DANSUPPVISNING !

Igår hade jag två dansuppvisningar på maxi. Där dansade jag 4x2 danser. Denna gången var riktigt rolig, då hela min dansgrupp fick vars en goodiebag efteråt. Inte nog med det.. jag blev fast vid ett bord då runt 20 ungar mellan 6 - 13 ville ha min autograf. Så där stod jag i en halvtimme och skrev så min hand fick kramp. Men jag klagar inte, måste ju bli van. Ska ju bli känd så ;)



Vissa grejer var onödiga för oss, men mina föräldrar blev i alla fall glada :)

- läsk x2
- Chipspåsar x2
- stora haribo godispåsar
x3
- kakburkar x2
- XL Jordnötspåse
- Blåbärssylt
- Disktrasor
- Disksvampar
- Diskborste
- Värmeljus
- Chokladask
- Lunchburk

Underbart! Haha!

JAG GRÅTER BARA I REGNET (COVER)



Felicia Lapadatovic - Jag gråter bara i regnet (Piano Cover)

Längesen jag la ut ett sångklipp på youtube. Kommer förmodligen ångra detta imorgon, men skit samma. Man lever bara en gång! Varsågod :)

?

Är jag jobbig för att jag bryr mig ?

Kan ni fatta det? Mitt underbara lag, hels...

Kan ni fatta det? Mitt underbara lag, helsingborgs if vann allsvenskan. SM guld. Detta är sjukt. Tolv årsen senast och nu händer det igen. Pappa som också är trogen supporter fick höra om paraden bakom lagbussen. Så just nu sitter jag och pappa i bilen på väg till ängelholm för att vara en del av firandet! Haha, vi är knäppa. Helsingborgs if, allsvenskanvinnare 2011 <3


Sitter framför HIF med frida, pappa och li...

dsc00535 (MMS)

Sitter framför HIF med frida, pappa och lillebror. Måste säga att HIF är dåliga idag. Dock är det frispark i straffområdet... Awesome. Go HIF!


Nu: spy kids 4D!

dsc00530 (MMS)

Nu: spy kids 4D!


TIME TO TIME

Godmorgon! Stressar mega mycket nu inför lägret. Vi har först engelska, sen slöjd. Sen gittar vi vid halv 12. Awesome, ellerhur? Sitter fortfarande i bara underkläder och jag ska möta upp Frida om 5 min.. bra felicia, bra. Och jag skulle egentligen fixa lite tidsinställda till er. Men det hinner jag inte...! Låter det bra? :)


ONE PIECE



Min min min!

Drog till malmö med mamma och köpte denna idag. Men dock, vet jag inte om jag ska lämna tillbaka den eller inte. Den är förstor (minsta storleken) + att den är tunn, fast jag vill ha den i tjock. Har till imorgon på mig att bestämma. Hjälp tack?

 


MAKE THE IMAGE REAL

Denna bilden ritade jag i paint. Min fina mördar-streckgubbe symboliserar mig och den andra ska vara en viss person som jag verkligen vill göra sådär med. Stypa henne tills hon stänger ögonen och slutar andas.. hehehe. Kanske sett liiite för mycket criminal minds?


IRRITERAD!

Blir lagom sur på människor som lägger sig i och förstorar grejer som inte har med dom att göra. Ja, jag pratar om en viss person nu och jaaa, personen vet precis att jag pratar om henne. Men det skiter jag i för när man är såhär frustrerad så är man. Jag brukar vanligtvis inte använda ord som dessa men JÄVLA FITTA. Ja, det är vad du är.

Positivt. Jaja.. är lite sur på mig själv också. Har spenderat dagen framför datorn + mammas mobil. Fullt medveten om att jag måste packa. Men det ända jag har gjort är att lägga fram väskan och klockan är snart halv 9. Igår somnade jag klockan 10 liksom... intressant att veta. Nej men nu ska jag packa. Kyss!



Loveyou bestfriend!




HUR DU VET ATT DU ÄR BEROENDE AV WF

Hur du vet att du är beroende av wordfued:

  • Du blir jätte sur om folk slutar lägga nya ord
  • Du börjar fundera ut ord när du ser regestreringsskyltar
  • Du vaknar tidigare på morgonen för att hinna spela
  • Det är det ända du pratar om i skolan

 


BABY LET ME HEAR YOU SAY


Men förhelvete.. gå och vinn idol bara min fina! Måste bara säga att texten på låten är .. speciell om man tänker efter!

Kom precis hem från skolan. Bara världens chillaste dag! Matteprov, wag the city. Matteprovet gick rätt dåligt. Kommer max få VG, och bara för att jag säger detta får jag IG.. haha. Eftersom att jag aldrig packade igår så får jag börja idag, vilket jag inte kommer hinna sådär jättebra. Senare blir det Maxi med mamma. Kanske blir så att jag färgar tillbaka håret till rött? Vad säger ni?

PUEDO, SI QUIERO


Mina överdrivet fina brödrer. Även om båda två kan vara lite omogna och jobbiga ibland... hehe!

Har varit hemma ett tag ifrån Rydebäck, där vi åt på restaurang för att fira farmors 60 årsdag. Nu sitter jag i sängen och värmer mig samtidigt som jag kollar på idol. Jag håller tummarna för min ultimata babe Jafet ska gå vidare. Blev helt såld på hans audition då han valde två av mina favoritlåtar. Så ni får hjälpa mig heja på honom! Skulle ju egentligen packa idag, men så blev det inte. Får panikpacka imorgon istället. Intressant...

Grattis världens bästa Helsingborgs IF till vinsten med 3 - 0 idag!

EVERYBODY, COME TAKE MY HAND



Dagens To Do List:

- Kolla HIF match
- Fira farmors födelsedag
- Packa till Skånes Fagerhult
- Spela Wordfued
- Uppdatera dåligt

MARACACACACA

Kvällen = underbar. Jag, Molly, Fanny och Isabelle begav oss hem till Frida där vi egentligen skulle se på skräckfilm men mina fega vänner vågade riktigt inte så vi sket i det. Istället blev det bara tjejsnack, smsroulette och en jävla massa skratt. Älskar er mina fina! Blev tyvärr så att jag sover hos Frida ännu en natt. (Hehehe, snäll chey jag är) Just nu sitter Frida och nördar Wordfued, som jag lärde henne. Fatta awesome det är? Ni med iphone/android osv. börja spela Wordfued och adda då: flis96 och fridanielsen!
förfula..

WORDFEUD

Drog en runda till Maxi med mamma och efter det stannade vi förbi chikis grav. Fällde några tårar och sådär. Men nu har jag suttit i flera timmar och spelar wordfued (alfapet online) på mammas jobbemobil. Är beroende typ. Inte bra Felicia, inte bra. Ikväll blir det myskväll hemma hos Frida med mina fina cheyer. Behövs verkligen! Kyss!!


I WAS BORN THIS WAY BABY



Godmorgon/God eftermiddag på er! What's up? The sky? Nej, men tja. Såhär ser man just nu ut efter att ha sovit över hemma hos Frida. Sitter just nu och kollar på veckans 4 idolavsnitt som jag har missat. Jag älskar idol. Inte bara för de sjukt dåliga människorna, men även för att jag faktiskt tar åt mig av det juryn säger till de som söker in. Det är ju faktiskt ganska smart. Gratis tips liksom, wiho! Dagen just nu ser ut att bara vara chill. Kvällen däremot kommer att spenderas med Frida. Vad vi ska göra får vi la se :)

WAOCHICAWAOWAO

Okej... tänk er i den här situationen. Du har känt en kille i hela ditt liv. Dock har du alltid, ända sen du lärde känna honom varit för blyg för att prata med honom eller något eftersom att han är två-tre år äldre. Nu när du har blivit lite äldre och mognare så har ni börjat småsnacka. Nästa gång ni träffas med era familjer så pratar ni ändå rätt mycket med varandra. Sen får du det tråkigt och du ska lämna stället. Du kramar alla vuxna hejdå, och sen kommer du till denna personen. Vad gör du? Kramar honom eller bara säger hejdå?

Denna situationen blev jag utsatt för idag. De sekunderna var nog det pinsamaste i mitt liv. Det slutade med att jag typ skakade hand med honom på ett skämtaktigt/pinsamt läge sätt. Direkt efter det så dog jag av pinsamhet och insåg att det var nog fel sak att göra. Jag gick därifrån fortare än möjligt och fick panik resten av vägen hem. Har fortfarande ångest över hur pinsamt det var. Dör.

Trevlig fredag..


MIN FINA CHEY



Jag saknar dig min älskade ängel... ♥

JIGGLE IT UP, JIGGLE JIGGLE IT UP!

Tja! Sprang/Powerwalkade 6 km på 43 minuter. Helt okej. Förra året fick jag 40 minuter. Förbättrad kondis? Nää, inte precis. Befinner mig hemma hos Frida för tillfället. Vi håller på att laga pannkakor, för det är så jävla awesomegott! Vi ska vara tillbaka till skolan vid 12 så vi fick rast i 2,5 timmar. Det är vad jag kallar tvärfett!

Hahahaha, denna kvällen för hur längesen som helst är inte att leka med..



LET ME SHOW YOU HOW TO LOVE YOU





''Små bilder''. Haha, absolut inte. Men jag hade en awesome dag med min beeestis Frida idag. Vi dansade ca 3,5 timmar i sträck. Rätt nice ändå. Kan dock erkänna att mina ben blev helt döda efter dancehallen. Jag menar, damn. Man jobbar bara med benen och efter någon timme gör det faktiskt ganska ont, hehe. Inatt sover jag hemma hos Frida. Imorgon har vi skoljoggen. Tagga jogga 6 km med ben som redan är slutkörda.. jippi!

BARABABABAAAAA

Sitter @home och chillar. Frida är som vanligt [email protected] (haha). Nej, men det är dancehall idag. Så jävla underbart istället. Har dödslängtat efter detta i en vecka nu. Det känns helt konstigt att endast ha 1 dans i veckan. Man måste liksom, vänta 167 timmar till nästa gång. Men nästa termin. Då blir det VIP-Kort igen + danslärare. Kan det bli mer awesome?



Två nytagna cp bilder som jag bjuder er på..

PRESTATIONSÅNGEST

Vad fan är det med mig? Illamående, kramp i magen och negativa tankar. Får damp på detta. Vi hade ju SO prov i Fredags. Jag kände att det faktiskt gick bra. Men jag pluggade jättemycket till det. Idag, 4 dagar senare, har vi biologiprov. Jag har pluggat hur mycket som helst, men det fastnar bara inte i min hjärna. Jag kan inte kontrollfrågorna i boken men ändå kan jag mycket. Det ända som går runt i mitt huvud är plugga, plugga, plugga. Du kommer faila, du är sämst. Positivt, eller vad säger ni? Nej, nu måste jag plugga den lilal tiden jag har kvar. Fml.


SEEYAA

Nu blir det stan med denna krumiluren. Tack Kajsa, Frida och pågarna för awesomelördagen! Kyss!


OCH FYFAN VAD BRA JAG MÅR

Förutom att jag mår rätt illa så är mitt humör på topp. Den härliga känslan när man precis blivit singel ni vet? AWESOME! Hehe, gulligt. Ligger och segar i Fräädas rum med Frida och Kajsa. Vi är heeelt slut. Men skit samma, man lever bara en gång. Hade världens härligaste kväll igår. Tack alla, det var awesome!

9 - 10 - 11 'outfit (hehe)

Jacka - Only
Linne - H&M
Baslinne - Gina
Jeans - Vero Moda
Skor - Duffy


Nu ska jag bege mig till Frida, sen drar vi tillsammans till viken om sådär en halvtimme. Där ska vi träffa mini Anton och hans kompisar. Vet inte vilka ännu. Det blir nog inte så att vi stannar där länge, för sen drar vi vidare till någon fest eller sådär. Kanske. Vet inte riktigt, det är Frida som håller koll på det. Sen sover jag hos Frida. Ja, där har ni min kväll i helhet. Intressant va? :)

Hoppas er Lördag blir lika awesome som min är planerad att bli!

 


TYP DÖD!?

Ingen dator och död mobil. Laddaren var hos mamma. Lite försvunnen man kände sig. Haha, jaja. Har hämtat mina grejer och sådär, bråkat lite med mamma. Sen nu ska jag vidare till pappa för att städa hela mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. ALLA mina kläder ligger på golvet. Vartenda ett plagg. Inget i garderoben. Pappa tvingade mig att packa upp igen, annars blev det kaoz. Hoppas han betalar min dans nu då, för det är endast därför jag står ut med helvetet.


FREDAAAG!



Denna låten spelas i mina högtalare medan jag hoppar runt och sjunger med. ÄNTLIGEN fredag och ett prov avklarat! Jag presterade bra som fan på provet och hoppas verkligen på ett MVG. Får jag inte det så kommer jag i alla fall minst få VG, vilket jag blir arg på om jag får då. Jag skrev lagom mycket och fick med det mesta. Det känns underbart att äntligen få detta jävla provet borta från axlarna. Och det gick faktiskt jävligt bra. Haha, bara för det kommer jag få vg..


PLUGG PÅ RASTER

Känns bra när var man än går i skolan sitter alla med historieboken uppslagen i handen. Provet är för halva klassen om 10 min, men så tur som jag har så är det om 1 timme för mig. Jag har inte kunnat sova inatt på grund av prestationsångest. Har så jävla höga krav på mig själv om jag ska kunna komma in på den skolan jag vill komma in på.  Det är typ mitt allt. Men då måste jag höja alla mina betyg. Jag har VG i historia, men jag måste få MVG. ''Lycka till''. Fan. Jag kommer faila och jag kommer inte komma in och jag kommer inte bli något. Inte något stort i alla fall.. fml.


NEXT = SÄNGEN + HISTORIABOKEN

Kom precis hem från en awesome kväll med fridabästavänn! Meeen, som rubriken säger, nu blir det plugga i sängen mer än någonsin. Anteckningar ska göras, extrasidor ska läsas och allt under en timme. Måste ju ha min skönhetssömn så att jag blir pigg till imorgon. 9ans allra första prov och dessutom vår nya SO lärares första prov. Så vi har ju ingen aning om hur hans frågor kommer att vara osv. Hoppas verkligen att det går bra. Det känns som att jag redan kan det mesta men man vet ju aldrig...

Ja, jag har mitt lilla sätt att plugga på..


FELICIA LAPADATOVIC - PRICE TAG (COVER)



Helt ärlig.. jag blev rätt nöjd!
Vet inte varför det hackar en gång i början och ljudet i introt plötsligt försvinner men skit samma :) Ska bara säga också att jag hade det jävligt roligt med att spela in den! Även fast det gjorde jävligt ont i halsen. Egentligen inte min tonart, men vafan!? Sjung ändå liksom!



Anlednigen till att jag vågade lägga ut den:

jag och felicia
Jag älskar dig!




VIDEO HOES

Om jag inte skulle varit så jävla kräsen så skulle ni fått en cover idag. Men nä.. då blev jag onöjd och sket i det istället. Haha, synd ;) Nej, men jag har ''precis'' kommit hem från sångpedagogen. Underbart kan jag säga. Älskar att stå där med micen i handen och bara sjunga loss. Awesome! Hehe. Och nu har jag världens mög att se fram emot... plugga till historiaprovet som vi har imorgon. Det är så tråkigt så det finns inte. Fast nu fick jag en idé.. hmm! Återkommer!



Älskar dig cheyen ♥

Känns superbra att sitta och ta egobilder ...

dsc00513 (MMS)

Känns superbra att sitta och ta egobilder på bussen! Haha, vad gör man inte för bloggen? Nej, men är på väg ner till stan för att göra ett besök hos min kära sångpedagog. Känns bra, för jag har verkligen saknat det. Sist var det bara grunder men nu startar vi igång på riktigt. Längtar redan tills utvecklingen! Vi hörs när jag kommer hem. Måste nämligen vara social på sms nu. Kyss!


HEDEN!

Juste. Kommer ni (troga läsare, hehe) ihåg förra året då vi var på idrottsplatsen heden med högstadiet? Där fick vi göra olika grenar och så vidare? På min blogg skrev jag resultaten och sådär. Idag gjorde vi det igen. Så trots min extrema träningsverk i benen sen dancehallen och min stukade fot gjorde jag så gott jag kunde. Jag tänkte att ni kunde få förra årets + detta årets resultat!

FÖRRA ÅRET:
Tresteg:
8m & 30 cm.
Höjdhopp: Saxa 115 cm.
100 m: 15:12 sek.
800 m: 4:3 min
Stöta kula: 7 m & 60 cm.
Längdhopp: 3 m & 80 cm.
Stafett i lag: Näst sist. Mickes fel, haha!

DETTA ÅRET:
Tresteg:
8m & 05 cm.
Höjdhopp: Saxa 110 cm.
100 m: 14:40 sek.
800 m: Inget, kunde inte pga foten.
Stöta kula: 8 m & 90 cm.
Längdhopp: 4 m
Stafett i lag: 2a

Lite förbättring, lite försämring. Wiho?



Och grattis till karinsötnos som äntligen fyller 15! Nu får du cykla utan hjälm, ha sex och köpa energidryck! Grattis!

JAG ÄLSKAR DIG!


Jag älskar dig min fina (oftast fula.. hehe) bästa vänn, speciellt efter idag. Vi är så jävla sjuka! ♥


Jag är så otroligt glad ska ni veta! Denna veckan har jag fått reda på så extremt mycket goda nyheter angående dansen så det finns inte. Jag känner att jag verkligen kan bli något. För en gångs skull har jag det självförtroendet, och jag älskar det!

- Dansen jag och Frida N gjorde tillsammans blev extremt bra. Vi visade den för vår lärare Gabriella och hon älskade den så mycket så att hon bad oss lära ut den till alla hennes klasser + visa upp den på uppvisningar osv. Hon blev så otroligt glad! That made my day!


- Vi impulse-elever ska dansa på antingen tempel eller tivoli. VET NI HUR AWESOME DET KOMMER BLI!?


- Nästa termin har jag och Frida H en dröm att uppfylla. Innan jag ger mig ut i the real world så har jag bestämt mig för att bli danslärare. Jag fick nyss reda på att jag och Frida ska vara danslärare för 10 - 13 åringar. EN AV MÅNGA DRÖMMAR UPPFYLLDA, CHECK!

Allt går min väg.. hehe!

LOVE MY LIFE

Finns det något bättre, än att göra det man älskar mest i hela världen med sin allra bästa vän och världens härligaste grupp. Okej, lite spänt är det för tillfället men så är det alltid i början. Jag vet att denna gruppen kommer bli awesome. Alla där är ju så himla trevliga! Endorfinet jag har i min kropp nu rusar runder. Det är otroligt hur dans kan göra en så extremt lycklig. Det är underbart!

Jag och Frida gjorde även en egen dans idag tillsammans. Det tog oss endast 15 - 20 minuter att skapa en klockren, grym och synkad reggaeton dans. Fattar ni hur bra det är? Låten heter Rompe - Dady Yakee, fast vi har en remix på den. Men grym är den i alla fall!

Återigen en snodd bild ifrån fridamatilda.devote.se! Nästa gång drar vi med kameran och då jävlar ska det bli bilder och filmer!


VECKANS PLANER



Drar in till stan med Frida bästavän nu för att ta en fika och plugga samtidigt. Sen blir det min underbara dans! Har fixat ihop pengar till det nu. Eller ja.. hälften. Ska betala resten nästa vecka så ska se hur jag får pengar tills dess. Gash. Jaja, får ta det en annan dag. Ciao!


TIDSINSTÄLLT - CP ?



När man har tråkigt kan man köra på ett cp videoinlägg... jotack! INTE SERIÖS!

GOOD MORNING SWEDEN

Sitter i skolan och dör av tötthet. Jag hade inga problem med att vakna på morgonen, men sekunden jag kom till skolan så trodde jag att jag skulle spy. Vi har gått här i knappt en månad och jag är redan trött på det. Herregud liksom... blir smått irriterad faktiskt. Måste det börja så jävla tidigt? Jaja, jag får väl vänja mig.

Sitter i klassrummet och pluggar första världskriget. Och vet ni vad? Det suger... ciao!


PANIK

Tjaa! Kom hem för ett tagsen från invigningen av Passion Dance Studio. Det var extremt fint och verkade jättebra! Dock har jag ju till och med svårt att skaffa pengar till att gå på impulse så jag får förmodligen vänta tills nästa termin om inget drastiskt händer och jag får in lite att betala med. Får se hur det blir.

Den senaste timmen har gått ut på att googla, söka, smsa efter jobb. Letat på alla möjliga sidor. Just nu letar jag för att se om något företag behöver flygbladsutdelning. Det är ett chill jobb som passar mig faktiskt. Jag kämpar som in i helvete för att fixa pengar. Gör nästan vad som helst. Några förslag?


I won't back down. This is what I'm living for...

JAG ÄLSKAR ER



Var det the final goodbye igår? Det hoppas jag verkligen inte, även hur man kände hur tårarna ville krypa sig fram under den sista psalmen. Jag hade ett underbart läger lördag - söndag med min fina konfagrupp (+ torsdagsgruppen och sommarkonfirmanderna) så vad kan bli bättre? Jo, att vi förmodligen kommer ha några återträffar 1 gång i månaden tror jag det var. Hoppas verkligen det blir av för jag älskar verkligen gemenskapen med vår grupp. På torsdag var det exakt 1 årsen vi träffades som tisdagsgruppen för första gången. Ett helt årsen. Tiden har verkligen gått snabbt... Tack för alla sjuka skratt. Både under läsåret och lägret!

 

älskar hur jag glömde trycka på publicera i morse...


ANDRÉ ZUNIGA

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2011/09/04/1.2549969TS1315156974429_slot100slotWide75ArticleFull.jpg

MIN! Så, nu vet ni det!

JAG ÄLSKAR DIG

mms_img41964

Jag vet att det är en liknande bild i förra inlägget, men jag tycker faktiskt att ni får leva med det. Frida, jag älskar dig. Du och jag tillsammans, är riktiga slagskämpar! Idag av alla dagar har vi tagit emot jävligt mycket skit, men vet du vad? Skratten vi delade idag gjorde så att de problemen kastades långt åt helvete. Denna dagen har varit awesome. Vi är världsbäst!


Längesen sist jag hade en sånhär bra. Trots lite skit under dagen, så gjorde bästavän den underbar. Vi gjorde ett arbete i kol, så mina händer blev helt svarta och det kletade vi ut i ansiktet. Vi blev jävligt sneade lite här och där men vafan? Man lever bara en gång. Palla slösa det på att leka vuxen! Sen på rasten tog vi vasin linjal som pistoler och lekte krig. Fett awesome!

Efter skolan stack vi till stan med isabelle. Där blev det McDonald's (ja du molly, vi förlorade...), espresso house och en jävla massa skratt. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv under en timme! Först på MC dog vi av skratt då en ko blinkade med ena ögat på tvn, sen på EH där frida skrämde mig och det slutade med att vi låg på golvet och torkade upp fridas utspillda chailatte... mog1! Jag älskar er mina tjejer!

Vet inte vad som händer ikväll riktigt. Blir mys med tjejerna förmodligen. Men vet ni? IMORGON BLIR DET KONFALÄGER! ♥


Söta tjejer på bildlektionen! Man lever ba...

dsc00500 (MMS)

Söta tjejer på bildlektionen! Man lever bara en gång liksom så palla leka vuxen och petig :) Jag älskar dig frida!


SÅNGPEDAGOGEN

Idag böjar jag med sångpedagogen. Vi slutade skolan nyss och jag är bara hem om för att lämna mina grejer, sen tar jag bussen till stan. Jag har faktiskt saknat det rätt mycket. Sjungandet och allt. Kommer att bli awesome! Kan dock inte sluta tänka på vad jag ska göra med dansen. Pappa vägrar betala och jag har ingen aning om hur jag ska göra. Det är dansen jag lever för. Jag är dans. Utan den är jag ingenting...



Du också... fyfan vad jag saknar dig min älskade ängel.

DANCE BITCH , DANCE


Sitter i skolan, emo vid datorn. Kände för att uppdatera en sväng. Hur kan man samla ihop 950 spänn på 5 dagar?


RSS 2.0