja, det skulle jag. ENDAST för att krossa honom... hehehhe! (6)



Loveya ♥

♥ For you I gave my heart and turned my back against the world.

Har fasnat vid denna underbara låten här nedan. Har haft den i min spelningslista i flera månader, men har inte liksom. Lyssnat på den förens på senare tid. Fyfan vad den är underbar. Hela texten och allt. Underbar!

Usher – Papers




Har gjort om rummet nu. Det kommer att se mycket större ut sen när min bror hämtar den onödiga soffan som bara står i mitt rum. Den har inte ens sånna, sittkuddar. Helt onödig. Pappa ska hitta ett ny plats till den imorgon. När den försvinner är mitt rum fullbordat och kommer att vara mega stort. Ska bara inskaffa en eminem-poster och en OneRepublic-poster så blir rummet helt jävla perfekt. Funderar även på att inskaffa feta speglar också. Hmm... nu tänker jag lite för mycket, haha.

Det är förundransvärt hur många personer som börjar kalla mig babe när man har varit singel i en dag. Haha, vissa människor här i världen är sjuka.



Saknar det ! ♥

Nu ska jag moppa och sen börja kolla på step up 2. Sen ärre 3an som gäller. AWESOME!

♥ I become what i can't be!

Har kommit hem ifrån kinaresturangen nu. Åt pekingsoppa, chicken soup soy *stavning* och till efterrätt käka jag friterad banan med vaniljglass. Fyihelvete vad gott det var! Dock är min mage överbelastad och kommer att sprängas nu. Har gått upp somfan nu när det är jul och allt. Jul = En massa mat + ingen träning = tjockis. Inte för att jag egentligen bryr mig, haha. Men träningen börjar om 4 veckor! överexalterad!

Nej, nu måste jag skynda mig med rummet innan min lillebror kommer hem. Kommer inte kunna flytta saker när han sover för då hörs det för mycket :( Så puss på er!


♥ BRB!

Kinamat med pappsen, hörs senare! ♥


♥ Dagens planer!

Hade faktiskt tänkt att möbelera om på mitt rum idag om jag inte ska va med någon annan. Tycker att det är lite tråkigt för tillfället, så ska testa att flytta lite möbler hit och dit. Ska även kolla runt lite på internet sidor om jag hittar någon enkel och fin tapet som skulle passa in här i mitt rum. Hehe. Typ, nemo tapet! Eski...

Måste ta något att äta också. Har varit hungrig sen igår kväll. När jag är klar med rummet och allt så tänkte jag pallra mig upp till affären och köpa mig en ben&jerrys , cookiedough och sedan ha ett step up maraton. Puss på det!





♥ Skinny girls think they are fat. Fat girls think they are obese. Obese girls think they are super models, yeapppp obese girls are the happy ones .

God morgon alla! Eller ... god lunch? Vaknade vid halv 2, hehe. Mums. Älskar att sova. Eller nä, inte att sova för det märker man inte. Men just den sekunden då man vaknar efter 12 timmars sömn är så jävla härlig. Sen ligger man och drar sig i sängen. Gud vad jag älskar det!

Igår natt hade jag ingenting att göra, så jag letade upp gymnasier och sånt. Är ganska säker på ett, men inte hundra. Ska kolla lite till. Så ni vet. Idag ska jag hitta på något med någon, men frågan är vem! hmm... haha. Pallar inte mig.

ÅÅÅHHH! HATAR SÅNNA ÖGONBLICK, DÅ MAN FÅR PANIK FÖR ATT ENS MOBIL ÄR BORTA. SÅ LETAR MAN IGENOM HEEELA SÄNGEN OCH RUMMET. SÅ GER MAN UPP 10 MIN SENARE OCH DÅ LIGGER DEN DÄR MAN SATT FRÅN BÖRJAN! Hate it. Hände precis mig. Så förlåt om jag fick damp... hehe.



Haha, vet att ja ser sjukt läslig ut på bilden men lev med det ;$
2 dagar kvar ...

♥ FÖRSTA PUFFVÄRLDSKRIGET!



Är uppe i 300 puffar nu. Jaaaa, jag räknar! Jag räknar unika människor. Så jag kan ha puffat samma person flera gånger men det räknas bara som 1! Fast, pallar inte mer nu så ska sova.

Ska ni puffa ubermycket idag?

♥ -.-

Singel och stum. Mest ledsen över att jag litade på fel person...

♥ i have never seen someone like you ...

Eminem – Love The Way You Lie

Tröttnar aldrig på denna underbara låten!

Nu ska jag fixa till mig och sen träffa stina på girltalk och lite sånt. Gaash... Kristin kommer hem om endast 3 dagar. Har saknat mitt ljushuvud. Pussis! ♥



sommras ♥



♥ Snart blir det mitt (a)





Typ.. såå felicia-style!
Hiphopbutiken, big love ♥






♥ L.M.A.O.S.H.T.I.F.O.T.F.A.D.B.L.T.W.A.D.A.S.H. B.M.B.T.L.J.B.E.S. = Laughing my ass off so hard that I fell on the floor and died but luckily there was a doctor around and so he brought me back to life just before Eastenders started :)

Nog fint att jag vaknar vid 1. Ganska härligt ändå faktiskt. Inatt drömde jag att jag var någon slags ''saver of the day'' som typ, harry potter och alla sånna. Men i alla fall, så var det ett krig mellan min sida och den andra sidan, där bossen var en schäfer. Så typ, hoppade han på mina soldater så att dom blev små pilar. Men så hade jag en sån power, så att jag kunde återuppliva så om jag flög in i pilarna så blev dom till svarta moln. Sen fick de svarta molnen flyga ner till en sjö och bada i någon sekund. Sen kunde dom kriga igen och vara ännu starkare!

Haha, härlig dröm va? Nu ska jag kolla på the big bang theroy tills stina vaknar. Ohh... ett sms från stina. Men skit samma, kollar lite BBT ändå :)



haha, lite läskig oldish bild ifrån början av sommarlovet. Lite brun ändå ;$

3 dagar kvar ...

♥ ÄLSKA MIN HUMOR!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, NOG DEN BÄSTA HUMORN ÄVÄ!

♥ SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1!

Delar in det i två delar, så att det inte ska bli för mycket text i ett inlägg. Så here you go!

Varför älskar du mig så jävla mycket?
Svar: Härlig fråga stinis. För jag älskar sånna frågor riktigt mycket. Jag älskar dig för att du är så fett skön. Du typ... är dig själv när du håller på och skämmer ut dig. Och jag älskar det. När vi skämmer ut oss tillsammans! Loveu! ♥ (och detta är samma svar på den sista frågan stina)

Vilken film är din favoritfilm?

Svar: Finns en massa att välja på. Men måste säga alla harry potter filmerna och 8 miles med eminem ♥

vill du joina helgen?

Svar: Joina vad? :)

vilken bhstorlek har du? ;)

Svar: 75A/70B

hur gör du så du blir så bra i sängen, alltid lika roligt hahaha :D
Svar: Du vet, jag kör mina moves. Jag snarkar och snorar. Så sjukt bra i sängen när jag sover!

vrf vill du umgås med mig? :)
Svar: För att du verkar fett awesome!

ska du börja på danchall som jag ?(a)ahaha fin fråga

Svar: Jag vill jättegärna börja på dancehall, men jag är inte säker på att jag får ett VIP-Kort på impulse som jag jättegärna vill ha. Men får jag det så ska jag. Annars.. nej :(

vad fick dig att börja dansa? ;)
Svar: Först och främst filmen Honey, som fick mig att ta tag i dansen. Har alltid älskat det. Men sen har jag även sätt min ''syster'' Nikita dansa och min kusin Domme, som har gett mig insperationen till det!

Vad är dina planer för framtiden? Barn, karriär osv?
Svar: Jag vill igentligen inte ha barn och sånt. Skulle egentligen vilja satsa på min karriär och komma långt på det istället. Men om jag verkligen träffar den rätta killen så kommer jag gifta mig med honom. J ♥

Vad skulle inte du kunna leva utan?
Svar: Kärlek.

Om du skulle vunnit en miljon kronor, vad skulle du gjort för pengarna?

Svar: Tagit alla mina vänner på en rejäl shoppingrunda och köpt allt dom pekade på!

Hur känner du Momir?
Svar: Min kära kompis Beeeeenjamin ringde mig och fråga om jag var singel. Så gav han mig momirs nummer så började vi snacka och lära känna varandra :)

Tror du ert förhållande håller länge?
Svar: Är ingen spåkvinna, men jag hoppas verkligen <3

Vem är din allra största idol om du bara får välja en?
Svar: Utan tvekan, eminem ♥



Hoppas ni blir nöjda med svaren. Resten av frågorna kommer upp senare. Så ni kan fortsätta fråga om ni vill!

♥ Min älskling är awesome!



Awesome babe! ♥

♥ it feels like it was yesterday. But what the hell, it's over now :)

Gaaaash... idag är mitt humör down. Tycker vi ska ta ett skål för asswholesen. Har inte uppdaterat eftersom att det har hänt mycket detta året (Ha-Ha) så jag har inte orkat uppdatera. Sooom sagt, pga av att jag inte mår bra ATM. Känner att min privatblogg behöver uppdateras, har mycket på hjärnan som måste ut. Ja.. skit samma.

Är hos mamma nu och ska packa mina saker för att gå vidare till pappa. Det är ju hans vecka nu, men jag är jättesugen på ben n' j helt utan anledning. Ska be stina att följa med mig imorgon till hemköp för att köpa en. Haha, vad har det med saken att göra? Haha, jaja. Vi hörs sen. Kyss!



haha.. jättesöt bild på mig som kawaii! hehhee, sophies kläder och shit ;)


SISTA CHANSEN ATT FRÅGA PÅ FRÅGESTUNDEN SOM NI HITTAR IGENOM ATT KLICKA PÅ DENNA STOOORA LÄNK!

♥ You are my heaven, mitt hjärta.

Har precis varit på maxi och nu kommit hem för att fixa till mig. Ska åka dit nu. Uppdaterar där kanske, om jag får tid. Pussen! ♥



bild sen helsingborgsfestivalen på mig och jonathan, yhä!

♥ OKEJ, FRÅN OCH MED NU SLUTAR JAG MED JULMUST!!!!!!

Tredje gången på knappt en vecka, spiller jag julmust över hela mitt golv. Ja... det hände igen!? FAN OCKSÅ... har redan brottom. Fuck! Tjejmiddag hos sophie snart, så vi hörs. Har fett brottom!


♥ Hmm....?



Ser inte om ni ser... men så är det !

♥ At the moment, i feel... closed.

Godmorgon leoparder! (Haha, va?) Har precis kollat på resten av filmen som jag kollade på igår. Den var liite överdriven, men annars var den helt ok. En annan sak som är helt ok är att jag är kissig, men orkar inte kissa. Dagens ilandsproblem, jag vet.

Vad ska ni hitta på idag då? Idag ska jag och mina girls samlas på en tjejmiddag. Helt ok ändå. Ska bli überawesome och jag längtar som fan, hehe. Så nu ska jag bara få tag i stina sen så gittar vi och köper saker för er som ville veta.

Har inget mer att skriva om, så hörs senare. Bye!



Saknar't!

♥ Du är allt jag vill ha, du är min räddning idag. Du är min vakra babe och jag vill dela mitt liv med dig. Och det är så att, du är allt jag har...

Wow. Kollade igenom hela min dator och hittade en massa gamla bilder i en speciell mapp som jag inte har sätt på åratal. Vet inte varför, men från ingen stans kom ett slags stort svart ''moln'' över mig och nu är jag skitdepp. På grund av dessa bilderna? Hmm... fuck då. Detta kommer verkligen hålla i sig. FAN FAN FAN!

Ja... nu ska jag kolla The Cheetah Girls 1. Fråga mig inte varför... behöver bara komma bort till andra tankar. Vi hörs imorgon. Puss!





Jag älskar dig mitt hjärta ♥

♥ ÅRETS LÅT!



Man kan lungt säga att detta är årets bästa låt och bästa musikvideo. Helt klart! Ingen låt överträffar denna... jag bara säger det. Underbar ♥

♥ I had the time of my life!

Då instartar vi 2011 här på min blogg. Hoppas verkligen att ert år kommer att bli lika galet som jag vet att mitt kommer att bli. Får inleda mitt år med att ha en underbar pojkvän och underbara bästa vänner. Kan det bli bättre?

Har nästan precis kommit hem ifrån everything. Hade skitkul! Var först hos mamma, sen hos pappa, sen drog jag ut och träffa lite random people. Stina, Nikita, Benjamin och Joel. Megahärligt var det faktiskt. Fast skulle varit ännu bättre om min älskling också hade varit där, men dock inte :( Love you babe ♥

Nu tänkte jag faktiskt sätta på årets första film. Får se vilken det blir. Fick även en kommentar för ett tagsedan om att jag skulle fixa en sån resumé av 2010 som jag gjorde i början av bloggen, då det var 2009. Håller på med en sån nu också. Allt för mina kära bloggläsare. Puss på er!



♥ GOTT NYTT ÅR! IGEN!

Tidsinställt!

Nu är det 2011. Hoppas året blir bra. Puss bloggläsare!


RSS 2.0