THE MORE I TRY THE LESS IT'S WORKING AND EVERYTHING INSIDE ME SCREAMS NO

Har låtit desperate housewives rädda min dag. Egentligen så hade jag en massa valmöjligheter för dagen, men valde att stanna hemma. Så förlåt, alla som jag har nekat idag. Jag är bara inte... mig själv just nu.

Tumblr_ll13t4k9k21qk0joso1_500_largeLetter_large


JUST LIKE THE LAST ATUMBREAK

Detta höstlovet börjar precis som förr-förra årets. Ända skillnaden är att det är han och inte du... irreplaceable.

Efter att ha härligt sällskap på msn med många härliga enheter far jag vidare till sängen där en säsong desperate housewives drar igång i min dator. Finfint språk och allt! Kommer nog ta ett tag innan jag somnar.. suck.



var har den mysiga tröjan tagit vägen?

CHRIS DAUGHTRY ♥

Chris Daughtry, You saved my life once again!


Tänkte välja ut den bästa låten för att bädda in här på bloggen, men det slutade med beslutsångest. Alla är ju så jävla bra! Därför tycker jag att ni ska checka out mitt favoritalbum med honom på spotify! ---> Daughtry – Daughtry

Inte första gången jag skriver om honom, jag vet. Men han (och hans band såklart!) är så jävla bra!

.

En och en halv termin kvar. Jag måste klara det .. jag har inget annat val. Jag hoppas inget annat än att Lunds Dans- och Musikal blir min räddning.

LOSING MY MIND ON A TINY ERROR

Kom hem vid tjugo i fem tiden i morse, men har sovit max en halvtimme. Idag ska jag bara stanna hemma, fast jag hade saker ''planerade''. Jag pallar helt seriöst inte göra något. Ciao!


.

http://3.bp.blogspot.com/_1sDImhbykvE/SwiG7CigVyI/AAAAAAAAgM0/lU3Sahb5rRs/s1600/some-days-i-dont-feel-like-i-belong.jpg
I don't feel like I belong there..

LET'S HAVE A TOAST FOR THE ASSHOLES, EVERYONE OF THEM THAT I KNOW

 

HAHAHAHA, såhär ser jag ut nu. Riktigt sexigt faktiskt. Har lite smått brottom eftersom att cp frida stressar mig. Mysig tjejmiddag hemma hos henne ikväll med nytt och gammalt folk för min del. Tänkte faktiskt testa detta med papiljotter. Så fult.. nej men jag vill ju permanenta mitt hår lockigt så vi ska se hur det ser ut... DUNDUNDUN (mystiskt ljud)


GRATTIS MIN ÄLSKADE ÄNGEL


YOU WERE THE ONE THAT MADE THE BIG MISTAKE AND I'M THE ONE WHO'S BEGGING YOU TO STAY


I NEVER NEEDED YOU TO BE STRONG, I NEVER NEEDED YOU FOR POINTING OUT MY WRONGS

Hemma från en rolig, men full rulle kanelbulle-dag. Istället för att sitta och göra absolut ingenting i receptionen var jag med och dansade striparobiec/pussycat dolls. hade grymt kul och dansen är för jävla awesome. Låten är också underbar! Har ni inte hört den så lyssna på den. Hush hush med PCD. Sista dagen framför mig i skolan innan lov. Har nästan inget planerat (förutom dansen då) så detta får bli ett "ta det som det kommer-lov". Finfint!

Drömkroppen...


LOSING MY MIND ON A TINY ERROR

Lång dag idag, så räkna med igen uppdatering. Först blir det checka småbarnen dansa som jag ska ta över nästa termin, sen blir det underbara sångpedagogen som jag har längtat efter så otroligt mycket och till sist blir det receptionen halv 9. Ska dock försöka komma hem klockan 9 då nya säsongen av criminal minds börjar. Tjusigt!


26 OKTOBER 2009

Kan du fatta det? För två årsen exakt idag, lärde jag känna dig. För två årsen började jag snacka med killen som jag upplevde känslan älska med för första gången. Jag kan inte ens räkna hur många som har sneat på att vi inte ens har träffats och att vi hade ett distansförhållande men jag kan inte beskriva hur underbart jag hade det med dig. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, eller på det du gjorde. Hur du krossade mig totalt med 16 månader av lögner. Och sättet jag fick reda på det var inte fint heller. Jag bara önskar att den dagen inte hade hänt. Då kanske vi hade firat denna dagen tillsammans istället för att jag ligger hemma i min säng, lyssnar på vår låt och med forsande tårar. Det har varit jävligt svårt att hålla masken idag. Så många gånger idag som jag bara ville skrika och springa ifrån alla människor i närheten. Både i skolan och på dansen. Måste säga ett stort tack till Emma S som gav mig en jävla massa skratt under dagens lektion.

"JB", jag saknar dig så otroligt mycket. Fan fan fan att jag inte har ditt nummer. Inte för att jag tror det, men ser du detta så ber jag dig. Skicka iväg ett litet sms.. Jag vill i alla fall kunna ha dig som vän.


JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA VAD DU GJORT, MEN JAG KOMMER ALDRIG SLUTA ÄLSKA DIG HELLER

Jävla cp.. Skrev ett långt inlägg men allting bara försvann. I alla fall, godmorgon. Idag har man som sagt studiedag så det var skönt att få sova ut. Idag vet jag riktigt inte vad som händer förutom lite senare på kvällen då jag ska träffa tintin, jobba och sen träna.

Vet ni vad som är det störigaste som finns? När man inte hittar fjärrkontrollen och det är skit på tv.. Moget säger jag bara. Ska leta efter den nu.. Ciao!


I MISS THE FEELING OF HAVIBG YOU NEXT TO ME

Hemma ifrån dansen nu. Behövde shakea loss och bara skaka bort allt. Jag mår dåligt, ja. Men jag vet inte varför. Jag bara mår dåligt. Kanske är det för att "den dagen" närmar sig. 26/10 - 09. Good Times.

Nog om det. Hemstudiedag imorgon som verkligen är behövlig. Fyfan.


DAGENS DANS OUTFIT

:)


TYCK INTE ATT JAG ÄR GAY, FÖR ATT JAG VILL HA SEX MED DIG! DET ÄR BARA ETT MODERNT SÄTT ATT VARA VÄNNER

Jag... orkar.. inte.. gå.. upp.

Jag orkar inte en vecka till av ingenting i skolan. Så på våra projekttimmar blir det bara svenska eller matte 24/7. Varför liksom? Fml. Wag the city idag och nu ska vi börja daaaansaaa! Sweet <3

Taktiksnack, frida&felicia humor!


BABY, YOURE THE ONLY ONE ON MY MIND

P


VI ÄR MÄSTARE, SVENSKA MÄÄÄSTAREEE!

Dagens = underbar. Längesen jag hade det såhär kul. Först och främst igår kväll/natt som spenderades med Frida och ett gäng awesome killar och sen HIF med Frida nu på dagen. Kan tyvärr inte berätta vad som egentligen hände under matchen men ni skulle dött om ni fick reda på det. Underbart!

Efter blev det guldfest! Jag och Frida stod relativt långt fram med varsin behövlig varm choklad i handen. Skrikandes, hoppandes och sjungandes. Lycka! Min röst är död..


.

Man kan ju inte hjälpa hur man känner.. Det sa du ju själv.


ENSAM ÄR STARK, DER ÄR SÅN JAG BLEV. LITAR INTE PÅ NÅGON OCH ALLT ÄR HANS FEL

Tja! Har varit totalt osocial från världen fram tills nu på kvällen då jag ska till Frida med mina fina vänner. Där ska vi ha lite kebab/pizza mys och en go film på det. Underbart! Sover förmodligen där också. Fett med nice!
Hoppas ni får en lika awesome lördagskväll som jag kommer ha!

Nytt awesome rekord!!


DON'T LET THEM SAY YOU AINT BEAUTIFUL

Godmorgon tror jag. Somnade redan vid 9 igår för Damn så trött jag var. Men jag älskar att sova, hehe. Vet ni vad jag blev fett sugen på? Att spela COD. Det var ett tagsen faktiskt. Random men ok!? Jag vet riktigt inte vad jag ska göra idag. Får la se vad som händer :)


SOMETIMES IT LAST IN LOVE BUT SOMETIMES IT MAKES YOU HURT INSTEAD

Sitter just nu i sängen med svullen och värkande mage. Väla med Frida var självklart awesome. MYCKET skrattade och minst lika mycket failande. Vi tog även bilder i en fotoautomat och vad ska man säga. Boooorn to be mooodeeeels!? (bilden där nere)

Ikväll blir det bara chill hemma om jag inte får något ryck att dra ut med någon. Skulle egentligen till billes men orkar helt seriöst inte röra mig någonstans...


NEVER GONNA DO IT, NEVER GONNA QUIT

Drar till väla med besta ven nu. Kyss.


YOU AND I KNOW WHAT IT'S LIKE TO BE KEPT DOWN, FORCED TO FIGHT. BUT TONIGHT WE'RE ALRIGHT SO HOLD UP YOUR LIGHT AND LET IT SHINE

Asså... min tunga är typ misshandlad! Jag har råkat bita mig själv där så att jag har fått skavsår på sidan av tungan och så råkade jag dricka för varmt te så att den blev ännu mer plågad. Kan knappt röra tungan och det gör ont att prata. Kul som fan. Bryr ni er ens om detta? Haha, tvek :) Jaja, äntligen fredag igen! Idag ska jag till väla med fridis och ikväll får jag se vad som händer. Har en del grejer att välja mellan, men jag orkar knappt ta mig ur byhålan jag bor i. Bra ju... ja. Nu ska jag in i duschen så hörs vi efteråt!



En av mina sommarlåtar 2011. Fyfan va bra låt. Fyfan va bra Rihanna är...

I CAN MAKE YOUR BED ROCK BOY, SHAKE IT SHAKE IT YEEEAAAHHH!

Efter att jag kommit hem från dansen så blev jag våldgästad av två fula människor. Så jag hade en relativt finfin middag med Arun och Frida här hemma hos min mamma. Eftersom att hon är i stockholm över natten så har vi hela huset för oss själva. Först blev det huvudrätt - pyttipanna och sen efterrätt - sallad. Vi är grymma, vi vet. Fint dukat och allt! Just nu diskar och städar Arun medan Frida bajsar på toaletten och jag bloggar. Sociala människor har vi här. Nu ska vi poppa lite popcorn och sen kolla skräckfilm. Insidious blir det. Awesome!


LATELY I'VE BEEN HARD TO REACH, I'VE BEEN TO LONG ON MY OWN



Aldrig sagt att jag är normal... jaja. Ska röra mig mot bussen nu där min bussfirend hanna väntar. Väl nere i stan blir det först kolla småungarna, sen sångpedagog och till sist receptionen. Uppdaterar därifrån!


SOMETIMES IT FEELS LIKE THE WORLDS ON MY SHOULDERS, EVERYONE IS LEANING ON ME

 

Nyducshad och inte allt för söt chey i bh ser ni på bilderna över. Har lite smått brottom, men det skiter vi i. Spanskaprov står på dagens schema. Kommer jag att klara det? Nej, inte precis. Får väl bara ta och plugga en massa istället på rasterna... Let's get a MVG! :)

Godmorgon på er!


SOON, IT'S TWO YEARS AGO SINCE WE SPOKED FOR THE FIRST TIME. I STILL THINK ABOUT YOU EVERY SINGLE DAY EVEN DOUGH YOU FUCKED UP MY LIFE

Vet ni vad? Imorgon bitti ska jag fan ställa klockan på 6 och bara znooza i 1 timme. Det låter hur härligt som helst ju! Varför har jag inte tänk på detta tidigare? Jag älskar att znooza. Det är mysigare än att sova, för när man sover så känner man ju ingenting? Ja.. ni fattar? Dessutom så har jag kommit sent sammanlagt 1,37 timmar. Ajajajaj felicia. Haha, palla bry sig ändå. Jaja. Ska somna till Criminal Minds eller The big bang theory som vanligt. Beros på när jag somnar. Hörs imorgon, ciao!



godnatt!

BABY THERE'S AINT NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH TO KEEP ME AWAY FROM YOU

Har varit hemma nu i en halvtimme något. Jag är så otroligt besviken på mig själv efter denna täningen. All min lust att dansa bara försvann när jag hade tagit mig in till stan! Jag hade varken ork eller lust att ta i. Det var första gången i mitt liv och jag vill aldrig aldrig aldrig gå igenom det igen.

oj.. glömde publicera men ni fattar. Snackar skype för fullt med isabelle och ludde jao. Godnatt!


INSPERATION - TIDSINSTÄLLT




WHO RUN THE WORLD? GIRLS , GIRLS!



Efter att ha köttat sönder spanska utan att känna mig bättre på det så drar jag mig vidare till stan för att släppa allt med dancehall. Lång mening.. wow. Jag har lite brottom för att hinna med bussen så jag hinner inte riktigt skriva mer. Kommer ett tidsinställt också + att jag är hemma vid 9. Ciaoo!

 


YOU CAN'T CONTROL THE THINGS THAT HAPPEN TO YOU, BUT YOU CAN CONTROL THE WAY YOU REACT TO THEM

Äntligen hemma från skolan. Även om det var en kort dag, så gick det så jävla segt. Engelskaredovisningen var skit men jag tror jag tog igen det på frågorna hoppas jag. Jag var så otroligt nervös utan anledning. Brukar faktiskt inte vara det när man ska redovisa. På SO lektionen hade vi inget att jobba med, så vi gjorde svenska istället. Där gjorde jag och Isabelle en pjäs till Romeo och Julia som vi ska visa upp imorgon. Vi är rätt grymma faktiskt..

Idag ska jag plugga en massa spanska, då vi har prov imorgon. Jag, spanska? Hänger inte riktigt ihop, jag vet. Men så blir det :) Sen blir det dancedancedance. Hiphop (tror jag) och Dancehall fortsättning står på dagens schema. Underbart! ♥

Min autograf för alla er som ville ha den ;)



''NO, PLEASE DON'T EAT ME. I HAVE A WIFE AND KIDS, EAT THEM!'' - HOMER

Godmorgon mina fina läsare. Hur är det med mig? Med mig är det superbra, är bara lite trött. Jag insåg nyss att jag fan sitter och pratar med mig själv... ''mog1''. Jaja, skola idag. En rätt lugn dag med endast 3 lektioner. Engelska - Slöjd - SO. Förutom 2 timmars SO så är det rätt lugnt faktiskt. Har faktiskt inget intressant att berätta, förutom att jag har engelskaredovisning idag som jag inte har tränat så mycket på men det är chill. Jag klarar mig :)

En ''vacker'' teckning jag gjorde på mattelektionen... ciaoo!


WIBBO WABBO WIBBO WABBO WIBBO WABBO WIBBO ZAGGA ZAGGA ZAGGA ZAGGA WEEE

Rubriken.. word! Det är precis så det ska vara. Otroligt död efter träningen. Mer än igår ska jag säga! Det var verkligen kämpa till slutet. GET ZAGGA! Dansen bend over som vi har är helt underbar. Riktigt jobbig, men det är ju det som är awesome. Man blir helt slut efter halva och man bara måste fortsätta kämpa. Fyfan vad jag älskar det. Det är just detta jag vill fortsätta med i resten av mitt liv! (självklart sång och teater också!)


GET LOOSE ON THE DANCEFLOOR



Ska dra och släppa loss på dansgolvet nu. Bara shakea bort alla problem... om jag hinner med bussen det vill säga. Först jobb sen 3 timmars dans. Kan det bli bättre? Ciaooo!

I JUST WANNA SLAP YOU AND SCREAM ''I FUCKING HATE YOU'' BUT I'M AFRAID TO GET AIDS BY TOUCHING YOUR SKIN

En rent ut sagt helvetes dag i skolan. Så nu sitter jag här och käkar mackor till in i det sista för att frustationen ska lägga sig. Har redan ätit för många, men skit samma. I och med att jag va i skolan med joggingbyxor så behöver jag inte byta om nu när jag ska till dansen. Känns bra. Slipper jag det. Jag har inte ens tagit av mig skorna. För jävla underbart! Får daaaaamp...



Denna kvällen asså...

WE ALL WANT THE HAPPY ENDING... GOOD LUCK FINDING IT.

Godmorgon bloggläsare! Vet ni hur sur jag är? När alarmet ringde i morse och jag vaknade så hade jag världens perfektaste temperatur i sängen. Jag ville stanna i sängen och aldrig gå upp. Nä, då är det skola. Fuckit. Slutar 20 över tre idag, för er som ville veta. Tråkig skoldag, jotack! Ja, men måste hoppa in i dushen nu. Btw, min sträckning i benet har blivit värre och jag har träningsverk i armarna sen igår och jag älskar't!



GOODNIGHT SWEETHEARTS, WELL IT'S TIME TO GO!



Hehe, förlåt men var verkligen tvungen att lägga ut denna videon här då jag känner de flesta som är med i den. Så söta, hehehe! :) Nej, men ska gå och lägga mig nu efter att ha sett Criminal Minds som är på tv. Fyfan vad jag vill jobba med samma yrke. ÄÄÄ, vill bli FBI agent (:

godnatt!

POLEDANCE


Så jävla grymt... tänk den styrkan asså! (Svensk tjej dessutom!) Ska börja med armhävningar nu varje dag framöver så att jag kan träna upp styrkan. Vill ju inte komma dit och vara helt lost. Kände redan idag när My lärde ut lite rörelser att jag inte orkade hålla upp min egen kropp så länge som jag faktiskt ville. Men det ska bli ändring på det. Fram med musklerna bara ;)

Som sagt.. nu ska jag göra armhävningar + andra övningar så att jag blir fit for fight lagom till nästa termin. (Inte för att jag kommer att palla.. haha!)

DANCE FOR ME IS NOT HAVING A HOBBY BY THE SIDE... IT'S MY LIFE!

För att göra det så enkelt så möjligt för er så ska jag beskriva mitt tillstånd med tre bokstäver - D Ö D. Mitt uppe i träningen kallade poledanceinstruktören My in mig för att lära mig lite på stången. Jag måste faktiskt säga att det var det roligaste jag har gjort på mycket länge. Det är inte strippdans som många kan få för sig. Långt ifrån! Det är styrka så att det skriker om det. Jag kan knappt röra mina armar efter 1 timmes pole. Men underbart är det!

Det är verkligen något jag ska fortsätta på. Tagga VIP kort guld, då jag kan gå på zumba, poledance och alla andra danser jag vill gå på. No time for school = awesome! Haha, bra förebild det där. Nej, men nu ska jag sätta på ett DH avsnitt och chilla sönder. TAGGA DANS IMORGON!



”Här inne får du möjlighet att våga vara kvinna och du behöver inte skämmas för att du är tunn eller stor”
- My Othind (hon på bilden)



IF THE CHALLENGE TO FIGHT WAS THERE, I ALWAYS TOOK IT

Godmorgon! Här kör vi på superuppdatering! Jag måste ju ta igen för förra veckan.. men som sagt. Appen fungerar nu. Idag är det måndag. Thanks for the newsflash tänker nog många. Nej, men jag hatar måndagar. Inte för att vår skoldag är så jobbig på måndagar men ändå. Men nu babblar jag bara om onödigt shit som ni egentligen inte bryr er om... haha. Ska dra in och duscha nu. Ciao!


WHAT GOES AROUND COMES AROUND AND GOES ALL THE WAY BACK AROUND...

Tar och somnar till ännu ett avsnitt. Lite mycket upprepning denna dagen, men har man inte gjort något annat så har man inget annat att skriva om! Man kan ju fråga sig varför jag kollar på alla avsnitt igen, men helt ärligt. Det har gjort så att jag fattar det dom snackar om i de nya avsnitten som visas på tv. Det här med breven och allt. Man glömmer ju mycket med tiden.. tyvärr.



Loveyou mucho ♥

LOSING MY MIND ON A TINY ERROR

Who am I?


I'M NOT JEALOUSE, I JUST DON'T LIKE TO SHARE - GABRIELLE SOLIS

Jag har spenderat hela dagen med att kolla på DH och ska börja på avsnitt sju as we speak. Även fast jag vet vad som kommer hända i varje avsnitt blir jag lika förvånad varje gång något drastiskt händer. Jag längtar redan tills de avsnitten då Beau Mirchoff är med, även fast det är långt åt helvete tills dess. Han har alltid varit min baby ♥

En grej som faktiskt är ganska skönt, jag har ingen aning om var min mobil är. Hörde innan att jag fick ett sms så jag letade efter den. 10 minuter senare så pallade jag helt enkelt inte mer så jag lät den plinga. Det är faktiskt rätt skönt ibland att bara vara asocial på heltid! (HAHA)

Back to DH!




NEVER REALLY HAD LUCK, COULDN'T FIGURE OUT HOW TO LOVE

Vet ni vad jag ska göra nu...? Ladda ner alla åtta Desperate Housewives säsonger och börja om från avsnitt ett. Rätt awesome ändå? Har ändå inget annat för mig. Vill inte göra något heller. Tänker ha en äkta ''The Lazy song-dag''. Har snackat om det för ett tagsen också. När man inte känner för att göra något. Man vill bara vara hemma och slippa klä på sig ens. Hur underbart är inte det? Faaast.. måste ju städa rummet först. Annars blir mamma lite arg :)



Världens bästa brorsor.. även fast man vill stoppa ner er i en låda tills ni håller tyst och lämnar mig ifred i mellanåt. Men jag älskar er ändå ♥

GODMORGON!

Godmorgon! Eller kanske lite sent för att säga morgon, men ja. Dagen innehåller stooora planer! Sova, städa, sova. Underbart! Har faktiskt ingenting intressant att berätta.. har faktiskt kollat på kardashian serien för första gången i mitt liv. Rätt underhållande faktiskt och Kim är ju bara för snygg. ''Intressant inlägg''. Ja, ni får ha det så superbra så hörs vi senare! :)

för söt bild... loveyou mölleyyy ♥


LÄSARFRÅGOR

Fan va ful jag kännde mig när jag skrev rubriken. Jaja, men ni får leva med det. Har fått massvis med frågor nu för tiden och jag älskar det. Tack för det. Ska till och med svara på dom anonyma/utan blogg eller mail. De som skriver sin blogg brukar jag svara i deras blogg. Ja, ni fattar. (Gör också om frågorna lite, för jag tycker det är lite ''skrytsamt'' att lägga upp när de skriver jättefin blogg osv)

När ska du färga tillbaka ditt hår till rött?
Svar: Älskar hur många gånger jag har fått denna frågan. Det är så många som faktiskt tycker om mitt röda hår. Det värmer skitmycket! För att svara på frågan, denna veckan tror jag. Jag funderar på om jag vill göra det hos frisör eller hemma. Det tvättas ju ändå ut, även fast man färgar det med permanent. Ska snacka med en frisör snart och fråga. Men så snart som möjligt. Jag älskar verkligen det och trivs hur bra som helst i det! Jag vill bara ha det NU NU NU när jag ser bilder på det!



Kan du berätta mer om impulse? Miljön, personalen och sådär?
Svar: Självklart! Jag började svara på denna frågan, men insåg att inlägget skulle bli alldeles för långt då och ingen skulle faktiskt palla läsa. Så jag tar denna frågan i ett eget inlägg en annan gång tyvärr. Kanske ikväll eller imorgon? Får se. Men snart blir det i alla fall!

Vad menar du med se det som en utmaning i headern? Vad är utmaningen?
Svar: Jo, se det som en utmaning är faktiskt mitt motto som jag säger till mig själv rätt ofta varje dag. Om jag känner att något är svårt, så får jag den meningen i huvudet som en push. Det är faktiskt en sak jag har fått fram via dansen. Ibland kanske det kommer steg som man inte alls hänger med i, men hur ska man kunna utvecklas om man inte tar på sig lite för svåra grejer ibland? När man väl har klarat stegen så blir man så stolt över sig själv liksom. Och det har jag tagit med i mitt vardagliga liv, som tillexempel i skolan. Svårt tal i matten - se det som en utmaning. Kanske kommer med den personen jag absolut inte vill komma med i grupparbeten - se det som en utmaning. Ja, jag tror ni fattar. Testa säga det för er själva när något är för svårt för er. Det hjälper, jag lovar. Vik inte undan om det är för svårt. Bara gör ditt bästa för att klara av det, så blir det awesome tillslut!









sönderredigerad...

REDAN?

Det tog mig endast en timme att göra designen, från grunden. Är faktiskt ganska nöjd med den. Måste tillägga att det endast är en tillfällig design tills jag varit och tagit nya bilder. Jag ska ut med Kristin någon gång och fixa det. Har några idéer... hmm. Tillbaka till denna designen. Saker att notera:

* Bilden i headern - gammal men jag tycker faktiskt om den :)
* Headern är enormt suddig då jag gjorde den i fyra olika program, vilket resulterar till dålig kvalité.
* Denna design är endast tillfälligt tills jag skaffar lite nya headerbilder.

Före och efter bild. Vad tycks? :)

headers

keeping THE blade

Men här uppdaterar vi flitigt. Känner mig som en riktig pingla som uppdaterar varje sekund. Eller inte? Nej, men ibland hinner man inte. Speciellt när man har kompisar som stressar isönder en så att man inte hinner göra något innan man ska till bussen... jävla kristin. Hehe, ne skoja. Eller inte. Aja, åkte in till stan och tog en lunch med kristin på big buddah. Sen nu på kvällen så har jag för det mesta lärt mig lite nya låtar på pianot som Party Rock Anthem, Unfaitful, Apologize osv. Har också ställt till med kaoz i laröd med kristin och anna rådis. Underbar kväll helt enkelt.. übertack för den!

Men bara för att mitt skal är finare än ditt?

WTF!? ÄR KLOCKAN REDAN HALV 1!? Jag som precis tänkte ägna resten av kvällen att göra en ny design.. jaha då får man va la vaken sent. Hade ändå bara tänkt att använda dagen imorgon till en äkta kolla film/ deg dag. Awesome!?



HOS KRISTIN

Laddade ner appen på nytt för att se om det fungerar. Har sovit hos kristin i natt och vi har lanat appar och kollat film. Mys  mitt Grymma highscore på temple run!


THAT'S RIGHT MOTHER FUCKAAA!

Här satsar vi på bra bloggning! Nej, men ni trogna läsare vet att min dator hos pappa är sönder så jag får väldigt svårt att blogga varannan vecka. Jag ska försöka få appen att fungera men det är nästan omöjligt. What the hell is up with that one liksom? Nej, men haha. Dagen idag har väl redan sätt ut som en vanlig fredag.. sjungit och lärt mig nya låtar på gitarr/piano. Bland annat Harry Potter Theme song. Allt detta i väntan på att kristin ska bli klar. Vi ska nämligen ha Harry Potter maraton. Vi börjar från film ett och ser hur långt vi hinner. Hur många gånger har jag inte gjort det egentligen? :) Underbart men ändå... det kommer bli awesome. Denna helgen kommer bli riktigt chill. Bara koppla av. Det gillas!

Och vet ni? Jag ska göra om designen snart. Måste bara fundera lite till på vad jag vill ha i headern. Men jag tänker köra på mörka färger nu när det är höst och allt. Svart? Vad tycker ni? :)

image description

 


I GOT A GOOD FEELING

Jag har ju iphone nu och försökt flera gånger blogga från appen men det går inte. Det står bara ''felaktigt anrop'' eller något sånt? Någon som vet vad det beror på? Jag vet att jag inte är den ända som får det, för jag har kollat kommentarer, googlat och sådär. Men hur fixar man det? Någon som vet? Jaja.. sitter hemma hos besta frida nu. Det har brunnit på vår skola så halva antalet klassrum luktar hemskt rätt ut sagt. Så vi hade inget klassrum att ha lektion i så vi fick helt enkelt sluta. Fast vi ska ju tillbaka sen bid 12 för att dra in till wag the city. Awesome? :) Stannar i stan för min första dag som receptionist på impulse. Yaay!

image descriptionimage descriptionimage description

Någon anonym ville att jag skulle lägga upp vad jag köpte på väla och here you go!

GET CLOSER

Far in till väla nu där jag ska hänga med bästaste Ellinor. Har lite brottom så ett snabbt inlägg får det bli. Det gick skitbra på biologiprovet och jag tror jag har stor chans att få MVG... kanske. Jag måste springa till bussen nu... ciao!

NAPPAR + BIOLOGI = ?

Sitter fortfarande och råpluggar biologi med en näve godisnappar i handen. Öppnade boken första gången runt 9 och har inte släppt den sen dess (om man då inte räknar med pausen jag tar nu) och ändå är jag inte klar. Skriver anteckningar som sören, läser igenom anteckningarna och svarar på frågorna i boken. Dock antecknar jag på mobilen, så det är hundra gånger roligare att plugga då. Man känner sig så hightek! (stav) Haha. Har endast 8 sidor kvar, vilket innebär helften. Go Felicia.. 1,5 hour to go. Skitar att bli klar till Criminal Minds vid 5 i 11 men det där lär ju aldrig hända...



My voldemort-face is mor sexy then yours! In your face!
Godnatt!

WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Tummen upp för awesome uppdatering? Med en nypa ironi där också... Vad händer just nu? Jo, ingenting! Jag vet att jag måste plugga men det finns så enormt mycket grejer jag måste fixa. Bland annat föra över kontaker från den gamla till den nya mobilen, även lite bilder. Jag måste skriva in mina viktiga grejer i mobilen osv. Men ååh, typ skitviktigt prov imorgon och jag har inte ens öppnat boken. Utan att överdriva, inte en enda gång. Fuck my life. Mina sms-buddys uppehåller mig också. Bra Felicia, bra!



Edit: Glömde säga att jag kollade på klassen jag ska ta över idag. Riktigt grymma var dom faktiskt. Både tjejer och killar, awesome!? Det blev inget i receptionen idag, då han var för sjuk för att åka iväg så jag börjar på måndag istället. Sångpedagogen gick awesome, då vi kom fram till att jag ska uppträda någonstans (vet ej var) i mitten av november. Acoustic & everything... hey ya heter låten. Jag ska våga!

GUD, VARFÖR TOG DU MIN ÄNGEL?

 

/gråt. Återfall.. bläää. Jag saknar dig så enormt.

THIS IS WHY I'M HAPPY





Livet går min väg!

* Börjar jobba i receptionen på impulse redan imorgon!
* Jag får min kära Iphone ikväll!
* La undan HIF-tröjan som pappa ska åka och köpa imorgon. Tack pappi, du är bäst ♥
* Jag har fått otroligt många glada kommentarer. Tack mina fina!
* Danslärarjobbet är hundra procent säkert och jag ska få egna flyers att dela ut osv!

! A W E S O M E ! W O R L D ! W I D E !

BEND OVER BEND OVER

Hemma, heeelt död, efter en enormt grym träning! Vi började på en ny dans idag och jävlar vad grym den är. Det är just därför jag älskar dans. Vid sånna här tillfällen blir man asledsen när lektionen är slut. Blir man iförsig varje gång, men det är inte riktigt samma sak. Tagga VIP-kort nästa termin! Imorgon har vi studiedag så inget plugg. Hur underbart är inte det? Superduper megabra! Kyss!



btw.. gå in på denna sidan ---> BEST OF MUSIC <--- så håller du dig uppdaterad med bra och ny musik. Ciao!

EVERYTHING INSIDE ME SCREAMS NO NO NO

Har varit hemma från skolan ett tag men inte kunnat uppdatera fören nu. ''Intressant''. Idag är det tisdag, vilket innebär dans. AWESOME! När jag kollade på reggaetonen igår så blev jag så jävla sugen på att dansa och nu är det äntligen min tur. Wii! Drar in till stan med Frida vid 6-tiden. Kommer hem vid 9 so you know. Nu ska jag käka och fortsätta snacka med dom som står i kö. HAHAHAHAHA, döööör.

Chillar dudå ? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA


SVAR PÅ FRÅGOR

Anonym om JESSIE J:
hej kan du inte ladda upp när du sjunger denna låten och andra ? jag tycker du sjunger mega bra <3

Svar: Låten du menar är Who you are (för er som inte har läst det inlägget) med Jessie J. Visst, jag kan alltid försöka lära mig att sjunga den låten, men det är så jävla svårt. Hennes röst är helt fantastisk. Asså, jag klarar att komma upp i tonen, men det låter inte alls lika fint som när hon gör det. Så kanske.. vi får se. Men du som skrev det får jättegärna komma med en annan låt som jag ska göra en cover på. Vilken som helst! :)

123 om INSPIRATION:
Vad söker du hos en kille , ?

Svar: Söt fråga :) Jag har en rätt klar syn på hur den perfekta killen ska vara enligt mig, så denna frågan är väldigt enkelt. Ett måste är (tyvärr) magrutor och muskler. Jag är så otroligt såld på det, så bara han har magen så är det nästan lugnt. Men det är bara utseendet. Insidan är det viktigaste. Han måste vara rolig, gärna ha samma humor som jag. Han ska vara snäll, men inte för snäll. Lite retlig är ju gulligt. Ni vet, när man retas lite med varandra. Sånt tycker jag är jätteroligt.. hehe. Han ska inte vara tråkig när man träffas, utan vilja hitta på saker. Så man inte gör samma saker hela tiden. Gärna sportig och om han håller på HIF så är det ett stort plus i kanten! En grej som jag blir heeeeelt såld på är om han kan sjunga / spela något instrument. En kille som kan det är en kille för mig, hehe. Jag älskar det helt enkelt. Är han snygg och har rösten, då är det den perfekta killen för mig. (Om insidan är underbar såklart!) Som sagt, jag vet rätt mycket hur en kille ska va för att va perfekt i mina ögon. Men ja... hehe. Kommer aldrig hitta en som passar in. Hoppas du blev nöjd med svaret!


SOMEONE LIKE YOU

Jag hatar rubriker.. vad ska man skriva liksom? Jaja, skit samma. Hemma från en fullspeckad dag. Men kul var det i alla fall! Hela veckan är helt packad med grejer som jag ska hinna med.. ajaj. Haha, nej men efter skolan så slutade vi i stan. Skulle egentligen träffa en vän men han kunda tyvärr inte så vi fick ta det en annan dag. Istället slutade jag upp med Lisa, Olivia och Frida (förlåt tjejer..) och sen kollade jag på Fridas träning. Duktig chey det där! Nu är jag hemma och en varm säng + femman väntar på mig. Ska bara chilla lite mer framför datorn. Tänkte svara på två frågor jag fått här på bloggen i nästa inlägg, så håll utkik! Ciaoo!



Varför måste du vara så långt borta? Hoppas du har det bra där i himmeln ... Vi saknar dig.

NeWKID

Vill ni veta hur en  äkta n00b ser ut? Precis som jag! Nej, men jag vaknade en timme tidigare än vad jag behövde eftersom att jag läste igår att newkid skulle uppträda live på vakna med the voice. Självklart önskade jag att han skulle sjunga ''Jag gråter bara i regnet'' och vilken ska han sjunga? Ja, självklart den! Så jävla awesome! Efter skolan så stannar jag i stan och plugga/träffa en vän eftersom att vi har haft wag the city. Men jag ska försöka hinna tidsinställda inlägg. Nej, nu kan jag inte skriva mer, för nu börjar han. Så jävla underbar ♥

w


JESSIE J

Some deep shit:
En av mina favoritartister är Jessie J. Hon har varit en ''aktiv artist'' ända sedan 2006 men det är inte förens 2010 jag började lyssna på henne. En av hennes låtar, who you are, har verkligen gjort en stor påverkan i mitt liv. Sitter för tillfället och lyssnar på denna underbara låt. Den beskriver på pricken en viss tid i mitt liv, då jag inte alls mådde bra. Det var då jag skar mig och var verkligen på botten. Bara av att lyssna på denna magnifika låt börjar jag faktiskt rysa och så småningom gråta. Känner igen mig så jävla hårt. Det är sjukt hur en enda låt kan påverka en så jävla mycket? Jessie J ♥

I stare at my reflection in the mirror:
"Why am I doing this to myself?"
Losing my mind on a tiny error.


Brushing my hair, do I look perfect?
The more I try the less it's working.

Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!





Så jävla grym..

LIKE... THAT'S WHAT WE ARE. AWESOME!

Här glömmer man att uppdatera.. trodde helt ärligt att jag hade gjort det men tydligen inte. Jaja, inte mycket att göra. HIF matchen slutade 1 - 1, men HIF äger ändå så det är lugnt. Svenska mästare och allt. Awesome!? Kom hem runt halv 6 och har ''pluggat'' (sjungit) sen dess. Bra chey där asså. Måste faktiskt plugga, men både böckerna och glosorna är i skolan. Justefan.. vi har läxa där vi ska hålla tal inför hela klassen och jag bestämde mig för att byta ämne innan idag. Så jag har någon timme på mig att lära mig ett helt nytt. ''Awesome''? Let's do this. Lunds dans och musikalgymnasium next, jao!

Det funkar typ inte att lägga upp nya bilder så ni får en gammal.


UNO DOS TRES

Hola todos! Nyvaken och ''pigg'' sitter jag här i min morgonrock. Som jag sa i förra inlägget, så ska jag och Frida kolla HIF idag. Lite skam att det är bådas första match vi ser på olympia, då dom redan har vunnit serien. Wops.. men jaja. Vi kollar idag i alla fall. Rätt awesome? Och pappa har lovat att köpa en HIF tröja till mig idag, så den kommer jag förmodligen komma hem med. Hoppas! Ha det bra idag!

 

sääääxxiiii



TÖTTCHEY.SE



Ojojoj, dubble me? Watzzup? The sky? Why do I keep saying that? And why do i typing in english? Lot of questions this evning, and not one answer. I am really tired at the moment. Maby that's on of the reason I chose this language for this update? Well.. I got a feeling that some of you readers have stop read this input beacuse of it's not in swedish. So I say congratulations to all of you that still reads. You'll get an A in class some day. I mean grades now, for those of you who didn't understood that. As I said before, I am really tired. My SMS-buddies is sleeping (exept one that i just started my very first conversasion with. Interesting, hu?) so I have nothing to do. I think I will go to bed now. Tomorrow will be a good day, becuase me and my best friend is going to watch HIF - IFK Norrköping at Olympia. Like.. awesome?

Goodnight to those of you that's still awake, and good morning to you that's asleep and will se this tomorrow. Peace out!

INSPIRATION

http://www.timoteij.se/wp-content/uploads/334849_194360937299935_100001780895161_414404_1544721490_o-365x365.jpg

Min fina Idol-Roshanna. Hennes hår? Det är awesome. Det är precis så jag vill ha det. Det är nästan så jag hade det, men inte riktigt så awesome. Men vet ni vad? Jag ska faktiskt färga tillbaka det nu. Jag har bestämt mig. Det är grymt fint och det är så jag vill ha det. Well.. awesome?


SVAR PÅ KOMMENTARER

Två svar på ''anonyma'' kommentarer innan jag ger mig av till Kristin, för att sedan åka till väla igen. (Har redan varit där idag, men en gång extra skadar inte!)

Första grejen. Fick en kommentar på min sångvideo om att jag sjöng falskt. Jag tar emot kritiken och ska förbättra mig, ja. Men saken är.. (om jag får säga det själv) det är inte falskt. Jag har sjungit denna låten hos min sångpedagog och sådär. Hennes jobb är ju att förbättra min sångröst, så om det skulle vara så att jag sjöng falskt så skulle hon ju sagt det, right? Så snälla, kom inte och snacka om min sångröst (+ kommentera med ett falsknamn) när du inte har rätt. Men om det nu är såhär att du läser detta, så vill jag att du kommentarar igen och skriver exakt vad det var som var falskt. Så kan jag ju bättra mig tills nästa gång? :)

En annan sak också. Jag fick även en kommentar där en tjej undrade vad jag fick bakgrundsmusiken ifrån. Det är faktiskt så att jag spelar pianot själv :) Ackorden är Am, G, Em och F igenom hela låten. Så, du som kommenterade (fick ju varken din mailadress eller blogg så jag kunde kontakta dig), kan inte du spela piano så kommentera här så kan jag spela in en instrumental (där jag inte sjunger) och skicka till dig om du vill :) Det är bara till att kommentera!

puss!






En gång till för er som missade den :)

IT'S LIKE THAT WITH YOU

Godmorgon! Vad är det med tv tablån egentligen? Skit på tv igårnatt, och skit på tv nu. Jaja, nu ska vi inte klaga på det. Idag blir det först väla med mamma. Jag kände ett extremt sug på underbar sushi så vi ska dra dit och testa det stället de har där. Sen blir det nog lite tittande i affärer också och kanske får man med sig något hem? Njaa.. tror inte det. Väldigt intressant.

Förresten, jag har ingen dator hemma hos pappa men jag försöker uppdatera så mycket jag kan. Det är därför bloggen uppdateras mycket dåligt varannan helg. Men nu är jag hos mamma, så mycket uppdatering will happen!



HAHAHAHA, klockren bild när jag är i poolen!

FREESTYLER


RSS 2.0