♥ Alla barnen lekte i sängen utom Lydia, för hon hade klamydia...

Sitter i skolan nu och har en liten rast på 20 minuter. Jag är så sjukt trött så att det finns inte. Matteprovet är i eftermiddag och jag är så oförberedd och osäker som det går att bli. Kommer få max G på detta provet, fast ska ändå kanske, bara kanske, försöka få MVG i alla fall. Ska sitta i två timmar med det där jävla provet och klara uppgifterna. Inget snack om saken!

Nu väntar 80 minuters spanska för min del. En sak: Döda mig. Jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, haaaatar spanska! Så tråkigt och drygt. Varför 80 minuter!? Bara de 60 minuterna på måndagarna känns som en evighet. Jag kommer inte klara detta.




Amanda som sitter breve mig äääääääääälskar spanska. Hihihihihihihihihihihihihi!

♥ I really still miss you soooo much!

Har precis kommit ut ur dushen och skakar hur kallt det är. Jag har aldrig frysit såhär mycket innom hus innan. Shit vad kallt det är. Usshh ...

Matteprov idag. Felicia + Matteprov = IG! Jaa... skulle faktiskt tro det. Men nu måste jag lägga på ett kol, så hörs vi senare! :)



underbar!

♥ Panikångest ... ?

Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i tinningarna, en känsla av att hjärtat stannar, overklighetskänslor eller en tro på att man håller på att bli galen, svimma eller dö.

Vart vill jag komma med detta tro?

♥ Everyday for something new and open mind for a diffent veiw. Then nothing else matters.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuursäkta mig om jag inte orkar uppdatera. Men min blogg är ointressant och tråkig för tillfället känner jag. Och just därför har jag ingen lust att uppdatera. Ingen ''spitit'' till det heller. Tycker ni det är intressant? Hur ska jag bättra bloggen?

Nu ska jag kolla på csi. Fundera på överstående. På vilket sätt ska jag göra så att min blogg blir läsvärdig?


♥ We are going to party like it's the end of the world!

Tycker faktiskt att det är liiite dålig stil. Jag menar, vad som än händer så är det alltid vänner först. Man ska ALLTID fråga innan man gör något sånt. Men du vet la inte ens om att jag tog illa upp, ellerhur?

Nu blir det en såndär, tråkig men nödvändig dag! Städa, Plugga, Träna småbarnen. Kanske inte i den ordningen, men ja. Därför kan jag inte uppdatera just nu, för tydligen ska vi dit tidigare och ta fram saker och ting. Så vi hörs när jag kommer tillbaka! Kyss!


Uppdate från skolan: michelle hittar sin f...

Uppdate från skolan: michelle hittar sin försvunna penna i sin bok. Spanska suger. Michelle tänker på en viss "p" hela dagen. Awesome.


♥ Hur awesome är inte det?

Laserturken är på vakna med the voice! Missa inte det, sätt på femman nu. Han är så sjukt grym!

Nu är jag nyvaken och ska börja fixa till mig och lite sådär. Tycker att det är jätteintressant för er att höra, men så är det. Är så sjukt trött. Somnade vid 3 i går. Skulle inte gjort det ... hmmm? Men gjort är gjort men det var ändå underbart igår kväll/natt.

Vi hörs senare, oki? :)


http://carlapatriciaa.files.wordpress.com/2010/11/laserturken.jpg?w=480&h=360

♥ You are the one, i dont give a damn if you got a girl, just take my hand man.

Håller på att lära mig denna låten på gitarr nu!

Creed – With Arms Wide Open



U N D E R B A R T ♥


♥ I LOVE PARLAMENTET!

Snabb ''genomgång'' av helgen!:

Fredag:
Vi firade Cornelias 13 års dag igenom att åka till viken och käka lite på resturant. Sen gick vi hem till cornelia och bara hade det lite mysigt. Det var Jag, Kristin, Cornelia, Astrid, Linnea och Nikita. Riktigt härligt!

Lördag:
Häärliga Lördag! Jag och kristin träffades på hemköp där vi köpte ingridienser till tårtan vi skulle baka, eftersom att det var stinas födelsedag. Efter det så gick vi hem till kristin och gjorde en fin tårta! Sen kom nikita också och hjälpte till. Den blev überfin! Sen drog vi med stina på tjejfestivalen och det var überawesome. Sen hade stina tjejmiddag för mig, nikita, karin och kristin. Riktigt roligt hade vi. Sen gick vi ut och träffade några killar. *smälter* Sen gick jag och kristin hem till kristin och hade skitkul när vi spela rebubbled. Fyfan vad vi skrattade! Älskar den tjejen!

Söndag:
Vakna upp breve kristin halv 9 för att börja fixa till oss och käka. Vid 9 åkte vi till kyrkan för att inskaffa en påskrift till vårt konfirmationspapper. Tråkigt värre var det. Efter så åkte vi hem och åkte pulka med karin och det var riktigt roligt. Sen åkte vi till julskyltingen. Fast jag hade dans innan, vilket gick bra. Jag var på julskyltningen med michelle, frida, olivia, lisa, kristin, stina, nelly boss och karin. Har säkert glömt någon. Vi var skit många! Sen stack alla hem så jag var med jens och pontus ett tag och hade skitkul! Hihi. Sen åkte jag hem och kom hem nu. Ska kolla på da vincie koden. Det var ett tagsen jag såg den. Har för mig att jag tyckte den var bra.

Men det var en resumé av helgen. Därför kunde jag inte uppdatera. Men ledsen för det! Imorgon, eller redan ikväll, blir det nystart och bloggen är på topp igen! Min blogg fyllde 1 år för 2 dagarsen. Så grattis till den!

Bilder kommer när mina kompisar har lagt upp. Hihi!



Jag älskar dig så sjukt jävla mycket!
btw, du ska få tillbaka dina vantar imorgon! :D

GRATTIS STINIS!


















♥ asså vafan... sällan?

Internet här hemma har damp! Men har inte tid att skriva något nu för nu ska jag till hemköp för att göra en hemligsak som ni får reda på sen! (a)

Berättar mer om gårdagen när jag kommer hem!

♥ Vem tycker ni ska åka ikväll?

Ut med minnah!

Har alltid sagt att Jay, Olle och Linnea ska vara top tre och det är ändå ganska ok. Tycker att Minnah har vanlig tonårsröst. Så sjukt tråkig! Heja JAY! Nummer ett!


♥ I N S P E R A T I O N S K Ä L L A !



Så bra, så fin, så vacker, så bäst.
En jävligt bra förebild.

INSPERATION!

♥ reeeeeeeeeeeeeeed

DANS ÄR UUUUNDERBART! Har varit sjukt roligt, fyfan. Jag älskar dans. Dans är mitt liv, hihi. Har inget mer å säga än att vi hade en traditionel torsdag. Sångpedagog, mc/espresso house, Stan, Dans. Underbart, verkligen.

SÖNDAGEN DEN 12 DECEMBER ÄR DET IMPULSE DANCESHOW! KLOCKAN 14.00 BÖRJAR DET! INTRÄDE: 60 KR PER PERSON, TROR JAG. PÅ SUNDSPÄRLAN I HELSINGBORG! BE THERE OR BE THERE!




♥ EN KONDOM SNABBT! DEN ÄR INTE TILL MIG, DET ÄR TILL MINA BARN!

Sitter i skolan nu, vi har liten rast innan vi forstätter med fysik. Palla! Sen åker jag in till stan för sångpedagog och dans. Härligt! Vi hörs ikväll, om jag inte smsbloggar!



älskling <3


♥ Sean Banan som julvärd!

The vocie avslöjade i morse årets julvärd på svt klockan 3 på julafton. Och det är ingen mindre en Sean Banan! Är inte det mega härligt? Enligt mina åsikter så kommer det att bli den bästa julvärden som någonsin varit där. Efter arne waise såklart, men det är bara för att hans namn är så sjuukt coolt! Hihi. Men ändå, sean banan till julen. Hur härligt är inte det? Mer sean banan åt folket!



Sean banan som julvärd. Hiss eller diss? :)


♥ Vem bryr sig om vad droger innehåller?

Har pluggat som in i helvete nu i snart 2 timmar konstant. Snacka om jobbigt. Jag har läst igenom ett stycke och sen skrivit ner det jag tyckte var viktigast. Sen när jag har gjort det på alla läste jag igenom det och svarade på kapitelfrågerna. Efter det så läste jag igenom hela texten en gång till högt, fast spelade in alla stycken. Nu sitter jag och lyssnar igenom bit för bit och skriver ner små stödord om det viktigaste. Jag kör på två till tre kapitel i taget och det finns 7 kapitel. Önska mig ett lycka till tack ...

Detta blir sista inlägget för ikväll. Ska bara plugga lite till, runt en halvtimme max. Sen går jag till sängs. Känner att jag får börja lägga mig lite tidigare nu. Vår lärare berättade att om man fick dålig sömn så hände någonting när man blev äldre. Kommer inte riktigt ihåg vad, men det var något sånt så att jag ba: SHIIIT, JAG MÅSTE BÖRJA SOVA MER! Ska fråga honom imorgon faktiskt.



http://images.paraorkut.com/img/pics/images/w/winnie_the_pooh-3870.gif

N477I3!
(nattie på l33t språk! Hihi)

♥ Neej, nu jävlar ska jag plugga hårt!

Hade absolut ingenting att göra så jag tänkte lite på vad jag skulle göra. Tänkte på att spela lite random spel på ännu mer random sidor som hamsterpaj, jesper osv. Men mitt förnuft kom till fånga och nej nu ska jag plugga. Jag ska plugga hårt som fan! Jag ska klara detta jävla provet. Så är det bara!

Så just nu sitter jag med biologiboken i högsta hugg och emomusik i hörlurarna faktiskt. På något sätt så pushar det mig frammåt. Fråga absolut inte varför.

Men vad är det jag pluggar? Jo, kapiltlett heter Människan & Droger. 25 jävla sidor med onödig fakta. Det är så mycket ointressant och tråkiga grejer som jag inte vill ha i huvudet.  Jag bryr mig inte om cannabisväxten och THC. Jag ska aldrig droga i mitt liv, så måste jag kunna allt om det?

Någon som har några inlärningstips så att jag i alla fall klarar provet?



Pallar inte ....

♥ A girls heart is a ocean full of secrets.

Stan med stina blirre! Vi ska fikah med -> sophie <- och hennes kille. Fast vi ska hitta på lite roliga saker ensamma också, jag och stina. Mc toan kommer att bli upptaget väääääldigt länge. Så att ni vet ;)

Någon som är i stan så smsa om ni vill träffas: 0768903623 (mp)



ganska ok ändå ? :) ÄLSKAR DIG STIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! :D


♥ Do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

Asså omg, är sjukt sur! Min gympalektion gick galant och alla diggade det. Men näe, då får jag MELLAN MVG OCH VG!? Vafan? Det var en punkt som han sa att jag missade. Men jag gjorde det som stod på punkten. Kommer inte ihåg riktigt vad det var nu, men det var verkligen något som jag gjorde. Det ENDA felet som jag kan hålla med om var att jag var lite för snabb när jag lärde ut dansen. Altså gick lite fort fram, men vafan? Vad ska dom förvänta sig på en kvart? Jaja, nästan MVG är la bra. Har ju 4 terminer kvar till att bevisa att jag ska ha MVG. Som fan!

Hej föresten! Har precis kommit hem ifrån skolan. Väntar på att -> stinisfinis <- ska komma hit så vi kan börja dra oss in emot schtan. Vi ska nog träffa Jens & Pontus tror jag. Om det blir av. Har ingen aning. Men träffar vi inte dom så blir det bara G.N.O i stan med stina. Vad det än blir så kommer det bli en hell of a day eftersom att jag har stina vid min sida. Härligt, ellerhur.

Juste ja! Fick ju 2/9 på biologin så har så jävla mycket att plugga nu också. Så nu ska biologiboken med mig vart jag än går. Kulkul!

Haha, men nu kom stina och det första hon sa när hon kom in i mitt rum var: ''Jag har aldrig sätt en sån hög säng förr!'' :o Sen nu står hon bakom mig och dansar så sjukt cp. Haha, fan vad jag älskar den tjejen! Måste dra nu. Hahahhahaha, fan vad härlig hon är. Så roligt hon dansar. Och så säger hon saker som: Aahaa, så du har sånt fat. Hahah underbar!



älskardig du!

♥ i can be a freak, everyday of every week!

Ett snabbt inlägg får det ta och bli nu. Ska hålla gympalektionen nu om 10 minuter. Ska jag få MVG eller bara VG. Det återstår att se! *dun dun duuuuun* (Ni vet det dramatiska ljudet?)


♥ Stop and stear, i think i movin' but i go no where.

OneRepublic – Stop And Stare

Över för spotify, under för youtube.


Godmorgon bloggen. Idag vaknade jag med tuppen. Eller ja, en halvtimme innan till och med. Sitter i mitt rum och fryser rumpan av mig. Visst är det synd om mig, hehe?

Idag är det the big day. Ska hålla i gympalektionen och jag hoppas verkligen att alla tycker det är kul. Detta mvgt är jävligt viktigt för min del. För annars får jag damp...

Nu ska jag börja fixa till mig och sånt. Måste ju gå inom mamma innan skolan och hämta mina fina skor! Intressant känner jag ...



Så jävla underbar ... <3


♥ This was something special, this was just like dynamite!

Ett snabbt inlägg innan jag nannar. Eftersom att mina föräldrar skiter i att jag vill ha bra betyg så måste jag sluta med läxorna vi har. Pga mitt omprov eftersom att jag fick 2/9 i biologin så måste jag råplugga.

Dessutom lektionen jag ska hålla imorgon som är 1 prioritet för mig just nu. Kan ju inte komma dit och inte kunna dansen, ellerhur? Håller ju på att lära mig en ny ifrån youtube. Kopierar deras rörelser så det är inte så lätt. Menmen, måste dra innan pappa kommer in i rummet och börjar dampa. Vi hörs imorgon!



Molletollebolle is back bitches! Loveu!

♥ Damp!

Vad gör man när man knappt orkar kämpa, men gör det ändå trots alla jävla bitchar och manwhores som försöker komma ivägen för en?

Har inte kunnat uppdatera idag för att jag har varit på konfa och ja, what ever. När jag kom hem så var det bara läxa dirr och nu håller jag på med träna inför imorgon. Ska hålla gympalektionen, vilket påverkar in princip hela mitt betyg.

Dock har en viss person damp på mig för att jag har ''för hög musik'' när jag har det på lägsta och sen fortsätter att gorma, skrika och hota... ALLT för att sparka på den som redan ligger ner. Jag menar, min skola och mitt betyg är la liiiite viktigare än om hon missar 10 min av hennes sömn. Äsh, det kallar jag egoist. Så om inte jag får MVG i idrott så vet jag vem jag ska skylla på. Idrott (& basic ämnena) är det viktigaste betyget för att komma in på skolan jag vill komma in på. Helst institut och komma iväg från jävla laröd...

Ja, men vi hörs imorgon om inte senare. Hihi. Ska upp tidigt för att åka hem till mamma och hämta mina dansskor där. Mina underbart fina dansskot. ♥ Godnatt!


Spanska i skolan (a) sexig michelle är <3

dsc00100 (MMS)

Spanska i skolan (a) sexig michelle är <3


♥ It's my life, i do what ever i like. And i dont give a fuck what you think!

Känner att jag uppdaterar asbra nu! Tycker att denna bloggen värkligen är riktigt braa... Inte precis! Hmm...?

Just nu ligger jag i sängen i pyjamas, fast klockan är över halv. Så jag måste börja skynda mig lite. Vill inte komma sent ju, hihi! Idag är det tisdag och det är den absolut tråkigaste skoldagen i hela världen. 8 - 3 och inga roliga lektioner. Menmen, vi ska börja på ett nytt projekt idag så vi får se hur det blir...

Hinner inte skriva mer, men vi ses sen!


♥ You don't know me at all. I have not even touch you. How damn can you call me disgusting when you not even know me? Fuck you. You should know that you looks like a asshole...

Springa iväg ifrån skolan och hemmet, Stänga av mobilen och allt som har med kontakt att göra. Dra till något random ställe, kanske mitt i skogen. Sitta på ett mörkt random ställe och bara lyssna på ljudet av emomusiken från ipoden. Bara komma bort ifrån allt, bara vara ensam. Typ... död? Det är stora bud på det asså. Ingen bryr sig om var jag är ändå så ...

Min dag i stora drag:
Städa, duscha, träna och baka.

Ja, mer intressant än så blir det inte än såhär. Dagen har varit hemsk. FYFAN vad folk kan vara hjärtlösa. Det är sjukt. Jävla svin asså!



älskardig stinisfinis <3


♥ Var i helvete är världen på väg?

Okej... Satt och kollade runt lite på youtube för att jag har absolut inget liv. Så ser jag en film där en treåring gråter för att hon älskar Justin Bieber och vill att hon ska vara hennes familjemedlem? Filmen är --> Här <-- (Inbäddning inaktiverad på begäran)


Hahaha! 4:09 är bääääääääääst!


Förlåt alla Justin Bieber fans nu, men Justin är nog historiens sämsta artist. Han har världens pottfrilla och sjunger som en tjej. Fattar inte varför vissa tjejer bölar såhär för en kändis. Känner folk som mycket väl kan böla över honom och känner folk som faktiskt har gjort det. Inte av samma anledning, men ändå lika patetiskt. Hallå? Han bor fan i en annan världsdel. Och jag vet inte om ni har fattat detta, men av alla de 15,7 miljonerna (på facebook) som gillar honom tror ni han väljer just dig då? Näää... skulle inte tro det. Han vet inte ens att du existerar!

Pallar faktiskt inte lägga ner mer tid och energi på detta. Det är enormt irriterande och frustrerande. Så jag ska gå och fiska nu! På tal om fiska, jag saknar Molly! Kom hem matvrak :( ♥


♥ HP <3






Jadå <3

Frulle i husvagnen! Mums!

dsc00066 (MMS)

Frulle i husvagnen! Mums!


♥ I dont need you and brand new benz and your assholes friends!

Godmorgon!

Internet fuckade igår så jag kunde inte uppdatera mer. Men nu har det kommit tillbaka! Vi är nyvakna här i husvagnen och frida kissar på minitoaletten för tredje gången. Vet ni vad? :D

JAG VANN! Frida såg paranormal activity igår! Fan vad jag är bra. Fast det var en ännu läskigare  veriation än den jag såg sist. Sjukt äckligt :s

Ha det !


♥ I'm no superman, but i can take your hand...

Sitter i husbilen med fridabäästis nu när vi har bäddat mysigt i sängen här. Hihi! Vi invigde även toaletten också. Fyfan vad liten den är. Och nu luktar den riktigt illa... Friiidaaaaaaa! Nu ska vi dricka lite te och mysa. Fan vad detta var härligt. :)))

Vi hörs senare i min fina myskväll med fisfrida!



Älskardig retardmänniska ♥

♥ hmmm...?

Nu drar jag ut med fisfrida. Hon fiser. Och loskar... hmmmmm... ??


♥ Let's have a toast for the assholes and run away as fast as you can!

Håller på att ladda ner lite filmer nu till ikväll om det blir något sånt. Bara skräck, för nu jävlar ska jag få med frida på det! Haha, ägd frida! Hoppas hon inte ser detta för då kommer hon nog att dampa liiite mycket sen när jag träffar henne!

Nu ska jag klä på mig och fixa undan snabbt på rummet, sen blir det ''utgång'' i laröd med Frida, Stina och några killar. Kommer inte ihåg vilka riktigt. Sen beger vi oss vidare till husbilen. Blir inte kvällen bäst så är det något som är helt cp, för det blir alltid bäst när man blandar lite Fridaawesomeness och Feliciaawesomeness!


Happyness.
That's just hwo i describe my thaughts when i'm with you!
I love you, best friend!

Btw, Alisya beundrar mig mega mycket. Hon tycker att jag är det coolaste som finns. Och det är så det är! Om ni vill gå in på hennes blogg så är det http://aalisyamicoogullari.blogg.se/. Fast... min blogg är såååå mycket bättre och det vet vi alla om ;)

♥ I can be a freak, everyday of every week!

Kvällen kommer att bli super med min allra bästa vän. Tror att det behövs! Vi ska faktiskt sova i vår nya husvagn. Det ska bli awesome! Vi kan göra vafan vi vill! Kommer inte att kunna blogga eftersom att det trådlösa internet inte räcker ända ut. Lite dåligt faktiskt. Ni får nog något litet sms inlägg då och då. Vad sägs som det? :)

Har precis kommit ut ur duschen. That's marwellous! Ska börja typ, fixa till mig lite. Jag älskar att vara fixad. Man känner sig så fräsh och ''fin'' då så det ska jag nog göra. Frida kommer inte förens lite senare ikväll så jag har lite tid på mig att göra vad som helst. Ska passa på att ladda ner lite filmer. Kanske tvingar med frida på en skräckis om hon vågar? ;)

Vad tror ni? Kommer jag lyckas få frida med på en skräckis? :)



♥ KESHA - SLEAZY


Ke$has senaste låt! Grym tycker jag. Riktigt dancebeat faktiskt.

Har ni hört rihannas nya album föresten? Ett av de bästa på länge. Har ni spotify så here you go: Rihanna – Loud. Faast, har alltid sagt det och kommer alltid att säga det. Rihannas allra första album är det bästa hon någonsin har gjort! Rihanna – A Girl Like Me. Alla låtar på det albumet är suuuper!

Föresten, vad tycker ni om Rihannas stiländring? Enligt mig så tycker jag att hon alltid har varit sötast i början av sin karriär. Men nu är hon mer grym och enormt cool. Men absolut inte söt.


I början: (2005)

http://www.plong.com/MusicCatalog%5CR%5CRihanna%20-%20A%20Girl%20Like%20Me%5CRihanna%20-%20A%20Girl%20Like%20Me.jpg


Mitten: (2007)

http://itschrisfox.files.wordpress.com/2009/11/rihanna-2009-blue-dress.jpg


Nu:




Fast hon är söt som fan på den senaste bilden. Tell me what you think!


♥ Allt vi förlorar kommer tillbaka på något sätt. Kanske inte det sättet som vi har väntat oss eller viljat. Men det kommer alltid tillbaka.

Har ''precis'' vaknat. Om man inte räknar med dom två timmarna jag har kollat på harry potter och fenixorden. Eller hur det stavas. Fyfaskien vad jag äälskar harry potter. Filmen igår var awesome, helt grym! Riktigt biovärd och enormt spännande. Rolig också. Skrattade en del tack vare Ron. Shit asså :) Skriver mer om filmen sen!

Nu ska jag kolla på den sjätte filmen. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Har sätt den på bio förra året, men kommer knappt ihåg något. Ikväll blir det Frida! Ska bli awesome. Saknar min bästavän <3

Vill ni veta en kul sak? ;) Min pappa har blivit delägare över en husbil. Han kommer hem med den senare, så ska jag kolla på den. Lite awesome!



det är inte den på bilden. Vår är graaaaaaaande! hihihi!

♥ H SOM I HARRY POTTER OM NÅGON TIMME, WII!

Hinner inte skriva mer än att jag sitter och väntar med kristin på att bussen ska anlända. Kommer smsblogga därifrån, så att ni vet. Hihi! Kom på att bussen går om 5 min, så vi måste dra. Men fan vad jag har längtat tills denna kvällen. Harry Potter, here i come!



kristin och jag innan sommarlovet, yhä!

♥ HARRY POTTER!

Gissa vad jag kanske och förmodligen ska göra idag! That's right, jag ska se harry potter 7: Dödsrelikerna del 1! Snacka om att jag är överlycklig! Har fått några kommentarer om att den var bra och biovärd så det är klart att jag ska se den! Dock har jag inte sätt Harry Potter och fenixordern än men håller på att ladda ner den. Ska se den med min kära kristin om hon pallar, vilket hon kommer att göra. Annars dampar jag på henne och det är inte kul :D

Jag frågar en gång till! Ni som har sätt den, vad tyckte ni om den och var den värd att se på bio?


http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2010/06/harry_potter_and_the_deathly_hallows_movie_poster.jpeg

♥ Motiveringar, jao!

Ni ville ha motiveringarna till varför vinnarna av dagens blogg blev vinnare (?) och det ska ni få veta nu:

http://miniboobies.blogg.se/

Först och främst, namnet på bloggen. Klockrent! Sen innehållet i bloggen var grymt. Liksom, inte bara tråkiga vanliga vardagsinlägg utan lite humor också. Tycket jag i alla fall, hihi. Roligt också! Och ''anmälningskommentaren'' föll jag för direkt. Altså: ''GIVETVIS ÄR VI MED OCH KÄMPAR FÖR SMÅ BRÖST :D'' Dock det ända negativa i det hela är designen som är en vanlig mall-design. Fixas det så blir det lätt en gryyyyyyyyyym blogg!







http://alexandraekstrand.blogg.se/


Denna bloggen valde jag eftersom att designen var superfin och alla bilder är jättefina. Roliga inlägg också om saker som faktiskt är intressanta att läsa helt enkelt!





http://joelsv.blogg.se/

Helt klart musiken! Musik är typ, allt och denna killen var kanon! Grymt bra och musikalisk. Enklare än så är det inte!




♥ BAKOM MAGIN!

Hinner inte skriva nu! Ska kolla på bakom magin: harry potter och dödsrelikerna. MER HARRY POTTER ÅT FOLKET! Loveit. Det har börjat nu så hinner inte skriva. Kyss!


Är i stan med amanda, sofie och hanna. Vi ...

dsc00057 (MMS)

Är i stan med amanda, sofie och hanna. Vi är på mc , men drar snart. Dans.


Fina michelle i skolan :-d

dsc00049 (MMS)

Fina michelle i skolan :-d


♥ VECKANS BLOGG(AR)!

Det är verkligen jättesvårt att välja ut en blogg som ska bli veckans blogg, så därför får ni tre stycken som jag tyckte om. Anledningen till att jag valde dessa tre ska ni också få, men i nästa inlägg. Hinner inte riktigt skriva motivering nu!








Nu ska jag kolla lite på Nikita och sen Harry Potter såklart! HAR NÅGON SÄTT DEN SENASTE HARRY POTTER FILMEN? Isåfall, vad tyckte ni och var det värt att se på bio?

♥ Through all that pain in my chest, i still wish you the best with a fuck you!

Hejsan bloggläsare!

Ni vet anledningen till att jag inte har uppdaterat och jag ursäktar mig väldigt mycket. Jag älskar att blogga och tycker om att skriva av mig, men saken är att jag inte har något att skriva om. Visst , jag kan skriva om min dag men det börjar bli lite uttjatat! Men jag uppdaterar ändå några gånger om dagen så det får ni ta och leva med. Så kommer jag tillbaka med extrem nystart när jag hittar något. Kanske ska börja satsa lite mer på en musikblogg med mera? hmm..? Jaja, skit samma. Det är långt kvar tills, ja. Vad det än nu är!


Nu ska jag hoppa in i badkaret faktiskt, samtidigt som jag ska kolla på Harry Potter och den flammande bägaren. På svenska såklart! Sist jag kollade på den så började jag gråta i slutet så får hoppas att det inte händer igen. Verkligen ääälskar denna filmserien. Måste se den senaste på bio någon gång. Fyfan vad harry potter ownar ut allt! Hihi!

Vinnaren av veckans blogg (förra veckan , hihi) kommer ut ikväll. Har inte haft tiden att ta ut den innan, men nu så. Kram!








På konfan nu och snackar om döden. Inte så...

dsc00046 (MMS)

På konfan nu och snackar om döden. Inte så kul. På bilden har vi jätte söta frida. Hon är konstig, och i love her. Bloggar senare , puss <3


♥ It's not about hwo says that they will be there for you. It's about hwo does.

God morgon, god mooooooegooooooon!

Tjenare bloggen btw. Jag kom på en sak, martin stenmark är sjukt snygg ;o Ja, men det var lite överkurs. Påtal om kurs, idag ska jag till skolan. Näsan rinner lite fortfarande men skitsamma. JAG VILL TILL SKOLAN! Och nu måste jag börja fixa till mig, så jag kan inte skriva mer.




så söta !

Kollade mig i spegeln och upptäckte dessa ...

dsc00040 (MMS)

Kollade mig i spegeln och upptäckte dessa utslagen mitt i pannan, mellan ögonen. Ser ut som att jag har blivit skjuten några gånger. Haha, kul liv. Ska nog till skolan imorgon, så jag går och lägger mig så fort jag har sätt klart harry potter 2 och kanske början av 3an. Vi hörs imorgon! Kram!


♥ Pensionärsjävlar! <3

Fyfan vad jag älskar det programmet och damn vilka coola tanter och gubbar det finns! När jag blir en gammal tråkig tant så ska jag också vara med där. Haha, shit vilka coola gamlingar! Ni som inte har sätt det sätt på 5an NU! Eller kolla kanal5play.se. Jag har alltid trott att alla pensionärer var sånna arga och sura. ÄNTLIGEN TANTER OCH GUBBAR MED HUMOR! Sjuuuuuuuukt kul!




♥ I wanna rock n roll all night, and party everyday!

Ja, asså jag är inte frisk. Har varit hemma ifrån skolan också eftersom att jag inte kan röra mig ur sängen in princip. Trodde att tabletterna hjälpte, vilket dem gjorde i någon timme på när jag vakna men helt plötsligt så började jag nysa och hosta som en galning. Kan inte prata för den delen heller. Låter som en kärring som har rökt i 100 år på något sätt. Jaa... Ni förstår.

Har kollat på film och tv hela dagen. Har bestämt mig för att se Harry Potter ifrån början och har redan sätt första filmen. (wow) Mitt internet har varit dött så har inte kunnat blogga förens nu. Intressant inlägg, ellerhur?



hahaha, vi snackar lxsm 2007!

Nu jävlar ska jag bli frisk. Tro det eller...

dsc00036 (MMS)

Nu jävlar ska jag bli frisk. Tro det eller ej, men jag vill faktiskt till skolan imorgon. Jag hatar att vara sjuk ensam hemma. Så enormt tråkigt. Godnatt!


♥ What's the diffrent between life and a nitendogame? In the nitendogame you will get new chances, even when it's game over...

Tänkte höra av mig och säga hej. Det var ett tag sen ju! Jag kommer uppdatera dåligt nu av samma anledning som jag har uppdaterat dåligt innan. Jag har inget att skriva om. Världens blogg torka. Dessutom är jag gryyyyyymt förkyld. Hatar det. Näsan rinner, samtidigt som jag är täppt. Hela näsan är svullen och det gör så enormt ont. Jag kan inte sluta hosta och är hes som en kille i målbrottet. Nyser 24/7 och näsan är en snorfabrik. Huvudvärk och skit ockå. Ja... kul liv.



haha omg!


♥ SÅ SJUKT ROLIGT PÅ GOOGLE MAPS, HAHA!

Har inte uppdaterat av den enkla anledningen att jag inte har något kul att skriva om. Men nu har jag och HAHA! Värt att göra.




Följ följande instruktioner väldigt noga.

1. Gå in på Google Maps. (Klicka här för att komma in direkt)

2. Leta efter vägbeskrivning och klicka på den.

3. Skriv NEW YORK i ruta A.

4. Skriv KINA i ruta B.

5. Hämta vägbeskrivning.

6. Scrolla nu ner till nr 31 och nr 106 i listan.

7. Skratta tills ni dör.

Hahahaha, bara jag som inte kan sluta gapflabba åt detta? Säkert någon slags torr humor, men vafan? Haha, så värt tiden man spenderar på det. Det är typ max 3 min (+ 5 min med skratten) men ändå! Så jävla kul! Lägg gärna ner en liten kommentar om vad ni tyckte. Haha!


http://www.askjeroen.nl/images/google.jpg

♥ Music's in my soul. I can feel it everyday, everynight. It's the one thing on my mind!

Ett litet tidinställt musik inlägg.
Skit i den saken under. Det skulle vara en fin liten skakig linje med glitter på, precis som kissie brukar ha. Men eftersom att jag har bråttom så ser det rent ut sagt ut som en rosa bajskorv med spindlar på. HAHA!



Jag har fått en stor kärlek till gammla låtar. Varför vet jag inte. Jag bara älskar dom! Nya låtar is no good to me helt plötsligt. Ska det vara en ny låt så ska det vara en som låter som en gammal. På något sätt blir man mega glad av låtar från 2000 - 2007 eller något. Asså, om man tänker på tillfällen man har hört låten så får man flashbacks och minnen som är mega härliga. (Kan ju vara dåliga minnen också, men what ev!) Nu ska ni få en liten lista på gammla låtar som jag gillar.

Utan inbördes ordning:

Gnarls Barkley - Crazy
Madcon - Beggin'
Cee Lo Green - Fuck you
David Guetta - Love is gone

Hinner inte skriva mer, men ni förstår vad jag menar?


♥ Never open my self this way. Life is ours, we live it our way!

Godmorgon, godmorgon!

Just nu håller jag på att fixa till mig lite och sånt inför hemkunskapen. Vi ska ha middag för läraren och moi är värd. Ska typ duka, hålla tal och ta hand om gästerna. Sånt shit ni vet. Kommer nog inte blogga så mycket idag eftersom att det är torsdagar och på torsdagar så spenderar jag hela min dag i stan eftersom att jag har sångpedagog och dans. Awesome, ellerhur? Ska även fixa mobilen idag och det är rent ut sagt BÄST!

Kommer ställa in ett tidsinlägg sen så att ni inte blir helt utan uppdatering idag. Kram!



dagens outfit är något i denna stilen. I alla fall den tröjan med andra assecorarer. Har ju ingen mobil eller kamera så har ingenting att ta bilder med, tyvärr. Men vi hörs! Kyss!


♥ If sleep is important, then why does school start so early?

Anledningen till varför jag inte bloggar så mycket är för att jag inte har något alls intressant att skriva om. Jag menar, hur kul är det att läsa om var jag ska, vad jag gör, vad jag ska göra osv. Hela dagen? Nä, enormt tråkigt. I en bra blogg ska det innehålla så mycket mer än bara vardag och vad man gör. För det är rent ut sagt dödstråkigt att läsa det. Kan inte folk skriva om intressanta saker så skriv inte alls. Så känner jag.

Men ifs, för tillfället så har jag inga saker att skriva om. Så därför är det lite mer vardag och mindre av det lilla extra som jag stoppar in i min blogg lite då och då! Ja, det lät fel men skit samma. Jag kollade igenom bloggen lite snabbt precis och såg att min blogg innehöll en jävla massa tråkiga inlägg. Skäms över mig själv. Om jag inte tycker att den är rolig så vem ska mer tycka det då? Därför ska jag ge er ett löfte.

Så fort jag får mobil (Kanske imorgon, iiii!) Så kommer min blogg att innehålla mer videoinlägg där jag snackar om mina åsikter. Jag kommer att lägga in mer musikklipp där jag tex visar mina skills på gittarr/piano och mina ikke skills på sången. Men ja. Det kommer att komma mer långa inlägg om mina känslor och min syn på livet och det kommer att komma en hel del humor. Jag strävar efter en humorblogg med en blandning om min syn på livet, musik och liiite vardag.

Så fort jag får en tillräcklig motivation för att blogga så kommer min blogg sättas igån ordentligt. Jag menar på riktigt. Den kommer att bli grym!

Vad tycker ni om det?


Med det säger jag godnatt!

♥ “Well, I hate to tell you I told you so but... Wait a minute, i love saying i told you so! " I TOLD YOU SOO"”

Har haft en härlig dag ensam hemma hos mamma med min underbara vovvsing chiki. Hon är riktigt gammal nu (11,5 år) Så det är bäst att jag tar vara på tiden med henne. Jag menar, detta stod det på wikipedia. Dvärgpinschern är en relativt frisk hund och lever längre; 15 år är vanligt. Har 3 år kvar med henne, om inte mindre. Gud vad detta börjar bli sorligt! Ska vi gå över till något roligt istället?

Jag ska låsa upp mobilen imorgon, wihooo! Ska bli mega grymt. Har inte kunnat smsa på hur länge som helst och det är frustrerande. Så jag ska gå och fiska noo! (Jaaa, det skämtet mellan mig och molly!) Juste, påtal om molly. Fick en kommentar för ett tagsen att jag inte la upp bilder på mina vänner och att hon/han ville veta hur molly ser ut. Asså, liiite udda kommentar? Haha, jaja. Allt för mina läsare.





Michelle, Molly & Jag

---> Mollys blogg <---


♥ Jag har aldrig sagt att stephanie och jag är normala?

På mattelektionen:

Läraren - Stephanie, vad ska man göra nu?

Steffi - Ehhmmm... gånga?

Jag - *viskar högt över klassrummet* mgn!

Steffi - MG!

Jag - *viskar högt igen* N!

Stephanie - N!



Heta ;)

-----> Stäffäs blogg <-------

& en länk till molly också bara för att hon psykar mig när jag bloggar!

-----> Molly som gillar justin böger! <------

♥ Here's your knife back, I finally got it out of my back. I'm sure you'll be needing it again soon.

Hej alla! Har lite miniångest att min blogg är totalt ointressant. Så läsare: KOMMENTERA VAD NI VI SE I BLOGGEN! Kommentera precis vad ni vill och tycker. För jag har seriöst ingen aning om vad ni gillar att läsa. Visst, Jag bloggar för min egen skull men det är ju ni som ska läsa den så det är för er skull också.

Skola idag och det är deprimerande. Typ. Måndagar - Onsdagar är bara sega och dryga dagar rakt ut. Inte alls kul nu när man inte orkar mer skola. Det är tröttsamt, tråkigt och ja allt. Skit samma.

Är fortfarande i pyjamas så jag måste skynda mig. Börjar om en halv timme. Shore baby ...




kolla denna! Grym ;)

♥ Slutet på DH? :|

Vet ni vad sorligt? Denna säsongen kanske blir den sista av desperate housewifes. Är inte det hur sorligt som helst? Det är en tradition ända sen 2005 att sätta på tvn klockan 9 varje tisdag med popcorn i famnen. Gud vad jag älskar den serien.



http://www.tvseriesplanet.com/wp-content/uploads/2010/10/Desperate-Housewives-Season-5-Episode-15.jpg


Kommer ni att sakna det?

Sista inlägget för ikväll så med detta säger jag godnatt. Måste bara säga att jag älskar J. Hihi ;$ ♥

♥ When i was little i used to fall asleep on the sofa and wake up in bed, now i pass out on the sofa and wake up on the floor.

Godendag! Har varit hemma ett tag nu, men har haft fullt upp så jag har inte haft tid till att uppdatera tyvärr. Dagen var rolig och jag träffade en massa nytt och trevligt folk. Thanks for that!



Har funderat på att skaffa en sånhär tatuering. Vad tycker ni? ;)


♥ VAFAN ÄR 3DM!?

Är på konfermationen nu och väntar på att gubben ska komma. Men käkar konfamackor och det är awesome. Mycket übergott! Kommer hem vid halv 8 för då börjar paradie hotel ;$



läskig bild ;$

♥ So close, But so far away...

Tjena bloggen! Har lunchrast nu och det är awesome med rast. Vi började 8.10 idag och en kille från drogfritt.nu kom till oss och hade föreläsning om hans liv som missbrukare. Mina förväntingar var att vi skulle sitta i en ring och så skulle dom presentera sig och prata om sina problem. Ni vet så som man har sätt på film? Haha, ja exakt så. Men det var tvärt om. Han skojade som fan och det blev MYCKET skratt! Älskar den killen. Uffe hette han!

Efter skolan är det somsagt konfa. En kille som jobbar på en begravningsbyrå ska komma och snacka. BLÄÄÄ. Tråkigt, tråkigt. Sen efter det så kommer killarna ifrån allerum. Johnny, Jontahan, Jon och osv. Ska bli kul. Har saknat jonathan :))))



jag och jonathan, hihi :)


♥ BUSTED!

Hinner inte skriva mer än att jag är vaken och åker till skolan nu. Uppdaterar kaaaanske i skolan. Annars hörs vi inte förens sent ikväll eftersom att jag har konfa och sånt, jao :)


♥ just nu...

http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.226297.1258980150!image/3956720482.jpg_gen/derivatives/w450/3956720482.jpg


muuuuuums!

♥ Guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind..

Jaa.. ''jobbet''. Asså, jobb och jobb. Men jag började idag med att träna småkillar mellan åldern 3 - 5 i gymnastik. En gång i veckan bara. Så jobb och jobb. Får betalt i alla fall ;)

Har varit hemma ett tag nu men har gjort saker som att käka, städa, dansa osv. Har även börjat spela ett grymt ''roligt'' spel på facebook! Mall World heter det och det går ut på att sälja kälder, haha! Alla ni som spelar detta adda mig först på facebook och sen som neighbour! Ni som inte spelar det, börja! Så kan ni gärna adda mig sen. Behöver fler grannar nämligen.


Hihi, mycket roligt! Bara i level 14 dock, men snart. Då jävlar!

Tack för alla kommentarer och visitors här på bloggen. Statistiken är i topp idag och det tackar jag för! Har fått runt 50 kommentarer idag och det är otroligt hur glad man blir. Tack söta bloggläsare! Ett inlägg om mitt självförtroende kommer lite senare, för jag tycker att vi ska gå igenom det där. För vissa av mina bloggläsare har heeelt fel uppfattning om mig och mitt självförtroende...


FAAN! Kollade på klockan nu och kom på att jag glömde kolla på paradie hotel! Fan också, har missat i en hel vecka nu och tv6play funkar inte på min dator av någon konstig anledning. Jaja, får kolla top model nu. Kram!


♥ Today I broke my record for the number of days I haven't died. I plan on breaking it again tomorrow.

Härlig dag, ellerhur? Har inte gjort ett skit förutom att kolla på skitserier (fast loveit!) som the tyra banks show, top model, projekt runway osv. Trevlans?

Jag är en jävligt nyfiken person. Tex, om någon säger: Jag har en stor hemlighet i detta kuväret som kommer att ändra ditt liv. Jag lägger det här framför dig medans jag går på toaletten. När jag kommer tillbaka så öppnar vi det tillsammans, okej? Jag skulle öppnat det direkt när personen la kuväret framför mig!

Vad vill jag säga med detta då? Jo, jag kom på att det är top model ikväll och jag hejar på Jessica för att hon är så sjukt söt och en bra förebild. Men jag var bara tvungen att kolla om wikipedia hade lagt upp vinnaren och woala, det hade dom. Och jag blev så enormt besviken. Tänker inte säga vem som vann för er som inte vill veta, men de 2 personer som jag absolut inte tyckte om kom etta och tvåa. Är inte det typiskt. Jessica kom bara 5a. Buuhuuu :'( Så arg!



http://25.media.tumblr.com/tumblr_l6c6yrQ02j1qcjdrco1_400.png

Jessica, übersöta Jessica!

Nu sticker jag till mitt nya jobb. Börjar idag, awesome ellerhur? Berättar mer sen, pussen!

♥ A blond walks into a library yells "hi can I get a hamburger frenchfries and a soda!" Librarian:"umm miss this is a library" blond:"oh ok sorry (whispered tone) can I get a hamburger frenchfries and a soda?

Gillar rubriken, hihi!

Sitter och kollar på Elen Deegeneres och damn vad det är tråkigt. Hey Mama Hey Mama Hey Mama Hey Mama, ja vi fattar! Har fått världens huvudvärk från ingenstans. Ska ner och ta en huvudtablett och laga något att käka. Jag fryser som fan också. Termometern här i mitt rum visar bara 15 grader och mina händer är till is snart. Oj, vad det är synd om mig, haha... Fan vad onödigt inlägg!

Föresten, glöm inte att anmäla er till veckans blogg där under!


Katy Perry says:

http://randomoverload.com/wp-content/uploads/2010/05/36e77fa31dbieber.jpg.jpg

♥ VECKANS BLOGG!



Ni kan anmäla er tills jag tycker att det räcker med kommentarer! Lycka till!
Endast anmälningskommentarer, alla andra hänvisas till ett annat inlägg tack!

♥ Each girl has that ONE speciall boy... that they will NEVER lose feelings for.

God morgon mina kära bloggläsare!

Eller ja, god morgon för mig och god eftermiddag för er! ;) Hur har ni det i skolan? Jag har det härligt här i min säg med Cee Lo Green - Fuck you i högtalarna och top model på tvn. Det är adition nu, vilket är kulkulkul. Men just denna säsongen typ 4 gånger, så jag vet allt som kommer att hända. Kul!

Min dag idag går ut på att promota min blogg, städa rummet och hälsa på min älsklingsvovve. Jag orkar inte civilisationen idag faktiskt.



Nu jävlar ska denna tjejen komma i topp ;)


♥ Jaaa... Jag är vaken!

Haha, men detta blir sista inlägget. Jävligt onödigt för den delen. Går väll och lägger mig om någon timme. Ska sova hela dagen imorgon. Muums.

Godnatt!


♥ EMA - MINA TANKAR!

Best New Act:
Ke$ha
Justin Bieber
B.o.B
Jason Derulo

Vinnare: Ke$ha





Best Pop Video:
Usher - OMG
Lady Gaga - Alejandro
Miley Cyrus - Can't Be Tamed
Kate Perry - Teenage Dream
Rihanna - Te amo

Vinnare: Lady Gaga - Alejandro





Best Video:
Love the way you lie
Telephone
California Gurls
Prayin'

Vinnare: California Gurls
(borde varit love the way you lie för att megan är med ;@)



Best Male Artist:
Eminem
Usher
Bävern
Enriqu Ingles (stavning?)
Kanye West

Vinnare: Bävern ...




Best Live Act:
Bon Jovi
Lady Gaga
Muse
Kings of Leon
Linkin Park

Vinnare: Linkin Park



Best HIPHOP:
Snoop Dog
Lil' Wayne
T.I
Kanye West
Eminem

Vinnare: EMINEM! ♥




Best Female:
Rihanna
Miley Cyrus
Katy Perry
Lady Gaga
Shakira

Vinnare: Lady Gaga

Best Song:
Lady Gaga - Bad Romance
Katy Perry ft. Snoop Dog - California Gurls
Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie
Usher ftw will.i.am - OMG
Rihanna - Rude Boy

Vinnaren: Lady Gaga - Bad Romance



Glömde vissa kategorier då jag har varit inne i datorn. Ooops, my bad ;$


♥ EMA!

ÄÄNTLIGEN EMA!
Just nu är det shakira som uppträder med loca. Fyfan va fin kropp hon har. Vill också ha det :||

Ni som inte har MTV eller av någon anledning inte kan se det, så ska jag vara så snäll att ge er listan på alla vinnare sen när det är slut. Det håller på till 12 men ändå. Loveit!

hugs.



hihi ;$

♥ I guess the change in my pocket wasn't enough i'm like, Fuck you!

FAN VAD DENNA LÅTEN ÄR GRYM!

Cee Lo Green – Fuck You


Det var vem kan slå filip och fredrik jag skulle se klockan 8! Sen är det EMA som jag känner att jag bara måste kolla på. Music in my ♥ n' soul. Vi får hoppas att Cee Lo Green får pris eller något. Hehe! Ska faktiskt ner och kära lite honungsmelon. Omg, vad det är gott! Fast inget slår vattenmelon.

Gud vad detta börjar bli ointressant, hehe. Vet ni vad? JAG ÄR LEDIG IMORGON! Ingen skola, yeeees! Får se vad jag hittar på. Men nu ska jag göra saker. Hej!



I see you driving 'round town
With the girl i love and i'm like,
Fuck you!
I guess the change in my pocket
Wasn't enough i'm like,
Fuck you!
And fuck her too!
I said, if i was richer, i'd still be with ya
Ha, now ain't that some shit?
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Fuck you!


♥ 2a plats är gr8 anyway, ellerhur?

Har varit hemma ett tag nu och det första jag gjorde när jag kom hem var bänka mig framför tvn och zappa mellan canal+ sport och canal+ sport 2. MFF vann dock, vilket är jävligt sorgligt. Tycker att HIF var värd mer än en andraplats. Men ettan förlora, tvåan vann. Trean tappa byxorna och fyran försvann och det håller vi oss fast vid!



jaa, så blev det dock. Måste bara påminna om att IFK kom 7a, dom soporna. HAHA! Ska kolla på något klockan 8 men jag kom inte ihåg vad det var. Sen är det EMA, awesome.

Btw, dansen var GRYMT kul idag. Har aldrig varit på någon roligare träning. Loveit!

♥ If another person tries to throw Skittles at me and yells "TASTE THE RAINBOW" I'm going to throw M&Ms at them and yell "I'M NOT AFRAID!"

Hur normal är man om man duschar innan en träning? Ja, men ifs så har jag aldrig sagt att jag är normal ;) Just nu håller jag på att fixa till mig lite till dansen. Asså, sätta på mig danskläder osv. Har fasnat vid en speciell låt, som är awesome! Musikvideon också!



Hatar den cencurerade veriationen där dom sjunger forget you dock. Passar lxsm inte in, men ändå så spelar dom den cencurerade på radio heeela tiden. FUCK IT!

Nej, nu måste jag skynda mig så att jag hinner med bussen! KOM IGEN NU HIF FÖR FAN!

♥ VI SKA TA DOM TA DOM TA DOM!

Kom igen HIF, det är idag det gäller!



Hela huset är nervösa här hemma. Pappa har redan åkt till olympia för att hitta parkering osv. Matchen börjar om 1,5 timme. Dock är jag på dansen då och kommer att missa första halvlek. Ska kolla på både MFF matchen och HIF matchen på TV när jag kommer hem. Är mega nervös. KOM IGEN NU HIF, NU TAR VI DOM!



LÄTTFÖRKLARING:
För att HIF ska vinna allsvenskan måste dem vinna idag, samtidigt som MFF måste/ska förlora. Spelar MFF lika eller vinner (som dom inte ska!) så vinner MFF allsvenskan. Ush, vad hemskt det lät. Men HIF vinner idag och så enkelt är det bara!


♥ If Justin Bieber followed me around a bowling alley like he does to the girl in 'Baby', I'd punch him in the face.

Älskar rubriken! Så jävla sant!

God morgon bloggläsare. Vaknade nästan precis, wow. Intressant. Känner att min blogg inte är så intressant men skit samma, BTS. Idag har jag kära dansen. Streetfunk. Vi ska börja på en ny nu tror jag, och hoppas. Så dagen idag ser ut såhär: Träna, Träna, Träna, Träna, dans. Måste träna som fan eftersom att jag inte är 100 på den andra dansen. Men det ska fixelifixas. (?)

Nu är jag hungrig, så jag ska käka. Frågestund senare, hmmm...



saknar sommarn!


♥ the only thing I fear...

Jag kan inte leva såhär. Jag är trött på denna känslan. Inte ett jävla skit får mig på bättre humör. Frustrerande. Jag ska gå och fiska nu...




(fråga inte, ba molly & jag som fattar det sista...)

♥ can you feel it?

OH MY FUCKING GOD VAD LÄSKIG FILM! MEN SÅ GRYMT JÄVLA BRA. FYFAN!!! 100000 GÅNGER VÄRRE EN 1AN. HELVETEEEE!

Kom nästan precis hem. Tack michelle för att du gjorde denna kvällen grym! Orkar inte skriva så mycket mer än att jag är vettskrämd och sjukt rädd. Kan säga att knappt något av det som var med i trailern kom i filmen. Helt sick!?

Pappa har halloweenfest så det är fult med folk i huset. Hoppas dom går snart. Vill sova, men kan inte sova när jag vet att en massa mäniskor är i mitt hus. Lite paraniod, hihi!


♥ omgmogmogmomgmgo

Nu drar vi i till stan för att se paranormal activity.
Vet inte om vi ses igen, annars. Ha ett bra liv! ♥

 



en sång från hjärtat ...


♥ TOM IS A VERRRRRRYYY GOOD THAIMAT!




Michelle + Felicia + Tom = jaaaaa ...

♥ Jag är långt ifrån normal!

Skrev denna på word för typ 2 veckor sen och hittade den nu. Dock så dampar programmet. Ni vet när man har användt det ett viss antal gånger så går det inte att kopiera osv. Ja, så har hänt. Så jag printscreenar det. Jättedåligt, jag vet. Men tyvärr...














Tror det ska vara något sådant. Skit i dom röda markeringarna under. Felstavningar osv. Haha, kunde ju inte ändra det. J*vla word, hatar det. Jaja, läs och kommentera era åsikter. Det uppskattas!


♥ hihihi!

Biljetterna är fixade och jag blir mer och mer nervös. Paranormal Activity 2, here we come. Kommer vi att dö? Ohja! Vill gärna säga vilken rad och plats vi ska sitta på, men det tänker jag inte göra eftersom att michelle ska få det som en överaskning. Moahaha! Tror jag valde de bästa platserna. Det får vi hoppas i alla fall.

Mobilen kunde vi inte fixa dock. Skulle egentligen byta till telenor, men då skulle man få en sån äcklig miljö mobil och nej tack. Bara två mega pixel och sjukt kasst ljud. Är egentligen inte en sån bortskämd person. Nöjer mig med vad jag får, men detta är till att överdriva. Nej tack. Ingen sony ericsson cedar till mig! Välkommen till 2010, här har alla iphones eller android mobiler. Inte någon kass mobil för 500 spänn.



http://www.mobilegazette.com/handsets/sony-ericsson/sony-ericsson-cedar/sony-ericsson-cedar-1.jpg

Nej, nej, nej, nejtack!

♥ dlasöädckasäpö

Drar nu och hämtar ut biljetterna, fixar mobilen osv. Skriver när jag är tbx!



puss !

♥ HALLOWEEN 2010!

Nu ska ni få lite fina halloween bilder.

Zombiewalk 2010:






Halloween 2010:








den sista bilden är lätt fett den bästa! Haha, så sjukt kul vi hade den kvällen. Tack alla sötnosar. Ännu en halloween fest ikväll. Gissa vad jag ska va? En jättebäbis! :D Men ska inte måla mig i ansiktet eller något idag. Pallar inte det. Men nu ska jag in i duschen faktiskt. Vi hörs!



♥ VEM HAR JAG RITAT I PAINT?



Gjorde den nyss på 10 min, så den blev lite slarvig. Tröjan blev hemsk, men skit samma. :)
Den som gissar rätt får länk i varje inlägg resten av dagen.

♥ theres a man i chose...

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen om jag inte minns fel, vilket jag säkert gör. Är fortfarande helt knäckt, jotack. Men idag blir det andra bullar. Har fullt upp idag om inte mer. Men fyfan vad det ska bli kul!

Dagens:



PA2 med michelle, höjdpunkt! Men visst är bilden på mig i bäbisdräckt oslagbar? ;)

Nu ska jag börja fixa till mig och hoppa in i duschen osv. Emomusiken är igång på hög nivå. Eminem, i love you. Vi hörs senare. Puss!





Haha, omg vad smart jag är! Jag gjorde detta inlägget för 1 timme sen, men jag glömde trycka på publicera. Ja, så smart man får vara. Shit asså, hahaha!

♥ -.-

Tar tillbaka det jag sa. Jag hatar sånna filmer. Då kommer man bara ihåg att lyckliga slut bara finns på film...

godnatt.


♥ i dont have to go through this... again?

Förlåt hörni om jag inte skriver så mycket, men jag känner att jag måste ta tag i mitt liv innan jag kan ta tag i bloggen känner jag. Ska kolla på Selena Gomez film Another cinderella story eftersom att jag hade lust att se en typiskt kärleks/tonårs/highschool film. Vet inte varför, men sånna filmer brukar få mig på bättre humör, hihi.

Hade i alla fall en underbar kväll hemma hos kristin med mycket skratt, skrik och nervösa rop. Hihi... När jag kom hem såg jag denna reklamen och kom på att vi hade det i kylen. Vill ner och ta den, men jag vet inte om jag pallar. Hatar reklamen dock, men känner mig lite hungrig. Lilla hungern kom plötsligt emot mig :|

 



love the reklam! Men ska ner och käka en sån nu. Är den god tror ni ?
godnatt!

♥ Well I just heard the news today, It seems my life is going to change. I close my eyes, begin to pray.Then tears of joy stream down my face. With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything. With arms wide open.

Oj shit, glömde bloggen förlåt! :$
Glömde totalt bort att jag skulle blogga och det ursäktar jag mig för hihi. Men hinner inte skriva värst mycket eftersom att jag är påväg ut till kristin med stina där vi ska köra anden i glaset. underbart! Vad vore jag utan dom?

Hur mår ni föresten? Jag mår skiiiiiiiiiiiiiit, rakt ut sagt. Tänker inte ljuga i bloggen och säga att jag mår bra när jag inte gör det. Ni förtjänar sanningen.

Vi hörs ikv, loveu!



älskarer!




Creed – With Arms Wide Open

GRYM LÅT! Texten = underbar. Helt klart en favorit låt.

♥ PALLAR INTE! GAASH, FINNS DET NÅÅÅÅÅÅGON I VÄRLDEN SOM BRYR SIG OM HUR JAG MÅR. EGENTLIGEN ??

Visst är det en härlig känsla när man precis har kommit ut ur duschen. Man känner sig riktigt fräsh och pigg. Tummen upp på det!

Nu ska jag börja fixa till mig lite grann och faktiskt städa lägenheten. Tycker att det ser hämskt ut här efter att jag har varit här. Så ska städa och damsuga lite så att mamma inte blir arg när hon kommer hem imorgon, hihi. Snart så kommer min moster tina hämta mig så åker vi och mina kusiner till väla som sagt. Måste fixa mobilen, men kanske hittar något fint.

Men nä, nu ska jag börja röra på mig. Kyss!



vet du hur mycket jag älskar dig ?

♥ That's why i love u ...

Hej kära bloggläsare! Jag vet att ni har saknat mig, hihi.

Har ikke kunnat uppdatera nu på lovet eftersom att jag har varit i perstorp (suck). Kom hem igår. Men nu är jag hemma och uppdateringen kommer att bli bättre från och med imorgon eftersom att jag ska sova hos moster ikväll. Haha, statistiken ligger på 90 om dagen även fast jag inte uppdaterar! Är inte det sjukt? Men folk, ni vet väll att ni kan följa mig via bloglovin? Kramis på det!

Min mobil är 100% död och borta. Hittar inte den. Inte för att den funkar precis, menmen. Har hittat min gamla handdator mobil. Men dock går den inte att sätta på trots att jag har laddat den i 3 dagar i sträck. Ska till väla lite senare, så då går jag inom en mobilaffär och ser om dom kan vara till någon hjälp. Så ni folk som vill få tag på mig, så tyvärr...

Men nu ska jag duscha. Känner mig jääävligt loffig. Vi hörs sen!



gammal bild, men där är mobilen iaf!

RSS 2.0