FIIKHAAA



Tack nikita och kristin för dagen! Nu måste jag städa för jag är färdigpackad. Imorgon drar jag! men var? ;)

POINT TO THE SKY

Hemma hos pappa nu efter en lång runda med kristin. Jag känner att min lillebror har varit på farten eftersom att hela datorn är nerkladdad i solkräm.. tack lillebror. Vi gick emot viken och tillbaka. Det tog ändå 2 timmar, så det är rätt chill. Nu ska jag börja småpacka och sen beger jag mig in till stan med Kristin för en go fika :)

Söta nyvakna tjejer!


GÅR UT OCH FISKAR!

Woops.. Kristin väntar på mig och jag är inte ens påklädd ännu. Hehe, synd om henne :) Tycker att detta händer allt för ofta, men är man vänn med mig så är det sånt man får leva med. Pusspuss. Vi ska ta en powerwalk runda, eftersom att det verkligen behövs. Jag har nämligen inte varit ingång på någon månad nu. Börjar få lite panik, hehe. Men vi hörs senare!



oldie bild!

LÅTTIPS!

Jag ville bara tipsa er om denna grymma låt!



Spotify


Min underbara gud Eminem och min älskade Bruno Mars i samma låt? Kan det bli bättre? Okej, det kommer in någon random också där i slutet men ändå. Riktigt härlig och mysig låt som kommer att spelas i mina högtalare en del nu och frammåt. Helt underbart ♥

NATTINLÄGG

Det är något med mig och tolvslaget. Blir alltid sjukt deprimerad. Blir jätteledsen och tänker på saker som inte har beskymrat mig på ett tag. Vissa sjuka saker och vissa självklara grejer. Jag blir alltid så jävla ledsen, dirr efter tolvslaget! Är det något som vissa mäniskor har eller är det bara jag som är lite coccoooo?

Eminem.. jag älskar dig så jääääävla mycket!



AWESOME DAY!

Faaan vad jag älskar mitt liv när det är som idag. Riktiga sommardagar är vad det är! Min dag har varit fett awesome och jag har alla att tacka. Där av den dåliga uppdateringen. Ledsen, ledsen. Drar igenom min dag snabbt. Redan vid 12 tiden tog jag, frida och isabelle bussen ner till fria för lite bad, solande och volleyboll med ett gäng awesome peopel's. Sen drog jag och frida vidare till gröningen för att träffa emma och hade jävligt trevlig. Sen vandrade vi till fria igen för mer volleyboll. Sen drog jag och frida hem vid 6 för pizza ätande och gossipgirl. Awesome. Och nyss kom jag hem ifrån en snabb runda med några larödspågar och kristin.

Fullspäckad dag och där uppe har jag inte ens nämt hälften! OCH NI SKA FÅ TVÅ AWESOME PIC'S SEN! På mig och två ''kändisar''! :)



THE WORLDS GREATEST


LET'S GO TO THE BEACH

Alldeles strax drar jag in med Frida som har frisknat till och isabelle till stranden. Tack till alla er som spred glädjetankar till Frida igår som jag frågade efter! Puss på er! :) Vi hade tänkt att göra en heldag, för att vi är så awesome. Jag tror inte kameran får följa med, i och med att jag har knappt några batteri. Jaja, skit samma. Ni får gott ta och leva med det. Glöm inte att anmäla er till veckans blogg i inlägget under!



DAGENS BLOGG

- Vinnare 1 -
- Vinnare 2 -
- Vinnare 3 -



VIST NATTINLÄGG!

Jag har märkt att jag brukar bli mycket filosofisk (HAHA, FAN VA ROLIGT ORD!) på kvällarna/nätterna. Så nu hade jag tänkt att skriva en sak..

Jag trodde att fjortisar var utrotade men tydligen inte.. extremt kaxiga mäniskor som letar efter bråk. Kan inte vara det minsta trevliga utan går på och snear direkt! Kan aldrig vara trevlig utan måste komma med spydiga kommentarer. Är en tjej med en kille de känner måste fjortisarna hata personen direkt. Men fjorreslampor... fjortisskap är ren avundsjuka! I've been there ;)




DONT HIDE YOURSELF IN REGRET

Tjaaa! Sitter här efter en fullspäckad dag. Har träffat rätt många och haft awesome. Kom hem vid halv 6, men då blev jag ner tvingad igen av Philip för att han skulle träffa några han inte ville träffa? Ja, något sånt var det. Så jag höll han sällskap och sådär. Sen kom jag hem vid halv 8 och käkade hemma hos min granne med mamma. Grillat sitter alltid fint i magen. Awesome, verkligen. Snart ska jag ut i byn med lite härliga människor.

Det går inte att göra något annat än att älska hur tjockt mitt huvud ser ut på den bilden! Men nu tycker jag att alla mina kära bloggläsare skulle kunna göra mig en tjänst och ge alla era happy thoughts till min underbara vän frida som är jävligt sjuk nu när sommarlovets första strandvärder börja kika fram. Tycker så otroligt synd om henne. Och dessutom saknar jag henne sååååå mycket! Älskar dig Frida ♥


FRIA BAD, YAO

Nu drar jag till fria bad med tintinbästis. Ska bli fett awesome att träffa honom igen, för det var så jävla längesen sist. Min älskade fula vän. Sen måste man ju också jobba på brännan! ;) Bilden på oss är tagen förra året på Helsingborgsfestivalen och faktiskt min födelsedag. Så fula vi är ♥ Haha, vi hörs senare!


KUNGLIGT!

Helt jävla kungligt! Ser ni handduken på mitt huvud? (Jag har handduk runt kroppen också, så jag är inte naken!) Jag pallade inte hålla mobilen i handen när jag snackade, så jag satte in den där. Så jävla kungligt! Jag kände mig som en kung när jag snackade. Det var riktigt fett! Jaja, kristin och jag skulle egentligen ner till fria idag men hon dissade mig den jäveln :) Så jag får hitta någon annan att dra ner med istället.

kyss på det!

DAGENS BLOGG - AVSLUTAD

 

AVSLUTAD!!! KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DEN NYA DAGENS BLOGG!


TUFFA BRUDAR

Tja! Rubriken? Fråga inte :) Har nästan precis kommit hem ifrån en härlig kväll med min älskade kristin och en massa pågar. Mamma var också med och det är alltid lika kul! Vi gick mest runt i Laröd och tråkade oss. Haha, trevligt trevligt. Nu ska jag hämta något gott att käka och sen sätta mig och kolla om det är något bra på tv. Det brukar oftast bli Disney Channel nu på kvällarna. Det finns inget annat än att älska det :)



Så jävla snygg..


Edit: Haha, nej! Såklart inte min riktiga mamma! Jag kallar Arun för min mamma. Kommer faktiskt inte ihåg varför? Men ja :)

SVAR PÅ FRÅGOR! DEL 4!

Sista delen nu, där jag även tar med frågor ifrån andra inlägg.

Vilka bloggar läser du? Kända och inte kända!
Jag kan ta denna frågan i ett helt inlägg någon gång i veckan :)

Vilka är dina närmaste vänner?
Frida, Tintin och Kristin :)



Har du kysst någon den närmaste veckan?
Si, mi amiga.

Hur långt har du gått med en kille?
Hmm.. riktigt svår fråga för jag kommer inte ihåg exakta avståndet. Men kanske 2 mil?

Är du kär just nu?
Beror på vad du menar med kär. Men ja, det är jag nog.

Vem är din absoluta favorit artist? Du får bara välja en!

Eminem!



Är du en snäll positiv tjej? Inte som alla andra är, jag menar du är ingen bitch/kaxig tjej?
Jag förstår vad du menar. Om jag träffar nya tjejer och sådär? Nej, då är jag väldigt utåt och hälsar och är trevlig. Jag skulle aldrig få för mig att bitcha mot någon som inte har gjort mig något eller någon jag inte känner. Men dock, har personen gjort något mot mig så kan jag bli från glad till bitch på några sekunder :)

Ska du inte färga håret rött igen? Du passa i det. (:
Tack! Jo, jag tänkte att efter sommaren så blir det rött igen. Fast ännu rödare än förra gången då! Riktigt firerött ska det bli. Som Rihanna :)



Vart köpte du tröjan? 90210? :D
På bikbok för ett väldigt bra tag sedan!

Accar du random personer på fb?

Oftast inte, men ibland kan jag göra undantag :)


MARDRÖMMAR

Ni vet den hemska upplevelsen efter en mardröm då man vaknar direkt. Sen går det flera timmar då man bara skakar som en gumma med parkinsons och blodet rusar så att armarna och benen är helt ömma. Fyfan för mardrömmar.. har levt en vecka med dem nu, så försvinn förfan.

Det suger att vakna vid 1, för då är alla redan upptagna. Dessutom när ens mobil inte har några batteri. Lite svårt att få tag i någon då :) Som tur är så räddade simon min dag. Så nu ska jag bara fixa min laddare och lite sånt, sen sticker jag ut med honom. Awesome att vara ute! Jag menar, kolla vädret! Det bara skriker sommar. Vi hörs senare!

Schteekbild ifrån igår!


20 månader...

Vi skulle haft 20 månader idag... det vet du. Men bryr du dig? Går att diskutera. Du har ju din nya och även efter våra underbara 16 månader tillsammans så är jag som bortblåst, ellerhur? De ord du sa till mig, hur du gjorde mig till en starkare mäniska och hur du fick mig att känna riktig kärlek för första gången. Det gjorde ont att inte kunna vara nära dig, tio mil ifrån. Det var omöjligt. Ändå klarade vi oss. 1 år och 4 månader, det är inte lite det. Jag saknar dig så otroligt mycket. Även om du ljög för mig totalt och krossade mig. Jag ''känner inte dig'' men vi båda vet att jag egentligen gör det. Den riktiga du. Jag älskar dig och önskar mer än allt annat att det ska bli som förr. Det går inte ens en minut utan att jag tänker på dig. Vad jag än gör, vem jag än är med. When I'm with him, I am thinking of you. Damn vad den låten passar perfekt in på denna situationen. Comparisons are easily done, once you've had a taste of perfection. Två av tusen rader som passar in perfekt. För jag kan inte släppa dig. Och allt jag kan tänka på är hon och du. Hur du säger de sakerna du sa till mig, till henne. Jag kan höra dig säga, att hon är världens finaste. Jag hör fortfarande dig säga: ''eeyy, Felicia. Jag älskar dig jättemycket!'', fast denna gången menar du det till henne. Finns det något annat säga än att jag älskar dig, trots att du krossade mig. Allt jag sagt till dig, menar jag. Våra planer för framtiden, menade jag. Jag gjorde allt för dig. Gav dig allt, var berädd på att gitta långt åt helvete för din skull. Det gör så jävla ont att tänka på det. Varje gång jag går in i en affär och vår låt spelas, eller om den är på radion känns det som knivhugg i hjärtat. De första tonerna, som brukade påminna mig om något bra, får mig att göra allt för att inte fälla en tår. För jag gjorde allt, men tog dig för givet. Men du är min ögonsten. Min vackra ängel.. jag älskar dig.

Du och jag föralltid.. eller va det inte så vi sa?


DAGENS KÖP



SVAR PÅ FRÅGESTUND! DEL 3

Vad hade du tänkt att göra nu när dansen är slut?
Jag vet inte. Jag kanske ska ge den nya dansläraren en chans, men jag vet inte. Frida är lite på mig att börja på gympa. Damn vilken kropp man får av det. Men det är så.. fult på något sätt :) Jag vet inte vad jag ska göra, men något blir det i alla fall.

Hur hade du tänkt ditt liv som vuxen? Alltså med familj och karriär?
Familj = Nada! Min karriär ska sättas före familj. Jag ska ju som sagt bli känd, hehe. Men en fin pojkvän då skulle sitta fint. Dock inga barn!

Om du fick bestämma, vad skulle ändras i världen?
Att det var mer jämnställt liksom. Och att alla snuskigt rika bidrog till de som svälter osv.

Vad är det bästa/sämsta med din skola?
Bästa är la att våra lärare är rätt seriösa. Vi får saker ordentligt gjort och till skillnad från andra skolor så tar de unikum på allvar. Och har man en lärare som gör det så är det ju fan awesome. För tack vare unikum så har jag stärkt mig i en massa skolämnen! Det sämsta är att våra lärare är rätt seriösa. Haha! Men de håller så hårt på regler och kan bli väldigt sura hela tiden. I alla fall janne...

Vad är din politiska åsikt?
Jag hatar politik.. PIRATPARTIET! ARR!

http://rangelben.blogg.se/images/2010/johnny-depp-pirates-of-the-caribbean2_107150063.jpg

Har du bestämt vilket gymnasium eller linje du vill gå?
Inte bestämt, men det lutar väldigt mycket åt Båstad. :)

Har du någon utlandsresa planerad inom snar framtid?
Japp! Italien it is. Och Kroatien till och med.

Vad är det absolut bästa med Helsingborg enligt dig?
Att vi är så nära till en strand, men även till staden. Vi har ett stort shoppingcenter och det finns oftast saker att göra här. Vi har allt. En lång och vacker hamn, stränder likt miami, shopping, nära till danmark, ''bra'' linjetrafik. Jag älskar Helsingborg!

http://www.eudirectories.eu/images/adds/1279108920_Helsingborg_070806-534_b.jpg

Använder du mycket märkeskläder?
Nepp! :) Jag är fortfarande ett barn. Spiller på kläderna hela tiden. Palla märkes då ;)

Dina tre favoritbutiker?
H&M, BikBok och New Yorker :)

Om du fick möjligheten att ändra något på din kropp helt gratis, skulle du göra det då? Och isåfall vad?
Näsan och magen! :)

Har du lätt eller svårt för att glömma negativa saker?
Jag har lätt att lägga undan de negativa sakerna till senare. Sen när jag är helt ensam så bryter det ut och ja :)



Om Eminem och Eric Saade håller på att dö, och bara du kan rädda dem - men endast en av dem, vem skulle du rädda?
Fuck you olivia, den tänker jag inte svara på..

Hur mycket pengar gör du av med i månaden?
500+

Vem av dina pojkvänner har du haft "starkast relation" till?
Johan/Erik..

LAGER 157

Nu drar jag och kristin till lager 157 i höganäs. Jag har aldrig varit där tidigare men alla säger att dom har grymt fina kläder där, så varför inte liksom? Det är även en billig summa pengar, vilket är perfekt för mig som nästan är pank och behöver nya kläder. Awesome!

TOMT

Hade en fett härlig midsommar med mina fina tjejer. Även om det blev lite onödiga komplikationer så var det en minnesvärd kväll ändå. Efter god mat, roliga lekar och mycket dans satte jag, frida och kristin upp tältet och sov där. Klockan två på natten fick vi besök av Vigge och hans kompis (vars namn jag aldrig kommer ihåg). Mycket snack och awesomeness blev det där. Dagen har spenderats i sängen då jag har huvudvärk och kramper i magen. Pallar inte dra någonstans ikväll, även fast folk kallar ut mig. Nej.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Fundera, i min egen väg. Är i en depp-period just nu. Jag måste liksom.. tänka. Vara för mig själv. Kanske gråta lite. Jag vet inte. Låta tankarna åka fritt som dom vill. Det är för mycket för tillfället.. och ingen förstår.



SVAR PÅ FRÅGESTUND! DEL 2

Om du själv får bedöma ditt utseende från 1-10, vad väljer du?
Olika för varje dag, men oftast under 5 :)

Vad är du mest nöjd med på din kropp?

Svår fråga... men måste man säga något så kan jag älska mitt hår om jag har en bra hårdag.

Vad är du mest nöjd med i ditt ansikte?
Jag är inte riktigt nöjd med något, men jag är tacksam att jag inte har enormt mycket finnar som vissa har. Det är jag tacksam över i alla fall.

Vilken är din favorit outfit(gärna bild med)?
Jag har ingen speciell favoritoutfit, men jag tycker väldigt mycket om mina tjocktröjor.



Vilken bild är du mest nöjd med på dig själv?
Fan va svåra frågor! Men den under är jag jävligt nöjd över..



Vad tycker du om att puscha brösten?
Själv gör jag inte det, men jag känner måånga som gör det. Jag tycker att det är deras liv och de får bestämma själva om dom vill göra det eller inte men jag tycker det är löjligt. Jag menar, varför vill man ha större? Så att killarna ska kolla? Haha, ja ni hör själv? :D

Vad tycker du är livets mening?
tung fråga! Men jag kan liksom, sitta och tänka på det ibland. Har hela jorden skapats och allt det här för att jag ska sitta på toaletten? Allting har ju sin mening och allt händer för en anledning. Men jag tror att alla har sin egen mening med livet. Att det inte finns bara en, utan att alla har sina olika anledningar. :)

Jag har läst din blogg länge och märkt att du brukar få en crush för olika kändisar. Men du lixom, bytar hela tiden? Så vilka är det just nu och varför släpper du vissa lixom?

Jo, du. Jag är tonåring med hormoner som spökar. Precis som alla andra tonåringar! Nej, men just nu har jag Eric Saade och Megan Fox som föralltid kommer vara mina babes. Sen har jag en tillfällig babe också. Det är Bruno Mars. Jag känner inte lika mycket för honom som de andra två. Så ja :) Men det är bara kändisar jag är ''kär'' i. Jag har ju Eminem som förevigt kommer vara min gud. Men det är ju inte så att jag är kär i honom!



Går du på gittar eller något annatr instrument?
Nej, jag går inte på gitarr och jag har aldrig gått på ett instrument i hela mitt liv. Dock tycker jag själv att jag är helt ok på gitarr och piano. Trummor också för den delen.

Kan du lägga upp när du sjunger fast car med Tracy Chapman!

Faktiskt, för din skull så har jag lärt mig den på gitarr och tänkte spela in den när min röst har slutat fucka sig. Den har sina perioder där den spricker 24/7. Men jag kan lägga upp så snabbt som möjligt :)

Ditt finaste minne från 2010?

Enormt svår fråga, men om du menar finaste liksom, så måste jag säga 3/7-10 :) Då jag blev tillsammans med Marcus. Det var en härlig dag vettu :D

Vilken är den absolut SÄMSTA filmen du någonsin sett?
THE MIST! Sämsta ''skräckfilmen'' någonsin! Och en den vi såg i skolan. Skuggornas hus tror jag den hette?

Vad vill du jobba som/med när du blir stor?
Jag vill bli känd. Artist, skådespelerska, dansare, producent. Ja.. vad som helst som har med kreativitet att göra!



Hade du kunnat döda någon som du verkligen inte gillar bara för att bli av med personen ifall ingen fick reda på att det var du? (jag borde söka hjälp... normal fråga, jadå!)
Njea.. kanske inte. Eller det beror på vad personen har gjort. Skulle personen dödat min bästa kompis först skulle jag torterat han/hon och sen begravt han/hon levande!

Om du fick gifta dig med vilken kändis som helst, vem skulle du då gifta dig med och varför?
Bruno Mars, för han är fett snygg och verkar vara en chill person! Jag menar... kolla på han!



MIDSOMMAR OUTFIT

Klänning: Gina Tricot (Fick den för 3 årsedan)
Skor: Åhléns

 

Beger mig till frida för förbereda och fixa till mig. Underbart! Vi hörs! ♥



SVAR PÅ FRÅGOR, DEL 1

Tre bästa minnen?
Konfirmationsdagen, 26/10 - 09, Hjälmsjövik :)

Din närmsta vän/vänner
Tintin, Frida och Kristin.



En person du kan prata om allt med.
Jag kan prata med allt med en del mäniskor, men är det något så blir det oftast de överstående!

Första personen du ringer/smsar om det hänt något.
Beror på vad det är som har hänt. Men oftast blir det Frida, Tintin och Kristin.

Hur ska den perfekta killen vara, för just dig?
Han ska ta intiativ mycket. Mycket muskler och han ska vara sig själv hela tiden. Inte byta personlighet bara för att hans kompisar är i närheten liksom. Han ska ha myycket sinne för humor. Gärna samma humor som jag också. Vi måste vara lika på sättet, för annars funkar det inte :)



Är du Lättfångad eller svårfångad?
Lite där emellan :)

Hur många gånger har du varit riktigt kär?
På riktigt? 2.

Har du pojkvän eller någon på gång?
Singel är jag i alla fall. Någon på g? Nää... men jag har mina myskompisar! HAHA.

Vilken av alla danser du går på tycker du är roligast?
Gick*. Det var olika hela tiden, men oftast Dancehall faktiskt. Men alla är jätteroliga :)

Vad hete den senaste du var tillsammans med?
Erik/Johan.

Varför har du så jävla fin blogg?
För att det är mig vi snackar om lilla du! :) Hehe eski.

Vad vill du egentligen ha för färg i ditt hår?
Rihanna-rött!



Vem är din ALLLRA bästavän?
Frida Nielsen, Tintin Wiggström och Kristin Unger Berglund ;)

Vad tycker du om mig?
Sanna, Sanna, Sanna. Du är ... du :D

Hur många procent tycker du att du är söt? 1-100 ?
Olika från dag till dag. För tillfället 100 %. Jag menar, vem är inte söt nyvaken och lökig?

Vad älskar du som mest med sommarlovet?
Solen och att umgås med mina älskade vänner ♥



Vad hade du gjort om jorden skulle gått under imon?

Flippat ut totalt och gjort allt man inte får! Råna en bank och allt :)

Och tycker du att Free Fallin äger? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <3

Njea... okej då :D

Vad hände med han du va tsm med senast? (i halmstad tror jag?)
Lång och privat historia. Han förstörde det i alla fall och nu är vi inte mer än vänner.

Tycker du är jag cool ?
Coolast i världen Millan!



MIDSOMMAR!!!!

Jag har en känsla att detta kommer bli den bästa midsommar jag har haft. Vi tjejer + en massa gott och awesome musik. Ska bli fett! Jag gittar till Frida runt 2 - 3 någon gång, för att hjälpa henne lite och sådär. Jag tackar gud för att den inte regnar. Dock ska det bli ''växlnade molnighet'' (har aldrig riktigt fattat vad det betyder) men det får vi leva med.

Förresten... sista chansen att fråga på frågestunden nu! Jag besvarar ikväll! Klicka på denna raden, så kommer ni in.


Saknar er ♥



I AM NUMBER FOUR

Okej... innan klagade jag på att mina fingertoppar var ömma. Det var fel av mig! Nu har jag spelat mer gitarr i 2,5 timmar till. Alltså blir det ca 5 timmar spelande non stop. Nu vet jag hur det känns att ha ont. Kan knappt skriva utan att skrika till lite då och då. Men jag klagar inte! För måndag - onsdag ska bli strandväder så det stänker om det. 28 grader är inte helt fel! Helt jävla awesome! Och inte nog med det, midsommar firas med världens bästa gäng tjejer hemma hos Frida. Sommaren 2011, detta blir bäst!










































Fint ska det va!
Nu ska jag byta om och bege mig hem till kristin där popcorn och en mysig film väntar. Eller ja... det är jag som tar med filmen men ni fattar! I am number four blir det. Kyss på det? Ja, det säger vi!

MITT HUMÖR ÄR SÅ JÄVLA BRA, SÅ NI ANAR INTE!

FAST CAR

Blev helt chockad när jag kollade på klockan och insåg att jag hade suttit och spelat gitarr i 3 timmar oavbrytet. Så kan det gå... jaja. Jag har ömma fingertoppar men 2 nya låtar på minnet så varför klaga? Jag har lärt mig fast car av Tracy Chapman eftersom att någon på frågestunden ville det. Om jag lägger upp när jag sjunger är tveksamt. Vi får se hur det blir. Lite fail eftersom att låten jag lärde mig var i helt fel tonart för min röst, så jag fick leta rätt länge efter en annan så jag fick lära om mig den på nytt. Här är den jag lärde mig i alla fall:




Hon sjunger inte så fint men låten är awesome!

SYNUNDERSÖKNING?

Japp... ni hörde rätt. Jag och pappa ska dra till synoptik för att göra synundersökning. Vet ni vad? Jag är 70 % säker på att jag kommer att behöva glasögon. Jag har ju mina fake, men riktiga glasögon? Nej, det passar jag inte i. För helvete. Jag har en aning panik för tillfället, hehe. Men ja, vad ska jag göra? Vill jag ha min moppe så vill jag! :D


AWESOME PICS!

Pritscreen är en underbar funktion. Nu ska jag dela med mig av en del jag printscreenat.



Det är alltid så att när det är en tjej som fyller år så är det ett utropstecken efter. Men är det en kille, så är det bara en punkt. Så jävla awesome. Way to go facebook!



letade accord till en låt och så kom det här upp längst ner på sidan. Jo... mog1 annons liksom?



Facebookfail. Bra svenska!



Vad är detta liksom? Det kom upp när jag letade efter en onepiece, så gick jag in på en random sida. Man bara... jaha, då förstår jag!

FRÅGESTUND



Svar på allt, även anonyma!


FUCK MY LIFE...

Okej.. det kan vara en ganska löjlig sak att gråta över men nu är det så att jag faktiskt sitter och storbölar. Kände att jag behövde tala ut litegranna.

Som ni vet, så älskar jag att dansa. Det är typ, mitt liv. Men den största glädjen med att dansa, och anledningen till att jag faktiskt vill dansa 12 timmar/veckan, är min danslärare Vivi. Jag har dansat med henne som lärare i 2 år och jag kan inte komma ihåg en enda gång då hon har kommit till träningen utan ett leende på läpparna. Alltid så glad och positiv. Hennes koegrafier är så enormt roliga och även om man har en dålig dag blir man glad efter 10 minuter. Hon är verkligen en glädjespridare på alla sätt. Även om hon inte vet det så ser jag upp till henne som fan. Hon är min förebild. Men nu ska hon sluta på min dansskola och det kommer inte bli alls lika kul utan henne. Det går inte att förklara hur tomt det kommer bli utan henne. Den nya tjejen kommer inte alls bli lika bra. Jag vet inte ännu om det är för terminen eller livet ut men det spelar ingen roll.

Jag ska sluta dansa.



JOBBA JOBBA JOOOBBAAA!

Ja, rubriken... fråga inte! Har spelat sims i några timmar, den nörden jag är. Jag älskar the sims men själv tycker jag att 2an är mycket roligare än 3an. Dock har jag bara 3an, så jag får leva med det. Nu ska jag fixa till mig för att möta upp bror, så att vi kan köpa en present till min kära far som sagt fyller år idag. Och vet ni vad? Om två dagar är det midsommar! Kan ni tänka er det? Sommaren 2011 kommer blir bäst! Nej, nu känner jag att toaletten ropar mitt namn. Ha det!


HEY, LITTLE MAMA!

Goodmoooorgon! Fan va bra humör man blir på när man blir väckt av att solens strålar slår ens ögonlock. Haha, poetisk mening jaoo. Nej, men idag fyller kära far år så jag och min storebror ska åka in till stan för att köpa present och sen spendera dagen med pappa då. Kan ju dock inte vara så intressant för er att veta, men ni får veta det ändå :)

Grattis tjockis! ♥
45 år nu... gammal påg! :D


Jag älskar er <3

We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road


NOT AFRAID



Obeskrivligt hur denna musikvideon ''berör'' mig. Om man kolla noga och lägger märke till saker så jävlar va bra gjort!


Sitter i mitt rum med kristin och hon spelar på min gitarr medan jag ''byter om''. Har nyss varit och kollat på f96 matchen. Dom var jätteduktiga... hah! Nej, men nu ska vi ut med litta töntar och sådär. Kyss på det! ;*

DATORN FIXAD!

499 för en laddare? Det kallar jag överpris :) Jaja, min pappa var gullig och betalade det åt mig. Tack pappsen! Fast om jag inte städar mitt rum fint nu så ska jag betala honom de pengarna... hehe. Så nu ska jag sätta fart i mitt kära städande. Fyfan vad jag hatar det! Men har man eminem i högtalarna så ska det nog säkert gå fintfint. Vi hörs senare sötnosar!

Nu = Duschen... awesome!

så fula ♥♥

 


@FRIDAS PLAACE

Sitter här på Fridas supersnabba dator. Den är verkligen... supersnabb! (Lägg märke till min ironi) Nej, men jag ska sova här inatt och sådär. Vi ska faktiskt se Never Say Never... haha. Jag kommer dööö av skratt, helt ärligt. Frida kommer storböla så det ska ni få bild på, haha. Hon kommer döda mig. Jaja, men nu ska jag dra vidare.
Som ni vet så har jag det lite strul med min dator för tillfället, men ska gitta till kjell&co. för att fixa den. Eller ja, det är vad pappa lovat i alla fall :)



Får bli en bild ni sätt tidigare, eftersom att det tar en evighet att ladda upp nya :;)

SÅ JÄVLA AWESOME



Vi kör på fjortisstyle nu då.... nej men är hemma hos kristin med Lina, Nikita och en massa mer! Orkar inte skriva alla namnen precis. Snart kommer en del mer och vi ska ha fetekul ofc. Som vanligt! Men jag hinner inte skriva så mycket mer. Stay tuned för snart kommer det komma upp en film från facebook på vår cover av the lazy song. Musikvideon såklart. Fyfan va bra den är! Jaja, men vi hörs!


Grattis sötnos<3

dsc00404 (MMS)

Grattis sötnos<3


SMS-inlägg

dsc00402 (MMS)


Någon mer än jag som har spelat sims tills...

dsc00098 (MMS)

Någon mer än jag som har spelat sims tills nu?


LAN!

Sims-lan, chips, popcorn, choklad, bästavän + energidryck. Awesome!


SAAAY WHAAAAAT!?

Tja mina trevliga bloggläsare. Har ni saknat mig dessa timmarna? Jo... det har ni! Puss på er med. Idag har jag redan städat ett rum, åkt in till stan för att köpa present till Kristin som fyller år på söndag, käkat underbara sushi och nu ska jag städa mitt andra rum. Jag hatar att städa... fml.

Ikväll blir det sims-lan med min älsklingpälskling. Ska egentligen på dop men det skiter vi i... hehe!



Världens bästa brorsor ♥

SO DAMN CRUSHED

Jag älskar dig fortfarande, så sjukt jävla mycket. Allt jag gör påminner mig om dig. Jag saknar varje stund, varje ögonblick och varje minut.

Jag vill ha tillbaka dig.



KÖPAS IN TILL SOMMARN

Solid Watch DMND Klockor Rosa

Klocka, Longboard & Onepiece - stars & stripes. Det är ett måste!

DON'T HIDE YOURSELF IN REGRET

I'm on the right track baby, I was born this way. Hej på er! Har haft en härlig dag på stan med kära Frida. Något köp blev det dock inte, för jag är ju jätte rik just nu. Eller... kanske inte riktigt sådär. Nu sitter jag här hemma och drygar framför datorn/pianot. Ska ut lite senare med min älskade Kristin och vi kanske drar med oss ett gäng härliga människor ut, vem vet. Vad jag vet i alla fall är att jag dör av hunger för tillfället.



awwww... leker söt.

GODMORGON ÄNGLAR

Ängel... ett väldigt vackert ord tycker jag :) Just nu sitter jag och lyssnar på Eminem samtidigt som jag ''fixar till mig''. Ska traska ner till min skola för att snacka med en lärare om mitt betyg, som bara måste ha blivit fel. Sen ska jag förmodligen in till stan med Frida om nu hon har vaknat. Vad ska ni själv hitta på? :)

Sexigt värre!


MIN BROR ÄR LA FÖR BÄST



Min brors cover på Popular.
Haha, jag är så stolt. Eller? :)

SÅNGVIDEO DELUX, TYP?

Elsa om S Å N G | V I D E O:
Kan inte du lägga upp alla dina sångvideos i ett inlägg och skriva när du gjorde dom? Grym blogg!

Svar:
Visst kan jag det... även fast de inte är sådär jättebra men. Hehe :)

Augusti 2010:


Januari 2011:


April 2011:


Själv tycker jag att början är så jävla drygt. Vid ca 0:47 kommer det ''bra''. (Notera: '')

Den sista är absolut inte den starkaste. Det är ju klart att när man sjunger i studio att man värmer upp rösten och sådär innan. Den sista var bara spontan. Och för att lägga till så använder jag/min morbror oss inte av autotune. Vi tar hellre om inspelningarna så att det blir perfekt. Därför är också studionspelningarna bättre och proffsigare.

MORGONFRILLA, HEJHEJ!



Två noteringar! Min vackra morgonfrilla är bara något man måste notera. Och vad i helvete gör jag för miner? Nu ska jag i alla fall dra till Simon där Frida och Erik sover. Ska väcka dom, hehe. Fast skulle inte förvåna mig om de redan är vakna. Skulle vara där 9, men vem fan pallar? Haha! Senare idag vet jag inte vad som händer. Kul ska jag i alla fall ha, för vet ni vad?

DET ÄR SOMMARLOV!

KONTAKTANNONS!

Hej jag heter Erik och en kille på 15 vintrar och gillar att rida hästar. Min häst heter Ferdinado Toro, vi brukar spendera långa mysiga kvällar i skogen :) / erik persson

Killen längst upp! Kom igen tjejer! Han är nästan singel, så passa på innan någon annan knycker honom! Erik Persson @ facebook så det är bara till att adda!

SOMMARLOV FÖR FASEN!


Underbara sommarlov! Det får bli ett kort inlägg eftersom att jag ska ut en runda med Simon. Sen ikväll blir det träning och efter det ut i byn/fria? med en massa goa folk. Nu har vi bara några få dagar kvar till midsommar, som kommer att bli awesome. Mina fina tjejer och ett gäng underbara pågar ska det bli. Helt jävla awesome! ♥

MINA FINA


MIN VECKA I BILDER



HAHAHA, SISTA BILDEN! HAHAHA, MIN PAPPA ÄR FÖR SÖT! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

HELSINGBORGS IF

Kämpa nu världens finaste lag ♥
Helsingborgs if ♥

 

1 - 1 står det nu mot GAIS. Detta tar vi... lätt! Det blir halvlek alldelles strax och då sticker jag ut med några härliga pågar en liten stund. Vill ju inte missa något av matchen. Även fast jag bara följer den via live score... hehe! Följ matchen ---> här! Nu ska jag dra ut och be till fotbollsgudarna. Eller något? Vi hörs sen!


TRIATHLON, VAD ANNARS?

Då var det dags för det årliga triathlonet. Vi cyklade ner till fria bad, för att sen springa 200 meter i havet. Sen cyklade vi vidare 12 kilometer till domsten där vi joggade/gick 3 kilometer. Sen käkade vi korv med bröd och efter det var det dags att cykla hem igen. Mina ben = döda! Från ''simningen'' till joggingen tog mig 1 timme och 38 minuter. Tagga nästa år... ska lätt fixa under 1 timme!

Men nu kan vi glatt sjunga: it's friday, friday! Underbara fredag. Idag blir det först sova ut, då jag inte kan röra mina ben och sen blir det studentfest. Kristin kommer hem till mig senare och crashar här. Vad vi hittar på här har jag ingen aning om. Och juste ja... bloggningen är tillbaka för nu har jag dator!



söta cheeyer!

BÄSTA UPPDATERINGEN JAPP?

Tjaa! Jag vet att jag nog redan har sagt detta, men jag har ingen dator hemma hos min pappa då min laddare till datorn är sönder. Därför kan jag inte uppdatera så bra. Jag har ju i för sig dator i skolan, men man orkar ju inte sitta på den och blogga hela tiden, hehe?

Men igår hade jag en AWESOME dag på beachhandbollen. Tack till alla som var där. Speciellt hela min underbara klass + Shanel, Line, BP och alla andra jag träffade! Tack för en awesome dag!


FELICIA OCH SANTINO, YAO

Min beskrivning är cool


HATAR MIN MOBIL... SHALALALALA

Hatar min mobil som inte kan skicka mms. Skickade in ett tidigare till bloggen men det kom tydligen inte upp. Jävla skitsak. Ska testa ett sms inlägg senare. Kanske det kommer upp men då får ni leva med fula inlägg med tråkig rubrik + inga bilder. Min dator hos pappa är som sagt i sönder. Sug liksom... ska försöka fixa den. Annars slänger jag in ett inlägg från pappas mac, vilket jag egentligen inte får sitta vid :$

Vet ni vad... vissa killar är helt jävla underbara. Den varma känslan i kroppen man kan få av vissa pojkar är obeskrivlig. Sen finns det de som pajar allting och gör så att alla killar klassas som getter!


Befinner mig just nu på fria bad med jacob...

bild0089 (MMS)

Befinner mig just nu på fria bad med jacob och robin. Frida har stuckit och påtåg är kristin och nikita. Helt jävla awesome.. Men ska steka i solen nu. Puss!


GÅRDAGENS KÖP + DAGENS OUTFIT



Skjorta - Gina
Hoodie - H&M
Shorts - H&M
Skor - Åhlens 399 ;-


Kommer förmodligen byta kläder nu när jag drar till pappa, men det är en helt annan historia!

AND OFF WE GO TO THE BEACH, YAO!

Godmorgon! Frida och Michelle tvingade mig igår att jag skulle vakna typ nu, så det har jag tyvärr gjort. Är ovanligt trött, men det får jag leva med. Vi ska nämligen till gröningen idag. Jävla beachhandbollen som tar upp hela fria bad på dagarna :( Helt meningslösa problem från min sida vilket jag känner att ni inte bryr er om! Haha, rolig chey jag är. Haha, jao. Kameran ska med och jag ska försöka lista ut nummret till sms-bloggning så det kommer minst bli ett sånt i alla fall! Kyssen!



Anledningen till varför jag inte ler så ofta på bilder ↑

MIN PAPPA ÄR RIK, SKA VI HÅNGLA?

Kom hem strax efter 12 efter en härlig dag på stan med kristin + en awesome kväll med Frida, Michelle, Jacob & Robin på fria bad. Sen efter det stack jag, Frida & Michelle (aka tha awesome kickboardcrew!) och åkte sparkcyklar runt hela laröd vid halv 12 - 12 tiden. Sen satte vi oss ner och bara allmänt talkade och hade nice. Älskar sånt! Där man bara... kan vara ärliga emot varandra! Typ mega awesome!

Nu ska jag kolla vidare på disneychannel... ni får en bild så länge! Puss!



HAHAHA, älskar bilden!

NYTT I GARDEROBEN

Paketet har äntligen kommit!



Ska dra in till stan nu! Har 5 andra plagg att visa också, men hinner inte! puss!

OBOY, HÖR PÅ FÅGLASÅNGEN!

Godmorgon mina fina bloggläsare! Just nu försöker jag få tag på någon som vill hitta på någonting idag, men det är nackdelen med att vakna klockan 12 på dagen. Alla är redan upptagna så ingen kan göra något. Då får det bli leka med min lillebror eller något. Vettifan faktiskt. Kanske drar ut en sväng till sofierokiosken med den tjockisen och kanske får med mig någon... hehe!

Överdrivet söta människor!


EMINEM, I WOULD GIVE AN ARM FOR YOU!


Meningen att ni ska kolla på min söta hund på den andra bilden! Själv liknar man en seriös apa där, hehe!

+ 12 dagar kvar till skolavslutning
+ Är helt ensam hemma i natt, awesome!
+ Ingen läxa att tänka på
+ Jävlar vad många snygga killar det finns!
+ Mitt beroende av eminem är tillbaka!

- Killar är getter. Helt seriöst!
- Vänner som inte inser att det är de som har gjort fel i ett bråk suger
- Kärlek är skit... till och med efter 19 månader
- Min mobil har inga batteri och laddaren är borta... igen
-
Folk som snackar skit
- Fjortistjejer...
- Pga mobiljäveln kan jag inte smsa med han...

En sak jag bara måste ta upp! Smink... idag sminkade jag mig för första gången på länge och jag fick hur många komplimanger som helst av olika folk. Det har hänt några gånger då jag känt för att göra det. Men nu för tiden går jag oftast utan smink varje dag och jag får inte en enda komplimang. Inte undra på att man känner sig sötare med smink? :)

TODAY, WAS A GR8 DAY!

Fan vad jag älskar er tjejer & killar. Tack till alla er som var på Fria idag! (Alla utom... ja, glädjeförstörare!) Ja, i alla fall. Grillning utanför after beach-tältet, vilket innebar gamla abba och grease låtar som spelades live av ett coverband. Helt jävla super var det! Kan inte vänta fören riktiga sommarlovet startar igång! Skit i ny musik, gammal ska det vara! Helt jävla awesome!

Nu ska jag smsa lite med mina sms-friends och sen se om någon är inne på facebook. Är ingen det, så ska jag kolla om någon är inne på msn. Är ingen det så ska jag nog kolla film! HAHAHAHHAHAHAHA, bara Frida fattar...


eyesqirt

HAHAHEHEHOHOHIHI

Tja! Sitter hemma hos Frida nu. Min dator är sönder så det är därför jag inte har bloggat. Men vi ska ner till Fria bad och träffa ett gäng awesome personer. Som vanligt! Hehe... Ett snabbt inlägg blir det eftersom att vi snart ska med bussen. Btw, det på Fridas facebook är inte facerape!



Överglada och söta Frida får stå för bilden!

Seeya!

BILDERNA FRÅN KVÄLLEN!


PIRATES OF THE CARIBBIEN MARATON!


Dominik Hauser – Pirates Of The Carribean: "He's A Pirate" (Klaus Badelt)
Hej kära älsklingar! Kom hem strax efter klockan 12 efter en härlig kväll spenderad hos bästa vän med sjuka peopels! Efter några timmars sällskapspel (som jag & olivia vann såklart) och skriksjungande till High School Musical låtar kom Robin, Arun, Jacob och Hugo dit. Då blev det lite lugnare i alla fall... om man inte räknar med mina skrattanfall men det är en helt annan historia. Haha, jag har aldrig påstått att jag är normal och kommer aldrig göra det heller. Tidsinställt inlägg med bilder från dagen kommer upp lite senare eller imorgon bitti.

Nu ska jag kolla på POTC 1 - 4 om jag nu inte hinner somna emellan. Har varm choklad + en massa frukt och läsk, så det ska nog gå bra! Ha det super! ♥

DRAR UT MED ETT GÄNG VÄNNER!


Bilden är mycket passande... skulle faktiskt bara säga att jag drar till hemköp för att möta upp Lisa och Olivia. Små söta tjejer det där! Sen bär vi av till Kristin för att ha lite mys för att inviga detta minilov som vi nu har fått! Helt jävla underbart, eller vad säger ni? Nej, men hemköp stänger om en kvart och jag måste byta om. Hehe, vi ses!

MUSIC IN MY SOUL ♥

Mohombi – Coconut Tree

Basshunter – Fest i hela huset

Swedish House Mafia – Save The World (Extended Mix)

LMFAO – Party Rock Anthem

Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough



RSS 2.0