♥ High school musical 4!

Disney fortsätter sin framgångsrika filmserie "High School Musical". En fjärde film planeras och den beräknas få premiär i Disney Channel under 2010.

 

Därmed återvänder serien till tv-mediet där den första filmen sändes 2006. Filmen följdes upp av ytterligare en film i tv medan den tredje filmen i serien "High School Musical 3: Sista året" gick upp på biograferna.

 

Skådespelarna Zac Efron och Vanessa Hudgens gjorde succé i de tre första filmerna, men kommer inte att medverka i den fjärde. Andra karaktärer, som Ashley Tisdale (Sharpay Evans), kommer dock eventuellt att dyka upp. Den fjärde filmen kommer således att innehålla en mängd nya karaktärer och ska fokusera på rivaliteten mellan basketlagen East High Wildcats och West High Knights.

 

källa

 

 


 

Jasså, så dom håller på med high scool musical 4. Väldigt passande nu när jag sitter med ''what time is it?'' fast på hjärnan. Jag tror att denna filmen kommer att bli sämre än de gamla, eftersom att det inte kommer att bli samma sak utan zanessa och då kommer många fans att bli besvikna.

 

Vad är dina förväntningar om filmen?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0