Frida fiser rätt hårt.

Frida fiser rätt hårt.


Ligger på en madrass här i fridas rum. Kom...

Ligger på en madrass här i fridas rum. Kom hem lite över två igår efter en sådär härlig dag igår på festivalen av olika cp anledningar. Jag och frida somnade någon gång efter 4 och nu är vi vakna och "pigga". Vad som händer idag har jag ingen aning om :-) vi hörs sen!


TIDSINSTÄLLT!

Detta är ett tidsinställt inlägg. Just nu sitter jag och Olivia förmodligen längst fram och väntar på att Eric ska börja sjunga. Förmodligen har vi väntat här sen klockan 3. Det är ungefär 3 timmar och vi har ytterligare 3 timmar att vänta. Men... det är så värt det! ♥



Idag är du såååå vår! (Jo, juste. Jag och Olivia bestämde oss för att dela på bytet!)

OUTFIT + FACELOOK



Sportbh - BC Sports
Linne - Gina
Tights - H&M
Converse (födelsedagspresent) - usa

OSLAGBART

OCH FYFAN VAD JAG MÅR BRA! Det var lääänge sen jag mådde såhär bra. Jag älskar mitt liv så enormt mycket just nu. Dansen idag gick så jävla bra. Visst, jag tabbade mig några gånger men det gör inte någonting för det var awesome ändå. Jag bara säger det, den bästa födelsedagen någonsin! Tack till varenda en människa som var där! Till och med du, fyllegubben som kom och gav mig en komplimang om att jag dansade bra igår klockan 15.00 fast jag inte var där!

Fyfan vad jag älskar dansen. Folk förstår inte. Vissa av mina vänner kan säga saker och ting ironiskt när det kommer till en av mina motton i livet: Dance is not what i do, it's hwo i am. Men det stämmer verkligen. Jag älskar att dansa inför publik. Responsen idag var så himla underbar. Folk jag inte hade någon aning om vilka dom var kom fram till mig och sa att jag dansade bra. Riktigt många randoms har skrivit till mig på facebook att jag var grym och allt. Jag älskar det. Mitt självförtroende är på topp. Tack till alla som gjort det möjligt.

VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG!


DRAR IN TILL STAN!

Drar in till festivalen med karin och olivia nu. Hoppas vädert håller sig torrt och oregningt! Glöm inte, jag dansar utanför dunkers kulturhus (sundstorget) klockan 20.00! :)



imorgon eric... då blir det du och jag ♥

MIN FÖDELSEDAAG

Har jag haft en härlig födelsedag? Ja, sådär faktiskt. Asså.. det brukar inte kännas som min födelsedag, men nu gör det faktiskt det. Även fast jag knappt har öppnat några presenter, eller blivit såhär världsuppvaktad som jag brukar bli några år. Jag har fått ett par vita converse, en moppe, 2 000 kronor och kläder. Moppen har jag inte riktigt fått ännu, men jag får den när jag har mitt körkort. Men conversen är jag överglad över + att jag ska få 2 par till när jag har bestämt färg. Så rätt bra grejer ändå, hehe.

Nu ska jag spela lite sims medan jag väntar på bussen som går om en halvtimme. Kyss!



TAGGA BOOSTER I DAG!

VEM HAR TVÅ TUMMAR OCH FYLLER ÅR?

THIS GUY! (JAAAG)


SHOWTIME


GLÖM INTE!


STRESS STRESS

Livet handlar om... STRESS! Nej men nu käkar jag snabbt som bara den för att ge mig av till kristin. Mammas cykel har kommit till god användning idag. Tänk så skulle jag haft min moppe. Då skulle det gått snabbare... Jag cyklade först till pappa för att packa. Sen till karin för att gå igenom lite danser, sen till michelle för att låna en tröja + snack. Sen hem igen för att käka ohc nu ska jag till kristin. Stressigt. Och jag har precis lagat mat och fyfan va bra jag är.

Taggad inför ikväll? AFAN! Nervös! Icke!


SÅ JÄVLA TAGGAD

Ingenting kan beskriva hur taggad jag är! 22 timmar till min födelsedag och 18 timmar till showtime. Tänk att om ynka 18 timmar står jag med en jävla massa publik framför mig. Ska bli så awesome så ni anar inte. Jag hör hemma på scen, det är där jag vill spendera mitt liv. Nervös? Inte det minsta! Men det kommer väl sen. Har övat som fan på danserna jag inte kan så nu sitter dom utan att blinka. Utan speglar och allt! LOVE MY LIFE! Allt går som det ska! ♥

 

Born to be on this place, yao!


LITE FÖRKLARING

Okeuuy... detta med min fina vovsing tar kål på mig. Så det är anledningen till att bloggen inte är i högsta hugg. Dock försöker jag leva på som vanligt och det fungerar bra. Jag har haft ett par awesome dagar med mina fina vänner. Som tillexempel igår käkade jag, Frida, Molly och Isabelle på Haket. Det var mycket, mycket trevligt. Sedan blev det strandpromenaden + lite turkar. Kommer aldrig glömma denna kvällen. Tack tjejer, älskar er ♥


Jag saknar dig så mycket.

img_0505 (1) (MMS)

Jag saknar dig så mycket.


GODNATT

Upp tidigt imorgon... klockan 11. Döda mig :(


that's sexy may i think! Nej men kristin åker till något slott imorgon så jag ska vara hundmatare/hundutgåare? är det så det heter. Kanske hundrastare? Ja, något sånt. Hennes fina vovve ludde behöver ju också lite awesomeness från mig. Dessutom, så ska jag gå och lägga mig nu. Gå och lägga sig betyder dock kolla på tv i tre - fyra timmar innan jag somnar. Så ''godnatt'' eller godmorgon?

Onödigt inlägg AB, det går bra att beställa!

MISSYOU

Tja! Kom hem strax efter tolvslaget från en härlig kväll hemma hos Martina. Grattis till dig sötnos! Vi snackade och hade det trevligt. Alltid lika kul att träffa nytt folk och sådär. Nu har jag mest suttit och kollat på random filmer @youtube. Det kallar jag inget liv alls... hehe. Jag känner att jag inte har så mycket att skriva om längre, förutom hur dåligt jag mår atm. Känner för att lägga ner bloggen helt. Eller, vad säger ni?

 

mega söt

CHINACOMIDA

Chinacomida con me famillia ahora. Me gusta chinacomida mucho mucho. Efter det ska jag och kristin förmodligen till martina om allting blir som det ska. Så ni får ha det bra, så ses vi allelles strax!



saknar dig min fina chey!

JAG SAKNAR DIG



Miljons år gammal bild på mig och min lillebror. Söta va? hehehe. Nej, men det var under min fjorreperiod. I alla fall, blev medtvingad till busfabriken. Har inte varit där på evigheter och det finns en anledning till det faktiskt... det är ju för småbarn och nu måste jag springa efter min lillebror som har en energi som inte går att leka med. Så mycket kaloribränning blir det :)


SOMETHING'S MISSING

Det går inte att beskriva hur jag känner mig. Det är liksom.. tomt. Hon var min bästa vän, min underbara ängel och nu är hon bara borta. Min fina, underbara chey. ALLTID när jag var ledsen så kom hon fram och försökte pigga upp mig på ett sätt som inte går att förklara. Hennes ögon sa mer än en miljard ord och nu får jag aldrig någonsin se henne igen. Fyfan vad detta gör ont...

förlåt om bloggen är emo atm, men jag behöver skriva ut.



good times...

tack till er alla som ställer upp.

VILA I FRID


CHOCKAD

Förlåt för att jag är helt lost. Men det är sånt som händer ibland förstår ni ;) I alla fall... kom hem vid 1 efter att ha varit ute med ett gäng awesome killar. Big love där ni. Sen så hängde även min lilla bebis med ut. Lite sorligt att det var hennes sista kväll... imorgon klockan 1 händer det. Jag ska göra allt med henne imorgon. Vara ute hela dagen och fota en massa, låta henne träffa alla sina vänner en sista gång, spendera all min vakna tid med henne. Ja... allt. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket. Jag kommer inte klara mig, helt ärligt.

Älskar dig så otroligt mycket.


UNDERBART

Vet att jag visat denna en miljard gånger, men låten är så jävla... passande! Och definitivt klockren dessutom. Helt jävla underbar låt. Säger bara det, eminem ♥



Tjaaa alla ni som inte är på gothia! Vet ni vad jag ska göra ikväll? KOLLA PÅ HARRY POTTER! Helt jävla awesome. Och en annan awesome sak? KRISTIN ÄR HEMMA! Fett nice. Nej, nu ska jag sjunga vidare till eminem. Puss!

VI KÖR EN PLUS OCH MINUS

Har varit helt off när det kommer till bloggandet. Jag har mina anledningar och jag är ledsen för det. Men jag tänkte göra en catchup för er som vill veta hur jag haft det. Negativt och positivt, då kör vi :)

- Jag har drygt 4 dagar kvar med min älskling. Onsdag klockan 1 åker min ängel tillbaka till himeln. Älskar dig.
- Varför ska jag alltid falla för killar som bor flera mil bort?
- Alla mina kära vänner drar till gothia imorgon, så ensam är jag i några dagar...



+ Jag ska förmodligen börja på volleyboll :D
+ Min älskade Kristin kommer hem om några få dagar!
+ Jag har träffat världens snyggaste kille!
+ Jag jobbade som bollkalle och tjänade 200 spänn på något så otroligt enkelt. Dessutom tyckte de att jag va så bra, så jag fick med mig ett flak monster energidryck hem!
+ Jag bara älskar när jag kan vara stolt över mig själv ibland!

FILMER JAG MÅSTE SE



Mycket bio i sommar :)

ORKAR INTE

Ibland orkar man inte göra något. Man bara... vill sova bort hela dagen. Ligga i sängen, kolla på tv, somna lite då och då, äta upp allt man har i kylskåpet. Ja, en sån dag har jag just nu. Jag bara älskar det. Det bästa av allt, jag får chans att mysa med min bebis nu när det bara är mindre än en vecka kvar med henne.



Älskar dig min fina.

SMÄRTA

Aaaaj.. min mage. Smärtan från magkatarr går inte att beskriva. Jag kan inte ens sitta här och skriva. Det gör alldelles för ont. Hade en härlig kväll med frida, arun, jacob och olof. Dock lite synd att frida stack så tidigt för att se en tråkig damlaget match. Jaja. Hade mina roliga timmar med bästavänn i alla fall. Tack för att du lyser upp min dag :)



rätt scctheeek ändå!

OUT

Drar ut med bestis! Den tjejen kan alltid få mig på humör igen. Älskar dig Frida! ♥


MIN UNDERBARA ÄNGEL



Idag ska hon duschas och göra fin. Hennes sista dagar i liv måste vara dom bästa... Jag älskar dig ♥

THA BAAAK!

Många undrar säääkert varför JAG är vaken. Nu!? Ja, det är det faktiskt 4 stycken som har undrat redan. Men jag ska nämligen till bakken igen! Jag ska dit med min lilla kusin emilia som är 9 tror jag och min farmor. Kommer faktiskt bli roligt. Kameran följer självklart med!




två bilder ifrån förra gången :)

Slänger in ett smsinlägg för att mitt inte...

Slänger in ett smsinlägg för att mitt internet är dött. Just nu sitter jag och kollar på helsingborgs if - djurgården på oh larrys. 2 - 0 står det :-) gott mitt älskade lag! Dagen har spenderas hemma på grund av dåliga besked. Mer om det sen. Kyss!


STRANGER

Jag kommer inte ihåg första gången jag såg dig, men jag kommer ihåg att jag såg dig varje dag. Vi tittade ''diskret'' åt varandras håll hela tiden, och när våra blickar möttes log du och mina fjärilar i magen släpptes ut. Det var riktigt längesen sist jag kände den känslan. Den äkta känslan av endorfin. För ett utseende? Lite ytlig är man nog alltid.. Vi snackade lite, fast jag var blyg. Försökte söka skydd bakom Nikita för att jag var rädd för att göra bort mig. Damn, du är så jävla fin. Jag saknar dig redan och får aldrig träffa dig igen!

Juste.. kollade på klockan och insåg att den slog över tolv för ett tag sen. Inte så konstigt att detta inlägget började med lite emotion-talk. Tyckte det behövdes. Jag har inte druckit mjölk på 12 dagar. Äkta skånemejerier-mjölk ♥ Tyckte att ni skulle veta det. Jag saknar det och jag har abstinens. Lika så för min Bram.

Förlåt som fan för bilden. Men det var verkligen såhär...



FÖDELSEDAGSKALAS!

Jag hade en trevlig stund på sofierokiosken med frida. Mycket snack och sånt blev det såklart. Men nu ska jag dra till min lillebror som fyller 4. Grattis till honom får man ju säga. Ska även träffa min storebror där. Om jag har saknat honom! Jo, det kan man lugnt säga.


GLASSGLASS

Glass på sofierokiosken med bästavän! Har brottom, så seeyaa!


HEMMAAA

FAN VA GÖTT ATT VARA HEMMA! Den 25 timmars långa resan tog kål på mig i och med att jag endast sov i 2 timmar. Dog. Nu är jag äntligen hemma och ska börja packa upp och så. Vädret i svergie är ju helt okej. Det går dock inte att jämföra med italiens 40 grader och 3 minuter i solen med shorts så fick man en rejäl bonnabränna. Tack för den liksom? Fast jag solade bort den med så det är lugnt. Jag kan skriva ett inlägg senare om vad vi gjorde när vi va där. Jag ska lätt åka dit igen!


BROTTOM

Fyra  minuter kvar att gòra ett inlàgg. sa gar det nar man ar inne pa facebook for lange. Nu sitter jag pa ett cafe dar agarna snackar om mig pa italienska. Lite har man lart sig ju.. vad se sager tanker jag inte beratta. Hehe.. nej men jag har  varit sjuk i tre dagar. Sangliggandes nar solen tog som mest. Awesome, ellerhur? Nej, javla forkylning. Men jag maste gitta nu. Puss!

I ITALIEN

Sitter pè ett internetcafe i italien fòr tillfàllet. Ja, ni ser ju hur cp det ser ut med de sista bokstàverna men det fèr ni leva med. Har inte sè mycket tid kvar heller fòr den delen sè jag skyndar mig till max. Vi har riktigt soligt men dock lite moln ibland. Har hòrt att det àr storm i sverige. Stàmmer det? :) Tycker synd om er i sè fall.

Imorgon blir det en hel del shopping och nègon gèng i veckan blir det venedig. Làngtar redan! Saknar er mina àlskade vànner <3


Nu sitter jag i bilen på väg till ITALIEN!...

Nu sitter jag i bilen på väg till ITALIEN! See you in eleven days bitches!


RSS 2.0