ERIC, YOU MADE SWEDEN PROUD!

Du gjorde inte bara ditt bästa, utan det bästa! Hela Sverige jublar med stolthet för att kunna säga: Eric Saade kom på tredje plats i Eurovision Song Contest! Den bästa placeringen sedan 1999. Efter 12 år kommer denna kunglighet, från Kattarp, och levererar stort. Vi älskar dig Eric, du är bäst på alla sätt!

Två 12-poängare och flera 10-or fick Eric på tredje plats med 3 poäng ifrån andraplatsen. Men vi svenskar går med sträckta ryggar och kan stolt sjunga Popular. Eric fick starta som nummer 7, vilket vanligtvis är ett mindre bra nummer. Men som Eric själv säger: Det finns inga dåliga startnummer, bara dåliga artister. Och det bevisade han idag. Dock blev det en glasvägg sprängd istället för alla fyra. Det kan faktiskt ha varit en avgörande faktor, menmen. Vi är bäst ändå ♥

Det jag nog är mest glad över, är att han slog Ryssland. Han och Eric har varit ovänner ett tag nu efter att Alex hade gjort protest emot att Eric skulle vara med i en rysk morgonshow. Ryssland som slutade på en placering under mitten har svansen mellan benen och kan känna sig liiite ägda. Snacka om att Eric Saade är bäst!

Vi älskar dig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0