friendship + jealousy + love = no match!

Film med popcorn, choklad och sodastream sen dejta kudden.

godnatt!


När det verkligen gäller, så ser man vilka som är dom äkta.

E, A, S, L & T. big love ♥


*PRIVATSPOILER!*

Detta inlägget är kanske lite privat, och för er som inte vill läsa sånthär så finns det en liten röd knapp med ett kryss på uppe i högra hörnet.

En kommentar:

 




Gillar inte anonyma så jättemycket. Har ett program där jag kan hitta var personen bor via ip adressen, så du som bor här:



skriv namn nästa gång tack (:


Svar:
Jag berättade en sak för dom i förtroende, men sen så började dom skrika ut det i klassrummet (ingen lyssnade, men det var högt) och ''reta'' mig för det. Reta kanske inte är rätt ord, men när man vet vad det handlar om så förstår man vad jag menar. Sen så blev det större osv. Sen berättade michelle den saken som jag hade sagt till henne vidare till annat folk och ja, nu är det som det är. Entligt dom så har jag gjort en stor sak utav en liten men ser man det ifrån min synvinkel och känner det med mina känslor så är detta en jävligt stor sak vilket fall som helst. även om jag skulle tatt upp det eller inte. Btw, sen så tycker dom också att jag har förändrats på ett negativt sätt sen jag har blivit tillsammans med marcus. Vilket är fel, fel, fel eftersom att det är en massa fler folk som tycker att jag har förändrats på ett bra sätt och har blivit mognare. dom har ingen aning om vad dom yrar om faktiskt.


L-O-V-E!

Hittade en asrolig film på youtube för ett tagsen och nu var jag verkligen tvungen att leta upp den igen. En havtimme senare and here you go:




Bara jag som älskar den ?

in the end you'll found out what friends are the true once and which friends are false.

Is this the end then?

SKOLFOTOT = HEMSKT HEMSKT HEMSKT!

Kläderna blev shorts och ett vanligt odd molly linne + mina vackra converse. Men tack vare lollo så såg jag ut som en kines på mina enskilda fotton och jag blev arg på henne :( På klassfotot så har jag ingen aning om hur jag såg ut, men det får bli som det blir. Orkar faktiskt inte bry mig om att jag ser ut som ett rövhål!

Idag blir det älskling tror jag. Hoppas jag också för den delen. Jag saknar min babe!



hahahaha, cp bild ifrån några veckorsen (:

sometimes it feels like i wrote every line.

heli halu i rakarbajsarlådan. HAHAHAHAHA! Enligt tintin bästa vän så är jag jävligt trött eftersom att min humor är på top. Jag skrattar åt exakt vad som helst just nu.

Har inte hittat kläder till skolfotot än, så snacka om panik. Det är ju imorgon. Får väll be min gay kompis om hjälp. Så tintin, om du ser detta så kom till mig nu. hahaha, skoja! Han är inte bög. Han är faktiskt singel och sökande. Så, tjejer som är ute efter något seriöst och som är mogen och kapabel till att hitta på saker (i sängen, HAHA) så är ni rätt tjej för tintin!

Nej, men nu är jag trött och måste leta efter något att ha på mig tills imorgon. Annars är jag stekt :|

puss!



Min bästa vän, han kan ta och äta en kaka tycker jag! :)

min bebis ;*

OMG, JAG ÄR SÅÅÅ IN I HELVETES GLAD! TITTA VEM SOM HAR KOMMIT HEM!






Min älskade, underbara bebis har kommit hem!
Har inte träffat henne på typ en månad eftersom att jag har varit i spanien och att hon har varit i småland. Mammas kompis har stuga där, så min lilla ängel följer med upp dit eftersom att hon kan springa i deras egna stora skog. En vackrare hund får man ta och leta efter. Nu ligger vi och myser lite till lite filmer. Hon ligger som en kines och tar upp hela sängen. Hela datorn blir helt nerhårad också! Hon fäller jättemycket har jag märkt. Men hon har riktigt mjuk päls för att vara så gammal. Hon är 11 år. (77 hund år) Men hon är pigg som en 5 åring faktiskt. Min gråhåriga bebis börjar bli gammal :(

Men nu ska vi se Twilight, den första filmen. Det var ett tagsen jag såg den faktiskt, så jag tyckte det va en bra ide att kolla på den nu. Men jag hittar inte en torrent med bra kvalite. Ska ladda ner den 3dje torrenten nu och se om det är något bättre där. Har inte hittat något att ha på mig till imorgon än. Ska jag vara ärlig så har jag varken letat eller tänkt på vad jag ska ha på mig än. Får väll fixa det snart. Måste in i duschen också. Skulle egentligen gjort det innan, men jag somnade när jag kollade på Vampire Sucks. Den var faktiskt bra, men inte så bra så att jag skulle kunna se den på bio.

Vi hörs sen!

SKOLFOTTO PANIK!?






Marcusbabe kunde inte träffas idag, vilket sög :( Men det blir imorgon istället så det är lugnt.


Denna dagen ska jag inte träffa någon har jag bestämt för att jag har panik. Vi har skolfotto imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha mitt hår eller någonting. Får äkta panik. Jag menar, helsingborgskatalogen nu och jag blir alltid hemsk på foton :(

Dagens:

* Hitta något att ha på mig till skolfottot
* Kanske jogga en sväg
* Duscha
* Träna lite på min musik ;$
* Film

Jag har laddat ner två filmer. Vampyrer suger och Trolkarlens lärling. Ville egentligen se vampyrer suger på bio, men varför göra det när det finns en torrent med jättebra kvalite liksom. Skippar nog den andra filmen eftersom att kvaliten sög på den, menmen. Ska laga pasta lite senare så vi får se hur det går. 

Haha, det blev ett långt inlägg idag, men det va härligt.

Ha det!



bjudbild...

skoooolaan ;(

Orkade inte skriva någonting innan jag åkte hemmifrån. Mår inte superbra för tillfället och då har man verkligen inte lust till att blogga.

Första skoldagen nu då. Inte för att det är kul, men det måste göras. Pallar inte denna piss skolan och mäniskorna här är också så uttjatande redan efter bara ett år. Jag pallar inte, åååh. Idag blir det älskling. Saknat min marcus som in i helvete.

Nu ska jag återgå till att reta elliot. HAHAHA!

Baby, i can break you down!

Haft så sjukt roligt denna dagen. 4 timmars dans, dans och dans. Riktigt über roligt. Jag testade på:

*Streetdance
* Streetfunk
* Streetjazz
* Striparobic
* Reggaeton
* Modern Dance
* Pussycat dolls

Roligast var streetjazz och streetfunk. Missade Dancehall, vilket var rättså synd. Men ska börja på det också. Ska få VIP kort vilket gör så att jag kan gå på hur många danser jag vill för bara 3400 kronor. Riktigt awesome.

Har tappat bort min plånbok med alla mina kort och en jädra massa pengar så jag har lite panik. Ska leta lite till runt hela laröd nu asså. Sen blir det valpvakt ikväll. Berättar mer om det när jag kommer hem. Puss!

 


DANS DANS DANS!

Dance is not what i do, it's what i am.

Vaknade precis och känner mig hyfsat lökig, haha. Ska ta en snabb dusch och sen ska jag börja klä på mig och sånt. Sen blir det dans på impulse. Fan va härligt!



ha det !


Vad är det för skillnad mellan en elefant och en banan?

Om du inte ve det, ska du nog inte försöka laga fruktsallad...
*gapflabb*

Härlig dag med Cornelia och taggar som fan till öppet hus imorgon på impulse. Dance it's not what i doing, it's what i am. Drar drar tid med hamstern, Cornelia och blondie. Mina älsklingar!



i löv my hamster!


drar ut och joggar med cornelia !

Har inte skrivit så mycket idag, jagvet. Har inte haft tillgång till dator. Men har varit med cornelia hela dagen och vi har haft megakul och nu har vi dansat mega mycket. Dans på impulse imorgon vid 11. TAGGA, TAGGA, TAGGA!

Nu ska vi ut och jogga, tycker att det behövs nu efter en dels godisätande. Desutom så är inte konditionen på topp just nu och jag behöver det nu när jag ska börja på flera danser och göra lite andra saker (a) Men vi hörs senare!



i love u ! <3


drar till skolan nu!

YEES, man behövde inte ha joggingkläder (y)

utedag i skolan .

Snälla, döda mig långsamt. Jag hatar när våra lärare leker aktiva så får man stå ut med en massa aktiva saker på morgonen och resten av dagen. Jag pallar inte! FAN va jag är tjockis, hihi.

Nu ska jag börja göra v mig. Vi ska samlas klockan 9 och jag har precis vaknat. Jag vill liksom hinna till hemköp eftersom att jag har ett otroligt sug efter powerade! Så vi hörs senare. Kanske kanske uppptaderar innan jag går till skolan.

BYE!



''jättegullig bild''

not!


världens finaste pojkvänn ♥

& jag har den finaste och mest underbaraste pojkvännen i hela världen. Snacka om att ha extremt tur? ;oo ♥

Orkar inte berätta mer om dagen än att jag spenderade ganska många timmar hemma hos älskling. Var riktigt underbart. Älskar dig Marcus! Visst är det härligt när man är kär och personen är kär tillbaka? über underbart.

Imorgon har vi utedag i skolan, vilket ikke är kul. Men är jävligt hungrig. Har inte ätit sen hemkunskapen idag vilket var för 10 timmarsen, haha. Är jävligt hungrig. Ska ner och käka nu och sen ska jag sova. Haha, är megatrött.



den absolut finaste som finns ! ♥


Nolife lista!

10 frågor om dig själv

namn? - Felicia
när fyller du år? - 29 Juli
några piercingar? - Bara í öronen ;)
vad har du på dig just nu? - jeans och ginalinne.
vilken årstid är bäst? - sommarn
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp och inse att det är ledigt ifrån skolan.
vad tycker du mest om hos dig själv? Inget, men håret när jag har en bra hårdag.
vad är du bra på? - Matte (emellanåt ;$)
vem älskar du mest på denna jorden - Marcus och mina bästa vänner.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nääjh.

4 frågor om förhållanden

är du singel? - Nej :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - jää
hur många har du varit kär i? - twoo.
är du kär just nu? - Riiiiktigt kär!

6 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - ingen...
vem är den roligaste av dina vänner? - Kristin, Frida och Michelle!
vem är snyggast av dina vänner? - de mesta faktiskt.
vem är mest partyprisse? - hmm...
vem är den du helst har filmkväll med? - alla?
vem av dina vänner är mest "evil"? - Nikita Brix , HAHA!

6 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - ingen i min familj står mig så särskilt nära.
vem är farligast i din familj? - huh?
vem är coolast? - Jag ofc!
har ni något husdjur? - min vovve, jao!
vem sover du oftast med? - min vovve, jao!
roligaste kvällen med familjen? - har inte haft en kväll med hela min familj någon gång ;)

7 frågor om idag

vad har du gjort? - åkt flygplan, gråtit, varit med vänner, rest, ska jag fortsätta?
vad ska du göra nu? - svara på frågor.
vad har du ätit idag? - pringels chips.
är du trött nu? - rättså!
vad händer i morgon ? - skola & sen träffa älskling!
går du i skolan? - tyvärr
har du varit i skolan idag? - nä ! (h)

ANNAT

Hur mår du just nu? - dåligt och bra på samma gång.
Har du piercat dig? - räknas hål i öronen?
Är du hungrig nu? - nepp
Vad är klockan nu just nu? - 21:28, hurså?
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Blogg.se bara.

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Kristin :(
Vem ringde du senast?  - Kristin! :(
Vem sms:a till dig senast? - Hanna Petersson
Vem sms:a du till senast? - Hanna Petersson

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Lite mer än 2 veckorsen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - vid 6 ...

ÖVRIGT

Gillar du punk? - jaoo!
Har du sminkat dig idag? - ja

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Eminem & Avril Lavigne bla.
Vad gillar du för musik? - Hiphop/rap & hardstyle.

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - jaa
Har du fler än 3 jeans? - ja, men använder knapt de flesta.
Har du fler än 5 tröjor? - jaa

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - jaa
Använder du wax? -  ne
Använder du ögonskugga? - ne
Använder du kajal? - ne
Använder du hårspray? - någongång.
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - jao, ibland.
Använder du deodorant? - ofc.
Använder du skinspray? - nej, men jag har en sån (:
Använder du parfym? - Jafan!
Använder du läppglans/läppstift? - nä
Använder du brunkräm? - FONDATION* ja!
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - nersläppt
plattar/lockar du håret varje dag? - nääjjjjjj
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha, nej!



godnatt.


kärlek


i did it again...

Träffade Frida och Michelle en kort stund och sen gav jag mig vidare till Kristin. Vi hade för jäkla roligt asså. Har faktiskt magrutor, magmens (inside joke med kristin, haha) och träningsverk i magen. Vet inte varför. Har träningsverk i hela jävla kroppen! Lite jobbigt, men ändå. När jag skrattade så fick jag så sjukt ont så det går inte beskriva. Men det är härligt...

Imorgon är det skola och enligt michelle har jag hemkunskap. Får väll se hur det går, kommer att bränna upp hela köket där. Skulle inte förvåna mig. Jag failar när jag sätter in saker i micron, så hur ska jag kunna laga något där? Haha ? ;o

Nu kollar jag på fångarna på fortet med en massa b-kändisar. Eller, är det kändisar ens? Jag vet inte. Vet någon? Jaja, ha de.


hemma ifrån spanien.

Orkar inte skriva mer nu. Men är hemma iaf och skolan börjar imorgon.

Ska ut snart , hejdå!

LIZGÄSTBLOGGAR :D

heeeeeeej alla som läser felicias blogg :)
jag & några andra skulle ju gästblogga i hennes tuffa blogg.
felicia dissade ju alla oss i kalla sverige & stack t spaninen, taskigt ! 
saknar faktiskt henne redan. :) 
men du får ha det bra i fem dagar twiN! <3 
idag var jag mamma & pappa på centersyd handlade myyckeeeeet! (aa) 
eftersom linn är i bulgarien & inte kommer hem förrens på tisdag, 
har jag hela övervåningen för mig själv, hääärliigt ! :D 

nu ska jag & mamma cykla till maxi & handla godis & läsk hehehe. 
ni får ha det bra, 
vi hörs imorgon eller ikväll ! :)
glöm inte min&felicias blogg :) http://lizochfelicia.blogg.se/
den är seriöst helt jävla grym!
haha. puuusss & kraam / LizEversholtNilsson. <3

ROZZII GÄSTBLOGGAR!

tjaaa!
jag och några andra ska gästblogga åt fiffi medans hon är i spanien :D

jaja iallafalla,  just nu gör ja inget  ska snart göra v mig,
alla måste kolla min coola blogg! www.rozzii.devote.se
men vi hörs sen :D<3

FLYGPLATSEN NU!

Sms bloggar därifrån!

Halvstressar!

Sticker om en halvtimme och packar i full fart. Glömde packa en del, hehe. Måste ladda ner hela eric saades album så att jag kan ha det i spanien på min mobil. Yesyes. Kom igen piratebay, gör lite nytta nu. Vi hörs senare, puss!

TRÖTT PÅ JÄVLA BDB PERVOS!



Skit i mitt svar, det va bara något snabbt.

Men vafan , jävla bdb pervos. Vafan är det med dom? Vem vill ens göra något sånt? Haha, vad tror dom egentligen? Så om jag skickar: ''Hej, skicka en bild på din snopp''. Skulle inte tro det va? Nej, dåså. Så folk, sluta skicka sånt här. Varken till mig eller till någon annan tjej, för det är inte ens en stor chans att någon alls kommer att säga ja. Äckliga pervo.


HAMSTERHORA & BLONDIE, JAG ÄLSKAR ER!

Har kommit hem nu och har haft det jävligt kul! En massa bilder, dans och skrikande. Har inte tid för tillfället men lägger upp både bilder och filmer lite senare ikväll. Åker trots allt och 4 timmar och jag har rivit upp hela resväskan så jag måste packa om :(

Ha det sålänge!

once upon a time you where with me, but now your only a dream.

Blev ingen grillning ikväll.
Jag, stina och kristin drar ut och tar foton istället. Men det är ju minst lika trevligt, vi hörs senare.

Puss.<3


ett rent helvete!

Så kan man beskriva mitt liv, mår så sjukt dåligt just nu asså...

Är med kristin nu och vi har ingenting att göra. Typ ingen kan eller något. Men jag är jävligt hungrig och min familj bryr sig inte typ. Kul ju. Ååååh, när ska jag dö!? Längtar till den dagen asså. TA MIG DIT!


kommer snart!

ska ut en liten stund och träffa två personer...

hörs sen. haaj.


sesong 1 - 5 avklarade. :(

Nu har jag sätt exakt alla avsnitt av how i met your mother som har spelats in. Nu sitter jag förväntansfullt och väntar på att sesong 6 ska komma ut. I september, damn jag längtar! Ni vet han som spelar ted (Josh Radnor)? Det är inte samma person som spelar framtida ted! Asså, rösten när han säger: Kids, i have told you lot's of storys about how i met your mother. This is one of them. det är någon annans röst :o Damn.

Nu ska jag städa och packa. Åker om 12 timmar, hehe. Ikväll blir det en härlig grillkväll med Kristin och Stina änsålänge. Folk som vill va med och har mitt nummer får gärna smsa och va med. Det kommer att bli härligt, det lovar jag.


gammal konstig bild, hehe.


ändrade planer!

Grillkväll med Kristin och andra tjejer istället! Mega härligt, jag älskar våra grillkvällar.

Sommaren är snart slut och det suger, jao. Men snart kommer vintern och den är också rolig. den första veckan. Sen är den tråkig igen och man längtar till sommaren, som bara varar med fint vänder i någon vecka. Hääärligt svergie är!

Nu blir jag taggad för spanien lite mer och mer. Vill bort ifrån helsingborg och alla dessa falska mäniskorna runtomkring mig, bläääää.



hmm...

BLOGGTORKA!

Godmorgon alla söta personer. (och fula personer, ha-ha.) Det får bli ett väldigt kort inlägg eftersom att jag inte har något att skriva om.

Idag vet jag inte vad som händer. Vet inte om jag orkar göra något speciellet heller. Jag åker ju imorgon (om 15 timmar) och jag kom på att jag hade glömt packa lite saker, så packa ska jag göra idag. Sen vet jag inte. Som sagt, jag vet inte om jag orkar göra något. Gårdagen är kvar i mitt huvud.

Har mega bloggtorka, så att ni vet det. Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla på HIMYM.

ETT FETE INLÄGG TILL MINA VÄNNER!

Vill inte att min blogg ska bli för privat, men mina vänner förtjänar det här asså. Så jävla underbara som har ställt upp för mig denna dagen asså. Korta texter får dom bara, orkar inte skriva romaner med svidande ögon.



Cornelia Toth:
Gumman, våran vänskap har varit som värsta kurvan upp och ner. I början var vi väll helt ok vänner. Lite bekanta såhär. Sen började vi i samma gympagrupp och då var det för det mesta bråk, men ibland var vi jättebra vänner typ. Men sen nu har vi börjat va mer och mer och jag börja inse mer och mer vilken underbar vän du är! Du ställer upp som in i helvete och gör en på bra humör. Du är så sjuuukt trög, men jag älskar dig för det. Lite kinky också, men det är ingenting som vi går in på här. HAHA! Cornelia, du är så sjukt underbar. Jag älskar dig verkligen. Tack för att du ställer upp <3

& det du sa till mig på msn, det där med att jag har rätt och det. Det rörde mig faktiskt. Det lyste upp min kväll, jag älskar dig!





Tintin Wiggström:
Damn, tintin. Du är så sjukt underbar asså! Du ställer upp och ger mig ett gått skratt köpet. Alltid så glad och härlig. Du är en person som man verkligen kan lita på och jag älskar dig för det. Du är lxsm, speciell. Min lilla gangster är du! Helsingborgsfestivalen med dig var bäst. och på min födelsedag, då jag inte mådde så jättebra så träffade jag dig och var nästan nära på att gråta när jag kramade dig. Det var lite sick, för att jag kan inte gråta inför folk. Men det känndes lxsm tryggt när jag kramade dig. Så som det ska göra när man kramar en bästa vänn. Jag älskar dig tintin, den bästa vännen man kan ha!






Eleni Jacovidou:
Eleni, vi har inte träffats alls många gånger vilket är jävligt synd! Men även om vi inte har det, så ställer du ändå upp för mig och jag gör detsamma för dig. Du är så sjukt vacker och en jävligt godhjärtad person. Jag kommer ihåg hur vi blev vänner. Vi båda mådde dåligt över samma kille för lite mer än ett halvårsen, men så fick jag din msn och vi snackade om det och allting löste sig rättså bra tillslut och vi blev vänner. Men det är inte nu förens på lite senare tid som vi har blivit bättre vänner och snackat ännu mer. och nu är du en av dom som betyder mest för mig. Även om vi inte har träffats så jättemånga gånger så betyder du mega mycket. Men vi får börja träffas oftare för du är en grymt rolig person och jag älskar dig eleni. Tack så sjukt mkt för allt! <3






Liz Eversholt:
Liz min älskade tvilling, du är för jävla söt! Älskar din bonnabränna på bilden btw. Du är så grymt stöttande i alla lägen och du är så sjukt underbar. Tack till Casper som konfimerades, annars så skulle vi nog inte varit lika bra vänner nu asså. Vi träffas inte heller alls ofta och det suger donkeydick eftersom att du har alla dina träningar. Men du vet vad jag har sagt: säg en dag and i'll be there! tycker verkligen att vi ska ta tag i detta liz. Du betyder enooormt mycket för mig, du är mina andetag. Du är min syster, min älskade tvilling. Jag älskar dig Liz Twin Eversholt Nilsson Lapadatovic. (hehe) Vad vore jag utan dig? <3




bruuuuuumm!

Var väll ok ute. Var kul att träffa saknade hugo. Mycket att snacka om jao. Sen träffade man michelle en liten stund också. Det va ju kul att träffa henne...

Ska se how i met your mother nu, ha det.


ni kanske märker att jag är lite depp. Mår inte alls bra. Jag bara inte pallar mer...

Drar ut !

Ska ut med småpluttarna Hugo, Simon och Jonte.

Kanske träffar Michelle sen om hon vill och kan :) Puss!


Drar ut !

Ska ut med småpluttarna Hugo, Simon och Jonte.

Kanske träffar Michelle sen om hon vill och kan :) Puss!


skriv en person som... (#2)

En person du saknar- Johan B ...

En pserons du älskar- Marcus Jönsson<3

En person du ogillar- IDA BACK & VIKTORA ÄCKEL!

En person du gillar- marcus jönsson <3

En person du har många minnen med- frida nielsen.

En person du har sårat- Anton.

En person du har pussat- Marcus Älskling (:

En person du har kramat- Marcus Älskling (:

En person som är ditt ex- Anton olsson...

En person du senast va med- Marcus min babe (a)

En person du kan prata med allt om- Eleni Jacovidou!

En person som är din bästis- Frida Nielsen.

En person som bor långt borta- Eric Saade (a

En person som står dig närmast- Ingen egentligen...

En person som är en ny nära kompis detta året- Eleni Jacovidou!

En person du bråkat med detta året- Louise Löfgren...

En person som du skulle kunna dö för- J...

En person som du vill gör detta test- dom som vill.

 


skriv en person som...

du älskar av hela ditt hjärta - Marcus Älskling Jönsson ♥
du skulle offra livet för - Mina underbara bästa vänner!
är den smartaste du känner - Isak!
alltid får dig på strålande humör - Marcus!
får dig att le när allt känns tungt - Frida nielsen.
är den omtänksammaste du vet - Michaela Savic!
är en bitch – Vill inte säga här tyvärr.
är en fjortis - finns alldeles för många för att välja ut bara en
är en föredetta bästa vän - Anser inte att ''förredetta'' vänner någonsin har varit min bästa vän. För bästa vänner är dom som stannar kvar i alla lägen.
är snygg - Eric Saade (a)
är osmart - Kristin!
är en riktig vän – Eleni Jacovidou! ♥
är din älskling – MARCUS
är den galnaste du vet - Jag såklart!?
är den konstigaste du känner - Samma som ovan
är underbar - Marcus Jönsson <3
är dum – Idioten. (Han vet vem han är)
du kan prata med om allt - Eleni Jacovidou, Michelle Hammensjö, Marcus Jönsson, Tintin Wiggström och LizTwin <3
är din barndomsvän - Marwin Elqoursi.
du saknar – Michelle och min kära hund!
betyder mest – Marcus & Eleni!

 



 


min stackars mage... :(

Har dödligt ont i magen, jag skojar inte. Tjejer som har kännt på den fruktansvärda smärtan som kallar mensvärk. Tänk det fast såhär, 5 gånger värre. Orkar inte detta, kan inte göra ett skit. Stackars mig.

Michelle har kommit hem nu, yes! Ska ut och träffa henne snart så fort Frida ska hem. Hon ville ju träffa michelle själv ;) Sen ska jag i alla fall ut med henne en stund. Hoppas hugo också följer med. Det var ett tagsen man träffade den lilla killen asså. Skyll inte på hugo, skyll inte på huuuuuuugooooooo! Minnen asså! Folk i Laröd som har mitt nummer, smsa om ni vill ses.


Om sådär 32 timmar så gittar vi till flygplatsen. Spanien, here i come. Inte för att jag är så speciellt taggad. Har inte heller hittat en kamera så jag kan inte ta några bilder eller något alls. Sorligt, ellerhur. Men det får vi leva med. Puss.

ELENI JACOVIDOU, DEN BÄSTA SOM FINNS SÅ ALLA ANDRA KAN TA SIG! :D
älskar dig gmn ♥



& lycka till älskade michaela i miss universum tävlingen!
Vet att du tar detta asså!


Världens underbaraste dag!

Är hemma ifrån världens underbaraste dag med min älskade marcus! Det är sjukt hur bara en person kan få en att må så sjukt bra. Jag älskar dig Marcus ♥

Är mega hungrig. Men orkar inte äta. Orkar inte vara där nere, orkar bara inte. *privatvarning*´Jaja, ikväll blir det ut. Michelle kommer ju hem idag, HÄRLIGT! Har saknat henne som in i helvete. Sen blir det väll andra folk också tror jag.

Nu ska jag käka. Tyvärr. Men vi hörs.

Dagenslåt:



Mohombi – Bumpy Ride


Jag älskar min marcus ♥

 


drar till älskling nu !

Gash, så underbart!

Vi hörs, puss!

when nothing goes right, go left!

Hejsan svejsan i lingonskogen! (?)

Idag har jag vaknat glad även om jag hade en mardröm om en massa monster som jagade mig. Men när jag försökte springa så började jag flyga istället och jag kunde inte kontrollera min flygning så jag flög här och var och monstrena jagade mig. Ja, heeelt sjukt.

Ska träffa saknade älskling idag! Sjukt härligt. Saknar han något otroligt mycket. Det är sol idag och det är härligt.

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OOOOOOMMMMMMMMFFFFFFGGGGGGG! MICHELLE KOMMER HEM IDAG! GAAAAAAAAAAAASH! FAN VA HÄÄÄRLIIIGT!



MICHELLE, SER DU DETTA OCH VI INTE HAR TRÄFFATS ÄN, SÅ SMSA MIG DIREKT!


ska se HIMYM lite, sen går jag & lägger mig.

Längtar till morgondagen med min älskling.

Dock mår jag illa nu. Menmen, ingenting som inte lite how i met your mother kan fixa, hehe. Godnatt!

 



en läskig men übersöt bild på frida :D Älskar dig bästa vän!


1 timmes ducsh!

Kan det bli härligare?




me right now, jaouuuu!

hörs senare!

hösten är här ja.

Och det är tyyyydliga tecken på det. Men det skiter jag och frida i. Vi går ut i regnet med shorts, stövlar och tjocktröja. Inget hindrar oss ifrån att plaska i vattenpölar!

Va med frida och carl ett tag, sen kom ludde & två tjejer ifrån klippan. Helt ok faktiskt. Maja och Vanessa tror jag att dom hette. Men vi gjorde ingenting. Eller dom gjorde ingenting rättare sagt. Jag och frida plaskade i pölar när det spöregnade. Det gillas!

Kommer inte ihåg när jag kom hem, men det var för ett tagsen i alla fall. Här får ni lite bilder. Orkar inte lägga upp alla här på bloggen eftersom att blogg.se's bildsystem suger. Menmen.


haha, vit?





så söt!





söt bror jag har, hehe :D


Men hinner inte lägga upp mer bilder nu eftersom att jag ska ner och ducsha. Hehe. Vi hörs senare, puss!

 


UT MED FRIDA & CARL!

Vi hörs sen!

Stan med frida!

Förlåt att jag inte skrev någonting innan jag stack, hade brottom till bussen.

I alla fall jag och frida tog bussen in till stan och skulle gå till ** men dom hade stängt så vi gick runder i affärer lite istället. Hittade inget speciellt, köpte bara något nödvändigt. Sen drog vi till mcdonnalds och där köpte jag en marrängschwiss. Sen gick vi till busshållsplatsen och åkte på samma bussbiljett hem. Så kort tid var vi inne i stan. 

När vi stod på busshållsplatsen så kom det en gubbe och typ, halft puttade iväg mig och gick in i mig på samma gång om ni förstår vad jag menar. Asså, helt sjukt. Fick damp på den gubben. Typ 60 - 70 år eller någonting. Jävla gubbe. Sen på bussen så träffade vi en idiut. Eller, han kallade oss idioter lite ironiskt, men idiot kan han vara själv. Hehe.

Ikv kanske jag går ut. Brors på om frida vill eller inte. Men duscha måste jag göra idag i alla fall. Mitt hår känns som plasthår. Suck.






sminkborttagningsservetter. - 50kr.




en dålig bild på min outfit.
Svart linne - H&M
Kofta - H&M
Shorts - Only
Uggs.


Jag är nog inte den ända som har undrat över det här:

Jo, det är en sak jag har undrat över väldigt länge. I statistik kurvan så finns det sidvisningar och unkia besökare. vilken är det som räknas?




(inte min bild, tog den ifrån google)



Sidvisningar:
Sidvisningar är den röda kurvan. Den visar hur många gånger bloggen har visats. Så tex om ett IP nummer går in på bloggen 10 gånger på en dag, så räknas det som 10 sidvisningar.


Unika Besökare:
Det är den blåa kurvan. Den visar hur många personer som har varit inne på bloggen. Altså, om ett IP nummer går in på bloggen 10 gånger, så räknas det fortfarande som en person.


Vilken är det då som de stora bloggarna ränknar?
Själv så räknar jag den blåa kurvan som är unika besökare. Men egentligen borde man räkna sidvisningar. För varför är det lönt att uppdatera sin blogg flera gånger om dagen, när alla läsare bara räknas en gång? Egentligen så skiter jag i statisktiken för det mesta. Jag bloggar för att jag tycker att det är kul. Men det är ju extra roligt om folk läser ens blogg.

Jag tror inte att kissie och dom andra storbloggarna räknar unika heller, eftersom att deras läsare går ju in på deras blogg flera gånger om dagen för att läsa nya inlägg. Om läsaren vet att bloggerskan bara lägger in ett inlägg per dag, så går hon ju bara in på bloggen en gång per dag. Ellerhur?

Så vilken tycker ni räknas och vilken räknar ni?


tvingar med frida ner till stan nu!

Måste verkligen köpa en del grejer till spanien och vi ska träffas idag, så hon måste följa med tycker jag. Men nu känner jag mig jävligt hungrig. Ska gå ner och laga någonting. Vad vet jag inte, det får bli något lätt eftersom att jag inte är gordon ramsy. Kan inte laga mat över huvudtaget. Vi hörs :)



kommer ni ihåg? :)

Hahah, ser ut som ett fån.

I can be everything you need, your the one for me.

Godmorgon söta fina bloggläsare! Hur är det idag? Själv är det toppen. Mår hur bra som helst, fast bara lite trött såklart. Har inga planer för dagen, förutom att min bror och hans flickvän kommer över med en hundvalp som jag bara måste kolla på! En dvärgpincher/chiuaua. Kan det bli något gulligare?

Men sen har jag damp på min VLC media player. Den har hackat och fasnat på en film med filfel, så går det inte att stoppa den eller att sätta på någon ny film. Helt cp. Så nu får jag avinstallera programmet och ladda ner det igen. Moget, jääävligt moget.

Har inget annat ointressant att säga. Jag har för det mesta ointressanta saker kom jag på. Haha, tänk på hur roligt ordet intressant är. Haha, jag är jätte mogen. Ha det!

 








- big love ♥

pms skit ^^

Ja, ni tjejer vet vad jag menar.
Ena sekunden är jag hur sur som helst, men ibland så börjar jag nästan böla för en sekund. Sen säger någon något roligt och då är jag jättegald för något. Så blir jag megasur igen också fortsätter det så runt, runt och runt. Hur pallar jag vara tjej? Som tur är så har jag knatten som hjälper mig på gott humör!

Favoriter:

 














asgammla filmer, men dom äger. Skrattar röven av mig! Hehe.

THIS MADE MY DAY!




la upp denna bilden på facebook (felicia & olivia inside joke!) så efter en del kommentarer så fick jag denna. (Den längst ner av rasmus)




hahahahahahahahahahahahahhahahaha , otroligt kul!

LOVE THIS SONG!




Min pms låt. Hehehhe! Fast jag tycker den är mycket bättre när eleni jacoviduo sjunger den. Kolla in min älskling! :)

http://www.youtube.com/watch?v=bAfmQz8Xzvo

BILDER SEN KVÄLLEN!

Ja, jag har jävligt dålig kamera. Han som jag ska köpa kameran av hör ju inte av sig så får damp.





kul man kan ha på en allmän toa.



HAHAHAHA, NYA MODET !?
Dagens outfit: långa strumpor, stövlar och shorts.
HAHAHAHHAHA SÅ FULT!




nej, men dagens outfit på en dålig bild!
Shorts - Only
T-shirt - Skivlagret (I ♥ Helsingborg)
Tjocktröja - Adidas.
Stövlar -
Har ingen aning.

sweet -.-




asheta toalettbilder, men lev med det.






älskarbilden!



ludde på taket.



frida på taket. Sugig kamera i know.



carl!

Mer bilder på fb.
baaaaaj!


asså, sämst uppdatering idag!

Jag vet, men jag har inte varit hemma eller haft tillgång till dator. Haft mega kul med frida istället och då tänker man inte på att blogga tyvärr.

När jag och frida var redo för att plaska runt i regnet så slutade det regna såklart, så vi gick en runda till hemköp och sen tillbaka till frida och kollade på en massa skräckfilms trailers. Vissa var riktigt äckliga. Sen gick vi in på chatroulette, men det blev tråkigt efter ett litet tag att kolla på 100 personer som runkade. Så vi gick in på youtube och satte webben emot skärmen på en film på justin bäver så att det såg ut som att det var han i webben. Några folk på chatroulette gick på det och trodde på att det var justin bieber. Askul. 3 tjejej ba: OMG, IT'S JUSTIN BIEBER! Så typ log som isönder. Ägda jävlar! :D

Sen gick vi ut och träffade saknade carl och ludde. Vi gjorde exakt ingenting. Menmen. Bilder i nästa inlägg, jao!

Ha det!

 



haha. cp bild?


UT I REGNET MED FRIDA, JAOO (Y)

Vaknade vid 2 idag. Kunde lätt sova längre men hade fått ett sms ifrån frida, så nu ska vi ut och leka i regnet! Haha.

Nu ska jag klä på mig och sånt. Ska jag sätta på mig jättevarma kläder? Skulle inte tro det! Vi hörs senare och bilder kommer!




Vi är så normala, men. ÄLSKAR OSS!

byeeeeeeeeee!

Mår inte bra!

Mår jätteilla och ögonen svider :( Ska sova snart, tror att det är det som är grejen. Att jag sover för lite. Men nu har jag ingenting att göra, så jag ger er en massa tråkiga, jobbiga frågor. Sen ska jag kolla på how i met your mother.


 

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej :)
2. Är du lycklig?: Mer än någonsin!
3. Är du uttråkad?: jaoo!
4. Är du ledsen?: lite.
5. Är du italienare?: nää
6. Är du från Irland?: nej
7. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: jao
2. Har du någon gång blivit sårad?: mm
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? afan!
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: jaaoo
5. Har du haft en hemlig beundrare?: Om jag skulle vetat vem det var så är det väll inte så hemligt?
6. Är du kär?: JA!
7. Senaste gången du var kär: Är det nu!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Nää! :)

 

TVÅ ALTERNATIV

1. Facebook eller msn?: båda!
2. Hår eller ögon?: Hår
3. Katter eller hundar?: hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: det jag har nu, några få bästa.
5. Coca-Cola eller Pepsi?: inget av de :s
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: utekväll.
7. Pengar eller lycka?: lycka
8. Dag eller natt?: Natt med en kompis!
9. Msn eller mobil?: mobil med msn :$

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? ja
2. Brutit nåt?: nej
3. Gjort nåt du ångrar?: nej. Ångrar ingenting som jag har gjort i det förflutna, för då skulle jag inte varit den jag är idag.
4. Hoppat Bungee Jump?: nej, men jag vill!!!!!
5. Ljugit för någon du tycker om?: vita lönger kanske.
6. Ätit en hel tårta?: Japp, fast en liten minitårta :$
7. Gjort bort dig offentligt?: Varje dag!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: hänt ett par gånger, hehe :$
9. Gråtit när ett husdjur dog?: har inte haft ett husdjur som dött.
10. Velat försvinna?: japp

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Marcus <3
2. Telefonsamtalet du fick: Mamma.
3. Personen du var med: Marcus <3
4. Gången du skrattade: idag
5. Personen som smsade dig: Frida <3
6. Personen du tänkte på: Marcus <3
7. Du skrev med på msn: Paulin
10. Du tillbringade natten med: kristin.
11. Du kramade: Marcus <3





1. Tre namn jag lyssnar till:
Felicia, Fiffi & Polacken.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag är utåtriktad.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag har en hyffsat stor scenskräck :(

4. Detta är jag rädd för:
SPINDLAR!

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Marcus i min närhet, Luft & lycka :$

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Sova i ett rum där det finns en spindel, Slicka mig själv på armbågen & sova utan strumpor!

7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med mina favoritpersoner, sjunga & dansa.

8. Detta vill jag göra just nu:

Sova.. men jag är slav under mina listor

9. Bästa känslan:
Kärlek

10. Värsta känslan:
Ångest & hat.

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Ärlighet, humor och som finns för en anytime!

12. Är jag kär just nu?
Ja :)

13. Jag vill gifta mig…
Ikke sa nikke!

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Bott i USA, lavetta Justin Bieber och träffa Eric Saade en massa gånger mer!

15. Min käraste ägodel:
Min gitarr <3

16. Något jag vill ha i present:
Nikon D3000

17. Detta har jag på mig just nu:
Tights och linne.

18. Favoritkläder:
TJOCKTRÖJOR!

19. Favoritdjur:
Doggy!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Eminems musik! Alltså Hiphop/rap. Men mest bara eminem (a)

21. Favoritlåtar just nu:
Carrie Underwood - Undo it & Robin sparkles - Let's go to the mall.


22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste = Musik & Bild
Tråkigaste = Spanska & Kemi.

23. Stjärntecken:
Lejon!

24. En bok jag älskar:
Älskar inte böcker?

25. En film jag älskar:
Paranormal Activity!

26. Tv-program jag gillar:
Desperate housewives & How i met your mother.

27. Favoritdoft:
Christina Aguilera - Inspire.


28. Detta äter jag gärna:
Tacos, kebab och sushi! Hehe (a)


29. Dricker helst:
Cider!

30. Favoritgodis:
Djungelvrål!


31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Grekland (igen), USA, spanien, kroatien, cuba, chile, ska jag fortsätta?


32. Färg på mina ögon:
Bruna, med två svarta prickar i själva ögonfärgen ! :D

33. Min längd:
155

34. Jag tror på:
mig själv

35. Jag spelar:
Uncharted, ibland COD och Sims 3.

36. Person jag beundrar:
En massa.


37. Så här bor jag:
Una grande casa blanca y una casa naranja!

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Har ingen aning?

39. Det här tänder mig:
En tändare! HAHAHAH

40. Det här gör mig avtänd:
cigarettstank

41. Favoritfärg:
röd&blå

42. Favoritcitat:
The world is my mother fucking playground. To be the best, you have to beat the best. And i'll never back down.


43. En hemlighet jag vet:
berättar jag så är det la ingen hemlighet?


44. Bästa present jag fått:
Har inte fått den än men jag vet att presenten jag kommer att få av marcus är den bästa någonsin (a)

45. Senast köpta skiva:
Det var ett tagsen, men Rihannas Million Miles Away tror jag!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögonfransar.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Allt annat!

48. Udda förmåga/egenskap:
Allt jag gör är udda?

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Ett kakmonster.

50. Vad lyssnar du på just nu?
Ingenting, ljudet av datorns fläktar

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Har börjat packa lite grann och träffat min älskling på kvällen!

52. Var är dina föräldrar födda?
Ängelholm och bjuv. Haha!

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Photoshop, men det fucka!

54. Vilken är din favoritrestaurang?
casanostra.

55. När badade du i en pool senast?
2/7 2010!

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja. Ronja vikingadotter (HAHA) & några andra jag inte kommer ihåg.

57. Hur många barn vill du ha?
Inga.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Dansband & Opera.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
vilket val? huh?

60. Vad har du för TV-kanaler?
över 100 st -.-


61. Har du åkt moped någon gång?
Ja, många gånger

62. Har du busringt någon gång?
Jafan!

63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
VILL GÖRA BÅDE OOOCH , ÅÅÅH! :(


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
USA.

66. Har du en egen trädgård?
Egen och egen, bor ju hemma?

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons med flera.

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Nej.. inte exakt hela då man oftast inte sjunger allt ur/ifrån den

69. Badkar eller duschkabin?
va?

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Rec den senaste månaden. Men Paranormal activity alltime!

71. Favoritpizza?
Hawaii (a)

72. Chips eller popcorn?
Båda tsm (a)


73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Va?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej, fy fan

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Inget?


77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Kommer inte ihåg? :o

78. Favoritchoklad?
Marabou digestive.

79. När röstade du senast?
rösta var?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
vilken jävla fråga?

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej

82. Är du bra på matlagning?
hahahha , nej!

83. Klarar du att tanka själv?
En bil eller? I så fall vetinte-.-

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Aldrig

85. Pepsi eller Coca Cola?
INGET SA JAG JU

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
jaa, på maxi! fan va kul det va! ta mig tbx :(


87. Vad var det senaste du handlade?
tuggumi!

88. Har du kräkts offentligt?
Ja, som liten bäbis…

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
det ena har jag så jag säger väl A, på den frågan… 

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Ja.

91. Har du ringt något betalnummer?
Ja

92. Kan man vara vän med sitt ex?
ja, bara det inte blir mer än så.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Mig själv.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
vet inte? :o

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Hej det är felicia! *paus* Asså , jag pallar inte dig. stick! hejdå.
hahaha , moget! (y)

96. Vad har du i din väska?
Allt möjligt

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Inte direkt

98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag har marcus <3

99. Var hittade du den här listan?
Minns inte, någon onödig sida som jag aldrig kommer att uppsöka igen antar jag

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Dom som vill :D




 

Nu blir det HIMYM!

godnatt.


JA, VIDEOBOMB, VADDÅDÅ!?



''the point'' kommer i slutet xD

JA , DET VAR TIDER DET.

Då det var sommar :(
vill ha sommar igen!


HABBODANCE, JAO!



www.ekelund.zoomin.se, www.fridamatilda.devote.se & http://feliciaofsweden.blogg.se/

were so fkn normal!



underbar kväll med älskling!

Älskling, du är mitt allt. Den ända för mig. Du är den finaste som finns i hela världen och jag älskar dig så sjukt mycket. Du är så fkn underbar och jag är så grymt glad över att du är endast min. Baby, du är hela min värld!

Är så grymt trött så att det finns inte. Den där gråtklumpen jag hade är försvunnen men ögonen tåras eftersom att jag håller på att somna vilken sekund som helt. Jag menar, jag somnade 5 och blev väckt halv 12. Det är inte okej! Nu ska jag ladda ner photoshop. Önska mig lycka till!



Älskar dig bästa vän!
Ja, vi är ''jätteseriösa''.

Gråten är i halsen.

Asså, detta är sjukt!

Jag har gråt i halsen. Ni vet sån klump som man har när man håller inne gråtet. Ja, den kännslan har jag nu. Men det sjuka är att jag inte är ledsen, jag mår inte dåligt eller någonting sånt! Jag är tvärtom. Jag är så in i helvetes lycklig och mår bättre än någonsin. Kan man ha den känslan då? Asså, jag vet inte vad det är med mig. Kanske nått pms skit? Jaja.

Ska in till stan och träffa min älskling nu! Hörs när jag kommer hem.


hahahahaha, kommer ni ihåg mina nyårslöften? :)

löften:
[x] börja på någon sport och hålla fast vid den.
[] powerwalk minst en gång i veckan.
[] sköta skolan!
[x] sluta skada mig själv.
[x] leva livet på mitt sätt.
[x] sluta ta skit ifrån folk.
[x] hitta kärleken...

[] få bort mitt fett på magen ;(
[] bli smal.
[] gå ner 5 kg.





Som ni ser så har jag strykit 3 stycken, eftersom att jag har slutat bry mig om vikt, fett och sånt. Så de 3 sista är strykna, jao. Resten lyckas jag ganska bra med, ellerhur? :) 2 to go, men det klarar jag snabbt!


LADY GAGA - PAPARAZZI!

Nolife!
Kollar på sims musikvideosaker.
& kolla va bra gjord? :o

 











heelvtet va bra gjort, ellerhur ? :D

BILDER SEN AMANDA!

Alla bilder är tagna ifrån mollys blogg, kolla in den! www.ekelund.zoomin.se



Kollade på skräckfilm innan  vi drog. Som ni ser var jag ofixad och inte hade bytt om än, så det är därför jag håller för ansiktet. Var inte rädd för filmen eftersom att jag har sätt den typ 5 gånger innan, men det var frida. Hehehe.



Älskar min bästa vän (a) Men fin utväxt jag har ;o



Amanda. Gz btw !



ja, vi är jätteseriösa så gå nu och r****. eski ;$





haha, det behövdes & hej utväxt :oo



loove this pic , jao!




De ända bilderna hon la upp, men det kommer väll mer någongång hoppas jag :D

hadet!

 


Dagens outfit!



Oddmolly, tights & baslinne.
Fast ska nog hem om mamma och byta om. Har inga kläder här hos pappa, men har dock världens beslutsångest. Men jaja. Bilder ifrån amanda kommer i nästa inlägg, jao!

tråkigt, tråkigt, tråkigt.

Har så sjuukt tråkigt. Har ingenting att göra. Marcus har tydligen inte vaknat än, menmen.

Vad kan man göra när det inte finns ett skit att göra? :)



Överdrivet söt bild.

Fick nyss reda på lite mer om spanien. Vi drar på lördag. Vi ska vara på flygplatsen senast 7 PÅ MORGONEN så vi får dra härifrån vid 5 tror jag. I försig, jag är fortfarande vaken då för det mesta. Jag kommer nog sova i bilen till flygplatsen. Inte på flygplanet, för jag älskar att åka flygplan och därför kan jag inte sova då. Men vi ska iaf va i marbella tills onsdag. Så det är bara i 5 dagar. Hoppas verkligen att jag valde rätt nu asså. För jag är absolut inte taggad och har inga höga förväntningar precis. Vi är hemma på onsdag klockan 9 på kvällen. Så blir det skola på torsdag, härligt...

Måste va med en massa folk nu dessa 4 dagarna som återstår av mitt sommarlov. Måste träffa älskling som fan också :| Men nu ska jag vänta på att han ska vakna, vilket kan ta ett tag. Pusssssssssssssss!


SPANIEN I 5 DAGAR?

Blir man något alls brun på det? :o



21 - 26 augusti.
Är det lönt?

Kommentera nu förfasen (a)


Kolla vad som åkte utanför mitt fönster med en massa orkestermusik!



En massa clowner! Så roligt! :)

Yes&Yes, hör att vi får en ny städerska tror jag. Hon kan engelska också. Härligt, inga mer rumäner eller polacker, oh yes! hehehehe.

OMG, panik!

Vem damsugar klockan halv 12 på morgonen? Om inte min styvmamma. Trevligt. Jääävla damsugare :( Och nu har dom börjat banka jättemycket där nere? Herreguuuuuuud...

Idag blir det åka hem till älskling. Det gillar vi verkligen! Har inte träffat honom på, jag vet inte hur länge. Får panik snart asså. 3 days to go, then is my räka coming home and that we like, we like.

hadet!



min räka!

http://www.facebook.com/feliciaftw#!/group.php?gid=134216803270192
- gå meeeeed !


JAG HAR BÄSTÄMT MIG!

Även om det suger att jag kommer att vara borta ifrån min pojkvän så är det spanien som gäller! Ett riktigt svårt beslut asså. :( Hoppas det lönar sig.

Men jag har bestämt mig för en massa annat också för att undvika att komma som en tjockis till marbella.
♥ Jogga/powerwalka typ varannan dag.
♥ 100 situps 2 gånger om dagen. (& Ja, jag klarar det. Gjorde nämligen det i ca 1 - 2 månad exakt varje dag. Fick lite smalare mage, men nu är fettet tillbaka. Bort, bort, bort!)
Köpa en tillfällig kamera som är hyffsat bra men har ett jävligt billigt pris på blocket eller något så att jag kan fixa lite bättre bilder till den här bloggen. Ska ha den kameran tills jag har pengar tills jag ska köpa min systemis.
♥ Träffa älsklingen oftare! Det är ett måste!
♥ FIXA EN IPOD ELLER NÅGOT ANNAT MED MUSIK! :@

Ja, nu ska jag kolla på How I met your mother och sen sova. Ha det!



Marbella, here i come!

(Pappa sa att det förmodligen blir den 25 augusti, men får hoppas på att det är liiiite senare. Det är ju öppet hus på impulse och det vill jag verkligen, verkligen inte missa!)


VALBORG I HELSINGBORG!

Palla att jag märkte denna typ 4 månader efter att den var uppe på youtube.



Hahaha, från vänster:
Olivia, Jag, Nikita.
Hästskons trion vafan!

Vet att ni älskar oss!

 

För det är valborg, i helsingborg.
Det firas med bål och små barn som tänder på.
För det är valborg, i helsingborg.
Vi sjunger, spelar, dansar och vi rockar, rockar FETT!


MARBELLA (SPANIEN) ELLER SYSTEMKAMERA?



Som sagt i förrförra inlägget så har pappa gett mig ett val: Få de sista 2000 kronorna till en systemkamera eller följa med på en resa till marbella, spanien. Detta är ofc ett jävligt svårt val för mig.

HJÄLP!

 


Nightoutwiththabroandthabffandtharandomguy!

Drog till la pizza med frida och beställde en fetepizza som delades i två delar till mig och frida. Mums. Sen kom Carlbror och Razor medans vi käkade. Inte alls pinsamt nä. Efter det drog vi till IP och kollade medans alla tjocka killar (förlåt ;$) spelade fotboll utan tröja. Ingen vacker syn kan jag säga er. Sen gick vi upp på hittarpshallstaket lite och gjorde ingenting. Sen träffade vi Kristin och Lina och gjorde ingenting. Eller jo, vi gjorde saker men det va inget speciellt, hehe. Sen kom marwin och gustaf (blä) så var vi med dom lite, Sen drog jag hem vid 11 tror jag.

Hela säsong 4 är klar nu av HIMYM, så det ska jag kolla på nu. Ska såklart blogga innan jag går och lägger mig.

bilddags, jao!



Juste ja! Glömde säga att vi träffade linnea och nikita innan frida käkade hemma. Men det gjorde vi iaf.







vi kanske vill göra så, problem med det eller? hehe.





nolife?





i got a verry verry cute little brother som never kan vara seriös on pictures. :)



but that kan inte jag or frida eather!





i love u! but i are hyfsat blek!



löööööööööööööööööööööve !







carl, jag och ... mitt ben?







carl med backslick , hehehehhehe xd




förlåt, men det behövdes.



LOVELOVELOVE!
förutom min fula serbnäsa :'( :'( :'(



sköööööööööör !






cp mobilkamera , hatar den!

men tack för en härlig kväll, med mycket skrik och skratt. Älskar er alla som var med. Alla utom gustaf såklart. Puss!


@fridas place!

Hemma hos frida nu, fast hon käkar. Därför blir det ett väldigt snabbt inlägg eftersom att hon äter snabbt som en häst typ. Haha, min goa frida det. Änsålänge har vi inte gjort något annat än att käka godis och snackat om allt och inget. Jag ääälskar att göra det. Det är så sjukt härligt tycker jag.

När frida är klar så beger vi oss till min pappa och hämtar pengar så kan jag (som den tjockis jag är, hehe) käka lite på lapizza. Det va ett tagsen jag åt det så jag är mega sugen på det. Men får bli en joggingrunda snart asså, känner mig smällfet.

FYI, Pappa gav mig ett val i morse. Antingen får jag följa med dom till spanien den 25 augusti eller så får jag 2000 kr till en systemkamera. Har panik, vet inte vad jag ska välja! Så läsare, hjälp mig? EN VECKA I SPANIEN ELLER PENGAR TILL EN SYSTEMKAMERA?

WEBBBILDER JAO!












puusssss!










dock mega ruffsigt hår på bilden, men afan?



sexig ^^













Hahahahha , ni har fått en massa cpbilder nu och det bjuder jag på :)
Jagvet, jag är väääärldens gulligaste!


kyssssssssss





DRAR TILL FRIDA NU!

Dagens outfit kommer väll ikväll + en massa bilder.

Ha det sålänge, så hörs vi senare.
Puss!

Dear to discover , forbidden rose ...



GE MIG!

Tack till underbara michelle (http://helsingborgaren.devote.se) som ska köpa den till mig på flygplatsen när hon åker hem ifrån spanien! om den inte kostar för mycket förståss, annars får hon inte köpa den har jag bestämt!

Har inte luktat på den än, men jag har fasnat i en avril lavigne period, så jag bara måste ha den. Älskar, älskar, älskar henne! Men nu får jag inte ha för höga förväntingar, för då kommer den inte att lukta gott, ellerhur?

Men nu ska jag duchsa, sen blir det frida. Vi ska träffa Carl och Luke senare ikv som sagt. Härligt it is!

BYYEEE!

HAHAHA VÄRLDENS ROLIGASTE LÅT!

Papa Razzi & The Photogs – Kristen Stewart, I Wanna Be Your Vampire Boyfriend
(spotify)

HAHAHAHAHA!




HAHAHAHAHAHAHAHA FAAAAN VAA BRA LÅÅÅÅT !
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHHAHAAHAAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHHAH

RUBRIKEN STALS!

av en utomjording med platåskor.



Hey, låtsas inte bli förvånad, jag vet att det var du som gjorde det!
oj, va kul humor...


Idag blir det förmodligen frida, carl och gus (luke) Vad vi ska göra vet jag inte. Frida bara fråga mig om jag ville va med och jag hade inget annat för mig så tjoho, visst? Kommer att bli kul med gulliga pluttcarl och gus som alltid spelar sina enda låtar på sin mobil. Low & Goodlife om och om igen. Tro mig, även om låtarna är underbara så är det lite utjatat efter ett tag. Men dom är ändå roliga att vara med :D

Jag vet inte om dom kommer till laröd eller vi ska till MP. Tror att dom kommer hit, för jag orkar inte åka någonstans. Är halft död typ. Men vi hörs senare så ska jag lyssna på jonas brothers låtar. Haha, liv.


Godnatt bäver (y)

Det blev att kolla på resten av säsong 3 istället för trollkarlens lärling eftersom att den hade kass kvalité. Får väll vänta tills att det kommer ut en bättre torrent istället. Håller på att ladda ner säsong 4 av HIMYM nu. Härligt.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Skulle egentligen träffa älskling, men han kunde inte :| Saknar honom något så otroligt. Menmen, mina tankar får längta till måndag istället. Får väll hitta på något annat att göra imorgon för jag tänker inte sitta hemma hela dagen och kolla på filmer som inte har text och redan känna mig i skolan igen. Nej tack. Någon av mina vänner som vill hitta på någonting? Smsa/ring/msn'a när ni ser detta isf ;)

& ett fint litet grattis i förskott till pontus som fyller år om 12 dagar. Grattis i förskott.




Det finns så många människor som kan säga ditt namn, men det finns bara en person som kan få det att låta så jävla speciellt.



NÄSTA FILM 2 DOWNLOAD!



Trollkarlens lärling!

Har faktiskt viljat se denna filmen ett tag. Det negativa är att filmen inte har någon svensk text, men jag överlever, ellerhur? Ja, det får jag hoppas. Har ju sätt alla avsnitt av HIMYM utan text, så det är chill. Visst har jag inget liv. 3dje filmen idag. Rec, Sex and the city och denna nu. Absolut inget liv. Därför blir det mycket uppdatering, vilket är förhoppningsvist bra. Detta är 8ttonde inlägget idag, snacka om för mycket fritid eller vad? Haha, men mer uppdatering = mer läsare och det gillar vi (y)

Oj, är klockan redan halv 11? :o Trodde hon var typ 4 eller något :$ Menmen, så är det. Ska städa rummet lite snabbt nu och blir nog klar tills filmen är färdignerladdad. (14 min) Pappa kommer att bli glad iaf. Mitt rum är för det mesta ett bombnerslag. Men vi hörs. Puss!

Att ha en medelstatistik på 110 är aldrig fel! ;)

Fast lite mer skulle varit perfa, right. Men ska inte klaga! Fick nyss en massa kommentarer inrullande på inlägget under. Jag publicerade inlägget, gick ner för att ta något och dricka sen när jag kom upp så såg jag att jag hade fått 8 nya kommentarer. Visst blir man glad när sånt händer? Man blir sjukt glad när folk tar ork och lust till sig att slänga in en liten kommentar. Det tar ju inte lång tid och är inte jobbigt precis, men man blir sjukt glad.

Just nu har jag inget liv. Snacka om deppig dag. Eller ja, det skulle vatt en deppig dag om jag var depp, men jag är inte det. Jag är hur glad som helst! Ska ju få träffa min älskling imorgon. När man vet att något sånt ska hända blir man ju helt överlycklig, ellerhur? Har saknat han mer än någonsin. Min babe :)

Just nu väntar jag på att pappa ska komma med chippemat. Jag hoppas att han åker hem ifrån det dumma barnkalaset innan dom stänger för jag vill ha kinamat! Hehe, snacka om tjockis. Men jaja, nu ska jag ladda ner någon film, har ingen aning om vilken, men det får bli någon. Hörs senare, Ha det sålänge!





älskar vädret, not.

Forbidden Rose



Avril Lavignes senaste perfym Forbidden rose.
Någonting jag bara måste ha!

Någon som har den eller som vet att den luktar gott? ;$


Ja, jag älskar hösten sååå mkt. ^^

Inte precis, men kläder behövs i alla fall.




 

 



Fanns inte så mycket fina grejer precis, men jaja :)

VAFAN HÄNDE MED VÄDRET!?

ASSÅ WTF?

Som det ösregnar? Blixtrar och åskar gör det ibland också och det är inte okej när man är ensam hemma och knappt klarade av att kolla på en skräckfilm som skrämde livet ur mig. Jag hatar regn. Jag vill bara att mina päron ska komma hem snart. Dom är på barnkalas med min lillebror. OMG, min lillebror. Har inte träffat honom på hur länge som helst. Saknar den lilla killen asså. Även om han kan vara jobbig ibland så är han vääärldens sötaste och underbaraste bäbis! Bäbis och bäbis, han är 3 år. Men snackar som en 5åring gör han. Herregud.

Men nej, nu ska jag ringa min pappa och se om han kan hämta upp lite kinamat påvägen hem. Hihi :$




Asgammal bild på mig och santino. Jag menar det, riktigt gammal. I början på våren har jag för mig. Men jag va osminkad och allting , men bjuder på bilden. Loveu lillebror :) ♥


[REC]

kristin om Jag & Frida rockar på + dagens köp!:
vart har du köpt plektrum? behöver. :$<3

Svar: Jag har köpt mina plektrum på musikaffären nere i stan. Har ingen aning om vad den heter, men den ligger nästan brevid ica vid konserthuset. Dom kostar 5kr st så det är väldigt billigt :)



Nu ska jag kolla rec som sagt. Sjukt äcklig film, jao.
Puss <3

HISS & DISS, JAO!

 

Skräckfilmer!
Sitta och kolla på en riktigt läskig film med tjejerna gör min dag otroligt bra. Att bli enormt skrämd så att man typ, flyger bak i stolen och sen sitta och gapflabba åt det man precis gjorde. Finns det något härligare?


Natthimmel
Det är mysigt när det är mörkt ute faktiskt. Speciellt när det är en massa stjärnor i himmlen som lyser otroligt vackert. Har faktiskt sett en fallande stjärna en gång. Jag önskade mig något och den önskningen blev sann den 3 juli 2010. True story! ;$


Min pojkvän
VÄRLDENS STÖRSTA hiss till min Marcus, för att han är den bästa killen som finns i hela världen! Får en glad på vilket humör man än är på. Helt jävla underbar! Älskar dig Marcus ♥







Sista sommarlovs veckan!
Blir galen! Bara 1 vecka (& 2 dagar) kvar på sommarlovet och jag har knapt gjort ett skit i sommar. Att jag fick marcus är ju sommarens högpunkt, men annars har inget annat roligt hänt faktiskt. Men på ett sätt är det ganska kul att skolan börjar igen för att liksom, se hur folk har förändras. Men sen är skolan piss efter ett tag.


Regn :(
Sista veckan av sommarlovet och regnet öser ner? Asså omg, jag vill ju ha sol :( Så tråkigt med en massa regn och åskväder. Kan inte molnen skickas någon annan stans där det behövs. I typ, afrika eller något. Dem vill ha regn och vi vill ha sol. Ska vi byta?


Spindlar.
Fetediss till spindlar. Hatar, hatar, hatar dom äckliga varelserna. ''Men dom håller flugorna borta!'' OCH!? Flugor är inte lika äckliga som spindlar. Jag tycker vi avskaffar spindlar här i sverige.


såklart så ska det hända när jag inte är berädd ;@

Godmorgon kära bloggläsare.

Vaknade av att älskade pappa min väckte mig runt halv 2 och hade köpt ett jättefint armband där det stod felicia på och min styvmamma hade städat hela mitt rum. Riktigt snällt av dom, ellerhur? :)

Idag vet jag inte vad som händer. Cornelia åkte till väla med hennes syster istället så vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Vilket fall som helst så måste jag åka in till stan för att fixa en mycket viktig grej, hehe. Får väll se vem som jag drar med mig.

Igår så vågade jag inte se hela rec, så jag satte på sex and the city 2. Men nu ska jag kolla på resten av rec och kanske skrämma hjärtat av mig. Men det är inte lika läskigt på dagen, så det är lugnt :)

Ha det!





JÄÄÄÄVLA CP SPINDLAR!

Men när jag släcker ner allting för film och sen läggdags, tror ni inte att jag märker 2 spindlar till i taket. Vad vill alla dessa jävla spindlarna? Kan dom inte bara lämna mig ifred :'(

För nu ska jag ju kolla skräckfilm och förmodligen svimma så rädd jag kommer att bli. Har laddat ner [REC] 1 och [REC] 2. Är typ, så död. Vet inte ens om jag vill se hela filmen. Kommer antagligen inte kunna sova utan älsklingen eller någon annan skyddande person som en bästa vän i närheten. Har ju alltid pappa i fall att någonting skulle hända, hihi.

& GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN FRIDA SOM SÅG EN SKRÄCKFILM IDAG! HON HATAR SKRÄCKFILMER OCH BRUKAR INTE KUNNA SOVA EFTER ATT HA SETT DET MEN IDAG KLARADE HON DET! SÅ SJUKT DUKTIG FLICKA ASSÅ. LOVEU FRIDA ! :D MOLLY KLARADE DET OCKSÅ BTW, GRATTIS TILL HENNE MED!

själv så är skräckfilm det bästa som finns (a)




chillin' main!

kom precis hem och kollar halft på Batman & robin eftersom att det finns inget annat på tv. :( Jag hatar mitt rum här hos pappa asså! Det är fan 3 spindlar per dag man hittar här per dag och tycker synd om pappa som får plocka dom hela tiden, hehe. Just nu har jag laddat ner rec 2 och håller på att ladda ner rec 1 också. Vilken är bäst? Vet inte vilken av dom jag ska kolla på. Kommer att dö vilket fall som helst.

Kvällen hos Amanda var helt ok! Men sen gick jag, frida och isabelle ut och träffade lite folk. Tack för kvällen Tjejer, Carl, Gus aka Look (?) och alle. Härligt med en massa snack nu eftersom att jag inte har träffat dom på hela sommarlovet :(

Imorgon blir det väla med corneliaälsklingen. Detta blir nog sista inlägget för dagen tror jag. Vi hörs ;)




Bild ifrån orust 2010. Skulle precis ut med båten för att åka sån ring bakom båten. Och ja, jag åkte den med shorts och linne på. Snacka om att jag blev jävlig blöt! (Misstolka inte tack)


DRAR TILL AMANDA NU!

Vi ska rocka stället ;)
Vi hörs senare + en massa bilder.

Kyss



Saknar dig mega mkt :( <3

CIDOR & BABES, KAN DET BLI BÄTTRE?



Har precis varit på hemköp med frida och isabelle och köpt lite cidoer. Utan alkohol såklart, moaha! Just nu är de hemma och hämtar saker och ting sen kommer dom hit om några minuter. Sen kommer Molly med sin kära systemis vid 4. Då bler dit mycket skratt, bilder och randomskit. Vi ska ha en massa kul hoppas jag ;) Eller, vet jag.

För tillfället har jag ingenting att göra medans jag väntar, så jag tänker sätta mig med Braney (Min gitarr) och spela lite grann. Coolt namn för en gitarr va? Döpt efter barney stinson ifrån how i met your mother såklart!

Skriver mer sen, puss!

RENSAR GARDEROBEN, JAO!?


Anonym om When your will is broken, when it slips from your hand.:
du kommer säkert inte rensa din garderob som vanlig...


Det skulle jag nog också kunna tro, men vet ni vad? ;)





Datorn är kopplad till tv'n, musiken är på hög nivå och mina kläder ligger överallt på vardagsrummet. Går det att bli mer städaktig? Den första bilden är tagen en timme efter jag började, så ca hälften är borta på bilden men ni förstår vad jag menar? ;)

Måste fortsätta nu innan mina älsklingar kommer, wihooo!

When your will is broken, when it slips from your hand.

Mamma ringde och väkte mig och jag dog. Ni vet att jag skulle lägga mig lite tidigare? Jag släckte datorn och tvn vid halv 2 och skulle försöka sova men sist jag kollade på klockan innan jag somnade var hon halv 5 och jag låg klarvaken minsten halvtimme till. När jag vaknade så märkte jag att jag hade jävligt ont i armbågen och där åt det hållet. Nu kan jag inte röra den och det känns som att jag har brytit den. Jag har inte brytit den, men det känns så :( Så jag är sjukt trött, hänging och allmänt död typ. Palla.

Snart kommer älsklingarna över. Vet inte när, hur, eller något men dom får komma när dom vill. Jag ska rensa garderoben nu och verkligen göra det denna gången. Önska mig lycka till. för det kan verkligen behövas!

Ha det, så hörs vi senare. En massa bilder kommer sen bilder kommer att komma sen, jag lovar!

 



Vänskap. Hade vi ens något sånt?

Jag älskar dig fridabästavän! ♥


Godnatt (a)

Anonym om Jag & Frida rockar på + dagens köp!:
på vilken hemsida har du laddat ner "how i met your mother"?

Svar: Jag har laddat ner alla säsonger ifrån www.thepiratebay.org, men då har jag laddat ner den utan text, för då går det mycket snabbare. & För att kunna ladda ner så måste man ha programmet utorrent. Finns säkert andra program också, men utorrent är det ända jag vet iaf.





Tänkte lägga mig tidigt idag för att börja vänja mig vid skoltimmarna. Jag har ju somnat runt 5 varje dag på sommarlovet nu och sovit till ca 3 vissa dagar så det är dags att börja ställa in sig tills cp skolan.

Imorgon blir det av till amanda för att fira hennes födelsedag. Men innan dess blir det rensa garderoben vilket jag inte har gjort någon av dessa dagarna, trots att jag har sagt att jag ska göra det. Har fasnat vid gitarren varje gång ;$ Men sen kommer favorittjejerna över till mig för en liten såhär ''förfest''. Haha nej, men ni förstår vad jag menar. Kommer att bli en massa hög musik, 1000 bilder och en massa random saker som vanligt.

Ha det!

 



men hej 1 årig gammal fjortisbild! :)


Jag & Frida rockar på + dagens köp!



Felicia Lapadatovic ft Frida nielsen Rockar på BR! :D



Baslinne ifrån Gina - 99kr



6 st plekrum - 30 kr (5kr st)

Mörkrosa, Ljusrosa, Röd, ljusBlå, mörkblå och Harley Davidson :$
Behövdes!


I'm N Luv with a Chickenhat^^

Dagens låt:

 Aco & Altiino (Balkanish) - The Anthem



Har precis kommit hem ifrån en grymt härlig dag i stan med Frida bästa vän! Vi köpte present till amanda och köpte lite mer saker. Vi fikade också på expresso house såklart. Blev ingen tintin idag. Fråga inte varför, för jag vet inte svaret ens. Hehe. Dagens skratt: Hahaha, när vi satt på bussen påväg hem så åkte vi förbi en turistbuss med en massa kineser eller japaner (vad är skillnaden, :$) och alla som satt i den hade varsin kamera i sin hand och fottade rådhuset. HAHAHAHA, som taget ur en film. Riktigt, riktigt roligt! Det kanske inte låter überroligt, men det var det när man väl upplevde det! xD

Nu blir den någon timmes vila eller något, sen så börjar jag med att rensa min garderob. Den är inte vacker som sagt. Det behövs, tro mig. Sen blir det dalhem för att hälsa på mammas vänner, så alla får vara social på sms!



Frida på Expresso House! :)





Jag köpte en mudcake (UNDERBAR) och testade en iste grön passion. Helt ok. Inte asgott, men helt ok. Allt gick på 65 kr. För mycket? Vet inte :)

& nej, det är inte moget med sån text. Som sagt, moget är ett beroende ord. Säger det 24/7 fast inte med meningen...



Buttericks ffs!




i'm N luv (with a chickenhat). ^^



''She poppin she rollin she rollin
She climbin that pole and
I'm N Luv with a stripper
She trippin she playin she playin
I'm not goin nowhere girl I'm stayin
I'm N Luv with a Chickenhat''

fan va jag är mogen.





loveu!

Bilder på dagens köp lägger jag upp ikv!


ERICSAADE , i adore you!

Snacka om att min älskling kommer att bli stor :o

Eric Saade - Break of dawn.



Fan va söt min på bilden :)


Eric Saade - Masquerade




Eric Saade - Manboy (Acoustic)



OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG , SÅ JÄVLA SNYGG !


Eric Saade - Sleepless



Tänk inte ens tanken, han är min!


What's Up - Roumors



ÄÄÄLSKAR DENNA VIDEON MEST AV ALLA I HELA VÄÄÄRLDEN! LOVEIT!
( ljudet kommer in efteråt )


Eric är min, mohahaha!


our love was just a masquerade.

Godmorgon!

Satte klockan på 11 för att jag var tvungen att fixa en viktig sak men när den ringde så stängde jag av den och somnade om, så väckte mamma mig nu och blev lite småsur för att jag inte hade fixat det. Men nu är jag vaken i alla fall och drogar eric min babe saade låtar. Han är för jävla underbar!

Idag blir det stan med bästavän Frida! Vi ska kolla runt lite i affärer och köpa present till amanda som fyller år snart. Sen ska vi kanske träffa tintin (också bästavän!) om jag får tag på honom såklart. För det gör jag inte. :) Men vi får se hur det blir med det.

Hinner jag innan vi åker in till stan så tänker jag rensa min garderob. Seriöst, jag hittar inget, använder knappt hälften och allting ligger i en fet hög längst upp. När man öppnar garderoben så flyger kläderna ut. Ja, jag är väldigt renlig av mig.





Jag älskar dig !

HUR MAN LADDAR UPP EN HEADER!

Fick en kommentar av en tjej som undrar hur man laddar upp en header och eftersom att jag inte har något att göra så gör jag ett litet sånt här inlägg. Kommentera gärna om jag ska fortsätta lite med hur man gör bloggdesign lite då och då. Kanske någon gång varannan månad eller något. :)


STILLMALL: FASHION.

Hur man laddar upp en header.
Att ladda upp en header är ganska enkelt när man väl kan det. Först och främst så måste du göra en header. Det går att göra på vilket bildprogram som helst. Picnik, Picasa, Paint, Photoshop mm. (Haha, alla börjar på P!) Jag har gjort min på picasa och paint. Sen är det bara till att ladda upp den!

Steg 1:



skapa - bild - bläddra - ladda upp.
Med tanke på bildbredden så är 1000 oftast den som funkar bäst, men det brors på hur stor bilden är och sånt. Det får man testa fram lite senare.


Steg 2:




Klicka på bilden - kopiera länken - gå tillbaka - spara bilden.
När du klickar på miniatyr bilden så kommer bilden upp i ett eget fönster i stor bild. Då ska du kopiera länken och sen gå tillbaka till miniatyr bilden. När du har gått tillbaka så är det jätteviktigt att du klickar på ''spara''.



Steg 3:




Design - Redigera stillmall - url.
Nu kommer den svåraste delen, fast den är egentligen inte så svår! Nu gäller det att leta upp denna texten:

#header {
background:  url (
Klistra in din länk här ) no-repeat right center;
padding-left: 5px;
padding-bottom:15px;
padding-top:30px;
margin: 0px 0px 20px;
width: 805px;
height: 410px;
}

Där det står: ''klistra in din länk här'' , där ska du klistra in länken. Ganska logiskt. Om det redan finns en länk där så tar du bara bort den och klistrar in din.

den knepiga och lite jobbiga delen är att få bilden att passa in. Då ska du testa dig fram tills det blir rätt och är man ny på det så kan det ta ett tag. Men där du ändrar är:

width: 805px;
height: 410px;

De flesta headers har en width runt 800 och en height runt 400 som ni ser att min har. Så börja testa med 800 & 400 och sen ändra tills det blir bra.

 

Jag hoppas att ni har nytta över detta nu, så får ni ha det bra :)


Underbar kväll, Tack tjejer!

Kom precis hem efter en underbar kväll med Hannah, Lovisa och Frida och vi snackade om allt och ingeting. Det var riktigt längesen sist, så det behövdes verkligen. Älskar er tjajoooor! Vi gick hem ganska tidigt eftersom att det var pisskallt ute. Men det var ändå riktigt härligt!



Hannahs söta hund lucas, jao!





vi ägor! Puss:d



Felicia Lapadatovic ft. Frida Nielsen - (Egen låt)

Vi spelar vår egen låt. Lyssna och njut! :)
Frida på piano & Jag på trummor. (Gitarrens baksida, hihi)





vi är så bra!

1,5 timmes powerwalk!

Någonting måste det ju ha bränt bort iaf?

Frida är påväg hit nu, men jag ska in i ducshen, jao :)
Vi hörs senare, kanske ber henne gästblogga.

Pussssssss!


vaknade precis, självdå? :)

Powerwalk med frida idag, jao. Det behövs verkligen! Jag har knappt rört mig någonting under sommarlovet och har riktigt stor ångest över chipspåsen, muffinsen, gifflarna och colan som jag tryckte i mig igår. Så powerwalk behövs! Men det är jävligt kallt ute och det blåser som in i helvete, men skit samma :)

Efter det så har jag inga andra planer. Mamma är i malmö, så jag är ensam hemma. Mega härligt! Älskar att vara ensam hemma, det är det bästa som finns. Då kan man göra vafan man vill. För det mesta så springer jag runt i bh och troser medans jag dansar galet och skriksjunger till någon låt, hehe ;$)

Vi hörs :)





GE MIG EN MOPPE NUUUUU ! ;@


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Hur många fingrar får man in i dig ? ;)
Jag vet inte, har inte testat. Hur många får man in i dig då?

hur många läsare har du ungefär varje dag? :)
mellan 50 - 100 unika. Har mindre läsare på sommarlovet, men det har ju i stort sett de flesta människor (:

tänker du blogga hela ditt liv eller har du planer att lägga av? (:
Asså, inte i hela mitt liv. Jag menar, vill ju inte sitta som en 90årig gammal kvinna och skriva om alla mina höftoppereringar och rynkor. Men jag vill fortsätta så länge jag bara kan och det kan va ett tag. Men jag har inga planer på att bli som kissie, eller kenza iaf.

har du tillräckligt många vänner/kärlek för att känna dig lycklig? :)
Vännerna jag har är de bästa som finns och jag har den bästa och underbaraste pojkvännen som finns i hela världen. Egentligen har jag bara 5 personer som jag verkligen litar på och med dom 5 så kan jag inte önska mig något bättre, för det finns inga!

älskar du mig? (a)
Michelle - antagligen...

hur går det med marcus? :D:D
Det går la bra. Som sagt, den underbaraste som finns i hela världen!

vart går din "privatgräns" i din blogg? (:
Försår inte riktigt frågan, men det är saker som är personliga. Förstår inte riktigt :$

bästa låten justnu? :)
Helt klart Let's go to the mall - robin sparkels!




kommer du gå vidare med din bloggning eller trivs du med där du står just nu? :)
Jag vill vara liiite större så att jag kan börja tjäna pengar på min bloggning. Men jag vill inte vara värsta kissie precis, för det pajar ens personlighet också.

din absoluta favoritblogg?
Faktiskt är det en tjej i helsingborg. Vad hon heter tänker jag inte säga, tyvärr :) Hon börjar på E, så Vem kan det va? (:

när lärde du känna marcus? hur då? varför?
Lärde känna honom för något årsen via michelle (www.helsingborgaren.devote.se) som är jättebra vän med honom. Men i början va jag och marcus bara vänner eftersom att michelle och han har vatt tsm för ca 2 årsen. Sen ara blev det så :) Så jag har michelle att tacka!

Hur lång är du?
Sist jag mätte mig så var jag 155!

Vad vill du jobba som när du är vuxen?
Helst skådis, men annars polis (a)

Har du några djur, isåfall vad för slags djur & vad heter dom?
Jag har en hund som heter chiquita, men vi kallar henne chiki för det mesta :)



Hur länge har du haft din blogg?
denna bloggen har jag haft lite mer än 10 månader, men jag har haft en massa bloggar innan. (:

vad tycker du om mig? :)
Liz, du är en sjukt underbar tjej och min bästa vän! Har känt dig i några år nu tror jag och det är jävligt synd att vi inte träffas oftare :| Vi får fixa det bästa vän. Älskar dig! ♥

vad är de mesta du gjort med en kille?
Folk är verkligen desperata. Ni har ingenting med det att göra tyvärr (:

är du oskuld?
Japp!

om du är, när tänker du förlora den?
När jag är redo.

hade du kunnat ha det med marcus?
Ja (:

Vad tycker du om mig? :D<33
Cornelia, du är en sjukt trög person som jag älskar varenda del av! Du är så grymt härlig och har jävligt sjuka ideer. Älskar hela dig, du är så jävla underbar ;D

hej vackraste rara felicia :)
vad har du gjort i sommar ?:)
Hej sötaste fina snälla rara eleni! :D Jag måste säga att sommaren har gått jääävligt snabbt och jag har faktiskt inte gjort så jättemycket. Jag har haft trevlans med mina vänner för det mesta. Suttit uppe på tak och sånt skit. Nästan ingenting faktiskt. Varit på liseberg och lite sånt. :)

hur känns det att vara kär?
Att vara kär är den bästa kännslan på jorden om personen har känslor tillbaka. Annars är det ett helvete, vilket dom flesta vet. Fast att vara kär i någon som har känslor tillbaka är det bästa som finns, så är det rätt jobbigt emellanåt när det inte funkar eller när man tänker på framtiden, då det tar slut. Och det finns inget värre än att ge upp den man älskar. Men man ska ta vara på tiden tillsammans istället för att tänka så :)

hur går det med marcus ?
Det går bra (: Vi har det bra och det är inga komplikationer eller vad det heter xD

tar han hand om dig?
annars får han smisk:D

Han gör mig till den lyckligaste personen på hela jorden :) & hahahahhaa, det skulle jag vilja se xD Älskar dig Eleni! <3

vad är det bästa med mig?
Frida - det bästa med dig är att du alltid är så jävla glad och du gör en glad vad som än har hänt. Du lxsm, utsrålar typ gladhet. Man blir helt änkelt svinglad över att se dig och det är fett bra!

Vem saknar du mest av dom du umgicks med innan?
Jag saknar en massor! Men för det mesta så saknar jag faktiskt tiden jag, jonna & hannah hade. För vi va 3 små RIKTIGA töntar och det är ju fett härligt , ellerhur! :D

Hur många serriösa förhållanden har du haft?
Jag vet inte riktigt vad som är ett riktigt seriöst förhållande. Men 2 stycken tror jag. Men Marcus är min första riktiga kärlek. Han andra räknas inte tror jag, även om han va min första pojkvän så känns inte det som ett riktigt förhållande faktiskt. Så 1 eller 2. (:

Är du anton olsson fortfarande din bästavänn, Om inte varför?
Hahahahahha, absolut inte! Han är en falsk person rakt igenom. Jag menar, man snackar inte skit om sin ''bästa vän'' (nu mera förra bästa vän) och sen nekar till att man har sagt något? -.- & desutom så om man gämför vad han har gjort för mig med vad mina 4 andra bästa vänner har gjort så är det ingenting.

Bästa minnet i sommar?
Liseberg 2010 och såklart 3/7-10, dagen det blev jag & marcus. Trots att det har varit en tråkig sommar så har dessa minnen gjort mig den lyckligaste någonsin, så det är en tråkig sommar fast med otroliga minnen! :) Och alla gånger med frida på vårt ställe har varit underbart också :)


Bästa minnet i sjuan?
Oj du, för jäkla svår fråga :o Har jättemånga bra minnen med mina bästa vänner. Men Beachandbollen va underbar. Sen har vi ju treatlonet som var ganska kul. men alla gånger jag fuckade up spanskan, haha! HAHAHA, NU VET JAG DET BÄSTA MINNET! På spanskan , i början av terminen så kom det några killar som skulle fixa någonting med toaletterna, så var det en av killarna, han va runt 20 - 25, han typ, kollade på mig riktigt peddoaktikt några gånger när jag va ute i korridoren, (Är för det mesta utanför klassrummet än inne i det när vi har spanska, ha-ha.) så såg jag han senare röka på skolgården. så sa jag på skoj att han inte fick det. så gjorde han något peddoaktigt, kommer inte ihåg vad. så fick jag damp, så fimpade han på mig nästan. så jag tog en whiteboard penna och hoppade ut igenom fönstret och skrev: Felicia was here! på hans skåpbil! HAHAHHAHAHA, FYFAN VA DET VA ROLIGT ASSÅ! HAHAHHA! spanska läraren var inte i klassrummet då om ni ville veta. Men det var så jävla kul!

Ångrar du att du va lite ''fjortis'' i sjuan?
Lite fjortis? :o Haha , jag var mega fjortis. Men nej, faktiskt inte. Jag ångrar ingenting jag har gjort i mitt förflutna, för om jag inte skulle gjort det då så skulle inte jag varit den jag är idag. Så nej, jag ångrar inte det. Visst, jag såg förjävlig ut, men jag ångrar inget.

Vad är du mest nöjd met hos dig själv, alltså utseendet?
Ska jag vara helt ärlig så är jag inte helt nöjd med något alls i mitt utseende. Men om jag måste välja något så är det mina ögonfransar som är rätt långa och ibland mitt hår. Jag älskar mitt hår när jag har en bra hårdag, men vem gör inte det? :)


Har du bra självförtroende?
Nej :) Jag försöker bygga upp det, för jag vill ha ett bra självförtroende. Det är jävligt viktigt. Men nej, det har jag inte tyvärr.


Gillar du chips, vikka är godast ? :D
Klart som fan! Är som beroende av souercream & onion! *stavning*


hade du velat kunna hålla andan hur länge som helst, eller att kunna flyga?
Svår fråga! Har alltid viljat va en sjöjungfru (;$) så att hålla andan hur länge som helst skulle va härligt, men isf ser man knappt under vattnet ju. Men att kunna flyga är ju en otroligt bra sak och en sak jag önskat att jag kan i evigheter. Men jag tror jag väljer att kunna flyga :)


hur många par converse har du?
Bara två par faktiskt. Fast en av dom är flera storlekar för små. Synd faktiskt, converse är bäst. Men jag älskar mina röda converse med blåa snöre.

hur länge tror du att du & marcus håller?
Det är en fråga som inte är enkel att svara på. Man vet ju inte vad som händer i framtiden. Men jag hoppas över hela mitt hjärta att det håller länge, för jag har inte älskat någon såhär mycket. Helt ärligt, så skulle jag kunna dela resten av mitt liv med honom. (Vi ska dö tsm, det har vi snackat om. HAHA!) men som sagt, man vet aldrig vad som händer i framtiden.


Vem är din bäst vän?
Har många bra vänner. Jag har ingen ''bästis''. Men jag har en del folk som betyder lite extra för mig och det är Frida Nielsen, Tintin Wiggström, Cornelia Toth, Liz Eversholt och Billy Hultgren. (Klicka på namnet för att komma in på deras blogg)

Vem av dina vänner som du inte är med ofta vill du umgås mer med?
Eleni Jacovidou och Liz Eversholt <3

Vilka personer kan du prata med när du mår dåligt?
Eleni, Frida, Tintin, Liz, Billy och Marcus. Thanks till er! <3

Kissie eller Kenza?
Kissie tror jag. Har slutat läsa bloggar, så ingen av dom egentligen.


Favoritprogram?
How i met your mother!


Vem är din största idol?
Eminem och Lady gaga (a)

Hur gammal är din hund?
Riktigt gammal! 11år, men i hund år blir det 77 - 86 år. Verry verry old!


Går du på någon sport?
Yes! Dans :)

Om ja, vad för sport?
Som sagt, dans. Går på impulses streetjazz med vivvi. Men när den nya terminen börjar så ska jag börja på 6 till danser. Och det är: Hiphop, Ragga/Danshall, Moderndans, Reggaeton, Striparobic (:$) och Pussycatdolls. Jepp, jag älskar att dansa.


Vad är det gulligaste marcus har sagt till dig?
Han har sagt riktigt mycket gulligt till mig. Nästan allt han säger är asgulligt :D Men det jag tycker om riktigt mycket är när han säger jag älskar dig i verkligheten till mig. Det ger mig alltid fjärillar i magen om ni förstår. Han är helt underbar!

¨
Har marcus någongång fått dig att gråta?
Tyvärr så har han faktiskt det, då han krossade mitt hjärta (eller vad man säger) förra året. Men han har lagat alla ''sprickor'' nu eller vad man säger. Det låter helt fucked up, men så är det :D

 

Alla frågor för denna gången.
I hope u liked it! (:

 


' IT'S ON!

Varit hemma ett tag nu, men har inte hunnit uppdatera efter som att jag har svarat på alla frågor sen frågestunden. Dem kommer upp efter detta inlägget.

Haft en riktigt ubermysig kväll med frida. Vi har snackat om allt och inget, mellan himmel och jord. Vi har även träffat saknade billy och Marwin. TYVÄRR så kom gustaf efter ett tag och det var jättesorligt. Han är bläääää... Marwin och Billy spelar shack, HAHAHAHAHAHAHA!

Nu ska jag lägga upp svaren. Loveya!

 



Efter åtta års underbar vänskap, så går det inte att önska sig något bättre. Jag älskar dig ♥


' Only got my self to blame for falling for your stupid game.

Dagens låt:

Carrie Underwood – Undo It


Var på sofiero med cornelia och lärde henne spela lite på hennes gitarr, jag är ju pro på det hehe. Har varit hemma ett tag nu och övat lite mer på mitt gitarrspelande och piano. Tycker själv att jag börjar bli bra ;$

Frida är påväg hit nu. Vi ska köra gamla vanliga frida&felicia kväll. Köpa cider (alkoholfri, hehe) och chips och sätta oss på vårt ställe, vilket jag inte kommer säga vad det är. It's a secret.

Men hon är utanför , så puss!


' drar ut med cornelia!

Vi hörs senare.
Puss!

steffi & hannah väkte mig.

Dom ville ha oboy, så dom ringde på och väkte mig. Somnade vid 5 - 6 inatt (morse kanske man säger) så jag är jävligt trött. Idag blir det helrensning av garderob och alla lådor. Ska bara samla krafter till det först. Är mega trött som sagt. Ska bli kul och se hur mycket kläder jag inte använder och sånt. Det blir härligt. Men det ska jag göra om jag inte hittar på något annat som faktiskt är roligt.





''Jättesöt'' bild på mig och min hund när vi sover (:
Eller jag sover, int hon.´Sjukt pinsam bild, men jag bjuder på det (a)


Snacka om nolifer?




Hahahahahaha, så om 1000 pers joinar hans grupp så ska jag va nergrävd i en hel timme. Säger bara lycka till? Hahaha! xd

Felicia Lapadatovic - My happy ending!

Okej bloggen, nu ska ni få det alla har tjatat på! En video/film när jag sjunger.

Tar inte åt mig av kränkande kommentarer. Jag älskar att sjunga och tänker inte sluta med det om någon inte tycker om det. Bara så att ni vet :)

Har egentligen spelat in hela låten (i studio) men ni får bara refrängen, hihi! (a)
& Den låter helt kass, eftersom att låten var en utmaning, så den är inte den bästa.



Kommentera snällt nu, jao ! :D

you was everything, everything that i wanted.

Hemma från stan nu. Hade en riktigt trevlig dag. Tack så mycket hönan för denna dagen. Hittade några grejer, men jag köpte aldrig något. Orkade inte. Hittade mest armband och sånt. Men jag köpte faktiskt en sak! Ett rosa pelktrum, men det är ingenting att ta bild på. Den kostade liksom 5 kronor. (För er som inte vet vad plektrum är så är det en sån plastsak som man spelar gitarren med) Köpte en sån. Tyvärr ångrade jag att jag inte köpte 2 st. Röd & Blå. För göra det nästa gång :) Men vi fikade på expresso house också. PICTURE TIME!

 



Cornelia köpte Manhattan Brownie och en varm choklad medans jag köpte en chokladboll och isvaniljlatte. Inte übergott, men helt ok faktiskt.




så söt ! :D



oj va söt jag får va? Nä, skulle inte tro det :)



Vaddå? Jag har väll aldrig sagt att jag är normal? ;o




Nu ska jag spela gitarr. Vet vi vad?
JAG KOMMER ATT LÄGGA UPP EN LÅT DÄR JAG SJUNGER! HAHAHAHHA!

puss!


Stan med corneliaälskling!

Vi ska inom en musikaffär. Måste köpa ett nytt plektrum eftersom att jag råkade slänga mitt i soptunnan :$ Sen ska vi kolla runt lite i affärer och kanske fika något.

Dagens outfit:




Blus: Vet inte, fick den i present.
Skärp: Styvmammas garderob.
Baslinne: Burberry.
Shorts: Only
Converse: Tyskland. (Snöret från stadium)

Hörs senare, pusssss!

Vampire suck!




HAHAHA, DÖR AV SKRATT I TRAILERN! DENNA MÅSTE JAG SE! HAHAHAHHAHA!

TILL KILLAR - MÅSTE LÄSAS!

Har dock den bästa killen i hela världen och han är perfekt. Men detta är till alla andra killar där ute som behöver lite hjälp. Moahahahaha!


Så jävla sant- ALLA killar läs! 



När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.

När hon är tyst - Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon är rädd - Skydda henne.

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.

När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.

När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken - Så tycker hon att du är söt/fin..

När hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn - Så vill hon prata med dig

Klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör..

Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

Ignorera aldrig när hon skrivit på msn/sms.

Hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

Om hon har en ny tröja säg att den är fin ..

Hon älskar när du leker med hennes hår när ni myser..

När ni är bland folk, håll om henne eller håll henne i handen..

Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar, det älskar hon..

När ni myser i sängen / soffan, vartsom - Viska i hennes öra att du älskar henne..

Ring/smsa henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

Sätt ALDRIG dina vänner först , men varför inte va allihopa..

Gör roliga saker med henne! Som tex gå på bio, gå på stan/köpcenter, fika osv.

Erbjud dig att bjuda när ni ska köpa något.

Acceptera om hon vill göra ''saker'' eller inte, ta det i hennes takt.

När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.



Det är ganska sjukt hur mycket dessa saker verkligen stämmer. Den absolut perfekta killen till 100% skulle vatt den som kunde allt det här utantill. Finns det sånna killar nu för tiden? ;) Haha, nej men jag är överlycklig med marcus, så jag ska inte säga något. Loveu! ♥

 

Godnatt.


pregunta por favor! (:





' så fråga på tack! (:


världens underbaraste dag!

'' Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more ''



'
Kom till älskling vid lite över 4 och hade jävligt mysigt. Love you more then life it self. Mamma hämtade mig vid över 7 sen åkte vi till ängelholm där jag är nu. Så det blev ingen larödsskola och ragga killar till kristin! Det får bli imorgon istället, om hon kan och vill. Det får vi hoppas. Sitt första strul är ju viktigt! Haha.

Alla får va sociala på msn hela kvällen, så hörs vi senare. Ska hjälpa effie med hennes nya design. Kolla hennes blogg: http://effiemollerstrom.blogg.se/

pussssssssss.


ÄNTLIGEN!

Äntligen klar och äntligen får jag träffa min underbara älskling!




Fast jag brände mig på benet. Dumma våffeltång! Puss!

Vaknade precis, självdå?

Sitter och letar flyg till kroatien. Finns inte ett jävla flygbolag som kan ta mig dit. Det är inte så att jag kan bila dit själv eller något.

Nepp, men hur är det med er? Jag mår fantastiskt bra förutom att förkylningen har fasnat i halsen. Jag har mega smärtor i min hals, jao. Stackars mig. Jag ska ju träffa marcus och så har jag jätteont i halsen? Ja, jättebra. Skit samma, han får stå ut :)

Har absolut ingenting mer att säga än att skolan börjar om 16 dagar och jag får panik eftersom att det har gått jävligt snabbt det här sommarlovet. Förutom att det blev jag & Marcus så är detta det mest lame'aste lovet någonsin. Riktigt tråkigt, ingenting har hänt ju! Menmen, det är chill.

ses!


Ny design?

Tyckte att min gamla va lite såhär, dyster och tråkig. Eller vad säger ni? Men, såhär får den se ut nu iaf. Lite gladare och bättre. Headern är nästan lika dan. Bara några små ändringar. Okej, små och små. Ganska mycket förändringar. Eller?



Före:




Efter:




Ja, ni ser skillnaden? Jag gillar den nya mycket bättre, men vad tycker ni? Kommentera gärna, för jag får inte så jättemycket kommentarer och man blir glad av kommentarer. Ja, det blir man :) Så kommentera på, så blir jag glad. För nu ska jag sova.

Det blir dra till elineberg träffa marcus älskling imorgon, vilket verkligen behövs eftersom att jag saknar honom så otroligt mycket. Det var någon veckasen sist och jag klarar inte av det mer snart. Han är ju trots allt det mest underbaraste som finns på denna jord. Vem kan hålla sig borta ifrån en sån person då? Inte jag i alla fall. (a)

Men nu ska jag sova som sagt. Godnatt för sista gången.


10 saker ni inte visste om mig...

10 saker ni (kanske) inte visste om mig.
Mest för att jag inte har något att göra.





- Jag har en stor spindelfobi.
Jag kan till och med börja gråta så rädd jag är för vissa spindlar. Varför jag är så rädd vet jag inte. Eller jo, hade en mardröm om spindlar när jag var väldigt liten och sen dess har spindlar varit min största rädsla. Det är jättepatetiskt. Jag menar, det är hur enkelt som helst att mosa en spindel. Men ändå vågar jag inte göra det, för jag kan inte gå nära dem. Det går bara inte.


 - Jag hatar att vara som alla andra och att vara normal är det värsta jag vet. Onormal och jättekonstig, det är precis så jag är och det är precis så jag vill vara. Folk som inte tycker om mig för det skiter jag fullständigt i. Det är mitt liv, jag är som jag är.


- Jag längtar en liten aning tills skolan börjar mest för att se hur mycket folk har förändrats över lovet och visa att jag inte är lika normal som innan. Men annars så vill jag absolut inte tillbaka till helvetet. Det är ju åttan nu och dags för betyg. Snacka om att jag kommer att få IG på nästan alla ämnen?


- Jag gråter typ aldrig,
eftersom jag vet att tårar inte löser några problem. När jag väl gråter så är det när det har hänt en massa saker under en lång period och när jag inte kan hålla tårarna inne mer så bara rinner dem ner. Det kan gå flera, flera månader mellan varje gång jag gråter. Men när jag va rättså liten, runt 9, så grät jag för nästan ingenting. Men det har ändrats totalt nu.


- Jag skrattar åt dåliga disney channel skämt.
Ni vet sånna från Hannah Montana och Magi på Waverly Place? Ja, sånna riktigt dåliga skämt men jag gapflabbar ändå. Mest för att jag har världens bästa humor och skrattar åt ingenting.


- Jag kan inte sova utan strumpor ibland
för att jag har en slags tvångstanke om att det kommer att komma ett monster och äta upp mina fötter om jag inte har illaluktande gamla strumpor på mig som skrämmer iväg honom. Det där sista med illaluktande och gamla la jag bara till för att det va kul. Men jag måste för det mesta ha strumpor på mig när jag sover. Annars kan jag inte sova.


- Jag skrattar i sorliga filmer när folk dör. Visst är det sjukt roligt när folk dör? Som tillexempel The Last song när hennes pappa dör? Jag och kristin satt och gapflabba när vi kollade på den på bio. Eller klassikern Titanic. När Jack dör där asså. HAHA! Det är så sjuuukt roligt, skrattar röven av mig.

 

- När jag är ensam hemma går jag runt halvnaken i huset och dansar och sjunger så högt jag kan. Men det är väll inget konstigt med det, ellerhur? Den enda nackdelen är om folk går utanför och kollar på vad jag håller på med, vilket för övrigt har hänt en del gånger! :|

 

- Jag är jävligt social och öppen för nya mäniskor. Jag är långt ifrån blyg och snackar med alla, även folk jag inte känner. Träffar jag nytt folk så beter jag mig precis likadant som om jag skulle ha känt dom i flera år, vilket för övrigt inte är så normalt. Men för vissa folk kan jag vara blyg, men det är bara ett fåtal.  


- När jag är deppig eller mår dåligt så äter jag som fan vilket kan förklara handtaget ovanför byxlinjen, jao. Jag äter för det mesta allt jag kan komma åt som är gott att äta. Hittar jag ingenting blir jag asfrustrerad och letar efter annat att göra för att få mig att må bättre. Det är lixsom som är en airbag för hjärtat, den stoppar inte smärtan, men den dumpar smällen. Låter helt sjukt, men så är det.



Ja, det var 10 saker om mig och 10 steg närmare mitt liv. Så nu vet ni det mesta om mig, så ska jag snart gå och lägga mig. Pusssssssssssssssss.




hemma!

har varit hemma sen 11 faktiskt. När jag och kristin kom hem så bytade vi om och fixade till oss lite snabbt. Sen drog vi till laröds skola, där det är folk från eskilscuppen som bor. Så vi gick dit och började snacka med killar ifrån småland. Det var jävligt roligt. Ville fixa ett strul till kristin, men hon vågade inte den tönten! Vi ska dit imorgon också och då får hon strula med killen jag hittade till henne. Eller ja, det var två killar jag hittade som såg helt ok ut. Hon får välja mellan dom faktiskt.

Dagens köp:



En sån tröja, fast det står helsingborg på den. Inte malmö! Ush nej.

 

Och puder.



allt gick väll på 400 tillsammans tror jag. Inte så farligt. Orkade inte ta bild på det eftersom att jag ska ta en dusch nu. Ha det!


KRISTINUNGER GÄSTLOGGAR. let´s go to the mall.



Felicia säger att jag ska blogga åt henne, men nu är det så att jag gästbloggar ist, det hon inte vet har hon inte ont av. Fast hon kommer ju märka det sen när hon kollar på sin blogg men då är det redan försent ju. :p

Men nu så ska vi till Väla eller "Wäla" som felicia säger, men ni får skrika om ni ser oss.
glömm inte kolla min loggg heller. http://kristinunger.blogg.se

ROBIN SPARKLES - LET'S GO TO THE MALL!

Let's go to the mall, let's go to the ma-a-all!



Snacka om jävligt bra låt ifrån how i met your mother! Love it!


HOW I MET YOUR MOTHER!

Säsong 1 - 5 är färdigdownlodat och nu väntar jag på kristin som ska komma hit så vi kan åka till väla. Härligt ellerhur. Jag måste nog egentligen fixa till mig nu eftersom att jag ba sitter i underkläder men wtf. Nu kommer kristin med villkor. Hon följer bara med till väla om hon får ta med sin gitarr, men jag är desperat till nya kläder så kör på. Ååh, jag hatar att vara förkyld. Det dödar mig. Ja, men ha det :)

GODMOOORGOOON!

Själv vaknade man för 10 minutersen, jao. Jag vet att ni tycker att jag är bra, så ni behöver inte säga det. Eski. Hatar det ordet: Eski. Betyder, ''jag skoja'' eller något sånt skit. Så jäävla fult. Säger det ändå, men det är inget fel med det eftersom att det finns många fula ord som alla säger ändå. Som tex kruka. Hör ni hur fult det låter? Ändå säger man det. Asså, nu har jag börjat morgon yra, så nu skiter vi i vad jag säger.

Idag blir det wäla med kristin. Inte Väla, utan Wäla för att det är mycket roligare att säga. Ha-Ha. Det blir nog en jävla massa shopping tror jag eftersom att jag har ett presentkort på 1000 spänn där, så handla ska jag göra ja! Efter wäla ska vi in till laröd igen och dra till min gammla skola. Eskilscuppen ju, det är alltid kul att se vilka som är där och om det är någon snygg kille. Inte till mig, jag är långt ifrån sökande. Jag har den bästa! Men jag tänke till kristin. hehe (a)

Föresten, jag är inte lika sjuk längre! Är bara lite täppt, snorig och halsen bränner yttepytte lite när jag sväljer, men sen är min förkylning puts väck! Härligt, ellerhur? :)




Saknaden är stor.

Jag saknar dig. ♥



I'll think about you all day long and when i'm not near you, all i'll think about is being near you. But when you are near me, i feel like i'm in peace whit the whole world. I know that i don't have to ask God of anything beacuse as long as i has you in my life i got everything i ever wanted. And the only thing i really want to do is just spend the rest of my life makïng you as happy as you made me. Beacuse I love you Marcus. I love you.


Du är inte ensam, det finns andra. #1

Kopierat av: http://detfinnsandra.blogg.se/
En blogg fylld med sanna historier som är inskickade av folk som vill ha sitt ord sagt. 




Våldtagen av min egen far

Jag minns allt precis som om det hände igår. Men det hände för 13 år sen.
Jag var bara 6 år, en liten flicka.

Allt började en lördagsmorgon. Men minns inte exakt datum,minns bara att det var lördag. Jag hade gått upp före alla andra. Min pappa låg i soffan och sov, jag tror mamma hade kastat ut honom från sängen. Jag minns att jag var rädd för honom, han hade alkohol- och drogproblem. Och jag ville inte väcka honom, så jag satte på tv:n på svag volym. Efter en stund så vaknade han. Jag minns att jag satt på golvet framför tv:n tills han bad mig komma och krypa ner under täcket med honom. Jag ville inte bli slagen så jag gjorde som han sa. Plötsligt tar han av mig mina trosor och börjar smeka mig. Jag var ju 6 år så jag visste inte vad han gjorde. Det enda jag tänkte på då var smärtan och att jag hoppades på att någon av mina syskon skulle vakna och ta bort mig från smärtan. Detta var första gången som han gav sig på mig, men det var inte den sista gången. Han hotade mig och sa att han skulle slå mig om jag berättade detta för någon, så jag vågade ju så klart inte.

Sen minns jag en gång när jag skulle åka till min farmor och sova över, pappa körde mig dit. Det var loppmarknad där så jag hade fått pengar så jag kunde köpa någonting. Jag minns att jag var rädd när jag satt i framsätet. Rädd för att han skulle göra samma sak igen, ge mig samma smärta igen. Efter att vi hade åkt en stund så frågar han "Om jag får ta på dig så får du 500 kr extra" Jag ville verkligen inte känna den smärtan igen så jag sa nej. Han accepterade det och jag var lättad.

Men det var inte bara mig han hade gett sig på. Han hade även gett sig på min syster. Hon var 10 år när det hände. Jag minns när jag hade kommit på dom. Och jag såg tårarna som föll från hennes ögon.. Jag glömmer aldrig den blicken hon gav mig. Den tomma blicken. Tårarna som föll. Det var något i hennes blick som skrämde mig. Jag hade fyllt 8 år. När jag såg hur mycket han hade gjort henne illa så kände jag hur allt brast inom mig. Det kändes som att jag inte kunde andas. Så efter att han hade åkt till jobbet tog jag min syster i handen. Vi gick till mamma och berättade allt som hade hänt och det han hade utsatt oss för. Och jag kände hur allt lättnade i bröstkorgen. Nu var äntligen vår mardröm över. Det blev rättegång och jag var livrädd för honom, att se honom i samma rum. Han fick 1 år... Ett jävla år för det han hade gjort.

Jag trodde att mardrömmen var över då när han fick sin dom. Men oj så fel jag hade...

Det började med att min syster började dricka väldigt mycket och hon började ta droger. Jag såg hur hon hade hamnat i min fars fotspår. Min egen syster, hon som var den starkaste utav oss. Det slutade med att hon hamnade på psykhem i Säter, hon var där i två år. Jag frågade henne hur hon hade haft det och så. Hon sa att det hade varit bra där inne. Sen minns jag att hon berättade att hon kanske inte kan få barn i framtiden p.g.a det han gjorde med henne. Allt detta som har hänt har gjort att hon aldrig kunde lita på en kille igen. Så hon är lesbisk idag.

Sen när jag var 14 år började alla minnen komma upp, bilder som jag inte ville minnas. Jag ville bara glömma allt som har hänt. Så jag började må dåligt, riktigt dåligt. Jag började att skära mig. Och mamma såg hur jag mådde. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon ville inte förlora en dotter. Så hon skev in mig på BUP. Men det hjälpte inte mig. Så jag slutade att gå dit. Skärandet fortsatte och jag mådde allt sämre. Och ärren på armarna blev allt fler. Dom började komma på halsen med. Jag har fortfarande ärret kvar sen jag försökte ta livet av mig. Jag fick inte hjälp. Jag hjälpte mig själv genom att skriva ner mina tankar i böcker. Så nu har jag ungefär 14 böcker med bara tankar. Det hjälper väldigt mycket så det kan jag verkligen tipsa om att börja göra.

// Anonym

Sjuuuuuuuuk :'(

Ont i halsen, svag i hela kroppen, nyser 24/7, hostar som in i helvete, snoret rinner och fast i sängen (kojan, hehe) med 5 säsonger av how i met your mother. Det är ju precis så jag vill spendera den sista månaden av mitt sommarlov.




Kristin har dragit hem men ingen av oss orkade ta ner kojan, eftersom att jag är mega sjuk och kristin var också rätt hänging när hon gick hem, så vi beslutade att ha kvar kojan över natten så kommer hon förbi innan väla imorgon (om jag pallar pga min überförkylning) och tar ner den. Jag vill egentligen inte ta ner den eftersom att den är mega mysig. Skulle kunna bo här i resten av mitt liv och till och med förlora oskulden här. (HAHA, FLIPP. MIN KONSTIGA HUMOR!) Men den måste ner eftersom att den bara måste det, varför vet jag inte. Men mysigt är det här i alla fall. Men nu ska jag återgå till how i met your mother, säsong 2 - avsnitt 13 - columns.

Kan någon ge mig lite näsdukar och kalla köttbullar? Jag ääääääälskar kalla köttbullar när jag är sjuk. Ha-Ha-Ha-Ha-Ha. Btw alla tjejer där ute: Barney Stinson är min!




Dagens visdom:

''He is legendary, totally awesome and smoking hot! Too bad that he is gay.''
- Felicia Lapadatovic.

24,5H UTAN ATT KISSA?

Kristin är min nya onödiga idol. HAHAHAHHAHAHAHAHHA!


HEMMA IFRÅN BUSFABRIKEN!

Jag & Kristin blev medtvingade till busfabriken för att passa min lillebror när han var på barnkalas. Så medans han var där, så åt vi glass och godis i två timmar. Haha, ja. Väldigt rolig dag. Men vi får se det ifrån den ljusa sidan. Vi fick gratis glass. Tyvärr så blir det inga bilder eftersom att kristin glömde sin kamera hemma och min mobil har dampat hela dagen. Har inte kunnat starta den förens nu, så jag har inte kunnat smsa. Vääääldigt rolig dag. Nej, men nu ska vi se lite Barbie och tiggarflickan i vår koja. Egentligen ska vi se på mer how i met your mother, men eftersom att vi har varit barn hela dagen med koja och busfariken så tyckte jag att det skulle vara nice med lite grädde på moset. Haha, fan va jag är normal. Kan berätta något asroligt som hände på busfabriken när kristin skulle ta glass i nästa inlägg. Hahahahaha, skrattar nästan fortfarande. Men ha det, så hörs vi sen. Pusssssss!

21 TIMMAR!?

HAHAHA, KRISTIN HAR INTE KISSAT PÅ 21 TIMMAR. SNACKA OM GUDOMLIGT! HAHAHAHAHAHAHA!
liv vi har. Ingen av filmerna funkar ju!

mer filmer och mer förkylning -.-

Vem blir asförkyld på sommaren, om inte jag? Såklart. Näsan rinner, halsen bränner och jag nyser 24/7. Inte så helt underbart. Nu ska jag och kristin se fler filmer. Vi vet inte vilka än. Kanske bara blir en, vem vet. ååååh, mår så sjukt kasst i halsen. Dags för halstabletter, jao. Vi har ätit frukost/lunch på samma gång. Coolt, jag vet. Vi hörs, kyss.



min kristin ! :D


nyyvaken!

Kristins mamma ringde och väckte oss. Tack typ. Nej, men ändå. Ha-ha. Ville ju sova lääääänge :) Men iaf, vi kom överens om att vi skulle sova i en timme, så vi satte klockan på en timme. Men vi hörde inte den eftersom att vi båda sov så djupt. Så vi somnade vid klockan 6, halv 7 och sov tills nu, klockan 12.

Vill ni veta en ganska rolig sak? Vi har varit i denna kojan i 12 timmar utan att gå ut. Eller, jag gick ut och kissa en gång men efter det har ingen av oss gått ut. Ganska sjukt. Och kristin har inte kissat på 17 timmar. Det är riktigt sjukt. Men ni kan ju erkänna att vi har liv som sitter och räkna ut sånthär. Inte precis. Men dagens planer är väla om vi pallar.

Vi hörs sen, pusssssssssssssss.



Jättehärlig bild, ellerhur? :D

05:55

Kristin vill dygna, men. Jag vet inte. Är jävligt trött! Kanske går med på det om jag får sova en timme i mellan. Inte för att det är dygna, men nästan i alla fall. Haha, jätte normal jag är. Inte precis. Men vi har kollat på gansks mycket how i met your mother och vi har lyssnat på 80tals musik och dansat lite cp. Vi är ju inte såhär jättenormala. Men önska mig lycka till så hörs vi senare.


Helvete va bra film!

Jag menar det. Den var så sjuuuukt bra, ni måste se den!
Nu ska vi somna till how i met your mother, i alla fall jag. Är mega trött. Ja menar, klockan är kvart över 4 och jag vaknade 1 idag. Typ, as tidigt. Ikke bra. Jag & Kristin ska sova länge imorgon, så härliga är vi. Då ska inte några jävla brandbilar få väcka mig. Vill sova till iaf 3 eller något. NAAAHH! Måste ju till väla. Jaja, skit samma. How i met your mother, Säsong 2. Here i come!

Puusssssssssssss & goooooooooooodnaaaaaaaaatt !

 



' as härlig bild, älskar den! Haha, loveu kristin!


DISTUURBIAAAA !

Norbit va sjukt bra .Skratta som fan åt vissa saker, haha. Ska lägga trillingar nu, poohhff vad det kommer att lukta asså. how YOU doing!? Haha, nej.

Nu ska vi sätta på disturbia eftersom att det inte gick att ladda ner when a stranger calls :( Men det blir disturbia istället och den är faktiskt också asbra! Men vi hörs innan vi somnar, puss.





KOJA MED KRISTIN!

Vi gick ut och träffade folk, sen gick vi hem igen och nu ska vi kolla film. Men först ska vi bygga koja som vi ska sova i, haha! Fan va härligt ellerhur? Bilder på det kommer sen, jag lovar. Men vi har laddat med chips, popcorn, läsk och godis. Snacka om att vi kommer att bli tjocka, ellerhur? Haha, skit samma. Man lever bara en gång. Vi är så jävla coola vi vet. Men jag uppdaterar mer sen. Nu ska jag fota kristin när hon bygger kojan. Jag tänker inte göra ett piss, haha! Men ha det, puss!


home from stan!

Vi köpte godis och burn, mumsmums! Fast godiset är nästan uppätet :$ Har inte ätit godis på över en månad så det behövdes. (Kommer ni ihåg den kvällen jag & Michelle kollade på 3 skräckfilmer, det var sist jag käka godis) Men det är lugnt, vi har bode chips och popcorn som vi ska kränga ikväll! Vi har laddat ner 2 filmer. Norbit och When a stranger calls. Två härliga filmer som jag har sätt för jättelängesen. Men dom va asbra sen jag minns. Pappa ska köpa kebab till mig nu, nice! Ska nog ut och käka den. Haha, fett härligt.



Tjejen från Norbit, fett rolig film!



When a stranger calls, i love it!

Kyss!


'VÄNTAR PÅ KRISTIN!

Har fixat till mig och fixat håret och sånt. Nu återstår det bara till att kristin ska komma. Hon var här innan, men så kom vi på att vi ville in till stan och köpa godis så hon hämtade pengar och busskort. Hon sa att hon skulle komma om 10 minuter. (För ungefär en halvtimmesen, haha) Men det är chill. Jag fortsätter att kolla på mitt how i met your mother så får hon komma när hon är klar. Sen ska vi käka godis, flumma och kolla film. Det blir when a strainger calls och norbit. Härlig va!

NU KOMMER HON! Ska bege mig till bussen nu. Puss!


dushen jaoo!

Time for shower!

Har suttit och kollat på 7 avsnitt av how i met your mother på 3 timmar och nu är det dags för ducsh. Kan jag va så beroende av HIMYM att jag tar med mig datorn till badrummet och kollar på ett till avsnitt (Best prom ever) samtidigt när jag dushar? Det är värt ett försök! Jag menar, jag har bara 3 avsnitt kvar av säsong 1 så det är ju bäst att jag laddar ner säsiong 2, eller vad säger ni? ;)

Felicia Säger:
''Hej! Jag heter Felicia och jag är beroende av How I met your mother för att det är så sjukt bra!''.

Kristin kommer ju till mig snart och vi ska sova här. Hon tar med sig sin systemis så det blir många bilder. Hon tar också med sig sin dator, så det blir laaaaaan! Jag känner att jag måste städa mitt rum innan hon kommer. Det är gaaaanskaaa så stökigt. Man kommer knappt in i det. Kläder här och var, ni skulle inte gillat det. Men jag älskar det. Skit samma, nu ska jag duscha och kolla how i met your mother. Puss!

 



''Kids, Nothing good ever happends after 2AM.''


HOW I MET YOUR MOTHER, ''DRUMROLL PLEASE''.



Gissa vad jag ska göra nu när jag inte har något vettigare för mig? :)
Kolla på HIMYM aka How I met your mother!

Älskling svarar ju inte mig och Kristin ska jag va med ikväll, så detta får bli min dag :D

Dagens planer!

Tjaaaaaaaa !
Idag ska jag träffa Marcus en stund tror jag, om han kunde. Hoppas verkligen att han kan, eftersom att jag saknar honom som in i helvete! Var vi ska va har jag ingen aning om. Han har inte vaknat än. Väääldigt bra älskling :)

Efter att ha träffat honom ska jag flytta till Madagaskar. Har packat alla grejer nu i stora flyttkartonger och ska åka hela vägen till afrikanska kusten och bo där tills jag bli iaf 18. Haha, drömma går ju!? Där blev ni lite rädda, ellerhur? Jag skojade bara med er. Tyckte att det behövdes lite humor nu. Fråga inte varför :)

Ikväll blir det Kristin. Vi ska sova över och sånt. Riktig tjejkväll med ansiktsmasker, måla naglarna, sminka varandra och snacka om killar. Haha, jag skoja igen! :D Ussh nej, sånna saker är inte för mig. Visst, jag är rätt tjejig emellan åt men så långt skulle jag aldrig kunna gå. Haha, fan va kul humor jag har.

& Imorgon blir det väla. Kristin vet inte det, men snart gör hon. Kristin, vi drar till Väla imorgon om du läser detta! Nu vet hon :)

Skriver mer sen, pussen.


' Grattis Stephanie!



' Stor i åldern & längden, men alltid lika liten i hjärnan!
Hahaha, loveu steffi! :) ♥


WTF, JÄVLA BRANDBILAR!

Vaknade för ungefär 10 minutersen pga 3 brandbilar som har kört fram och tillbaka utanför mitt fönster. Förvirrade chaufförer med tjutande sirener. Skaffa GPS, en karta eller va fan som helst? Och sluta tjuta! Det är fan folk som sover klockan halv 1 på dagen, visste ni inte det? Jaha, nu körde 2 ambulans också utanför. Lite orolig är man ändå, tänk så känner man någon? Vi får ju hoppas på det bästa. Vi vill ju inte ha några brännskadade klasskompisar efter lovet. ush vilken hemsk tanke. Nu sitter jag förväntansfullt och uppdaterar hd's hemsida. Jag vill veta vad som har hänt!

 


SÅ SJUKT JÄVLA FIN BILD !?!?!? :O



Är inte jag bra på att fotografera och redigera? (Älskar det rimmet, Fotografera & Redigera. Om det nu ens är ett rim :$) Jag älskar denna bilden. Den är så sjukt fin, hehe! Jag älskar kristin också. Men hon skiter jag i för tillfället. Haha, nej det var taskigt sagt. Men jag älskar faktiskt henne, tro det eller ej. Eller bara tro på det.

Nu måste jag typ göra mig redo för sängs. Byta om, borsta tänderna, ta av sminket och allt man gör. Sen blir det rakt ner i sängs och kolla på älskade How i met your mother (♥) vilket ni redan vet. Är så sjukt trött. Vi hörs, nattinatti.

lite bilder från kvällen!

Över 100 bilder, så ni får bara lite bilder. Resten får ni någon annan gång! :)








vet inte varför, men älskar denna bilden! Om man nu får älska en bild på sig själv utan att bli kallad självupptagen? Inte för att jag är det. Hatar mig själv, men bilden är ganska härlig. Skulle lätt haft den som header om inte stolen skulle vatt ivägen :( Dumma stol!





HAHA , SÅ MEGA OSERIÖS SÅ DET KAN BLI!





I kissed a girl and i liked it, nananana...



loveit! fast tänderna är hyffsat blää? :D






haha, gosedjursmördar'n!



Som ni vet, jag är inte normal. Det blev iaf alla bilder för kvällen. Resten får ni imorgon, vilket inte är så jättemycket bilder. Ni fick dom flesta showable bilderna. Resten är barnförbjudna eller helt enkelt för snygga *hosthost* för denna bloggen. Vem vet?

Men nu ska jag kolla på säsong 1 av how i met your mother. Är på femte eller sjätte avsnittet. Vet inte riktigt. Det heter i alla fall Slutty Pumpkin om ni vet vilket det är? Men det är det sjätte avsnittet såg jag nu. Men vi hörs imorgon. Eller ja, lite senare idag.
Godnatt!


blev ingen älskling :'(

Typ, kuk. Ellerhur?

Nej, men pappa tvingade med mig till hans bästa väns fru någontings födelsedag. Vet inte riktigt vad det var, men ja. Han tvingade dit mig iaf och det var väll helt ok förutom att det var lite folk som jag absolut inte ville träffa! Känn dig träffad en viss kille. Moaha.

Men jag gick hem tidigare och kristin kom hem till mig. Vi satt på varsin dator och sen tog bilder med hennes lilla systemis, det var mega härligt. Bilderna kommer. Men det är mest bilder på mig där, hehe. Fast jag tog lite bloggbilder också, så nu har jag bild till en fullbordig header. Den jag har nu är bara tillfällig om ni inte fattade det.

Men jag tror att det blir älskling imorgon istället. Förlåt för att det inte blev idag, men min pappa fick damp. Älskar dig! ♥



Jag älskar dig Marcus.
Denna månaden har varit helt underbar och jag hoppas över hela mitt hjärta att det kommer att bli fler. För även om det varit lite spänt nu på sistonde, så ska du veta att jag älskar dig precis lika mycket som vanligt, om inte mer. Du är mitt allt och jag menar mina ord. Vad som än händer, så älskar jag dig.

Bloggsvar!

Istället för frågestund, så kan ni nu ställa frågor lite när som helst.
Skriv en fråga där, så kommer jag svara på frågan så snabbt som möjligt. Så fråga på. Tack till Hanna Rosenqvist som gav mig en invite.



fråga på nu!

& btw, ni vet väll att jag har en annan blogg också? http://lizochfelicia.blogg.se/ En frågestund håller på där, så ställ en massa frågor där också! Puss!

' godmorgon!

Vaknade typ precis och har käkat mat från max. Äckligt tycker jag. Max är faktiskt lite slaffsigt ;o Men idag ska jag träffa marcus, vilket är härligt eftersom att jag inte har träffat honom sen i lördags. Jag saknar han något enormt mycket. 

Sitter med min lillebror lite sådär, halft ointresserad och kollar på monsters inc. Ni vet den tråkiga filmen om en liten flicka som kommer in i monstrenas värld eller något sånt. Passar honom halft nu, så då måste man göra så. Jag skriver mer sen. Kyss.

 

Gammal bild på mig och min lillebror. Notera att jag är mega osminkad. Eller föresten, gör inte det.


De tre sakerna som är bäst i livet!

Lady Gaga, Eminem & How i met your mother!
Nu ska jag se på det första avsnittet någonsin av how i met your mother, eftersom att jag har laddat ner hela säsong 1. Sen ska jag fortsätta kolla tills jag somnar. Nice, ellerhur? :) Jaja, i know you like it.

1 månad med älskling idag!
Bara för att jag saknar honom och ska träffa han imorgon.




bild sen midsommar. FAN VA DET ÄR HÄRLIGT MED MOPPE!

godnatt!


' helsingborgsfestivalen med älsklingar!

Tack som in i för en riktigt underbar helg! Tack till alla som medverkade i mina älskvärda dagar :D Jag älskar er alla. Bilder och filmer is coming in this inlägg. Det tar bara sådär en timme för min sega dator att överföra alla bilder, men jag tar den tiden till er. varsågod!

Torsdag:
Hade en härlig dag med Cornelia. Vi åkte in vid 4 och träffade en massa folk, det var mega super duper härligt. Plus att det va min födelsedag, så tack till alla som sa grattis (: Dagens högpunkt: TRÄFFADE ERIC SAADE & MOLLY SANDEN! Har inte alla bilder från det, men de kommer så småningom!





klockan jag fick :)




fick hörlurar också, dom är på bilden men syns inte så mkt :)







ERIK!







jag vet , ni är sjukt avis på mig ;)







vi är så jävla coola! Men iaf, vi kom hem ifrån allting vid halv 1 tror jag. Kommer inte riktigt ihåg. Men då gick jag över till michelle och sa hejdå till henne som åkte till spanien och dissade mig i kalla svergie i 3 hela veckor :| kommer seriöst att dö, jag skojar inte.

Fredag:
DEN BÄSTA DAGEN! Jag & Frida åkte ner vid 6 har jag för mig. Så gick vi runt lite och träffade en massa folk. Senare kom Olivia & Lisa. Vi träffade också Anna och Tess. Hade en jävligt roligt dag med en massa tuttaklämm och rumpklämm. Men sen kom tintin också och så vann en nalle till mig (a) Sen kom Tintin och vi hade en massa kul! Vi kollade på nikitas dansuppvisning som jag egentligen skulle vatt med på men dissade. Dom var jävligt duktiga. Efter det dansade vi som fan på dansgolvet. Haha.








jag ser helt cp ut, men tintin är king :D







Jag, tintin & frida åkte mega fly. Slöseri med tid & pengar. Den sög :)




Bilder från uppvisningen:







filmer från dagarna kommer upp i något annat inlägg :)



den asgulliga nallen som tintin vann till mig på sån klo. Han slösade 70 spänn, men riktigt gulligt av honom ellerhur! (a) Nallen heter TT. Sött va?


älskade tintin :D hahaha !





Lördag:
Lördagen var också härlig. Spenderade den med frida, mimi, stina, lisa, hubbe, olivia N och olivia S. Vi hade jävligt roligt! Van två nallar.



dumma pågar! :(




jättecoola, ellerhur?


elaka , elaka elaka!



asheta!



Min ascoola nalle som jag vann på sån klo. Den heter bamse. Det var BP som döpte den efter honom. Bamse. Härligt, den ser ju ut att heta bamse, eller vad säger ni? ;)



Svante , jao! En random fjortis kille döpte den till mig.

på kvällen åkte jag & frida booster. Jag dog såklart, men ändå. Träffade älskling också. Det var så sjukt längesen, saknar honom som fan! Men ja, vi hade iaf trevligt. Jag och frida dog på booster som sagt, men ja. Film kommer.

Ska ladda upp filmerna snart, ha det!


21 DECEMBER 2012





man kan ju alltid hoppas? ;)

Gissa vad! Vi åkte den, vi åkte booster! P...

Gissa vad! Vi åkte den, vi åkte booster! Payade 100 spänn, men ändå (: har inget internet. Ska fixa det imorgon, det har pappa lovat. Vi hörs, pussssssss.


RSS 2.0