Roliga saker ni kanske inte visste ? :)

God morgon, God morgon alla bloggläsare!
Sovit gott? :)
Det har jag i alla fall!

Här är några saker ni kanske inte visste om kändisar och sånt!

* Demi Lovato ska vara med i Grey's Anatomy...
Ja, det stämmer! Disney Channel stjärnan säger att en av hennes drömmar har kommit i uppfyllelse, då hon ska spela en schizofren pasient under ett par avsnitt och ska bli behandlad av Dr Karev. Avsnitten kommer någon gång i maj och det ska bli kul att se, eller vad tycker ni? :)
(Källa: Posh24.se)




* Fångarna På Fortet kommer tillbaka i Tv-tablån...
Du hörde rätt! I höst lanseras en ny sesong av Fångarna På Fortet och programledarna för detta klassiska program är Agneta Sjödin och såklart, Gunde Svan. Tv4 ser detta som en slags tidsresa bak i tiden. Till 90-talet.
(Källa: tv4.se)




* Kissie är inte längre blond...
Ni som följer Kissies blogg vet säkert det redan, men om ni inte visste det, så vet ni det nu :) Den kända frisören Bobby har gripit in och färgat det brunt. Men enligt Kissie själv så blev det röd-brunt så hon har färgat om det. Till brunt. Den blonda bimbon är inte blond längre, men fortfarande bimbo. Eller?
(Källa: Kissies.se)




* Miley Cyrus nya film har premiär imorgon...
Miley Cyrus vill visa fansen att hon inte bara är Hannah Montana. Nu har hon spelat in en ny film, The Last Song. Den handlar om Ronnie (Miley Cyrus) som är knäckt efter hennes föreldras skillsmässa och flytten till New York med sin mamma. Efter 3,5 år är hon fortfarande arg, men hennes mamma tvingar henne att hälsa på sin pappa. Ronnie tycker inte att dem har något alls gemensamt och är sur hela tiden, tills hon finner musiken. och kärleken... Kritikerna tycker inte alls om Mileys nya film, dem beskriver den som tråkig och att hennes rollfigur är tråkig och stel. Men fansen säger att det är den bästa filmen dem någonsin har sätt och att det kom många tårar. Vad tycker du? Kolla in Trailern och kommentera vad du tror!
(Källa: Posh24)




* Ricky Martin är gay...
Flickfavoriten Ricky Martin har gått ut med att han är bög. Han har varit det ända sen han slog igenom på 90-talet, men han har aldrig erkännt det förens nu, 20 år senare. Vad kan det vara?
(Källa: Posh24.se)









Jag behöver er hjälp !
som ni ser har jag ny design, vad tycker ni?
vad ska jag förbättra på bloggen?
Tack ! :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

snälla sluta tro att din blogg är stor gumman

2010-04-01 @ 19:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0