Svar på fråga!

Fråga: Vilka låtar dansar du till? :)

Hej! Eftersom att jag är så pass snäll, så tänkte jag göra en lista med spotifylänkar på låtar vi dansar till och även vilka danser. Kom ihåg att jag går på både nybörjare och fortsättning på vissa danser. Därför är det mer låtar på några.

Reggaeton:
Pitbull – Toma
Dime lo que hay

HipHop:
Akon - Drop Down
Mike Posner - Falling

MTV-Style:
Bob Sinclair -New New New

Dancehall:
Crossfire – Lady
Tony Matterhorn – Dutty Wine
Elephant Man – Dance and Sweep
Reggaeton Latino – Veo Veo - Reggaeton
Någon jag inte kan namnet på

Burlesque:
Christina Aguilera – Show Me How You Burlesque - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack

Streetjazz:
Rihanna – S&M
Get Cool – Shawty Got Moves

Girlystyle:
Willow – Whip My Hair
Ke$ha – Take It Off

Just nu är take it off, shawty got moves, dutty wine, falling och whip my hair mina absoluta favorit danser. Alla är grymma, men det är nog dom jag har mest kul på :)

Dags att ta nya bilder? Jooootack?

 

Update: Dom danserna som du dansar förtsättning på, vilka danser är det? Vilka är nybörjar danserna? Och dom/den du dansar nybörjare på är det liksom första gången du dansar just den dansen.

Fattar inte riiktigt frågan faktiskt, men ska försöka förklara så gott jag kan! Jag dansar fortsättning och nybörjare på Dancehall och Hiphop. Och fortsättning på streetjazz. Sen är Reggaeton nybörjare. Resten finns det bara en kurs på, så där är det lite blandat. Både nybörjare och fortsättning. Första gången jag dansar är Dancehall och Burlesque, resten har jag dansat sen tidigare.

Tror det var svaret på din fråga? Annars är det bara till att kommentera igen om det är något jag glömde svara på :)

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DANS!

INGENTING slår den här dagen! Har aldrig, aldrig haft såhär roligt innan. Seriöst... Vår streetjazz dans och vår Girlystyle dans är UNDERBARA! Ni ska bara se dem. Kom till Helsingborgsfestivalen 29 Juli (Min födelsedag!) eller Gröningen den 5 - 7 Augusti, så kommer ni få se the show of your life. FAN VA BRA VI ÄR!

Bild på tha awesome crew kommer upp imorgon :)




19e bilden: En person som är snygg.

TIDSINSTÄLLT...


HINNER KNAPPT SKRIVA!

Känner att jag har en aning brottom faktiskt, så det får bli ett snabbt inlägg.

Kom nyss hem ifrån skolan, eftersom att jag stannade kvar en halvtimme och jobbade med rapporten. Den ska vara inlämnad imorgon och jag är fortfarande inte klar? Shit... Tog för lång tid på mig att leta fakta. Oh snap. Sen så ska religionen vara inlämnad nästa vecka och oj oj oj vad back jag ligger på det! Har helgen att se fram emot...

Nu ska jag göra mer på rapporten och sedan ska jag in till stan för att träffa frida på käk. Sen blir det dans. Vilket beyder att vi inte kommer höras förens ikväll. Om det inte blir ett tidsinställt... kanske inte hinner.

förlåt för dålig update, men jag har mycket i skolan nu.

Underbar bild... vad tycker ni om mina vackra finnar då? :)


FAN VA AWESOME!

INGENTING SLÅR KÄNSLAN ATT VARA KLAR! Kan ni fatta det? Jag började skriva förra veckan och blev äntligen klar nu. Vet ni hur mycket jag stressade igenom detta projektet? Dessutom, så gjorde jag hela rapporten jätteslarvigt så jag vet inte om jag kommer få så jättehögt betyg faktiskt. Men jag ska spendera kvällen + rasten imorgon på att rätta hela texten. Hoppas det blir bra nu!

Men drar ungefär nu till stan med Frida som jag sa innan. Vi ska käka pasta? Haha, jag har ingen aning om vad frida menade med det men hon får ta och berätta det sen tycker jag. Men vi hörs!



Lagom sött? Eller mer :)

Tävlar!

Jag är med och tävlar om denna goa saken hos Alexandra Johansson, Vadfanskajagheta. Denna underbara one-piece kommer ifrån http://www.chillunited.se/.


Va med du också!


EPIC!



Och kommentarerna han fick var också väldigt positiva. Först länkad på gossips tre gånger och nu detta. Fan va kul! :D Värsta känd nu då, så det är bara till att be mig om min autograf. Ställer upp på allt! HAHA, ne jag bara flippa... ni behöver inte tro att jag är seriös :)

halv studiedag!

Blogg.se har dampat lite idag och igår. Men det är lugnt, älskar dom ändå ♥

Hade halv studiedag idag, så vi slutade klockan 12. Dock kände jag att jag låg grymt efter i projektet så jag stannade faktiskt i två timmar och gjorde nästan klart den. Nu har jag ca 20 min arbete + extra rättning innan jag lämnar in den. Känner mig stolt över mig själv ATM. Coolt va? :)

Idag har jag ju träning. Dancehall, Hiphop och Burlesque. Så ska dit lite senare. Vi hörs snart, ok? :) Ska även berätta lite om en tävling som jag deltar i!

Min dröm <3


18e bilden: En bild på din fritid.

Bilden har ni sätt innan, men ja. Det är min fritid i alla fall. Inte att se ut som en jävla kanin, men dansen. Måste verkligen ta nya bilder! DET SKA FIXAS MED MIN SYSTEMKAMERA SOM SKA KÖPAS I VECKAN! (Senast nästa månad dock om jag inte får money från pappa)


CIPPEMAT + BB!

BigBrother och Chippemat. Kan det bli en bättre bandning? :D Okej, nu kollar jag på Projekt Runway, men det är 20 min kvar till BB börjar så :) Börjar även bara med min pekingsoppa. Mums ♥

Dansen gick kanon! Var jävligt kul, eftersom att vi gjorde en ny dans på reggaetonen som jag bara älskar. Sån, riktig femenin och rolig dans. Frida, om du ser detta så måste du veta en sak! Läste på en skylt där att helsingborgsfestivalen blev av. Sen längst ner stod det: Showgruppen har mycket att göra! :D Vi kommer att dö med alla våra danser ...

För jag är jätteseriös på bilden...


Some days I feel broke inside but I won't admit.



4895041140_c34c4bdfa0_z_large

Drar till dansen nu. Vi hörs ikväll :) ♥

Måndagsmorgon...

Ingenting beskriver mitt hat till måndagsmorgonarna. Heter det så? Jaja, vad det än heter så hatar jag det. Jag vill bara dra helt osminkad till skolan och skita i allt. Men dock har något konstigt hänt med mitt ena öga. Så det ena är helt normalt medan det andra är liksom, hälften så litet och helt rött. Jag ser missbildad ut... Nej men nu måste jag fixa till mig. Bye!

Buuuhuu... jag fick inte min D3000 då. Men ska köpa min D3100 DENNA VECKAN!


Roza <3 Nicky

Överdrivet söta asså. Man dör! I alla fall, nu kollar jag på resten av National Treasure 2: The book of secrets som jag har sätt ungefär en miljard gånger. Nej, men minst 50 i alla fall. Ettan också. Jag bara längtar tills trean kommer ut.

 

Ganska ironiskt. Jag slog vad med min pappa om att trean skulle heta: Page 47 och såklart heter den det :) Ni som har sätt den redan fattar vad jag menar. Men ni som kollar på den nu fattar senare. Jag kände mig som en skattjägare då. Så fett grym.

273 dagar kvar...

 


Nothing left to say.

A F T & K. Älskar er mer än ord kan beskriva. ♥

Jag sitter just nu och kollar på underbara BigBrother. Big Love till det programmet. Men undrar fortfarande varför det heter Big Brother? Är inte det storebror liksom? Jaja, skit samma. Nu ska jag lägga mig ner och... ja.


SNABBISH

Awesome dag med Frida min ♥ Och vi är fett sexiga, jag vet. Hon har dratt hem och jag ska ut en sväng. Brb!


I'll see you soon!

Ja, äntligen har Frida H smsbloggat. Har suttit som en dåre och uppdaterat hennes sida i en evigheter endast för att hon ska skriva ett inlägg om att hon har hoppat på bussen. Min mobil är då död såklart så på så sätt kan man inte få tag i mig. Ska skaffa fram laddare... snart. När jag orkar.

Vi hörs senare. Bilder kommer det absolut bli eftersom att hon har med sig sin fina systemkamera! Puss!


bra jag är...

Glömde blogga igår innan vi stack igår men jag var i alla fall i förslöv helt utan internet och allt. Kuuuuuuul Lördag :)

Idag ska jag träffa Frida Hultin min ♥ Vi ska leka! Roligt va? Min tjockis. Vad vi ska leka vet jag inte. Antagligen mamma, pappa, barn eller tjuv och polis kanske. Kanon? Nej, pistol. Puss :D

500 kr ifrån...


Varför heter det rymdskepp?

Jo, jag har tänk på en sak. Ni vet UFO's? Man kallar ju det för rymdskepp. Men varför heter det så? Ett skepp är ju en stor båt. Så åker rymdvarelserna runt i ett stort fartyg överallt i rymden. Bara: SKEPP O HOJ, LIV PÅ EN ANNAN PLANET I SIKTE! Nää... Skulle inte tro det.

Borde det inte heta typ, rymdplan eller ailienbil? Det borde vara något sånt. Och sen på filmer och sånt så blir ju alltid ''the humens'' skitpaffa när dom ser ett så kallat ''rymdskepp'' borde inte utomjordingarna bli paffa när dom ser en bil eller buss? Varför ska dom vara bättre än oss?

Men nu är det ju ändå film... Men vafan. Livet blir roligare att leva om man tänker på mitt sätt. That's it :)


Mer svek på en kväll får man ta och leta efter!

Typ, alla emot mig när jag är den enda som inte har gjort något fel?

Godnatt.

200293_211388018877061_100000175935518_1008166_616527_n_large


GästbloggaaaarN

Tjenis penis, Kristin Unger heer. Jag bloggar lite åt Felicia nu, snart ska vi träffa Frida och Julia som inte hittar så bra här i finfina *hooost* laröd.. thihi, ikväll så vill vi träffa folk men vi får se hur det blir med den saken..
Nu ska vi dra ut lite, Ha det'
glöm inte checka min blogg när ni ändå håller på. (:
--> KLICKA HÄÄÄÄR <--



That's what i need:



Typ 13 000 spänn sammanlagt? Jo du Felicia Good Luck! det är bara till att hitta jobb :)

 

Nu blir det fika i stan med kristinfinis. Kyss!

That's what i need:



Typ 13 000 spänn sammanlagt? Jo du Felicia Good Luck! det är bara till att hitta jobb :)

 

Nu blir det fika i stan med kristinfinis. Kyss!

Trött på 999+ i inkorgen från facebook?

Bara jag som har inkorgen full med mail ifrån facebook. Typ: Peter Kakasson gillar din status! Man bara... okej. Jag har ju inte facebook uppe hela tiden, så jag ser ju inte det dirr på mina händelser? Äsh, konstigt. Men äntligen så kom jag på hur man ändrade det och ska dela med mig det till er här i bloggen som är lika sega som jag!

 

1. Gå in på Kontoinställningar.
2. Klicka på Händelser.
3. Bocka av alla rutor.


Så enkelt var det! :)

 


17e bilden: En ovanlig bild.

Vad menas med ovanlig bild? Jag tyckte denna är väldigt söt ...


500 KR IVÄG!

Om en månad är systemkameran min! Kan ni fatta det!? Helt jävla awesome. Då blir det refresh and newstart här på bloggen. Kanske till och med en ny. Vem vet :)

Sitter i alla fall nu med såklart en kopp te och helt ostressad. Bara chillar könet liksom :) Ska pallra mig ner till Laröds skola nu. Bara chillar lite först. Ja... intressant inlägg! Men idag kommer det upp en massa inlägg känner jag på mig. Två tidsinställda... Wiho!



Ser ut som en... ja. Köttbulle. Men det får ni ta och leva med :)



Criminal Minds, Big Brother, Sova. That's rest of the day. Godnatt!


Hatar förkyldning...

Jag ska aldrig, aldrig, aldrig någonsin bli såhär förkyld igen. Jag hatar det! Omöjligt att andas eller någonting. Jag orkar inte... seriöst. Nej, nu ska jag gå och vila. Hoppas ni tycker synd om mig. För det gör jag. HAHA!

Kollar faktiskt på Big Brother Oasen - Live. Lite drygt, men jag väntar på att dom ska gör något kul :)

Idag börjar även säsong 3 av anagina show! Tagga :D

16e bilden: En bild på dig själv.

Tidsinställt ... dansar just nu.


Upprepning från igår?

Men oj vad vacker bild ... Jaja. Detta inlägget blir väldigt likt gårdagens men vad ska man göra när ens liv är lika enformigt varje dag?

Sitter med en kopp vaniljte, med en massa honung i halvt påklädd för att åka in till stan. Dock kör mamma in mig idag. Ska inte ta i till hundra procent på dansen, för jag kan inte riskera att bli mer sjuk än vad jag är. Dagen har ju varit ett helvete med allt nysande och näsrinnande. Ska även göra lite läxa också. Kommer hem vid halv 10. Ok, seeya!

 

Edit: För sjuk för att ens resa mig upp. Blir ingen dans idag.


Plugg, pligg, plagg, slagg!

Kom hem för ca en halvtimme sen och har bara chillat lite med gitarren. Helt utan anledning är den ostämd så jag får la fixa en stämningsapparat. För er som ville veta då asså :)

Idag så är det plugg, plugg, dans, plugg. That's it! Ska göra lite religion, geografi, engelska och fysik. Jag har mycket att jobba på. Kommer säkert bara sitta framför datorn och inte göra ett piss. Skulle inte förvåna mig i alla fall...



Haha, omg på bilden! Grekland 2009 tror jag :)

Off the map!

Bara jag som har börjat tröttna lite på Greys Anatomy? Fortfarande ett grymt program, men det har blivit lite för mycket. Orkar liksom inte kolla på något sätt. Men nu så har det kommit ett nytt, underbart program som ni säkert har hört talas om eller kanske till och med sett det?

Off the map är skapad av trion bakom världssuccéerna Grey’s Anatomy och Private Practice. Handlingen utspelar sig på en enkel läkarmottagning i Sydamerikas djungel där nyanlända läkare snabbt upptäcker att deras kunskap och erfarenheter inte räcker långt i den nya exotiska miljön.
Kopierat från Tv.nu

http://missmyra.blogg.se/images/2011/off-the-map-abc_137981359.jpg

 

Jag bara älskar det! Onsdagar 22:00 är det som gäller. Idag var det avsnitt nummer 2, så det är inte för sent att hoppa in. Creeds till detta kanon program!

 


Rubrik

Men det var la ett jävla tjat om att jag ska uppdatera oftare. Jag hinner inte! Men när jag skaffar Iphone 4, då jäklar ska det bli uppdatering som aldrig förr. Dock helt ny blogg och shit då med. Liksom, refresh! :)

Dans idag jao. Det gick inte så jättebra eftersom att jag är så hemskt förkyld. Näsan bara rann, jag fick slemklumpar i halsen och jag hosta/nös hela tiden. Kuliga träningar asså... Dock skrattade Nathalie och Clara åt mig hela tiden. Man ba tack :D

Nej, nu ska jag se om jag kan komma på en liten dålig låt :)


Right now



Sitter med en kopp vaniljte med en massa honung i halvt påklädd för att åka in till stan med bussen som går om 10 min, hehe. Har hur ont i halsen som helst och jag hostar/nyser hela tiden. Börjar jag bli sjuk? Men afan? Haha... får se om jag klarar av träningen idag. Ska inte ta i till hundra procent. Ska även göra lite läxa också. Kommer hem vid halv 9. Ok, puss!

 

Vad ska ni gör idag? :)

15e bilden: En person som du vill vara med.



Konfagruppen 10/11

OCH VAD HITTA MAN I BREVLÅDAN?

Ännu mer chockrosa i verkligheten. Loveit! Fick hem skärpet också såklart, men bild på det imorgon :)


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

The old good times?

Tidsinställt ... är på konfan.


22/3 's outfit


Baslinne - Burberry
Linne - Odd Molly
Kofta - Zara
Tights - H&M
Shorts - H&M

Känner mig mer märkesklädd än vanligt... hehe. Egentligen inte likt mig, men vem fan bryr sig om märken? Bara man tycker om kläderna och att man trivs med att ha på sig dem så är det ju lugnt. Haha... jävla tal.

Fysikprov idag dock... typ tagga? Nej, men nästan :) Är väl förberädd och det känns bra. Måste dra vidare till skolan nu. Ciao! ;*

Dagens outfit + shopping!

Bra att man ser micke micke braaa! Men i alla fall. Byxorna på bilden köpte jag idag, så det får bli lite shopping på det också.

Tröja - Ginatricot
Tights - Vilken affär som helst inprincip
Hotpans/mjukis shorts - H&M
Skor ♥ - Stadium

Nu, plugg!


13e bilden: Du och någon klasskompis.



Tidsinställt! Är på dansen. Njut av denna bilden när jag och issa leker övercoola! Tjao! :)

Stan/dans!

Drar till stan och köper en sak och sedan blir det dans. Fast tror jag får dansa och plugga samtidigt på något konstigt sätt :) Vi hörs!

''normal''


12e bilden: En bild på din vardag.

Detta gör jag ju varje dag! Jag och min lilla tjockis! Loveya! ♥

Godnatt


9 timmar senare...

Jag har skrivit över allt det viktigaste ifrån boken till ett word-dokument så att jag lättare ska komma ihåg det. 9,5 sidor. Jo, ''det viktigaste''. Nu ska jag läsa igenom allting och börja kolla på antingen förtrollad eller big brother. Får se vad som händer. Kanske zappar emellan dom. Nä, vet ni vad! Nu går jag och gör en fet toast! Mitt huvud kommer explodera av allt jag har försökt få in i hjärnan idag!

 

Dock är jag stolt över att ha gett upp en hel dag för plugg. ''Wihoo''


Still pluggin'

Minus min har åkt hem och jag sitter kvar och pluggar fysik. Har tagit mig ca 3 timmar (med en jäkla massa tv-tittande då och då) för att hårdplugga in 10 sidor. Det blir typ 20 min per sida. Bra Felicia, riktigt duktigt! Nej, men jag har verkligen gjort mycket och börjar förstå mer. Så det blir kanon :)

Dock har jag inte börjat pluggat på det jag inte förstår än, hehe. Kanske vore en bra idé? Känner för att åka till hemköp och köpa något riktigt gott. Är jättesugen på typ, choklad eller något. ♥


Jag hatar plugg...

http://mammamija.blogg.se/images/2009/sur_smiley_59517251.jpghttp://www.bokextra.se/ilabbild.php?isbn=9121176019&typ=bockerhttp://www.bokextra.se/ilabbild.php?isbn=9121176019&typ=bockerhttp://www.bokextra.se/ilabbild.php?isbn=9121176019&typ=bockerhttp://mammamija.blogg.se/images/2009/sur_smiley_59517251.jpg

Idag ska jag plugga som aldrig förr. Måste försöka få MVG på detta provet, för annars blir mitt slutbetyg VG och det är ju inte så kul. Förra fysikprovet fick jag ett halft ifrån MVG och jag vill inte göra samam misstag. Så nu ska jag plugga på så boken brinner.

Måste även se om jag kan få lite religion gjort också. Och lite engelska. Fan va irriterande. Är inte helgen pluggfri? Tydligen inte...


BESTÄLLT!

 

Jag bara säger awesome! Har viljat ha detta länge nu, men tada. Nu får jag hem dem om 1 - 5 dagar. Kanon! Köpta på hiphopbutiken.se. Älskar allting där! :)


SUPERMÅNE!

http://fckingcrazy.blogg.se/images/2011/sk_rmavbild_2011-0_1409150t_136892431.jpg



Idag är det meningen att månen ska se ut såhär! Jag ska nu gå ut och leta efter den eftersom att den är endast såhär stor en gång var 18 år. Så nu ska jag ut med min vovve och se om jag hittar den! Kram :)

Lycka på hög nivå?

SÄNK LJUDET!

Skulle egentligen spela in en sångvideo, men det blev såhär istället. Bara för att HIF vann med 1 - 2 över MFF. Helsingborgs If, ni är bäst ♥


dagens

Promenix med denna filuren och min tjockis Kristin :D ♥


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

''Fin bild''. Älskar dig bästis :)

 

Godnatt!


minus





Just nu och även helgens sysslosättning om det är så man säger. Passar min minusen som inte kan vara ensam allt förlänge och så ska jag även plugga röven av mig till fysiken. Kan inte vara med någon, eftersom att jag verkligen måste få MVG på detta provet.

Ciao!

Dagens låt

Vet ni vad jag fick när jag kom hem? Jo, kebab! :D Men nä, nu är det dags för plugg. Känner mig jättebra på att uppdatera och min statistik bara sjunker. Men vet ni vad? Jag orkar inte bry mig. Men när jag får min systemis, ja då jävlar ska denna bloggen bli bra. Fast hade tänkt att köra på nystart då. Eller vad säger ni? Nytt bloggnamn? hmm... Några förslag?



Sångpedagog/träning!

Gulligt ... vi hörs sen!


Jo, hejsan?

Nä, nu ska jag gå och göra våfflor. Don't ask me why. Jag bara känner för det... haj!


Jordens undergång 2012 - Kommer det att hända?

För att förstå vissa delar, så krävs det en hyfsat bra grund i fysik.

Det finns många tankar och spekulaktioner om jorden kommer gå under 2012. Även olika anlednigar. Saker som asteorider, månen som är för nära jorden och svarta hål har kommit upp. Enligt mig, så är det jag kommer förklara nu det mest troliga.

Alla har nog hört ryktena om den 21 december 2012. Efter att ha suttit konstant i 2 timmar och kollat runt på olika sidor, trovärdiga såklart, och kollat på några dokumentärer så kan jag berätta om min slutsats i det hela.

Vad kommer att hända?
Jo, den 21/12 kommer jorden att stå i en rak linje med solen och galaxens centrala punkt, vilket endast händer 1 gång på flera miljarder år. Detta kommer att leda till ett polskifte. Ett polskifte innebär att jordens nord- och sydpol kommer att byta plats under några dagar eller kanske till och med någon timme. Precis samma sak som skulle hända med visaren om du skulle vända dig snabbt med en kompass i handen. Detta kommer att göra att kontinenterna följer med bytet vilket gör att vi åker i en hastighet ca 12 000 km/h beroende på tiden det tar. (1 h = 12 000 km/h, 1 dag = 600 km/h) Detta kommer att leda till naturkatastrofer som aldrig förr. Vulkanutbrott, jordbävningar, tsunamis, virvelvindar och allt du kan komma på.

Datumet 21 december 2012 förutspåddes av Mayaindianerna, som länge har varit besatta av tid och dylikt. Deras kalender består av 7 dagar och 6 nätter. Dagarna och nätterna är aldrig lika långa, utan de har olika perioder. Just nu är vi i den 7 och längsta perioden baktun. Den slutar den 21/12. Jag förstår inte riktigt deras kalender, för den är mycket invecklad. Men det är i alla fall det lilla jag förstod av den som jag kan dela med mig av.

Mayaindianerna visste om alla de senaste naturkatastroferna. Man har hittat gamla ritningar och räknat ut datumen och det här datumen har varit utsatta i deras kalender.

9 September 2001, 26 December 2004, 12 Januari 2010, 21 mars 2010, 5 mars 2011. Känner ni igen de historiska datumen?

Historiens största naturkatastrofer (bortsett från 9/11) och allt var med i mayakalendern. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Är det sanning, eller är allt bara fuffel? Men jag kommer i alla fall sitta och skaka Fredagen den 21 December 2012.

Skulle detta hända, så skulle jag tro att Sverige är ett ganska bra land att vara i. Vi är inte nära någon jordplatta, vilket gör att vi inte kommer kunna känna av någon större jordbävning. Vi har heller inte ett pass stort hav för att kunna få en lika stor tsunami som japan/Thailand. Vi har heller inga stora vulkaner nära oss, förutom Islands vilket kan ge oss giftiga rökmoln. Skulle något inträffa så är det viktigaste att inte vara utomhus helt enkelt.

VIKTIGT! Min fakta och mina åsikter kanske inte stämmer fullt ut. Men jag har inte ansvar för någonting. Och bli inte rädda heller. Utan lev för idag istället.

Lämna gärna er åsikt!

Vill du veta mer?
www.klarsikt.humancreations.se/2009/04/default.aspx
www.youtube.com/watch?v=wxQsLLOYC7Q











Bra blogg är nuförtiden!

Får damp på att blogg.se alltid ska ligga nere nu för tiden. Det går inte att logga in vid vissa tillfällen och det har inte gjort det på hela dagen. Man bara.. hallåå? Haha, kul :) Funderar på att byta över till devote. BAZINGA! Aldrig i mitt liv.

Nej, men tre träningar idag dårrå. Min kropp är taggad, men mina ögon vill helst bara lägga sig ner och stängas. Eller, ja ögonen vill ju inte lägga sig men ni fattar. Måste egentligen plugga också men det orkar jag verkligen inte. Fast jag måste dock få MVG i fysik för annars tar jag livet av mig... Jaja. Vi hörs :)




Haha, så ful :)

'


9e bilden: Någon i din släkt.

Jag och min coolcoola kusin emilia på nyår :)



Dagens planer ...

Bilden fuckar lite i sidan, men det får vi ta och leva med :) Men dagens planer är att plugga riktigt hårt för att inte behöva stressa i sönder när nästa arbeten inträffar.


tom.

Ledsen att jag inte skriver. Är tom och helt ... ja.

Ny säsong av ballar av stål nu. Dom säger det i alla fall, men jag är hundra procent säker på att det var ett avsnitt förra veckan också. Jaja, skit samma. Tycker det är lite dåligt att det är ny programledare. Inte för att vara elak, men jag hör inte vad han nya säger. Älskar han gamla ♥

Men vi får hoppas på att David Druid kungar nu!

DAVID DRUID OCH MIKE THE CAAAAAAAAAM GUUUUUUY!

Dagens låt(ar)



Haha, jag vet att det är totalt über ESC tönt låtar men det är sånna man får enordfin av i hela kroppen. Jag älskar det. Man blir så jävla glad och ett härligt humör :) Endorfinftw! <--- Happyness lista!

Träning idag, såklart. Reggeaton & StreetDance. Vet inte om jag pallar Raggeaton, men jaja. Kanske för fridas skull :)


Uppe innan tuppen?

Si, jag är uppe innan tuppen och funderar på att skrika KUCKELIKU rakt upp i ansiktet på honom så att han vaknar! Jävla fågeljävel..

Haha, nej jag skoja bara :) Men som jag sa igårkväll så ska jag ut och jogga nu. Börjar ju inte skolan förens nio så jag kan ta det hur lugnt som helst ju. Jag älskar att dra ut och jogga. Springa iväg från allting med musik i öronen. Underbart!

Yeah, that's me on the picture! See ya'll in Hittarp!



Sanna ... <3

Jävla snygging, var du tvungen att åka ut från big brother? Skäms på dig...

 

Nej, nu ska jag klä av mig så porrig som jag är och sen lägga mig och kolla på lite avsnitt av Criminal Minds och sedan sova. Tänkte gå upp lite tidigare för att jogga lite och sådär. Känner att jag behöver det efter dagens nyttiga måltider. Ah, juste! Jag käkade ett pringlespaket nyss också. Eller ja, jag åt inte paketet utan jag käkade det som var inuti.

Godnatt tjockisar!


Vi är tjocka!

Tja! Det finns ingenting bättre än att tjocka sig. Jag och Isabelle satt på Espresso House i 2,5 timmar och käkade vars en chokladmuffin och en Cola. Efter det blev vi riktigt sugna på McDonald's så vi drog dit och köpte två små pommes och delade på det. Sen så var vi allmänt sjuka i huvudet också. Typ lekte runt på knutpunkten som småbarn. Haha, jag älskar oss! :D ♥

Sista bilden ser motbjudande ut, men det var faktiskt helt underbart! Hihi :) Ketchup med en massa stenar i är inte helt fel för den delen. Bilderna är tagna ifrån Isabelles blogg som ni hittar --> Här <--.

 


Staden med issa!

Står här i köket och slänger i mig mat som jag lagade nyss. Köttbullar med makaroner. Mums. Känner mig lite småstressad eftersom att jag ska hinna med bussen 47 till staden. Det får vi ta och hoppas att jag gör :D

i stan blir det fika och lite annat mys. Hinner inte skirva mer, men vi hörs senare!


8e bilden: En person som du saknar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirzet Ogresevic♥


30 VOTES LATER...

Förlåt bebis att jag gjorde så med bilden, men jag ser faktiskt ut som fan :(
Men du är snyggast som vanligt ♥ Vi får ta och fixa en bättre bild!


Äntligen! Lyckan går fasiken inte att beskriva. Grattis, Grattis, Grattis till dig och alla! Att du vann gjorde så många glada! Det såg man i alla fall på Niklas facebook :) GRATTIS! NU GLASAR/BLÖTER SVERIGE NER TYSKLAND!

 

Christer Björkman sa i eftersnack att Tyskland kanske inte accepterade glasen, så de kanske tar tillbaka vattnet i tyskland! Vad som än händer, så kommer det bli grymt!


Nu röstar vi sverige!

 



Ring: 099-202 10 billigare numret.
Ring: 099-902 10 dyrare nummret.
SMSA: 10 till 722 11 billiga smset.
SMSA: 10 till 729 99 dyrare smset.

Paint

Har man inget att göra så är det paint som gäller för min del. Så nu har jag slått till igen med en paint bild på en känd person :) Kan ni se vem det är?

 

Vill ni se mer jag har ritat så finns det en kategori som heter paint. Kolla in den!


NU ÄR DET FJÄSKA FÖR PAPPA SOM GÄLLER!

Här ser ni vad jag önskar mig i konfirmationspresent! Har redan sagt detta till min fader, men ska försöka tjata lite extra så kanske denna skönhet blir min. Jag har i för sig pengar till en, men jag behöver spara till min älskade kamera som jag viljat ha över ett år nu. Denna one piece är egentligen utsåld, men en kille säljer en 100% ny så jag kanske klipper till. Vem vet? :)

 

Idag ska jag hitta på något med min gravida kvinna. Vad vet vi inte riktigt än, men något blir det.


God morgon!


Den där speciella personen.

Det spelar ingen roll om du har tusen, tjugosju eller tre bra vänner. Bland alla dem finns det alltid en speciell person som har det där lilla extra som just du behöver. Den första personen som dycker upp i ditt huvud om du har något roligt att berätta som hänt. Eller något tråkigt. Den personen som omedvetet dyker upp först på din kontaklista så fort du har något att dela med dig av. Den personen har precis det som du behöver, för att klara av en tuff situation.


Det är inte så att andra folk inte duger. Men det är bara det att denna personen förstår dig på ett annat sätt än vad de andra gör. Liksom, utan att säga för mycket så kan den förstå hela din historia typ. Och den där vänskapen, det är en sån som bara... finns där.

Jag älskar dig...


Jag vet att ni tänkte på en speciell person när ni läste detta och ni kände säkert igen dig i det jag beskrev. Eller kanske två stycken? Ja, men den äkta vänskapen är den bästa... Godnatt.

 


HARRY POTTER! ♥

Just nu: Kollar på Harry Potter och den flammande bägaren, svenskt tal. Lite n00big, jao. Men detta är min favoritfilm av alla HP filmer eftersom att den är awesome helt enkelt. Dock älskar jag den senaste också, men eftersom att både Hedwig och Dobby dog så drogs filmen ner från 10+ till 7 i poäng.

Nu ska jag käka upp min godis som min snälla pappa betalade. Vi hörs senare, så ska jag berätta om min lilla insident tidigare idag. Så osmart som jag är ...


Friday ♥

Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag,Fredag! FRI FRÅN PLUGG OCH FRI FRÅN ALLT SOM HAR MED SKOLAN ATT GÖRA I 3 DAGAR. AWESOME!

Även om veckan har gått enormt snabbt så är jag så sjukt trött på den. Senare kommer det upp en sån bild på hela månadens läxor och prov. Det är inte lite kan jag säga. Men nu ska jag hämta min lillebror på dagis med min pappa. Vi höres en aning senare :)

Sötnos till lillebror!



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Haha, hittade denna bilden på mammas dator. Dock utan paintkladdet, men det tyckte jag var mycket finare. Eller vad tycker ni, hehe? :) Min bebis är inte ens gråhårig på tassarna och kring nosen som hon är nu när hon är gammal! Okej, runt nosen kanske lite men inte lika mycket som nu! Saknar min bäbä...

OFF TO SCHOOL! IT'S FRIDAY BITCH!

föralltid?

Hur kunde jag vara så jävla dum. Nu när jag tänker efter, så var det så enormt logiskt. Att jag inte såg det ... fan.

Jag drog inte till träningen eftersom att jag har väldigt ont i huvudet och magen. Jag somnade direkt när jag la mig ner i sängen. Inte så konstigt, så som jag mår. Jag är dock fortfarande trött och hänger inte med alls på fysiken även fast det är världens enklaste.

Nej, men nu ska jag kolla på BigBrother. Vi hörs imorgon.

Så söt som jag är så...


Plugghäst...

Fan va alla ska klaga när man inte uppdaterar 5 gånger om dagen :D Men här är jag i alla fall. Har precis käkat. Ja, jag åt halv 4, helt sjukt! Men ska ju in till stan snart för att träna och kommer inte hem förenst klockan 10 så det får bli så när det är torsdag. Lite smått jobbigt, men jag överlever :D

Just nu pluggar jag fysik. Rolig fysik, inte sån elektroner-tråkigt-skit-fysik. Så nu ska jag återgå till pluggandet och städa rummet. Jag slänger upp ett tidsinlägg om jag hinner och kommer ihåg. Annars hörs vi vid 10.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



Kalleponken och Frida. Det var ett tag sen vi var ute varje kväll, som veckorna innan skolan började! Det var helt awesome! :)

Right now:
Är förmodligen inne i ducshen eller stressar runt i rummet som en yrande höna. Skulle inte förvåna mig. Ahh, juste! Inlägget är tidsinställt sen igårkväll. Smart man är va? Spara en massa tid :)

Ett historiskt ögonblick :)

Vill ni veta en ganska kul sak? :) Idag var det första gången någonsin som jag sjöng inför folk som jag knappt känner. Min mamma, min granne och hennes vännina. Jag har aldrig vågat det innan, men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Varför tror jag att det ska vara farligt liksom? Hehe :)

Förlåt att jag inte skrev innan, men var tvungen att dra till träningen och dirr efter så blev jag meddragen till grannen. Vi snackade om allt och inget, med mina låtar i bakgruden. Typiskt mamma. Men det var trevlans och nu sitter jag här och halvkollar på CSI. Ska lägga mig nu, efter lite mer tittande och lite extra plugg. Jag vill ha MVG!


5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Gammal sa du?

Drar till skolan typ snart. Vi hörs efteråt, så ni får ta och älska denna bilden sålänge! :)

Läsa + sova!

Ikväll känner jag för att lägga mig tidigare faktiskt. Men först, ett perfekt tillfälle för att läsa lite engelska och astronomi. Vi har som sagt ett nytt projekt i skolan, där jag jobbar om utomjordningar. Okej, det låter helt cp. Det kan jag hålla med om. Men min frågeställning är skulle det kunna finnas liv på andra planeter? men det är 100 gånger roligare att säga utomjordningar och ailiens :) Håller inte ni med?

Godnatt mina kära små barn!


''Bra uppdatering''

Måste bli bättre på att uppdatera känner jag. Men dansen tar upp så otroligt mycket tid! Men jag ska inte klaga, jag verkligen älskar det! :) Ska försöka fixa något som funkar!

Har faktikst inget intressant att berätta, så jag lägger bara upp lite bilder som jag har i mobilen!





 

 

 


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.



Ja... Vad ska man säga?

We are who we are choregraphy

Haha, rubriken är säkert felstavad :)

Måste bara förbereda er på att jag failar som fan... :)


Ett litet tips till anonyma

Jag är nog inte ensam om att få anonyma kommentarer. Dock, får jag inga elaka kommentarer utan mer folk som inte vågar säga sina namn. Men vilket jag sagt många gånger: Jag kan spåra IP-Adresser. Jag vet vem du är som kommenterade och påminde mig om bildskiten. Inte lönt att kommentera anonymt på min blogg. Just so you know.

Har kommit hem ifrån träningen nyss. 2 träningar + egen träning med Frida där vi hittade på en aning annorlunda men awesome dans. Haha, jag har inget jävla liv. Mitt liv finns på impulse och nu ska jag och frida köpa/få tröjor därifrån. Sånna, hoodies. Snacka om coola vi VIP:are kommer att vara!

 

Bilder sen bowlingen förra veckan! Btw, film när jag och Frida dansar ''jättefint'' kommer upp senare. Eller, hon dansar fint. Inte jag :) Stay tuned!


Var är du herr muffins?

När jag kom hem igårkväll så hade jag ett paket muffins, varav två var uppätna så jag hade två kvar. Jag la dem på sängen och så var det inte mer med det. Sen råkade jag sätta mig på paketet när jag skulle kolla på CSI så blev jag ledsen och kolla hur det var fatt med mina kära muffins. Men det var bara en muffin kvar! Jag i panik, rev upp hela sängen och kollade under den och överallt i hela rummet. Men nej, den var putsväck.

Har någon sätt min kära muffins? För någonting säger mig att den faktiskt har fått ben och sprungit iväg. Så snälla någon, kontakta mig direkt om ni ser den!

 

Nu startar den nya veckan i skolan. Med brustet hjärta går jag till skolan, i hopp om att finna min muffins!

 

Tack till alla som ställer upp för mig under denna svåra period. Jag saknar min muffins. :'(


bitch.

Ibland känns det som att jag är den som kämpar röven av mig, men får ut minst av det. När det är jag som ställer upp, så är det direkt in i oanvändbart-högen så fort allt annat har löst sig...


ROOMPAh

Har varit hemma ett tag nu, men glömt att blogga. Hade en trevlig dag med Kristin, trots att jag fick RÅdamp på henne för att hon sög på att åka. Det tog typ 15 min för henne att komma ner ifrån en liten backe och hon vågade inte bromsa. Man bara... vafan? Jaja, men jag älskar henne ändå och vi åt god fika. Plättar med sylt, muffins, chokladpuddning och varm choklad. Kan det bli bättre? Njea... kanske :)

Nu ska jag chilla rumpan av mig. Föressten har ni hört om den nya filmen skills? Med snyggingen Marcus Gustafsson, Filip Ljungberg som jag träffade igår och såklart Sean Banan! Fett nice. Måste ses!







Ser ni henne där längst borta? Så länge jag fick vänta på den tjockisen asså...

Rollerblades!

Vi kör på rollerblades + piknik idag istället. Känns lite bättre och inte lika klumpigt :) Så jag ska bara städa undan rummet lite snabbt och sen dra ner till kristin. Haha, hon tycker alltid att jag är seg, men det tycker inte jag. Jag är blixten :D

Jag kör faktiskt på ofixad idag, så mitt ansikte kan få lite sol. Det är ju så vackert väder :D


barbie i prinsessan och nötknäpparen


Godmorgon tjockisar! På bilden ovan så ser ni vad jag har hållt på med igårkväll och i morse. Jag har nämnligen kollat på två barbie filmer. Nötknäpparen och svansjön. Nu ska jag även se Rapunzel. Jag älskar Barbie filmerna och har gjort det ända sen de kom ut!

 

Idag hade jag ock Kristin tänkt att åka Skridskor utomhus. Ta med lite piknik och chilla lagom. Låter inte det enormt härligt? Jo, det tycker jag. Men vi får se om det blir av. Hoppas verkligen det! :)


Vad ska ni göra idag då? :)


Hur sjukt är inte detta?

Läste nyss på facebook att en pedofil som varit på runt 30 småtjejer i 4 år fick fängelsestraff i 4 år och 2 månader, medan en person som har målat graffiti på ett antal väggar fick 8 års fängelse.

Detta är ett bevis på hur kasst det svenska brotts-systemet är. Varför ska en konstnär få högre straff än en pedofil? Jag fattar inte det? Hur i helvete tänker de ''högt uppsatta''? Och jag skiter i om jag får skit får detta. I svergie har vi en lag som kallas för tryckfrihet, där jag kan skriva vad jag vill. Okej, i för sig. Om det inte är hot eller trakasserier mot folkgrupp men Svenska regeringen är fan inte människor. Jävla gorillor...


5488252879_06341acab7_z_large

Just beautiful...

Lämna gärna din åsikt!

Sibel ♥



Just sayin' gåshud and rysningar!

Har varit hemma ett tag ifrån höganäs. Hade grymt kul faktiskt, trots att det var gudstjänst + 4h annat jesus och kyrk-skit. Träffade en massa goa vänner och en hel del heta pojkar. Hehe... nä. :)

Ikväll blir det hemma som gäller. Orkar absolut inte gå någonstans idag. Är trött så det räcker :)

Drar till höganäs nu!

Heldag i kyrkan... kul :)
Vi hörs när jag kommer hem vid 3!



OCH VINNAREN ÄR ...

Förlåt att det dröjde. Blev medtvingad ut med Kristin :)

Innan ni kollar så måste jag bara säga att det är 100% slumpen som avgjorde vinnaren. Fusk och oärlighet är ingenting jag håller på med. Jag behandlar andra, så som jag själv vill bli behandlad. Just so you know.



GRATTIS!

Vinnaren kontakta: [email protected]

TÄVLINGEN AVSLUTAS IKVÄLL!



Som det står på bilden så är det sista chansen för tävlingen ikväll! Jag presenterar vinnaren i ett videoinlägg klockan 21:30 exakt. Så anmäl er nu i ---> Det här inlägget <---

Lycka till!

Fredag!

Härligt med helg! Just nu så bloggar jag... no shit. Men sen drar jag till kristin för att kolla på lite O.C och chilla lagom. Eftersom att hon ska va med andra vid 4 så har jag ingen aning om vad jag ska göra efter dess. Blir väll en helt del inlägg och sånt då :) Kanske ska baka, låter inte det gott? :) Joo... det gör det!




Kinapuff!

Kom hem från träningen för ungefär en timme sen. Har kollat på en del Burlesque och ätit en massa kinamat. Verkligen älskar, älskar, älskar kinamat! Det är verkligen underbart. Träningarna idag gick la sådär. Första var sämst, andra ok och tredje var bäst. Jag lovar, vi var höga idag på Girly Stylen! Exakt alla gapflabbade ungefär hela tiden. Vi var höga...

Nu ska jag kolla på resten av den braiga filmen och till det ska jag käka kina chips. Ni vet sånna vita och goda. MUMS! :)


TRÖJAN KLAR! :D

Äntligen är min underbara tröja kvar! Luvan är på och helt underbart. Ni anar inte hur vacker den är? Bilder kommer någon gång snart. Är så stolt över den faktiskt. :)

Atm kollar jag på Burlesque och halvläser Twilight lite samtidigt. Ska även börja byta om inför 3h danspass och käka lite. Ska in till stan vid 5 för att köpa present till frida lilla och sen träffa andra frida på impulse. Awesome säger jag bara ! :D

Men nu ska jag återgå till filmen! Ciao!


jäkla blogg.se

Btw, hej mamma! Läser du det här så kryssa dirr för jag vill inte att du ska vara inne på min blogg :)

Är lite små sur på blogg faktiskt. Har inte kunnat logga in förens nu på grund av överbelastning eller systemuppdatering eller vad det nu va. Men... blogg.se är ändå bäst!

Kom hem ifrån träning nyss. Idag blev det Dancehall nybörjare, Hiphop fortsättning och 15 min Burlesque. Allting var sjukt roligt och jag älskar det mer än något annat. Dans ftw ♥ Yay, imorgon är det torsdag vilket betyder slöjd, vilket som i sin tur betyder att jag blir klar med min tröja! åååh, vad jag vill ha den nu!

Frida ville att jag skulle göra en till henne också men nääh... det tycker jag inte. Hehe! :) Nej, men jag hinner inte. Annars skulle jag jättegärna gjort en och det vet du bebis.

 

GLÖM INTE ATT VARA MED I TÄVLINGEN SOM ÄR I INLÄGGET UNDER!




TÄVLING - SVARTA GLASÖGON MED FÖNSTERGLAS!

Just nu har du chansen att vinna ett par svarta glasögon med fönsterglas värde 89 kr från http://www.swe-butiken.com/!


Svarta glasögon med fönsterglas

De sprillans nya glasögonen passar både till tjejer och killar.

Dessa supersnygga glasögonen kan bli dina! Det ända du behöver göra är att skriva om tävlingen i ett inlägg på din blogg och länka både hemsidan http://www.swe-butiken.com/ och såklart, länka till tävlingen på min blogg!
Du behöver inte skriva ett helt inlägg om det, utan det räcker med i slutet/början av ett annat inlägg!

När du har gjort det, så kommenterar du att du är med. Vinnaren lottas ut i veckan, så stay tuned.

Har du ingen blogg så skriv om tävlingen och hemsidan och skicka till 5 kompisar. Skicka en kopia av mejlet till [email protected].

Lycka till!


Andra kommentarer hänvisas till inlägg under.

Let's bowl!


Hörs efteråt!

Videoinlägg nanana!

Har ni tänkt på hur fult ordet videoinlägg är?



Förutom det på videoinlägget så ska jag även försöka komma på en koregrafi idag. I alla fall 2 åttor :)

Diss!

Jag pallade inte duscha igårkväll, hihi. Men jag dushade nyss istället och herregud!? Jag färgade håret med permanent färg. Borde inte färgen sitta kvar då i håret och inte droppa rosa överallt? Nej, gud vad hemskt. Nästa gång ska jag färga det hos frisör...


Professional Performance? Absolut inte. Någon som har varit med om samma när det gäller Syoss hårfärg?


RSS 2.0