MIN DAG I BILDER + PLUGG



Tre saker om den senaste bilden man bara måste notera!
* Min min. Haha, jag var inte berädd... trodde att jag glömt klicka på fota-knappen.
* Mina skor... är inte det mode 2011 så vet jag inte vad!
* Min lillebrors tröja är allt för söt!

Så... nu ska jag skriva om min del på mitt och Mollys arbete om Iron Maiden för tredje gången. Första gången så vet jag inte varför det inte sparades. Andra gången så skulle jag precis klicka på spara-knappen. Men helt från ingen stans så står stängs datorn av att batterierna är slut. Tydligen hade jag råkat dra ut laddaren... fml.

Btw, ska jobba på en ny design nu. Har ingen aning om vad det ska vara. Dock har jag stora planer på min nästa design när jag fått hem min one piece som jag ska fjäska till mig!

HÄRLIG DAG I SKOLAN!

Dagens:

* Geografiredovisning
* Matteprov

Önska mig lycka till...


IF LOVE IS NOT ROUGH, IT IS NOT FUN!

Har precis kommit hem från en liten runda med chiksan. Överdrivet söt den gamlingen är asså... hehe. Nu ska jag bege mig till min lillebrors dagis och sedan ut till väla/stan med pappa och bror. Är verkligen sugen på glass så får se om det blir något sånt också. Ska bara duscha byta om eftersom att jag känner mig redigt lökig efter idrotten.


GITTAR TILL EN HELVETESVECKA I SKOLAN!

Tröja - Gina
Jeans - Tyskland


HUNDEN ÄR MÄNNISKANS BÄSTA VÄN!


BARA JAG SOM TAGGAR NÄSTA VECKA?




Ser ni seriöst vädret? Jag säger bara helt jävla underbart ♥ Helsingborgarna kan gå i shorts  till skolan igen. Awesome! ♥ Jag älskar Sverige när vädret är såhär. Hoppas bara vädret håller nu hela sommarlovet. Sen kan det regna/snöa hur mycket det vill på vintern. Ja, det låter bra.

Har både min älskling Chiki och min andra älskling Minus här. Världens sötaste hundar under samma tak? Helt underbart, så nu ska jag ta en massa porträttbilder. Ska först läsa lite om hur man får finast porträttbilder och sen ska jag leka lite med lakan. Haha, ska bli nice. Lite av bilderna kommer såklart upp!

SNABBT INLÄGG BLIRRE JAO...

Förlåt för ingen uppdatering. Har haft en riktigt härlig helg mest spenderat med kristin, men även mer folk. Fredagen hade jag en UNDERBAR tv-spelkväll med nikita och kristin. Kristin sov över och vi byggde vår berömda koja. Lördagen spenderades hos pappa där han hade middag med sina vänner, fast kristin var där och lyste upp min närvaro. Sen stack jag, kristin, robin, marwin och arun hem till kristin för lite skojligheter. Sen crasha jag hos kristin och den natten har gett mig men för livet...

Har varit nära på att skriva inlägg hela tiden men avbrutit efter halva för att jag varit påväg ut. Nu blir det träffa min älskade hund som jag inte sett på typ ett halvår. Min baby, jag älskar dig ♥


MENINGEN MED LIVET


DEPP, DEPP, DEPP

254079_213190615381574_100000719104566_663919_472349_n_large

Snälla, ta mig tillbaka i tiden några månader och låt mig stanna där. 26 oktober 2010... vill ha den tiden tillbaka.


Nu väntar jag på att mina päron kan sticka så Kristin och Nikita kan komma över. Vi ska ha det fett nice här, så att ni vet. Det kan behövas, så som jag känner nu. Ush, hatar denna känslan. Skit samma, nu är vi glada... eller försöker i alla fall. Eminems underbara röst pumpas ut ur högtalarna. Älskar låtar där han snackar i början. Få höra hans riktiga röst. Eminem, you are the world's greatest! ♥


FLUGOR HAR EN LIVSLÄNGD PÅ 2 VECKOR

Musikredovisning - CHECK, Engelskaprov - CHECK. Gick det bra? Njea... inte riktigt. Musiken gick inte alls bra för min del. Jag brukar aldrig skaka eller vara nervös inför redovisningar men detta var sjukt. Mina ben skakade som in i helvete. Molly var grym, men jag skämde bort mig totalt. FML...

Idag blir det förmodligen mys/TV-spelkväll med mina små sötnosar. Kristin och Nikita ska göra min fredag. Wii ♥



Smått fjorre på den bilden från 2009 va? Hahaha, ingen BH på mig heller! HAHAHAHA!

STATISTIK: MÄN TÄNKER PÅ SEX VAR SJÄTTE SEK!

Dagens humör: Trött och halvsur...

Dagens mående: Ont i magen... magkatarr.

Dagens borde: Plugga...

Dagens frisyr: Utsläppt med klämma...

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, gamla mjukisbrallor och ed hardy linne!

Dagens planer: Kolla på BB och sedan somna till CSI.

Dagens materiella vill ha: Ett fungerande playstation 3...

Dagens fundering: Varför har affärer som har öppet dygnet runt lås ens?

Dagens beroende: Samarin...

Dagens tråkigaste: Att jag får gå runt med tejp på fingrarna i en vecka...

Dagens längtan: Sommarlovet...

Dagens superlängtan: HELSINGBORGSFESTIVALEN!

Dagens tidning: Kyrkbladet, där jag och en killkompis är på bild jao!

Dagens låt: Måste vara Dannys låt In Loved With A Lover!

 

Jag älskar och saknar dig, bästa vänn ♥


INTERNET BESTÅR 61% AV PORR!



19 månader idag baby... yes, i miss you.
Sitter här med ett glas samarin, uppsvälld mage och med ångest. Jag har inte bara ångest över att jag förmodligen har magkatar för fyfan vad ont det gör, men även för dagens datum. Let's talk about something else. Ser ni min hand? EmE, jo vad kan det stå för? Eminem, Megan & Eric kanske? Hmm... mina älsklingar. Nu ska jag plugga på min och Mollys musikredovisning. Fan va vi kommer äga! Sen ska jag hälsa på pappa och min underbara lillebror som äntligen kommit hem ifrån Italien. Och vet ni vad de har med sig? MIN MOPPE! Wiiiee!


DANNY SACUEDO - I'M IN LOVED WITH A LOVER



För att vara svenskt, så är det så jävla bra!

DON'T BE A DRAG, JUST BE A QUEEN!

Ledsen för sämst uppdate men såhär har min dag varit: Plugg, Plugg, Plugg, Plugg, träning där jag bara satt och plugga, plugg och nu badkaret med kemiboken i handen och läsa tills kroppen blir som ett russin. I know you like it! haha ne... men typ!

Vill ni veta en rätt sickness sak? Jag har förmodligen magkatarr. Har ingen aning om hur det stavas och bryr mig faktiskt inte för den delen. Det är en elak liten sak som jag inte vill ha något med att göra. Fyfan vad ont det gör... HAHAHAHAH, magen lät nyss som en pipande hund. Fyfan va kul!

LöV yOu BaBe


ERIC KHALED SAADE ♥




Bara dör lite granna... jag älskar dig ♥

VANLIGASTE ORDET I USA ÄR COCA COLA!

Godmorgon! Ja.. godmorgon! Jag vaknade precis efter att ha somnat vid 4-tiden. Och jag som sa att jag skulle plugga idag? Jo, det gick ju bra. Har ett stort kemiprov på torsdag + moppeprov imorgon. Fuck my life. Jag har inte ens läst igenom det vi har på kemin och det är inte alls lätt ska ni veta! Helvete också... Dessutom så mår jag illa som fan också. Har ingen aning om varför, men har viljat spy sen jag kom hem. Hääärligt...

Den peddoblicken är inget att leka med duu!


I EN CHOCKLADKAKA FINNS CA 8 INSEKTSBEN!

Rubriken = sjukt sann, sjukt äcklig.

Fick världens magont på träningen idag, så jag skippade den sista. Har fortfarande lite ont och är så enormt yr. Stackars mig asså :( Är sugen på något gott, så ska gå ut i köket och kika lite. Senare blir det Big Brother. Hur kul det nu kommer bli utan Gurkan! Nej, det kommer att suga. Ut med Peter nu i för helvete... bögjävel!


FÖR VARJE SLAG MOT HUVUDET FÖRSVINNER 3 HJÄRNCELLER!

Nej men titta vad som trillade ner i min brevlåda!



Är man bra så är man! ---> IN HÄR OM NI OCKSÅ VILL HA ETT ;)

Ja nu blir det väla/stan med mamma! Vad det blir riktigt är jag inte säker på. Men något blir det i alla fall. Ska köpa ett par joggingbyxor och se om man kanske hittar något annat fint. Ett par USA-Shorts från BikBok möjligtvis? ;) Haha, vi får se vad som händer. Efter det blir det la förmodligen träning, så vi hörs senare!

KÄNDISAR ÄR INTE ALLTID PERFEKTA!

En bild de flesta får är att kändisar är perfekta. Men vem har sagt att det behöver vara så? Kändisarna är mäniskor, precis som vi. De har sina brister och fel, precis som vilken person som helst. Nu tänkte jag visa lite grejer... bara för att. Jag dömer inte dem, men jag ska visa ändå.

1. Megan Fox's toe-tumb!


Min älskling har också sina brister. Men jag älskar henne ändå! ♥

2. Oprah's extra tå!


Räkna tårna!

3. The Hills-Heidis operationer


Kanske inte har med brister och såhär att göra, men ser ni hur hon har plastikopererat sig?

4. Lady Gagas hängpattar

4. Tori Spellings (Skådespelerska, Beverlyhills 90201 & Scream 2) bröst.

''Kändisar är alltid perfeka'' jo visst :)




EN SNIGEL KAN SOVA TRE ÅR I STRÄCK!

Godmorgon kära blogggläsare. Härlig dag? Njea... det är ju skola så kanske inte. Men dock, dessa tre kommande dagar så har vi schemabrytande temadagar där jag och ett gäng härliga folk ska spela in en film och fy vad vi kommer att skratta. Jag hade en hemsk natt igår och kunde verkligen inte somna. Det är synd om mig, haha!


GODNATT MINA KÄRA BLOGGLÄSARE! ♥

Egentligen är sådana inägg som jag gör nu hur onödiga och dryga som helst, men ni tjatar på bättre uppdatering och ska det vara på så sätt så måste några sånna här inlägg komma upp lite då och då. Ojsan... kände att den meningen blev ovanligt lång, men ni här på denna blogg får leva med det. Det är faktiskt bevisat att skåningar pratar och skriver längre meningar än resten av sverige och hur cool är inte det? Själv anser jag att detta blogginlägget blev hyffsat långt, men innehåller endast fyra meningar. Ja, så är det att vara skåning!



Cuteness asså... fas neee. Nu ska jag somna till Criminal Minds. Insomningstimer på TVn är nog den bästa uppfinningen som någonsin existerat, om det nu är så man säger det. Godnatt ♥

100 PERSONER DÖR PER ÅR AV EN PENNA I HALSEN!

Har ni märkt att jag har börjat ha onödig fakta i mina rubriker. Jag har ju inget annat att skriva, så har ni lite tråkigt så är det bara till att läsa mina vackra rubriker. Haha! Men det är så otroligt svårt med rubriker ibland. Man vet ju inte vad man ska skriva ibland. Haha, no life.

Har städat rummet jättefint nu i hopp om att mamma ska köpa ett par vackra joggingbyxor till mig. Dom vi var hos innan idag hade på sig dom och jag blev överdrivet kär. Stadiums hemsida visar bara framsidan av dom, när det är baksidan som är det snyggaste. Så därför lägger jag heller inte ut bild på dom här. Jag har faktiskt också klickat hem en massa kläder från H&M. Längtar tills dem kommer!

Gurkan och Christian är nominerade. Foto: TV11

Nu blirre big brother. Vem ska ut? fan va svårt val... älskar båda två. Men måste dock säga att crille ska ut då :(

EN ANKAS KVACK EKAR INTE, INGEN VET VARFÖR!

Felicia: Eftersom att det är så fint väder, vill du ut och jobba på brännan lite med mig? :)
Frida: haha jaa kör på det!
Felicia: Men har hört att det ska börja regna, så vi kanske kan bygga en ark också?
Frida: Ja!

Så nu ska jag över till Frida och bygga en ark. Jag menar, har ni sätt vädret? Men måste faktiskt dra till ByggMax och hämta lite material... Nej, jag skojade bara. Kul va? Nej, inte precis. Mamma tvingade mig att följa med till husensjö där vi är bjudna på typ middag. Jättetrevligt, men jag är typ halft sjuk så det kommer suga för min del. Mår jätteilla och har hur ont i magen som helst. Jaja, kemiboken får lysa upp min närvaro... kul!



↑ Sur cheeyy

FJÄRILLAR SMAKAR MED FÖTTERNA

Ni anar inte hur kallt jag har det hemma hos mig. Har hur mycket som helst på mig och fryser ändå ihjäl. Nej... nu får helsingborgs hem eller vafan dom heter ta och fixa detta snart. *Ryser*

Lite onödig och inte så kul ''fakta'' där uppe men det får ni leva med. Dagen i all ära spenderas i sängen med laptopen i knät. Har hört om man gör det som kille blir man steril, så tur att jag är tjej då ;) Medan jag sitter och förväntansfullt väntar på att Big Brother ska börja, så ska jag göra mina läxor och plugga reält. Har ändå rätt mycket avklarat. Det ända som jag hae kvar nu är kemi, geografi, musik, matteprov och moppeprov. Härligt asså!

http://cache.gawker.com/assets/images/7/2009/07/504x_custom_1246553587106_schoolsout.jpg

23 dagar och sen blir det: What time is it? Summertime! It's our vaccation!


HELT JÄVLA UNDERBAR KVÄLL!

http://data.whicdn.com/images/9992755/tumblr_llkbd7nnTC1qaax1mo1_500_large.jpg?1306009529http://data.whicdn.com/images/9984198/tumblr_leh2ds9xnB1qe74b9o1_500_large.jpg?1305995328


Bilder från weheartit.com såklart. I alla fall, kom precis hem ifrån en fett härlig kväll med Stinafina. Vi träffade lite nya folk och hade allmänt kul. I have a feeling, that the summer of 2011 is going to be a great summer. För tillfället så är jag så enormt trött asså. Har inte varit såhär trött på ett tag. Damn asså... ska börja tvätta av sminket och sova lite. Vet inte varför, men fick lust att se på CSI. Awesome!

 


JAG ÄLSKAR DIG MIN FINA HAMSTER!

http://publishme.se/1013539/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body



Nu ska jag och min fina cheeeeyy ha en helt jävla awesome kväll! Bara så ni vet. Vi hörs senare! ♥

MEDELÅLDERSKRISEN HAR FÅNGAT MAMMA...


 

I'm a vampire! Nej, men typ. Min mamma har köpt sin jävla motercykel nu. Medelålderskrisen, hallååå? Nej, men fyfan vad hemskt. Så får inte jag lov att köra utan körkort, men hon får? Jag har cp damp på henne just nu. En positiv sak är i alla fall att jag får min moppe någon gång nästa vecka. Riktigt awesome om jag får säga det själv. Det blev en Malaguti tror jag den hette. Och ja, alla haters. Den är värd ca 30 000 (27 900, men det är typ samma sak), och om ni inte tror mig ---> Cheka här. Fast min är givetvis svart.

SÄGER BARA DET... FAN!

Helvete att världen inte gick under idag.

LET'S SAY GOOD BYE TO THE WORLD!

FYFAN VAD JAG HATAR MITT LIV JUST NU.
VÄRLDENS UNDERGÅNG SKULLE SITTA FINT!

FILMEN FICK: 5 AV 5 STJÄRNOR!

Het jävel! Sååå min stil på killar... mums!

Filmen var HELT JÄVLA UNDERBAR! Jag brast ut i gråt flera gånger. Ni som inte har sätt den, se den nu! Den handlar om Alice som blir mobbad. Hon blev mobbad på ett ganska diskret sätt tycker jag. Mer kan man inte säga om den, för då förstör man hela filmen. Riktigt bra va den! Sök på Älska Mig del 1. Den är i 6 delar och ca 10 min på varje del. Grym!

 

 


FAN VA BRA JAG ÄR! BORDE BLI KOCK!

Fasiken vad gott det luktar här i lägenheten. Tror nog att mitt VG i hemkunskap faktiskt stämde ändå, haha! Nej, men om någon minut ska jag ta ut kakorna eller vad det nu är. Sen ska jag kolla på filmen ''Älska mig''. Alla säger att den ska vara bra, så jag ska se :)



FÖR ER SOM OCKSÅ VILL SE FILMEN SÅ ÄR DEL 1 HÄR ÖVER! ↑

Update: Tog ut kakorna och dom blev lite stora... har inte smakat än men dom verkar jättekladdiga inuti och nästan brända på toppen. Dom ska ju inte vara smetiga! Kanon Felicia... riktigt bra!

GR8 UPPDATE, BARA SÄGER DET!

Haha, tycker att jag borde slängt in ett litet inlägg nu när jag ändå sitter hemma. Just nu har jag ångest. Och alltid när jag har det, så vill jag äta gott. Så nu ska jag baka. Och eftersom att det nästan är tomt i bakskåpet här hemma så blir det kokoskakor och maränger. Haha, gott va? xD Nej, men så får det bli!

Saknar fan mitt hår... det ska vara brunt till sommaren men dirr när hösten börjar komma ska det bli rött igen. Och då är det inte rödbrunt, utan RÖTT! Riktigt fire-röd! Fan va bra!


VAD ÄR LIVET VÄRT ATT LEVA FÖR...

...om man inte är behövd?

JAG ÄLSKAR ER TJAJOR!



OJOJOJ! FEL AV MIG!

Märkte att det var heeeeeeeelt fel video som jag la upp... ledsen för det! Jag lägger upp den riktiga imorgon! Nu sitter jag fräsh och nydushat efter 4h träning. Riktigt härligt och ojojoj vad jag älskar vår GirlyStyle grupp! 28, 29, 30 eller 31 juli på Helsingborgsfestivalen! Be there! Eller så kan ni komma till gröningen den 6 - 7 Augusti. Eller varför inte båda? ;)

Nu = Bigbrother + käk!


FELICIA RAPPAR TILL '' LOOK AT ME NOW''

Spelades in för ett tag sen. Kan bättre nu, men here you go!

Spola fram till ca 0:30 om ni ej vill höra mig babbla!


DRAR TILL DANSEN! OUTFIT:


SHE'S GOT THE LIPSTICK ON BARABOMBARABOM



Låten över = awesome!
Sämst i studioveriation, men live bra. Men den slår såklart inte Eric ♥ Men ändå...

Nu ska jag plugga röven av mig med kemi och sen göra lite geografi om jag hinner. Sen har jag träning från fem till nio, så lite tidsinställt blir det nog. 4 timmar... beach 2011, här kör vi!

I CAN'T WAIT! VILL DIT NUNUNUNUNU!



Dagarna ifrån blir bara kortare och kortare!           
- Sommarlov 2011 ♥

MÅNADENS CHALLENGE!

Jo, jag tänkte köra en liten ''Hugo Rosas/Jockiboi''-sak nu. Min blogg är så himla tråkig nu för tiden och det händer ingenting, så nu kör vi med en sån här. Det kommer säkert bli flopp, men det är alltid kul att testa!



De flesta vet redan vad ''callenge'' är, men för er som inte vet så är det utmaningar som jag då ska utföra. Så nu ska ni kommentera hur mycket ni vill om tips på vad jag ska göra. Sen filmar/fotar jag det och lägger upp på bloggen. Sakerna ni skriver ska helst vara saker man kan göra som inte kostar så jättemycket. Men skriv på som bara den!


ÄVEN OM DU KÄNNER MIG ELLER INTE, BARA FRAM MED SAKERNA! DU FÅR VARA ANONYM OM DU KÄNNER FÖR DET! :D

VIDEOINLÄGG JAO... BÖRJAN ÄR VÄRD ATT SE HAHA!

Början = vadfaaan? lite jag skämmer ut mig.

Överraskning kommer sen!


BLOGGAR SOM ÄR OMÖJLIGA ATT LÄSA!

För ett låååångt tag sen gjorde jag en lista med tips till en läsvärdig blogg. Idag tänkte jag göra ett inlägg med bloggar som jag inte tål! Bloggar som är omöjliga att läsa och totalt... tråkiga! Det kommer att vara ganska likt det inlägget jag länkade, men faktiskt annorlunda.

* Bloggar med urusel design!
Hatar bloggar som har ful design. Eller ja, ingen design över huvudtaget. Det är så otroligt jobbigt. Fixa designen, snälla!

* Bloggar med för mycket smilisar och hjärtan.
Är inte det irriterande med sånthär:

Heeejj bloggen :D:D§§§§§ Idag har jag varit hos tandläkaren :((((((( Men det gick bra! :D:D:D:D:D Nu ska jag sova!!! :D:D:D Pusspuss! :D:D:D Loveu! <3<3<3<3<3<3<3
Ni fattar vinken...

* INLÄGG UTAN BILDER!
Finns inget tråkigt. Man vill inte läsa inlägget!

* Ointressanta inlägg...
Jag vill inte höra om din vårta på höger höft.

* Enormt dålig uppdatering.
Ett inlägg per vecka? Komigen... ska ni ha en blogg så använd den!

TIPS PÅ BRA BLOGGAR: (Klicka på bilderna!)



uppdate: Glömde ta Mollys blogg , för jag tänkte ta den sist. Men glömde... hehe. Det är faktiskt min favorit blogg just nu! Bra uppdate och roliga inlägg. Men min favoritblogg bytas typ, varannan vecka. hehe!

http://ekelunds.devote.se/


SNACKA OM ATT ÖVERDRIVA... HAHA!



HAAAATA BIIEEBEEEER!

IBLAND VET JAG INTE RIKTIGT VEM JAG ÄR...

Ibland vet jag inte riktigt vem jag är, var jag är eller var jag står i livet. Kanske det bara är en vanlig tonårskänsla, men jag känner mig förvirrad liksom. Jag brukar gå runt och tänka: ''Skapades verkligen jorden för att jag skulle rusa upp i trappan och storböla? Vilja ta livet av mig. Vad fan är meningen med livet om jag bara sitter här och...äter`'' Jättesvårt att förklara, menmen.

Har kommit hem ifrån en chill träning. Nu ska jag plugga lite mer, sjunga lite och sen kolla på big brother. Lite awesome ändå, ellerhur. Hehe... Nej , men kommer visa lite senare vad jag har klickat hem ifrån HM. Kyss :)

Loveyoubabe!


BACK ON TRACK, BITCHES!

Tillbaka med en relativt bra uppdatering, eller vad säger ni? Godkänd? Ja, vi får leva med det. Jag tänkte börja med en intressantare blogg och inte bara min vardag. Lite tips och annat roligt. Det låter bra tycker jag :)

* Historia
* Geografi
* Engelska
* Moppeprov
* Matte

Det är det jag ska plugga nu i eftermiddag. Sen vid halv 5 så har jag träning, men jag sticker dit lite tidigare för att dansa lite extra, hehe. Mer för tillfället har jag ej att dela med mig av.


SÅ KAN DET SE UT I EN FANTASI VÄRLD!

Godmorgon det svenska folket! Idag är det bara några få dagar kvar till sommarlovet och solen skiner, medan tempraturen stiger. Just nu står den på 25 grader och det ska vara såhär resten av dagen. Fåglarna kvittrar och man hör de lekande barnen skratta utanför. Jag älskar sommaren ♥

Om det ändå vore så bra... istället idag så är det 4 veckor kvar, regnet öser ner och det är hur kallt som helst. Underbart...

Hej gammal bild? :)


MEGANFOX, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Min underbara baby fyller 25 idag!
Älskar dig ♥


LETS BURN SOME KALORIER! HAHA!

Japp, gick 6 kilometer ner till dansen. Såklart skulle det börja hagla, men som tur var så hade jag kanske bara 3 minuter kvar. Så det var lugnt. Sen var det träning som gick super. Jag älskar impulse och folket där. Eller ja... de flesta i alla fall. Sen hämtade mamma mig och det blev myskväll hos moster med god mat och WII. Ett bra avslut på helgen! Nu ska jag kolla på bigbother. Let's hålla tummarna för gurkish!

Så fula vi är ♥


NU SKA JAG VARA DUKTIG CHEY!

Oj vänta? Är jag wnb stockholmare nu? Jag skrev ju chey i rubriken... dååååligt gjort Felicia!

För er som inte fattar var det sarkasm. Men idag hade jag tänkt att göra något effektivt här i livet. Mina planer för dagen: Plugga röven av mig, ner till stan, träning och tillbaka. För er som inte är Helsingborgare så är det 6km + tinkarpsbacken som är ganska brant. Tycker jag i alla fall! :D


ERIC, YOU MADE SWEDEN PROUD!

Du gjorde inte bara ditt bästa, utan det bästa! Hela Sverige jublar med stolthet för att kunna säga: Eric Saade kom på tredje plats i Eurovision Song Contest! Den bästa placeringen sedan 1999. Efter 12 år kommer denna kunglighet, från Kattarp, och levererar stort. Vi älskar dig Eric, du är bäst på alla sätt!

Två 12-poängare och flera 10-or fick Eric på tredje plats med 3 poäng ifrån andraplatsen. Men vi svenskar går med sträckta ryggar och kan stolt sjunga Popular. Eric fick starta som nummer 7, vilket vanligtvis är ett mindre bra nummer. Men som Eric själv säger: Det finns inga dåliga startnummer, bara dåliga artister. Och det bevisade han idag. Dock blev det en glasvägg sprängd istället för alla fyra. Det kan faktiskt ha varit en avgörande faktor, menmen. Vi är bäst ändå ♥

Det jag nog är mest glad över, är att han slog Ryssland. Han och Eric har varit ovänner ett tag nu efter att Alex hade gjort protest emot att Eric skulle vara med i en rysk morgonshow. Ryssland som slutade på en placering under mitten har svansen mellan benen och kan känna sig liiite ägda. Snacka om att Eric Saade är bäst!

Vi älskar dig!



J U S T | N U

LMFAO – Party Rock Anthem

S Å N G | V I D E O

Haha, hittade en gammal sångvideo som jag inte har ''vågat'' lägga upp på bloggen förens nu. Dock har den varit på videofyme ett tag. Jag tror jag sjöng in denna i Februari någongång. Men jaja, här får ni den i alla fall!

De första 20 sekunderna är typ... dryga.


Kommentera gärna!
Ja, jag kommer inte upp i tonen i slutet och ja det är falskt på vissa ställen. Lev med det :D


L E T ' S | D O | S P A N I S H

Ahora, ska yo habla poco español så muy som yo kan. Fattar tu nada, så es el synd om tu. I alla fall, yo hade the time of my life hoy. Tengo haft mas divertido, pero se divertido hoy tambien! Yo es muy buen en la español.

Jaja, slut med det. Tack för en trevlig kväll på gröningen tjajor och pågar ♥

Skriv en typisk " 'Ellinor Edefell" replik, något av dom jag alltid säger. Klistra in detta i din logg och se vad folk tycker att du säger ofta!

K U L | H E L G

+ moppeprov den 26e...

Ska ni ha en lika trevlig helg som mig?


D A G E N S | P L U S | O C H | M I N U S

+ ERIC MIN UNDERBARA BABE GICK VIDARE ♥
+ Vi håller på med Shuffle på dansen!
+ Om 2 veckor får jag min moppe!
+ Benny Hill leken är mitt nya kall <3
+ Det är Fredag imorgon!
+ Min älskade hund kommer hem till mig igen!
+ Lördag blir det bästa vänner!
+ 32 dagar till sommarlov!

 

- Jag faila på moppeprovet med 1 fel ifrån godkänt.
- Omprov på 100 frågor...
- Kemiprov snart
- Svenskaberättelse inlämning nästa vecka och jag är inte ens på halva...
- Historiaarbete inlämning. Samma sak som över!
- Geografiredovisning nästa vecka och är inte klar!
- 32 dagar till sommarlov...

Ä L S K A R | D I G

Tack för du gör min dag en miljard gånger bättre ♥


1 1 / 5 - O U T F I T


- . -

Jag är aldelles för död för att leva.
Det är omöjligt att ta ett steg till.

Bloggpaus? Det kan du ge dig på!


S V A R | P Å | T A L

- om D Å | K Ö R | V I:
vad är det för diet?

IP: 87.251.199.220

Svar: Jag tycker egentligen inte om att svara på anonyma frågor, men så får det bli nu. Jo, jag är jätte obekväm med min kropp. Jag har bestämt mig för att satsa på att förlora extra fett runt magen, men framförallt rumpan och låren. Idag på Fria så mådde jag jättedåligt över att gå med bikinitrosor. Magen skulle jag varit nöjd med om den hade varit lite mindre i alla fall, men rumpan och låren är jag extremt onöjd över. Jag äcklas av mig själv. Och det säger jag inte för uppmärksamhet men så är det. Även fast jag inte bryr mig så är det så jag känner. Jag har alltid dolt min dåliga självkänsla innan, men det går inte.

Dieterna är ett sätt för mig att försöka gå ner lite i alla fall och hoppas på att det tar på rätt ställe. Just nu håller jag på med mjölk-dieten. Får bara dricka/äta mejeriprodukter. Detta ska man gå ner 2kg/vecka. Jag har hållt på sen igår och jag känner att den är jobbig. Man blir tillfälligt mätt på mjölken, men det försvinner efter ca 1 timme. Sen blir man skithungrig.

Veckomeny :
Frukost: 5 dl valfri osockrad mejeriprodukt och en dl osötad müsli. En multivitamintablett.

Lunch: 7 dl valfri osockrad mejeriprodukt och en halv dl osötad müsli.

Mellanmål: 6 dl valfri osockrad mejeriprodukt och en halv dl osötad müsli. En tesked fiskolja.

Müslin är frivillig och tabletterna skiter jag i. Även fiskoljan, hehe. Berättar lite mer om hur det gick med den och om nästa diet som jag ska hoppa på. Haha, hatar ordet diet. Vi kallar det för koster istället? Ja, det låter bättre :D



inte ok.

O R K A R | I N T E | M E R

Jag känner mig fkn inte som en del av familjen när ni gör sådär. Men du fattar ju aldrig det, utan du bara kör på dina egoistiska fasoner hela tiden. Du stöter bort mig och umgås hellre med din ''nya'' familj. Jag har varit borta hela dagen och har du slått en enda signal? Nej, inte alls. Du bryr dig inte ett piss. Bara du får dina saker gjort och allt blir perfekt för din underbara familjeresa så skiter du totalt i mig. Jag orkar inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Nu när jag skriver detta så rinner tårarna, samtidigt som emomusiken spelas i bakgrunden.

Tankarna flyger runt i huvudet. Ska jag flytta till mamma? Nej, helvete heller. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag mår dåligt var jag än är. Jag har inget hem, ingen plats där jag känner mig säker. Jag vill bara ha det. Någon som bryr sig, någon som ser på mig att även fast jag ler så mår jag dåligt. Jag har ingenting kvar, till och med fake-gladheten börjar försvinna.


Skulle det vara lika enkelt att få en fosterfamilj som att köpa en tågbiljett så skulle jag inte tveka en sekund.

Jag vill kunna ha den vännen som man bara kan springa till och gråta i famnen. Som även behöver mig, lika mycket som jag behöver hon/han. Jag behöver dig, var är du?

D Å | K Ö R | V I


Let's do this!

Ä R | V I | B R A | E L L E R ?



Visa i HD för ännu bättre kvalité.
Detta stod vi och gjorde i kyrkan, med kåpor inför ca 500 människor. Pinsamt? Inte det minsta!
Vi var grymma, bäst och helt jävla awesome. Även fast vi failade en del. Jag älskar er Konfirmationsgruppen 2010/2011 ♥

W E | S P E A K | M U S I C

Godmorgon! Vaknade precis men chillar fortfarande i sängen med hardstyle/tecno musik från högtalarna. Awesome ♥ Nu funderar jag på om jag ska ut i solen och sola eller bara sitta inne. Kanske drar ut i solen ändå, 21 grader snart liksom? Ska även hinna läsa lite bloggar och sådär. Förresten, en frågestund ikväll? Vad säger ni? ;)

Kycklingdansen i kåpor inför 14 släkter. Underbart ♥

bilden är halvsuddig eftersom att min mamma helt ärligt inte kan fotta med systemkamera...


G O D | N A T T

Haft världens mysigaste dag med god mat och roliga folk. Jag fick 2800 riksdaler, 5 armband, 1 par örhänge och 2 halsband. Och sen har jag lite presenter kvar! :) Ganska nöjd ändå... Slutet var mysigast! ;$

Nu blirre pirates of the caribbien 1 och sova. Godnatt ♥


V I | Ä R | A W E S O M E


T H E | B I G | D A Y

Hmm... vaken klockan 8. Awesome? Njea... men nu är det dags för konfirmation. Superduper x 10000. Detta kommer bli grymt säger jag bara. Filmer kommer upp sen ;)

Vid kvart över 9 ska jag träffa Frida och tillsammans ska vi traska till Stina. Så ska vi fixa till oss lite granna tillsammans och ha det trevligt. Hehe, många bilder kommer det att bli! Nu ska jag ner och käka. Kyss ♥


T I P S | F Ö R | P I G G A

Är du som jag? Har riktigt svårt att somna på nätterna och ligger vaken i flera timmar? Då har jag ett megabra tips för er som är intresserade!

Precis innan ni går och lägger er så gör lite varm mjölk med honung i. Precis som om du gör varm choklad, fast yta ut o'boyen mot honung. Man typ dricker en klunk och man blir genast trött. Driker man hela så blir somnar man nästan direkt! Riktigt bra. Det har fungerat alla gånger på mig i alla fall. Varma mjölken har någon lungnande effekt i sig. Typ... morfin. Haha, nej skoja. Och honungen är bara för smakens skull!

Vet inte vad bilden hade med saken att göra...



K O N F I R M A T I O N S | O U T F I T

Klänning
Vero Moda
399;-

Skor
Nilsson


Morgondagens outfit till konfirmationen, jadå! Men seriöst, kan man ha dom skorna till klänningen? Jag vet att det är svart och beige/rosa men kan man kanske matcha det? Jag chansar i alla fall och snear folk så är det synd om dom :) Nu väntar dukning där nere, ducsha och sen somna till bigbrother. Jag ska ju liksom upp klockan 7 imorgon! :)

 


G R E A T !

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASIKEN VAD BRA MIN KONFIRMATIONSGRUPP ÄR. FY I FASIKEN VAD JAG ÄLSKAR ER ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha, dampet där uppe asså. Men hela dagen har spenderats i kyrkan, där vi övade med konfagruppen. Vi övade på dansen vi skulle göra och allt det andra tråkiga. Bläää... hehe. Jag har mycket och öva på känner jag. Ska även skriva en liten text som jag ska läsa imorgon, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Kul va?

Nej, jag har egentligen inte tid att blogga nu. Kyss!

Älskar dig sötnos <3


T I D S I N S T Ä L L T


Sanna om O U T F I T:
Gud vilken fin tröja! Kan man få en närmare titt på den?

 


O U T F I T

Tröja - Esprit
Byxor - Tyskland


R E D O | F Ö R | K O N F I R M A T I O N E N !






S K A | M A N | K Ö P A ?

Student big city party dressStudent big city party dress
Är på sök efter en klänning jag kan ha på min konfrimation och jag har hittat den perfekta. Ni ser ju den på bilden över. Peach-färgad klänning som är över knäna och även lite fluffig. Perfekt säger jag bara! Så enormt vacker. Den finns även i vit, men jag tycker att denna färgen var finare. Dessutom vill jag ha mina underbara svarta skor, så det verkar passa ihop. Jag hoppas verkligen det. 300 kr från Only. Underbart! ♥

J U S T | S A Y I N ' | W O N D E R F U L

Denna dagen stavas U N D E R B A R. Skolan har inte alls varit jobbig idag. Lite dryga lektioner emellanåt, men annars awesome. Jag och Frida är så fail så det är underbart! ♥ Seriöst, vi blev inlåsta på toaletten så att alla på moppekursen skratta åt oss. Vi stoppade en hel kö på McDonald's endast för att kunna få hämta en liten hamburgare en timme senare, letade pantburkar för att kunna komma hem med buss och så enormt mycket mer. Haha, fan vad jag älskar den tjejen asså. Nu ska jag poppa popcorn och städa rummet, samtidigt som jag kollar på Big Brother. Ibland är det bra att vara tjej!

Och vet ni? Frida hade sitt klass 2 moppe prov idag och medan jag väntade på henne så fick jag också göra det, fast mest för kul. Han rättade igenom mitt snabbt och jag fick 1 - 2 fel. Liiiiite awesome? Vi får hoppas att det gick bra för Frida också! Eller... näää!

Du är guld värd


I N | T H A | S C H O O L | M A N N E N

Tja man! Sitter i skolan nu och har egentligen projekt. Men lite aktiv på bloggen får man ju alltid vara. Detta tangentbordet är så otroligt segt... det får jag tyvärr sitta och leva med. Har precis haft idrott, där vi hade vollyboll. Nice asså. Jag och Michelle var bäst! Det är LUUNGT MEEEEN... Jesus ♥ Awesome fan!

Nej, nu ska jag faktiskt jobba om min vackra Ludvig XVI. Jävla historia, jävla gubbar. Nej, avskaffa historia och religion. Hehe. Här under har ni mina drog låtar just nu!

Basshunter – Fest i hela huset


The Highstreet Allstars – Rock That Beat (Radio Mix)


Chris Brown featuring Lil Wayne & Busta Rhymes – Look At Me Now - Explicit Version

spola fram till 1:09- AWESOME! Pallar inte att jag kan det också :) (1:15 på spotify)


J A G | Ä L S K A R | E R ♥

Laröds Konfagrupp 2011.
Words can't express what you mean to me.

Nu har det gått 8 månader sen vi träffades första gången på konfirmationen. Dock kände de flesta varandra sen innan, men jag känner att vi ändå har kommit varandra närmare alla 14 peoples. Vi har gått egenom mycket roligt och drygt genom våra månader och det har gått så enormt snabbt. Kan ni tänka er att det var 250 dagarsen som vi satt i en ring och presenterade den vi hade brevid oss? Och Olivia satt och räknade upp allas föräldras namn? Vi har skapat världens minnen tillsammans och jag ska endast rabbla upp lite av dem. Konfalägret, hur många minnen har vi inte därifrån? Konfamackorna, teatern, glory, dopet, konfirmanddag i höganäs, matkrig, HE-HE-HE-HE-HE- HEEEJ EVA! osv. Nu när man tänker att dagens ''lektion'' var den sista och vi övade till den stora dagen så kände man att det är skit sorligt. Vi kommer inte träffas en gång i veckan längre. Nu kan det ta fleeera veckor innan man träffar vissa igen. Är inte det hemskt? Vi har ju ändå skaffat rätt starka band emellan oss. Eller ja... de flesta i alla fall. Jag kommer att sakna våra tisdagar så otroligt mycket. Det går inte att beskriva. Det kanske inte känns som en big deal för vissa, men det är verkligen det för mig. För personerna i denna gruppen är så sjukt underbara och har gett mig så mycket glädje på denna korta tid. Jag älskar er något otroligt. Nu på lördag ska vi rocka skiten ur allerums kyrka. Vi äger!



Karin, Kristin, Stina, Frida, Olivia S, Olivia N, Ellinor, Amelia, Nikita, Linnéa, Alexander, Petter och Johan. Ni är guld värda ♥


H A H A | I N |Y O U R | F A C E !

Alla ni jävlar som har tjatat om att Stockholm är den bästa staden. In your face. Här i Helsingborg har vi skinande sol och +°, så kommer ni där med eran snö. Hoppas det håller i sig i resten av sommaren medan vi får negerbränna! Hehehe... jag gillar när andra feels the pain!

Ja, men skola idag igen då. B-O-R-I-N-G! Dock sista konfan idag... jag kommer börja gråta :( ♥



Vädret för idag och även på Lördag då det är den stora konfan-dagen! Sen bjuder jag på en söt bild också! :)

S H O P P I N G

Nu tänkte jag visa vad jag fick med mig hem ifrån Götet. Blev en snabb runda in på New Yorker. (Eller som Frida skulle ha skrivit: Ny Yourker!) Haha, gapflabb. Men jag hann inte att kika in på resten av Frölunda Torg. Allt där under är ifrån New Yorker, för er som inte förstod :)



Skosnöre, olika färger. 25;-

Underbart glittrigt armband! 50;-

Bilden ger inte den underbara tröjan rättvisa. Har ingen aning om vad den kostar! Jag fick den ;)

Linne med underbar rygg! 139 ;-

Skor som redan har gått sönder. Kommer inte ihåg priset.


H E M M A !

Härlig helg i göteborg med besök på sjukhus, shopping och skratt. Sorligt men trevligt! Valborg spenderades ute med kusin och hans kompis. Helt okej ändå. Sen blev det en jävla massa mysa med världens två finaste hundar! ♥

Visar vad jag har shoppat sen. Om inte imorgon...


RSS 2.0