SITTIN ON THE SCHOOL AND GOTTA FLUSCH...

Bloggpaus var det ja.. nej men inte riktigt bloggpaus. Men jag uppdaterar när jag känner för helt enkelt. Alltså.. dålig uppdatering. Någon gång om dagen blir det. Jag slutade för en och en halv timmesen men stannade kvar i skolan för att göra klart två arbeten som ska vara inlämnade så småningom. Dock är jag klar, men sitter ändå kvar för att micke inte pallade sitta själv. Så nu sittar jag här och gör ingenting.. Vem sitter frivilligt kvar i skolan när man inte har något att göra? ja jag är cp. Live whit det!

Nu ska jag tjata lite mer på micke så att jag kan komma hem snart... hoppas jag.


LÄS DETTA - BLOGGPAUS

Yes, mycket allvarliga saker har hänt i mitt liv inom loppet av en vecka. Jag spydde i morse, så jag stannade hemma från skolan. Det har gett mig en jävla massa tid att tänka. Vet ni vad? Trots allt som har hänt, mår jag inte så dåligt som jag egentligen borde göra? Det kan bero på att jag inte har riktigt fattat vad det är som kommer att hända, eller så kan det vara att jag vet att efter regn kommer solsken? Så varför slösa tiden på att vara inne under regntiden istället för att plaska runt i vattnet och vara glad ändå? Jag har ingen aning om vad det beror på. I lördags hade jag nått botten. Jag har inte mått så dåligt på... ja, jag vet inte hur länge. Liksom, det är inte varje dag man får reda på att en som betyder väldigt mycket för en ska försvinna för en väldigt lång tid? Men efter världens mysigaste dag med min fina storebror, mötet med min älskade Eric och även träffat killen som satte sig direkt i mitt hjärta så har de senaste dagarna faktiskt varit underbara. Trots att jag förlorar en vän på grund av att hon bara lyssnade på en person utan att snacka med mig, trots att jag känner mig helt obetydlig för personen som ska försvinna till ett hemskt ställe (som jag nämnde innan) då han inte har hört av sig även fast han vet vad som väntar. Ja, för allt som har hänt så mår jag superbra. Jag har andra vänner.. vänner som faktiskt bryr sig. Vänner som inte sviker en när man behöver dem som mest och vänner som man kan lita på. Varför ska jag lägga ner tid på att må dåligt över allt de andra? Nej, det är slut på det. Jag har varit väldigt dålig på att uppskatta det jag har. Speciellt i sådana här tillfällen. Därför vill jag säga förlåt till en speciell person som jag har underskattat och totalt pissat på efter att allt har blivit bra igen. Jag älskar dig K.

Jag ska inte låta något hindra mig när jag mår bra. Ingen ska få trycka ner längre. Jag ska stå upp, hur mycket de än sparkar och spottar. Jag bryr mig inte ett skit längre!

Molly, Emma, Kristin, Tintin, Julle och J. Tack för att ni står ut med mig när jag är som värst ♥

THE MOMENT WHEN WE HAD EYECONTACT IS REPETING ITSELFS IN MY HEAD

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/crazy-carolyn.jpg

Desperate Housewives, Season 3, Episode 7.

Fullkomligt galet och underbart.

Detta fält måste fyllas i ..

Hade en mycket trevlig eftermiddag med en gäng härliga tjejer, kakor och skratt hemma hos karin. Tack som fan för det Karin! Efter det drog jag, kristin och Johan hem till Jacob där han och Marwin väntade. Även om jag blev brutalt mobbad, så var det rätt kul. Eller.. jag ljög. hehe..

Fick en gullig men konstig fråga på bloggen igår.. det känns inte som att du mår riktigt bra. hur är det? så stod det. Detta är min blogg, så jag ska va ärlig. För tillfället är det upp och ner. Ena sekunden är det bra men det kan slå om på en hundradels sekund och då kan jag vilja bara bryta ihop och springa därifrån (vart jag än är). Allt är KAOZ. Jag får helt enkelt njuta av de bra stunder jag har och bara vänta till bättre tider. 9 månader kvar och jag kommer till min drömplats.

all i think about is youSVAR PÅ KOMMENTARER

Fråga: Hur fan pallar du? Varje gång jag ska ut och jogga blir det så att jag stannar kvar i sängen och znoosar tills jag får bråttom till skolan. Har du några tips?

Svar: Jadu, det undrar jag också.. Jo, kroppen anpassar sig efter dina vanor. Är du van vid att gå upp tex 7 så är det mycket svårare att gå upp innan. Därför är det bra om du kanske vänjer dig med 5 min tidigare för varje dag eller något? Det gjorde jag och nu har jag inga problem alls att gå upp innan. En annan sak man kan göra är att lägga mobilen nära den starkaste lampan i rummet (om den är långt ifrån) då tvingas du resa dig upp för att stänga av alarmet. Då kan du lika gärna tända lampan, vilket gör det i alla fall lite svårare att somna om. Man blir pigg resten av dagen när man har joggat en runda på morgonen. Testa det!

Fråga: jqg älskar din blogg jätte mycket, du gör jätte bra inlägg tycker jag !! fast det vore roligt om du skulle typ börja fota med din systemkamera och lägga upp de bilderna ^^ på din blogg.. :D

Svar: Tack så mycket! Jo, jag har tänkt det. Men det finns två problem för tillfället. 1. Min kamera är död och frida har laddaren! 2. Kameran är hos pappa och jag får/vill inte gå dit atm... Men ska se vad jag kan fixa :)Fråga: Hur är du med killar du är på g med? Asså, är du sån enkel?

Svar: Hmm.. fattade inte riktigt frågan men jag kan försöka svara ändå. Jag är INTE enkel. Vill han något så får han komma till mig och inte tvärt om. Om du förstår vad jag menar? Dock har jag väldigt lätt för att gilla killar, men jag har minst lika lätt för att tröttna på dom mycket snabbt. Jag är inte den som gillar att träffas hela tiden och 24/7 faktiskt. Många tycker ju om det, men jag vill gärna inte att det ska bli för mycket. Jag är inte heller den som tycker om gulligull. För mycket sånt gör mig illamående. Nej men typ cheese stuff liksom... ja. :)

Fråga: Ska ni ha show på impulse som vanligt? I så fall, när och hur mycket kostar det?

Svar: Självklart att vi ska! Den 4 December (nästa söndag) ska vi ha julshowen. Det börjar 14:30 på stadsteatern. Det kostar 60 för barn och 90 för vuxna. Barn under 5 år kommer in gratis. :)
DANCE OR DIE

Vaknade upp bredvid vigge, kristin och karin. Efter en mycket mysig kväll och morgon så åkte jag ner till impulse där jag höll workshop för flickor runt 9 års ålder. Det var roligt tills de började klänga så mycket så att jag fick ont i ryggen. Blää.. sen bjöd orlando mig på pizza. Haha, så gulligt. Efter det dansade jag Zumba. Fyfan vad roligt det var! Ska verkligen dansa det nästa termin! Sen blev det ut i stormen för att träffa en vän. Blåste iväg.. yes!

Så jävla intressant inlägg känner jag. Egentligen.. vem bryr sig om vad jag har gjort idag? Haha. Hittar jag inget intressant att skriva om så blir det nog bloggpaus. Men ska svara på lite kommentarer ikväll. Yee!


POP THAT PUSSY LET IT ALL HANG OUT

Bitterljuv dag idag. Började skit, va bra i mitten men halvsuger nu. Var på öppethus på campeon med molly och Fanny. Verkade vara en bra skola, men inget för mig. Efter det drog jag och min käre storebror till GEC (Game center) med hans kompis och spelade CoD och LoL. Helt jävla underbart, haha. Efter det drog vi och fkn fikade med Eric Saade! Min bror känner honom, så så blev det. Var blyg, så det var inte mycket snack från min del men mitt hjärta slog i 180 i alla fall..

Nu blir det parteeey hos krisse. Nej, men lite mysigt folk och bra musik. Härligt.


I DONT KNOW IF I WILL MAKE IT

När jag vaknade och satte på TVn hörde man jacob och Martin (VAKNA! med the voice) klappa i takt och skrika: fredag, fredag, fredag! Är det redan fredag? Det var som fan...

Så ska jag ha det på julshowen!


HOW COULD I BE SO STUPID?

"jojo, men det fixar jag! En koreografi till tjejer på 9 bast kan inte vara så svårt!" FEL! Fy fan vad svårt det är..


BEYONCE, YOU DID IT AGAINfyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad bra musikvideo!!!

WE ALL WANT SOMETHING YOU CANT GET

Glömde publicera BÅDA mina inlägg igår. Bra! Ja, som ni vet suger min uppdatering men jag har ingenting att skriva om. Så jag har två förslag! 1. Jag ska börja skriva EXTREMT tråkiga saker. Onödigt skit som ingen bryr sig om. Tillexempel hur många glas mjölk jag åt i frukost eller hur många timmar jag sov inatt. (12 btw) 2. Bloggpaus!
Vad tycker ni? Snääällaaaaaa svara :(


RIHANNAS NYA ALBUM

Ni vet väl att Rihanna har släppt ännu ett album efter loud? Loud va en succé, men detta nya... Inte så bra :( tycker jag! Vad tycker ni?


?

Varför sitter jag och håller på att bryta ut i gråt för att jag inte fattar matten längre...


BITCHES BE CRAZY

Jag hatar min klass..

BABY, I THINK I AM IN LOVED

Så jävla snygg tjej.. Såg henne i en tidning när jag joinade Hanna på hennes optikerbesök. Kolla hennes kropp och ansiktet över huvudtaget. In LOVED!

Förresten .. Sjöng i band idag. Var jävligt nervös men det gick bra :)


BUT YOU AINT NEVER GONNA STOP ME

Godmorgon! Då har man ännu en gång satt klockan en timme tidigare för en morgonpowerwalk. Väldigt mysigt. Ska bara klä på mig och sen drar jag ut. 5 grader ute, så jag måste ju passa på innan det blir alldeles för kallt!


AND I KNOW THAT I CAN BE A LITTLE COCKIE

Lunds dans- och musikalskola var helt underbar. Kände mig hemma direkt! Hoppas verkligen att jag kommer in där... Just nu sitter jag hemma hos min moster. Vet ni vad jag ska göra ikväll? JAG? kolla breaking dawn på bio. Liksom, vafan? Haha, jaja. Orkar inte skriva mer. Ciao!


JUST KNOW THAT YOU WILL NEVER FLOP ME

This is My life atm .


SE THEY DONT REALLY WANNA POP ME

Mina föräldrar.. Idioter. Såhär är det med båda två. De har en dålig dag eller något som irriterar dem, så självklart ska de låta det gå ut över mig. ALLTID. jag får alltid ta emot utbrotten, fast jag inte gjort något allvarligt. Det kan vara så att jag inte sa godmorgon till min styvmamma på morgonen (har jag ens en anledning?) så ragear han och skäller ut mig som in i helvete. ALLTID. Jag hatar det ..


BETTER KNOW THAT I DONT AND I WONT EVER STOP CAUSE I GOTTA WIN EVERYDAY

Trött.. Orkar inte göra något. Mysig kväll med kristin framför TVn med kladdkaka i munnen + gymnasiebesök i Båstad imorgon! Woop woop!


'CAUSE IT FEEL LIKE I'M RUNNING AND IT FEELS LIKE I GOTTA GET AWAY GET AWAY GET AWAY

Hej mina fina bloggläsare. Megaledsen för den dåliga uppdateringen, men som sagt. Mina dagar är hektiska. Tyvärr är dom inte det längre, då det inte är någon träning mer. Sadface... Lite ledsen? Ringa ambulansen? Jatack... wäwäwä. Skola idag. Vi ska ha hjärt och lungräddning. Lite gulligt faktiskt. Efter det drar jag och Frida direkt till stan där vi ska ha studiebesök om choklad. Härligt! Sen hämtar mamma upp mig i stan för begravning. That's my day.

söt chey!


KEEPING THE BLADE

Godmorgon! Sitter här i endast handduk runt huvudet och kroppen, hihi. Har mer brottom än vad jag tror, då vi ska till gymnasiebesök idag. Jag ska besöka Johannes Hedberg SA och Jensen. Även om de verkar som bra skolor så gör jag det bara för att slippa skolan, inget annat. Jo, men brottom. Måste skynda mig ..


INGEN RUBRIK

Snabbt inlägg , har brottom. Nu blir det stan och mys med nikita (kristin kommer senare) sen dans. Vi hörs ikväll!

I DONT SEE WHO YOU CAN HATE FROM OUTSIDE THE CLUB? YOU DIDN'T EVEN GET IN! HA-HA

Vet ni vad? Jag suger på att uppdatera. Men, när man knappt är hemma så får ni helt enkelt leva med det. Allra sista dancehall-nybörjare för denna terminen. Kommer sakna mina fina dansvänner... tagga nästa termin! Vi äger. Är helt alone hemma nu, för mamma kommer inte hem fören senare. Klagar inte! Har inget mer att säga. Funderar på att spela in en cover men vågar inte. Kyss!var är mina brillor? :o

MES

Jag har den lataste kompisen i världen.. jaha. då får man dra ut på en morgonpromenix själv då...


MIXED UP EMOTIONS

Jag är fan inte trög i huvudet. Du tror det är första gången jag har något med killar och kärlek att göra? Tror du inte att jag fattar att det är en annan anledning? Nej, men helt ärligt. Jag känner ingenting.. är helt kall. Yee, du dissade mig men vafan? Jag vet om att jag kan få bättre så varför ska jag lägga ner min tid på att vara ledsen över dig? För helt ärligt, du är inte en ''bra'' kille precis. Och vi båda vet vad jag snackar om. Men jag blir bara irriterad över att du ska ljuga mig rakt upp i ansiktet.. igen. Bög. Skulle inte förvåna mig om det blir något mellan dig och fjortisen du egentligen valde bort för min skull. Äsh.. fuckyou.

image description

kul så länge det vara i alla fall..

FRESHER THEN A MOTHER WHAT?Jag tror att jag är kär ...

↓ BESTÄLLT ↓Min andra beställning från Hiphopbutiken.se. Påväg hem till mig och kommer hänga runt min hals inom snar framtid. Awesome!

PLAYIN' LIKE A GANGSTAH

Leker cool.. självdå? :)


WHEN YOU PUT YOUR ARMS AROUND ME, I GET A FEVER THAT'S SO HARD TO BEAR

Dansen var awesome. Hiphopen va mycket rolig och housen var nog ännu roligare. Haha, typisk min stil det där. En massa hoppande och lite sådär. Lite synd bara att hon inte fick ge ut namnet på låten, så nu kan jag inte dansa den hemma. Blä. Och hiphop låten hittar jag heller inte.. moget. Askul i alla fall! Nu blir det DH, såklart och sen Step up maraton. Har laddat ner alla så det är bara till att kolla. Skola imorgon.. sug.


SOMETIMES THE ANSWER IS NO

Vaknade upp vid 9 och satte på det första DH avsnittet. När jag kollade på klockan så blev jag chokad över att klockan blivit halv 1? Some sick shit. Har sätt typ sju avsnitt eller något? Helt underbart. Jaja, idag blir det workshop på impulse. Ska prova på hiphop och house. Taggaaaa! Nej, men hehe. Har inte mycket mer och säga så ciao!


JUST WHEN I FELT LIKE GIVIN ON US YOU TURNED AROUND AND GAVE ME ONE LAST TOUCH

Måste börja detta inlägget med att säga grattis till kära nikita som fyller 18 idag. Det firades med fest hos henne. För att dansa med ett gäng 40-åringar så va det rätt kul. Sjuka saker hände som jag aldrig trodde... 1. Blev tvingad att visa en dans så jag valde en med mycket shake. Så stod och shakea ass framför pappa och hela släkten. Ganska kul faktiskt.. fick dock bra respons. 2. Blev megatvingad att hämta min gitarr och sjunga. Dog av nervositet men när jag sjöng klart (promise me, fast car och california king bed) gav alla mig pengar konstigt nog. Så.. nu är jag 300 kronor rikare. Tack! 3. Fick alla att dansa ''Sexy and i know it''-dansen. Det var det sjukaste. Kan ni tänka er ca tio vuxna stå och jucka i en ring? hahaha, så jävla roligt. Jag och 40+are. Underbart!


OUTFIT


WHAT IF I'M WRONG? THEN YOU WILL LEAVE ME BEHIND. BUT WHAT IF I'M RIGHT? BOY, YOU'VE REALLY MESSED UP MY MIND

Det blev en morgonpromenad istället. Orkar inte jogga på morgonen, hehe. För trött. Nu väntar en kall dusch och sen gymnasiebesök på först Olympia, sen nicolai estet (vilket är mitt absoluta sistaval!) sweet! Vi hörs förmodligen i eftermiddag om inget händer!


IM NOT A ORDINAIRY GIRL, I KNOW THAT IM NOT LIKE ANYONE ELSE. BUT DOES THAT MAKES ME ODD?

Förlåt för att min depression tas ut i bloggen. Så fort jag fått en diagnos så kommer jag förmodligen starta en blogg om endast det så då slipper ni sånna här inlägg i min vanliga blogg. How does that sounds? Nej men har suttit hela kvällen med gitarren i famnen och för första gången på länge har textraderna bara ploppat fram. Känns bra att kunna skriva igen.. Det var ett tagsen. Imorgon blir det upp runt 6 för en joggingtur och sen gymnasiebesök på Olympia!

What would i be whitout you? I love you!


BOY, YOU CONFUSE ME

och killar säger att tjejer är komplicerade...


ALL I HAVE IN ME? IN MY MIND IS YOU.

"bra uppdatering". Nej men jag har haft en stressig dag ashell. Vaknade upp lite sent på morgonen så jag fick stressa till bussen som tog oss till röwnnoska där vi hade gymnasiebesök. Hade en grymt rolig dag där med Frida och kristin. Sen blev det tillbaka till skolan där vi hade två lektioner. På engelskan somnade jag och på matten gjorde jag inte ett enda tal, som vanligt. Jag brukar ha lätt för matte men jag tycker det är jättesvårt att hålla fokus. Istället för att lösa tal så skriver jag ner hur jag känner i mitt anteckningsbok. Har inte gjort ett enda tal på 3 skolveckor.. Känns bra. Sen blev det snabbt in till stan för träffa en vän och sen dans. Underbart!


PROMISE ME THAT YOU LOOK BACK AT US AS A TIME IN YOUR LIFE THAT YOU ENYOJED

Shakeade loss framför speglarna på impulse idag. Behövdes verkligen, även om jag hade svårt att hålla fokus under nästan hela träningen. Blev distraherad av andra tankar i skallen som ville få uppmärksamhet. Menmen, en grej löst (tack och lov för det), en miljon grejer kvar. Får hoppas att jag får tid hos kuratorn så att jag kan få bort det med. Det behövdes tydligen en utredning från skolstyrelsen innan man kan få snacka med henne. Sick.. Är det skolan eller socialen? Jaja nog om det. Ska kolla EMA nu och sen sova. Upp tidigare än vanligt imorgon...


BABBLAR OM INGENTING

Jag har ingen aning om vad jag har gjort för att förtjäna detta. Problem efter problem väller in och jag klarar inte av detta mer. Jag har till och med försökt vara en bättre person och jag har gjort allt jag kan men saker bara händer och händer. Jag måste ha hjälp. Jag har försökt länge nu men jag klarar inte detta själv. Jag vet att det är något som är fel inom mig. Det finns en sjukdom där någonstans. Vilken vet jag inte, men något. Min dag idag har varit ett rent helvete. Det har pendlat mellan gråt och frustation, vilket inte har varit svårt att dölja. Jag menar, vartenda en i min klass kunde nog märka att det var något fel på mig idag. Jag försökte dölja, men när känslorna tar över går det inte att göra så mycket mer än låta det hända. Jag kastade saker, tog sönder pennor, glas osv. Jag tog ut ilskan på kroppsdelar. Jag var kaos idag och det kan mycket väl vara detsamma imorgon. Jag mår inte bra. Det var väldigt lägesen det var såhär allvarligt. Det fanns oändligt med tillfällen då jag bara ville ge upp. Bara lägga mig ner och försvinna för evigt. Känns så nu as we speak också. Som jag sa innan så behöver jag någon att prata med. Jag har ingen... Fick faktiskt frågan om jag behövde prata med kuratorn och så blev det. Jag kan inte göra på något annat sätt.. Jag vill ju sluta må såhär. Helst vill jag inte dela
Med mig med en Random brud men jag har inget val om jag vill få ett slut..


WE TOUCH, I FEEL THE RUSH. WE CLOUCH BUT IT ISIN'T MUCH.

Godmorgon! Klockan är just nu kvart över 7 och jag börjar inte fören om drygt två timmar. Varför vakna jag så tidigt då? Ja, det kan man undra..? Nej men jag ska ut på en mysig joggingrunda i Hittarp hade jag tänkt. Känns behövligt, då jag skippade det igår. Sen har vi skolan och WTC där vi ska dansa! Wii!

Söt bild på mig och min lillebror!


MANIPULERANDE BITCH

Jag fattar inte hur jag kunde falla för detta igen.. Aldrig mer känslor för någon. Aldrig.


I FEEL SOOOO PLAYED RIGHT NOW... FUCK

Godmorgon! Jag vaknade inte för alls så längesen. Pappa hade halloweenfest så jag var upptagen med att slava. Därför fick ni ingen uppdatering tyvärr. Sista dagen på lovet.. Jag ska faktiskt bara ta det lugnt. Går förmodligen ut på en Powerwalk eller joggingrunda för all det jag åt igår.. Ueeww. Sen blir det bara chilla framför TVn och ladda upp inför morgondagens skolstart!

Lite bilder från igår. Storebror - jag älskar dig som fan..


'

jag vet att det inte finns något som heter "perfekt". men det är svårt att inte vilja vara det ..


I AM SO CONFUSED RIGHT NOW, I REALLY DONT KNOW WHAT TO DO. I AM SO IFFY RIGHT NOW, BUT ALL THAT I CAN THINK ABOUT IS YOU.

Hade en fullspäckad torsdag som vanligt, som slutade mysigt hemma hos Frida med pada och alle. Härligt härligt!

Efter en låååång natt med knappt någon sömn drog Frida med mig ut på en nästan 2 timmar lång Powerwalk i pålsjö skog som var behövlig. Just nu ligger jag död i sängen.. Helt utmattad. Tagga sova!


I'M COOLER THAN ICE, FLYER THAN WIND, HOTTER THAN FIRE

Rubriken = Eric Saades nya singel Hotter Than Fire. Check it out.

Fyfan vad jag älskar mitt liv vid sånna här tillfällen. Har kollat på Desperate Housewives (såklart) från klockan 1 när jag vaknade till 5, då jag insåg att jag hade sångpedagog om 20 minuter. Då blev det stressa stressa stressa in till stan, but i made it. Det gick också jättebra. Satte poker face och price tag galant. Efter blev det dirr till impulse där jag halvsov i soffan. Var extremt trött kan jag säga.. sen blev det dancehall fortsättning 1/2. Jag och emma kötade på med vår doggydance och det gav mig endorfin till att klara igenom hela run the world (girls). Sjuuuuk dans, men helt jävla underbar. Säger bara det, nacken har sin domsday imorgon..

nu blir det DH, såklart, och vila upp mig till en sönderpackad dag med grejer att göra! Hade mycket att säga idag, hehe.


I WANTED YOU TO HOLD ME IN YOUR ARMS FOREVER.. I NEVER REALLY WANTED TO LET GO155803_1629307204858_1001910236_1671137_4590539_n_large

I AM UNCONCIOUSLY THINKING OF YOU ALL THE FUCKING TIME... BABE.

Hemma från en underbar dag och kväll. Måste först och främst tacka Emma för den trevliga fikan på mezo + en härlig pratstund. Mycket mycket trevligt! Sen blev det skakea ass på dansen såklart. Nog sjukt, att i och med det är höstlov och allt så var det endast 5 stycken som kom på träningen idag. 5? Och inte en enda höll fokus för det delen! Det slutade med att vi satt i en ring och snackade om allt möjligt. Med allas trötta humor + gabbis ''gör ni det så fuckar jag er allihopa!'' blev det en heeel del skrattanfall.

Efter dansen smsade frida ut mig så vi träffade pada, alle och isabelleee. Roligt som in i helvete, men framförallt mysigt. Oh yeeees.. shidi bang bang shidi shidi bang!muy sweet!

I'M GONNA RUN THIS PLACE LIKE THE DANCEHALL QUEEN


Säger godnatt med denna bilden.. vet inte om jag hinner göra några tidsinställda inlägg. Gör jag inte det så blir ni tyvärr utan uppdatering imorgon också. Men ni klarar er, ellerhur? :)


THERE'S SOMETHING ABOUT THE WAY HE MOVES

Kilar iväg till Kristin för att hämta min plånka och efter det bär det av till stan där jag ska träffa Emmis. Och detta är förmodligen det ända och sista inlägget ni får för dagen i och med att jag börjar jobba 5 och efter det blir det dans till klockan halv 10. Så full rulle kanelbulle idag igen. Ojskipojksi, måste skyna mig eftersom att kristin bor andra sidan laröd och jag måste hinna med bussen.. sug och svälj trevlig tisdag!ge mig sommar..

THIS IS WHAT I FEEL WHEN WE TALK:''Vet du vad? Du är PRECIS som jag var innan. Och nu fattar jag varför mitt 16 månaders kärlek inte vill ha tillbaka mig.''


Säger godnatt genom denna extremt positiva bild och text. För att göra en sak klart så var det jag som skrev det till en kille och inte han som skrev det till mig. Elak chey... Men den satt fint! Jävlar vilken plåga jag måste varit om jag var som honom.. hehe. (Molly, jag skrev han först men tänkte på att du skulle bli sur så jag ändrade till honom. Hehe, loveyou!)

RSS 2.0