3e bilden: En bild på någon i din familj.

Varför inte en bild på min underbara storebror? :)

Ahh... han leker cooling :) Älskade bror ♥ Nej nu ska jag ta en dusch och sen läsa lite. Nya engelska projektet, wihoo.



@home!

Hemma nu jao infrån en grym träning! Eller ja, två stycken. Mina fötter bara värker och magen bara kurrar. Dock sitter jag här med en nygjord sallad. Tänkte vara lite nyttig idag (förutom burger king, hehe :)) så jag slängde ihop allt möljligt här hemma i en liten skål och sitter och käkar det nu. Blev en väldigt konstig blandning med annanas, körsbärstomater, paprika, isbergssallad, avokado och salt! Riktigt konstigt men ätbart i alla fall!

Nu ska jag äta upp och kolla vidare på top model! Ciao :D

Bild tagen ifrån google.

Vad ska ni göra ikväll då? :)

Burger king next!

Efter en hård första dag i skolan är det nu dags att åkta till BK med pappa och lillebror. Helt awesome, för att jag bara totalt älskar fast food hihi. :) Efter det ska jag nog träffa Benjamin och Isak, men det är inte säker ännu. Sen blirre dans! Har två danser ikväll, så jag kommer att vara hemma vid halv 9 så uppdaterar då.

Frida H, ser du detta så kom gärna till Impulse tidigare!

Typ drägglas i munnen av att kolla på bilden. Fast utan ost såklart :) Ett tidsinställt inlägg kommer lite senare. Kram!


GRATTIS FRIDA!

Nog den nyaste bilden också! Grattis på 3.75 årsdagen bästa vän, jag älskar dig!
fridamatilda.devote.se

 


inception + dejta kudden

Som rubriken lyder så ska jag kolla på film och sen sova. Det är ju första skoldagen imorgon så det är la bäst för mig att vara pigg och ''glad''. Dock kan jag inte somna innan 00:00 för jag kan ju inte missa att säga grattis till frida lilla som fyller år imorgon! Eller ja... egentligen fyller hon år den 29 men eftersom att det är skottår så får vi säga grattis på 3.75 årsdagen :)

Lite awesome? Vi hörs ikväll! :) Men först och främst blir det att hämta något gott i köket, hihi!

Det känns precis som att det är jag som anstränger mig hårdast, men får ut minst av det...

Estoy en casa!

Hemma nu från en lång men härlig dag med Frida. Har ätit så sjukt mycket onyttigt men är ändå inte mätt. Glass, McDonald's, Godis och ja. Allt. Men ändå vill jag ha mer mat. Är lite hungrig, hehe. Snacka om att jag kommer att bli fet? Fast vi har ju gått runt på Väla i 4 timmar + att jag tränar 10h i veckan så jag kan vara lugn. Hehe... Jag måste egentligen städa nu men orkar inte. Jag har inte ens tagit av mig min jacka så lat som jag är.

Vet ni? Jag och några tjejer har bestämt oss för att vi ska börja gymma nu så att man får six-pack till sommaren. Haha, låter inte det bra? Nu ska man tappa fettet. Hahahahaha...


2a bilden: En bild på dig själv.7

 

Såhär ser jag ut i vanliga fall....

Mot väla!

Drar till Väla C med Frida alldelles strax. Ska dra till henne när hon smsar och det blir väl snart. :) Måste typ fixa till det sista innan jag drar så jag slänger in ett inlägg nu. Skulle gärna visat vad jag har på mig idag men det går inte eftersom att jag råkade ta sönder båda usb-uttagen i datorn på nyår så jag kan inte stoppa in något där :) Bra felicia, bra!

Men något tidinställt inlägg kommer upp så ni blir inte helt utan uppdatering. Kram på det? Ja, det säger vi :)

 

Men den tröjan är det i alla fall :) Om ni ser oss så bara ropa och säg hej. Hehe! :D

27 februari 2011

God morgon kära bloggläsare. Hur är det mer er idag? :) Jag mår... Idag ska jag till väla centrum med Lady Gaga tror jag eftersom att Frida dissade mig för Kissie. Inte alls snällt faktiskt. Jaja, det får jag ta och leva med. Fan vad sur jag blir på Frida nu. För er läsare som inte fattar så var detta ironi! Jag ska till Väla med Frida.

Så nu ska jag klä på mig och sånt. Om jag nu orkar ta mig upp ur sängen. Jag har världens träningsverk i magen utan anledning och i axlarna. Jahaaaa... det måste vara poledancen som ligger bakom detta. Jag testade det igår på öppet hus ;)

Visste inte vad jag skulle välja för bild så jag blundade och valde. Så denna blev det.




1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Måste ju bli en bild på Frida H dårrå, eftersom att jag spenderar all tid på impulse vilket hon också gör :) Därför spenderar vi över 6 timmar i veckan tillsammans och snart ännu fler med tanke på show gruppen!

Jag har aldrig sagt att hon är normal precis... Men ---> här <--- är hennes blogg i alla fall!

Godnatt i alla fall!

 


 


16 månader idag...

Fyfan vad detta suger ... åååh. Jag hatar verkligen när folk ljuger för en. Det gör så ont.

Jag kom precis hem ifrån Karin. Där var jag med Kristin och Stina. Vad vi gjorde kan jag inte svara på, för jag kan inte svaret på frågan själv. Kunde varit ute längre men jag orkar inte. Vill inte. Fan. Ja, men nu ska jag kolla på en av mina favoritfilmer som går på tv. Miss secret agent, som är så grymt bra. Har sätt den tusen gånger men tröttnar aldrig. Big Love ♥

Så nu sitter jag ensam hemma och gråta lite. Awesome :)

Som tur är så är jag smart och inte låter mig själv sitta hemma för mycket och tycka synd om mig själv. I stället så följer jag mina egna råd och är med en massa vänner istället. Så nu har jag in prinsip fullt upp hela veckan :) Nästan i alla fall. Men jaja. Det fixar sig. Kanon! Vi hörs lite senare!


@ nikita's

Sitter hemma hos familjekompisar nu. Säger man att man sitter hemma hos gäster? För det är ju vi som är gästerna liksom? Men jag har för mig att man säger att man är hos gäster. Men det verkar ju inte stämma? Hmm...

I alla fall. Hörde nyss ett namn och fick panik. Ni vet den ''kniven i magen'' man kan känna när man får reda på en sak? Ja, en sån grej hände mig nyss. Kan inte berätta varför tyvärr men så är det. Efter att ha käkat här och lite sånt så ska jag kanske till Karin med Kristin. Om jag pallar. Skulle det inte varit sista dagen på lovet så skulle jag inte gjort det, för jag mår för dåligt. Hehe...

Vi hörs senare!



hehe, jag just nu i nikitas underbara rum. Så sjukt fint! Kolla gärna in hennes blogg! --> Klicka <---

Underbart!

Vet ni, vet ni, vet ni, vet ni? Jag var med på den auditon som skulle vara och jag gick vidare! Kan ni förstå det? I made it to the next level! Haha, wtf? Både jag, Frida och Filippa gick vidare. Helt jävla awesome :) Är enormt glad! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det. Är inte värd det. En annan tjej där var rent ut sagt grym och hon gick inte vidare. Pfft...

Öppet hus va grymt, förutom att jag kunde vissa danser redan. Men annars var det kul, som vanligt. Finns inget underbarare än att dansa. Jag älskar det, så enormt mycket. Stor, stoooor kärlek ♥

Saknar dig abv <3

Nu ska jag ta och chilla lite först och sen blir det en lång härlig dusch. Mums!


Öppet hus!

Idag är det öppet hus + adition. Ska jag gå på det sen-nämda? neeää... jag ska bara kolla :) Men jag har ganska brottom, så jag skulle bara visa att jag lever. Hade en trevlig kväll igår och just nu sitter jag hemma hos stina och stressar till öppet hus! Hoppas jag ser er där :)



Så söta jag och stina var igår :)


Kristin är gul

Hehe, sitter här med kristin som är ej fin. Packar ihop lite grejer i fall att jag ska sova hemma hos stina idag. Jag vet inte riktigt än om jag pallar. Jag vill sitta hemma och... dö :) Hehe... Kristin är ful men jag älskar henne ändå. Eller inte. Hihi!

 

Fule jävlel :)


Videoinlägg!

Haha, varför blir man alltid så ful på stillbilden på videoinlägg! xD




Vackra människor ♥

Jag vill bara tillägna detta inlägget till några mäniskor som betyder så sjukt mycket för mig. Folk som ställt upp under dessa dagar då jag inte mått så bra. Jag älskar er över hela mitt hjärta ♥



♥ Frida Nielsen ♥ Frida Hultin ♥ Anton Sandin ♥ Fanny Lindahl ♥ Michelle Hammensjö ♥ Kristin Unger ♥ Tintin Wiggström ♥ Alisya Micoogullari ♥ Linda Christiansson ♥ Anna Strandgården ♥ Jonathan Sjölin ♥ Putte Modigh ♥

Jag älskar er




Börjar imorgon eller ikväll:

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Cocoo!



 

Fina och fantastiska smycken för billiga priser och dessutom alltid fraktfritt kan du hitta hos cocoo. Bara klicka på ---> den här <--- länken så kommer ni in på hennes fantastiska blogg! Eller så klickar du på denna raden och kommer in på hennes hemsida.

 

 






25 februari 2011

Hur mår ni idag kära bloggläsare! Jag mår la... ja. Just nu sitter jag och kollar på Totally Spies. Kärlek till det programet, hihi. Just nu är det något om att leksaker ska ta över världen. Så grymt program!

Idag har jag absolut ingenting att göra. Ska försöka hitta på något för att sitta hemma och dega är ingenting jag klarar av idag. Kanske åka skridskor? :) Jag älskar verkligen det. Så sjukt underbart, hehe ♥ Intressant inlägg. Jo juste, undrar ni vad jag gjorde igår? Ja, det ska ni få se sen kanske :)



Vad ska ni göra idag? (:

fuckyou.

Träningen var inte så kul. Jag kunde inte fokusera mig och allt bara gick åt helvete. Mitt självförtroende är helt down och ja... jag orkar helt enkelt inte mer.

Ni vet den aditionen som jag egentligen kanske skulle gå på? Jag väljer att inte vara med på den eftersom att jag inte kommer att gå vidare i vilket fall som helst. Jag menar, om ni ser på Frida H och alla andra tjejer som ska vara med så är dem lååångt mycket bätte än vad jag är. Jag kan ju bara drömma om att gå vidare. Fyfan...



Man kan ju drömma...

(datumet är flyttat till nu på lördag)

damn!

Trodde bussen gick 16 över, men så gick den 12 över. Måste skynda mig som fasiken nu. Tänkte göra ett videoinlägg men hinner inte. Hörs ikväll vid halv 10!


då kör vi!

 

Äntligen ska jag ***** ** *****! Smarta människor har säker listat ut det redan, hehe! Men i alla fall, när det är klart så berättar jag. Kyss!


låttips!

Två underbara låtar som jag håller på att droga ska ni få right now! :)


Mike Posner – Please Don't Go


Dan Balan – Chica Bomb - Radio Edit

Godmorgon!

Hej solstrålar? Sovit gott? :) Ja, jag har i alla fall! Finns inget härligare än att vakna med skinande sol från fönstret. Mums! Mår ni bra? Själv är det blandade känslor men medel är det väll kanon! :D

Idag ska jag ***** ** ***** och sen på dans med Frida. Vi (hon, hehe) ska göra en helt egen koregrafi. Jag suger på sånt, men hon är grym! :) Och juste, det som är cencurerat får ni reda på lite senare idag. Ska hålla det hemligt tills det, hihi.

Vad ska du göra idag? :)

Härlig bild, ellerhur? :D


'-'


Gåtan!

Denna gåtan är faktiskt väldigt svår! En studie visar att 80% av en del dagisbarn klarade den, medans endast 5% stanford/harvard listade ut den. Kan du?

Vad är mäktigare än gud och ondare än djävulen? De fattiga har det, medans de rika behöver det och äter du det så dör du. Vad är det?

 

Den som klurar ut den blir länkad :)



Trött!

Är trött och hängig. Väldigt depp också :( Inte roligt alls faktiskt. Håller på att leta upp en gåta som jag lärde mig för ett tag sen. Faktiskt samtidigt som jag lärde mig göra rosor av servetter! :D Men ska lägga mig i sängen och kolla på Criminal Minds. Big Love till det programmet! ♥

Lägger upp gåtan när jag kommer på den! Vi hörs!

 

Ser smått pittögd ut på den översta bilden.


@ home!

Är mätt och belåten nu, hehe. Vill ni veta något småroligt? När jag hoppade av bussen fick jag världens hicka. En tjej skulle samma håll som jag och när jag gick där och hickade riktigt högt och okontrollerat så sneade hon mig som fan. Jag ba: hehe. Lite pinsamt, jodå :)

Trassel var fett bra om man har barnslig humor som jag har, hehe. Hade för övrigt en helt awesome dag med bästa olivia. Det var längesen man va med den tollen. :) Älskar dig bebis ♥

Nu bler det ladda ner låtar som gäller. OCH GISSA VEM OM INTE JAG SOM SKA FÄRGA OM SITT HÅR PERMANENT RÖTT! HELT JÄVLA AWESOME!


STADEN!

 

Vi säääss!


Dagens planer!

Godmorgon! Jag vaknade för någon timme sen och har lagat fattiga riddare och tappat upp badet. Mitt hår behöver det verkligen just nu :) Shit, så smutsigt hihi.

 

Dagens planer jao. Kommer att vara svårt med uppdateringen, eftersom att jag inte har iphone eller liknande. Måste nog skaffa det snart asså. Livet kommer bli so mycket enklare... hehe :)

 

 

 

 

 

 


UNDERBARA-MENINGSLÖSA-CPSIDOR! ♥

Jag kan svära på mitt liv att detta är inte något som skrämmer er. Det är bara min bästa humor. Tror ni inte mig så kan ni stänga av ljudet :)

---> Natthumor 1 <---

---> Natthumor 2 <---

---> Natthumor 3 <---

---> Natthumor 4 <---

Jo, det kallar jag underbar humor! Förresten, ett oofficiellt nyårslöfte jag har är att ha 100+ besökare varje dag. Eftersom att min ligget som en kurva mellan 80 och 300 och att ha runt 80 lite då och då är bara onödigt. Så över 100 ska det bli + ska försöka gå över gårdagens varje dag. Får fixa det med lite spam och så :) Just nu är jag 1 ifrån gårdagens besökare. Ja... för er som ville veta :D

Btw, hon där på bilden är endast Johans :)


Awesome!

Hemma efter en awesome och hur mysig som helst dag. Vi åkte faktiskt husbil dit med Billy och Marwins familj. Skulle inte varit detsamma utan dem så tack så mycket :) Jag var den ända som aldrig hade åkt innan, så vi tog 2 runder i bebisbacken och dirr efter blev jag medtvingad av Marwin till den lite större backen några gånger. Sen åkte vi en underbar backe som jag älskar! Den var långt och inte så brant och i slutet blev det riktigt brant så det var bara till att åka störtlopp. SKITKUL!

Kan säga att jag var grym. Ni som känner mig vet hur jag brukar säga till saker jag inte är bra på. Då säger jag att jag är bäst. Men på detta, var jag faktiskt riktigt bra om man får säga det själv. Åkte i alla backar och trillade bara en gång. Okej, jag trillade typ 4 gånger när jag stod still och 3 gånger i knapp/ankar liftarna men ändå :$


















Drar till skidbacken nu!

 

Nervöst? Ja, det kan man lugnt säga! Vi hörs efter 2-3! ♥


big day!

VET NI VAD BLOGGLÄSARE!? IDAG SKA JAG ÅKA SKIDOR FÖR ALLRA FÖRSTA GÅNGEN I HELA MITT LIV! :D Det är ju bara för nice om något. Dock, på vallåsen men skit samma. Alltid något. :) Jag har även tappart bort (eller slängt) mina termobyxor, så jag undrar vad jag ska göra nu. Är inte det hemskt? Nej, men då får jag ta och frysa dårrå...

Något proffs där ute som har några tips?



Så här bra är jag! :D Om nu detta är bra dårrå....




Om du skulle välja mellan 10 miljoner kronor eller åka tillbaka i tiden och rätta till ett misstag, vad skulle du valt då?

Eric baby ♥

Hittade den --->här<--- bloggen nyss. En blogg som kan vara väldigt bra om man älskar Eric Saade, vilket jag gör. Tre härliga tjejer som skriver om min bebis. :)

Finns det några sötare? :o



vad är talang?

Jo, det här är!



GRYMT!

la dance!

Drar till dansen nu! Reggaeton och Streetdance blir det. Jobbiga pass också. Missade ju förra veckan, så hur i fasiken ska jag kunna ta igen? Hemskt :o Nej, men jag har lite brottom. Måste hinna inom toaletten också, hihi! Puss! ♥



återigen, saknar mitt hår :'(

GRATISBIO!




Feliciaofsweden är medlem på
Gratisbio.se !
bli det du också :)

Jag vet att detta fungerar, eftersom att jag faktiskt redan har fått hem några presentkort som har varit användbara!

Visste du ...
*
att på det enklaste sättet genom att besöka länkar, värva kompisar och delta i roliga tävlingar och så mycket mer så får du poäng!
* Du kan välja mellan att få en biobiljett, presentkort på Nelly.se eller Present kort på andra affärer!
* Du kan delta i roliga tävlingar där du kan vinna jätte mycket roliga saker!
* Antalet presentkort du kan välja emellan är ca 90 st!
* Du kan även få tidningspremunationer!
* Du tjänar poäng genom att skriva i andras GB & Bli vänner!
* det bästa! Du har roligt under tiden! :) så gör som jag och flera tusen andra och bli medlem på Gratisbio.se !
& desutom får du poäng bara genom att bli medlem!

Du får 50 poäng redan när du registrerar dig.
Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge dig en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt! Om du blir värvad av en som redan är medlem så får du 75 välkomstpoäng.
- och ni som går in på läkarna på denna sidan blir värvade. Därför får ni 75 poäng.


Ha det bra, och glöm inte anmäla er!
& om ni gör det, bli gärna vän med mig!
jag heter: feliciaofsweden

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=271607

öppet hus på impulse!

Som jag nämne i förra inlägget så är det öppet hus på impulse den 26 Februari (Lördag) För er som inte vet vad det är, så är det när dansskolan är öppen för alla helt gratis. Där får ni prova på en massa olika roliga danser.

Och nu till den självklara frågan som jag har fått av så många när jag har berättat om detta. Men jag är inte bra på att dansa! Tänk så är alla skitbra, så kommer jag där sån dålig? :( Men då ska jag säga er att dansa är för att ha kul. Inte för att vara bäst på det. Sen så kollar inte folk på en och dömmer om man dansar bra eller dåligt. Det är jättemånga nybörjare där också, så det är ingen fara. Man kan stå längst bak också.

Jag kan lova att det är grymt roligt. Kom dit och prova på! Det är helt gratis och man förbränner 300 kalorier i timmen också. Är inte det kanon? :D




Uppdate:
Fick en fråga om att jag skulle beskriva danstilerna och såklart jag kan :) Dock kommer jag inte beskriva de självklara som Salsa och Michael Jackson ;)

Girly Style är en riktigt rolig stil. Den är mest för tjejer, men killar kan även dansa det. Fast det är väldigt feminint. Väldigt mycket slänga med håret och arbeta med kroppen. Jag älskar det verkligen. Så enormt roligt! Låten vi har änsålänge är Whip My Hair - Willow. Grymt!

Streetjazz är den mest populäraste dansstilen på impulse. Det brukar vara mycket folk. Det är enkelt och är det klassiska liksom. Det är inte lika hårt som hiphop/street men inte lika mjukt som jazz. Altså en blandning. Väldigt roligt det med. Låtar man dansar till är artister som Rihanna, Chris Brown, Ke$ha, Ne-yo och liknande.

Jag är inte riktigt säker på vad burlesque är men jag tror att det är någon slags show-stil med tanke på den filmen som heter det samma. Det borde nog vara en massa teknik i det hela och en hel del kontroll behövs över sin kropp. Men jag är inte säker!

Dancehall, åh underbara dancehall! Om ni vet vad raggeaton är, så är det en mycket mjukare veriation av det. Inte lika mycket skaka på rumpan, men lite är det. Låtar där är tex Sean Paul. När jag tänker på denna danstilen/låtstilen så tänker jag på stranden och havet, med en sexig touch haha. Och hängmattor. Wtf? Men det är skitkul!

Reggaeton är väldigt populärt det med. Dock tycker jag inte om det eftersom att det är för mycket skaka rumpa och bröst. Men jättemånga tjejer älskar det och tycker det är kul. Hela dansen går ut på att ha mycket attityd och skaka rumpa. Men det är kul om man tycker om det. Spanska låtar är det som gäller. Och Pitbull typ.

Bollywood dance är självklart. Det är lite indiskt och sådär. Har ni sätt chetagirls: one world så vet ni vad jag snackar om.

Pole dance är inte strippdans, vilket många tror. När man dansar pole dance så är det styrka och vigheten man tränar upp. Själv går jag inte på detta, men det verkar fett kul och man borde bli jättestark av det!

Pussycatdolls är heller inte som många tror. Många tror att det är åla hit och dit, men nej. Det är faktiskt så att det är hiphop blandat med mycket feminint. Visst, det är lite åla osv men det är kul kan jag lova!

Capoeria är jag inte hundra procent säker på. Men det är lite kampsportsdans. Lite sådär för killar. Mycket styrka krävs.

Ni kan ju alltid gå in på youtube och kolla mer på danserna om ni inte förstår mina förklaringar eller vill se mer. Jag kan lova att alla danser är roliga! :) Förutom Reggaeton, hihi :$






Monday

Herregud vad skönt det är att vakna upp av sig själv (eller, ja. Väckt av isak :@) och veta att man inte behöver stressa till skolan. Jag älskar lov mer än något annat på hela jordklotet ibland, som tillexempel nu. Tummen upp för det!

Idag har jag träning x2. Reggaeton och Streetdance. Döda mig, för jag hatar reggaeton men Frida Hultin tvningade mig. Jag hatar dig Frida... Men innan träningen så ska jag och den onda ut och dela ut lite reklam lappar för impulse. Det ska vara öppet hus där snart och det är klart att vi vill ha dit folk! Så vi ska ut på stan och dela ut lite grann. Efter det drar vi till träningen.

Om ni klickar på denna raden så kommer ni till Fridas blogg.



Saknar mitt hår :(

bilder










Lektime!

Somsagt, moster och hennes kompis kommer hem till mamma idag för att käka och hämta Minus-finus. ♥ Vill inte lämna bort honom, men ibland måste man. Han kommer tillbaka snart :) Vi ska ju bara passa han lite då och då för skojs skull. Och för att det är den sötaste 6 månaders valpen i världen, hihi :)

Så nu ska jag min bäbä ut och leka lite. Måste ju säga hejdå på ett bra sätt. Min lilla påg ♥





Haha, var tvungen att ha med den sista bilden bara för att den är så sjukt häftig. För er som undrar så gäspar han och jag såg det som en perfekt möjlighet att ta en bild då så jag gjorde det. Lite creepy ändå. Nej, men nu står han här och slickar på mina fötter och vill ut, så jag måste bege mig nu. Puss!











Svar på kommentar!

Jag tänkte börja dagen med att svara på en kommentar jag fick för några dagar sen i ett videoinlägg. Frågan är: Asså bra självkänsla eller? Något sånt. Men även om jag har svarat på denna frågan en miljon gånger så svarar jag på den en gång för alla.


Fan vad det hackar, men ni ser ändå hoppas jag.
Godmorgon förresten! :)

ERIC SAADE

Jag hade höga förväntingar på denna killen, men blev ändå överaskad. Helt jävla underbar, så perfekt. Älskar dig bebis, du kommer bli stor! Hoppas verkligen vi kommer ses igen, hihi :)



Min ända sedan what's up. Nu vinner vi hela skiten Eric! ♥



Melodifestivalen

Haha, oj! Hörde ni hur många applåder Eric fick när de ropade upp hans namn? Jo... han är nog säker ikväll. Ska sätta mig i sängen faktiskt och kolla noga på detta onödiga program för det har jag aldrig någonsin innan. Så det ska bli trevligt... hehe.

Men nu är det linda sundblad. Ni kan läsa vad jag tyckte om smygtittarna i några inlägg längre mer. Men jag tyckte att denna låten var bra, fast refrängen sög. :)

ALLA, SLÄNG IN EN LITEN RÖST PÅ ERIC FÖR MIN SKULL! BIDRAG NUMMER 8! :D








King.com

Fan vad det kan vara underhållande att sitta med en hund i famnen och spela på randomsidor. Kristin stack för ca en halvtimme sen och nu sitter jag här och taggar inför melodifestivalen. Första gången på länge som jag vill se det. Awesome right?




Nej, nu ska jag återgå till mitt egenlan här hemma. Var gärna med och spela, gå in på www.king.com och bli vän med mig och kristin. Kingsoflarod heter vi, så det är bara till att adda och utmana haha! Men om du har facebook så kan du gärna gå in på denna länken: Pictino så kan ni vara med och spela på skissa och gissa. Låter tråkigt, men det är fett kul och ett grymt bra tidsfördriv när man har tråkigt!






baka!



Vi somnade rätt tidigt igår. Typ vid halv 2. Men nu är vi pigga och utvilade, så vi ska baka kärleksmums! Kommer att bli grymt :D Mums!

Med min bajskorv!



Vi ska ha tråkigt hela kvällen och slå varandra tills vi dör. Jag hatar henne, hon hatar mig och i sömnen ska jag fisa sååååå mycket och äckligt så att hon kvävs och blir uppstoppad av orangea myror.

Självdå? Hur mår ni? :D

Melodifestivalen - deltävling 3!

Jag hade tänkt att göra en liten egen analys av deltävling 3 eftersom att jag har sätt smygtittarna på låtarna. Jag skriver vad jag tycker om bidragen och ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker! :)

Linda Sundblad - Lucky you
Denna låten är väldigt bra tycker jag. Jag tror detta skulle kunna bli det andra bidraget som går vidare till final. Det ända negativa är refrängen, som drog ner hela låten. Tyckte först det lät som en ungdomsaktig låt, men i refrängen blev det lite svenne-pop. Lite sådär.. B. Men gillar framträdandet och allt i alla fall! Betyg: 4/5

Simon Forsberg - Tid att andas
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Detta bidraget är liksom inte melodifestivalen. Jag personligen tycker inte att låten är bra. På något sätt så tycker man synd om honom. Man typ... får skuldkänslor för att låten är så dålig eller något, hehe? Betyg: 2/5

Sara Lumholdt - Enemy
I början av låten blev det lite såhär: vaf*n är det här? Den kommer bli utröstad direkt! Men den blev bättre och bättre och tillslut blev det en låt jag skulle kunna lyssna på förutom det faktum att hon sjöng ganska fult. Men det kanske bara är på genrepet. Betyg: 3/5

The playtones - The king
Dåligt. För det första, hade han riktigt dåligt uttal. Man hörde dirr att det var en äkta svenne och desutom så är låten liksom Cee Lo Green - Fuck You style. Lite uttjatat sådär nu. Tycker att de borde kommit med något nytt om de nu ville vinna? Betyg: 1/5

Shirley's Angels - I Thouhgt it was forever
Denna låten kommer få röster på grund av kändisarna som är med i trion. Dock är låten helt ok men sånna lite äldre och vuxna kommer älska låten tror jag. Kollar man på dansnummret så verkar det som att allting kretsar kring Shirley Clamp. Det borde vara lite mer... lika. Betyg: 3,5/5

Sebastian - No one else could
I början var den kanske helt okej. Men när det kom till refrängen så lät det som en psalm med tanke på melodin och själva stuket. Så denna låten får en tumme ner av mig! Betyg: 1/5

Sara Varga - Spring för livet
Veckans andra svenska låt, som påminner väldigt mycket om stämningsmusik. Lite blanding av Carolas julskiva, Veronica Maggio och Carolin af ugglas. Tycker inte om låten så särskilt mycket. Ser framför mig en familj som har en fredagsmiddag och i bakgrunden hör man denna låten. Lite så är det! Betyg: 1/5

Erik Saade - Popular
Min älskling gör det igen! En helt underbar låt och nog det bästa framträdandet på länge. Till skillnad från manboy så är det mer dans i detta uppträdandet och det är verkligen bra! Killen kan dansa. Grym låt också. Erik är direkt till final, det kan jag nästan lova! Betyg: 5/5




För att komma till smygtitten så klicka på denna länken, eller på bilden ovanför.


Lämna gärna en kommentar om vad just ni tycker!


Mean Girls 2

Ska kolla på den nya Mean Girls filmen som kom ut nu i 2011. Ska bara ner och hämta lite mat eftersom att jag inte har käkat sen ca 2 idag och det ända jag har ätit idag är en baguett som var väldigt äcklig. Jag har varit alledelles upptagen med att locka folk till vår monter så jag har varken haft tid att dricka all den läsk jag tog med mig eller äta någonting alls. Jag borde vara hungrig och fett törstig vid det här laget, och tro mig. Det är jag!

Men som sagt, ska kolla den nya Mean girls filmen. Har hört att den ska vara bra, så det får man hoppas på. Skriver ett litet kort inlägg om vad jag tyckte om filmen.

För er som ville veta så är detta mitt 1282 blogginlägg jag skriver på denna bloggen. Som några redan vet så har jag viljat byta blogg ett tag nu, eftersom att jag är trött på fjortis-namnet feliciaofsweden. Vill ha något kort, enkelt och kommihågbart. Så ska byta blogg när jag nått 2000 inlägg så jag har lång betänktetid till ett riktigt bra namn.

Puss på det!




död.

Hemma ifrån mässan nu. Har helt ärligt sprungit runt som en gnu, promotat mitt företag till tusen och jobbat röven av mig. Trodde vi hade en stor chans att vinna, vilket vi säkert hade men dock vann Ebbas fik! Grattis till Frida, Affe, Isabelle och Carl i alla fall! :D Bra jobbat. Är väldigt stolt över min grupp också. Eller ja, 3/4 av den :) Lite synd att michelle blev sjuk men hon hjälpte till så mycket hon kunde där hemma och skickade saker som vi behövde via mail. TACK MICHELLE! :D

Nu är jag typ död. Har aldrig ansträngt mig såhär mycket i mitt liv för något innan, men vi får i alla fall hoppas på bra betyg. Bara förlusten inte påverkar ens betyg, vilket jag inte tror. :)

Nu ska jag käka... och dö... hejdå!



Tagga morgondagen kristin! Då min bebis kommer hem till mig! ♥

Drar till mässan nu!

Eller... nu och nu. Jag går till hemköp för att ladda med powerrade, cola och annat som får mig att bli aktiv. Sen går jag vidare till skolan där molly och hennes mormor väntar på mig för att lasta in saker i bilen. Sen far vi till mässan. Ska bli awesome!

Det finns gratis internet där, så jag har endast möjlighet att snabbblogga fram till klockan 3, då mässan öppnar. Men fyfan va bra detta kommer bli :D

Kolla på denna länk för att komma till videoinlägget där jag berättar mer om mässan!



ska bli awesome!

Kanye West - Runaway



Har ni sätt den långa veriationen av musikvideon? Det håller jag på med nu, för jag har hört att den ska vara grym!


Föresten, godmorgon! För er som undrar så vaknade jag precis pga att jag glömde ställa om mobilen, så den väckte mig vid 7. Tack...

Kenza!

Kenza flyttar ihop med pojkvännen

Inte för att jag läser Kenzas blogg så mycket längre, så bara måste jag lägga ut denna bilden på henne. Fyfan va vacker man får vara. Har aldrig sätt en sötare bild på henne! :)

Godnatt, big day tomorrow! :)




Horribelt!

Fick en kommentar för ett tagsen att jag skulle printscreena min statistik. Såg inte kommentaren förens idag, men här du anonyma som fråga. Här ser du min statistik de senaste 6 dagarna. :)



Man tycker ju att statistiken ska sjunka när man har uppdaterat så dåligt och tråkigt som jag har gjort denna veckan men konstigt nog så har den ökat ganska reält. Asså, visst jag brukar ha 100+ men 160 på en dag då jag uppdaterat dåligt som fan? Hmm... har man blivit länkad eller något någonstans?

Jo, men det blev ingen träning idag. Mår som fan. Istället har jag suttit hemma och kollat på 3 avsnitt av no ordinary family, vilket är en av de bästa serier som skapats. Älskar det, från början till slut. Mums.

Imorgon börjar jag 12. AWESOME! Snacka om att man kan chilla hela dagen. Dock får vi hoppas på att michelle frisknar till sig, för utan henne där på mässan kommer det inte bli kul. Jo, jag har ju Molly men vi tre tillsammans är ju bäst :( ALLA, BE FÖR MICHELLE IKVÄLL!

Godnatt :)


En ''rolig'' sak hände mig på lägret...




Ska berätta om en liten sak som hände mig under lägret. Ni ser denna bilden över? Så testade jag göra på en våningssäng och det gick jättebra. Dagen efter, skulle jag testa samma sak på en våningssäng som var lite högre. Det gick väll sådär...

Mina ben ramlade över huvudet så råka jag släppa händerna (som jag jag höll fast mig med i sängkanten) så jag gjorde värsta bakåtvolten och landade på rumpan med benen utspretade. Jag landade så pass perfekt, så skulle jag ramlat några cm annorlunda så skulle jag nog varit skadad atm. Men fyfan vad jag skrattade. Fick en jävla nära-döden upplevelse. Så in i helvetes kul! Skrattade som fan! :D



Detta är märket på min rygg efter denna olyckhändelse :) Gör ont som fan FORTFARANDE. Gaaash, det svider :( Men ändå, HAHAHHA!

VIDEOINLÄGG - ÖVERSPEEDAD!



Fråga inte vad det är med mig, är helt jävla överspeedad!

-.-

ååååååååååååååååååååh, vad min blogg börjar bli tråååkiiig!

Jag räcker inte till...

Har ni någonsin haft den känslan av att inte räcka till? Att ni mår skit dåligt över något men döljer med ett leende och för varje dag som går så samlar man på sig mer och mer saker så det blir till en klump i halsen typ? Och sen kan det hända minsta lilla och utan att man vill det så bara forsar tårarna ut?

Jo, det kan hända mig väldigt ofta. Jag gråter sällan, men när jag väl gråter så brukar det tyvärr oftast bli på allmäna platser, vilket är rättså pinsamt. Hehe.. Vill egentligen inte gråta bland folk men man kan ju inte hjälpa det? :$

För det mesta så mår jag så in i helvetes dåligt. Detta är inte många som vet eftersom att om man kollar på mig så ser du ut som att jag har värsta bästa självförtroendet och mår hur bra som helst. Men saken är, att jag mår piss och har inget bra självförtroende alls. Kan komma vissa dagar då man är nöjd över sitt utseende, men oftast inte.

Jag försöker vara en bra vänn och ställa upp för alla. Nu för tiden så har det varit jävligt mycket. Har ställt upp för väldigt, väldigt, väldigt många och inte en enda har frågat hur jag mår eller om jag behöver snacka om något. Visst, jag har ju inte sagt något så det kan man ju inte begära. Men jag har aldrig riktigt pratat ut med någon på det sättet jag behöver. Det går inte... vet inte varför.

Men i mäniksans natur så finns det ett egoisktiskt beteende. Det har även världens godaste människa, så att alla har en tendens att bara tänka på sig själv och hur man själv mår. Vilket man får försöka se bort ifrån ibland och trösta sin vän när den behöver en som mest och minst....


lalala...

Godmorgon kära bloggläsare! Har ni haft en härlig natt? Jag vet inte faktiskt inte om jag har haft det, för jag var inte vaken när jag sov. Tyvär...

Skola. Kill me. Tisdagar = den absolut värsta dagen i skolan. Jo, börjar 8.10 och slutar 3 och där ingår 80min spanska. Jag hatar spanska! Jag villl inte ha det, kan inte mina lärare bara fatta det? Jag lär ju mig ingenting med de lärare som vi får. Hate it!

Efter skolan är det konfa direkt, så jag kommer inte kunna blogga så mycket efter skolan. Men jag kan slänga in några tidsinställda inlägg så att ni inte blir helt utan uppdatering. Känns det bra? :) Kanon!





IPHONE 4 ELLER SYSTEMKAMERA?




Om jag väljer iphone så kommer jag inte kunna ha surf på den förens om ca ett halvår. Men när terminen är över kommer jag ha pengar till att köpa det andra så vad ska jag välja? :)

Lady gaga - Born this way



Lady Gagas absolut senaste låt Born This Way som släpptes i fredags. Vad tycker ni om den här?

Jag som alltid har älskat Lady Gaga är ganska besviken. Hennes nya låtar blir bara sämre och sämre och denna tar priset. Detta är inte hennes stil liksom. Pokerface, Just Dance och Paparazzi. Klockrena! Vad hände med sånna låtar? Jo, denna låten var inte bra enligt min åsikt.

Jag ger den 1/4 awesome smilies.



Lämna din åsikt i en kommentar. Skulle vara kul att höra! :)

godmorgon!

Har nästan precis vaknat. Tänkte vakna en aning tidigare idag, så att jag inte behövde stressa och så. Låter inte det bra? :) Så hinner jag käka frukost också, kanon! :D

Idag är det skola, såklart. Mentorstid, spanska, olweus, idrott, engelska. Tror min dag ser ut så. En av de mest segaste dagarna om jag får säga det själv. Vilket intressant inlägg, ellerhur? Får ta och skärpa mig.




Godnatt (i)

Kanske inte godnatt, men i alla fall det sista inlägget för idag tror jag. Ska sätta på en serie nu och kolla på de 4 avsnitten jag har på min dator, så kommer nog somna på vägen om jag blir trött. Men dock kommer jag att somna i kläder i så fall... hehe :)



Bara för att jag alltid ser skabbig ut på läger för att jag inte pallar bry mig :)

Helt jävla underbart <3





Jag älskar oss ♥ Är hemma nu, skriver mer sen. Måste fixa lite grejer med musik och sådär. Men fin bild och underbar låt. Jag älskar Molly Sandén, jao! Om ni inte ser vem jag är så är det den som ligger ner där. Sån cool :) hehe.

tidsinställt - hemgång!

En liten truddilutt till er medans jag är på väg hem :$




Hemsk! Hann inte spela in en bättre. Men lev med det! Kyss!


Tidsinställt - Min tröja!

Tänkte visa upp tröjan som jag gör i slöjden! Den är inte riktigt klar. Luvan ska dit också, och den kommer att bli grym!



awesome


Tidinställt - skolbilder!










VI ÄR IKKE NORMALA! :D

Tidsinställt!



Så här normal är olivia om ni ville veta. Väldigt vacker... hehe! Men hinner inte så mycket tidsinställda inlägg. Kommer bara några till, just so you know!

Godnattish!

Maxi ftw!

Var precis på Maxi med mamma. Dagens köp... hehe!





Godis för 60 spänn är alltid helt ok! Dessutom så laddar jag med en jävla massa poweking. Hehehehe! Funderar på att köpa en till fast större. Någon 15-åring som skulle kunna tänka sig köpa ut, hehe? ;$

Under min tid på lägret i helgen, så ska jag ladda upp med lite tidinställda inlägg och kanske till och med hittar någon iphone-jävel att blogga ifrån. Låter inte det bra? :) Jo, det är ju awesome!

KOSEFJEOPJFOP

Fin rubrik... Har inget speciellt på mig, så dagens outfit blir det inte. Har bara en kofta och sådär. Men en fin bild får ni i alla fall :)



Har musik idag. ÄNTLIGEN! Älskar musik :D Jag och Molly har taggat som fan för detta , hehe. Men hinner inte blogga mer nu. Puss! ♥

Svar på kommentarer!

I'm wearing this!:

Håret var jättefint när det var så lockigt! Har du gjort det med en speciell tång eller?

Svar: Nej, det gör jag inte. Man kan säkert göra det med tång också, men jag tror det sliter på håret mer. Jag har gjort så att jag satte upp det i en väldigt hårt spänt (och väldigt ful, hihi) bolle/knut på huvudet och sen virade ännu ett totteband runt om den för att det skulle klämma riktigt hårt. Så sover jag med det och så blir det så. Eller, ja. Jag fixar till det reält med lite hårprodukter och magiska händer men ja. :)



måste träffa dig snart o få se ditt hår!(a) & så fint de var lockigt ;) ( haha, nolifer jag är som skriver sånt här, och du vet knappt vem jag är nu va?(a)? )

Svar: Klart jag vet vem du är Millan! :D ♥ Träffade ju dig sist för två - tre veckorsen eller vad det va? Men ofc att vi får träffas någon dag! och tack så mycket btw! :D

Blir nog inget mer inlägg ikväll. Är fett trött efter danspassen. Herreguuud säger jag bara, så tufft det var. Jobbigt, men helt jävla underbart. Funderar även på att göra lite läxa nu om jag pallar... eller inte :) Godnatt sötnosar!



Mitt hjärta, jag saknar dig.

Do you remember?



Do you?

Har varit hemma ifrån dansen ett tag och dirr när jag logga in på msn så skrev typ 10000 pers till mig om att mitt efternamn hade varit med på tv. Ja, min farbror är med i svensk maffia. Vi har samma efternamn och det är inget vanligt namn här i sverige precis...

I alla fall, träningen körde slut på mig. 3h intensiv dans = 1800 bräna kalorier. Är inte det awesome? Men avslutade kvällen med två billy's pizzor. Hehe, tjockis ellerhur? :$

Nu ska jag jumpa in i badkaret och ducsha, så jag kommer börja gråta. VILL INTE ATT MITT HÅRFÄRG SKA GÅ UR! BUHUUU... Men ska färga om det och permanent denna gången. Mamma sa OK! :) Men dock, vill jag göra det hos frisör så det blir preciiis den färg jag vill ha det! :D

Day 4 & 5!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Jag brukar mest ta dagen som den kommer, men jag vill gärna bli något inom underhållningsbranschen när jag blir stor. Det är en dröm. Artist/skådis osv. Men drömmar nu är att få träffa J snart...

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Ett liv... Nej, men typ. Förutom min babe brevid mig, så vill jag ha en systemkamera eller iphone. Hihi ;$



Jag just nu... Ska börja fixa mig lite och packa grejer till dansen. Måste även börja fixa och packa tills imorgon. Fattar ni det? Jag åker på konfaläger imorgon! Inte för att jag är enormt taggad, men ändå... lite :)

Religion suger...

Har precis kommit hem ifrån skolan. Slutade engentilgen klockan två men jag satt kvar en timme med amanda för att snabba på med religionen. Vi har fått världens svåraste arbete och vi ska vara klara typ... snart. Vi ska jämföra alla fem världsreligioner och jämnföra olika punkter. Asså, svårt att förklara men det suger i alla fall.

Har tre danser + sångpedagog idag. Fast jag mår inte rikigt bra just nu, så ska ta och käka lite och se om det blir bättre. Är illamående och allmänt seg ni vet. Ska faktiskt göra lite nudlar :) Det var ett tagsen!



Jag älskar dig bästavän. Det kommer att bli bra snart och jag hjälper dig på vägen. Alltid ♥

I'm wearing this!

Ledsen att jag inte skrev igår, men dirr efter träningen ville jag bara vila i sängen lite så somnade jag. Så 9 timmars sömn är aldrig helt fel. Är ganska taggad för skolan, för idag ska jag göra ALLT för att min vackra tröja ska bli klar! Vet att jag har sagt det några gånger, men det är faktiskt inte mycket kvar på den och dessutom så sa slöjdläraren att jag skulle bli klar nästa gång om jag inte snackade bort lektionen. Awesome! :D :D :D

Dagens outfit i alla fall:




Baslinne - H&M
Spetströja - Ginatricot
Byxor - New yorker

Tröjan köpte jag igår för 199 kr. Köpte även en svart/gulig addidas-tröja för 199. Glömde lägga upp det igår. Lite hemsk man känner sig ändå :o


9/2 - 11 outfit!



Baslinne - Tjejfestivalen
Spetslinne - H&M
Byxor - New Yorker
Armband - Only
Torg Vante - Carpe Diem


Varför jag aldrig går ut osminkad!



Ledsen för rutan, men den behövdes verkligen! I alla fall, hundra procent osminkad och helt kritvit i ansiktet. Okej, inte den bästa bilden precis men ni förstår i alla fall. Dock kan jag inte undangå ifrån att säga att jag ÄLSKAR mitt hår. Fan va fint det är! Om man får säga så utan att verka egotrippad ;$

Min statistik har sjunkit med ca 40% de senaste två dagarna. (Orkar inte att jag satt och räkna ut det nyss) Skyller på skolan, hehe. Nej, men man har alltid bäst statistik på helger och vinterlov. Eller... i alla fall jag.

Ni med blogg, när har ni som bäst statistik?

dag 2 - 3!

Vilken snäll pojk jag har som påminner mig, för jag hade helt glömt bort! Vill ni veta något ganska sjukt? Jag har publicerat 5 inlägg idag, men bara 2 har kommit upp. Antingen är det fel på blogg.se atm, eftersom att dom gjorde systemuppdatering i natt eller så har jag glömt att trycka på publicera 3 gånger. Fast ne... det står på mitt arkiv att jag har publicerat, så det ska vara så. Ser ni 2 eller 5 inlägg under denna?

Day 2 - Någon du vill träffa just nu.
Wow, svår fråga. Jag vill träffa min underbara babe Johan. Fast om man får välja två så även Eminem. Men helst av allt min babe ♥

Day 3 - Min favorit årstid och varför.
Ännu en svår fråga som är för omöjlig att svara på... SOMMAREN SÅKLART! Födelsedag, Helsingborgsfestivalen, Sol, Stranden, Poolen, Resor, SOMMARLOV, en massa glass, booster och ja. Det finns så mycket mer som jag kan rabbla upp varför jag ytterst älskar sommaren. Helt jävla awesome ♥



Sena utekvällar med bästa vänner ... <3

Chris Daughtry <3



Jag kommer aldrig att sluta älska denna mannen asså! Hans låtar är så klockrena, så underbara. Helt sjukt. Metaforerna är grymma, musiken är awesome, texterna är känslor man inte kunde beskriva, hans röst är gudomlig. Ja, hans röst är allt och mycket mer! Helt awesome. Han kom fyra i american idol för ett tagsen, men kom mycket längre än alla andra som var med och det förstår man. Även min mamma älskar han här och detta är absolut inte min mamma style ... hehe. Och hans album är det ända som är i vår cd-spelare här hemma och i bilen. Ni måste lyssna på honom!







Daughtry - There and Back again.

Andra grymma låtar av denna guden: Home, It's not over, Life after you, Used to & What about now.




Blev ett litet musikinlägg därja! Men ska bara säga att jag kom hem ifrån dansen och hade det awesome. Nu ska jag duscha och käka. Buhuu... ska tvätta håret och lite av färgen kommer att rinna ut ;'( Men har tagit beslutet att åka till frisör när all färg är ute och fixa det permanent och lite bättre färgat. Vad sägs som det? ;)



Kommer att sakna dig håret ...


TIDINSTÄLLT - Matprogram.

Tänkte skriva ett inlägg om hur ytterst mycket jag hatar matprogram & tjockis program. Så om ni pallar läsa så gör det. För tror jag inte är ensam.

Man sitter hemma och kollar på tv. Ett tråkigt ''du är vad du äter'' kommer på tvn och du bara... pallar inte. Du bytar kanal och där är ''Laila Bakar''. Det programmet gör inget bra. Man blir bara jättesugen på kakor vilket gör att man blir fet om man äter för mycket. Så man bytar kanal. Jaha, biggest loser. Visst, det är kul. Men det har blivit lite uttjatat nu. Eller är jag den ända som tycker det? Man bytar kanal och där kommer: GORDON RAMSAY - THE F WORD.

Ord kan inte beskriva hur mycket jag HATAR detta programmet. En gubbe som står och skriker på folk som är under press pga att maträtten är för grön eller någon annan patetisk anledning. Du tror man sitter och tittar på detta programmet och blir glad av att han skriker på folk? Nej, man blir ju bara stressad. ''OMG, THE FOOD IS ONE DEGREE TO HOT, WE GOT TO DO IT ALL OVER AGAIN!'' Man börjar ju undra? Okej, jag överdrev såklart men ni förstår vart jag vill komma?

Jag hatar verkligen detta programmet så enormt mycket. Ut med det ur tv tablån för helvete. Ut med alla matprogram ur tablån och sätt dom i en canal+ - mat för folk som faktiskt är intresserade av det. Wow, typ 1.

Ja, men nu måste jag gitta. Bara jag som har denna åsikten?




8/2 - Outfit!



Tröja - Lindex
Byxor - &

Är det okej att ha på sig samma jeans tre dagar i rad eller är det ''äckligt''? Håller inte riktigt koll på sånt ...

Drar till skolan nu. Seeya!

Jag är bäst!

Har precis skrivit en hel jävla uppsatts till carlbror på facebook om eminem. Skrev allt vad jag kunde om eminem och det var mycket ska ni veta. Ska typ, ta och lägga mig nu. Jag är riktigt trött ska ni veta, så det ska bli skönt att sova.

Dock väntar min älskling vid telefonen så ska snacka med honom ett tag innan jag somnar, hihi. Det är sjukt mysigt ;$ Älskar dig Johan ♥



Läskig bild, men vi hörs imorgon!

IN ACTION!

Videoinlägg... orkar inte skriva. Det fuckar i slutet, just so you know haha.


Raggeaton?



Let's get retarded!
Haha, bara för att jag ser retarderad ut på bilder. Jag gillar inte att vara seriös. Men vad tycker ni om håret mitt? Själv älskar jag det. Jag fick positiva reaktioner i skolan idag och många ville att det skulle vara så permanent. Jag vill också permanenta det, så om någon månad så kanske jag gör ett frisörbesök och får det precis som jag vill ha det. Vem vet? ;)

Idag skulle egentligen putte komma hit, men han segar på sms och jag har fett mycket plugg så jag tror inte det blir något. Dock har jag dans vid 6-tiden tror jag. Jag vet inte riktigt om jag ska, eftersom att det är raggeaton och jag tycker inte om det så mycket. Men man ka la ändå ge det ett försök? Men nu måste jag plugga röven av mig så att jag inte kommer efter med engelskan.

Ni vet, jag jobbar väldigt noggrant när det gäller engelska och då måste jag alltid lägga på ett kål i slutet så att jag ska bli färdig. :) Men love english ♥ Jobbar om Eminem - Not Afraid atm. Vi ska analysera låten. Tycker faktiskt att det är ett roligt arbete.

Nej, men nu babblar jag för mycket. Bilder sen skolan/spanskan kommer upp sen. Ingen vacker syn :)

Dagens Outfit!



Baslinne - H&M
Top -
Only
Jeans -
&
&
Armband
(höger hand) - only
Klocka -
Ur&Penn

Drar faktikst till skolan nu. Bloggar därifrån tror jag. Shit, nu fick jag ont i magen också. Bra felicia, very good! :D Ja, men nu måste jag faktiskt skynda mig och borsta tänder mm. Så hörs vi senare. Kisses :)

GODNATT!



Nu säger jag och mitt röda hår godnatt! Är så jävla nöjd med det. AWESOME! Dock ville jag ha mer rött. Lite, overkligt rött, som Rihanna typ. Men nu blev det mer Ariel style. Men det är chilenare, för jag är sjukt nöjd! Vad tycker ni? :)

RESULTATET!



SOOOFT! NÖJD SOM FAN!

JUST NU!



Hoppas, hoppas, hoppas det blir ljusare!

Helt jävla awesome!

Awesomelist:

* Lägenheten vi kollade var PERFEKT!
* Tanten älskar vårt radus.
* Vi kanske flyttar.
* Jag börjar min färga-håret-process nu!

Nu ska jag in i duschen för att tvätta håret, vilket man skulle innan man änvände denna färgen enligt beskrivningarna. Får verkligen hoppas att det blir så som jag vill ha det. Har ju hårexperten till mostern här brevid mig som ska hjälpa till. Perfekt!




AWESOME!

25-dagars lista!

För att lära känna mig bättre. Börjar redan idag (längre ner på inlägget) och ska faktiskt försöka fortsätta denna gången. Det gick ju inte så bra sist :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En bild på mig för ett år sen.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – Det här får mig att må bättre.
Dag 15 – Det här får mig att börja gråta.
Dag 16 – Något jag längtar efter.
Dag 17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.
Dag 18 – Min favoritglass
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.




Sexig man får vara då!

Har inte jag gjort denna 10-fakta grejen typ tre gånger redan? Men här får ni igen. Ska försöka komma på roliga saker som ni inte vet redan.

1. Jag har ett distansförhållande.
2. Jag duschar så sällan jag kan, men badar så ofta jag kan!
3. Jag tror på spöken/andar/onda demoner till 100%.
4. Jag älskar att vara naken :$
5. JAG BLIR RÖDHÅRIG IDAG!
6. Jag är laktosintollerant, men dricker ren mjölk ändå.
7. När jag blir stor vill jag bli artist, hihi.
8. Jag ska bli rik.
9. Jag vill flytta till halmstad.
10. Jag älskar Johan ♥

*gråt, gråt*

Idag är det min otursdag. Var så grymt taggad på att dansa idag. Åkte ner till impulse och kom in jätte glad och taggad. Men nej, då var det för lite anmälda och kursen blev inte av. Jaja, snopen över det så åkte jag hem och när jag skulle lägga ner mina älskade, vackra hörlurar så ba poff gick dom sönder. Jag gör allt vad jag kan för att hålla inne dessa tårar, hehe.

Men ni vet, man har fått någonting som man verkligen älskar. Så råkar man ta sönder det direkt? Okej, direkt och direkt. Jag har haft denna underbara skapelse i ca 7 månader, men ändå. Hoppas verkligen vi hittar superlim här hemma!



snälla superlim fixa detta ♥

I may be bad, but I’m perfectly good at it.

Har bytt om och sånt till dansen. Idag är det pussycatdolls som gäller. Efter det drar jag, mamma och moster till lägenheten som vi kanske ska flytta till. Hoppas verkligen att den är fin nu för jag vill verkligen bo i stan. Fett awesome, ellerhur? :D

Ska bara sminka mig lite snabbt, sen drar jag. Vi hörs senare, puss!



Ska jag, ska jag inte? hmm.. ?

HÅRFÄRGEN MIN!



Såhär ska den bli, men jag är inte så säker på att det kommer bli så. Skulle jag varit blond så tror jag det skulle blett precis som jag ville. Men nu är jag inte det, så nu kommer det nog bli mörkare. Typ... såhär:

Inte lika coolt va? Men det får bli som det blir. Lite besviken är jag såklart, men annars så är det nice. Glad att jag får färga det i alla fall. Ska fixa det efter dansen som är 3 - 4. Tagga!



Flytta? :D

När jag vaknade vid halv 11 så kom mamma inropades: ''felicia, klä på dig! Vi kanske har fått en lägenhet!'' Så jag klädde på mig mitt mjukisställ och satte mig i bilen. Lägenheten var helt ok. Vi såg den bara på utsidan, men ändå. Hon som har den kommer förbi idag och kollar på vår, så jag måste städa undan. Jag vill inte bo i radhus, jag vill bo i lägenhet. Så jag hoppas verkligen vi får den!



Svar på kommentarer:

Var har du köpt färgen? :D
Svar: Jag köpte den på Butterick's för endast 79;- tror jag det var. Eller så var det 89;-. Den håller i sig i några veckor, så det är inget permanent för evigt typ.

Var har du köpt tröjan? :)
Fin blogg!
Svar: Som jag skrev i inlägget, så köpte jag den på carlings i helsingborg. Den ligger på ett hörn mellan expert och veromoda. Dom har väldigt fina kläder där, vilket många faktiskt inte vet om.



THA COLOUR!





Har haft håret uppsatt hela dagen, så därför är det värsta affrot nu, hehe. :D Men i alla fall, bild på hårfärgen. Dock så ser den mörkare ut i burken men på färgkartan är det eldrött. Färgen heter Fire så, ja. :D Det kommer bli fett nice!

Min babe är den bästa (A)

Har precis kommit hem och fryser röven av mig. Har frysit hela dagen och varit iskall! Askul hade jag i alla fall. Åt en massa gott... hihihi. Nu sitter jag och snackar med min baby. Han är bäst ♥

Bara jag som inte visste att det var melodifestivalen idag? Är inte alls taggad i år. Inte för att jag brukar vara det, men nu tycker jag knappt att det är roligt. Jaja, får väll kolla ändå. Har inget bättre för mig.

Dagens artister:
Dilba
Swingfly
Jenny Silver
Jonas Mattson
Le Kid
Rasmus Vidberg
Pernilla Andersson
Danny

På bilderna ser swingfly coolast ut, så än så länge så är det han som ska gå vidare i mina ögon. Han och Danny :) Men sen återstår det och se låten. Det är ju trots allt det som är viktigast. Inte för att jag bryr mig men... :D



Tunika - Gina
Byxor - &
-
Ser mycket mörkt ut på bilden, fast det inte var så mörkt i verkligheten. Man kan ju inte komma på dop helt svart, ellerhur? :)

Dop + Köpa färg!

Nu drar jag och mamma ner till stan för att köpa hårfärg. Ikväll/imorgon så smäller det! Tagga, tagga. Efter det hämtar vi min storebror och åker vidare till dopet. Hinner inte ta bild på vad jag har på mig, så det får ni sen. Men det blev en svart tunika, jeans och ett par halvhögklack stövlar. Vi hörs när jag kommer hem!



Hahahahahhaa , bild från 2009. HHAHAHAHA!

Godmorgon!

Har precis vaknat och känner att jag vaknade liiite för tidigt. Dock somnade jag redan vid halv 12 och det är tidigare än vad jag somnar på vardagar, hehe. Men behövde detta tycker jag :D Mamma ska göra frukost till mig, så jag sitter och taggar till det, hehe.

Idag ska jag på dop i den ortodoxa kyrkan. Någon som vet vad man ska ha på sig? Eller om den ortodoxa kyrkan har särskillda regler på färger osv? För tänk så får man t.ex inte ha blått, så kommer man med bara blåa kläder. Haha, inte så kul.

Nu ska jag googla runt lite för att undangå misstag. :) Puss!



Haha, jag faila med lillfingret, men ni förstår nog vad det står :)

Photos!

Hittade ett par gamla bilder som jag tog med mammas systemkamera för ett tagsen. Tycker att jag skulle bjuda på dom :)









Haha, blev sugen på popcorn när jag såg den sista bilden... hehe!



McDonald's ftw!

Hann inte blogga imorse eftersom att jag vaknade 20 i 8 och börjar 10 över. Men ändå hann jag duscha och fixa till mig. Är man inte enormt skillad då?

Dirr efter skolan drog jag och Molly ner till stan/stattena för att göra en aktivitet inom vårt projekt med McDonald's. Vi gick runt i ca 2 timmar på restaurangen och frågade 21 st en massa frågor. Fett kul var det... hehe! Men det bästa av allt var att vi fick vars ett mål HELT GRATIS. Fyfasiken vad gott det var! Älskar dig Peter Persson, hehe.

När jag kom hem så spikade jag upp flaggan som vi fick låna på mitt rum och sen käkade tacos. Fast denna gången hos mamma. Är det inte typiskt att vi äter tacos typ 2 gånger om året. Och just när jag äter det hos pappa, så har mamma lagat det dagen efter. Typiskt!





Flaggan var fetestor! Helt jävla awesome! Vi fick även kepsar, ballonger och sugrör. För er som inte vet så ska vi ställa ut detta företaget på en mässa nu om någon vecka. Så ska vi göra allt för att locka dit en massa människor. Så vi ska lägga skitmycket sugrör i en burk så får man gissa hur mycket det är. Den som är närmast får ett helt gratismål på mc. Så kom till sundspärlan den 17 februari så kanske just du vinner :D

Öronorgasm!


Usher - More ♥

Skrev ett långt inlägg innan men råkade klicka bort det så det sparades inte vilket gör mig jävligt sur. Men i alla fall, sitter såklart med olivia på varsin dator medans de andra spelar pingis. Jag börjar bli grymt på det eftersom jag smashar ut alla, men jag pallar inte vara med. Jag fryser röven av mig...

Efter skolan har jag konfa, så jag kommer inte kunna blogga. Efter det drar jag dirr in till stan för att dansa. Men dock, kommer jag slänga in ett tidsinställt inlägg just for you. Haha... även ett åsikt-inlägg.

Men börjar snart, så måste gitta.



Och jag är sååååå mycket coolare än Sophie på denna bilden. Ellerhur?

Bottoms Up!

Tacos klockan halv tolv på kvällen är aldrig helt fel. Sitter och käkar min tredje och är övermätt, hehe. Ska sova aldelles strax. Ska bara fixa lite småsaker och sådär. Imorgon drar jag till mamma, eftersom att hennes vecka börjar imorgon. Då har jag cam och då blir det dagens outfit lite oftare. Fett nice, ellerhur?

(Jag) - Blää... känner att jag luktar som en ja. Lök!

(Frida) - Jag luktar som en trippelbakad lök!

Hahaha, jag tyckte kanske att det var lite roligt! :D Haha, min humor är ju bara för bäst. Men ja, jag luktar som en lök ATM. Funderar på att hoppa in i duschen nu. Annars får jag göra det senare i natt och det kommer jag inte palla. Mitt hår är dränkt i svett och resten av kroppen har tagit ett svettbad! HAHA, så går det när man är på ett 3h danspass utan paus. Men å andra sidan så gjorde man av med 1150 kalorier idag. EN HEL BEN&JERRY'S! Awesome, då behöver man inte ha ångest! :D



SKA BLI SÅ HÄR SMAL, FÖR DET ÄR JU SÅ JÄVLA FINT!
ironi på hög nivå!

ÖVERLYCKLIG!

Livet bara flyter på. Dansade faktiskt Girly Style idag också och det var fett kul. Eller ja, jag och Frida gjorde det kul. Började dansa vid 6 och slutade vid 9 och jag älskar det. Jag äääälskar verkligen att dansa. Det är mitt liv, det gör mig lycklig. Haha, du har fått en konkurrent älskling!



Haha, nog den ända bilden jag ler på. Men vafan, det är dans ♥ Vet... borde ta lite nya dansbilder. När jag får min systemkamera, ja då jävlar!

Dagens Outfit!







Tröja - Carlings
Tights - Gina Tricot
Torgvantar - Carpe Diem
Strumpor - Min garderob :)

Köpte tröjan igår för 199 kr!


Feels like i'm falling!


Mike Posner – Falling


Grym låt! Även min Hip Hop dans låt, som är lika grym. Nu ska jag göra lite pannkakor känner jag för och samtidigt öva lite på dansen. Har sångpedagog idag + två (kanske tre om jag känner för) danser. Streetjazz, Dancehall och kanske Girly Style. Verkar kul, men ändå inte. Hmm.. ?



Glöm inte att lämna din åsikt om jag skulle passat i rött hår på detta inlägget. (Raden är länk)

SLÖJD! :D

Idag är jag ganska taggad till skolan faktiskt! Jag har bara två lektioner idag och det är slöjd och religion. Men kommer ni ihåg vad som händer när det gäller slöjden? iiiiiii, min tröja! Ska verkligen göra allt för att försöka få med den hem tills idag. Den kommer bli perfekt ♥



Ungefär sådär ska den se ut. Inte riktigt! Den ska ha lite mer färger och sånt, hihi.

Något jag har viljat göra sen långt tillbaka!



Något jag har viljat göra sen Juli/Augusti någongång.
Skulle inte det ha varit helt awesome?

Vill gärna ha er feedback och åsikter om detta skulle passat på mig? En kommentar går väldigt snabbt, så bara skänk 30 sek av ditt liv till att hjälpa mig. Hehe! Skulle varit snällt.

Detta skulle jag haft om jag inte faila:

Tänkte göra en liten snabb lista på det grejer jag kunde köpt om jag inte slarvade på matteprovet och haft ett halft till poäng ifrån fysiken. För såhär är det, att jag får pengar av både mamma och pappa för varje MVG jag lyckas inskaffa. Men om jag får vg, så blir det inga pengar alls. Samma sak med g.

Förslag 1:
* Iphone 4G.



Förslag 2:
* Systemkamera
* Kameraväska
* Minneskort



Förslag 3:
* Fet shoppingrunda på stan
* En massa produkter jag verkligen behöver
* Skitsnygga kläder från Hiphop butiken.



Är inte det irriterande?

Dance is hwo i am!

Har kommit hem för någon halvtimmesen ifrån den första danslektionen. Big love ♥ Dino är en härlig fläck som är lite speciell... faktiskt. HA! Skrattade en massa under träningen, för fyfasiken vad kul det var. Imorgon är det Streetjazz och Dancehall som gäller. Längtar rumpan av mig! ♥



Jag tar livet av mig ... igen.

Nej, nu är jag jätteledsen. Kommer att få IG på provet, eftersom att jag gjorde tre slarvfel på g-delen. Och eftersom att jag inte klarar det, så kommer jag få göra omprov. Men dock, tror jag att jag kommer få bra på vg och mvg delen. Men det kanske inte hjälper så mycket ...

Nu tar jag livet av mig.


Sega morgorna suger...

Såklart en seg morgon till som jag znoozat i snart en timme. Bra felicia, bra. Åh, fyfan! Head&Shoulders reklamen är så jävla ful så det finns inte! Har ni sätt den? Om ni inte har det, klicka på denna raden, så kommer ni till sidan. Ser ni vad patetiskt? HAHA!

Idag är det matteprov och ska jag vara ärlig så tror jag jag kommer få max VG. För MVG-uppgifterna är helt sjuka. Men, man kan aldrig vara säker. Nej, men nu måste jag skynda mig lite granna känner jag :) Vi hörs efter provet!



Grattis till en av världens vackraste personer Shakira :) Det känns overkligt att hon är 34. Hon ser ut som typ 20, men har varit känd så länge så att hon verkar som 40. Ja... det är konstigt? Men så jävla vacker!

Byta andranamn?

Nu när det kommer till konfirmation så måste jag bara säga att jag inte är döpt. Och eftersom att man inte är döpt, så måste man göra det någon gång under sin tid som konfirmand. Då jag ska döpas, så kan man lägga till ett namn om det behagar. Vilket jag nu ska. Har redan bestämt mig vilket namn det kommer att bli, om det blir något.

En ledtråd:


Detta är inte likt mig!

Sen när hade jag så stor scenskräck så att jag inte kan stå framför några föräldrar och snacka om McDonald's? Okej, sång-scenskräck är en annan sak, för det har jag alltid haft. Men jag har aldig någonsin varit rädd för att stå och snacka framför en grupp förut? Nu skakade jag? Asså... det är inte likt mig. Vafan händer?

Jag har kommit hem nu i alla fall och som ni kanske har märkt så gick det inte så jättebra för min del. Såg ut som ett fån när jag höll på att brusta ut i skratt när jag sa Dick. Nej, inte dickdick utan namnet dick. Vad i helvete är det med mig egentligen?

Ja... men nu ska jag bara sitta på datorn och så lite. Ska kanske kolla något trevligt program om jag pallar. Har i alla fall bestämt mig för att lägga mig tidigt. Har ju ett viktigt matte-prov imorgon. Snälla... döda mig!



åååh så vackert !

TIDINSTÄLLT!

När jag ser en felstavning så kollar jag alltid om bokstäverna på tangentbordet var nära varandra. - Hahahaha, den stämmer till hundra procent! Jag gjorde det senast för ungefär 5 min sen! Haha, varför gör man det ändå? xD

Svar på kommentar!
Vad är ATM förkortning av? Kan du några fler?

ATM = At the moment = Just nu, typ. Ja, jag kan en massa fler så här får ni en del av det jag kan, eftersom att jag har brottom.


ATM = At the moment = Just nu
BRB = Be right back = Kommer snart tillbaka
AFK = Away from keyboard = Borta från tangentbordet
IDC = I dont care = Jag bryr mig inte
IDD = Inded = Håller med
IDK = I dont know = Jag vet inte
FFS = For fuck sake = Förfan
FTW = For the win
BTW = By the way = Föresten
IRL = In real life = I verkliga livet
ROFLMAO = Roul on floor, laugh my ass off = Rullar på golvet och skrattar röven av mig
WTF = What the fuck = Vafan?

Jag hinner inte skriva mer men det var dom ''kändaste'' typ.


ATM



Yummy!

Ska möta upp kristin om ungefär en halvtimme så drar vi till konfirmationen tillsammans. Haha, älskar det ordet. Konfirmation. Sitter och käkar underbara B&J - Cookie Dough. Älskar't.

Eftersom att jag drar dirr till skolan sen, så slänger jag upp lite tidinställda inlägg. Vi hörs!


Jag har världens bästa pojkvän ♥

Jag tar livet av mig...

Nu har jag fått tillbaka mitt psyksjuka fysik prov. Och tror ni inte att jag får ett halvt ifrån MVG? ETT HALVT IFRÅN MVG!! Jag är medlem i Fridas klubb nu, bara för det. Fyfan för det ...

Idag har vi halv studiedag, så vi slutade nyss. HALV OCH HALV, MÅSTE DET VARA HALV HELA TIDEN!? Har en aning damp som ni ser. Nej, men har konfa vid halv 4 (HALV!?) så innan dess så ska jag la bara ta det lite lugnt och kanske städa en aning på rummet.

Egentligen började underbara dansen idag, fast nä då ska vi ha redovisning i skolan såklart exakt halv 7. (HAAALV HAUNTAR MIG!) Så missar jag underbara dansen för cp skol skit? Nä, fy i helvete vad sur jag blir. FUUUUCK!



Ge mig sommar och ett bättre humör tack!

Fan vad jag hatar detta!

Vid sånna här tillfällen är det stort bud på att ta livet av sig. Jag verkligen hatar sega morgonar. Jag kan inte resa mig upp och ögonen vill inte hålla sig öppna, fast jag måste in i duschen. Har legat och znoozat eller hur fan det stavas i en halvtimme. Nej, fyfan för sega morgornar. Skulle kunna göra vad som helst för att bara kasta mobilen i väggen och fortsätta sova... ååååååh!

Och såklart, tisdag. Veckans absolut segaste skoldag med 80 minuters spanska i rad. Men det är bara onödigt eftersom att jag inte fattar ett skit på lektionerna, så det ända jag gör är att sitta och prata med Karin och smsa med en massa random folk. Nej, fyfan för spanksa. HATAR det!

Känner mig jätteglad idag, vilket ni kanske märker? Nej, förhelvete. Måste hoppa in i duschen nu. Kommer säkert somna och drunkna på något konstigt vänster. Eller höger. Ja men fuck it. HEJDÅÅÅ!




Helt jävla random bild!

RSS 2.0