take your hand and walk away...

Såg kenza&tyra show , men det typ fuckade efter 25 min, så jag hann inte se de sista 5 min och jag orkar inte se om hela. Men det var grymt ändå. Tycker det är bra av dom att uppfylla andras drömmar. Man kanske borde vara med? ;)

Var ju med i vakna med the voice idag. Fett grymt!  Ringde in och kom det till och med! Man skulle ställa en fråga till Kenza och Tyra. Men det fuckade :( Min & Pauls konversation:

(Paul) - Hej!
(Jag) - Heeej!
(Paul) - Vad heter du?
(Jag) - eehh, felicia!
(Han) - Vad har du för fråga?
(Jag) - Jag har en fråga till Kenza.
*Klick*

Så var det fel på deras linje, för både jag och nästa person blev klickade precis innan frågan. Helt sjukt. Men skit samma, ska försöka imorgon också om det är något roligt som man kan ringa in på, hihi.

Ska sätta på något bra program nu och mysa ner mig i min säng och snacka med Jens i telefon. Gud vad jag älskar att snacka i telefon. Det får bli ett snabbt samtal, på kanske 30 min eller något. Känner för att somna tidigt så att jag kan vakna tidigt och ducsha. Men godnatt!




Kanske borde vara med oftare? hihi? :)


KENZA & TYRAS SHOW!

Börjar om 1 min. Tagga tagga! ♥

ALICIA ÄR GRYYYYYYYYYYYYYYYYYM!

HEEEEELVETE VAD BRA HON VA !? :O
ni som kollar idol nu, ser ni hur bra hon är? Är värld två röster av mig vafan! Hon sjunger sweet dream nästan bättre än beyonce! Nä, nu ska jag rösta.

Håller verkligen inte med juryn?



idol alicia. Snygg bild jag fick på henne ändå? :o

Dance is not what i do, it's what i am! ♥♥

Har precis kommit hem ifrån en underbar, men svår, träning. Jag älskar verkligen att dansa. Och vet ni? Streetfunken blev av! Börjar dansa redan på söndag. Men kan kanske inte då, eftersom att att jag ska i kyrkan. Kanske skiter i det ;$ Desutom så har jag 3 månader med marcusälskling då, så får se hur det blir med det.

Kvällens planer ser ut såhär: Käka, Idol, Duscha och Kenza & Tyra show.

Såhär ser vår dans ut, btw:

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=10150279120100164
(jag är bakom kameran, hihi!)



nu är det idol. Vem hejar vi på nu då? :D




Tja! Tänkte titta in med ett litet smsinl...

Tja! Tänkte titta in med ett litet smsinlägg. Sitter på bussen in till stan nu. Har varit på GA med tintin bästa vän. Ska Dansa om en halvtimme och gud vad jag längtar. Grymt med dans, Jao! Kommer hem vid 8 , skriver då. Puss! <3


Vi har en blogg, där vi kan blogga! lalala...

Har precis vaknat och är grymt trött. Ovanligt? Börjar halv 9 idag. Bussen går ifrån skolan då till HK'n. Jag pallar verkligen inte det, ush nej. Men jag får stå ut, för direkt efter det så gittar jag till stan och träffar tintinbästis. Har nog sagt detta i det förra inlägget, men skit samma. Har bloggtorka.

Just nu kollar jag på Vakna med the voice där kenza och tyra berättar om sin nya show. Får väll ta och se den ikväll. Men nu ska jag läsa bloggar och sen ska jag fixa till mig.

Vi hörs!



i love the way you lie ...

Jag spelar piano.

Låtarna : Sofijah - Du kom som en vind & When love takes over.
Sen går jag och lägger mig. Puss!



Haha, ja. Inte den bästa inspelningen precis. Min mick suger, men skit samma. Lev med det. Folk har ju tjatat på att jag ska lägga ut pianolåtar, så ni får två korta. Grattis, your luckyday.

Nu orkar jag inte va uppe längre. Godnatt!

MEN VAFAAAAAAAN !!?!?!?!?

Haha, jag slösade 5.7 kr på en röst på michaela? Haha, WTF. Grattis Minnah och Jay i alla fall. Vi får väll hoppas på att juryn ger ett av sina wildcards till Michaela istället.

Ska sova nu tror jag. Har inte sovit ordentligt på, jag vet inte hur länge. Juste, dålig uppdatering imorgon också. Ska först ha HK, sen direkt till stan för att sjunga, sen träffa tintinbästis och sen dansen! Det är underbart.



tintibästis och jag. grymt!

BTW, älskar min marcus. Glädjetårar, jao.

YAAAYY ! JAY GICK VIDARE!

VISSTE DET, JAAAAAAAAAO !
HELSINGBORG ROCKS! JAAAAAAAOOOH!



GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYMT!
Han förtjänar det!

jag ♥ metallica ?

Har blivit totalkär i metallica. Grym musik och man bler enormt glad över deras härliga gitarr och trummor. Riktigt awesome! ♥ Det dåliga är att deras allra bästa låtar inte finns på spotify för dom har damp...

Metallica - Nothing else matters.



Metallica - One.



Underbar musik. Man blir varm i hela kroppen! Detta är liksom musik. Instrumenten gör en underbart glad och ja, finns det något bättre att säga. Jag älskar metallica. Big love! ♥

Nu får man se vem som gick vidare i idol. Sitter förväntansfullt och hoppas på Jay Smith och Michaela Osberg. Helsingborgarna ftw! Som jag alltid har sagt om michaela: Älskar hennes röst och hennes utseende. Men hennes personlighet är katastrof. (När hon leker diva) Och Jay är underbar ifrån topp till tå!

SES!



MICHAELA I IDOL NU JA!

Med en miley cyrus låt. Vad tycker vi om hennes röst då? ;)



Hon har faktiskt lite celin dion liknande röst, faktiskt. Tror att hon skulle kunna sjunga någon av hennes låtar jättebra. Stödja min hemstad?

Smsa MICHAELA till 72400
eller
JAY till 72400.

Jay ska va med nu och han är grym. Kom igen nu helsingborg!

 

 


hemsk update, jag vet!

Men har haft en underbar dag hemma hos älskling. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Vi tog faktiskt en ny bild idag, men snälla marcus raderade den (:

Har inte mer och säga för detta inlägget, förutom allanballan! (Bara konfagrupperna fattar)



Ska jag våga färga det så? :$

Ludvig är bäst !!!!!!!!

Har lunchelilunchrast nu i skolan, jao. Jag och michelle är busiga, hihi. Vad vi har gjort får ni väll ta och kommentera om ni vill veta!

LUDVIG ÄR BÄST!!!!!

Efter lunchen har vi engslska och då ska vi kolla på titanic och den är INTE sorlig. Kul va!

Bye



awesome!

godmorgon söta bloggläsare!

Sitter i sängen och kollar på vakna med the voice. Klockan är kvart i och jag sitter bara med underkläder. Bra felicia, jävligt bra.

We no speak americano är igång där nu. Men den är tråkig och uttjatad, så varför dom spelar den förstår jag inte. Men måste verkligen skynda mig nu så att jag inte kommer försent. Puss!



loveu! ♥

EMO HAIRSTYLES!

Okej, jag kom på något att skriva om :$

EMO HÅRSTILAR!
Har ni märkt hur snyggt det är? Att vara annorlunda. Har några bilder under som jag verkligen diggar. Skulle lätt kunnat färga på direkten, men jag vet inte. Jens vill att jag ska, men vi får se. Ska faktiskt tänka på det. Vill verkligen göra det. Kanske inte nu, men kanske om något år. Skulle varit grymt. Men jag vill ändå inte vara emo, vilket alla kommer att kalla mig. Skit samma. Här har ni grymma bilder!







asså, det är skit grymt! Diggar det som fan, speciellt den sista bilden. Kolla på hennes smink och hennes hårfärg. JAG ÄLSKAR DET! OMG VAD JAG ÄLSKAR DET! Jag vill verkligen, men vafan. Haha, får se. Fett coolt är det. Älskar hennes smink runt ögonen. Älskar allt. Men hur många skulle inte dampat om jag gjorde det här. Skulle det ens passa på mig? Antingen kan man spekulera på det, eller testa det själv.

Vad tycker du om emo hairstyles och skulle du kunna tänka dig ha någon av de över? (:

har inget å skriva, lalalala!

Sitter och snackar med jens på msn. En kille som jag verkligen vill lära känna bättre. Han verkar vara en väldigt snäll kompis. Haha, jaja nog om det.

Asdålig uppdatering idag men jag har verkligen ingenting att skriva om. Därför gillar jag helger. Det är awesome för då har man alltid något att skriva om. Ellerhur?

Blir nog sista inlägget för ikv. Godnatt!



i love you more than life itself ♥

ELIN SJUNGER NOTHING ELSE MATTERS!

Världens bästa låt asså. Riktigt grym är den. Hon kanske inte sjöng den så jätte bra men låten är enormt härlig. Blev paff när Laila sa att hon bara var 16 år. Hon ser VERKLIGEN inte ut som det. Men jag hatar, hatar, hatar hennes dialekt.



Låten är grymmast i alla fall. Bloggar grymt mycket nu, men få ta igen mig efter denna dåliga bloggningen. Desutom så är jag en enorm musik n00b, så jag sitter och bedömmer deras toner och skit.



hahahahahhaha, ett årsen nu! Kommer ni ihåg? :)

HELSINGBORG ERÖVRAR IDOL!

Tre personer som är med i idol är ifrån helsingborg. Min lilla, men grymma hemstad. Hur awesome är inte det?
Då får vi ta och heja på Sassa ikväll. Hon är grym faktiskt. Lite killig av sig, men det är härligt att hon har en egen stil som visar vem hon är. Så smsa gärna SASSA till 72400 om ni vill stödja min stad! Haha!









helsingborgarna jao!

omg , no uppdatering!

förlåt, det suger verkligen! Men jag vaknade halv 9 och vi började klockan 10 över 8, så jag hann inte med någon uppdatering på morgonen. Orkar tyvärr inte berätta om hela dagen men i snabba drag så blev det mycket sång och skratt. Var ju på konfa och sen tonårsträff direkt efter som är riktigt kul, eftersom att jag får träffa urgulliga jonathan!

Men pappa kom hem med en kebab till mig, vilket behövdes! Ska käka den och kolla på idol nu. Har missat ca 3 program så jag måste hänga med nu. Puss!





hahaha, denna var i vår konfabok. Vafan lixsom?

snabbt inlägg!

Ska kolla film nu i skolan, börjar om 1 min. puss!

säger godnatt med en ''gullig'' bild och en awesome låt!



Haha, min pyjamas of the night! Notera, igen bh på mig. hihi...



gryyyyyyymaste låten!

UGLYBETTY WILLAMINA I DESPERATE HOUSEWIFES!?

Omg?

Såg säsongtrailern för nya säsongen av desperate housewifes och kan ni gissa vem som säger: There's a new housewife in town! Jo, VANESSA L. WILLIAMS! (Hon som spelar Willamina Slater i ugly betty!) Jag förstår inte. Jag kommer att bli så in i helvetes förvirrad när jag kollar på DH sen. Jag menar, kommer få för mig att hon fortfarande heter Willamina och är en bitch som försöker ta över tidningen.

Ja, jag är speciell...



Kanske blir bra, men vem vet? Jävligt förvirrande i alla fall...

Tror du att det kommer att bli bra eller dåligt med Vanessa i serien? :)

hahahahahah omg !



Gud så pinsamt!

Jag trodde att Tintinbästis spelade cod eller något annat retardspel och så störig som jag är så tänkte jag störa honom lite på skoj. Så spammade jag det. Helt plötsligt ringer telefonen och så är det tintin som ringer. Såklart svara jag och så sa tintin: Det räcker nu! Pappa sitter på min dator, så skriv inte!

Asså? Jag skämmer ut mig inför föräldrar 24/7. Fråga verkligen inte vad jag gjorde emot michelles pappa. Säger bara en sak: HAHAHAHAH, VAD PINSAM JAG ÄR!



Har ni skämt ut er någongång för era kompisars föräldrar? :)

PÅ GATOR RÖDA OCH BLÅ!

Just nu är jag stolt över att vara helsingborgare. JÄVLIGT STOLT!





Big Love! ♥



OMG VILKEN MATCH!

MÅSTE LÄSAS, NI SOM INTE HAR SÄTT MATCHEN:

1 - 1 stod det, men sen blev det mål av HIF. 1 - 2 gjort av Rasmus Jönsson. Några minuter efter, SJÄLVMÅL! Marcus Nilsson (HIF) gjorde självmål. Världens dåligaste asså. Sen spelade dom ett tag och sen blev det frispark och MÅÅÅÅÅÅÅÅL! Nu står det 2 - 3 till HIF och det är 5 min kvar. Kom igen nu HIF, nu tar vi det!

Ni anar inte hur stämmnignen är i detta huset. Haha, jag och min pappa är otroliga!



KOMIGEN NU!

Love you most!

Marcus, det finns inte ord för hur glad du får mig att må!

Har varit hemma ett tag, men har inte hunnit blogga för att det är AIK - HIF på tv. Just nu står det 1 - 1 men det är bara i minut 52 och HIF är bäst så vi håller tummarna.

Fick ett urgulligt armband ifrån älskling ifrån spanien. Så jävla underbar är han. Gud vad jag är kär! Det var något jag skulle säga, men glömde. Hihi, säger det sen när jag kommer på det.

Puss sålänge!



omg, det var tider det!

nyår med tjejerna! ♥



Det kommer att bli awesome! ♥

27/9 - outfit





Tröja - Gina
Baslinne - Gina
Halsduk - Bikbok

my heart beats for you!

Har kommit hem ifrån en ganska chill, men lång skoldag. Har varit grymt trött hela dagen och har inte en aning om vad jag har gjort. Vi kollade även på titanic som jag sa i inlägget under. Awesome, ellerhur? Jag älskar det ordet. AWESOME.

Idag ska jag till marcus, det om något är awesome! Gud vad jag har saknat min älskling. Han är wonderful! Sticker väll snart. :) Aweeesooooomeeeee!



u-n-d-e-r-b-a-r-t!
Jag älskar dig ♥♥

in tha school!

Sitter i skolan på rasten nu. Vi ska ha engelska och vi ska se på titanic, vilket vi ska göra i 4 lektioner i sträck sen. Hihi. Fast engelska är inte ett roligt ämne enligt mig. Ändå satsar jag på mvg. Lycka till till mig ja!

Min & hannahs droglåt förra året:



GRYM!



denna tårtan ska jag & mina tjejer käka på nyår. AWESOME!

GRATTIS LIL' WAYNE 28 ÅR!

Har precis kommit ut ur en 20 min dusch. Härligt, härligt. Nu ska jag börja fixa till mig och tvinga mig själv att äta. Har så otroligt ont i halsen, så att jag håller på att dö. Kan ju inte svälja då...

Idag börjar vi med mentorstid klockan 9. Sen har vi spanska och en rad tråkiga ämnen tills klockan 3. En början på ännu en dryg och tråkig skolvecka. Jag pallar verkligen inte. Sen har vi jättemycket läxor och jag har glömt alla mina böcker hemma hos mamma.

BTW, GRATTIS TILL LIL' WANE SOM FYLLER 28! Trodde han var äldre :$





Marcus, du är allt ♥

Jag älskar att kyssas. Det är underbart. Har ni tänkt på det? Det är enormt underbart och man blir grymt glad. Blir typ varm i hela kroppen. Åååh, det är underbart.



Jag älskar marcus, han är underbarast.
Har aldrig någonsin varit såhär kär.



du är mitt allt ♥

LÄSARREKORD IGEN JAO!



AWESOME!

Tack kära läsare! Roligt att ni tycker om min blogg. Jag börjar få flera kommentarer också och det gillas verkligen. Men iförsig, jag uppdaterar ju asofta. Detta är inlägg nummer 10 idag. Erkänn, ni gillar det?

Asså, jag har tänkt på en sak. Tänk om jag blir sån mega tjänd? Typ, Kenza eller kissie stor. Det skulle varit ganska awesome faktiskt. Om det någonsin händer, så ska jag då vara med i blogg awards och ta med frida som vän (som också ska vara stor bloggare) och så ska hon få träffa sin älskade hugo där, då han dumpar paow för frida. Awesome plan va?

Men nu ska jag gå och lägga mig. Snackar med tintin & johan på msn, så ska snacka med dom ett litet tag till och sen gå och lägga mig. Awesome.

Godnatt! ♥



do you remeber? :)
Saknar't!




GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!



gud va hemsk film :o

Asså, jag kommer att börja gråta vilken sekund som helst. Mitt humör + denna filmen, OMG vad sorligt. Jag hatar att gråta, men jag måste se slutet av filmen. Detta är hemskt. Ni som inte har sett den, se den.



jag orkar inte mig själv något mer.





GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!



i'm so fucking depress...

Har precis kommit hem ifrån michelle och hade en awesome kväll. Jag var med Gustaf, Michelle, Frida, Isabelle och Affe. Vad vi gjorde går inte att beskriva. Jag typ, klädde ut mig till en discotant med michelles kläder och dansade freaky. Sen brottades jag med michelle och bet henne, hihi. Sen hade vi allmän slagge i sängen, allihopa.

Just nu kollar jag på Jackten på lycka. Är jättedepp. Visst, borde inte ta ut det i bloggen men jag mår så otroligt kass för tillfället. Eller ja, har gjort det hela dagen. Jag pallar verkligen inte.



Jag behöver dig för att kunna andas.
Jag behöver dig för att leva.
Att bara kolla på dig gör mig på bättre humör.
Och att krama dig får mig att förstå vilken underbar vän du är.
Jag älskar dig Frida!





GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!



@ michellees place '

Hemma hos michelle nu och lyssnar på cp låtar som ''baka kaka'' och sånt. Jätte konstigt? Det är ju MFF - IFK som spelar nu och mff leder med 0 - 2. FAAAN OCKSÅ. Mff måste förlora så leder hif. Men tyvärr så suger ifk. Får damp.
Jag är bäst , så att alla vet.








GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!

you promise, but you can't keep it. Do you?

Har städat lite snabbt och fixat till mig ännu snabbare nu. Ska till Michelle nu där hon och Frida väntar, hihi. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt. Tror det blir att kolla på film, för att frida har ontont stackaren!

Kan tyvärr inte ta en bild på dagens outfit eftersom att min mobil är typ sönder. Varje gång jag klickar på ta bild så stängs mobilen av. 3 månader tills jag ska förlänga mitt abonemang, jodå... Men ni får outfiten skrivet så tar jag blid på det ikväll. Puss!

Dagens outfit:


Knytkofta - Ginatricot
Tröja - Ginatricot
Jeans - Tyskland
Skor - Converse

Måste verkligen hitta min webb eftersom att min mobil suger och har damp! :o



Vi är bara så bäst!





GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!

LOVE THE WAY YOU LIE COVER!



Hon som sjunger kanske inte är den bästa, men vänta tills versen kommer. Då är det en 7 årig liten kille som rappar. Riktigt gullig säger jag bara!

Bara för det så ska jag göra så när min bror är 7 år också. Då är jag 18 år, så då ska vi göra en låt tillsammans har jag bestämt. Hihi!


Vad tycker ni om denna urgulliga killen? :)





GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!

VECKANS BLOGG(AR)!

Kan bara säga att det var grymt svårt att välja ut. Alla var grymt fina, men jag kunde ju inte ha 65 personer som veckans blogg. Så min kära vän michelle hjälpe mig att välja ut 4 stycken. Tack till henne! En länk till henne ----> HÄR <-----


1. http://helenfelicia.blogg.se/




2. http://hispana.blogg.se/





3. http://rebeccalahti.blogg.se/





4. http://elinkristianssonn.blogg.se/








Grattis till er! :) ♥


Hade också några vänner som anmälde sig, men tyckte det var lite fusk om någon av dem vann. Men deras bloggar är grymt bra så jag länkar dem ändå.

Lizftw - Liz Eversholt 'Lapadatovic'

Klaeli - Elin Melander


Stephanie Byrlen

Sophie Andree - Elisophie




GLÖM INTE ATT KIKA IN PÅ SÖTNOSEN SOM VANN ''GISSA VAD JAG HAR RITAT PÅ PAINT!''.
http://barajuliiaa.blogg.se/

- kolla in!

VINNAREN AV PAINTBILDEN!

http://barajuliiaa.blogg.se/

http://barajuliiaa.blogg.se/

http://barajuliiaa.blogg.se/

Grattis till Julia som vann gissa vem jag har ritat i paint. Det var såhär:

1. Foki
2. Molly Sandén
3. Paow
4. Kissie

Grattis till dig Julia ännu en gång! Du belönas med din länk i varje inlägg idag och din länk i sidomenyn i ''bloggar jag läser'' som kommer att vara där hädanefter. Hoppas du kan ta del av mina fina läsare! :)




LEDTRÅD TILL ''GISSA BLOGGAREN I PAINT''!

Alla som har gissat redan fick rätt på alla utom nummer 3, vilken är ganska svår. Så nu tänker jag ge er en ledtråd. Ni som redan har gissat behöver bara gissa på denna. Ni andra måste gissa på de andra 3 också.



Hon är en sångerska som har varit med i bla melodifestivalen och let's dance.

Hennes hår är lite mörkare på bilden jag ritat än vad hon har i verkligheten, men skit samma. Gissa på :)
Lycka till!

i can make your bed rock!

Godmorgon alla härliga och fina bloggläsare! Hur är det med er idag? :)

Mitt humör är den samma som min statistikkurva, alltså SKITBRA. Egentligen bryr jag inte mig om statistiken eftersom att jag bloggar för att det är kul och jag älskar det. Men man blir så sjukt bra när man får många läsare. Det är fett awesome, ellerhur?

Idag ska jag inte göra någonting faktiskt. Har inte något planerat, men vi får se vad som dyker upp. Bara jag som tycker att helgen har gått fett fort? Det är skola imorgon, men för mig känns det verkligen inte så. Jaja, that's life.

Fortsätt gissa på vem jag har ritat i paint. Ingen har gissat riktigt rätt än :) Ha det bra!



Lovisa, Stephanie, Hannah och jag på skolfottot med väldigt dålig kvalité. Ser grön ut, hehe.


Vem har jag ritat i paint? :)

Tänkte köra igång en liten minitävling. Jag har börjat få ett litet paint beroende igen, hihi. Så nu har jag ritat 4 kända bloggerskor (vissa är failade) så ska ni gissa vilka de är? Den första som gissar alla 4 rätt, får en länk i varje inlägg i en hel dag och länk i sidomenyn för ett långt tag. Så får ni ta del av mina 300 - 500 läsare per dag! (a)


1. Blev mest nöjd med denna faktiskt :$



2. Den svåraste att gissa vem det är kanske. Men hon är mest känd för något annat, men bloggar vid sidan om.



3. Näsan blev mer än fail, men ni ser väll ändå vem det är? :)



4. HAHAHAHA! Bilden jag gjorde senast, så den blev slarvig och ultra mega fail. Men ni kan gissa ändå. Hihi.

Gissa & glöm inte att anmäla er till veckans blogg. (http://feliciaofsweden.blogg.se/2010/september/veckans-blogg.html#comment) Godnatt! ♥




Och btw, har ni märkt att jag bloggar lika ofta som en storbloggare? Att hinna med 7 - 9 inägg varje dag är inte så tokigt. :) Gud vilket no life jag har. Ska sätta på en film och somna till den, så hörs vi imorgon. Sovgott! ♥

AWESOME JUU!



FINNS DET ETT BÄTTRE ORD ÄN AWESOME, SÅ FÅR MAN JU TA OCH ANVÄNDA DET NU JU :o

& btw, har fått  40 st som har kommenterat till veckans blogg redan, så jag asvslutar tävlingen då jag fått tillräckligt med kommentarer, vilket är vid 50-60 st och det kommer nog att bli innan torsdag, då tävlingen egentligen skulle ha avslutats. Jag orkar lxsm inte gå in på 1000 bloggar för att utse vinnaren precis. Men fortsätt anmäla er, ni som inte har det:

http://feliciaofsweden.blogg.se/2010/september/veckans-blogg.html#comment

Vi hörs innan jag går och somnar. ♥

Sometimes when i look in your eyes, i can see my self.

Har kommit hem nu ifrån en underbar kväll. Mycket flumm och filmspelning. Få be issa skicka de failade filmena vi spelade in, ni kommer att dö så pinsamma vi är. Haha, jag älskar oss!

Jag vet att jag är jättesen med denna låten, men har börjat älska Love the way you lie. Hatade den innan, men när jag såg musikvideon så blev det helt annorlunda. Blev typ fängslad och blev kär. Jag är kär i megan fox för er som ville veta. Så in i helvetes snygg, jao!



Jag älskar dig, mer än något annat på denna jord.
Förlorar jag dig så vet jag inte vad jag gör...

@ isabelles place nue !

Är här med Frida, Issa, Affe och gustaf. :))))) DUBBELHAKA!
Har inte mycket att säga faktiskt. Förutom att Frida är bäst.

Ha det!



hahaha, en bild på gustaf. Njut av den. hahahhahahaha !

fortsätt kommentera!

Kommentarer gör mig glad! Är uppe på ca 300 unika läsare idag och det gör mig mega glad. Toppen en sånhär dag då jag mår otroligt dåligt :)

En kommentar som jag verkligen blev rörd av:


Anonym om vi är sååååååååååå mogna!:
Jättefin blogg ;)
Och ni ser ut att ha jättekul tillsammans.
Det syns att ni är bästisar, när man riktigt kollar i Fridas ögon kan man se dig, ellerhur?
Kramar till er^^

Det är lite synd att personen är anonym, skulle varit kul om du skrev ditt namn, så kommentera gärna med ditt namn eller om du har blogg :) Blev överdrivet glad av kommentaren!

Ska ut nu med Frida, Issa och några mer. Fortsätt anmäla er till veckans blogg i inlägget under, puss!


AVSLUTAD



Vinnaren/Vinnarna kommer upp på torsdag & får även en länk i sidomenyn. Lycka till :)



AVSLUTAD! VINNARNA FINNS HÄR:

http://feliciaofsweden.blogg.se/2010/september/veckans-bloggar.html#comment

vi är sååååååååååå mogna!




allt för mer läsare, ellerhur? hahahahhahahahhahahaha !

like i'm the only one that knows yours heart.

Sitter hemma med bästa Frida och chillar för att vi är så jävla coola, hehe. Vi har bara varit ute och gått och snackat om allt mellan himmel och jord. :))))))) Dubbelhakor :)




älskardig!

hemma naou !

Tjena! Kom precis hem ifrån moster och det var därför det inte blev en uppdatering igår. Men nu är jag hemma igen och nu blir det uppdatering :)

Hade en mega härlig kväll igår med min kusin och 4 underbara små valpar. Så in helvetes söta är dom asså. Bilder kommer lite senare. Har faktiskt lite brottom för tillfället eftersom att jag ska ut och träffa min älskade frida. Hihieheh.

Uppdaterar lite senare, puss!



dagen var gryyyym !

glömde lägga upp bild på valparna!

Lovade ju det inann (a)



Min lilla älskling Max! Så tjock han är asså. Min mobilkamera suger, så färgen ger inte valpen rättvisa. Kan fixa bättre bilder med min mammas systemkamera som hon bukar ha ibland.

ses!


been home for a while...

Har varit hemma i någon halvtimme nu. Kommer ni ihåg när jag var värsta paint nörden? Typ ritade 100 bilder på mina vänner i paint. I alla fall, här får ni länken till lite bilder som jag har ritat: http://feliciaofsweden.blogg.se/2010/may/paint-bildbomb.html. Blev nöjd den första, men dom andra blev lite fail. Gjorde en ny idag:




Ska föreställa mig, men det syns inte att det är jag, hehe. Ögonen sitter lite högt upp och näsor är absolut inte min starka sida, men skit samma. Vad tycks? :) Har lite brist på folk att rita, så bara säg till om jag ska rita någon.

Ska börja packa lite för att gitta till de underbara valparna! Ska bli fetigt nice.
& btw, jag älskar frida :)


sitter hemma hos fridaälskling nu!

my gosh vad den tjejen är onderbaur! :)
Frida var och käkade, så jag lekte med hennes webbcam, såklart (a)




hahaha , så bäst!





Om ni inte ser vad det står på händerna så står det: FRIDA ♥ på en och 3/7 på en, jaoo! :)

Ha det! :D ♥

UT MED ÄÄÄLSK!

Frida har varit här ett tag och nu ska vi ut och fixa lite godis, mums!



älskar dig mest av allt <3

Only girl in the world + outfit !

Rihanna – Only Girl (In The World). Den låten jag länkade där nere innan. Mår lite sådär idag, men seriöst denna låten får mig på mycket bättre humör. Sick eller vad!? Rihanna ♥

Dagens outfit:



Tröja - Odd molly
Baslinne - H&M
Kofta - Saint Tropez
Halsduk - Bikbok.


Nu ska jag städa, jobba på lite skolarbete och drunka i musik. Sen ikväll blir det moster där jag ska passa hennes underbara valpar på 5 veckor. Så söta! En bild på min älskling max kommer sen :)


uppdrag 3 i skolan, jao!

Håller på med en skoluppgift som ska vara klar idag och jag har inte ens kommit halv vägs. Bra felicia, jao. Hade prov idag och det gick sådär. Gissade på ca 8 av 15 frågor tror jag det var. Grattis till mig, eller vad säger man. Sen hade jag engelskaredovisning också. Sen när det var röstning så vann jag 2 av 3 gånger, hihi.

Måste skynda mig nu, vi börjar om 20 min och då ska jag vara klar. Bye!


Rihanna - Only Girl (In the world).

Rihannas senaste. Den kom ut för 2 veckorsen. Puss!



You have no ide how i feeling right now, so just shut it down...

OMG OMG ! ÄR MEGA GLAD JUST NU! FICK ETT S...

OMG OMG ! ÄR MEGA GLAD JUST NU! FICK ETT SMS AV ÄLSKLING OCH HAN ÄR HEMMA! :-D:-D:-D HAR SAKNAT HONOM SÅ ENORMT MYCKET:-D <3<3<3<3<3 Marcus, mitt allt!


HAHAHAHHAHAHA SÅ ÄGD!



justin bieber suuuuuuger. hahahahah !

EMINEM VS. JUSTIN BIEBER!

ÄR DU ETT JUSTIN BIEBER FAN, SÅ KOLLA BORT. NI HAR INGENTING MED SAKEN ATT GÖRA, HIHI!



Hahaha, kommentarerna är klockrena!

Men seriöst, vi får inte låta justin bieber vinna. Så gå in på denna länken och rösta tummen upp alla youtubefolk! Kom igen, eminem är livet! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s


så, godnatt på riktigt nu!

dance is not what i do, it's what i am.

Jag älskar dans och så är det bara ♥

Har inget mer att säga idag, så jag säger godnatt. Vi hörs imorgon!



trodde aldrig att du av alla mäniskor skulle bli sån här.Men det är över nu...

min dag i snabba drag!

Direkt ifrån HK'n så tog jag bussen till stan med Sophie. Så hade jag sångpedagog och efter den så gick vi till Expresso House och där tog vi en liten fika samtidigt som vi pluggade. Sen drog vi till dansen. Sophie dansade en timme tidigare än mig, så jag kollade på hennes dans. Sen var det efter en timme så var det min tur, äntligen!

OMG, har aldrig varit med om någon hårdare men roligaste träning. Riktigt roligt och typ, druknade i mitt eget svett. Härligt ju :)

Nu kollar jag på idol och det är nice. Jag håller på Jamilla, Michaela Osberg, Jay Smith, Chima och Sanne. Vilka hejar ni på? (:



remeber? <3

snabbt inlägg!

Ska in i badet nu efter världens jobbigaste (men roligaste) dansträning!

berättar mer senare. puss!

hemkundskap, sångpedagog, stan och dans!

Rubriken beskriver min underbara dag :)

Skulle lagt upp en bild på min outfit också, men mobilen dampar så fort jag ska ta en bild, så ingen outfitbild idag nej. Men nu ska jag bara öva lite på min sång och sen så ska jag gå till skolan. Bussen åker halv, så jag ska se till att vara där vid 5 i senast i alla fall.

Kommer nog att mobilblogga resten av dagen eftersom att jag inte kommer att vara hemma. Puss!



ååh, en bild på dagen innan sommarlovet. Älskar dig kristin!


Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig!

Tack för denna kvällen och pratstunden. Tack för alla minnen vi har skapat under alla dessa år. Du är min absoluta bästa vän Frida. Du säger alltid som det är, även om det är bra eller dåligt. Du berättar för en saker som ingen annan vill berätta. Saker som måste sägas, men som kan såra. Men det är bra. För äkta vänner berättar sanningen i alla lägen och det gör du. Vad saken än gäller. Jag älskar dig Frida. Tack för allt! ♥



Du är underbar!

Ska börja släcka ner och sånt nu. Är riktigt megs trött, så jao. Imorgon är det hemkunskap. Längtar jag? Njea. MEN DET ÄR TORSDAG OCH DET INNEBÄR DAAAAAANS! Och sångpedagogen. Så mega härligt. Dans är underbart, då är jag mig själv. Ska vara lite med sophie i stan innan dansen också. Det ska bli nice.


Godnatt!

FRIDAÄLSKLING ÄR PÅVÄG HIT!

Wii, nu blir jag inte ensam hemma längre för att fridaälskling kommer hit och joinar mig! Ska ta och poppa lite popcorn (om vi har några kvar, men det brukar vi ha) och sätta oss och kolla på idol medans vi snackar om allt om inget. Det ska bli härligt, för det behövs! Älskar dig Frida ♥



Jag älskar dig Frida.
Du är min allra bästa vän och så har det varit i 8 år nu.
Du är så fkn underbar!
Jag älskar dig, så in i helvetes mycket! ♥

it's like i'm cut in to pieces.

låttips! Finns inte på youtube, men på spotify! Rihanna – Only Girl (In The World) Släpptes för exakt två veckorsen, så detta är en ny låt och den är grym!

Jag har inte pluggat så mycket. Har käkat och lite sånt. Mamma är i stockholm, så jag har huset för mig själv tills sent ikväll. Härligt. Just nu kollar jag på älskade biggest loser och efter det så är det ännu mer älskade idol. Det är underbart. Skulle gärna vilja ha något gott att äta till, men tror inte vi har något extremt gott i vårt lilla matskafferi. Kanske tar flingor eller något, haha.

Vem hejar ni på? :)



Du är värkligen den bästa vännen en person kan få! ♥

Eminem, du är allt ♥



kan inte låta bli att gråta när jag ser denna. Eminem, han får mig att gråta, skratta och allt. Hans ord får mig att inte känna mig ensam. Seriöst. Han är som en bästa vän, fast han vet inte om det? Haha, sjukt (: ♥

Eminem, kom till svergie!

PIANO ÄR INTE BÖGIGT !

Stan blev det inte, men plugg blev det. Jag orkar inte jääävla skolan!
Tänkte bjuda på en liten film lite senare där jag spelar lite olika låtar om ni är intresserade av att höra, hehe. Ja, men så är det. Piano är musik och musik är inte töntigt, så ni som tycker det sluta gör det.

Denna killen är GRYM på piano:






Han är runt 14 - 15 skulle jag tro. Hittade honom i fokus på bdb och damn vad han är grym. Självlärd och allt. Men han har slutat med piano för att han blir typ retad för att det är bögigt. Men vafan, han har talang? Man kan inte reta någon för att ha en talang. Och vad är det som är bögigt med det? Ni som tycker att piano är bögigt kan ta och lämna en kommentar om varför det är bögigt. Kommenterar ingen så har ni ingenting att komma med. Att bli retad för att ha en talang. Seriöst? Det är så sjukt töntigt av folk som gör det. Det är fint att kunna spela så som han gör. Det är riktigt, riktigt fint.



bilden är grymt fin. Därför får ni den igen.

Dagens outfit! (:

Har precis kommit hem ifrån skolan och det finns en sak att göra. Plugg, plugg, plugg. Kanske drar in till stan med michelle för att fika + plugga på expresso house. Är så sugen på fika så det finns inte :o Hehe, tjockis? :$



Linne - H&M
Shorts - Only
Kofta - Zara

Skoljoggen var rent ut sagt underbar!

Fan vad jag hade kul, även om jag sprang själv för det mesta. Sprang 6km på 40 min. Bra? Njeaa, helt okej kanske. Frida fick en tid på 27 min och DET är bra!

Först sprang jag själv ett tag, men såg molly påvägen och hon kunde knappt andas, så jag gick med henne ett tag. Men sen kände jag för att springa efter att vi hade fått vatten, så jag började jogga för mig själv. Jag sprang ca 4 km utan att stanna, hihi. Fast, jag stannade någon gång och snackade med dom som gick en stund. Fast det var kanske bara 2 min sammanlagt med alla.  Sen träffade Linnea, Kristin och Nikita. Så joggade jag med dom en stund. Men sen ville dom gå, så jag sprang ifatt isak. Så joggade vi resten av vägen in till mål. Fick en tid på 40 min och där stod Frida och väntade. Det var bara 1 kille och 2 tjejer till som hade kommit i mål, så vi stack hem. Haha, lite ironiskt. En massa folk har inte kommit i mål än så sitter jag här och bloggar. Hihi, härligt!

Nu ska jag ducsha och fixa till mig. Sen börjar vi igen vid halv 12 eller 12. Jag vet inte ;$ Men jag uppdaterar innan jag sticker till skolan.



failad bild, men vem bryr sig :)

SD, SE OCH LÄR!

‎" Dina bokstäver är latinska.Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk.Din kebab är Turkisk. Din alkohol uppfanns av en Iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga på TV är Kurd.Visst vore livet... tråkigt utan "invandrare"...SD?? "


LOVE IS IN THE AAAAIIRRRR !

Klockan är halv och jag är relativt pigg. Jag drar hemmifrån 20 i, så detta får bli ett rättså snabbt inlägg. Måste borsta tänderna och sånt shit. Blev klar med filmen igår kväll i alla fall. Riktigt härlig. 8 min & 25 sek. Jadåååå!

Hej, jag orkar inte skoljoggen. Har världens träningsvärk i armarna. Fuck jonas, hehe. Ja, men måste skynda mig. Kyss!

 



hehehehehehehehehehe, världens bästa bild!


Lovade ju att blogga innan jag gick och la mig? (a)

Har inte gått och lagt mig än. Jag skulle somna tidigt, jo visst? Har stannat uppe och gjort en film på 8,5 min med bilder ifrån lägret. Försökte göra den så kort som möljigt, men det gick inte kortare. Det är ca 300 bilder i filmen. Ja, men jag bara stoppade i dom sista bilderna och fixade lite övergångar och så sen palla jag inte mer. Tyvärr :(

Vi ska ju ha skoljoggen imorgon! Namnet i sig beskriver det ganska bra, men vi ska jogga 6 km. Jag kommer att dö efter 3, kanske 2. Klarade 6 km innan, när min kondis var på topp. Men nu har jag skolarbete och shit så att jag inte hinner med några joggingrundor. Stackars mig... Desutom så kommer jag somna vid 2 så jag kommer bara få 6 timmars sömn. Braaa Felicia, Way to go. Jag hatar att somna och vakna, men jag älskar att sova. Wtf? Jaja, har inget mer och säga

Men måste verkligen, verkligen tvätta av sminket, borsta tänderna och sånt nu. åååh, ångrar redan att jag stannade uppe. Jaja, ha det!



kan jag se lite mer loffig ut ? :o Omg hur jag ser ut! Därimot är frida riktigt söt. Och jo föresten. Vi är jätteseriösa på bilden. Så att ni vet det :)

oooops, ingen bloggning ;$ (idag igen)

Har verkligen inte tid nuförtiden :o Har jättemycket i skolan! Har aldrig haft såhär mycket innan. Det är sick.

Idag: Kunna översätta en text på Spanska.
Onsdag: Engelska glosor. och skoljoggen!
Torsdag: Matte läxa.
Fredag: Mattebeting, Engelska redovisning, Politikprov.

Något sånt är det. Och det är bara denna veckan. Har en hel del nästa vecka också! Har inte börjat på något av det tror jag ;$ Jag pallar verkligen inte skolan. Menmen, vill man bli något bra så får man börja tidigt.

Direkt efter skolan stack jag till konfan. Ska nog börja göra det hädan efter. Vi slutar 3 och konfan börjar 4, men man får komma tidigare vilket är bra eftersom att då kan man sitta och plugga och göra läxor. Efter konfan var det korsdraget. Det var härligt, för då fick man träffa mycket saknade Jonathan Sjölin. Har saknat dig killen :)

När jag kom hem kollade jag på idol och sen när det var slut så tog jag en jogging runda. Kom hem nu. Det var härligt.

Nu blev det ett jättelångt inlägg. Hoppas ni orkar läsa det. Nu ska jag kolla lite tv och somna tidigt. Har ju skoljoggen senare. Berättar om det i sista inlägget. Jag lovar att uppdatera innan jag somnar. Puss!



jag älskar dig tintin! du är den bästa vän man kan ha. ♥

HAHAHAHA!

Seriöst, roligaste på länge!


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!

warrick brown, big love ♥

Glömde säga godnatt!

& med det får ni en bild på en übersnygg bild på min älskling. Han är världens snyggaste mörkhyade (efter chris brown och will smith :$) och han spelar Warrick Brown i CSI Las Vegas. KOLLA PÅ HANS UNDERBARA ÖGON!




♥ Gary Dourdan ♥

Second night in a row, now it's like danger, but even better.

Ska typ gå och lägga mig snart. Känner att jag har blivit en aning beroende av mitt keybord eftersom att jag vill upp lite tidigare för att träna lite till ;$ Fan va jag är töntig. Asså, det är grymt underbart. Man är i sin egna lilla värld och gör precis som man känner för. Så awesome. Kan spela gittar också, fast inte lika bra.

Pontus bv om Marcus Jönsson, You are the worlds greatest! ♥:
Vilka kända låtar kan du på piano? :)

Asså, ge mig accord så kan jag vilken låt som helst inprincip. Så jag kan alla accord, eller i alla fall de vanligaste och mest användbara. Sen kan jag den nästan på direkten. Men om du menar sånt ''fingerspel'' som det kallas när man spelar en ton i taget (i bland flera, men i så fall är det bas) så kan du få en ''lista''.

Början av River flows in you. (Bella's Lullaby från twilight)
Gudfadern
Du kom som en vind
When love takes over
Love the way you lie.


Lite osäker på den sista, men den lärde jag mig för ca en halvtimmesen, så jag blir nog säker efter ett tags träning. Den är en aning svår.




Music is love.

Marcus Jönsson, You are the worlds greatest! ♥

Saknar min älskling så enormt mycket. Han är på Mallorca och har det awesome. Fick nyss ett urgulligt sms av honom. Låter lite sådär, konstigt men när jag läste det så började jag nästan gråta. Jag var så in i helvetes lycklig. Det stod inget så jättespeciellt som jag inte hade hört innan, men ändå. Okej, nästan allt han säger är speciellt. Men seriöst. Jag är så sjukt kär i denna killen.

Marcus Jönsson, du är verkligen mitt allt! ♥


Kanske borde ta nya bilder? Hehe (a)


Just nu håller jag på att lära mig love the way you lie på piano. Yes, jag är ett pianogeek, hehe. Eller rättare sagt keybord. Fick en kommentar häromdagen om att jag skulle lägga ut några filmer där jag spelar lite piano (keybord) och sånt. Kanske det, får se. Kan väll lägga ut lite filmer på när jag spelar några hyffsat kända låtar som jag kan.


HELSINGBORGS IF , SNART SERIELEDARE!

2 - 1 ! GGÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT !

& MFF förlorade sin match emot Djurgården. NU ÄR DET LIIIKAAA ! :D ♥ Kom igen HIF. Nästa match emot AIK vinner vi och MFFs nästa match emot IFK förlorar dom. SÅ ÄR VI SEEEERIEEELEEEDAARE !

GÖÖTT, GÖTT, GÖTT HELSINGBORGS IF!
HIF i mitt hjärta förevigt! ♥


hif kungar förevigt!

oooops, ingen bloggning ;$

Har inte hunnit! För direkt efter skolan gick jag hem och städade jättesnabbt, sen körde min mamma mig till min moster. Jag säger bara OMG vad söta valparna har blivit! Dom är 5 veckor nu. Och min älskling som heter Max var näst minst innan, men nu när jag hälsade på så var han så tjock så att det finns inte. üüüüüüüübeeersöööt!

Sen nu när jag kom hem så följer jag HIF Matchen emot Mjällby online. Det går riktigt bra, 2 - 0. GÖTT HIF!

ETT RIKTIGT BRA TIPS PÅ EN SIDA!
http://www.livescore.scoreradar.com/?alias=svd&key=Bm2lHebv&ts=1285002000000&language=se&matchid=1271106

Där kan ni se allting som händer på HIF matchen riktigt enkelt!



skit enkelt OCH RIKTIGT BRAA!

Nu ska jag gå över till Nikita Brix lite snabbt för att hämta lite kläder som inte hon vill ha mer. Vilket är awesome. Hon har riktigt bra klädsmak. Så det ska vara härligt. Vi hörs senare!

http://www.nikita.devote.se/


in school, jaao

Sitter i skolan och gör inget. hehehe !

snart har vi spanska, inte kul.
inget mer och skriva. Så rolig är jag . :)

baaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy





MICHELLE ÄR SÅÅÅÅ SNYYGG , HEHEHEHEHEHHEHEHEHE
not . ^^ hehe


you make me feel like a teenage dream.

Har precis vaknat efter att har znoozat i 45 min, braaa Felicia! Vet ni vad jag har fått? ETT TILL MYGGBET! På tummen, där det finns en liten knöl längst ner typ. Exakt där. Hemskt...

I dag är det skola, vilket innebär engelskaredovisning. Har inte pluggat alls, så det kommer att gå skit för mig. Skit samma, jag får väll ta det som det kommer. Vi har språk, idrott och sånt idag så det blir en extra dryg skoldag. Och jag är hur trött som helst. Detta kommer inte att gå bra.

Grattis till Moderaterna tror jag. Hehe. Inte för att jag bryr mig så mycket, men jao.



ignorera mig och min finne (:

GEE MIIG!



här vill vi inte ha några oddmolly & zara kläder för flera tusen kronor. Nej, här vill vi ha något mer värdefullt, fast kostar bara 500 kronor. En HIF tröja, ooh ja! Så snäll som min pappa är så ska han köpa den till mig, om jag håller mitt rum städat. Hihi. Jag vill haa deeen!

Men ska sova nu. Vi hörs imorgon, kyss!

way to go bloggläsare!

Känner mig jävligt stolt över min blogg, hehe! Har mellan 130 - 150 läsare per dag när jag väl uppdaterar. När jag inte uppdaterar alls bra så har jag 50 - 90 läsare. Känner mig fett bra. Det är rätt så sjukt ändå. Asså, hälften av de 150 personerna är sånna randompersoner som jag inte har någon aning om vilka dom är. Sånt ger mig riktig motivation till att fortsätta blogga. Tack till er läsare :) Kommentera gärna också. Alla gillar kommentarer, hihi.

Har inget liv just nu. Kollar på Kungarna Av Tylösand. Det är som en bilolycka. Man måste bara kolla för att se hur illa åtgångna de inblandade är. Citat av Paul Haukka. Väntar egentligen bara tills CSI ska börja så att jag kan somna till det. Börjar klockan 9 imorgon, häärligt.

Föresten vem tror ni vinner valet som avgörs ikväll? Egentligen. Vem fan bryr sig? Inte ett skit ändras ändå, så hehe. Imorgon blir det först moster och hälsa på de härliga valparna. Åååh, så sööta! Sen blir det graven. Känner att jag verkligen måste dit efter det som hände idag. Är så otroligt rädd asså...

Vad kan man lägga på en grav som är speciellt?



skånes fagerhult var bääääääääst!
och HAHA, kolla vad micke gör med sina fingrar. HAHAHA!

k-k-kass uppdatering, jag vet!

Tre inlägg per dag är ikke bra! Men vem orkar uppdatera när man mår skit? Har precis blivit hemsökt också. Min morbror är i huset, det känner jag. Jättetrevligt, eller vad säger ni?

Kollar på filmen Music & Lyrics. Tycker faktiskt den är sjukt bra, eftersom att det är min vardag det där asså. Haha, inte riktigt, men nästan. Andra gången jag ser denna filmen. Haha, jag bara ääälskar cora corman! Altså tjejen som är den kända popstjärnan. Riktigt härlig person.

Orkar inte uppdatera mer idag. Ha det bra, så hörs vi imorgon.



typ hola konstig bild?

idag av alla dagar...

Det var ganska kul på konfan ändå. Förutom att temat var döden. Idag av alla dagar så skulle temat vara döden. Det ordet kom upp minst 5 gånger i minuten. Så snacka om att man fick höra det ordet riktigt många gånger. Höll på att börja gråta efter varje gång hon sa det. Det är det ända jag tänker på idag...

Men för att sluta tänka på detta så gömmer jag mig bakom min musik. Just nu sitter jag framför pianot. Som ni vet så är jag självlärd och just nu håller jag på att göra en egen pianolåt. Låter lite småtöntigt, men musiken räddar mig. När man skapar sin egen musik, så är man inne i det. Då tänker man inte så mycket på det som händer runtomkring sig och det är jättehärligt.




Jag saknar dig ... <3

tårarna rinner som in i helvete.

ååh, jag orkar inte gråta mer. Saknaden är stor...

Nu väntar jag på att olivia ska komma och hämta mig, sen drar vi till gudstjänst. Asså, kommer säkert bryta ihop i kyrkan. Fan va pinsamt att sitta och böla i en kyrka. Jaja, har brottom. puss!



youre the worlds gratest! Att bara kolla på dig gör mig glad ♥

r.i.p morbror ♥

Idag är det 7 årsen du lämnade oss.
Du lämnade mig och framför allt min bror, som behövde dig mest.
Jag kommer ihåg dagen du försvann, även om jag fick reda på det dagen efter.

Det var Fredag och jag var på Fritids och målade i mitt målarblock med vår nya fritidsledare som alla älskade. Jag kommer inte ihåg hennes namn, men jag kommer ihåg att jag tyckte att hon var den bästa på att rita någonsin. Margareta kom in i rummet och sa: ''Felicia, det är telefon till dig'' Jag som bara var 7 år var ju jätteglad över att få telefon då ju. Jag gick igenom köket som man var tvungen när man skulle gå till telefonen. Den stod på en hylla längre upp så att margareta fick ta ner den till mig. Jag satte luren emot örat och sa: ''hej det är felicia!'' ljust och glatt. Jag hörde min mamma ledsen som sa att Nikita skulle hämta mig istället för henne. I bakgrunden hörde jag min moster Bella skrika och gråta. Jag undrade inte varför. Jag förstod ju inte så mycket.

Dagen efter så vaknade jag upp i soffan hemma, eftersom att jag somnade där på kvällen. Jag vaknade av att mamma störtade in i vardagsrummet och halvskrek: Fan! har jag bara denna bilden på honom! och bläddrade igenom fotoalbummen sen när jag och min bror va små. Hon grät. Jag hade sätt min mamma gråta innan, det hade jag. Men aldrig såhär mycket. Jag frågade vad som hade hänt. Hon sa: Han har gått bort. Mirzet har åkt till himelen nu. Då brast jag ut i gråt. Jag har heller aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Han var den som gjorde ljus i min dag. Den killen som var så sjukt glad 24/7, vad som än hände.

Sen gick jag in på mitt rum. När jag hade slutat gråta, så ritade jag en bild. På den stod det: Mirset. Ja, jag skrev fel. Jag hade ritat en blomma och en massa hjärtan i olika färger över hela bilden.

Vi alla saknar dig. Du var trots allt familjens mest älskade person. Du gjorde alltid så att folk fick ett leende på läpparna. Nu finns det ingen...

Idag i mitt hem, så är det tyst. Mina tårar kommer att spruta ut snart. Även om det var ett tagsen jag grät över det. Men jag saknar dig så himla mycket...




Boken är koranen på svenska. Den fick vi ärva av honom. & Min bild. Jag är ingen konstnär, men jag var en sjuåring som saknade sin morbror...


♥♥♥

SÅ SANSLÖST SNYGG!


hahaha, michelle är bäst!

Hon tipsade även om denna sjukt braiga låten:
Nelly – Tippin' In Da Club - Super Clean


orkar nog inte uppdatera något mer idag. Godnatt!

ääääntligen fått tillbaka min dator!

Så nu blir det en riktigt bra bloggning! :)

Har haft en jätte trevlig tid på lägret och en massa skratt blev det. En del bilder blir det som jag har kopierat ifrån facebook, hehe. En jävla massa pinsamma bilder på mig, så jag skämms faktiskt. Men skit samma. Vem orkar fixa sig på läger? Har haft två härliga dagar med Världens bästa Kristin också. Berättar mer om det i nästa inlägg. Btw, camp rock sög. Men här får ni lite bilder.



sen hif - mff matchen. Fyfan va vi hade kul! Men vi ska inte tala om hur jävla sura jag och frida blev efter hur hif spelade. Jag skäms verkligen...



mm, ser ut som en kille. Vaddådå? :) det va ifs meningen också.



ba älskar bilden!



haha, klädpingis. När man förlorade fick man ta av sig ett plagg. När man bara va i underkläder skulle man springa ett varv runt huset. Min dumma ide. Såklart så förlorade jag varje gång...



överdriven lycka! Bror, Allra bästa vän och HIF. Kan det bli bättre?





mmm , sexig?





fan va jag är blek ? ;o





så jävla hott !



ååhh, fan va härligt! Killarna skvätte på oss med paddlen som in i helvete. Så skulle jag skvätta tillbaka, så alla skyddade sig och lutade sig åt samma håll. Så dom tippade. HEHEHHEHE! Jag är så sjukt bäst!



var lite sur sen matchen, hehe.







haha vafan ?





i'm hott ! hehehhehee

Mer bilder får ni någon annan dag. Kul att man ser helt loffig ut på alla bilder. Men vemfan orkar fixa till sig när man ska på läger? Inte jag i alla fall.

Nu ska jag kolla film eller tv. Sen ska jag sova, hihi. Ska på gudstjänst imorgon. Konfa skit. Orkar egentligen inte, men det får bli som det blir. Ha det!



dåligt videoinlägg!




shit!? man hör ju bara en massa brus? :o men skit samma, måste kila till kristin nu. hejdå !

FELICIA LAPADATOVIC - MY NUMBER ONE!




inte det bästa, men here u go ! ♥

HEMMA IFRÅN LÄÄÄGREET !

Fan va nice! Ett video inlägg kommer in sen när jag har hämtat min dator. Sitter på mammas nu men det får jag egentligen inte, hihi. Men säger bara en sak.

omg vad duktig tjej!
& Shit vad bra hon har gjort om rappen till sång :o


åååååh !

Skrev ett inlägg nyss men råkade klicka på någon knapp så att allting raderades! I och med att det var ett rättså långt inlägg och jag har inte tid att skriva om det, så skriver jag ett snabbt nu!

Var på konfan nyss och det var kul! Berättar mer om det sen. Asroliga tabbar av prästen asså, haha. Men ska på läger med klassen imorgon så jag måste börja packa! Ska inom hemköp också och köpa godis, läsk osv. Skriver sen när jag har tid! Kyss! ♥



big times! ♥

Sitter i skolan nu jao !

Hann inte blogga innan jag gick hemmifrån eftersom att jag vaknade 10 i 8 när vi börjar 8 över. Jag kom inte sent i alla fall. Att jag hann fixa till mig och springa till skolan på 20 min är ett mirakel. Moaha!

Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på Mattiaz – Skandalen. Ja, jättebra låt. Hihi. Nu ska vi ha spanska och vi har läxförhör. Hade vi ens läxa? Tydligen. Men jag är rätt så säker på månaderna och veckodagarna. Kolla: Lunes, Martes? Okej, kanske inte. Men, ha det!



ha det !

My heart stops when you look at me .

Omg, är så enormt trött så att det finns inte och klockan är bara 9? Ska släcka sminket och tvätta av datorn nu. Tror det är läggdags för mig nu. Min mensvärk dödar mig och min trötthet gör det värre. Snacka om att jag behöver sömn. Har ju varit vaken nu varje dag till runt 1 tack vare Johan. Tack, tack och återigen tack.

Btw, kollar på filmen rycktet går och av det lilla jag fatta så är den bra. Ni vet, jag är inte svergies smartaste precis. Det kanske ni har märkt redan, hehe.

Godnatt kära bloggläsare. Jag går och lägger mig tidigt idag och det behövs som sagt. Börjar 8.10 imorgon och det är tisdag. Altså världens drygaste skoldag. Pussar!





gissa vad det blev idag?

Men det blev ändå att sitta hemma och löka. Jag har en så otrolig mensverk så det finns inte. Riktigt hemskt är det asså! Åååh, pallar inte mig själv idag.

Somnade faktiskt en stund innan, vilket behövdes. Skulle egentligen behövt packa och sånt. Sticker ju till skånes fagerhult med klassen på onsdag. Taggad? kanske. Ska sova i samma rum som Stephanie, Hannah och Lovisa. Det ska bli kul. Vi har bestämt oss för att inte sova så mycket och det ska väll gå bra. Hoppas jag, haha.

Tänkte kolla på film snart. Det ska börja en på 3an snart som heter rycktet går med jennifer aniston. Någon som har sätt den och tycker att den är värd att se? Jag har ju i för sig laddat ner The mist och Karate kid också. Får se hur det blir. Kollar nog på rycktet går och sen sätter på the mist om den är tråkig. Nä, men nu ska jag gå ner och poppa lite popcorn. Ha det!


starstruck...

Så har jag röstat på blog awards!

Lite sent ute, men here you go :)












Hur röstade ni? :)


utututut, jag vill ut !

Hemma ifrån skolan och efter ett jobbigt idrottspass så känner jag mig riktigt lökig och trött. Ska in i duschen och sen byta om. Sen sticker jag ut med någon. Har ingen lust att sitta hemma och ruttna!

HÄNG MED UT FOLKEN! JAG VILL HA REDBULL, JAO! HÄNG, HÄNG, HÄNG MED UT! Jag orkar inte sitta hemma. Får panik. Vill ut! Det är ju göttans väder ute!

JAG JUST NU:



tokke och fin :)


sticker till helvetet nu!

Altså skolan!

Vi börjar med mentorstid och sen har vi spanska. Sen vet jag inte. Vi hörs ifrån skolan. Bloggar kanske därifrån. Dagens outfit får ni sen eftersom att jag inte hinner lägga upp bilder just nu. Ha det!



haha vafan?


Säger godnatt med en rolig sak!

Min kusin Zamir visade denna idag. Hahaha, den är så dålig så att den är bra!




Med två sträck så ska detta bli en fotbolls spelare!
























24ÖL = 1 back!

HAHAHHAHAHA, FYFAN VA TORR HUMOR JAG HAR! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, SHIT VA KUL HUMOR! Jaja, godnatt allihopa! Vi hörs imorgon. Glöm inte att kommentera förra inlägget :)

Den värsta känslan är att vara ensam...

Rubriken = så sann! Jag kan inte beskriva hur ensam jag känner mig just nu. För när det väl gäller finns det bara så få personer som ställer upp för en. Alla andra säger: Gumman, jag finns för dig i alla lägen. Men vafan är alla dom som sa så när man mår skit. När hela ens värld går under och man har ingen aning om vad man ska ta sig till? För inte en jävel menar dom orden. För förr eller senare så är det alltid någon som inte orkar bry sig något mer och då känner man sig ensam gemfört med hur många som ställde upp innan för små saker? När man drunknar i sina egna tårar, när man känner att det inte finns någon annan utväg än den sista, när man inte orkar ställa sig upp igen efter ett hårt jävla fall och sparkar när man redan ligger ner. Var fan är folken som ska finnas då? Visst, det kanske är en eller två som verkligen står där vid ens sida och försöker hjälpa en upp på fötter igen, men var är alla andra 100 personer som har lovat att finnas där för en?

Själv tycker jag att det är jävligt viktigt att visa att man menar orden man säger. Säger jag till en person att jag älskar den så får jag väll ta och visa det? För ord är så enkelt. Man kan fejka så mycket med ord. Men i verkligheten så finns det ingenting att fejka. När man känner att det är äkta, så är det det. Jag förväntar mig inte av en person som säger att den älskar mig ska säga det i verkligheten efter varje mening. Det är inte så man visar det. Man visar det när man verkligen ställer upp för mäniskan man älskar. När man får personen på glatt humör efter flera nätters gråtande. När man ser att den mäniskan, som har mått så dåligt, le igen på grund av ens egen insatts, DÅ vet man att man har visat att ens ord är äkta.

Att säga jag älskar dig är jävligt enkelt. Att mena det, det är det som är det svåra. Kan man inte visa att man menar det så är det inte lönt att säga det. Jag menar, jag kan skriva till en kompis att jag älskar honom/henne hur lätt som helst på msn. Men om jag ignorerar henne/honom när jag ser personen i verkligheten, eller skiter totalt i att hon/han sitter hemma i sitt rum och gråter så att det svider i ögonen, då har jag visat att mitt jag älskar dig var en stor fet lögn.

Så för helvete, folk där ute. Visa att ni menar era ord så mycket ni kan. Skit aldrig i era kompisar. För tro mig, ni anar inte hur jobbigt det är vara helt ensam för att ens ''vänner'' har gett en tomma ord. Så för dig och dina vänners bästa, ställ upp så mycket ni kan. Visa att ni finns där. Ge honom/henne en stor kram när hon mår dåligt och finns där för personen. För att må dåligt är det värsta som finns. Och ni anar inte hur jobbigt det är när ingen bryr sig.


Kan berätta en sak som verkligen gjorde mig glad här om dagen i skolan. Vi hade matte och jag mådde inte alls bra. Trots mina underbara vänner som har ställt upp för mig nu, så har jag kännt mig jävligt ensam pga andra vänner. Jag höll på att bryta ihop vilken sekund som helst. När jag skulle gå ut i korridoren för att hämta en penna så kom en person som jag inte har insett hur mycket han betyder för mig förens nu. Men han kom fram till mig och frågade om något hade hänt. Jag är inte en sån som låter allt gå ut över mina vänner, så jag drog en vit lögn och sa att ingenting hade hänt. Han svarade: Är du säker? För jag ser i dina ögon att du är ledsen. Du kan snacka med mig när som helst om det har hänt något! Asså, det värmer riktigt mycket om hjärtat. Man blir så otroligt glad. Jag svarade: Tack, men ingenting har hänt. Log och gick in i klassrummet igen.

Det hade ju hänt något. Jag var nära på att bara sätta mig ner och skrika. Skrika ut all jävla ilska och sorg jag hade inom mig. Men jag vill inte låta det gå ut över någon, så jag sa ingenting. Men att han sa sådär och tonen i hans röst var verkligen som att han brydde sig. Jag älskar den killen. Han är en sjukt bra vän. Att jag inte hade insett det tidigare. Han vet själv vem han är, så inga namn. Det var en tjej också som sa nästan samma sak. Hon kom fram till mig sa att hon såg sorg i mina ögon och frågade vad som hade hänt. Jag svara inget, så svarade hon: Du vet att du kan komma till mig om det är något va? Hon vet också vem hon är! Sånna personer, det är folk som verkligen bryr sig. Och jag kan säga det, dessa två personerna är de två jag skulle ana minst att säga något sånthär. Sjukt härliga människor. Jag älskar er!

Jag vet om att det finns så många tonåringar här i svergie som känner sig ensamma. Jag har kännt så ett tag nu. Det är inte bara när jag är i bråk med någon, utan i allmänhet. Jag känner att jag inte riktigt passar in. Jag är långt ifrån så som alla andra och det känns som att jag inte kan vara mig själv med någon alls. Det finns bara en person jag har kunnat vara mig själv med. Men hon och jag är inte lika bra vänner nu och det suger. Vi är bara ''bekanta'' nu. Knappt vänner. Vi har tappat kontakten, vilket inte är kul. För nu känner jag mig ensam och som sagt, passar inte in någon stans och det har jag inte gjort på ett tag nu. Jag är en helt annan person än alla andra i min stad. Inte en enda accepterar mig som jag är känns det som.


Oj! Det var meningen att denna texten skulle bli en liten beskrivning av rubriken. Men nu började jag skriva och känslorna forsade över. Kommer bryta ihop snart. Men tack för att ni läste i alla fall. Även om den näst sista delen kanske blev lite luddig och svår att förstå. Tack till alla fina människor här i världen!

& ursäkta för stavfel. Orkar inte rätta och när jag skriver snabbt och när orden forsar ut så blir det lätt fel ibland. Är det någon mening eller något som ni inte förstår, så kan ni bara kommentera så kan jag mer än gärna förklara det lite lättare. Men jag tror ni kan läsa ändå! Ha en bra kväll :)




 


So many around me, but still so lonely.
I hate the feeling of don't having anyone at all.
I hate to have sit all alone and wonder what i did wrong.
I see your smile, i see you live like nothing has happened.
But you don't see me sit there.
Crushed. Burned. Hurt.
So fricking lonely.


You are one in a million!

Kom hem för ett tagsen. Hade det jättetrevligt med god mat och roliga personer. Måste verkligen säga att kalle (C eller K?) är en rättså härlig person! Tack för att du lärde mig hur man gjorde en ros av en servett. Haha :)

Jag tycker att min design som jag har lagt ner så mycket tid på har börjat löna sig! Jag menar, gud så mycket läsare jag får per dag nu! Över hundra per dag ju och sen så har jag blivit dagens blogg 2 gånger idag. Snacka om härligt. Tack till er som har utsätt mig till det!


Tänkte va lite snäll och länka också, hihi!


http://justlittleme.webblogg.se/






http://nicolesjostrom.blogg.se/
fast hon har inte lagt upp inlägget än ;)


Så tack till er och tack till alla fina kommentarer och mejl. Jag uppskattar det verkligen!

Ska kolla lite tv nu och ska skriva ett litet inlägg om känslan om att vara ensam. Tycker att ni ska läsa det sen och kommentera det. För det är nog många som känner igen sig om hur jag känner där. Men ha det!

 


12/9's Outfit!

Drar till mamma nu för att fira dominig *haha*.
Är redan otroligt försenad. Skulle va där fyra och klockan är kvart över. Okej, kanske inte otroligt försenad, men så seg som jag är så kommer jag att vara där halv fyra och det känns ju lite taskigt :(

Dagens outfit:



Jag vet, det är en enormt dålig bild men min mobilkamera suger! Måste verkligen skaffa en vanlig kamera. Någon som vet någon bra kamera eller något?

Tröja: Vet inte. (a)
Jeans: Vero moda


Gud vad gulligt!

8 juli 2010.

Jag är jättesent ute, men när jag fick detta mailet hade jag riktigt brottom och när jag kom hem så hade jag helt glömt bort att jag hade fått det. Men kollade igenom min mail precis och då såg jag den här igen!



(Det blev dålig kvalite när jag la upp den här, men den är faktiskt jätte fin!)

Helt otroligt att en tjej som jag inte känner bara tog sin tid till att fixa en sånhär fin header till mig. Tack så mycket Cassandra N, den var riktigt fin!

Tycker det är jättekul att få sånna här saker. Riktigt gulligt :)
[email protected]


Nu ska jag som sagt kolla på the mist en liten stund, sen ska jag börja fixa till mig lite grann för att fira min kusin som fyller 20. Grattis till henne som sagt.


Vill också bara säga att jag blev dagens blogg hos
http://nicolesjostrom.blogg.se/! Tänke vara lite snäll och länka hennes blogg. Den är grymt fin! Ha det bra sålänge, så hörs vi innan jag sticker. Puss!



saknar mina älsklingar!


you cant see my heart beating.

Har sätt både Men In Black 1 och Men In Black 2 idag och håller på att ladda ner världens sämsta film the mist. Asså, ni anar inte hur dålig den filmen är? Så jävla patetisk. Men det var ett tagsen jag såg den och det skulle vatt kul att skratta lite. Det är egentligen en skräckfilm men det ända läskiga är manuset. Haha, fan va jag är bra.

Mår jätte illa och det känns som att jag kommer att spy vilken sekund som helst. Stackars mig. En random sak. Jag saknar marcus som in i helvete.

Jaja, här får ni en dålig trailer.



underhåll på msn ty!

do you remeber? ;)




172 visningar.
Haha, dock inte dåligt :) Älskar dig nikita! ♥




men gud vad jag är pinsam ;o


Haha, jag älskar min humor!

Det är bultande hjärtan och slitna skor...



God morgon kära bloggläsare!
Mitt humör är på topp. Är så sjukt glad utan anledning. Kanske borde börja varje morgon med att kolla på Men In Black och lyssna på Björns Band eller vad säger ni? Haha, jag är så sjukt bra.

Idag blir det fira min kusin som fyllde år i torsdags. Det blir smörgåstårta och läsk. Mums?



Bild på Domme när vi skämde ut henne, haha!
Grattis världens coolaste kusin!

2011, VÄRLDENS BÄSTA FILM ÅR!

Här kommer en lista med stora filmer som kommer 2011, extremt många överraskningar :D

Ja, den är INTE fake.

-Thor
**Paramount Pictures, Marvel Studios**
**Kenneth Branagh (director); Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Jaimie Alexander, Colm Feore, Joshua Dallas, Tadanobu Asano, Ray Stevenson, Idris Elba, Rene Russo, Kat Dennings, Samuel L. Jackson**

- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
**Walt Disney Pictures**
**Rob Marshall (director); Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz**


- The Hangover 2
**Warner Bros. Pictures**
**Todd Phillips (director); Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha**

- Mission: Impossible IV
**Paramount Pictures**
**Tom Cruise**

- Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom
**DreamWorks Animation**
**Jennifer Yuh Nelson (director); Ewan McGregor, Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Nolan North, Clancy Brown, Miguel Ferrer, Kevin Michael Richardson**

- Green Lantern
**Warner Bros. Pictures**
**Martin Campbell (director); Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Tim Robbins**

- Cars 2
**Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios**
**Brad Lewis (director); Owen Wilson, Larry the Cable Guy**

- Transformers 3
**DreamWorks Pictures, Paramount Pictures**
**Michael Bay (director) Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Ramon Rodriguez Voices of Peter Cullen, James Avery, Tony Todd**

- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
**Warner Bros. Pictures**
**David Yates (director); Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Sir Michael Gambon, John Hurt, Bill Nighy, Gary Oldman, Timothy Spall, Bonnie Wright, Evanna Lynch**

- The First Avenger: Captain America
**Paramount Pictures, Marvel Studios**
**Joe Johnston (director); Samuel L. Jackson

- Cowboys & Aliens
**DreamWorks Pictures/Universal Pictures**
**Jon Favreau (director) Daniel Craig, Olivia Wilde**

- The Smurfs
**Columbia Pictures**
**Raja Gosnell (director)**

- Underworld 4
**Screen Gems**

- Marvin the Martian
**Warner Bros. Pictures**

- Puss in Boots: Story of an Ogre Killer
**DreamWorks Animation**
**Chris Miller (director); Antonio Banderas, Salma Hayek**

- Happy Feet 2
**Warner Bros. Pictures**
**George Miller (director); Elijah Wood, Robin Williams, Brad Pitt, Matt Damon**


- Real Steel
**DreamWorks Pictures/Touchstone Pictures**
**Shawn Levy (director); Hugh Jackman**

- The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn
**DreamWorks Pictures, Paramount Pictures, Sony Pictures**
**Steven Spielberg (director); Daniel Craig, Andy Serkis, Simon Pegg, Nick Frost, Gad Elmaleh, Toby Jones, Mackenzie Crook**

- Zombieland 2
**Woody Harrelson and Jesse Eisenberg**

- xXx: The Return Of Xander Cage
**Sony**
**Ericson Core (Director);Vin Diesel**

- Mad Max 4: Fury Road
**George Miller (director);Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens, and Teresa Palmer **

- Ghostbusters 3
**Columbia Pictures**
**Ivan Reitman (director);Sigourney Weaver (rumored), Anna Faris (rumored), Eliza Dushk (rumored), Bill Murray, Dan Aykroyd ,Annie Potts, Janine Melnitz (rumored), Harold Ramis, Ernie Hudson**

- Big Momma's House 3
**20th Century Fox**
**Martin Lawrence**


- The Hobbit (LOTR Prequel)
**New Line/MGM**
**Someone, with Peter Jackson (director); Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving**

- Untitled Terminator Salvation Sequel
**Warner Bros.**

- Ripley's Believe It or Not!
**Paramount Pictures**
**Jim Carrey**

- Titanic 3D
**20th Century Fox & Paramount Pictures**
**SAME CAST**

- Men In Black III
**Sony**
**Micheal Bay (director)(Rumored); Will Smith, Tommy Lee Jones**


- Cheaper by the Dozen 3:The White House Wreck
**20th Century Fox**
**Steve Martin**

- Scream 4
**Dimension Films (The Weinstein Company) **
**Wes Craven (Director);Neve Campbell, Courteney Cox Arquette, David Arquette **

- Fast Five (Fast & Furious 5)
**Universal Pictures**
**Justin Lin (Director);Vin Diesel, Paul Walker **

- Spy Kids 4: All the Time in the World
**Dimension Films (The Weinstein Company) **
**Robert Rodriguez (Director)**

- Alvin and the Chipmunks 3D
**20th Century Fox**

- Wanted 2
**Universal Pictures **
**Timur Bekmambetov (Director);James McAvoy, Morgan Freeman, Konstantin Khabensky**

- Ghost Rider: Spirit of Vengeance
**Columbia Pictures**
**Nicolas Cage**


- Castlevania
**James Wan (director)**

- Jonny English 2
**Paramount Pictures**
**John Davis (director); Eminem, Paul Walker**


- Jonny Quest
**Warner Bros**
**Richard Donner (director)(rumored);Zac Efron, Dwayne "The Rock" Johnson**

- X-Men Origins: Wolverine 2
**20th Century Fox**
**Bryan Singer (director);Hugh Jackman**

- X-Men: Deadpool
**20th Century Fox**
**Ryan Reynolds**

- X-Men: First Class
**20th Century Fox**
**Mathew Vaughn (director)**

- Super 8
**Amblin Entertainment & Bad Robot Productions**
**J. J. Abrams & Steven Speilberg(director)**

- Rise Of The Apes (Planet of the apes prequel)
**NBC Studios**
**Rupert Wyyatt(director);James Franco**


Fan va härliga filmer asså! Dom som är fetstilade är de filmer som jag är mest intresserad av. Och ja, listan är kopierad.

Nu ska jag kolla på Men In Black. För er som ville veta så är Will Smith min favorit skådespelare. Megan Fox också såklart. Så jävla het! Synd att man inte var en kille, hehe. Godnatt!

vafan stina!?



haha, moget av min gulliga lilla hamster att lägga upp denna filmen av mign är jag var en aning hyper? HAHA, palla våra liv stina. Kristin, du är också helt underbar. Fan va jag älskar oss! Vi får ta och göra om denna dagen någon gång! Älskar er mest! ♥

Ignorera min oseriösa sång och dans :)

Dave Karnes! ♥





Dave Karnes, så stavas hjäte!



Ni som har sätt filmen World Trade Center förstår exakt vad jag snackar om. Filmen inte baserad på verklighet utan det är verklighet. Och det Dave gör är helt sjukt. Världen borde ha mer sånna mäniskor asså.


300 frågor om mig.

Haha, ett fult bilddagboken test jag hittade. Jag har inget liv, så varsågod.

1. Vad heter du? (Ditt riktiga namn) Felicia Viktorija Lapadatovic
2. Vad kallas du? Felicia för det mesta.
3. Vad vill du bli kallad? Spelar ingen roll.
4. Födelsedatum? 29 juli 1996
5. Stjärntecken? Lejon
6. Lunar? hahaha, längesen men kommer ihåg att den hette: kissme_ HAHA!
7. MSN? [email protected]
8. Helgon? Har ingen.
9. Vart bor du? Helsingborg
10. Vart är du född? Helsingborg
11. Har du en egen dator? Ja
12. Vilka är dina närmaste tjejkompisar? Liz.
13. Har du något husdjur? en underbar hund!
14. Vad ska du göra i sommar? Ett tag till det, så vet inte.
15. Favoritfärg? Utan tvekan: Röd & Blå!
16. Turnummer? 17
17. Vad älskar du mest? Marcus & vänner
18. Intressen? dans & vänner.
19. Favoritartist? Eminem & Lady Gaga
20. Favoritlåt med ditt favoritartist? Svårt att säga :|
21. Namnsdag? 14 januari & 18 mars.
22. Vad skulle du vilja heta? (Förnamn - Andranamn - Efternamn) Hmm... Något*Något*Blixt
23. Vad heter du på din msn just nu? '            Feliciaftw   HELSINGBORGS IF <3
24. Hur många online? Ny msn, så bara 13 st.
25. Vem är 10:nde online? Johan bv!
26. Vem har du blockat? Ingen :)
27. Hur många olika grupper har du? online/offline?
28. Har du några olästa mejl på hotmail? nej
29. Har du några nya kommentarer i din bilddagbok? vet inte
30. Isåfall - hur många? veneeeee
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? som marcus :)
32. Beskriv ditt hår? brunt, fult, platt, halvlångt.
33. Har du några piercingar/tatueringar? 2 i öronen bara
34. Vart skulle du bo om du fick välja? USA
35. Bor du i lägenhet eller villa? Radhus och Villa/hus.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Olika
37. Vad har du på dig? Just nu, bara underkläder. Hihi.
38. Har du något i håret just nu? en hårsnodd ;)
39. Vad har du gjort idag? varit på HIF och Max.
40. Vad ska du göra imorgon? Fira kusinen
41. Hur mår du just nu? sådär, känner mig ensam...
42. Hur brukar du annars må? till och från -.-
43.  Är du sjuk? i huvudet, ja.
44. Har du ont nånstans? halsen
45. Har du gått till tandläkaren detta året? venneh
46. Vad heter din pappa? voja
47. Har du några syskon? Ja
48. Vilket är ditt favoritdjur? hund
49. Äter du ofta godis? inte alls ofta
50. Vilket är ditt favoritgodis? vet inte
51. Vad är det finaste som finns? marcus
52. Vilken är din favoritdryck? mjölk tror jag
53. Vilket är ditt favorit tv-program? how i met your mother
54. Vilken är din favorit veckodag? fredag å lördag såklart
55. Vem är din förebild? har en, men kommer inte ihåg vem ;$
56. Vad är bäst med dig? att jag är  väldigt social och utåtriktad. Och att jag är mig själv.
57. Har du några komplex? kompvaddååå?
58. Hatar du någon just nu? om jag gör
59. Saknar du någon just nu? ja...
60. Har du kysst en apa? ibland undrar man...
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Har världens bästa, behöver ingen mer.
62. Är du allergisk mot något? är egentligen laktosintollerant, men det skiter jag i :)
63. Har du ngt nytt gästboksinlägg i din bilddagbok? dom har tagit bort det nu, så nej.
64. Hur många bilder har du lagt ut? venneh, typ 7?
65. Vad har du valt för bild här ovan? Ingen, det är inte bdb detta du.
66. Vilket band är det sämsta som finns? JUSTIN BIEBER! inte för att det är ngt band men.
67. Är du kär? som fan!
68. Isåfall i vem? marcus! <3
69. Vad är din civilstatus? upptagen och otroligt kär!
70. Vad har du för sexuell läggning? hmm...
71. Är du homofob? gud nej, i love bögar!
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? aoouu
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? har ingen aning
75. Vilket är det fulaste killnamnet? venneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
76. Har du varit hos frisören det här året? nee
77. Använder du nagellack? neej
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? inget av det. Glömt vad det heter. Har sånna långa vita grejer om ni vet vad det är xD
79. Har du eget rum? yes
80. Har du en dubbelsäng? näeej men vill ha.
81. Har du en egen platt tv? mmmm
82. När flyttade du senast? för 3 årsen.
83. Vilken stil har du? min egen
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? ERIC SAADE!
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? typ jessica alba
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp? hmmm... orlando bloom.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? hhahah, nej! gör det gratis juuuuh!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? yes
89. Vilken är den godaste frukten? MELON
90. Äter du grönsaker varje dag? nej men nästan
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? hur mkt ska man?
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? jag vet inte :s Längesen jag kollade mitt bmi. Kan göra det snart.
93. Hur lång är du? 155
94. Är du nöjd med dig själv? nej
95. Vad är du bra på? Hmm... att vara bäst?
96. Har du en egen hemsida? om en blogg räknas, så ja.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? aao, men glömt mitt namn.
98. Hur gammal önskar du att du var? 15! Moppe, ja tack!
99. Vad är klockan just nu? 23:17
100. Är det jobbigt att svara på frågor? haha ja de är fan 200 fucking kvar
101. Hur ser din dataskärm ut? laptopig
102. Har du städat idag? ja
103. Har du varit ute idag? ja
104. Vem ringde du senast? tintin
105. Vad var du senast arg på? tintin :D
106. Vad har du för status på msn just nu? online
107. Vad har du ätit idag? max
108. Önskar du att du var tjockare? nej
109. Hur många hus har du bott i? shit en massa! 11 st tror jag -.-
10. Är du medlem på last.fm? va?
111. Lyssnar du på webradio? nej
112. Bäddar du sängen? nej
113. Har du lätt för att somna? absolut inte! vrider och vänder mig i sängen i 4 timmar typ
114. Snarkar du? tror inte det :)
115. Vad har du för startsida? blogg.se
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? när jag är ensam hemma
118. Vad lyssnar du på just nu? tv'n
119. Vad har du för ögonfärg? bruna, med en svart fläck i ena ögat
120. Vill du tatuera dig? OHJA
121. Vad har du för visningsbild på msn? en bild på mig och marcus
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? spotify, firefox, blogg.se och msn.
123. Laddar du olagligt ner musik? nja lyssnar mest på spotify
124. Har du en egen iPod? ne
125. Är du fet? tjockast i världen
126. Vad önskar du dig i julklapp? de är ett tag dit...
127. Ska du köpa Prada-mobilen? haha nej?
128. Har du sett filmen linas kvällsbok?? vet inte
129. Är du emo? haha JAAAA
130. Vad stör du dig på? personer som inte vågar va sig själva, eller lägger ner tid på att snacka om andra
131. Vad är emo enligt dig? en musikstil
132. Brukar du lyssna på hög musik? självklart, annars blir det inte samma effekt!
133. Vad gör du om dagarna? olika
134. Tycker du om popcorn? ooh ja!
135. Vilken är din favoritläsk? sprite eller fanta exotic
136. Vad är din favoriträtt? kebab
137. Vad tycker du om raggare? GRRRR! jag är en raggare haha
138. Vad tycker du om punkare? vet inte
139. Har du skurit dig själv någon gång? mm...
140. Är du död? japp
141. Är du osynlig? bara när jag har min osynlighetsmantel på mä
142. Filar du naglarna? behövs inte dom är förstörda
143. Har du fräknar? nee, tack och lov
144. Har du posters på dina väggar? bara en på ke$ha för att jag inte har något liv.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? haha ingen aning hur dom ser ut
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? JAG!
147. Vilket är ditt favoritämne? RAST
148. Vilket ämne hatar du? alla
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? musik kanske
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? spanska
151. Favoritstad? HELSINGBORG
152. Favorit Loka? ramlösa ska det va!
153. Cola eller Cola Light? light
154. Älskar du din dator? nää
155. Är din dator bög? somfan
156. Vad är ditt favoritplagg? tjocktröjor
157. Vilka affärer handlar du oftast i? dom vanliga. Gina, H&M osv.
158. Vart handlar du? (Stad) HBG
159. Favorit TV-serie? har inte jag svarat på denna redan?!
160. Tycker du top model är roligt? japp
161. Vilken är din favoritbok? läser typ inte
162. Favoritfilm? 8 miles
163. Vilken är den bästa musikgenren? rap/hiphop/hardstyle
164. Bada eller sola? båda
165. Katt eller hund? hund har jag la sagt 1000 gånger
166. Åska eller sol? SOL
167. Vinter eller sommar? sommar sommar sommar
168. Knarkar du? verkligen inte
169. Röker du? nejnej
170. Super du? inte det heller
171. Äter du? haha ja det gör jag faaaan!
172. Snusar du? usch nej
173. Röker vattenpipa? neeeäj
174. Är MER gott? sådär. Mår illa efteråt ibland
175. Tycker du om salt? Filmen ja, men kryddan är helt ok
176. Har du kysst din egna spegelbild? haha ja
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? fyfan. banta mäniska.
178. Ät en banan! är det en fråga?
179. Har du runkat någon gång? oohh ja! HAHHA
180. Använder du för mycket hårspray? använder inte
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? räknar inte :d
182. Favoritsäng? marcus, haha!
183. Har du en snopp? jafan!
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? halft
185. Vill du ha sex just nu? hehe, kanske (a)
186. Vem av alla du hånglat med är bäst på det? hånglat och hånglat. men marcus.
187. Favoritmeny på McDonalds? big mc & co UTAN OST (A)
188. McDonalds eller Burger King? mc
189. Svart eller vitt? båda
190. Rosa eller grönt? rosaaaaaaaaa
191. Död eller levande? just nu, död.
192. Rädda Joppe? vem fan är joppe? nä, låt han dö eller vafan han ska bli räddad ifrån.
193. Tittar du på tv just nu? aa
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? självklart!
195. Favoritkaraktär i Simpsons? APU!
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? yäääfään
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? nejnej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i Blink 182? med vem?
200. Städat eller stökigt? stöökigt! äääääälskar stööökigt!
201. Bästa sexplatsen? sängen :)
202. Favorithalstablett? fishmenfresh eller hur det stavas
203. Är du ofta sjuk? näe
204. Gillar du anonyma bevakare? hellre det än ha dom som vänner om man inte känner dom.
205. Vågar du rapa högt inför andra? det är det ända jag gör om dagarna.
206. Skriver du mer än två utropstecken? bara när jag har damp
207. Vad är klockan nu då? 23:30 ja har inte tid me re hääär
208. Vad är det för datum? 11/9
209. Vad ska du göra sen? sooovaaa
210. Är du inne på MSN nu? JAAA, det sa jag juuu
211. Hur många har du blockat på din msn? JAG SVARA PÅ DEN FRÅGAN INNAN!!!
212. Är nallar söta? självklart
213. Är Jonte söt? Snorjonte, ja? hahahaha
214. Vart handlar du helst mat? mamma eller pappa får göra det åt mig :)
215. Vilken är din favoritglass? PIGGELIN!
216. Hemmakväll eller fest? utekväll!
217. Privat fest eller festa med folk på stan? orka bry mig
218. Ditt nordiska favoritland? kakstaden vafan vet jag
219. Älva eller vampyr? VAMPYR ! <3<3<3<3<3<3<3<3
220. Gud eller djävulen? gud isåfall
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? trolla
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? lägenhet faktiskt
223. Favoritgrönsak? är jordgubb en grönsak?
224. Har du anorexia? neä
225. Vem shoppar du helst med? vänner eller pappa om han betalar allt (a)
226. Räcker 100 kronor till mycket när du är inne på H&M? haha nej
227. Hur vill du dö? vill inte dö. vill bli vampyr! :)
28. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? hahaha , nej ?
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? venneh
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? verkligen inte
231. Hur ofta sitter du vid datorn? rätt mkt
232. Har du klippt ditt eget hår? ja
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? ne
234. Favoritöl? olika
235. Vitt eller rött vin? vin smakar bajs
236. Öl eller vin? ÖL!
237. Coca Cola eller Red Bull? Redbull
238. Vad ska man blanda vodkan med? bajs. moget felicia, moget.
239. Havet eller sjön? pool!
240. Favoritö? hawaii ?
241. Vem står dig närmast; mammsen eller pappsen? ingen
242. Vad klarar du dig inte utan? marcus, vännerna och mobilen
243. Behöver du mer kärlek? jao
244. Blir du full varje helg? nej
245. Är du natt- eller dagmänniska? natt
246. Är du vampyr? vill va :(
247. Har du varit med i något rollspel? va?
248. Favorit The Sims-spel? asså, svårt att välja. älskar alla!
249. Festa eller festival? Festival
250. Ska du på Pride? nej
251. Vill du det då? vet inte
252. Är du transa? naej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? att jag föddes...
254. Vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt? framåt
255. Barn eller vuxen? ungdom forlajf
256. När ska du flytta hemifrån? Så fort som möjligt!
257. Eller har du redan gjort det? nej
258. Går du i kyrkan varje Söndag? haha aldrig
259. Svävar du på rosa moln varje Fredagkväll? va?
260. Har du piercat någon? ne
261. Är du laglig? det tror jag väll! :-)
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? min äckliga serb näsa ja :)
263. Värsta musikstilen? opera
264. Resesätt du föredrar? (båt, bil osv.) FLYG!
265. Är Britney en bra mamma? ingen aning
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? vet inte
267. Vilken skådespelare är hetast? ORLANDO BLOOM !
268. Tvättbräda eller ölmage? tvättbräda grrrrr
269. Vill du ha barn?
270. Har du sjungit singstar nångång? men ja
271. Vilken är din favorit då? total eclipse of a heart eller so sick
272. Favorittparfym? FORBIDDEN ROSE!
273. Använder du deodorant? ja
274. Är du beroende av nånting? japp
276. Favoritradio kanal? the voice!
277. Favoritbil? mini cooper
278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på Sverigetoppen i över tre år? vem?
279. Favoritförfattare? LÄSER INTE
280. Vad vill du bli när du blir stor? famouuuus & rich bitch yao
281. Favorit modeexpert Olivia eller Sofia båda från aftonbladet? men asså va
282. Senaste biofilm du såg? The last song
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? haha nej
284. Är du rik eller fattig? fattiig:D:D
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? david är snyggis
286. Favoritsport? dans
287. Silvertåget eller Kustpilen? vaa?
288. Har du sett filmen ?Spökhistorier?? nej
289. Var den bra då? VETINTE
290. Vilken historia är läskigast? historien om beatriz strand.
291. Har du långt hår? SA DET INNAN
292. Vill du ha längre/kortare? längre
293. Schlagernörd eller? fan ehller
294. Kungafamilj eller president? inget
295. Sämsta veckodagen? söndag och måndag
296. Har du en dålig hår dag idag? neä
297. Tror du på ett liv efter döden? ja
298. Är du politiskt intresserad? usch nej! alla inom politiken ljuger så varför skulle jag?
299. Är du rädd för att dö? absolut inte
300. Vad är klockan nu då? 23:47. palla mitt liv.

& med denna tråkiga listan så säger jag godnatt.





Alla har sina brister, även dem bästa.
Ingen vänskap är perfekt.
Men vi var jävligt nära.
Nu är det bara minnen som finns kvar.
Vad hände?
Jag älskar dig...



LEGALLY BLOND BOMB PÅ TV?

Haha, när legally blond 2 va slut på TV4+ så började jag zappa bland tv kanalerna. Såklart så hade legally blond 1 börjat på 3an redan klockan 9. Så det kollar jag på nu. Funderar på att ladda ner en film, men vet inte vilken. Jag tycker det är kul och ''spännande'' att ladda ner filmer. Att vänta på det är kul, haha.

Är jätte sugen på något. Ska gå ner och ta något, men har vi ens något gott? Hoppas det, annars så kommer jag tvinga pappa att gå och handla något. Vilket han inte kommer att gå med på, det kan jag lova. Men det är värt ett försök, haha?



Ja, men så kul man kan ha på en dryg engelskalektion!


OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLLA MIN STATISTIK IDAG!? :OOOO



Visst, det är folk som har över 1000 per dag, men för att vara min fjuttiga blogg så är detta en sjukt bra statistik! Egentligen bryr jag mig inte om statistiken, men sånt här gör mig extra glad! Brukar ju ha runt 70 - 100 så detta är enormt bra för mig. Shit va detta gör mig glad asså, hehe. Men som ni vet så vill jag göra en ny blogg. Jag HATAR namnet feliciaofsweden. Så fjortis.


vaddå jävla myggbett?

MYGGBET I MITTEN AV SEPTEMBER!?

Vem fan får det om inte jag? Skrev ju i förrförra inägget att jag hittade 2 st. Tror ni inte att det börjar klia på 3 ställen till? Så jag har 5 stycken myggbett sammanlagt. Det är mer än vad jag har fått på hela sommaren vafan? Och det slutar inte klia heller. Jävla myggbet...





Rättså gammal bild på mig och min lillebror. Har fixat lite bättre med designen nu. Små saker som knappt märks. Men det är detaljerna som räknas ;) Legally Blond 2 på TV4+ nu, så det ska jag kolla på. Puss! ♥


GÖTT HIF, NI ÄGER UT ALLT !



dock riktigt gammal lagbild, men skit samma.

3 - 1 till HIF! Malmö spelade lika emot åtvidaberg, vilket gjorde att det är lika med poängen. Tyvärr är det målskillnaden som gör så att malmö ligger etta. Men eftersom att Mehmeti och Larsson (Två av malmös bästa spelare) fick rött kort i dagens match emot Åtvidaberg så får inte dom spela i nästa match, vilket är emot HIF. Ett derby som kan avgöra mycket!

Nu tar ni dom på onsdag HIF!


Kom så målar vi stan, röd & blå.
Hoppa upp på min cykel som när vi var små.
Det är kärlek i kväll, syster och bror.
Det är bultande hjärtan och slitna skor.
Och när strålkastaren slocknat,
ska vi gå, gå, gå.
På gator röda och blå!

 


Andra halvlek och Hif leder med 1 - 0. Puss<3

Andra halvlek och Hif leder med 1 - 0. Puss<3


ska göra v mig nu (:

Jag och min älskade lillebror på 3 år drar till HIF nu. Smsa om ni vill träffas btw.

Vem får myggbett i september om inte jag? ;o
Är trött på myggbett och sånt nu. Jag har fått ett på låret och ett på ankeln. Pallar seriöst inte.

På onsdag drar vi på läger med klassen. Inte alls taggad asså. Vi är där till fredag så det blir lite sms bloggning därifrån. Men jag kan inte mmsa för min mobil är cp. Så en massa inlägg utan bilder får ni stå ut med i 3 dagar. & ALLA MÅSTE SMSA!

puss <3



gammal bild, big love! ♥


♥ HELSINGBORGS IF ♥

Tjena mc tjena!

Vaknade av att pappa väckte mig för några minutersen. Han bad mig följa med till HIF och så skulle jag ta min lillebror med mig. Min älskade lillebror ska se på HIF live för första gången. Han är så übersöt! Han springer runt i huset och skriker: JAG SKA PÅ HIF, JAG SKA PÅ HIF! Så sött.



biglove ♥


BTW, VI HAR EN BILJETT ÖVER (SITTPLATS) SÅ OM NÅGON VILL FÖLJA MED SÅ ÄR DET BARA TILL ATT RINGA ELLER SMSA!


Hahaha, fula killar på bdb!

(Han) - Wow ... Sexi!

(Jag) - Haha, stick!

(Han) - Varför då? :(

(Jag) - för du är en äcklig gubbe på 18 bast och jag vill nteh ha någonting med dig att göra :D

(Han) - tack o du är en äcklig fjortis

(Jag) - hhahahahhahahahaha, ja för du känner ju mig så bra :D


Palla sånna killar asså, haha? Jag menar först ba: wow ... Sexi! och nu: du är en äcklig fjortis. Haha, fyfan va kul. Jag tycker sånt bara är sjukt patetiskt. Det är kul att skriva tillbaka, men palla ändå.

Som ni ser har jag gjort om designen lite. Är sjuuukt nöjd! Vad tycker ni? Jag tycker att jag är grym på desigenr! Detta får bli sista inlägget för ikväll för att jag ska typ sova nu. Ska bara snacka lite på msn med Johan. Godnatt och kyss!



look into my eyes and tell me what you see.

I can smell it, I feel it run down slowly. I feel the pain, but there is no reason to cry. The mental pain is the worst, but the physical pain takes away a lot of thoughts. The blood drops down on the floor. I really dont got anything to live for.

Har precis kommit hem ifrån en riktigt trevlig kväll med en massa trevliga mäniskor. Visst, vissa saker hände och det blev lite tårar från vissa folk, men utöver det så hände inget annat speciellt. Är bara sjukt lack på vissa grejer. Men tack karin som ordnade detta och gjorde det möjligt. Det var enormt kul! Grattis i efterskott karin!

Nu ska jag typ, ruttna och dö eller något. Sätta på en film och somna till den. Känner att jag inte kan vara vaken till 4 - 5 som vanligt nu när jag inte mår så bra för sömn hjälper mycket.

Tears don't solve problems, but action does.



Oj vad söt man kan vara då!
Älskar dig steffi, Du är värld allt.

låt videon tala :)

Jagvet, inlägget är enormt udda. Men jag är mig själv och lev med det!
Måste skynda mig, kyssen!

 



Varför slutar alla mina meningar med att jag går upp jätte ljust :o

so sick - female veration ?

Ni har hört låten: So sick med Ne-yo.

♫ And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio? ♫

Visste ni att det fanns en veriation av den där dom har gjort så att tjejen typ ''svarar på låten''? Det visste inte jag, haha. Tre år gammal låt, men om ni inte har hört den så låter det i alla fall:



Själv tycker jag att tjejen som sjunger är riktigt duktig, men låten är kass. Älskar därimot vanliga So sick, så detta var bara lite patetiskt.

 


i can transform ya!




skitbra låt & musikvideo!
ja, gammal. men what ever (:

Har typ precis kommit hem ifrån skolan. Ska kanske till stan med Stina och Nikita. Ska följa med dom om jag pallar. Måste köpa någonting till Karin. Hon fyllde år i tisdags så hon ska fira det lite grann med musik och chill. Ska bli trevlans att träffa mina älskade tjejer.

Men måste städa mina rum. Ja, både mamma och pappa har damp på mig för att det är stökigt i mitt rum. Ja, det är ju jättekul. Hihi.

vi hörs!


i'm a free whore, bitch!

Ett snabbt inlägg innan jag drar!

Har en liten annorlunda outfit idag. Men folk får leva med det :) Vet ni vem jag saknar? Kristin! Det var ett tagsen jag träffade henne, min älskade blonda tjej. Loveu <3



min sötnos, jag älskar dig !


jaouuuh ...




saker händer, saker blir värre & kanske aldrig kommer att bli det samma igen.
Men jag kommer alltid att älska dig...


idol!

orkar inte skriva så mycket, hihi. Förutom att pingisspelaren och sebastian var bäst i idol.

Men stör mig på att sebastian kranz va med i eurovision song contest för 4 årsen, talang för 2 årsen och nu idol. Jag lovar, han kommer att ställa upp i melodifestivalen 2012.



Eurovision song contest 2006.






talang 2008.




idol 2010.


hmm... ?


Glömde säga att min moster köpte en asfin ...

Glömde säga att min moster köpte en asfin tröja som Jag ska använda när jag dansa. Ni vet en sån om man sträcker upp armarna så visar man magen. En sån(: tack!


Tja mina kära bloggläsare! Vet att jag h...

Tja mina kära bloggläsare! Vet att jag har varit enormt kass på att uppdatera min blogg nuförtiden. Jag har fullt upp med skolan, älskling, kompisar osv. Just nu smsbloggar jag ifrån impulse. Direkt efter skolan drog jag till stan för att möta upp min kära storebror julle, hans flickvän lynn, hans kompis kalle och min kära kusin domme som fyller år idag. Ett stort grattis till henne! Vi tvingade henne på sig en bebisdräkt och vingar. Sen fick hon göra uppdrag som var pinsamt för henne. Berättar mer om det när jag kommer hem. Just nu är jag som sagt på impulse dance och väntar på att klockan ska bli 6. Då börjar min älskade streetjazz. Det är ju en halvtimme dit, så jag ska byta om och sen kolla på gruppen innan. Sophie är där och dansar. Vi hörs senare. Smsbloggar sen, puss!


Bara jag som stör mig på hemtex reklamen?

namanamanamanamanamanamanamanamanamanamanamanamanama osv. är det ända dom sjunger? Jag pallar inte.

Hade en sjukt härlig dag med älskling. Det var inte länge, men det var ändå underbart. Måste verkligen säga att marcus är så sjukt vacker och underbart så det är helt sick. Jag älskar dig Marcus ♥ Jag är så enormt kär!

Det är dags för idol kväll igen, fetthärligt! Senare ikv är det skånefruar. Pallar inte, men får väll ändå ta och kolla. Ha det!



remeber? loveu<3


Sitter på bussen till min älskling nue! ...

Sitter på bussen till min älskling nue! Har inte träffat honom på 2 veckor typ. Snacka om att jag saknar honom som in i helvete. Men ska träffa honom en liten stund nu vilket är jävlig Härligt. Skriver sen puss<3


IDOOOOOOL!

Kollar idol nu, shit va kuuul!
Älskar idol.

Men jag berättar mer om dagen senare eftrersom att mina fingrar håller på att frysa ihjäl, puss!


Heden, omg va kul :o

Det var så mycket roligare än jag hade trott! Riktigt kul.

Tresteg: 8m & 30 cm.
Höjdhopp: Saxa 115 cm.
100 m: 15:12 sek.
800 m: 4:3 min
Stöta kula: 7 m & 60 cm.
Längdhopp: 3 m & 80 cm.
Stafett i lag: Näst sist. Mickes fel, haha!

Hade en sjukt rolig dag med en massa skratt och skit. Hade bäst resultat av alla tjejer i högstadiet tills frida n00b kom och slog mitt rekord med 15 cm har ja för mig? jaja, skit samma. Det är bara en tävling emot sig själv och jag blev rättså nöjd med mina resultat. Inte för att det var bra, men helt ok ändå? Eller? Jag har aldrig gått på friidrott i hela mitt liv, så helt ok ändå. Jaja, shit samma.

Klockan 4 blir det konifrmation med frida, jao! Men först och främst måste jag göra såklart, nudlar och städa rummet. Vi hörs sen, puss!



nu ska man lära sig om gud, jao (y)


heden , inte taggad!

Heden (friidrottsarena) med högstadiet. Inte alls taggad faktiskt. Men det får bli som det blir. Bussen går klockan 8 så jag känner att jag måste skynda mig en aning.

Efter skolan så är det vår första konfirmations sak. Vill bara säga att jag gör det för presenterna, hihi. Sen ikväll är det IDOL! yes, fan va jag längtar :)

Måste skynda mig nu, kyss!



såhär ska jag se ut idag, haha ! :D


ett litet ord innan jag går och lägger mig:

Visst är det skrattretande med folk som är flera år yngre går på en och försöker knäcka en? Fast personen vet hur töntig han eller hon är så ska han/hon ändå försöka knäcka en. Men det han/hon säger blir bara så sjukt pinsamt för honom/henne. Haha, shit så skrattretande.

 

TILL VISSA FOLK:
Dett kallar privatliv för en anledning. Så ryckterna som går om mitt privatliv kan jag bara säga en sak. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, OMG VAD SKRATTRETANDE! Skojar inte, skrattar röven av mig. Hahaha, vilka löjliga ryckten vissa folk hittar på , hahahahaha!

 

funny-angry-baby_1.gif

säger bara det.


JB.

Detta är löjligt, varför gör vi såhär? Jag klarar inte detta mer, jag saknar dig som in i helvete. Ser du detta, så adda min nya msn direkt. Vi måste snacka.

[email protected]

Du vet vem du är ...

biggest loser - sverige!

ååååååååååååååååååååååååååååååh, va kul!

okej, nu kommer det vara precis som USA's veriation fast såå mycket mesigare. USAs veriationer är alltid bäst. Men kul är det ändå och jag gillar deltagarna. Fast tränarna är inte så roliga? Okej, hon ena tjejen har tränat Pink och andra ascoola kända som jag vet vilka dom är men jag inte kommer ihåg. Men han andra. Petter, backstreet boys & busta rhymes. Hon andra hade mycket coolare, menmen.

Är mega hunging och mamma är inte klar med maten. Skynda skynda, hehe!



Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig!

Är en snabbis på Väla med mamma nu. Har kö...

Är en snabbis på Väla med mamma nu. Har köpt ett par jeans bara. Ha det:-D


bara för att jag inte har något liv...

Avsluta meningen...

Jag lyssnar på: System of a down - Lonely Day
Jag pratar: svenska (:
Jag tycker om: energidryck!
Jag avskyr när folk: är falska.
Den som vet mest om dig just nu: tintin
Min första kompis hette: Nikita
Kärlek är: underbart när man får besvarad kärlek.
När jag borstar tänderna: så andvänder jag tandkräm?
När jag lagar mat: blir alltid något fail!
Jag är rädd för: spindlar.
Den värsta känslan är: känslan av att må så sjukt dåligt utan anledning.
Den bästa känslan är: den känslan man får när man får höra ett äkta jag älskar dig av sin underbara pojkvän!
Jag är bäst på: ALLT!
Om jag va ett djur skulle jag vara: en haj!
Om jag va en insekt skulle jag vara: en snabb och äcklig spindel så att jag kunde skrämma fjortisar! :D
Jag kommer alltid att vara: den jag är.
Det finaste som finns är: Marcus älskling!
Nästa sommar: ska jag till kroatia.
Sist jag grät var: i lördags.
Jag kan: allt!
Jag kan inte: vara dålig.
När jag tänker: så har jag otur. HAHA!
När jag bakar så bakar jag: något som blir failat.
Min mobiltelefon är: seg.
När jag vaknar på morgonen: leker jag ninja.
Innan jag går och lägger mig: så måste jag tvätta av mitt smink, hur trött jag än är. Annars får jag panik.
Just nu tänker jag på: Marcus <3
Bebisar är: jobbiga. 3 - 5 åringar är bäst.
Idag har jag: lökat.
Ikväll ska jag: sova.
I morgon kommer jag: ha min första konfirmationssak :s
Jag vill verkligen: träffa min älskade marcus!

Nu ska jag städa lite, sen ta ett bad och sen städa igen. Är jävligt sugen på nudlar, så tänker nog ta och göra det om jag har tid.

 

 

saknar min bästa vän  ! :(


har varit hemma ett tag.

Men har inte orkat skriva hihi.

Skolan idag har varit tråkig i allmänhet, men ändå sjukt kul med en riktigt massa tabbar och annat som ni ska få veta om nu.

På Olweus:
* Vi satt på stolar i en ring och läraren kom med ett påstående, tex: Killar har bättre självförtroende än killar. Höll man med så skulle man resa sig upp och sätta sig på en annan persons stol. Jag kommer inte ihåg vad påståendet var, men jag bytade plats med fredrik och på stolen han satt på var typ lika varmt som ett element och jag började gapflabba. Fredde också. Haha, låter inte jätte kul men det var det! :)

* Läraren sa: ''Efter lunchen är det engelska för ena gruppen och idrott för den andra gruppen.'' Någon: ''Vad ska vi göra på idrotten?'' Läraren: Kula och Längd.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA! Tänk lite nasty så fattar ni!

På engelskan:
* Läraren skrev upp några svåra ord på tavlan som vi skulle översätta. Så jag, steffi och ludde gjorde det tillsammans. Så kom vi till ordet Storsint. & över sättningen var magnanamious! Hahahaha. Min humor asså!

På idrotten:
* Steffi visade att hennes BH gjorde så att det såg ut som att hon hade två extra bröstvårtor rättså högt upp på bröstet. Så sa steffi: Det ser ut som jag har det, men jag har inga bröstvårtor. Så skrek jag: HAHA , STEFFI HAR INGA BRÖSTVÅRTOR, HAHA! Så skrek hon i ''försvar'': JO, DET HAR JAG! MEN INTE DÄR UPPE! hahahahha!

* Vi spelade fotboll, så stod jag i mål. Så skjöt alexander en rättså hård boll. Så ville jag inte ta emot den med framkroppen så jag vände mig om. Så fick jag bollen på röven. Så började jag skratta och skrek: HAHAHA, ALLE SKET PÅ MIN RUMPA! till min lärare. Naturligt vis så skulle det vara skjöt, men jag är ju speciell, så.!

DAGENS BÄSTA!

hahahahahha! Som sagt, vi spelade fotboll inne på multiarenan. Så skjöt någon bollen utanför. Så sprang gustaf och hämtade den. När han skulle hoppa in på planen igen (den har ju rättså höga väggar/kanter) så trodde han att han var cool för att han stylade. Han försökta hoppa gämfota över denna vägg med bollen i händerna, men det failade såklart. Hans fötter tog emot kanten så att det gjorde så att han halkade typ. Så han gjorde en framåt volt rakt ner och landade på ryggen på marken. HAHAHAHA! as svårt att förklara , men det va så sjukt kul!

haha , nu ska jag göra ingenting. Eller jo, mitt rum är katastrof. Måste städas. Puss!


sodastream med energidryck smak?

Håller på att fixa till mig lite grann till skolan. Men vet ni vad jag och mamma köpte igår på maxi?


http://4.bp.blogspot.com/_b2ZRv02ip4E/SpCewthLqiI/AAAAAAAABM4/w8T5iNVGv5g/s400/soda+stream+energy.jpg

Ni vet att man kan köpa sånna smaksättningsgrejer om man har en sodastream? Ja, men vi hittade en sån som smakar energi dryck. Hihi, det är energidryck också. Riktigt gott! Ni som har sodastream, köp denna!

nu måste jag skynda mig, puss!

Det är någon jävla mygga, fluga, bi, Ja...

Det är någon jävla mygga, fluga, bi, Ja What ever i mitt rum som inte slutar surra. Det låter inte lite heller. Den går mig på nerverna och jag kan inte sova! Jävla fittinsekt!


älskar denna tjejen!




så jävla härlig, hahaha!

damn, some peoples is really fake!

Stan med Cornelia var, ja, som det var. Orkar inte gå in på detaljer.

Börjar 9 imorgon, vilket är härligt. Ska försöka komma i tid också. Jag har bloggtorka och ingenting att skriva om, så ja. Blir nog sista inlägget för ikväll.

Godnatt ;*


forbidden rose <3

OMFG VAD JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! VET NI VAD DOM HADE FÅTT IN PÅ KICKS SOM JAG SÅKLART KÖPTE FÖR 299 KRONOR!?



Avril Lavignes Forbidden rose! Min efterlängtade parfym var sjukt god också!

Ska snart in till stan med cornelia en snabb sväng. Måste ta en snabb dusch. Känner mig fett äcklig. Puss!

VÄLA MED MAMMA!

Ska köpa ett par nya jeans och något mer kanske. Är nyvaken och loffig, så om ni ser mig så ropa inte.

Vi hörs :)

ännu en tråkig dag

och jag har ingenting att göra. Haha, har go lust att samla mina älsklingar och ha piknik. (!?) Haha, men ändå. Piknik är kul, för att då äter man kakor och jag älskar kakor. (A) Fan vad jag är mogen ändå. Jaja, jag älskar min humor.

Så vem vill följa med på piknik? HAHAHAHA! Jag pallar inte :(



bild sen tredje dagen i spanien. Blev inte alls brun :(

HAR ETT STORT DILEMMA!

Som ni vet har jag bloggat på denna bloggen i snart ett år. Men det är en sak som jag verkligen stör mig på. Feliciaofsweden. Ett jävla fjortisnamn, jag vet!

Som dom flesta vet så har jag haft min lilla fjortis period. & Det var just då jag startade med denna bloggen. Så feliciaofsweden blev mitt bloggnamn. Och det är faktiskt sjukt pinsamt. För alla vet att ''ofsweden'' efter sitt namn är fjortis rätt ut sagt.

I mitt allra första inlägg skrev jag:

& ja, jag har börjat blogga 943094204 gånger, och sen slutat!
men denna gången lovar jag att jag ska försöka fortsätta!
hihi, ha det bra! :)§§

Och det har jag lyckats rätt så bra med. Har ju snart ett år i min fina lilla blogg. Men saken är den att jag verkligen inte orkar gå runt med att heta feliciaofsweden. Men det känns ganska coolt att hålla kvar i samma blogg.



@home!

Hade en underbar kväll hemma hos lovisa med Hannah, jonna, steffi och isabelle! Vi käkade god mat som faktiskt steffi lagade. She shoud be a cock. hahahahaha!

okej. något hände precis när jag va mitt inne i att skriva detta inlägget, så jag kan inte skriva mer. ha det...

drar till lovisa älskling !

vi hörs, puss!

Here you go!

Hahahahaha , så pinsam jag är :)





jag & min älskade hamster på bild ;* <3

me singing lonely day is coming up!

Håller på att spela in när jag sjunger den låten som jag tipsade om i något inlägg längre ner. Lonely Day - System Of A Down. Är medveten om att det inte låter så speciellt bra, men ja. Man lever bara en gång :D

När jag är klar med inspelningen ska jag in i ducshen och sen fixa till mig lite grann. Ska som sagt till lollo ikväll och känner mig jävligt lökig. Haha :)


sjukt sorgligt :|

Började gråta när jag hade sätt detta. Så sjukt sorligt.
Värt att se: :'(


twitter?

Håller på att lära mig twitter, eftersom att jag inte har något liv. Jag hatar att vakna tidigt. Då har man ingenting att göra i asmånga timmar.

Vad som händer idag vet jag fortfarande inte, men ikväll beger jag mig hem till lovisa för att fira henne som fyller år på måndag tror jag det va. (:



Jag älskar er!

LÅTTIPPS, JAO (y)

Två underbara låtar som jag har börjat lyssna på. Litte udda musikstil, menmen.

System Of A Down – Lonely Day



Avenged Sevenfold – Seize The Day




big love ♥

ushushuhs!

godmorgon!

Jag får damp. Kolla vad jag hitta på facebook:



Det är ju hon som van biggest loser? Ofta man inte sportar där? Desutom så var det 6 månader och mer än 16 kilo. Typ runt 60 kilo. Ofta Facebook vill att man ska ljuga så? hehe.

jaja, har inget att göra idag. Får se vad som händer. Puss ;*

hon kastar nyfödda valpar i en flod! ;o

*Varning för känsliga tittare och djurälskare*
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704




No you didn't.

Jag blir så otroligt lack på den här tjejen. Hon heter Katja Pushnik och snackar kroatiska. Hennes bror filmar när hon kastar i 5 nyfödda valpar i floden Vrbas River som ligger i staden Bugonjo, Bosnien. 5 små oskyldiga valpar!? Vad har dom gjort henne? Den psykopatiska tjejen som kastar hundarna ler under hela tiden. Jävla BITCH!


Jag har ju varit valpvakt för en vecka sen. Jag har haft 4 stycken små valpar på 3 veckor i min famn. När jag ser denna filmen så blir jag så jävla arg. Så som dom valparna piper när hon tar upp dom ur hinken får mig att lida med dom. Jag har aldrig hört en valp pipa så högt i hela mitt liv. Och jag har ändå varit nära valpar en massa gånger. Det är sjukt.


Vart är världen på väg? För någon månadsen var det ju en tant som kastade ner en katt i en soptunna. Där fick katten ligga i 15 timmar tills dom hittade den och nu det här? Tänk vad som händer mer runt om i världen som ingen får med på film. Det finns sjukt mycket djurplågeri och misshandel i världen! Vilken sjuk jävla mäniska får för sig att göra detta!?

Tycker att folk med facebook ska gå med i denna gruppen:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/I-want-to-KILL-the-dumb-bitch-that-threw-the-puppies-in-the-river/148535401836376?ref=ts

Varför hon och hennes bror la upp filmen på youtube fattar jag inte? Dom försår väll att det är grov djurplågeri och att hon kommer att bli bestraffad. Leendet hon har på läpparna när hon kastar i valparna i floden är nog inte kvar efter att hon har fått reda på att hon kommer att få böta 100 000 euro (1 miljon kr). Undrar vad dom pengarna kommer att gå till?

Skulle jag fått chansen så hade jag smällt till den där bitchen så jävla hårt!


hannah montana ;$

Nu sitter jag med frukost i handen och väntar på att hannah monatna ska börja på disney channel. Jag älskar Hannah Montana, hihi! Det börjar om en minut, precis efter phinias och ferb. Ush, hatar det.

Jag tycker att fredagar i skolan ska vara jätte chill. Men nä, inte vår fredag. Börjar med bild, sen musik. Fast vi har ingen musiklärare på vår skola, så vi får inte ha musik. Sen har vi engelska och projekt och allting. Slutar 2 och det suger.


Orkar inte fotta dagens outfit, så jag skriver den istället. Jeans - Tyskland. Linne - H&M & Tjoktröja - har ingen aning.



jag vill ha moppe :(


KÄNDISPICS, JAO!

Kom på att jag har träffat en del kändisar :o



ofta jag va så brun ? cp, haha? ;o



Jag och min, min, min, min älskling

Har för mig att jag har en bild med molly sanden också, men har inte fått den än. Men det kommer :)




Jag får en kram av erik grönwall, hihi (a)



haha, cirklen behövdes!



den med! Kul att han snear mig :(




älskade maria montazami, jag och michelle. times...



James belushi ifrån ''jims värld'' träffade jag när jag va ca 5 bast. Har ingen bild på det, men har ändå träffat honom. Är inte stolt precis. Tycker inte alls om hans tv serie ;$

Jag är ju värsta kändis hountern! Haha , nej men ändå. Ville ba dela med mig av mina fula fanbilder.


Nu säger jag godnatt för mig!


liv man kan ha på facebook då?



har fått zooma ut fb sidan för att få med allt. Men hej, jag har absolut inget liv liksom? På ca 30 st sidor har jag läst, småskrattat och trykt på ''like''. Jättekul liv.

NY FILM MED ANGELINA JOLIE

Jag är depp, bläääääääääääääää -.- Nära & kära vet...

Btw, har ni hört talas om angelina jolies senaste film salt?



såg den för någon dagsen med mamma. Den kommer på bio den 3 september, altså imorgon. Den är sjukt bra! Om man gillar actionfilmer rakt igenom det vill säga. Älskar angelina jolie. Kan säga en sak om filmen som är jävligt irriterrande. Filmen slutar som en cliffhanger. Man vet liksom inte hur den slutar eftersom att den slutar när hon är i fara eller vad man ska säga. Men man kommer ju få se fortsättningen i tvåan. Man fattar att det kommer en tvåa.

Men nu ska jag kolla tv och sånt. Kyss.


time flies, seize the day.

Nu ska jag gå och lägga mig, så depp som jag är idag. Ush, tonårslivet suger. Det borde få vara olagligt med hormoner och puberteten. Det är inte ens till för något bra?


Jag saknar då leenden var äkta...





*spoiler* ctrl + A för er som orkar.
Jag dör inombords, verkligen. Ingen kan vad som verkligen händer inom mig. Ingen ser smärtan som mitt leende döljer eller sorgen i mina ögon. När jag ställer mig framför speglen och försöker fejka ännu ett leende för att kunna gå igenom ytterligare en kass dag så ser jag min egen sorg i ögonen. Det är ingenting leendet kan dölja. Folk som kollar noga ser det, tro mig. Det gör ni...

 

 

 

 

 

 

 


förjävligt!

En vecka i skolan och redan har jag asmycket läxor och saker som ska va klart. Vad tänker våra lärare med egentligen?



SPINDEL I SKOLMATEN!?

OMG!

när vi var i matkön så kom älskade cornelia och sa hej. Så berättade hon att en tjej i hennes klass hade hittat en spindel i sin skolmat. Vi sa bara ööh och lite sånt, sen var det inte mer med det. Men sen efter ett tag när vi satt och åt så skrek några vid bordet brevid. Det var en spindel i hennes sås också! Snacka om att man har lite panik. Tänk så har jag ätit en massa spindlar idag? Nej, fyfan va äckligt!

Denna dagen ska gå ut på att plugga. Har så jävla mycket jag ligger efter med eftersom att jag kom igång med mitt arbete lite senare för att jag var i spanien. Så nu har jag hemkunskap tills imorgon, matte tills på fredag och utvärdering på vårt politikuppdrag tills ikväll. J-A-G P-A-L-L-A-R I-N-T-E! Så nu ska jag laga nudlar såklart och sen börja plugga lite. Vi hörs!



jag & min lillebror på nyår. Snacka om gammal bild. & hej, jag är fjortis på bilden (:


i have rast in skolan!

Har ba en minuts rast kvar, så ett snabbt inlägg blir det jao. Idrotten va helt ok. Badminton och höjdhopp. Jaja, måste gitta.

Kolla mollys nya blogg: www.ekelunds.devote.se

hej!

te amo.

Skola och det orkar jag inte, jao. Första lektionen är gympa, så kommer man i sånna slappkläder och: wiho! Det är lite kul ju. ''Ha-ha.''

Vet ni. Jag funderar på att sluta blogga. Jag orkar inte mer. Eller så kanske jag tar en otroligt lång paus. Jaja, måste klä på mig och sånt nu. Pussen!



RSS 2.0