♥ PÅ INKÖPSLISTAN:

PRODUCT IMAGEPRODUCT IMAGE


♥ This is me, just face it!

Jag har aldrig påstått att jag är normal och jag tänker aldrig göra det för den delen. Jag kan inte beskriva hur många gånger jag har fått konstiga blickar och hur folk har sneat mig och sagt att jag bara skämmer ut mig själv. Känner du dig träffad? Ta åt dig då: Jag är mig själv och jag gillart. Om jag skulle brytt mig om vad alla andra tyckte, tror ni att jag skulle varit så som jag är då? Nej, inte direkt eftersom att jag inte är en person som är blyg och inte våga leva livet bara för att ''det är pinsamt att folk kollar''. Jaaa, folk som du antagligen inte kommer att träffa något mer! Och ooom du kommer att träffa dom något mer, så vad gör det? Bara var er själva!

ALLA kan erkänna att man är en helt annan person när man är ensam hemma. Inte en enda jävlel har sätt ditt riktiga jag, så som du är när du är ensam hemma och kan göra vafan du vill? Inte ens dina närmaste vänner. Jag skulle defenitift inte kunna gå runt i underkläder och dansa och sjunga med hög dunkande musik? Inte en chans. Visst, kanske har jag gjort något liknande någon gång men aldrig någonsin så som jag gör när jag är ensam! Och visst är det härligt? Man mår så jävla bra och är enormt glad, bara för att man kan göra det ellerhur? Men tänk då att göra det när man är med folk. Utomhus, eller helt enkelt i skolan? Hur underbart är inte det?

Jag är galen, helt sjuk. Jag är så jävla random och jag hörs. Det är inte för att jag vill ha uppmärksamhet. Fuck it. En massa folk snackar skit bakom min rygg och säger att jag är den jag är bara för att jag vill ha uppmärksamhet. Och deet är patetiskt. Ni vet väll förfan inte vad jag vill? Okej, alla vill ha i alla fall lite uppmärksamhet. Det är så människan är uppbyggd. Syns man inte, så existerar man inte. Existerar man inte, så dör man. Så är det bara. Men sen kan det vara folk som går till överdrift, men det är en helt annan historia.

Saker som jag gör, gör mig lite speciell. Folk som inte känner mig tycker att jag är patetisk och helt puckad. Men folk som känner mig tycker för det mesta att det är ''trevligt''. Jag blir liksom, ihågkommen på något sätt? Det lät lite såhär, hej jag är känd, alla kommer ihåg mig! men det är inte så jag menar. Jag är född för att göra människor glada och jag tycker jag lyckas bra med det. Jag kan verkligen go crazy och en del får ett leende på läpparna. Bara en enda person blir glad över det jag håller på med så skiter jag i hur många som snear. Gör jag något som en person mår bra av så mår jag bra och så är det.

Som tillexempel på dansen. Dansar jag, är jag mig själv. Och när jag är mig själv, då jävlar asså. Jag kan snea mig själv ibland, hehe. Det är svårt att förklara hur jag är och vad jag gör. Försöker göra det hela tiden, men det är jättesvårt. Med enkla ord: Jag bjuder på mig själv. Tror ni förstår. Några tjejer på min dans kan snea mig och det märker jag, medans andra skrattar faktiskt med mig. Har fått kommentarer (senast idag) där folk har sagt till mig: haha, awwh. Du är så gullig! Vissa saker jag gör är inte meningen att folk ska se.

Haha, som idag när jag beundrade mina skor (bild kommer) och tänkte högt. Rakt ut medans hon skulle sätta på låten (det var ganska tyst) så sa jag: Asså, mina skor är enooormt fiiinaaaaa! Alla kollade på mig och typ: ja, det var dom! och min danslärare ba: jaa, dom var jättefinaa var har du köpt dom! osv. Det var inte meningen att alla skulle höra det så det var nog en av de få gångerna i mitt liv jag har tyckt något vara pinsamt. Haha, detta hade inget med ämnet att göra, men det var ändå ganska roligt.

Jag bara ber er. En enda gång, någongång. Bara testa att ja, get looseee! Vet ni hur kul det är och hur glad man känner sig? Jag älskar det. Det är det som kallas leva livet. Inget är pinsamt, sålänge du inte typ något helt out of the blue som att dra ner byxorna och leka babian. Därimot leka babian mitt på stan, det är skoj! Men seriöst, testa att go crazy. Det är askul. Skit i vad alla andra tycker, dom har ändå ingen större mening i ditt liv.

Man kan säga att jag inte är den mest älskade personen i klassen. Personer (mest killarna) snear mig som in i helvete och till och med snackar skit som fan (visste ni att killar faktiskt snackar mer skit än tjejer? Det är sick. Haha, killarna säger Oh my god! oftare än oss tjejer också för den delen. Haha!) bara för att man är sig själv. Men stoppa upp en gurka i röven för helvete och gör något åt ditt wnb perfekta liv istället för att klaga på andras. INGEN är perfekt. Och om nu ingen är perfekt, varför försöka sträva emot det? Var dig själv istället och var perfekt som du är. För alla är perfekta och speciella i sitt eget lilla vis.

Jag ääälskar min egen humor och det är det ända som gäller för mig. Så snea mig hur mycket ni vill. Snacka hur mycket jävla skit ni vill, för vet ni vad? Jag bryr mig inte och ni tjänar inte det minsta på det! Jag tänker inte ändra på mig för eran skull. För att ni stör er på det? Haha, nä! Hellre delar jag lägenhet med kissie i resten av mitt liv och det kan jag säga, är min värsta mardröm... !

Tack för att ni lyssnar. Kommentera gärna om ni håller med eller inte. LEV ERT LIV OCH TA INTE SKIT IFRÅN ANDRA! Big love till er mina kära läsare. Loveya!

(Hihi, denna texten blev på 1 040 ord exakt för er som ville veta!)

 


♥ hihi!

Drar till skolan/um nu. Har mega brottom. Hann duscha dock, vilket jag aldrig trodde att jag skulle.
hahahaha, skrattar lika mkt åt bilden!

♥ INTE BESÖK KISSIE DAGEN IDAG!

ALLA! Idag är det den 29 oktober, altså inte besök kissies blogg dagen. Så gå INTE in på den, ok?


♥ How low can you go? Lower than yo mama ever seen in her lifetime!

Godmorgon!
Ett litet snabbt inlägg nu eftersom att jag ska in i duschen nu, jao. Sen är det bajsblajs skola. Men fredagarar är chilla. Vi missar musiken idag dock, eftersom att vi tjejer ska till UM och så. Som om man inte har varit där innan, hallååe? Haha, jag skoja bara :)

Jaja, men är lite efter här på morgonen. Vill la inte missa bussen precis! Skriver sen, puss.loveu!

♥ You are the one, i dont give a damn if you got a girl, just take my hand man.

amelia om ♥ Big brother!:
röker du :)?

Svar nej. Varför skulle jag lxsm? Kan lika gärna gå in i ett brinnande hus och bli kvävd av den röken istället, right? ;) Jag menar, vad är det som är så gått med att andas in rök. Hmmm... ?
Hejsan svejsan, jag hatar min mobil!
SKAFFA ALDRIG EN SÅNHÄR:


http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/03/c510-black-payg-x-2.jpg

Sääämst säger jag bara. Efter att man har haft den i några månader fuckar hela mobilen upp och blir till: ''iniaktivt usim'' en gång i minuten. Sen helt plötsligt kan hela skärmen bli spegelvänd och det går inte att filma med den eftersom att den stängs av. Och ibland kan hela displayen bli i någon form av blått så att det ser ut som en tv ifrån 70-talet eller något. (Fanns det ens tv då? ;$) Den är jättebra i början, men sen... nää!

Försökte spela in videoinlägg men hela mobilen fuckade, så den gubben gick inte. Så jag får ta och plåga min stukna hand. ASSÅ, FYFAN VAD ONT DET GÖR! Får verkligen hoppas att det går över snart för det är inte snyggt med en gasbinda runt hela handen. Och vad är det för namn? Gasbinda? En binda fylld med gas? Snart så kommer det la komma en variant med vingar också! Haha, vad rolig jag är... eller inte.

Jaja, dansen var underbar iaf och jag tror jag börjar hänga med. Gillar vår galna, ubertjejiga rudeboy dans nu. Tyckte inte om den innan eftersom att den var så in i helvetes tjejig. Men nu börjar jag tycka om det här tjejiga faktiskt. Köpte en underbar ny tröja idag som ni ska få se snart. Kraamiis!

♥ tonight baby we can get it on!

JUSTE! Ana-Gina Show nu ju, så jag gör ett videoinlägg efter det, thiih. Ser ut som fan men skit samma.

http://wowgossips.blogg.se/images/2010/img_0152_82725876_89470325.jpg


det kommer att äga! Kissie är ju med. Okej, då kanske det inte äger just idag, men ändå. Thihi
svtplay.se

♥ OMFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFGGGGGGGGGGGGGGGGG!

JEAN PIERRE ÅKTE UUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'((((((((((((8:'( :'( :'( :(((((

Kom igen nu JP, nu klarar du dig på pararell hotel!

Kom nyss hem ifrån dansen och har stukat handen. Berättar mer om det i ett videoinlägg eftersom att jag kan knappt skriva med min hand. uushh... Puss!

♥ Big brother!Dom snackade om detta på the voice i morse. DET KOMMER TILLBAKA EFTER NYÅR! Shiit, vad jag har saknat detta!

♥ If sleep is important, then why does school start so early?

Helluuu !

Ett snabbt inlägg nu innan jag fortsätter att fixa till mig. Bussen går till HK'n halv 9, men bussen brukar alltid få vänta på mig så att jag måste skynda mig så att det inte händer igen, hihi, ;$ Men vet ni en sak!Det är skägg till allt dagen idag juu! Kommer ni att använda det? jag kommer att använda det, som fan. Hihi. Jag säger redan skägg ibland i skolan. Skäääggg. Fan va awesome ord! Tack Nemo för att du tog fram det! Men shit, tiden rinner iväg och jag måste gitta. Puss!


♥ säsongens sista skägg ...

Nu är det dags för sista avsnittet av kungarna av tylösand. Tårarna kommer att rinna efter sista skägget. Jag vill inte att det ska vara slut. Hur ska jag kunna se honom nu då? Visst, kanal5play.se men jag har ju redan sätt alla avsnitt där minst 20 gånger. Stackars mig, right...?

Nu har det börjat, så jag måste kila. Vi kanske hörs senare. Annars, godnatt! ♥


♥ Just listen!

Ett ''misstag'' många gör när dom älskar en låt är att dom inte lyssnar på texten. Läser mellan raderna och finner meningen med låten. Man kanske inte kallar det misstag precis, men om ni testar detta som jag ska berätta för er så kan jag lova garanterat att låten blir sååå mycket bättre efter redan första gången. Detta jag kommer att skriva snart brukar jag göra när jag mår dåligt och känner att livet är meningslöst. På något konstigt sätt så blir det bättre.

Ta en låt du tycker om, men inte en låt som tex dynamite eller smack that osv. Utan ta en låt som är gjord för att folk ska höra texten. Eminem är ett jävligt bra exempel. Som tillexempel hans låt Mockingbird vilket jag gör just nu. Tänk på texten, lyssna på den och läs mellan raderna. Hör vad meningen med låten är och försök förstå vad artisten vill säga med låten. Denna låten är till hans dotter dock, men man känner igen sig i alla låtar om man lyssnar riktigt noga. Det är sååå en låt är bra. Om det finns det här speciella som man vill säga med låten.

Det var bara ett litet tips, så tyck inte att jag är mega töntig för detta eftersom att musik är det bästa som finns i mitt liv och jag tycker att vissa låtar är gjorda för att man ska kunna göra såhär och förstå meningen med låten. Testa. Nästan vilken låt som helst har en mening. Personen behöver inte sjunga/rappa om det för att man ska förstå det. Utan bara läs mellan raderna.

Då blir låten utan tvekan så mycket bättre. Lyssna på nemos låt tack & farväl en gång på det sättet som jag beskrev nu. Jag hoppas att folken som klagade på att den var kass hör meningen med den. Den är jävligt bra när man har empati och känner av det. Annars, fuck er! :)


♥ something good in paradise!

Ska se på Paradise hotel nu. Det står 0 - 2 till MFF dock . FAN! Ska följa det via en sida nu, där man får reda på vad som händer. En grymt bra sida. Här har nu den:

http://www.livescore.scoreradar.com/?alias=svd&key=Bm2lHebv&ts=1288198800000&language=se&matchid=1271139

kram!älskardig... !

♥ MFF - HÄCKEN!

KOM IGEN NU HÄCKEN! UPP TILL ER ATT AVGÖRA OM HIF FORTSÄTTER ATT VARA SERIELEDARE ELLER INTE. HÄCKEN, VI HEJAR PÅ ER!

Ska ner och kolla på matchen i en halvtimme, sen blir det paradise hotel. Vi hörs!comone nu vaaaaaaaaaaaaaaaa!

♥ hmmm...?

Först och främst så måste jag bara ''be om ursäkt'' för min dåliga uppdatering. Jag har fått tillbaka min dator osv så det är inget sånt. Så denna gången är det mig själv som jag får skylla. Jag har ingen motivation med att blogga. Det är lite tråkigt nu för tiden. Först och främst så har jag ingenting att blogga om och sen så känns det onödigt att blogga när ingen kommenterar! Eller jo, har märkt att Sophie kommenterar nästan alla mina inlägg :) och det är megakul att få kommentarer. Jag menar, det tar inte så lång tid?

Dessutom, vilket ni har märkt så är mitt humör inte det bästa. Mår inte så bra både phsykiskt eller fysiskt. Mår illa jättemycket och är ofta yr. Ja, något konstig är det med min kropp och jag vet dock inte vad det är. Jag har ganska mycket i skolan nu också. Hemkunskap, matte, biologi, engelskaredovisning osv. Det är en massa saker som jag inte orkar ta tag i dock. Jag vet att man måste sköta skolan, men damn vad man inte har lust att sköta skolan när man inte mår bra där! Hatar det stället. Alla mäniskor... Ush vad det finns negativa människor här i världen. Kan ju inte påstå att jag inte är en negativ mäniska men vissa personer i min klass vet inte vad glad är.

Det är irriterande med sånna personer. Kan dom inte bara lägga ner och sluta leka tuffa för en gångs skull. Släppa loss och leva livet? Enligt vissa i min klass så är ''leva livet'' för dom att ringa ölbilen och slösa alla sina pengar på att bli fulla och få skit för det av sina föräldrar sen. Sånt faller inte mig i smaken och jag tycker att det inte finns något patetiskare än att vara 14 år och supa som fan. Nej, det är bara omoget och jobbigt. Full på fredagen, spy på lördagen och supa på kvällen igen? aahh, kul liv. Verkligen.

Folk som ser detta, som super/röker för att alla andra gör det, men egentligen inte vill så har jag en sak att säga till er: Våga säga emot, så svårt är det inte! Vet du vad du vill så är det hur enkelt som helst att kämpa för det. Nej, du är inte töntig för att du inte vill dricka. Jag har fått kommentarer om att jag är töntig för att jag inte gör det och ''att jag leker mamma'' för att jag tycker att det är patetiskt och omoget. Men det är det jag tycker och sen när ni blir äldre så kommer ni bara att ångra det. Man ska inte göra saker som man vet att man kommer att ångra sen, för detta är en sån sak.

aah, som vanligt så brukar det inte vara meningen att det ska bli ett sånthär långt inlägg. Jag tror inte att det är så många som orkar läsa detta. Men om ni gör det, så släng in en kommentar om ni tycker om när jag skriver ner känslor och ärlighet här på bloggen! Jag tycker om att dela mina tankar med resten av svergie, (i alla fall 100 - 300 st av befolkningen xD) för jag vet om att jag inte är den ända som tycker såhär.

Haha, kan erkänna det. Jag låter lite som en mamma, men jag vågar i alla fall stå för det. Jag tycker såhär och jag är inte töntig för det. Tyck vad ni vill, men jag vet sanningen så jao.. Ska dränka mig i min spelningslista räddare i nöden, big love.... Eminem, Avril Lavigne, Chris Daughtry, system of a down med mera. Kan det bli bättre?

Pussen! :)omg, det kan man kalla en gammal bild!

♥ JAG LOVE FACEBOOK!

Innan jag lägger mig:
Ja, jag är face-aholic. Hittade en gillasida med grymt bra gillasaker. Ni får några jag diggade!
Girl: what would you do if i broke up with you?
boy: then i'd go back to my ex.
(girl cried and broke up with him)
--next day--
girl: what are you doing here??
boy: like what i said, i'd go back to my ex. so, will you take me back ?


Mom:"You got a package!"
You: "Thanks, Mom!"...... *pop pop pop pop pop pop pop pop pop pop*
Mom:"What are you doing??"
You: "Popping bubble wrap!" :D


Boy: Why haven't you had a boyfriend yet?
Girl: I'm not allowed, why don't you have a girlfriend?
Boy: Cos you're not allowed to have a boyfriend yet :)"I LOVE Eminem!"
"I like skittles better..."
"No, the rapper, idiot..."
"Your the idiot, what's so good about M&M wrappers?!"


Godnatt!loveu!

♥ donkeyd*ck ...här ser ni min humörkurva i från FÖRRA VECKAN. Och sträcket fortsätter att vara lika nere eftersom att jag helt enkelt inte klarar detta skitet. Jaja, that's life. Men där har ni i alla fall anledningen till varför det är kass uppdatering som ni säkerligen har märkt. Glöm inte att skicka 199 till 72211! Ni har till 12 imorgon natt att rösta, så komigen. Hjälp min gode vänn totten vafan.

Kollar på underbara paradise hotell nu, så jag ska gitta. Ha det bra, hörs kanske imorgon.big love! Ääälskar mina skoor.

♥ RÖSTA PÅ GULE FFS!

PÅMINNER ER IGEN OM ATT RÖSTA PÅ GULÉ TILL MELODIFESTIVALEN!RÖSTA NU PÅ GULÉ FOLKEN! HAR REDAN SLÖSAT EN FÖRMÖGENHET PÅ ATT RÖSTA, MEN VAFAN. MAN KAN RÖSTA EN GÅNG TILL! GÅ IN PÅ WWW.GULE.SE OCH SE HUR GRYM HAN ÄR! GRYMT, GRYMT, GRYMT!

♥ HIF I ALLA VÄDER!dock blev jag överlycklig över detta faktum att HIF är serieledare. En HIF fanast som jag blir såklart väldigt glad och överlycklig när man ser en sån här sak. Kärlek HIF, riktigt mycket kärlek asså! LOVE!

Dock är det upp till malmö att förlora på onsdag när dom möter häcken på borta plan. KOM IGEN NU HÄCKEN FÖRFAN, KÄMPA! Dock ligger häcken på plats 10 i allsvenskan änsålänge, så ett bra lag kan man nog inte kalla dom. Men nu ska vi inte vara elaka, för nu ska det vinnas.

Hatar att jag säger dock 24/7. Har ingen aning varför!

♥ dock är det inte en skäggig dag för jag har skäggont i magen jag.

Haha, gillade rubriken! (?)

How are you? Jag mår inte bra dock. Har enorma smärtor i magen och illamående. Kände mig lite som en sjuksköterska eller docktor när jag sa det, så det var därför jag sa det på det sättet. Om ni där ute ville veta, anteckna gärna lxsm. Men ja, jag har enooormt ont i magen och kan knappt stå upp så ont jag har. OMG. Får la kanske stanna hemma ifrån skolan. Får se hur det går...

Annars så är det en lång och tråkig skoldag med samma gamla vanliga ämnen som spanska, projekt, klassråd, engelska och idrott har jag för mig. TRÅKIGT! Hatar skolan och orkar inte gå dit, bläääääää.


♥ godnatt!

Sov gott, hörs imorgon!

♥ Borde skaffa en egen kategori till nemo, hah!det var läskigt!

Gjorde ett inlägg innan om anden i glaset , men det kommer inte upp av någon anledning. Sjuuukt :s

♥ Anden i glaset !

http://www.andrasidan.com/ouija4.jpg

Har ni någongång spelat anden i glaset?
Jag har alltid velat göra det faktiskt, men det är riktigt läskigt om det blir rätt och alla är 100% seriösa. Då kommer sjuka svar fram osv. Jag har hittat lite folk som skulle kunna vara med på det så nu jävlar. Har kollat runt lite på youtube eftersom att jag inte riktigt tror på det, men det är ganska sjuka saker som händer.


Sjukt läskigt! Vill testa det bara för att se om det stämmer.
Hittade en sjukt bra film innan, men nu hittar jag inte den.

Har ni några historier?

♥ Get up and put your money where your mouth is.

Hemma men orkar inte blogga. Dock gör jag det ändå, ackack.

Kom dit lite sent, thihi. Det var teater direkt och ska jag vara ärlig så var teatern riktigt enormt bra. Det var 5 olika ''ungdomar'' som gjorde olika sketcher. Trodde det skulle vara teater om gud osv, med det var långt ifrån. Vissa delar så svor dom och en tjej var en rysk hora på en sketch (tror jag) så det var absolut inte som jag trodde. Den var enormt grym den saken.

Sen så gjorde vi en ''lek'' och tillslut så skulle vi se hur mycket inkomst man fick i månaden. Man skulle kasta ärtpåsar, slå tärning, kasta pil osv. Jag fick en månadsinkomst på 50 kr. JÄTTEKUL! hihi. Missade bussen, så jag kunde inte gå på dansen idag. *storböla*. Sen vart det tipsrunda och efter det korvätning, då jag hyllade nemo. Sen var det kyrka och det var rent ut sagt skittråkigt.

Nu är jag hemma och ska kolla på film. Vilken vet jag inte. Vi hörs sen. Puss!älskar bilden asså!

♥ tu eres mi todo.

snyggare pågar går det inte att hitta asså!

Hemma om en timme, bye!

♥ see yaa!

Sticker nu!

Han inte med något videoinlägg, men ni får dock bara leva med det. Vi hörs senare efter dansen. Kommer att göra ett litet tidinställt inägg så att ni inte behöver sakna mig för mycket. Jag kommer ändå tillbaka om 3 timmar liksom. Kyssen!


♥ how low can you go?

dagen är skägg, skägg, skägg.
Har dock brottom. Om 15 min så ska jag vara på plats för kyrksaksimojs och jag är inte klar. Vet ni vad? Jag orkar inte skriva så ni får ett videoinlägg till. Har ni sett, jag är generös av mig :o Kommer förmodligen inte hinna, men ändå.

 oldiepic!


♥ Best movie ever!

Damn vad den var grym! ääälskade sista delen, då det är sån danssak. Började faktiskt gråta i filmen. Så in i helvetes sorligt skinny blev skjuten. Började storböla. Sällan lxsm?

Nu ska jag börja fixa till mig till konfan/dansen. Yhää. vi hörs senare!ÄLSKARDIG ! :$

♥ Stepup!

http://gomezgo.blogg.se/images/2010/step-up_82573090.jpg

U-N-D-E-R-B-A-R rent ut sagt!
Det är lite kvar på den, men skulle bara säga att jag lever. Hihi. Fan vad jag älskar dansfilmer. Eller ja, dans över huvudtaget.

♥ so take care and liv for today. But fuck it, i don't care anyway.Tyckte att det skulle vara en bild först i detta inlägget, fråga inte varför. Men godmorgon på er! Sitter här i min höga säng och har jätteont i magen. Undrar varför, hmm. Det gör jag faktiskt. Sitter och undrar vad det kan bero på.

Jaja, hur mår ni? Själv är det rakt ut kasst. Har laddat ner Step Up, så den ska jag se på nu. Damn vad jag älskar dansfilmer! Sen blir det teaterskit på konfan. Sen är det egentligen kyrka, men jag kan inte så nu har jag 2 st kyrkosaker som jag måste ta igen. Helvete assåå...

Nu ska jag sätta på filmen. Hörs :)

♥ damn...

Kvällen gick enligt planerna...

My eyes are red and i feel the pain as burn.
I don't know but they say that of mistakes you learn.
But in fact, i cant see anything good with this junk.
It just feels like i'm trapped in a lousy trunk.
It's just like i take my own guns and shield
and fight for my life in a endless battlefield.
I'm sure that things will never, ever be the same.
Well, life is no nitendo game.
Cuse' theres no new chances after game over,
it dont matters if i reach out and search for clover.
I can honestly say that life is no dance on roses,
for in my case, every option is another door that closes.
I don't like this game we call life,
cuse' every wrong selection feels just like a knife.
My attitude is wrong, the way I behave is wrong. All I do is wrong.
I don't know if i can go on this way to long.
Live your life, love your life. That's what i used to say,
but now is everything i stand for turning black and gray.
People don't know what they talking about,
beacuse on some way i always make them doubt.
Yhea, just read this poem, lyric or call it what ever,
you will never feel like i do right now, did you hear me? NEVER.
So take care and just live for today,
but fuck it. I dont care anyway.

Ett bra sätt att få ut mina tankar på. Jaja, skit i att grammatiken är fel och stavningen är usel och själva texten är patetisk. Jag bryr mig faktiskt inte. Ville bara få ut mina tänkar, again, på något sätt. (Var dock inte meningen att den skulle bli såhär lång den heller. Men som sagt, krutfingar. Plus att jag ääälskar att rimma) Godnatt...

♥ I just say who i feel. And if you dont accept that, then fine. Fuck it.

Kvällens planer.

Jag ska stänga ner all kontakt med omvärlden och civilisationen tills vidare. Jag är trött på folk för tillfället, för ingen bryr sig ändå. Min mobil dog och jag ska låta den vara död. Jag har avslutat msn, stängt av bdb och stängt ner alla fönster förutom detta. Jag är besviken på så många mäniskor som har lovat hit och dit men när det väl gäller då är man det sista valet. Otroligt ledsamt att det ska behöva bli såhär för att mäniskor inte tänker så långt. Jag pallar inte internet, mobilen eller folk över huvudtaget. Inte för att folk pallar mig heller för den delen.

Dock kanske ni har märkt att jag inte har nämt facebook, men det tänker jag inte slita mig ifrån så är det någon som har något extremt viktigt att säga så lämna ett meddelande eller skriv något i chatten på facet. Men bara om det är viktigt. Jag ska lägga mig och lyssna på deppmusik och drukna i mina egna tårar, vilket jag har gjort varje kväll nu.

Gråt gråt gråt. Jag spyr på det jävla gråten. I alla fall, tack till NEMO som gjorde min dag igenom att kommentera den jävla facebookstatusen. Fick mig på bra humör i några timmar, men nu är all den energin borta och jag är jävligt lack på allt och alla nu så att skriva till mig är inte en så bra ide. Fuck it...

Det var inte meningen att detta inlägget skulle bli så speciellt långt, men mina fingrar bara leker över tangentbordet som om någon har satt i något jävla krut och tänt på och det är riktigt irriterande. Shit, kom på fler saker som jag är lack på. När jag tänker så kommer jag ihåg och kommer jag ihåg så förstår jag hur jävla fittiga vissa mäniskor kan vara. När man tror att vissa är äkta så vänder dom ryggen till och snackar så jävla mycket bullshit om en. Som om jag inte är sårad nog?

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er, ska faktiskt stänga av tvn nu också. Släcka lampan och bara böla i ett kolsvart rum till nemos (och andra folk dock) musik. Jag älskar dig nemo, du är bäst! Kom ut med fler låtar snart, snälla? (a)

Ja, men ha det, så hörs vi sen!Jag saknar lyckan. Jag saknar kärleken. Jag saknar 3/7 - 20/10 ...


♥ Todavía eres mi todo. Aún te amo. Infierno. Hubiera sido tú y yo ...

Som jag sa i videon så håller jag på att ladda ner Hip Hip Hora. En film som jag kommer att gråta till eftersom att min dag har bestått av gråt och den filmen har ett stor koppling till det jag mår dåligt över. Asså, ingenting med själva filmen osv, men bara att jag tänker på när jag såg filmen sist och med vem... Ja.

Filmen är klar om 2 min, så jag ska ner och ta något gott att käka. Som sagt, när jag mår dåligt käkar jag. Får la ta någon frukt eller något så att jag inte går upp i vikt, hihi.cp bild :)

♥ Videoinlägg!

Kära bloggläsare, sluta inte läsa min blogg efter detta speciella videoinlägg. Detta videoklippet visar en inre sida av mig som brukar komma fram på kvällarna när jag är mega trött. ♥Vet inte om man ser eller hör så bra. Dock är jag OSMINKAD och OFIXAD. Men vet ni vad, det skiter jag fullständigt i!

♥ Dance is not what i do, it's who i am!

dancepics tagna av moi och Sophie Andrée!

hihi, ser ut som en kanin :$
♥ Avis? ;$hehe, jag vet, ni är mega avundsjuka på oss. Det är bara till att leva med, vi är ett par. Okej ? :)

♥ JAG HAR SAGT DET INNAN OCH SÄGER DET IGEN!

NEMO ÄR MIN!
hoppas ni ser det.
Men omgomgomg! Ser ni att han har svarat! Det skulle vara heeeeeeeeelt underbart om han skrev att han älskar dig ockå. hihihi, ja drömma går ju.

Nemo, jag älskar dig!

♥ STARSTRUCK!
OMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥ skääääääääääääääägg!

Skägg. Skägg, skägg, skägg, skägg. Livet är skägg.Nu ska jag hämta kebab. Glad halloween, när nu det än är!

♥ Alla barnen höll någon fröken i handen, utom putte, han höll på frökens tutte...

Köpte en ny tröja i torsdags som jag ääälskar!Man kanske inte ser så bra, men det är iaf den ''spetströjan'' eller vad det nu är. Den är jättefin och jag är kär i den. Kostade bara 129 kr på H&M. Ni kan få en bättre bild lite senare, när jag pallar.

Mamma ska även köpa ett par überunderbara skor till mig på måndag. Har inga bilder på dom än. buhu. Men ni får se den sen. Puss!

♥ NEMO HEDEN!NEMO ÄR SNART MIN, HEHE!
Jag är dock hans drömtjej! Jag är glad, (för det mesta hihi) enormt rolig, tycker jag iallafall, modig som fan, smartast i världen och jag skiljer mig ifrån mängden, som fan. Desutom är jag kort. Det avgör saken, jag ska färga håret blondt!


♥ Godmorgon, godmoorgon hör fåglar sjunga i kör!

Hejsan pigga bloggläsare!
Själv blev man väckt av familjemedlemmar som pratar väldigt högt, jao, självdå? Skulle gärna vilja sova längre eftersom att jag somnade vid 3 igår och jag ääälskar att sova. Det är jag nog inte ensam om.

Jag hade megasvårt att somna igår efterson att jag kollade på kungarna av tylösand och så kom det upp reklam för paranormal activity 2 och jag fick panik och blev skit rädd! Så jag la ensam och var rädd. Och tom...hihi, bild ifrån juli! :$

ÄLSKLINGEN I MITTEN! MEGAN FOX ♥

♥ Hwo am i? I dont know ...

Sanna om ♥ I'm back bitches!:
Kan inte du berätta om dig själv lite. Med fritidsintressen osv. Skulle varit kul. Kram!
Tjena Sanna! Random fakta om mig till dig ska du få!

Jag heter Felicia (no shit!?) och är född i juli 1996. Jag föddes i Laröd, Helsingborg där jag har växt upp i resten av mitt liv. Jag har en storebror som heter Giuliano (Julle) och är 7 år äldre än mig, alltså 21. Mina föräldrar skillde sig när jag var runt 4 - 5 och pappa gifte om sig ganska snabbt och fick ett nytt barn som nu är 3 år. Han heter santino och är världens gulligaste. Jag bor kvar i Laröd med både mamma och pappa. Jag gick på Laröds skola från förskolan till 6an men sen bytade jag till Holstagårdsskolan vilket är en skola ca 200 m bort ifrån min gamla skola. Samma rektorer osv, men ändå.

Ända sen jag har varit liten så har mitt största intresse varit musik och det har gått i släckten. Min mamma var med i ett band som ung osv och min morbror har en proffshemmastudio som är mycket härlig. Så musik har varit självklart för mig. En annan stor del i mitt liv har varit dansen som har varit lite fram och tillbaka. Men nu har jag valt att ta tag i det och verkligen satsa på något bra. Det går jävligt bra faktiskt. Mina favoritfärger är röd&blå och det är inte svårt att förstå. Det är nämligen HIFs färger. Big love! Allra största idolerna (som alltid har varit, sen jag var liten) är Eminem och Avril Lavigne.

Min allra bästa vän (om jag bara får välja en) är Frida. Hon och jag har en underbar vänskap på 8 år och det är awesome! Sen har jag även andra underbara vänner som Tintin, Kristin, Stina, Sophie, Eleni, Molly osv. (Orkar inte ta alla mina närmaste vänner eftersom att det skulle varit en mega lång lista :$

Första gången jag har upplevt riktig kärlek för allra första gången var nu i sommras. Marcus har varit en stor del av mitt liv och jag kommer att komma ihåg honom i resten av mitt liv. Dock tog det slut för några dagarsen och jag är fortfarande krossad.

Det var det i mitt liv som jag orkar ta för tillfället. Vill ni veta något mer så är det bara till att kommentera. Kram!brorsorna!jag, jao!

♥ SVAR PÅ TAL! SÅ TYCKER JAG!

Anonym om ♥ Live your life, love your life!: '
assoo ooftAa?
nHur fan kan du gillAAa nemo? Han pajjAdw nästan paows och hugos förhållsande. hUR fna kan du trycka om honom dåA?

 

Hej du anonyma mäniska!
För det första, så borde du skriva ditt namn eftersom att du borde stå för vad du tycker. Annars kan du ju lika gärna inte tycka alls, ellerhur? För det andra, mannen? Din stavning? Haha, det var så patetiskt. Menmen. Ska svara på din fråga om hur jag kan tycka om nemo trots han ''nästan pajade nemo och paows förhållande''. Egentligen har inte jag med detta att göra. Detta är en sak mellan paow, hugo och nemo men nu tänkte jag vara snäll emot nemo (Nemo, jag älskar dig! ;$) och skydda honom efter alla påhopp osv. Vissa personer går och hatar nemo pga detta, men det sjuka är att dom BARA har hört Paulinas och Hugos veriation. Do you're research för helvete!

Enligt mina åsikter och vad jag tycker om det hela så gjorde nemo knappt fel. Visst, han hade ett ansvar. Nemo är 23 år och borde tänka på att inte ligga med en upptagen tjej på 16 år men vafan? Gjorde inte paulina fel? Inser ni inte att paulina som dock är 16 och har en kille borde tänkt på att inte börja hångla/knulla/flörta eller what ever. Hon borde ha tänkt på hugo och inte ''förfört'' Nemo.

Jag stör mig på folk som inte ser igenom paulina. Jag känner inte henne och har aldrig träffat henne, så jag kan inte säga något speciellt men hon är (som Nemo sa) inte samma Paulina på bloggen som i värkligheten. Folk vill gärna tro på att Paow är en jättegullig och oskyldig tjej. Men jag är bra på att läsa folk (speciellt killar, hihi!) och jag ser igenom det hon skriver. Hon är jävligt mediakåt! Jag menar, henne och hugos förhållande var ju bara fejkat ifrån början baaara för att dom skulle få lite uppmärksamhet och lite mer läsare. Hur patetiskt är inte det?

Nemos veriation!

Som sagt så har jag egentligen inte ett skit att göra med detta som har hänt, men det är så jag tycker. Tycker ni något annat så är det bara till att säga ifrån, ellerhur? Så folk, sluta hata nemo för detta. Hata är ett enormt starkt ord och man kan verkligen inte hata någon man inte känner. Okej, jag ska inte säga något. Jag älskar ju honom och älska är ett otroligt starkt ord det med! Men jag älskar nemo. I alla fall det jag har sätt av honom på kungarna av tylösand. Jag bara älskar honom. Han är grymt härlig.

Nej nu ska jag kolla lite kanal5play . kungarna av tylösand. Nemo ger mig verkligen ett leende på läpparna när jag är nere. Han är såå sjuk på ett bra sätt! SKÄGG på er. Haha ^^

jag älskar dig :$♥ Krossad...

räddare i nöden, big love...

Min drogspelningslista. Lot of:Daughtry
Avril Lavigne
Eminem
System Of A Down

BIG LOVE!


♥ Live your life, love your life!du är bäst!

♥ Kristin, my life's keeper.

Drar till kristin typ nu, vi hörs sen! ♥


♥ 3/7 - 20/10 , tack för tiden...

this is sad.

Ja, då var man singel igen. Tyckte att det behövdes med en liten bloggpaus faktiskt. Är i alla fall tillbaka på spåret igen men det kommer inte att bli den bästa bloggningen, menmen. Jag mår inte så jättebra, så uppdateringen kommer nog att bli ganska usel faktiskt.

Får damp på min mobil! Den levererar inte några av mina sms och vissa personer får inga sms av mig alls, fast jag skickar en massa. Den har damp. Tur att man ska få ny i december! Hihi, om jag tjatar nog mycket så kanske det blir en iphone och det gillas!

loveu!


♥ I'm back bitches!vi hörs senare!

♥ FETEBLOGGPAUS!

Nu pausar jag denna bloggen tills på fredag, så att ni vet.

För tillfället mår jag inte så bra och andledningen är ganska uppenbar. Känner mig jävligt ensam och det är inte så svårt att förstå varför. Klumpen som jag har haft inom mig utan att veta varför har äntligen fått ett svar. Nu vet jag varför och damn, vad lågt.

BLOGGPAUS NU VA. VI SES!


♥ Ensamhet, it sucks!

Hajhaj!

Har inte kunnat uppdatera något alls eftersom att min dator är hos pappa och jag orkar inte gå dit och hämta den av vissa skäl som jag inte kan ta upp här i bloggen. Men folk typ, tjatar på mig om att jag ska uppdatera så då får jag väll ta och göra det.

Utvecklingssamtalsdag idag och det innebär ledighet! Dock måste vi läsa en lång och tråkig text om abort, men ändå. Ska ha utvecklingssamtal (jobbigt ord ;@) klockan 15.00 - 15.30 och sen beger jag mig till konfan. Efter det så ska vi göra klart vår fiina film, wiho!


♥ Lite svar på kommentarer ;)

Har fått en hel del kommentarer nu för tiden. Tänker svara på några, men dock bara ytterst få anonyma.

johanna om ♥ Jag just nu ...:
har du ett bra självförtroende?

Svar: Asså, egentligen har jag inte det men jag går inte runt och säger: ''fan vad jag är snygg'' och ''kolla vad söt jag blev på denna bilden!'' osv. Visst, det är bra att ha ett bra självförtroende men när man blir lite för självupptagen så kan det bli lite för mycket. Mitt självförtroende är jätte jätte dåligt och det är pga många saker som jag helst inte vill ta upp här i bloggen, men jag går heller inte runt och säger: ''fyfan va ful jag är, jag kan inte visa mig såhär!'' utan jag lever livet i alla fall. Folk som träffar mig kan tro att jag har väldigt bra självförtroende, men dock inte!
Cassandra N om ♥ Ångest, frustation och hemska nätter...

Ush, det verkar hemskt!
Har du snackat med tex en skolkurator eller så?

Svar: Jag har pratat med skolsyster ett tag i 7an men jag tyckte inte att det hjälpte det minsta. Hon nästan tvingade mig att berätta en massa saker och malde på att hon hade tystnadsplikt och att hon inte skulle säga något vidare. Men ändå skickade hon mig till um flera gånger fast jag inte ville. Därför sket jag i att gå på tiderna som hon satte upp. Jag vill lösa allting själv som jag skrev. Jag behöver ingen hjälp! Inte just nu iaf...
Anonym om ♥ Sometimes it seems like you dont give a crap..:
Har läst att du går på sångpedaog, men vad gör du där? Får du ut någonting av det?

Svar: Att börja hos sångpedagog är en av det bästa sakerna jag har gjort. Jag får ut så mycket av det och det finns inget bättre än att stå där och verkligen förstå hur mycket man har utvecklats. Det vi gör är att jag väljer en låt, så spelar jenny (min grymt duktiga sångpedagog) på pianot och så sjunger man till det. Så hjälper hon en med det man behöver träna på och det hjälper, tro mig! Rekommenderar det starkt!
Det var dom frågorna! Tänkte köra på en liten frågestund faktiskt om jag pallade. Men det får vi se. Få bli någongång när jag har en extrem bloggtorka. Pallar inte göra nudlar och jag tror det blir kristin. Vi hörs sen, puss!hahahahahhahahaha! Jag och hannah för ett låååångt tagsen då vi klädde ut oss! hahahahahhahaha!


♥ I will be the hero of war, but it is worth it?tjockisbild :)

Godday! Hemma ifrån skolan och DAMN vad snabbt veckan har gått. Tycker ni inte det? Alla dessa veckorna har gått enormt snabbt. Lite bra faktiskt. Hihi...

Idag har jag ingen aning vad som händer. Antingen ska jag träffa kristin eller liz. Det beros på om jag får tag på tvilling! ♥ Annars blir det kristin ett tag. Sen ikv sover man hos moster och hennes underbara valpar. Det är bara 2 kvar, buhuu!

Vi hörs kanske under dagen. Men nu ska jag göra nudlar. I ♥ Noodels, hihi!

♥ god vad gud den var! (haha på hemkunskapen)

Du vet egentligen inte hur mycket du betyder för mig, ellerhur? Jag saknar vår tid, då vi hade det som bäst. Då det var du och jag. Du var min allra bästa vän och utan dig så skulle jag förmodlignen inte suttit här idag. Jag älskar dig så mycket mer än vad du kan förstå...

Let's bring it back, eller vad säger du?
så irriterande! Precis när jag tryckte på ''publicera'' igårkväll så fuckade internet och det kom aldrig upp. Bra va? Näej, inte precis...

Idag är det första lektionen på Laröds skola och då har vi MUSIK! Damn vad jag älskar musik, hihi. I två timmar dessutom. Det fetegillas! Resten av dagen så har vi dryga lektioner som engelska osv.

Förresten, så fick jag G på det jävla matteprovet. Så sjukt irriterande. Ett enda poäng ifrån VG. Dessutom så hade jag rätt på den sista mvg uppgiften men jag trodde inte att det var rätt så jag fick damp och slängde pappret och rusa ut. Kul!

Nu ska jag in i duschen. Puss!aa, ni vet bögtestet? :)

♥ Ångest, frustation och hemska nätter...

Har ni någongång känt känslan av att ni mår jättedåligt utan anledning? En klump sätter sig halsen som kommer att bryta ut vilken sekund som helst till gråt, men du har inte den blekaste om varför? Har du legat vaken på nätterna och inte kunnat sova eftersom att du mår så fruktansvärt dåligt och vet inte hur du ska bli av med denna hemska smärtan?

Det är en känsla som jag har känt av ett stort antal gånger och som jag är säker på att jag kommer att känna av igen. Helt ärligt talat så har jag den känslan nu och har haft den i ett tag nu. Närmare sagt någon månad. Utan att veta varför går jag runt med detta problemet. Ett problem som inte kan lösas, efter som att jag inte vet vad problemet är. Mår jag dåligt över något så tar jag tag i saken och fixar upp det så snabbt jag bara kan. Jag tycker inte att det lönar sig att gå omkring och tycka synd om mig själv när lösningen är framför mina ögon. Jag satsar in i det sista för att få bort det som stör mig ifrån att leva livet ut, istället för att gå runt i allmänheten och önska allas uppmärksamhet och ''uppmuntrande tal''. Jag är inte sån och jag vill inte vara sån. Livet handlar om att leva det fullt ut och älska allt. och det försöker jag göra.

Men nu de senaste veckorna har detta ynka problemet gått och stört mig. Denna klumpen i magen/halsen sitter där och jag tänker som en dåre! (HAHA, dåre!) Men jag kan fortfarande inte komma på varför. Ingen kan hjälpa mig med det heller och det accepterar jag. Jag vill inte ha någon hjälp, har jag satt mig i skiten får jag ta mig ur själv. Jag har mina underbara vänner som är en god hjälp på vägen. Men jag är en stor flicka nu och stora flickor löser sina egna problem!

Men denna känslan är jävligt irriterande!
♥ Frida Nielsen Tintin Wiggström Eleni Jacovidou ♥  Sophie Andree Johan
Molly Ekelund Amanda Lä Svensson Pontus Dalkvist Billy Hultberg Cornelia Toth Älskling

Ni har gett mig skratt och leenden till vardagen. Tack till er, jag älskar er ♥

♥ Now it is...
AWESOME!

♥ Sometimes it seems like you dont give a crap..

Som ni kanske vet så åkte jag direkt ifrån HK'n till stan där jag hade sångpedagog. Efter det så åkte jag till expresso house med spohie och amanda där vi träffade björn gustafsson (okej, inte riktiga björn men han är grymt lik!) och fick oss ett enormt enormt skratt! Sen vart det dans. UUUNDERBARA DANS! Dock fick jag ont i magen som fan och kunde inte fortsätta, buhu :'(

pics from tha day:

haha, jag är speciell :)

♥ GULE FOR PRESIDENT!RÖSTA NU PÅ GULÉ FOLKEN! HAR REDAN SLÖSAT EN FÖRMÖGENHET PÅ ATT RÖSTA, MEN VAFAN. MAN KAN RÖSTA EN GÅNG TILL! GÅ IN PÅ WWW.GULE.SE OCH SE HUR GRYM HAN ÄR! GRYMT, GRYMT, GRYMT!


♥ I cant belive it, youre one in a million.

Mitt knarkinternet funkar igen, wiho. Vet inte varför det alltid stängs av på kvällen och funkar på morgonen igen. Typ riktigt damp. I alla fall, ny vaken och trött. Som vanligt!

Ska ha HK idag på fredriksdahl och bussen går halv tror jag, så jag måste börja fixa till mig innan dess. Ska försöka få i mig något att käka också så att jag inte blir hungrig och äter upp all mat innan den är lagat. ;$ Tjockis, afan.

Såå, nu ska jag börja fixa till mig. Kanske kommer upp ett inlägg sen igen om jag hinner!saknar sommaren :(
Mobilblogg - Mitt internet dampar och smsi...

Mobilblogg - Mitt internet dampar och smsinlägg är inte så roliga. Så ni får stå ut med att det inte blir någon uppdatering idag. Men ska se om det funkar imorgon! Puss.


I HELVETET!

Har engelska. Ni behöver inte läsa detta, men jag behöver ta hem det, så nu kom det :)

Titanic – The Crash.

The Titanic started the journey in Southampton on April 2 1912. The meaning was that the journey would end in New York, but it did not. On April 14, the captain sent two men out of the crew up to the viewing tower to keep track of icebergs, but because the two had forgotten their binoculars in Southampton, they were only watching out with their eyes. It was very cold and dark so they did not see the iceberg until it was too late and the boat's right side crashed into the iceberg.

The people on the ship saw and heard the collision but they didn’t think that it was something serious. But the captain and the whole crew knew that the ship had 1 hour left on sea before it sank.


♥ SNABBT INLÄGG!

Drar till helvetet nu, byee!

♥ My life is a movie and youre just tivo!

Godendag!

Mitt internet fuckade igår, så det var därför jag inte kunde uppdatera. Förlåt för det. Matteprovet gick asdåligt och det gjorde spanskaprovet med. Guud vad jag är besviken på mig själv!

Men nu ska jag in i duschen. Vi hörs!gammal bild ;)


♥ A girls heart is a ocean full of secrets.

Godmorgon!

Nyvaken och trött! Ovanligt? Har så otroligt ont i både nacken och halsen. Tur att jag kanske ska få pappas rum som är underbart fint. Bara jag tjatar liiiite till så ska det nog gå!


Idag i skolan har vi både matteprov och spanskaprov. På samma dag? Och jag känner inte mig säker på något av det. Bra Felicia, Braaaaa! Jaja, skitsamma. Om man får dåligt på endast ett prov så gör det ingenting. Men nu måste jag skynda mig. Sitter bara i underkläder och en strumpa. Puss!hahahahahahaha, pallar inte att jag har varit såhär mycket fjortis :)


♥ Now I only have myself to blame for falling for your stupid games.

'

tjejen i streetdance hade sånna här skor, snacka om grymma!?
Vill haaaaaaaaaaa. Damn, har aldrig blivit såhär kär i ett par skor förut...

Ska sova, godnatt!

♥ J. Youre everything I need and more .

Glöm inte det! Rösa på Gulé.

Håller på att gå och lägga mig. Ni vet byta om, borsta tänderna osv. Håller på att ladda ner Street Dance 3D och den är gryyym! Ska somna till den ikväll, thihi. Vi hörs imorgonbitti!saknar min babe :|


♥ Vill ha!

Finns det något bättre att göra än att kolla runt på hemsidor när man har tråkigt? :)

Så Felicia style!
♥ all thats left for me to do is keep on dreaming of you.

Åååh, jävla idiot movie maker! Håller på att mixa en låt till min koregrafi, (jaaa, i Movie Maker!) så efter en halvtimme så fick jag till låten perfekt. Tror ni inte att hela windows movie maker laggar sönder då? Såklart, typiskt mig.


Mår illa som in i helvete och har jätteont i magen. Som vanligt. Hade huvudvärk innan, men tog några tabletter och det släppte. Skulle ju egentligen plugga idag, men så blev det dock inte. Måste börja plugga vafan. Stackars mig som mår så otroligt illa. ;(saknar sommaren och min tjockis mage :(
Ska se biggest loser nu, bye!


♥ RÖSTA PÅ GULE FFS!

Min grymma kompis Gulé (totte) kan vara med i melodifestivalen med din hjälp!Smset kostar endast 3 kr. Ännu en Helsingborgare i melodifestivalen och det gillas! Kom igen, rösta!

Gå gärna in på hans hemsida också: www.gule.se

♥ What's the diffrent between life and a nitendogame? In the nitendogame you will get new chances, even when it's game over...

Gillar rubriken, hihi. Kom på den själv ;$

Ska hämta min lillebror på sitt dagis nu, eftersom att jag har absolut ingenting att göra. Ska plugga och sånt lite senare. Men vi hörs när jag kommer hem. Kyss!gammal fjortisbild:D


♥ Have you ever love somebody so much you can barely breathe?

Hittar inte min usb-sladd till telefonen så jag kan inte ta några dagens outfit bildet tyvärr. Jag hinner inte leta efter den heller för den delen. Jag börjar om en kvart så det är dags för mig att gå nu. Jag brukar alltid komma sent och då får läraren damp, hihi. Jävla damplärare.

Haha, skrev detta för 10 minutersen och kom på att jag glömde publicera! :)älskar bilden :)


♥ Youre a shooting star...

Drar in i duschen nu! Skriver mer senare, om jag hinner. Njut av denna underbara låten tills jag kommer tillbaka. Pusspuss! ♥


Papa Razzi & The Photogs – Kristen Stewart, I Wanna Be Your Vampire Boyfriend


♥ I'm that star up in the sky!SÅSNYGG!

Popcornen blev liiiite brända, men det är gott att äta ändå. Nu ska jag sätta på transformers och mysa med megan fox. Kanske blir ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Ska upp lite tidigt och duscha innan skolan. Gillar att duscha på morgonen faktiskt, då känner man sig fräsh till skolan. Hihi...

& btw, pappa! sluta lääääsaa min bloooogg! :@

♥ You have not lived until youve found something worth dying for.

En timme senare och alla 230 något inlägg är lästa och jag som skulle kolla på indiana jones. Har alltid veljat se alla filmerna, men har inte orkat.

Nu ska jag dansa igenom alla mina underbara danser några gånger och sen blir det gitta ner till köket för att poppa lite popcorn. Har laddat ner transformers (med uuunderbara megan fox!) och så har jag en underbar dansfilm som jag bara har sätt början av. Streetdance 3D. Jag bara äälskar dansfilmer!Jag älskar dig något enormt. ♥

♥ Baby, it's for you're own good.det kommer att bli en låååång kväll...

♥ when life gets hard and when things change, true love remains the same.

Hej, snacka om ingen blogging alls under helgen? :o
Brukar ju egentligen vara rättså bra på att blogga, men jag har varken haft tillgång till dator eller tid till att blogga. Det tar ju upp enormt mycket tid, även om det kanske inte verkar så. Ett inlägg kan ta 5 - 15 minuter att skriva beroende på hur långt det är och 7 inlägg per dag som jag brukar skriva blir 35 - 110 minuter per dag och det är grymt mycket. Titta, en intressesmurf. Min helg har varit fullspäckad. Men ska ge er en liten snabb ''genomgång'' eller vad det heter.


Fredag:
Åkte till stan med Kristin, där jag köpte ett par vantar och hon köpte en halsduk. Efter det så åkte vi till min moster och hälsade på valparna (därav bilden på minus i inlägget under) och efter det åkte vi hem till kristin där vi kollade på det nya hannah montana avsnittet med karin, hihi. Sen gick vi alla 3 ut en stund. Efter det så åkte jag till min storebror och sov hemma hos honom eftersom att min kusin var där. Han bor i göteborg, så jag har inte träffat honom på enormt länge.

Lördag:
På lördagen så stack jag, min kusin och min bror in till stan och tog en liten fika. Sen åkte jag hem och passade min lillebror en stund. Efter det så träffade jag kristin uppe vid hemköp där vi köpte godsaker. Sen mös vi framför tvn med goda pringles och kollade på taken (15 gången för mig, typ) och knight and day. Sen stack kristin hem och jag la mig och sov. Damn va trött jag var.

Söndag:
Vaknade tidigt och installerade ett wannabe wii. Min lillebror fick det i födelsedagpresent och det har mest legat undan. Så jag installerade det och spelade ett långt tag. Sen åkte jag till stan och dansade. Åååh, underbara dans. Sen väntade jag 1,5 h i stan på bussen. När jag inte orkade vänta mer så kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här.

Detta tog 20min att skriva, om ni ville veta. Vi hörs sen. Puss!


♥ gaaash!

Ska till stan med kristin, bussen går om 2 min. hinner inte videoblogga. vi hörs , puss!


♥ Jag just nu ...Jag just nu!
Ny duschad och allt. Ska bara klä på mig och fixa till mig enomt snabbt och sen kommer ett fint litet videoinlägg. Bussen går om 10 min, så får skynda mig. Puss!

♥ But you dont really care, do you?

Har precis vaknat. Börjar med bildprov idag, gaash. Har inte pluggat alls. Men det är rättså lätt. Handlar bara lite om färger osv. Nu ska jag in i duschen. Vi hörs sen :)big love! ♥


♥ The DJ got us falling in loved again!

Hejsansvejsan käära bloggläsare. Just nu dansar jag för fullt faktiskt. För att få ett bra betyg i idrott så måste man hålla en välorganiserad idrottslektion och lilla jonas (aka gröna bagetten) frågade mig om jag kunde hålla i dans. Såklart så ställer man upp för att lära ut sin livstil. Så nu, för att göra en så bra dans som möjligt så håller jag redan på att göra en ny dans till låten som står i rubriken. Den blir helt ok faktiskt. Är inte så säker på om det är för snabb eller avancerad. Kanske gör en lättare i fall att? Äsh, så svår är den inte.

Det får bli sista inlägget för ikväll, för jag är jävligt utmattad. Men ni får ha det så gött så hörs vi imorgon. Just, vi har bildprov. Det hade jag totalt glömt bort. Har inte ens tittat igenom pappret man ska kunna om en massa primilärfärger osv. Skit samma. MVG i bild är inget jag är i stort behov av.

Godnatt sputnik!

 

en till dansbild. hmmm ?


♥ Jaaaa, precis så är det jaaa.

Du har inte tatt åt dig alls och inte ett skit har förändrats, inte ett jävla piss...

Sitter och käkar underbar pasta ostsås nu. Vill se på Kenza och Tyra show, men såklart så ska min dator verkligen dampa röv. Nu får jag kolla något annat istället och vänta tills min dator får lite vett i huvudet. Wäwäwöwö. Asså, det typ hackar asmycket. Eller är det kanske överbelastning som förra gången? Äsh, vet inte och bryr mig inte. Är på jävligt dåligt humör... Puss!Hatar myggor. hejdåå.

♥ MEGAN FOX ♥♥♥♥♥Omg, har ni sätt någon snyggare? Hej. jag är typ kär :$

Megan fox, i love u! ♥♥♥♥


♥ Dance is not what i do, it's who i am!Haha, en bild på när jag dansar. Fint va? :)

Har precis kommit hem ifrån stan och har dansat. Vi har fått lära oss en ny dans till låten Rude Boy av Rihanna. Ja, ni har hört den. Annars är ni retards... Dansen var riktigt riktigt svår, men grym!

Nu är cornelia påväg hit och vi ska snacka lite om allt möljligt. Behövs verkligen. Älskar verkligen den tjejen. Vi hörs lite senare, puss!


Mobilblogg - På väg till dansen nu. 2% bat...

Mobilblogg - På väg till dansen nu. 2% batteri kvar så kan inte skriva mer. Hörs ikv!


♥ i have never seen someone like you ...

Godmorgon, ni får ett väldigt snabbt inlägg nu. Börjar halv idag, eller ja. Bussen ifrån skolan kommer halv och jag brukar alltid vara sen och nästan missa bussen, så jag får gå hemmifrån om typ, 10 min eller något.

Har HK idag, och där ska vi ha bakdag. Vafan liksom, precis när jag ska trappa ner på onyttigheter, så ska vi ha bakdag. Typiskt. Efter HK'n så är det sångpedagog så jag åker direkt in till stan. Sen sticker jag till moster och bebisarna och efter det är det dans. Så uppdateringen idag kommer att vara dålig, tyvärr...Så enormt gullig! (ignorera mina bröst, hihi:$)

Hejdå!

♥ Do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

Sista inlägget för ikväll får det bli. Kollar på kungarna över tylösand och gud vad härlig person nemo är! Tycker att det är kul när han jockiebooi började böla. Hihi, han såg ful ut :$ Nemo, gryyymt härlig! Skulle gärna vara vän med honom. Fan va tråkigt att vara 96a...

Nu ska jag faktiskt lägga mig tidigt. Vid 11 kanske. Ska spela lite the sims 3 och sen gittar jag till sängs. Behöver faktiskt sova mer. Sen skolan började (och då mitt humör har sjunkit) så har jag bara sovit ca 4 - 6 timmar per natt vilket gör att jag blir jätteseg i skolan. Men igår så sov jag i 8 timmar. Första gången på flera månader, grattis till mig. Nej, men gud vad ointessant.

Jaja, vi hörs imorgon då det kommer att bli dålig uppdatering eftersom att det blir stan direkt efter HK'n. Längtar tills vi ska få våra mini pc ifrån skolan. Då kommer jag att kunna blogga hur bra som helst!Kolla vad jag hittade i min låtbok :$

älskar dig mest Cornelia ♥
(klicka på namnet så kommer ni in på hennes blogg)

♥ Now I only have myself to blame for falling for your stupid games.

Har ikke mått så bra som idag. Det kanske jag säger varje gång jag kommer hem ifrån marcus. Eller? Haha, jaja. Har varit hemma ett tag men har inte orkat skriva tyvärr. Har inte så mycket mer att säga förutom att jag verkligen älskar min babe.

Nu ska min proppmätta mage hitta något som jag kan käka på (någon nyttigt helst) medans jag kollar på Grey's Anathomy. Hur awesome är inte det? Ska även läsa lite bloggar i pauserna. Ha det! ♥
awesome regestreringsskyltar!

Mobilblogg - På bussen till marcus nue! J...

Mobilblogg - På bussen till marcus nue! Jag är så överdrivet glad så det finns inte. Har saknat min underbara älskling. Nu börjar magen pirra, för det är bara en station kvar. Vi hörs ikväll som sagt. Puss!


♥ Turn the lights of in this place and i will still shine like a star!

Har precis kommit hem ifrån skolan. Ska ta en snabbducsh och sen ska jag plocka undan megasnabbt i rummet så att mamma inte blir sur. Efter det så sticker jag till min underbara älskling! Har saknat honom något så otroligt mycket.

Ska åka buss med michelle som ska ner till stan med nellyboss, så jag måste ta och skynda mig så att hon inte behöver vänta.

Vi hörs ikväll om inte innan. Puss!do you remeber? awesome :D

♥ Du är underbar!I love you more than life itself ♥
Marcus Jönsson, du är mitt allt!


♥ I'm in hell, yeah!!!

Sitter i skolan för tillfället och vi har lunchrast. Tänkte blogga innan jag stack hemifrån, men jag han tyvärr inte. Så jag slänger in ett snabbt inlägg nu jao!

Såklart så är mitt magont tillbaka och huvudvärken är kvar. PAAALLAAAR INTE! Efter skolan sticker jag till älskling och träffar honom. Saknar honom något enormt.

Vi hörs efter skolan, bye! (:


 

hahahaha, hej cäpä bääld!


♥ When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Sista inlägget för ikväll får detta bli. Jag har ingen aning om vad som händer med mig? Ni kommer ihåg hur sjuk jag var igår? Jag hade ju jätteont i magen och världens huvudvärk och tror ni inte att det satt kvar tills idag? Eller nej, allting hade gått bort när jag vaknade på morgonen men sen på spanskan, exakt samma tid som dagen innan så fick jag den otroliga huvudvärken igen. Hade den resten av dagen, men den försvann strax innan konfan.

När jag kom hem därifrån kom huvudvärken tillbaka och magontet. Yrseln är också tillbaka, trots att jag ligger ner. Någon som har/har haft samma symptom eller känner någon som har det? Eller bara vet vad det är? För detta är sjukt och otroligt jobbigt. Som tur är så mår jag inte illa. Det är en av de värsta sjukdommar som finns. Inte för att det är en sjukdom, men jag vet inte vad det kallas.hihi, älskar verkligen denna bilden!
readers of the day: 187 so far...

♥ Kommer att sakna dig enormt mycket :|

Ignorera mitt tjocka ansikte. Men visst blir man kär? En blandning mellan papillon och chiuaua. Det är två av mina mosters ursöta valpar. På första bliden är det Tjocke Molle (Innan hette han max, men nu är det tjocke molle) och på andra bilden är det Minus. Grymt söta, ellerhur? Dom har bara 6 dagar kvar, sen blir dom sålda.

Jag är bokstavligt talat kär i dessa valparna. Ska dit på torsdag och fredag bara för att verkligen ta vara på de sista dagarna. Kommer att gråta när dom blir bortlämnade. Jag skojar inte, jag dör. Som tur är så ska hon behålla en av hundarna. Dock tjejen, den hunden som jag tycker minst om men det är chill. Om 4 år så ska den hunden föda valpar och en av dom är mina, eftersom att jag är 18 år då hihi.

Ska se couger town. Puss!


♥ Popcorn, söööta popcorn!Gud vad jag är nära på att sätta på spisen och poppa en god skål popcorn. Men måste hindra mig själv. Visst är det jobbigt att tröstäta och helt plötsligt se hur man blir rundare i ansiktet och magen börja puta ut? Ush, jag hatar verkligen det. Men jag äääälskar popcorn. Men det är väll inte så farligt när det ändå är gjord via spisen och inte micron? Kanske jag ska ta ändå, det är ju ifs DH och Couger Town. NEJ FELICIA, NEJ! JAG FÅÅÅR INTE!♥ DESPERATA HEMMAFRUAR!Big Love ♥

♥ I'm gonna find you and take it slowley.

Tjaaaaaaaaa! Tänkte göra ett awesome videoinlägg men såklart så skulle min mobil dampa och stängas av 1 gång i minuten så, så blev det inte. Ni får ett skrivinlägg nu. Jag orkar igentligen inte, men jaja.

Konfan slutade klockan 6, men jag stannade kvar och bakade med ett gäng härliga personer. Äter så grymt mycket onyttigt. Jag ska börja halvbanta. Med halvbanta menar jag att sluta äta en massa kakor, muffins, godis och annat fett och sen röra mig mer. Mest för hälsans skull. I alla fall, det var awesome att träffa jonathan igen, även om han är elak, hihi. 

Har varit hemma ett tag, men har inte hunnit blogga för att jag kämpade med mobilen men jag gav upp. IDAG BÖRJAR DESPEREN HOUSWIFE & COUGERTOWN! AWESOME!!!!jag och jonathan. Och min saknade tröja som någon på gympan har snott. MOGET!

♥ tiden går snabbt!

Hinner inte skriva mer, men drar på konfa nu och efter det blir det att åka hem till moster. Vi hörs ikv!älskar dig, vad som än händer ... ♥

♥ Min kääära regnskog!Vad hände med min regnskog? Jag vill hitta min regnskog!
Omg? Vi såg denna filmen idag i skolan och det ända som hände var att han åkte runt i costa rica och bölade om hur mycket han ville se sin regnskog. Inte bokstavligt talat, men ändå. Riktigt tråkig film. Okej, det var en dokumentär men ändå. Sen bölade han om makaronerna som gjorde till broschar. Vem vill ha en makaron på tröjan? Tydligen jättemånga. Jättekonstig film, menmen. Vi slapp lektioner.

Har precis kommit hem ifrån skolan och det har varit en ganska chill dag. Vi slutade 1h och 20min tidigare och det är ju alltid nice! Nu ska jag göra lite matteläxa och sen ska jag käka lite kanelbullar som blev över ifrån igår. Sen sticker jag på konfa. Men jag kommer att uppdatera innan jag sticker såklart :) ♥

♥ I must take babysteps untill i'm fullgrown.

Godmorgon!

Ett snabbt inlägg får det bli. Har precis vaknat och jag börjar om 30 min. Behövde sova extra länge kände jag. Idag så slutar vi lite tidigare, 20 i 2, fast vi egentligen slutar 3. Och efter skolan är det konfa, så jag kommer hem om denna gången.

Kom på att vi har mattediagnos idag och jag fick reda på det igår. Jag hade absolut ingen aning. Bra Felicia, Jävligt bra. Men jaja, nu måste jag börja fixa till mig.

puss!gamal bild typ ...

♥ Min åskikt om kissie.

Fick en liten kommentar (dock anonym, gud vad jag hatar anonyma!) om att jag skulle tillängna ett inlägg till att skriva vad jag tycker om Alexandra ''Kissie'' Nilsson.

Alexandra Nilsson AKA Kissie. Vad har hänt med henne? Jag har kollat runt lite på youtube och såg några videoinlägg då hon hette kissies.blogg.se. Alltså två årsen och jag har bara en sak och säga. Så som hon såg ut då var enormt fint! Hon var söt och Kissie var bara en roll. Enligt mina observationer så har Kissie verkligen tagit över henne. För om Kissie bara skulle varit en roll så skulle hon aldrig gjort alla dessa operationerna. Och hur fan sminkar hon sig? Sen alla kommentarer hon får på sin blogg. Visst, hon är ful och en jävligt dålig person (iaf av det hon visar på bloggen) men kommentarerna trycker ju ner henne? Hon får ju pengar på varje kommentar men jag bara undrar hur många gånger hon har gått igenom sina kommentarer och brustit ut i gråt. För vissa kommentarer är verkligen inte snälla. Som denna jag läste:

fyfaen!
Du är såååå jävla äcklig och ful. Innan du började operera dig så om man tog sig tid och fixa dig kunde det kanske finnas nåt gulligt i dig men nu ser du bara ut som en sönder knarkad utomjordig
jag spyr nästan när jag ser dig. Och jag går in här på din blogg för det e så jävla kul och läsa alla patetiska saker du skriver om. Asså du har sakt att “kissie” bara är en roll, att du inte är sån egentligen, asså ööh! Vafan operarade du dig då för om det bara e en roll, du ser ut som ett missfoster :s
Asså så fort jag har publicerat detta kommer jag gå och spy av din fulhet
Kan inte förstå att det endå finns så många som ser upp till dig. Stackars dem säger jag bara!
Ha ett trevlig patetiskt liv.

En sån kommentar är inte så jättesnälla. Visst, jag tycker ungefär samma saker. Men hon har enorm press på sig, för det har man som kändis. Inte för att jag har upplevt det själv, men så är det. Tex Eric Saade. Varför tror ni att han alltid går omkring med solglasögon, hatt och halsduk när han går på stan? Inte är det för att han tycker det är snyggt, utan för att han helst vill gömma sig undan ifrån fans när han vill ha en trevlig dag på stan med sina kompisar? Kissie har ju också börjat gå omkring med halsduk över huvudet.

NI FOLK SOM KOMMENTERAR TASKIGA SAKER PÅ KISSIES BLOGG. HAR NI KANSKE INTE MÄRKT ATT NI ÄR PERSONERNA SOM ÄR PATETISKA? OM NU NI SPYR NÄR NI SER HENNE, VARFÖR GÅR NI IN PÅ HENNES BLOGG?

Jag fick en kommentar för några dagarsen där det stod: Gå och häng dig :) Du som skrev det, vad har jag gjort dig? Jag tar inte åt mig av sånna kommentarer. Så varför slösa energi på det?
Kissie för två årsen. Visst hon var lite fjortis, men hon var söt. Kolla på henne nu? Asså omg...

♥ Hi, blondie?

"What Does IDK Stand For" "I Don't Know" "OMG Nobody Knows""What Does IDK Stand For" "I Don't Know" "OMG Nobody Knows"

Hahaha, omg världens grymmaste bild!

♥ TV DILEMMA, GAASH!

Jag hatar när det är bra saker på alla tv kanaler på samma tid, så vet man inte vad man ska titta på! Så är det just nu. Sitter med kanelbullar, mjölk och magont samtidigt som jag försöker välja vad jag ska kolla på. Top Model 14 (har följt alla andra 13 säsongerna), biggest loser sverige, Ullared & Simpsons. Hur fan ska jag välja? Just nu är det 3an och top model som är igång. En massa smalisar på 3an och en massa tjockisar på 4an. Passande. Nu ska jag feta i mig kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag. Stackars min mage...Hur många kanelbullar har ni ätit idag? :)


♥ all thats left for me to do is keep on dreaming of you.

Herregud vad jag mår dåligt. Har så ont i huvudet så att det finns inte. Har aldrig haft såhär ont innan. Det känns lite som migrän typ, fast jag vet inte hur det känns. Kan någon som ser detta beskriva det för mig tack? Och hur får man bort det? Har redan tagit 3 alvedon, men det sket sig. Jag mår grymt illa också, kommer att spy villken sekund som helst. Och varje gång jag rör mitt huvud så känns det som att jag kommer att ramla eller svimma. Men jag ligger redan ner. Gud vad jag mår jättedåligt :( Stackars mig, börjar bli lite sjuk...en stor bild :$

♥ You do it every day. But you just do not get it, you do.

Even if you deny it, saying that''it is not true,''I see it happening over and over again. But you do not give a shit about, right? I can not go through this all the time but what the hell, it's not easy to see that happen and not be strong enough to see the positive, smile and move on. I just can not take it anymore. but you do not care about it, as usual ...Dagen består av att: käka, städa, plugga, städa och plugga. Kanske drar ut lite sen med en del folk men jag får se om jag pallar. Har jätteont i magen, typ magknip. Kommer att dö vilken sekund som helst, hehe. Men nu ska jag sätta in två mackor i rosten. Awesome, ellerhur. Vi hörs!You mean more to me than life itself. We have been on this road before, let this stop before it gets any worse. I love you.


 


 

♥ A girls heart is a ocean full of secrets.

Har ''precis'' kommit hem ifrån skolan. Det har gått riktigt snabbt tycker jag. Vi hade mentorstid, spanska, olweusråd, lunch, idrott och engelska. På engelskan kollade vi klart titanic och jag säger bara en sak: Fyfan va självisk Rose är! För det första, så protisterar hon inte ens när hon är på den brädan i vattnet och han dör. Sen så kastar hon i det halsbandet som är värt flera miljoner dollar. Sen dog hon samma kväll. Smart tjej va? Inte precis...

Hittade detta cp klippet på youtube:

 Hahaha, om det bara var sant! Och ja allihopa, det är fake till max. Det heter the onion news (löknyheterna) och i den lilla banderollen längst ner står det sjuka saker som: Kate Perry fans står utanför toaletten på palms beach redo för att betala 5 dollar för att se hennes vagina. Så ja, det är fake. Bieberfans, böla inte (:

♥ Everyday is a day closer to see you again. I miss you.

Sitter i skolan nu och vi har nästa lektion idrott. Har världens huvudverk så vi får se hur det går med det. Efter skolan så har jag ingen aning om vad som händer. Kanske skulle träffa stina och hennes boy en pytteliten stund. Hon frågade, men jag vet inte. Kanske ska ta och plugga lite. Men har ingeting att plugga, hihi...hahaha! jätteseriösa. :) Byee!

♥ What's the diffrent between life and a nitendogame? In the nitendogame you will get new chances, even when it's game over...

Ett snabbt inlägg!

Skriver ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan. Börjar om 10 minuter och är inte riktigt klar. Mitt hår är blött och jag måste borsta tänderna. Är inte ens klar med läxan. Lärarn kommer att få damp i skolan med what ever...eric saade ♥
Saknar! :(


♥ I try to see the good in the bad, But good things in life are hard to find.

Godmorgon bloggläsare! Hur är det med er då?

Själv är det helt ok om man bortser att jag är grymt trött och att jag hade en töntig mardröm i natt. Något med en massa småkryp som ville äta upp mig, min lillasyster och min kompis. Det sjuka var att jag inte har en lillasyster, så den tjejen vad bara en random flicka och jag var en kille i drömmen. Min kompis var också någon random kille, men han blev uppäten av det allra största krypet. Men jag dödade den. Jag kastade en bomb i dens mun och precis innan han skulle äta mig så sprändes han innifrån. Som jag skrev igår, jag har aldrig sagt att jag är speciellt normal. ;$Nu ska jag in i duschen och sen fixa till mig. Och göra läxan föresten. Frukost är också viktigt. Kan egentligen inte äta på morgorna men skit samma. Vi börjar klockan 9 och måndag är en dryg, dryg skoldag. Vi hörs efter duschen. Puss!

first a broken promise and now you doing it worse...jag älskar dig ♥

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo inför läggdags. Ska upp tidigt imorgon bitti eftersom att jag måste ducsha och sen är det ju skola imorgon. Har inte gjort läxan som skulle vara klar i måndags. Men lärarna förstår inte att man inte pallar göra läxor när man mår svindåligt.

Godnatt på er så hörs vi imorgon!

3 månader med älskling idag♥


Nelly ft. Mohombi - Miss me.
(Kom ut förra veckan)

Grym bild & grym låt.

outfit!

BILDER FRÅN LÖRDAGS!

Vissa bilder är bara, ja. Inte bloggvänliga!jag har aldrig sagt att vi är riktigt normala? Hehe! En film kommer senare och efter det kommer ännu mer filmer. Jag och stina har gjort 3 st låtar och ni ska få se 2 av dom. Gulligt va? :)

Vi hörs, puss.

I'm a bad bad pigg, come and eat me!

Chaha Bloggen! Haha, jag skojade.

Glömde skriva innan jag stack hemifrån och jag tycker att smsblogging är enormt tråkigt så det fick blev som det blev. Men i alla fall, kristin och stina kom hem till mig och väntade tills jag fixade klart mig. Sen stack vi ner till stan där vi först fikade. Jag och kristin delade på en varm choklad och vet ni vad, jag fick inte ont i magen. Är ju laktosintollerant egentligen.

Sen hade jag streetfunk som äntligen hade börjat och jag verkligen ääääälskade det! När det var slut så gick vi 3 hela vägen upp till statena där vi hälsade på min mosters underbara valpar. Jag är så kär. Dom har bara 8 dagar kvar, sen så blir dom sålda. Eller som jag säger: Dom har bara 8 dagar kvar att leva. Haha, nej men jag säger fel hela tiden. Fan va fult, så sitter jag nu och gapflabbar åt mig själv. Vad är det med mig? :)
ja, den ända seriösa bilden är den sista och det är på en hund. Ja, vi är inte så seriösa hihi. Dom två första var från i fredags. Bilder (och filmer) ifrån lördags kommer när stina har skickat dom. Puss!


Visste du att...

Hade ju ingenting att skriva om, så jag hittade en sida med lite onödig fakta. Läs om ni pallar, hihi.

Visste du att...

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)


Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)

Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!) 

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...) 

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!) 

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......) 

En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?) 

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...) 

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)    

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!) 

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)jag har varit en mega fjortis (y)

if you can not tell the truth about yourself, so you can not tell it about others.

Godmorgon mina älskade bloggläsare!

Idag är det dans, wihoo! Men ska in till stan med kristin och stina också. Det ska bli awesome. Tror också att vi ska träffa Jens och Johan idag, men jag är inte säker. Vi får se hur det blir med det. Just nu har jag tråkigt och gör ingenting alls.

Som ni märker så har jag jätte bloggtorka, så kommentera gärna om ni vill att jag ska berätta något eller så.min underbara sötnos. älskar dig <3

godnatt!

billy kom över en liten stund och det behövdes verkligen. Har saknat den underbara killen. Men han har dratt hem nu och mamma har kommit hem. Nu ska jag sova, hihi.

Godnatt, vi hörs imorgon!

damn va onödigt inlägg?jag älskar dig!

björn gustafsson är underbar!de bästa 10 minuterna i mitt liv! absolut!

sångvideo!

Jag sjunger Haddaways vad är kärlek. Eller ja, what is love som den är mest känd som. Denna gången så tog jag till min fina, vackra, orangea gitarr. Vet att ni gillar den :)

INNAN NI TITTAR/LYSSNAR!
SÄNK LJUDET!
SÄNK LJUDET! SÄNK LJUDET! SÄNK LJUDET!


hahaha, jag är jätteseriös så att alla vet :)

hejsansvejsan!

Tjena! Hämtade aldrig min dator, så sitter fortfarande på mammas men det får lilla ni stå ut med :) Har precis haft ett gäng underbara tjejer här hemma och vi har gjort allt ifrån att flumma till att bråka med småtjejer, haha. Det har varit Karin, Stina, Kristin och Cornelia här hemma och vi har haft det en awesome time.

Nu ska jag kolla på någon random film eftersom att jag är ensam hemma ett tag till. Bilder och skit kommer sen när stina skickat alla. Pussen!kines på sista bilden , jao!
Vet att bilderna fanns i förra inlägget, men vafan :D

@ Stajnas plaace '

Sitter hemma hos stinafina nu och lyssnar på musik medans alla andra töntar fixar till sig. Varför vet jag inte, menmen. Vi ska lxsm bara till hemköp? Jaja, vi måste vara fina för godisbitarna, hehe!

Förlåt för ingen blogging med jag har inte haft tid att sticka hem till pappa och hämta min dator. Jag pallar inte sånt ibland, hehe. Ska nog hämta den ikväll om vi inte är ute så jättesent men annars gör jag det imorgon. Kan ju alltid låna kristins iphone och blogga ifrån den. hihi!

Men nu har jag inget mer att skriva. Vi hörs!

Vi hörs sen, puss!

BILDBOMB, BOOOOOM!hihi, diggar denna bilden? Fast flytvästar suger :D
Klädbad, jodå!a, men sådär. Jättefin?

dansbiildeeeeer!
Varningför skitfula miner ! ;$


blodet droppar, blodet droppar...

Fråga inte om rubriken. Ni bloggare som läser detta vet hur svårt det kan vara med rubriker ibland. Ellerhur?

Idag kommer Jens och hans kompis hit till laröd. Då ska jag, stina och kristin va med dom. Kulkul. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om men det löser väll sig? Hihi.

Bara jag som stör sig på när folk inte håller sina löften? Speciellt när det är djupa saker. Så bara, skiter dom i hur mycket man har varit där för dom och bryter löftet på en sekund liksom. Jag hatar det. Känner mig som en person att vända sig till när alla andra är borta...haha, bild från orust. Kommer ni ihåg när jag var där? :) Fråga inte vad jag gör ?

ibland får man potatis i byxan, då är det bara till att bita ihop och äta upp den...

Hej random rubrik?

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge, men jag har inte haft tillgång till dator tyvärr. Sitter på min mammas just nu, vilket jag egentligen inte får tror jag men hon är inte hemma så wth.

Hade en mysig kväll med stina och kristin. Vi kollade på idol, käkade popcorn, snackade tjejsnack och hade det allmänt flummigt. Jag och stina ska börja med ''stina & felicia show''. Vi är grymma!så seriösa och jag är så ofixad. Hihi!

ja, micen

no outfit today...

Jag ska va  naken..

Haha, nej men jag hinner inte ta bild på det, tyvärr. Men måste springa till skolan nu. Mitt hår är bött efter duschen och jag är inte klar. Men jag börjar om en kvart och får inte komma försent. Braaaaaaaaa felicia!åeeehh !

en lila vägg är en grön vägg... ?

Rubriker är svårt, så varför inte göra det kul? Okej, ''En lila vägg är en grön vägg'' är kanske inte kul men vafan.

Hej föresten!
Fredag idag och det är awesome. Fast, det är en dryg dryg skoldag med en massa tråkiga ämnen, men ändå. Fast vi får ta med oss kakor och saft (haha, vafan?), för vi ska se slutet av titanic idag. För de flestas del kommer det att bli tårar när jack dör, men för min del så skrattar jag rumpan av mig. Hihi, tycker det är så löjligt. Men vem vet, det var ett tagsen jag såg det. (mystisk röst): Kanske har mina kvinnliga hormoner börjat spöka och jag kommer att gråta? Eller, så lägger jag en enorm fis som luktar i hela klassrummet?

Fortsättning följer...För det första, så är jag helt orange på bilden och för det andra så är jag helt tosig i huvudet. Jag menar, läs mitt inlägg. Vad är det med mig? Haha :)

RSS 2.0